- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
![]()
Искам да спя.
Три часа не ми стигат.
Няма Джеймс да бъде сърдиткото на рецепция днес. Аз ще съм.
Имам 15 минути да се оправя, преди да дойде автобуса, а едва гледам. Дори и компа не помага да се разсъня. Сад.
супер прецакана се чувствам... уж си казахме, че няма да е връзка, а кой да предположи, че точно аз ще се оплета в правилата на собствената си игра. Победен в собствената си игра как ви звучи.. не много добре, нали? не е. Чувствам се изцедена някак. Глътвам кафето и отивам да кормувам, поне спря да вали.
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
денят си започна тъпичко и пак се появи тая буца в стомаха ми, сякаш душата ми се свива на кълбо там, разочарована и самотна от хората.. или по-скоро от един конкретен чиляк. може би е егото ми, но тва, че така пак почна да ме игнорира хич не ми се нрави и ми иде да го запсувам, но айде пак ще направя опит аз да съм добрата и да го потърся, но не знам колко още ще издържа така..
поне май това с работата се уреди, ама баш сервитьорка ли.. е тва е, никога не казвай никога, щото после.. ставаш за смях :д
Поне докато си сервитьорка можеш да се запознаеш с някой много по точен пич и да му биеш шута на този,за който сега видимо си се хванала като удавник за сламка и който не знае какво иска или просто го устройва да се прави,че не знае какво иска. Изразявам леко съмнение,че именно ти може би си авторката на тази тема:
http://www.teenproblem.net/forum/sho...%BE?p=11107444
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Писна ми от тоя дъжд, пак ми провали плановете за разходка, даже бяхме облечени вече, мамка му...
cuz I swear, I don't care ... ;]]
олеле, милата мацка :с аз съм в подобно положение, само че без секса, в това отношение никога не допускам до себе си човек, преди да имам истинска и пълноценна връзка с него. макар че и моят напира от време на време, няма да му се получат нещата докато се държи така.
втори пост за деня, ама дреме ми: ох денят малко се подобри, поне имам късмет където си пусна сv-то да ми се обаждат, макар нататък нещата да не се получават както искам :д тоя пич беше много точен, можех да се натъкмя на тази работа, без това магазинът ми е под носа, но не можах да излъжа, че си търся постоянна работа,а не само за лятото и.. пропаднаха нещата. но все пак той ми каза да звънкам, ако положението при мен се промени и имам нужда от постоянна работа![]()
Тъй......и този месец не мина без драма, може ли в петък в 22:30 да ми пращат фактури и да очакват аз да си вися вкъщи и да ги видя.........тея хора си направиха голям ташак с нас този път !!!!!!!!!
Ама поне вече реших че ми трябва малко почивка, остава само да видя колко още ще издържа
иииииииии ............... мачове![]()
Шофьорският курс върви много добрее. Пълзотворни и запълнени са ми дните; инструктора ми иде да го разцелувам!
Единствено той ми липсва, а е минала само седмица откакто съм си тук. Брр, нищо. Трябва да почна някаква по-тежка литература, искам да свърша нещо за себе си, да мръдна напред. Мхм, ще си изградя някакъв план. И моренце се очаква юли, с компанията.
Хубаво ми е, общо взето. Многомногомного. Дори времето не може да ми скапе настроението.
Последните дни са ме налегнали мрачни мисли. Споделянето във форума помага ли ?
държи се странно гадно ...
май си го заслужих
п.с - е ,не мога така,стана ми доста тъпо.
Не знам защо се промени така изведнъж,искам предишната му версия.
Последно редактирано от weheartiit : 06-17-2014 на 12:40
Хетерохромия чудесно просто..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
мно съм уморена, но това не може да помрачи настроението ми. йей. йеееееееееееееееееей! отвях ги тия mar6i. за пореден път. хихи. първа, естествено.
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk ^^
Вчера ме изненадаха страхотно, а и не очаквах чак нещо такова. Абе супер са! Днес обаче денят ми минава в главоболие, лежане и в мисли за него. Искам да си дръпна нещо за гледане, че ще издивея. А не мога да излезна, защото навънка е буквално порой. Ама да не спира, обичам да е така.
Не се търпи вече.
Разберете се, мамка му,вече се чувствам се като най-голямата лицемерка.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Оф, най-обичам като имам достъп до нещо с интернет да ми изскочат десет хиляди съобщения с линкове от амазон и ибей и молбата "ама ше поръчаш ли, аз ше ти го платя". Дори нямам намерение да се прибирам, за к'во да поръчвам 1246352 глупости и да ги трупам да си седят при мен. Сто пъти им казах. Ако си мислят, че ще го направя това, жестоко се лъжат.
Харесва ми когато смените ми са с тях двамата. Най-бързо минава времето, въпреки че последния час, когато и двамата залепнаха за телефоните ми идваше да се метна от някъде.
Нямам търпение пицата да пристигне и да си лягам![]()
Как да се чувствам .. приятеля ми замина по работа за 4 месеца и много ми липсва![]()
За какво се вкарвам в такива филми непрекъснато, защо не се радвам на живота като нормален човек?
Ох, и така ми липсва тоя глупак, мамицата му, не знам защо, но днес направо съм overwhelmed с липса... защо все нещата, които не си заслужават, ме привличат най-силно?
Оооо да пак ще ходим там ...
А Декември за полвин година.Идеално ми е и момчето си чух
Загубих 2 от най-важните неща в живота си... просто нямам думи!
Iron Maiden! Iron Maiden!! IRON MAIDEN! Велико беше! Не си се представях на такова място, ама като си ги обичам, а и като добавим атмосферата си крещях като за световно.И да чуя Fear Of The Dark на живо... БЕЗЦЕННО!!!
И все пак ми беше странен ден. Казах й нещо, което отричах последните 4 години и тя... нищо. НИЩО! Колко се самонавивах и колко трудно ми беше. Сигурно от години не ми се е случвало. Че е глупост, така е, ама за мен е НЕЩО. Сега не мисля, че съжалявам. Иска ми се да й бях казала повече, след като и без това трябваше да го разбере. Иначе можеше да ми е най-безразсъдната постъпка ever. Тя обаче май реши, че не ми се говори и едва ли ще го спомене пак. Все едно нищо не съм й казала. Ама както и да е, може би, някой път...
Първи опит за клякане с лост. И без това бях прекалено разбита след концерта за пълноценна тренировка. И не беше толкова зле. Поне като за първи път.
Между другото мислих живота си за доста по-еднообразен преди за започна да пиша в темата. Сега осъзнавам всъщност колко неща ми се случват.![]()
Камък ми падна от сърцето. Най-доброто развитие, на което можех да се надявам.
Хубаво ми е.
Лежерно...
Утре даже ще забогатея!