.
Отговор в тема
Страница 296 от 436 ПървиПърви ... 196246286292293294295296297298299300306346396 ... ПоследнаПърви
Резултати от 7 376 до 7 400 от общо 10898
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    Искам да се оплача, за пореден път ми офъкаха косата, пак беше нацъфтяла и това е заради сешоара с който си изправям косата. Яд ме е, че отдавна се каня да взема термозащита, все не знам каква да взема, но този път съм решена и ми се иска да ми препоръчате някоя добра до 15-20лв. условието ми е да е без спирт и ако може да е кремова текстура.
    Мацка, недей да си гориш косата така, от опит казвам! Аз ползвам един спрей на Лакме, но той не е с кремова текстура. Някой беше препоръчвал Афоджи и смятам скоро да го пробвам!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    http://www.enzo.bg/schwarzkopf-profe...ane-na-kosata/
    В момента съм с този и съм доволна.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Мацка, недей да си гориш косата така, от опит казвам! Аз ползвам един спрей на Лакме, но той не е с кремова текстура. Някой беше препоръчвал Афоджи и смятам скоро да го пробвам!
    Започвам да си мисля, че е по-увреждащо от преса.. Благодаря

Има ли разлика между пури и пурети (знам ,че въпросът е тъп но моля кажете)

Е, има. Едното е доста по-тънко.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на Deadlock
    Поръчвате л бюти кутии и какви? Ентусиазирах се да си поръчам някаква (:

Не знам къде живееш. Българските Prettybox и Pinks са доста зле. Pretty-то са твъъърде скъпи за видът продукти, които предлагат, постоянно някакви сашенца и супер миниатюрни мострички, при това дори не на скъпи и high end продукти. Pinks вече пускат само миниатюрни мостри на евтини продукти и от време на време някой по-приличен пълен размер, но не си струват 15-те лева.

Преди във Франция поръчвах Glossybox и те не са лоши за цената си от 16 евро, пускат доста скъпи продукти в приличен размер за пътуване. Много им се дразнех обаче, че доставящата фирма им е супер зле и си получавах кутията 3 седмици след като е пратена. Вярно, че те са в Париж, а аз съм близо до границата с Испания, но все пак... Освен това постоянно ми пращаха продукти, които изобщо не бяха за моя тип кожа. Аз не съм много придирчива, бих използвала повечето неща, защото съм любопитна. Лилаво червило или ярко червен руж не ме плашат и дори са в мой стил, но те ме затрупваха с продукти за лице, които бяха в цвят medium, въпреки че съм отбелязала, че кожата ми е très claire. Както и с някакви антицелулитни лосиони или продукти за мазна кожа със супер агресивни съставки...
    Следователно се прехвърлих на Birchbox, които са 13 евро. И съм супер доволна за сега, наистина се съобразяват малко повече с профилите и винаги получавам поне 2-3 продукта, които са ми супер интересни и са подходящи за мен. И доставката им е определено по-бърза. А и те дават точки със всяка кутия и засега за 4 кутии имам събрани 14 евро бонус в магазина им. Опледелено препоръчвам тях!

Поръчах и Memebox, които също са много готини, но ми се щеше да бяха мъничко по-евтини, защото средностатистическо една кутия има е минимум 30 долара, което въобще не е малко. Бих си поръчала пак от тях, но стига да има някакво намаление.

Аз пък съм много ентусиазиара да си взема кутия с чай. И ще го направя веднага щом си изкарам пари от някъде.

Мерси Имаш ли впечатления от ipsy? A колко е доставката на birchbox до Европа?

Повече от фен Аватара на rositzza
    Някой знае ли координати на човек който прави поръчки по интернет и ги праща по еконт или спийди (не съм много на ясноо как да го обясна). Имам проблем с картата не мога да я ползвам няколко седмици ;/

Голям фен Аватара на Lourenço
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    ipsy доставят в Европа? :О

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    От кой сайт?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен Аватара на rositzza
    Zoeva

Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    Ама те Birchbox мисля, че имат клонове във по-големите държави. Аз си я поръчвам директно до Франция и доставката си ѝ е включена в цената. ipsy мисля, че са само за Щатите и Канада. Аз много ѝ бях навита преди 3-4 години, но няма начин да ти я доставят в Европа, ако не поръчваш с превозвач.

Birchbox sa do Франця, Испания и UK само..
    Поръчвам GlossyBox.

edit: и те не доставят при мен -.- Ще си остана без кутия изглежда.
    Последно редактирано от Deadlock : 08-30-2014 на 21:35

Последно редактирано от v.salvatore : 08-31-2014 на 18:07

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Здравейте девойки Препоръчайте ми някакъв хубав и не ужасно скъп крем за ръце, че напоследък са страшно сухи и ги усещам като шкурка. Мерси предварително

@truestory http://2.bp.blogspot.com/-kz3t-cJVFF...0/DSC05706.JPG
    http://www.nivea.bg/-/media/NIVEA/in...ctionHeight=50 лично аз от Нивеа съм много доволнааа

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти

Кремовете на Балеа са наистина много хубави,препоръчвам ти и този на Дева с арганово масло.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Подкрепям напълно! Ползвам го от повече от половин година, и съм адски доволна!

Вярно ли е, че при обезкосмяване с кола маска до триъгълника бактериите имат по лесен достъп така да се каже. Бръсненето по-безопасно ли е в такъв случай?

Цитирай Първоначално написано от peanaplle1 Виж мнението
    Вярно ли е, че при обезкосмяване с кола маска до триъгълника бактериите имат по лесен достъп така да се каже. Бръсненето по-безопасно ли е в такъв случай?
    Съмнявам се.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    ^ И в двата случая премахваш космите, които предпазват от бактерии. Така че няма разлика.

А аз не мога да си избера подходящ коректор.
    Имам на Катрис камуфлажния, добре прикрива, но цвета вече ми идва тъмен и понякога стои сух на кожата. Та, търся си издържлив коректор, може би ще е най-добре да е течен, за да не изсушава и да има по-светлички цветове с розов или неутрален подтон. Да става за тъмни кръгове и пъпки.
    Последно редактирано от zlatit0o : 09-01-2014 на 13:55

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Дайте ми идея за обезкосмяване на триъгълника.
    Тоест не идея, идеята ми е да отида на кола маска, защото от бръсненето ми излизат подкожни косъмчета, които адски болят (с какво да ги мажа? Пробвах с ацикловир (?!), бочко, ама не минават, а ме е страх да сложа ихтиол там). И като отида, колко време трябва да съм чакала, какво точно се случва в стаичката и колко време ще карам така?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    ^ И в двата случая премахваш космите, които предпазват от бактерии. Така че няма разлика.

А аз не мога да си избера подходящ коректор.
    Имам на Катрис камуфлажния, добре прикрива, но цвета вече ми идва тъмен и понякога стои сух на кожата. Та, търся си издържлив коректор, може би ще е най-добре да е течен, за да не изсушава и да има по-светлички цветове с розов или неутрален подтон. Да става за тъмни кръгове и пъпки.
    Essence stay natural коректора в течен вариант. Стика също е мноого добър, но само когато имаш някаква по-мазна база отдолу (крем или фон дьо тен/ бб крем) защото иначе не стои естествено и като цяло стика не го препоръчвам. Течния е много добър. Покривен е, лесно се размазва, не си личи после, не се променя цвета, не се трие, даже мисля, че може и на плаж ако имаш пъпка да си сложиш и няма да се отмие. И е 5 лв. ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си