- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Тъпо.
Сякаш живея сама. Поне да беше истина, да си цапах сама, да знам че трябва да си го почистя. Ми така се чувствам сякаш живея с бебе и трябва да му чистя постоянно.
А толкова ме боли всичко, явно съм спала накриво. ''Спала'' за цели 5 часа преди да реши някой да ме събуди в 9 , защото е имал сливи в устата да се обади и да предупреди да извадя ключа.
Един ден почивка и ще го пропилея в чистене и недоспиване.
Изключително съпричастни хора. <3
умирамммм.....
Второто ми име е Круела Девил. Претенциите им искрено ме забавляват.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Аааа, много се изнервих! Такова отчаяние ме налегна, че няма накъде повече... Как може, бе? Как може? Понякога ми се струва, че съм ужасно тъпа! Полудяваааам!
I`m trying to make your dreams come true...
Чувствам се като труп... само мърдам по цял ден, и едвам гледам от умора...
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Мразя да спя през деня...
Не мога като нормалните хора да дремна за половин-един час някъде. Не, аз заспя ли, спя поне 4 часа, а после се чувствам адекватна като мокър парцал...
Йеееееееееей, предложиха ми мястото!
Доволна съм, но много ни се объркаха нещата с нея. Имам нужда да прекарам малко време с нея, толкова много ми липсва. Дано да се съгласи да дойде тази седмица. Хич не ми е весело и щастливо като си представя, че иначе няма да я видя до края на лятото... На три часа път живеем една от друга, а все нещо става и не можем да се видим.
Върти ми се в главата тия дни да сръчквам випуска ми за ежегодната ни сбирка за около 14ти Юни.На датата, на която беше и миналата година сбирката ни.
Обаче все имам чувството,че може и да се понахендря,защото така както се подреждат обстоятелствата нищо чудно да се получи така че се окаже,че именно около тази дата трябва да ми махат ечемика на другото око.И...нито да мога да танцувам като хората,нито да мога да пия алкохол,нито пък да ям салати дето фигурира в тях нещо направено от мляко,но ако се подредят така нещата мисля да се пазаря с лекарката за някакво отлагане,което може и да не е малко ако не може да и се налучка първата смяна в Петък.
Иначе пък засега скоро спирам антибиотика,което значи че ще мога да си ям мляко и млечни продукти на воля.От днес имам положителен отговор за възтановяването.Окото ми продължава да "сере" някакви гнюсове та чак ако ме види в даден неподходящ момент човек и не ме познава,а не съм се забелязал може да си каже,че миенето на очите за нищо го нямам и не ми е от най-приоритетните неща..Още и пълноценната зрителна острота и бистрост не ми са се възвърнала,но с това темпо на промяна се надявам до още един в краен случай два дни само двата модела капки по много пъти на ден,които трябва да си ги капя около 2 седмици и леките подутинки да ми напомнят за случая![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 05-19-2014 на 17:18
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Доста добри снимки се получиха днес! Фотографът беше голям пич. Доволна съм, много! Запазих ресторант, ходих до университета и общо взето свърших доста полезна работа. Последните дни не ми остава време за тренировка и се чувствам едно такова непълноценно... След бала пак се връщам в режим.
Чета си, релаксирам, после пак чета и така. Не ми е толкова притеснено честно казано. Не намирам смисъл да се напрягам. Сигурна съм в себе си, ще се справя.
Започвам да изпитвам липсата му все повече и повече. Не е добре, че толкова рано взех да се разнежвам, деа...Мразя скапаните му командировки. Искам лятото да идва, да си вземе отпуска и цялото му време да бъде МОЕ ;3 Искам с него, до него, зад него, пред него, в него. Искам. Искам.. Искам...
Последно редактирано от pandabear : 05-19-2014 на 18:17
не знам дали е възможно да се чувствам по-уморена в момента. просто.......бааааси,
и снощи беше нещо повече от добре. май никога не съм се чувствала толкова желана, хаха
цял ден задачи, разправии, насам-натам. дори не съм спала ) :
и нежеланият изпит е уреден. ааама не искам да ходя! направо лягам. утре..., утре ще бъде ден за размисъл, пхахаха. изоообщо не се притеснявам. коол.
Are you fucking serious ?! DAMN, one point for grifindor![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Мале пръскам се от напрежение![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Спах 9 часа и въпреки това отново ми се спи ужасно много! Толкова изморена се чувствам... Май вече е наложително да започна отново да спортувам, защото нямам никакъв тонус, никакво желание за движение. Искам само да си лежа и да гледам филми. Даже не ми се контактува с хора. Блякс!
I`m trying to make your dreams come true...
Добре ли се чувствам - НЕ - ПРЕКРАСНО! Това не е ли егати късмета?!
Аз, Орлин Павлов и Поли Генова на кафе, и то в моя град, където жива душа няма.
Това не е истина, сериозно. Някой да ме ощипе, че да повярвам.
Вчера концерта беше прекрасен, жалко че продължи толкова малко.![]()
*сън*
Много е мило, че ме е чакал..^^ Ако бях изчакала още само 4 минути снощи, щяхме да се засечем..
Хаха сетих се как си губи мисълта като ми обяснява разни работи..Шлядко..;3
"Надявам се да си щастлива"-е, щастлива съм..^^ Макар че не съм сигурна доколко го иска..
Ох... Нервно ми е. Утре ми е матурата по БЕЛ - ще се побъркам от напрежение, при все, че едва ли ще е толкова трудна... Ама пък кой знае... Свива ме корема и се тъпча с черен шоколад, уж помагал на мозъка, а и нали шоколадът успокоява... Страх ме е. Дано се справя!
На работа съм, айляче е.. Ежедневието ми е изключително разнообразно, което е странно.. Явно надраствам себе си..
Тя ме побърква, адски сладка е.. Меки устни, мням.. Странна е, чудесно.. Ще бъдем странни заедно.. Май? Или не? Нз, но и няма да го мисля, каквото стане, все ще е айляче..
На морето ми е екстра, малко съня не ми достига, ма то не става.. аз наглея.. Тренировки, работа, социален живот, грабя, грабя, грабя... С пълни шепи.. Искам да легна да почина вкъщи, харесва ми да се излежавам и да мързелувам, но на вратата се чука, отварям, а то живота, дърпа ме, няма да лежиш!
Е как да стоя вътре, на вън е харабия, ларж.. Само таз странната ми къса нервите, но това е толкова яко и зарибяващо..
Пие ми се вино! Стиска ми се.. Мирише ми на море и на свобода, пък и колегите и фирмата са пълен айляк! ;3
Пък тя и мила, могла да е, изненадвам се..![]()
Обичам музика, пък! Разнообразие му е майката, а и скоро ще се нашаря! Танцува ми се.
Преливам. Вече винаги ще съм така.. Всичко, ще искам са имам, всичко ще вземам,ще се боря! За себе си. Разбрах, че репликата не е "всичко е наред, с теб съм", а "с тей съм дори и в най-лошото". Тя и умна бре, трудна, играта, гонитбата е забавна, чувствам се като животно.. настървен, целеустремен, самоуверен.. Ехидна усмивка тук.. Забавно ми е.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Не обичам да пътувам с автобус, поне остана още малко...странно е, всичко сякаш е наред, макар да изпадам в паника за следващия месец....но днес си го подарявам на мен...ще стане на моята, само да реша какво искам (((:
едит: абе, в София вали ли, пак да ми скапе плановете?!?
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ОФ, днес и стаж ми предложиха. Ама твърде късно, вече се съгласих на другото място. Много интересно, на едно интервю отидох и на едно място за стаж кандидатствах и от двете получих отговори в рамките на няколко дни и то положителни.
Все още не съм подписала никакви договори и мога да откажа мястото, ако искам, ама май няма да стане. Предпочитам да си взема стажа за една година, не за 2 месеца. Все пак ще помисля, имам време до понеделник да реша.
коремът ми се е свил на топка, но иначе не ми е притеснено. нз що. мно'о е странно. главата ме боли, очите ми сълзят. наистина тр да посетя очния. дано утре се падне нещо, което съм чела днес :Д
тази вечер ще зема хап, щото иначе сиг няма да мога да заспя :/