- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Елитис.
Очна линия на Голдън роуз златната капачка с писеца![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
според зависи от продукта, ДМ и Лили дават стотинки разлика
*едит: днес минах заради подобни мнения специално през Елитис, разлика в цени няма по-голяма от 0,2-0.5 лв, аз поне бях неприятно изненадана от нещата, които са от китайски магазини и се продават в уж нормална верига за козметика, не магазин за левче...
Последно редактирано от AliceSw : 02-26-2014 на 17:40
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Тази е окей само и единствено в случай, че твоите собствени мигли не са впечатляващи. Ако имаш дълги, черни и гъсти мигли, няма никаква, никаква разлика! Случайно я пробвах миналото лято, че майка ми беше доволна, никак не ми допадна. Аз си падам и по по-драматични мигли, без значение дали за ежедневие или вечер.
П.С.
Аз съм най-най-доволна от спирала на Голдън Роуз с лилава металическа опаковка. Прекрасна е! Жълтата също ми допада. Свършва ми спиралката обаче и искам-не искам ще взимам нещо друго. Още не мога да се прежаля за МаксФактор или Лореал, та май ще е Катрис, примерно.
Последно редактирано от PinkPan7her : 02-26-2014 на 17:48
И аз съм за тази с писеца на Golden Rose. Но не е точно за начинаещи, ако си много съката в ръцете ще ти отнеме около месец да се научиш да я слагаш перфектно. c:
Ина, на мен пък точно тази спирала ми се ронеше неудържимо. Накрая винаги се прибирах с почернени отдолу очи.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз съм доста доволна от спиралата на maybelline one by one stain black не се рони, не се размазва, дори и при дъжд и сняг на вън.
На мен с Катрис не ми провървяМного си харесвам миглите, черни, гъсти, а с ей тая спирала http://www.pinkmelon.de/wp-content/u...t_neu_h_12.jpg толкова се сплескват и кльопват, че не е истина. Сега си взех и на Астор, два пъти по-скъпа, и пак стават ужасни, по-добре изглеждат без спирала, от колкото със.. Нещо не мога да уцеля напоследък.. Яд ме е, че хвърлих толкова пари, вместо да си взема любимата ми, докато бях в бг :/
Моята любима е ето тази на Missha. http://www.makeup-shop.com.ua/_sh/10/1028.jpg
Най-готиното е, че я намерих за под 3 долара в един сайт и ще си я поръчам отново, че и намен напоследък хич не ми върви на спирали.
Ефектът и не е супер "уоу", но аз и не държа на него. Но пък консистенцията ѝ е перфектна, никога не се рони, не сплъстява, водоустойчава е и се изтрива супер лесно.
http://www.drugstore.com/maybelline-...-601/qxp167031
аз се чудя откакто тази я махнаха какво да използвам
ФалсЛаш си е за вечерен грим, УанБайУан при мене също - дразня се, цапат ми клепачите и двете, ежедневна не мога да харесам, откакто спряха една лимитирана серия Орифлейм, от която бях поръчала 3...
Евтин шампоан без сулфати?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
http://goldenshop.bg/index.php?route...&product_id=79
Ето тази, но сега ѝ е сменана опаковката и капачката е златна.
Говори ми, прехваленият ви крем за ръце на Дева е 2.20-2.30 в Елитис, докато в Лили и ДМ е 4лвЕлитис работят на около 10-20% надценка, докато други козметични магазини работят на НАД 100%.
Поне от това разбирам.
Коя е спиралата на Орифлейм от лимитирана колекция, която си харесала? Лимитираните им колекции обикновено са Уондърлаш, но с друга опаковка.
Каня се да пробвам спиралите на Катрис, защото всичко което съм пробвала от тая марка страшно ми харесва и не са никак скъпи.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
А аз не можах да намеря този крем на Дева в Елитис /до жп гарата/ :/ Но в оптиката ми прави впечатление, че лаковете на Флормар са по 1 и 80, а там по 2 и нещо.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
При нас продават най-евтино в Ivis. Лаковете на Golden Rose от глитърната серия там са по 3.50, а на официалните щандове на GR са по 4.50. Това не мога да си го обясня просто.![]()
http://aaurinkoo.blogspot.com/2012/0...s-limited.html
тва нещо, нямам и идея каква е
Последно редактирано от JoLLiE92 : 02-27-2014 на 17:10
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
При използване на термозащитен спрей трябва ли да се чака напръсканата с него коса да изсъхне и токава да започнем с обработването й? Аз мисля, че трябва, но реших да попитам.