- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
доста еМОЦИонална футболна вечер![]()
Welcome to the Jungle...
не, ще надебелееш и ще станеш като мен.
Welcome to the Jungle...
ако си и грозна, и вечно недоволна, мигом ти предлагам брак.
Welcome to the Jungle...
Прах при прахта, пепел при пепелта
неадекватна, психически изморена и нетърпелива.. :Д
Ех, как хубаво се наредиха нещата тая вечер... От хубаво, по-хубаво даже!
И от влюбено, по-влюбено!
Идилия.
Така да ми е винаги, дано.
Изпълнено. Само жалко, че няма един фб, да си пишем, ама айде.
Да, ама не.
Тая вечер не ми е чак толкова емоционално и нямам и намерение да чакам да ми стане. Отивам да намеря нещо за ядене, че от проспиването на деня го докарах до това да ям само веднъж и след това си лягам. Не искам да пътувам, бе, не искам! Искам да си остана в тъпия град и толкова.
има ли някой от павлово и иска ли с мен до денонощния
искам нещо да си взема и аз не знам какво
вода!!!!! със сиг вода
че съм на гости, а моите хора нямат водица, по дяволите
и храна май нямат не зная, ама не ми се рови
и не зная дали да ям толкова късно
но копнея за чипс и съмърсби
;///////////////////////
та има ли някой буден от павлово????????
ами в крайна сметка си взех вода и някаква слънчогледка, дето не можах да доям, мн сладка
и срещнах глутница кучета, ама то ако на мен не се случи нещо такова, ще се учудя
пия един чай и заспивам
Ох, напълниха ми сърцето вчера! Такова хубаво, младо семейство - просто разкош. И гледката как таткото, който е голям мъжага и супер сериозен по принцип, пуска най-милата усмивка и се разтапя при вида на дъщеричката си...
Вчера беше един от най-страхотните дни в живота ми! Днес може да не се видим. ;/ Интересно ми е каква ще е реакцията на Д. като види, че ме няма.Ще помоля мамето да ми каже после.
![]()
мале тва животно и аз не мога да го доям никога, а иначе торти и шоколади до безкрай мога да ям :д
сънувах странни работи, по-точно не знам защо сънувах точно него, не че не е заслужил де, но все пак.. майка ми се побърква и само ми купува разни неща за болницатааз нямам търпение вечее, ако тоя секси синът на доцента е там ше си донеса всички гримове и секси бельо да не се излагам
:Д
Добре, де. Получи му се подмазването, признавам. Сега разбирам колко е полезно да демонстрирам безразличие към него. Явно едва тогава се сеща, че е сгафил. Няколко дни пълен игнор и днес рано-рано се подмазва с любимите ми неща и с обяснения. Нека, нека. Крайно време беше да се усети, че ме дразни с тъпотиите си. Е, поне днес ще бъда добра. За утре не обещавам.
I`m trying to make your dreams come true...
лошата серия продължава. след настинката /която ще ме мъчи поне месец/ и напръскването на окото ми /което леко се е подуло и от време на време сълзи/, си стъпих много лошо на крака. ходенето е невъзможно. почти ;д. да се надяваме не е нищо сериозно. не ми върви напоследък. ако спра да пиша и да се оплаквам, значи може би лежа в някоя канавка.
така.
това беше объркващо...и странно. случвало ми се е, но този път беше различно. и беше хубаво, даааа. надявам се, че е нещо временно и нищозначещо, защотооо твърде много премислям нещата и това...доста ще го мисля. невъзможно е. не мога да споделя с никого, но пък кога ли съм го правила.
както и да е.
имам чувството, че съм бавноразвиваща. сякаш съм единствената, която никога няма да порасне. а дори и не искам. искам си проклетото шибано детство. да вярвам, че светът е хубав и розов. че ме чакат велики дела, ахаха /не ми се до смях всъщност/. искам просто да бъда поне малко подготвена за нещата, които сякаш насилствено ми се случват...да мога да се разбирам и да знам какво искам.
ъх.
сънувах най-добрата си приятелка от детсвото. разделихме се в гимназията. след това беше убита, поне така разбрах. отдавна не се бях сещала за нея. каза ми...леко смущаващи неща. кво, съвестта ми ли проговори чрез нейния образ? никога няма да преживее нещата, които на мен може би ще ми се случат. дали това е чак такава загуба?
объркана съм. нищо ново.
Предзаплатно и леко умряло.
Ама ще си го нагушкам поне!
maDamn