- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Много обичам царевичен хляб, но той не се ли слага в някакъв процент към обикновеното брашно. Тук не съм срещала из магазините, но аз и толкова съм търсила.
А на тази мацка във фейсбук какво ѝ е? Освен, може би, че аз изглеждам по-слаба и по-стегната без да си мърдам много д-то.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ооо, благодаря, не знаех, че в царевичното няма глутен. Точно до уни имам био магазин, ще мина да си купя. По спомени обаче царевичният хляб изсъхваше много бързо и като цяло беше суперсуров.
Е, Хаяши, повярвай ми, ако не си мърдаш д-то, такъв мускул няма да направиш :д
хаяши, нещата от царевично брашно се получават по-ронливи и затова се добавя и пшеничено, но не е задължително
именно затова споменах да гледа съдържанието на нещото за примеси
иначе може и на суров да си попаднала, но те като цяло царевичните питки (примерно) са едни влажни :д
и точно затова не мисля, че изсъхва бързо, по-скоро пшениченият съхне и сиг е бил примесен с повече пшеница и с малка доза от царевичното
а пък ти нали обичаш да си носиш в библиотеката, не ти препоръчвам да носиш такъв хляб там, защото ще трябва да пускаш кокошки след теб :д
Сори ,че връщам темата за Петя, ама и разгледах страницата. Ок, супер за постоянството, евала.
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...18&oe=54C50DC9
Обаче това според вас красиво ли е?
И също така , тези фитнес маниачките, там по разни конкурси и прочие не знам как са облечени ,обаче снимка по прашки и сутиен не цели само да покаже мускулите, ами и да привлече повече лайкове. За мен това е пошло.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...d7df440369517a
И имам въпрос, имам татус на 2 месеца и малко, боли ме от няколко дни, мазах пак с бепантен, но не помага. Не е зачервен, не е разранена кожата, нищо му няма на пръв поглед ,но при допир боли ужасно. Съвети?
Що бе, няма лошо, мен ме бърка само това, че прашките и сутиенът не са в един цвят![]()
Пак съм аз :3
Този път искам да ви попитам за някои достоверни онлайн магазини за обувки? Или дори чужди магазини, които имат доставка до БГ? Благодаря предварително <3
Не искам да правя нова тема, затова питам тук. Според вас какъв тип и цвят зимни обувки ще отиват на това яке: http://prikachi.com/images.php?images/866/7625866x.jpg
Много си отиват с бордо даже, видях една мацка баш по тоя начин. Обединяващият елемент беше ефирна бяла блуза с едри шарки (май цветя) в това зелено и бордо.
Супер, и с какъв резултат?
Омазнява ли косата по-малко в сравнение с например бадемово?
Някой ползва ли го за лице? Чудя се дали ще е вълшебно като авокадовото.
искам да питам разбиращите дали този състав е добър за измиващ гел, понеже го свърших, доволна съм от него и искам да го взема пак, но .. знам ли все пак:
Aqua, Sodium Cocoamphoacetate, Propylene Glycol, Sodium Laureth Sulfate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Salicylic Acid, Sodium Chloride
Много мекичка ми става косата. Не се омазнява, защото го слагам само в краищата.
Я обясни за авокадовото масло, че ми стана интересно.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Ползвам го за лице и ръце. Хидратира прекрасно. Че притежава други вълшебни свойства, не твърдя, само намеквам :Д
Предвид цената на аргановото масло... май е най-скъпото, което съм виждала, трябва да си е магийка в бутилка. Чакам с нетърпение някой по-богат период, за да се сдобия с едно шишенце.
Авокадовото от друга страна е доста по-достъпно и има куп прекрасни свойства. Струва си, отвсякъде! Аз го ползвам като серум за лице и последна стъпка вечер. Много помага за всякакви раздразнения.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Моля да ми препоръчате, боя за коса, която не изтощава много косата.![]()
Не си купувайте арганово масло.
Като горд собственик на цяла бутилка ви го казвам.
Прекрасно е за лице, за коса омазнява УЖАСНО МНОГО и няма достатъчно малко количество, което да не омазни. Така че ако не ви омазнява, е заради добавен силикон. Тоест не истинско. Виждала съм на стотици бутилчици гръмки надписи био арганово масло, а обръщаш и съставът е на 8 реда Менделеев - това на Victoria Beauty.
Nashi също не е био арганово масло, нито Macadamia, нито Marrocconoin, нито някакво на Ейвън, в което вместо арганово масло има масло от неизвестен за мен зарзават, за което разучих, че се ползва като промишлен лубрикант в заводи.
Освен това бутилката ми арганово масло 250 мл струваше 37 лв, в момента същото в същия магазин е 58, като никое друго масло не е поскъпнало. Просто хората виждат, че се харчи. Освен това не мирише като Наши, или който и да е друг продукт, претендиращ да бъде арганово масло - миризмата наподобява зехтин.
След няколко опита открих, че е напълно невъзможно да се намаже след баня върху коса, а да го добавя в маска, която да отмия, ми се вижда твърде скъпо :Д но за лице е наистина прекрасно - една нощ да преспя с него и кожата ми на другия ден е видимо по-прекрасна.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more