.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Изненадваш ме за месото, предвид колко хапваш, но явно си достатъчно умна да направиш разликата. Имаш поздравленията ми.

Начи... мазно да не ям никакъв проблем, бял хляб ям само в случай на върховна необходимост, сол, газирано, етц.
    Обаче.. шоколад и млечни продукти - просто не мога! Откакто съм в чужбина, очевидно ям далеч по-малко сирене, но йогурт и яйца имам постоянно в хладилника. Кашкавал и синьо сирене - периодично. Не мога, бе :д

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

Начи... мазно да не ям никакъв проблем, бял хляб ям само в случай на върховна необходимост, сол, газирано, етц.
    Обаче.. шоколад и млечни продукти - просто не мога! Откакто съм в чужбина, очевидно ям далеч по-малко сирене, но йогурт и яйца имам постоянно в хладилника. Кашкавал и синьо сирене - периодично. Не мога, бе :д
    Същата съм! Не мога без сладкилежи .като наркотик са ми.Ограничила съм ги до абсолютния възможен за мен минимум,но чувствам че изпадам в абстиненция хаха.За млякото ми е много странно-нали уж съдържа калции.Млякото по магазините със сигурност не е полезно.Ние си намираме мляко от баби,които сами си гледат животните.Още не съм пила мляко от бадеми,защото ми е малко скъпичко.Но усещам че ще ми хареса.Малко е раничко да питам,но кое да правя след тези тренировки- Banish fat или Ripped in 30?Гледам че второто е малко по-хард версия на 30 дш и се чудя...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    За млякото ми е много странно-нали уж съдържа калции.
    Защото след около тригодишна възраст спираш да произвеждаш ензима, който го усвоява. И има логика - бебетата животни се хранят само с мляко, защото е достатъчно хранително. Започнат ли с друга храна, спират млякото изцяло. А ние искаме да гъчим хем друга храна, хем мляко.

Аз мляко пия само с кафето, за сметка на това йогурт ям всеки ден :д

Помогнете ми не мога да се оправя да изтегля програмта ?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Изненадваш ме за месото, предвид колко хапваш, но явно си достатъчно умна да направиш разликата. Имаш поздравленията ми.
    Всичко е в името на спорта. Не, че не обичам месо, де. Ако имах възможност да си отглеждам всичко сама- супер... въпреки че е доказано, че човешкият организъм не е пригоден да яде месо. Или пък млечни продукти. Имаше дори една картинка, че само ние хората се храним от крави и кози, всичко друго в природата си е ок, само ние сме сбъркани.
    Cloud9, киселото също е.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc Виж мнението
    въпреки че е доказано, че човешкият организъм не е пригоден да яде месо. Или пък млечни продукти. Имаше дори една картинка, че само ние хората се храним от крави и кози, всичко друго в природата си е ок, само ние сме сбъркани.
    Как така?
    И на млякото кое точно не му усвоявате?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си