.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4861

Hybrid View

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Нямаш си и на идея колко много спомени ми донесе този текст. ;3
    +1

Он: Ся се върнах назад към един "психологически" тест, който в общи линии беше коя ръка ти е отгоре, когато си ги скръстиш и няк'ви такива, пък ми е най-верният тест, който са ми правили. И там имаше основна черта - аналитичност. Та, да, тоооолкова е вярно. 'Бахти шибаната нощ, не можах да спя от мисли в главата, накрая заспах към 11 (на обяд) и спах до 15:00. Да си проспиш деня. -.- Сега вече малко ми се разсейват мислите, но не, преди това трябваше едно денонощие да премислям, обмислям, тълкувам всичко, което направи и ми каза и което преди е правил. Дори не знам какво ме интересува...
    А аз трябваше да се сетя, не че не ми е минавало през ума, ама не го вярвах наистина. Хвана ме неподготвена и за това моя милост отговори по най-неадекватния начин, в единствения момент когато трябваше да съм сериозна и адекватна. И сега ми е болно за него, ама каквото и да направя по въпроса, все ще е грешно. Само се надявам само аз да си анализирам, а той да си мисли за състезанието, че ако станалото му е в главата - лошо.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Он: Ся се върнах назад към един "психологически" тест, който в общи линии беше коя ръка ти е отгоре, когато си ги скръстиш и няк'ви такива, пък ми е най-верният тест, който са ми правили. И там имаше основна черта - аналитичност. Та, да, тоооолкова е вярно.
    нормално, щом е била дясната ръка

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    нормално, щом е била дясната ръка
    Всъщност беше лявата. Бтв, 3 от 4 теста ми бяха "леви", въпреки че съм десничарка.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Всъщност беше лявата.
    е, нали уж лявата ръка е за дясното мозъчно полукълбо

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    е, нали уж лявата ръка е за дясното мозъчно полукълбо
    Ааа, не знам, ако искаш мога да ти пратя теста на ЛС, да видиш за какво става дума. Мисля, че го пазя.

Он: Добре, решено е, като се върне ще се постарая да успеем да си поговорим насаме и да му кажа всичко което мисля. Така не мога да оставя нещата. Обявявам темата за приключена, поне за момента и спирам да мисля върху това!
    И да, толкова ли не можа да ми дойде на време, сега пак ще ми прецака плановете. -.-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си