.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Hybrid View

Това ми го каза диетоложка, която също така ми каза, че според нейния вега тест прекалявам с цигарите, алкохола и тежките меса (не кусвам) и ми забрани повечето плодове и зеленчуци, но ми позволи белия хляб и свинската мас. Така че не знам дали да му вярвам.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Това ми го каза диетоложка, която също така ми каза, че според нейния вега тест прекалявам с цигарите, алкохола и тежките меса (не кусвам) и ми забрани повечето плодове и зеленчуци, но ми позволи белия хляб и свинската мас. Така че не знам дали да му вярвам.
    That's why I have trust issues!Всеки си измисля нещо ново всеки ден.Не яжте много плодове.Ама плодовете са полезни та ги яжте.Яжте само пилешко и риба.Пилешкото не било полезно.Пийте много мляко за калции. не пийте мляко-дебелее се от него.Всеки трябва сам да си прецени какво го кара да се чувства зле и какво му помага.Аз не ям много картофи -варени,пържени или каквито и да е- защото много се подувам и имам киселини.А ги обожавам.но...шанс.Всеки трябва да си намери златната среда и да се чувства добре.Аз минах ден пет на 30 дш , но още ме болят прасците и са напрегнати мускулите покрай колената.натоварвам се май прекалено много и трябва да си увелича приема на калории.Още издишам на коремните преси,но се старая ако правя почивка да е за 5 секунди.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си