.
Затворена тема
Страница 107 от 195 ПървиПърви ... 75797103104105106107108109110111117157 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 651 до 2 675 от общо 4861
    Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    надявам се хапчетата да не са ми прецакали организма.....

....не мога да осъзная още кога мина това време, вече сме почти юни?
    ми, до това водят хаповете... :/

яко ми е някво

Много ми е весело и щастливо.Току що си разгледах подаръците и съм определено доволна.И си изкарах страхотно бала,хората са прави,че минава като един миг.Толкова се притеснявах да не ми се развали маникюра,косата,гримът и.т.н. но наистина имах уникален късмет и времето беше прекрасно.Изобщо много се радвам ,не мисля,че би могло да протече по-добре : и частта със семейството;и самата бална вечер;и афтър-партито после.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    що не излизам по-често навън, бе?!
    малките неща, малките усмивчици, жестове..правят ме толкова щастлива.

чувствам се секси. много, много секси

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Болно съм, но пък много щастлива.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Криво ми е.
    Новото ми бюстие изчезна, след него и любимото ми такова.
    Почвам да се съмнявам в някои неща, но за съжаление нямам доказателства за нищо.
    Той ми бие игнора още повече.
    Боли ме, плаче ми се, мразя всичко и всички и искам да лежа в леглото си и да се събудя след 100 години.
    Утре ще се прибера, но това не ме прави по-щастлива.
    Нито поощрението на работа, което получих днес..

Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Чувствам се страхотно... след 1 ден съм рожденик, вече получих първия си подарък, но най-хубавия и ценен подарък би бил прошката от едно човече... :3

Не знам защо, но за първи път от години очаквам с нетърпение рождения си ден... :O
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Мега фен Аватара на Lilanda
    Меко казано умирам от смях.

Хаха какви изцепки прави това момче не е истина.

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Меко казано умирам от смях.

Хаха какви изцепки прави това момче не е истина.

след като видях едни неща на едно място снощи- I agree

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    след като видях едни неща на едно място снощи- I agree
    Хаха аз и за това говоря. Още има де.

Мега фен Аватара на Colouring
    Лятото хубаво започна, ама на мен до края на юни няма да ми е много хубаво. Ох, надявах се нещата да се наредят по друг начин. Очаквай неочакваното... как не се научих.

Мега фен Аватара на babity
    Припи ми се. Много.

Повече от фен Аватара на Nonetheless
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Ахаххаа заинтригува ме.. Какво си помисли?
    Нищо не съм си мислил /не ми е сила/ просто щях сериозно да се изцепя

Мега фен Аватара на skatew
    Лягам си сега, утре ще е интересен ден-ставам 6 и 15 и до 3 лекции и упражнения, после в нас, малко трябва да поуча и към 6-7 излизам да пия в някое паркче, че като стане 9-10 се запътвам към микстейп да влезна преди 102951295-те хора и айдеее ONYX и DOPE DOD. направо ми се допи и доизбухва при мисълта, искам да стане утре следобед
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на draid
    Някой ми е направил черна магия явно За няколко седмици успя да ми изгори захранването на компютъра и заедно с него два харда и CD. Дадох 220лв за захранване и 200 лв за хард и CD. После дадох 210 лв за да ми извадят информацията от изгорелия хард. Няма и няколко дни и замина акумулатора на колата, нови 100лв и сега като за капак успях да залея лаптопа с таратор. Просто безценно.
    Последно редактирано от draid : 05-29-2014 на 20:21

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Не очаквах толкова да ми хареса да карам със 160 km/h. Добре ми се отрази. Следващия път ще взема по- голяма кола, за да не се чувствам като костенурка. Полото хич не става за магистрала.

Иначе съм доста добре. Всяка една част от тялото ме боли, гърбът и ръцете ми са все още в синини, но си заслужаваше. И все пак едва ли ще повторя среднощни забавления от този вид скоро - адреналинът ми е достатъчно повдигнат, за да издържа до края на месеца. Заслужавах да се поглезя след двуседмичния престой на нашите. Още два дена релакс и почвам пак на пълни обороти.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Having fun...

*GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от skatew Виж мнението
    Лягам си сега, утре ще е интересен ден-ставам 6 и 15 и до 3 лекции и упражнения, после в нас, малко трябва да поуча и към 6-7 излизам да пия в някое паркче, че като стане 9-10 се запътвам към микстейп да влезна преди 102951295-те хора и айдеее ONYX и DOPE DOD. направо ми се допи и доизбухва при мисълта, искам да стане утре следобед
    виж лс

Охх пак имам отвратителни обриви. Да се чуди човек алергия ли е, на нервна почва ли е. Приемам нещата прекалено навътре напоследък, вероятно трябва да се поотпусна малко. А скоро ще имам и повод за празнуване. ;3 Дано де, поне това трябва да се получи, че в последно време единственото приятно, което ми се случва, са онези сладури от чата и той. Надявам се скоро и да се видя и с някои други хора де. След като им мина бала, ме забравиха. Много ще им се разсърдя.

anonymous708973
    Guest
    Не мога да повярвам колко е приятно просто да съм изкъпана, да си стоя на леглото още по хавлия и да слушам нежни руски и украински песни.
    Зареждам батериите и утре пак - 11-12 часа в тая библиотека. И на тренировка няма да отида, абсолютно е безпредметно, аз не мога 3 стъпала да кача без да ме заболи. Ама никак не ми се ходи по лекари, та просто ще си почина тук 2-3 дни.

Доволна съм от днес, бях съсредоточена, особено накрая чакането ми се възнагради. Тия дни чакам хубави новини. Да се приключва и с тия изпити, че много ми идва бе, не мога на такъв режим!

Мега фен Аватара на xoxi

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Йеей, оправих си кредита, няма да го мисля вече и това.
    Лошото обаче е, че ме обземат едни желания, които ще нарушат двугодишното ми въздържателство, пфуу не знам...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението
    Йеей, оправих си кредита, няма да го мисля вече и това.
    Лошото обаче е, че ме обземат едни желания, които ще нарушат двугодишното ми въздържателство, пфуу не знам...
    Не с лошо!

Eдит:
    Започнахме деня със закуска за 5 минути и малко упражнения за корем, довечера повече.
    Сега остава да се убедя, че съм и умна (освен хубава)

Не знам на кой малоумник му е хрумнало да остави машината за кафе без чашки в сесийно време, та ще се дават 1.50+ евро за кафе, ама... не, не, не се ядосвам. Светът е хубав, светът е чудесен!
    Ползотворен ден на всички!
    Последно редактирано от PinkPan7her : 05-30-2014 на 06:31

Супер фен Аватара на sometimes_
    Ох, харесах си страхотни неща и след малко ги поръчвам. Само не знам тоя цвят дали ще ми отива, амаа....не ме интересува. Харесва ми! Пак ще похарча доволна сума, ама пък имам нужда да си повдигна настроението... И поне няма да обикалям по магазини. Сууупер! Мда, много съм доволна! Малко се притеснявам за утре, ама...каквото стане.
    За довечера пак ги надробих едни каши... Не знам кога ще ми дойде акълът! Все още има време да променя нещата, де. Дано да го направя, че иначе...утре пак ще ми е супер гузно.
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен Аватара на xoxi
    Денят започва добре. Влюбено. Артистично. С хубава музика.

Мега фен Аватара на draid
    От сутринта ми запалиха телефона, че нямало ток. Аз какво съм виновен, че на 120км от мен някой е решил да сменя предпазители. Сериозно се замислям да изхвърля телефона. Иначе скоро отивам на пазар, да видим дали ще си харесам нещо (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си