- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
Активиа с мюсли???- Кой още мисли, че това а здравословно? И наистина какви са тези диети измислените.. американски, гръцки . японски, бразилски.. чудо са еййй!![]()
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
Нейлнах си полагаемата тренировка за днес. С'а се чудя к'во да закусвам и евентуално следобеда може да правя още нещо.
Хайл.И аз се включвам- 162 на 49. Тренирам си от доста време,целта ми е по-скоро да си оправя хранителния режим,защото е повече от кошмарен ( т.е. обичайното- много въглехидрати,малко протеини ... като имам предвид наистина много въглехидрати-толкова,колкото средностатистическия пишещ в темата за менютата изяжда за седмица,да речем )
И тъй.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Да речем като мен по 700-800 гр? Което всъщност е към 5 кила картофи?
Почти съм сигурна, че тия въглехидрати си ги джънква стабилно, надали са само картофи и ориз.
Да речем между 200 и 400 грама дневно,слава Богу не само от джънкДоста убедително си прекалявам с хляба,овеса,плодовете ... и захарта(класика в жанра).
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
^Ауу! Вчера съм изяла 80 гр. овес, 150гр. пълнозърнести спагети, 4 банана, 300гр. ядки и 3 чаени лъжици мед.![]()
Queen of the Damned
Е чакай малко,200 въглехидрат са 800 калории,хайде да ги привишиш малко да речеш 1000 калории и като се има предвид,че не приемаш протеин и от тия въглехидрати има някакви мазнини,не си на повече от 2000 калории на ден вероятно,а това ако мислиш,че е много..
ПС И аз не ям само картофи за въглехидрат,кой всъщност го прави? Просто дадох еквивалент на част от зареждащите дни.
чак на 7 страница намерих темата О.о
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Аз да питам-намерих в един магазин царевично и соево брашно.Имаше и още 2-3 вида, но не ги запомних.Гледах,четох за тях, но не ми е много ясно.Предполагам е по-полезно от обикновеното брашно, но да питам може ли да го замести наистина при готвене? Също така гледах и едни овесени каши. Те като овесените трици ли са?
не е вярно, царевичното е особено различно на вкус, доста по-едро е и се готви по различен начин т.е. има си рецепти специално с царевично брашно
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Здравейте ,момичета! Имам проблем с храненето,напълнях доста бързо и направо не мога да се търпя.Висока съм 160см и съм 55кг ,принципно знам,че това тегло е здравословно добро,НО въпреки това не се чувствам добре в кожата си. Искам да отслабна и да се стегна! Това,което ме демотивира е да гледам анорексично слабите момичета по улицата,които си мислят,че изглеждат добре,а всъщност не е така. Другото,което е - не искам да ми се смалят гърдите при отслабването...
Ходя на аеробика 1 път в седмицата,но това не ми помага особено много.
Дайте идеи за мотивация...Не ям много.Даже знам къде ми е грешката.Не закусвам и не обядвам в голямо количество,но вечерям обилно.Освен това консумирам зрънчо и шоколад,а понякога и слънчогледови семки.
Направо се ядосвам,не знам...Понякога се харесвам и така,защото се виждам по-женствена,има какво да се пипне (така да се каже) ,но като цяло не се харесвам. Искам промяна,искам пак да има какво да се пипне,но да ги няма паласките и това увиснало дупе ;(
Какво да направя?Не мога да спазвам стриктни диети,единственото,което мога да направя е да се опитам да се ограничавам и да избягвам определени храни... Но когато съм щастлива или релаксирам обичам да похапвам нещо , ще ми е трудно да се откажа от това.
Щом сама не можеш да си помогнеш, не очаквай някой друг да го направи! Просто не си достатъчно мотивирана.![]()
Queen of the Damned
Айде и аз да се включа, готина е темата, браво!Преди половин година започнах да се храня здравословно и да тренирам и особено през лятото бях супер стриктна и резултатите определено си ги биваше. От есента обаче нещо ми се прецака... Започнах с cheat-ден, по-скоро с едно cheat-ядене, и нещо в мен се пречупи
Както бях отрязала всички вредни храни и това изобщо не ми пречеше, така изведнъж единственото, за което си мислех беше това въпросно cheat-ядене, което си ме чакаше най-послушно в събота на обяд
постепенно започнах да си позволявам по-често да злоупотребявам и... отново се върнах в началото-не от към килограми или нещо такова, а от към психика. Но съм си решила да не се предавам и да си върна предишния режим на хранене и никога повече няма да повторя това с cheat-деня... Предполагам, че за моите организъм и психика, това е най-добрият вариант
Към всички мацки, които отслабват, желая ви много, много успех
![]()
Алооо, къде стее ??!?? не чакайте май, юни, юли, август дори и само за стягане..сега е момента(не съм точно аз тая, която да го каже, ама някой трябва да го направи )
Харесах си още едни упражнения http://fitnesinstruktor.com/uprajnenia-protiv-celulit/ със стола, още утре ще ги пробвам.
За днес ми стигна 40-50 минути упражненията на Джилиан,след това коремни преси 10 минутки и упражнения за дупе ;р сега отивам да хапна малко кисело мляко и маслини с бадем <3 и това ще е (не съм гладна след упражнения)
а вие какво правите ?
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
Принципно не вярвам в тия митове, но спирам да ям след 6 по простата причина, че винаги се освинвам вечер, не знам к'во ми става, всякаква липса на контрол.. през деня нищо не ме изкушава и вечер баааам. Ще бъде нещо като фастване. Тренировките са разни разнообразни, засега предимно кардио, но трябва да се възползвам от факта, че имам пудовка... тия дни. :Д
хаха , аз доста се олюлявам като стъпя на тоя стол ;д сега ще ги правя само да събера повечко мотивация ;д
p.s намерих още едни, които ми харесаха, не всичките де, тея с равновесието най-вече и тях ще правя вече : )
http://fitnesinstruktor.com/izgori-450-kalorii/
и мотивацията ми http://itisnotadiet.tumblr.com/
,,Правиш едни и същи упражнения всеки път. Разнообразието е ключът към това да гориш калории. Това е мнението на професионалните фитнес инструктори. Ако не разнообразяваш тренировките си, тялото ти ще привикне към упражненията, които правиш и няма да гориш толкова калории. Затова е най-добре да правиш различни неща, един ден отиди на фитнес, след това тичай, а следващата тренировка я прави по клипче от интернет. Опитай танци, аеробика или зумба. Това е ключът към изгарянето на възможно най-много мазнини.,,
Последно редактирано от Wwwooow : 03-23-2014 на 19:05
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
Мисля и аз да се присъединя към вас, след като вече изчетох цялата тема за няколко дни се мотивирах достатъчно. Винаги досега съм си харесвала тялото, никога не съм се ограничавала какво ям, но като цяло никога не съм и харесвала прекалено мазни и тежки храни. Просто не се е случвало да откажа шоколад, пасти, торти, бискивити и всякакви подобни и си ми бяха редовни. Явно тогава и метаболизмът ми е бил по-добър, но мисля че качих килограми главно заради абсурдно нездравословния си начин на живот. Първа година студентка съм, като пристигнах тук не можех да готвя, трудно ми беше и да се ориентирам какви продукти да си купувам (не съм в България). Повечето неща тук са със супер много консерванти (Коледната ваканция бях забравила хляб в шкафа и като се върнах след 3 седмици само беше леко изсъхнал). А и заради големите ми готварски умения преживявах главно на спагети, макарони, сандвичи, ориз и картофи. От началото на годината вече съм спряла хляба, от тогава не съм си взимала и никакви макаронени изделия, гледам да се храня по-здравословно, но трудно ми се получава. Както примерно зимата в България доматите са пластмасови на вкус, тук са така целогодишно, и това се отнася за почти всички плодове и зеленчуци, но вече взех да свиквам. Почнах да бягам с една приятелка и мисля вече да съм по-редовна, че от обърнат режим и безсъние все не намирах подходящо време. Ще почна и други упражнения и сериозно ще си оправя режима, защото не мога да се понасям вече. Не е като да съм качила много де, около 4кг са, но не се чувствам добре в тялото си просто. Преди бях 45 и искам да си ги върна, въпреки че ако се харесвам килограмите не ме интересуват толкова.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
отскоро реших да поотслабна, защото съм на почти 14 , 163 см и 57 кила...Искам поне за лятото да се постегна и да сваля поне 10. Само че наще не ми дават да започвам диети, а като не ям (пропусна я обяд, я вечеря) ме боли главата.
Аз съм типичен пример за ГГЗ ( гъз глава затрива) понеже като бях 40 кила преди години започнах да си позволявам разни сладки и тежки храни.
Не се движа много , а не ми дават да сии купя някакви уреди, защото апартамента е малък.
Мн съм зле с мотивирането, просто съм сама и никой освен вас не знае че се мъча да отслабна.
Какво да правя....Дайте ми съвет (различен от "Гръмни Се ":'( )
Много си мъничка, за да гладуваш и спазваш диети. Запиши се на спорт и се откажи от сладки, тестени и пържени работи. Заменяй ги с плодове и зеленчуци.
И месо и яйца.