- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
С тъмна коса съм и също така веждите са ми тъмни, даже направо май са си черни. Не са толкова гъсти и на места стоят на дупки. До сега не съм си попълвала веждите. Веднъж само пробвах с обикновени кафеви сенки да ги попълня и стояха доста грубо, отвратително беше общо взето. С какъв цвят е подходящо да се попълват такива вежди?
Моя приятелка с черни вежди беше пробвала с черен молив да ги запълни и се получи нещо между вакса за обувки и боя за печки - не опитвай.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
dqvolcheto9, аз пия герикапс всеки месец. Нито съм напълняла, нито съм станала орангутан.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Някой ползвал ли е шампоан Mythic Oil на L'Oreal? Знаете ли къде във Варна ги продават и горе-долу на каква цена?
Проблематичност?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Явно не приличам на човек.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Във Варна.Както и трети в София. :Д
G3GaSa![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Някой ходил ли е в NYX в София и хубав ли е магазина?
То не че аз ще прибера в България в близката една година...
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
препоръчайте ми някакъв руж, да е издържлив!!!!! до 15лв. да кажем, но колкото по-евтин, толкова по-добреискам различни цветове, поне 2-3, за светла кожа
^ружа на буржуа е хубав и траен,само че цветовете са единични
Аз лично съм доста доволна от ружовете на Ruby rose имала съм 3-4 от тях, като единият беше двоен, като го сложа заранта ме издържа до късно вечер. Цената е около 4-5 лева най-много, единият дето си бях взела беше 2 и нещо даже, но за жалост свърши. Матови са повечето, на Golden Rose съм пробвала тестер и са седефени по скъпите им ( матовите към 8 лева май бяха, седефените към 12 ), но не съм ги ползвала и не знам колко са издръжливи.
JoLLiE92 това на аватара всъщност не си ли ти?
И аз съм доволна от ружовете и перлите на Руби Роуз.
Искам да питам някоя от вас дали е ползвала следните продукти и какво и е мнението за тях :
http://www.catrice.eu/bg/produkti/li...owder-010.html
http://www.catrice.eu/bg/produkti/ba...-red-base.html
Да.
Имам подобна база на Delia и е както казах все едно си мажеш фотошоп. :Д Но може би ще е по-добра идея да си взема зелен коректор и да го нанасям върху червени петънца, отколкото да мажа навсякъде. Но пък така е доооооста по-бързо.
П.С. И много приятно заглажда кожата.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Някой да ми препоръча добре нанасящ се и издържлив молив за очи, който да НЕ Е автоматичен. Преди имах един много хубав, но не му помня марката, а сега съм с един на essence, който нито се нанася нормално, нито издържа, ама спряма цената, която беше е нормално.
Търся матиращо червило ,което да седи добре на камера и да издължа дълго време