.
Затворена тема
Страница 164 от 195 ПървиПърви ... 64114154160161162163164165166167168174 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 076 до 4 100 от общо 4861
    Още мaлко остaнa вече много се плaшa.

колкото по-отворен, толкова по-самотен, е няма такъв

Мега фен Аватара на Lilanda
    Влязох във фейсбук, прегледах някой друг статус и осъзнах, че имам нужда да поспоря с някого.

Не мога да разбера защо за трети път тази вечер разглеждам профила му. Май търся причина да си мисля, че не е кофти човек. Или се опитвам да намеря повече, че е? Нямам си и на идея. Знам само, че самото му присъствие ме дразни и въпреки това без него е скучно на работа. Днес нямах търпение да стане 12. о.О Определено се усеща и че нашите промениха отношението си към него, което ме кара да си мисля, че все пак не е толкова ужасен колкото всички си мислят. Пък и вероятно е единственият, на който мога да разчитам от всички там. Малко ми е гузно, че съм разказала някои неща на другата колежка. ;/ Все пак не е кой знае какво, повече от очевидно е, че има чувства към мен.

Повече от ясно е, че Той е милиооооони пъти по-читав от някои хора. Докато при единия беше "няма нужда от", при него е "трябва да". Повече от ясно е кой кого. Всъщност не мисля, че има нужда от сравнение, самата степен на егоизъм е достатъчна мярка, а ако заговорим за каквото и да е друго, числото с минуса ще е доста голямо.

Да не говорим въобще за факта, че го виждам всеки ден, а? Дори в момента малко ми липсва. Искаше ми се аз да съм първата, която ще го каже, но пък какво толкова. Това са само някакви си думи. Все пак и двамата знаем, че е така, какво значение има кой го е забелязал първи?

Определено ми липсва. ;/

Мама и тати си направиха татуировки. Сладури са големи, не мога да им се нарадвам. ;3

Охх каква седмица..

ПС: Всяка прилика с действителни лица и събития е напълно случайна.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    ех какви дни, какво чудо.
    хубаво ми е, че и повече
    кеф ми е, че някой оцени и видя промяната ми, без дори да съм си представяла, че изобщо съм се променила, пък още повече, че се забелязва от хората, дето ме гледат отстрани
    ходи ми се на планина
    но ще почака
    сега релакс + разни полезни вдъхновителни неща
    нищо не искам да планирам
    поне за секунда
    ей тъй

Мега фен Аватара на skatew
    Зарибявам се все повече по зодиите и вече имам чувството, че полудявам хаха навсякъде виждам зодии
    Иначе мн айляк вчера на регенце малко ся отивам да се наблъскам и на клиника
    Лятно такова
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    нещата са доста объркани. аз съм непостоянна, лабилна, компелексарка...и още мн такива и имам нужда от сигурност и яснота. постоянно. ежесекундно. тая мъгла около нас ме нерви. о, а как настръхвам само като се сетя :д. познавам го и знам, че няма да го направи. фааак, прекалено много си приличаме. предвидим е и това е хубаво принципно, но в случая може да се окаже пагубно за нас. дните ни заедно бяха най-хубавото нещо, което ми се е случвало от доста време насам. татенцето замина. хихи... следобед пък той се прибира. йеа.

и тва момченце мн ме дразни. гей.

почнах да се беля. 'ссссуупер'.
    имам толкова неща за мислене. и естествено това няма да доведе до някви отговори и тва ме побърква. баси дървения философ. а да. чак сега измислих с кво искам да се занимавам освен ските. отново късничко. аве шматка.

Мега фен Аватара на Colouring
    И моите планове са объркани. До преди една седмица супер много ми се ходеше, сега вече не съм толкова ентусиазирана. Освен това ми объркаха плановете за транспорт. Прецакана съм отново. Нищо, ще намеря начин. Въпросът е дали ще ни съвпаднат графиците с него и как. Аз там абсурд да издържа почти две седмици, така че ще взема да се върна по някое време. Само да не трябва да е на стоп, хаха, че трудно се намира алтернатива. Но до тогава има още няколко дена, надявам се всичко да се изясни, че не ми се тръгва по-късно само заради транспорта.

Днес е обикновен ден, нищо интересно не се случва и няма да се случи. Мислех да ходя до банката, но се успах и сега ме мързи. Чудя се дали да се боядисам. Мда, женски проблеми, сефте имам специално този. Ами ако не ми отива? :Д

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Хубаво е да имаш домашни любимци.Гадното е като тръгнат да умират и се чувстваш безсилен да им помогнеш.Днес едно от котетата ни е тръгнало да умира.Вече е толкова слабо,че не може нито да яде,нито да пие вода нито да стане или мръдне.Само дриска.Вижда се накъде е тръгнало.Въпреки,че е от няколко седмици при нас ми е гадно.Когато умре зайче ми е все тая.Чакам го да умре напълно и го изхвърлям.Много такива са ми минали през ръцете.При котките обаче е друго...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на skatew
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Хубаво е да имаш домашни любимци.Гадното е като тръгнат да умират и се чувстваш безсилен да им помогнеш.Днес едно от котетата ни е тръгнало да умира.Вече е толкова слабо,че не може нито да яде,нито да пие вода нито да стане или мръдне.Само дриска.Вижда се накъде е тръгнало.Въпреки,че е от няколко седмици при нас ми е гадно.Когато умре зайче ми е все тая.Чакам го да умре напълно и го изхвърлям.Много такива са ми минали през ръцете.При котките обаче е друго...
    Е ти луд ли си заведи го на ветеринар кво го чакаш да умре
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на Dagichka
    пак съм си в същия коловоз от чувства, пфф. знам, че всички ми казват, че е тъп и не си заслужава, но аз все си мисля, че просто аз очаквам от него това, което аз бих направила/казала, а знам, че няма как да стане, доста сме различни..
    а пък той е толкова прав, като се замисля почти няма ден, в който да не сме си писали, трябва да се видим накрая.. и да, ако сама не си намеря начин да се справям с 'дяволите' си, няма кой друг. колкото и да ми се иска да дойде принца и като с магическа пръчка да ми ги прогони, тц, няма да стане.

Цитирай Първоначално написано от skatew Виж мнението
    Е ти луд ли си заведи го на ветеринар кво го чакаш да умре
    Ветеринарът в нашият град каза по телефона да са били по на диета двете и да сме им давали за разстройството вода с брашно или активен въглен.До вчера уж беше активно.Предишният ни 13 годишен котарак го е вдигал на крака,но...като са стигали до това положение и той и първата ни котка получиха по няколко инжекции за около 40-50 лева и ефекта беше нулев.На котаракът така и не можа да се оправи проблема дето го беше получил на венците и за около 2 седмици отслбваше и ослабваше докато последният ден,ден и половина беше в подобно състояние.По някое време пое последните си няколко глътки въздух със зор и се превърна в безжизнена статуя...Сега имаме три.Един голям вътре и две малки вън.Изобщо не искам да ходя да я гледам,защото ще ми стане още повече жал като я гледам да се мъчи.Мисля,че до края на деня най-много да оцелее,но е много слаба и вече краката и ушите и са започнали да изстиват.Тя си беше такава откакто я взехме.Само очите спряха да и течат и да и се залепват.Но...файда...
    И другият и той прави линии,но поне засега е много по активен,но той е и доста по едър.Има си резерви.
    Последно редактирано от Niakoitam : 07-21-2014 на 09:30
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на pandabear
    Вет, който работи по телефона? Да се смея ли, да плача ли...Заведи котето, ако няма надежда да се оправи, поне имаш вариант да му направят евтаназия, за да не се мъчи...

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Как ще оставиш котенцето да се мъчи?!? Не си безсилен! Закарай го да го погледнат,при всички случаи ще реагират по адекватно от това просто да го оставят да си умре! Моя Котьо беше тръгнал да оплешивява и направо бях полудяла. Поведението му не беше по-различно от обичайното,ама гледката не беше нормална...За една седмица с хапчета и мазила се оправи. Направо стана друг,сега е по-слабичък(а преди си беше шишко),но виждам,че се чувства добре.

Легна-заспивам,седна-заспивам...тръгна да чета нещо пак същата история...имам нужда от сън
    последните дни ми е много весело пък на мен като ми е весело на всички около мен им е двойно по-весело
    поработих малко часмак(тъй ли му се вика)-вадене на картофи заплащането беше добро-ядене на корем
    като си затворя очите за калта,миризмата,червеите,с оножките,всичките буби и задуха беше забавно

прекарах и няколко часа с малкото слънчице...голямо щастие
    нека ме боли всеки сантиметър от тялото туй е то сладка болка
    Последно редактирано от Andjyy : 07-21-2014 на 13:07

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Ааааа тоя форум само ме контрира как веднъж не ме остави да си правя квото искам
    Последно редактирано от Andjyy : 07-21-2014 на 13:09

Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    Вет, който работи по телефона? Да се смея ли, да плача ли...Заведи котето, ако няма надежда да се оправи, поне имаш вариант да му направят евтаназия, за да не се мъчи...
    За съжаление в малките градчета е така.Ветеринарите разбират повече от добитък отколкото от кучета и котки.Един ветеринар преди време ни беше дал за крака на заека (който си е за ядене де) някакво лекарство с думите:'Абе защо не го изядете?"дето му го влоши още повече.Той пък този заек се оказа корав и като му го спряхме му опаднаха разни костици и понеже ни беше първият не го клахме.Изкара си още много време.А и воденето на ветеринар не зависи много от мен.

Иначе котето както е тръгнало скоро само ще си се евтаназира.Преди половин час ходихме с майка ми да го видим и ми стана много жал.Почти напълно изстинало,не му достига въздух и отвреме наврме си отваря устата като риба на сухо подмяуквайки някой и друг път.Устата му е цялата посиняла,очите са му широко отворени,дишаше почти незабележимо и не реагираше кой знае колко на външни дразнители...

А иначе този предишният ни близо 13 годишен котарак сме го връщали веднъж към живота (предпоследният път) за да му се порадваме още около година и половина като го хранехме със супа и вода с лъжички и спринцовки.Обаче когато му настъпи часа дори и това не помогна.Може би това,че сме от толкова малък град,а и не можем да си позволим кой знае какви скъпи операции също беше решаващо.

И с оплешивяне сме се сблъсквали-микроспория и с влачене на крака и с течове и с леки запушвания,но с увредени венци не можахме...
    Последно редактирано от Niakoitam : 07-21-2014 на 13:06

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Анджи, малко ми е трудно да си представя как млада градска девойка вади картофи. Би било интересна гледка.

Нещата постепенно се поуспокоиха и уж влязоха в релси, да видим колко ще се задържат така. Следващите седмици ще се изяснят доста неща.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Анджи, малко ми е трудно да си представя как млада градска девойка вади картофи. Би било интересна гледка.

Нещата постепенно се поуспокоиха и уж влязоха в релси, да видим колко ще се задържат така. Следващите седмици ще се изяснят доста неща.
    Колкото картофи съм засадила и извадила само през първите ми 10, толкова тук не са виждали в магазина. Много се гордея с типично селските ми умения, защото въобще не ми личи на пръв поглед.

Иначе сега станах и вече ме боли главата. Днес поне температурите са едни по-нормални. Мразя да си скъсам д-то да направя нещо и то да се получи както трябва и да мине между капките. Обаче ако друг направи точно същото се започва някакво възхваляване.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

anonymous708973
    Guest
    Иначе котето както е тръгнало скоро само ще си се евтаназира.Преди половин час ходихме с майка ми да го видим и ми стана много жал.Почти напълно изстинало,не му достига въздух и отвреме наврме си отваря устата като риба на сухо подмяуквайки някой и друг път.Устата му е цялата посиняла,очите са му широко отворени,дишаше почти незабележимо и не реагираше кой знае колко на външни дразнители...
    Не знам колко ти е жал, ама ако те беше толкова жал, щеше да го закараш до най-близкия голям град. Едва ли сте на 100 км от всичко живо, нали?

Научих днес добре, съвестта ми е чиста като сълзица.
    Глътнах един фреш от грейпфрут, мнооого добре ми дойде в тая гадна жега, заминавам с песа на разходка и после за едно бързо бягане във фитнеса. Пък вечерта мисля да си попишем, ако не и да се чуем, че утре с тая операция... милият. И тъпото е, че няма как да му помогна.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 07-21-2014 на 14:50

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Вчера беше як ден. Всичко, което ми каза е вярно, ако не се получи, почвам да правя друго и да спра да се занимавам. Още няколко дни и всичко ще си бъде почти на мястото. Дано да успея да прикрия всичко до тогава. Имам си малък план, дано се осъществи както аз искам да стане, ако не спирам да опитвам и се наслаждавам само на едната страна, на която мога да се наслаждавам.
    Купил ми е "Основи на Икономиката", което принципно нямаше нужда да го прави, но го приемам за компенсация и помощен старт от негова страна.
    Още не е добре, не мога да излизам за повече от 2 часа от вкъщи. Нещо тока е странен тия дни. Сума крушки изгоряха, искам да си наготвя нещо, почвам да хвърчат искри навсякъде от тоя контакт. Трябва да видя какво му има на разклонителя, сигурно трябва да купя нов обаче.
    Гладна съм, искам манджата на баба. Специално тая! Никой, ама никой не може да я сготви като нея.. Трябва да се науча да я правя точно както тя я прави, иначе ако не вкуся това нещо повече, ще умра. Любимото ми ядене ЕВЪР!!
    Трябва да си догледам епизода, снощи съм заспала на половината.. :/

Може би това,че сме от толкова малък град,а и не можем да си позволим кой знае какви скъпи операции също беше решаващо.
    Хич не е оправдание това. Близо си до София, ако си от там, където пише в профила. Най-малко до там може да го заведете на свестен лекар. Ако беше близо до Русе/Разград, щях да ти кажа да го доведеш до баща ми или един негов бивш колега, ама не си. Ако ти е толкова жал - заведи го в София, там 100% има лекар, който ще помогне и не е като да е на милион километри.

Последно редактирано от fUcKsMiLe : 07-21-2014 на 15:11
    *сън*

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Някой с татус, МОЛЯ ЗА ПОМОЩ

днес на обяд е направен, мокрих го веднъж с мокра кърпичка, после се къпах и го мих с антибактериален сапун, мазах веднъж с бепантен (татуиста ми го каза)
    обаче сега се е отбелязал върху тениската ми и има малки черни точки изсъхнало мастило, какво да го правя
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    хихихи. от сутринта гледам аутопсии и е направо пристрастяващо. любимото ми е половата система и рязането на тестисчета и пенисчета. ахахаха. дремнах за малко и сънувах, че правя дисекция <3. явно доста ми се е забило в главицата. чувствам се приятно извратено омърсена. да живее gunther von hagens

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението

днес на обяд е направен, мокрих го веднъж с мокра кърпичка, после се къпах и го мих с антибактериален сапун, мазах веднъж с бепантен (татуиста ми го каза)
    обаче сега се е отбелязал върху тениската ми и има малки черни точки изсъхнало мастило, какво да го правя
    По принцип, не е хубаво веднага да се мокри, смисъл, същия ден /с каквото и да е./ не знам как не ти е казал.. Просто чакай да видиш в най-лошия случай, след 2 седмици ще идеш да го преправят, но силно се съмнявам.. Постни снимка /може и на лично/ може и ниш да ти няма и просто тялото ти да отделя /не приема-изхвърля/ малка част от мастилото..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението

днес на обяд е направен, мокрих го веднъж с мокра кърпичка, после се къпах и го мих с антибактериален сапун
    Ох, откъде ти дойде тая идея, това е голяма идиотщина.
    Нищо не го прави, мажи го само с бепантен или другото лекарство, дето му забравих името, ама е най-известното за татуировки. А преди къпане - с вазелин, за да се създаде мазен слой и да не може да се намокри.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Фейсбук ти писах.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Лееееееелеееее, как може да има хора, които са толкова умни, а във същото време са толкова прости/повърхностни/плоски, силно вярващи в безсмисленото си твърдоглавие. Toва е то да се оплетеш в собствената си игра.

FACEPALM IN THE TABLE.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си