- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
Това ми го каза диетоложка, която също така ми каза, че според нейния вега тест прекалявам с цигарите, алкохола и тежките меса (не кусвам) и ми забрани повечето плодове и зеленчуци, но ми позволи белия хляб и свинската мас.Така че не знам дали да му вярвам.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
That's why I have trust issues!Всеки си измисля нещо ново всеки ден.Не яжте много плодове.Ама плодовете са полезни та ги яжте.Яжте само пилешко и риба.Пилешкото не било полезно.Пийте много мляко за калции. не пийте мляко-дебелее се от него.Всеки трябва сам да си прецени какво го кара да се чувства зле и какво му помага.Аз не ям много картофи -варени,пържени или каквито и да е- защото много се подувам и имам киселини.А ги обожавам.но...шанс.Всеки трябва да си намери златната среда и да се чувства добре.Аз минах ден пет на 30 дш , но още ме болят прасците и са напрегнати мускулите покрай колената.натоварвам се май прекалено много и трябва да си увелича приема на калории.Още издишам на коремните преси,но се старая ако правя почивка да е за 5 секунди.