.
Затворена тема
Страница 104 от 367 ПървиПърви ... 45494100101102103104105106107108114154204 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 576 до 2 600 от общо 9154
    Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Тия дни нямам никакво време! А нищо особено не правя. Не знам как се получава така!
    Иначе всичко върви екстра. Утре тя ще ми липсва. Но нищо.
    Станала съм много директна, от нея прихващам. Питат ме: Какво направи с милата сърничка?!
    Чакат ме интересни дни.
    Вчера ржд, в неделята/понеделника пак. А утре милото ми бабенце има и тя ржд. Много си ми липсва!
    Сега е време да подремна и после се захващам за работа.
    Няма повече да се охлянквам!

Едит: това ми хареса:
    Добрият мъж може да те накара да се чувстваш секси, силна и способна да завземеш света.
    О, съжалявам, това е виното. Виното прави всичко това.
    Последно редактирано от sl1nceetoo : 10-21-2014 на 13:34

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Аз тази вечер:

Всичко приключи.

Мега фен Аватара на Dagichka
    aз съм голяма глупачка. видяхме се, пихме бира, пушихме, през цялото време се държах на разстояние, той се опита няколко пъти да се наведе към мен, аз се местех такова супер самодоволната от себе си и накрая кво? като го гушнах за чао не го пуснах 10 минути, накрая почна да ме целува по врата и оп айде по устата.. мамка му! кви ги върша бе, кви ги вършим? нищо не се е променило, нищичко и въпреки това..
    оф, трябваше да си стоя на лекции, ама така е, квото сам си направиш никой друг не може да ти го направи.

Чудесно.Нaпоследък се чувствaм прекрaсно.
    И той е толковa мил дa ми купи слaдолед<3

Мега фен Аватара на Blab
    гледам х фактор и ме е срам к'ви недоразумения са напускали...
    еба ти продуцентите, еба ти музикалността на Дони и всичките редактори.
    като гледам, и осветителите са нечии роднини.
    много ме е срам, бе!!!

а днес излязоха и резултатите от анонимния конкурс на Сиела. победителят е братовчедката на Любен Дилов, който е и жури.
    колко яко е това, бе. в к'ва страна само живеем;Д

иначе съм добре, тъжно ми е, че талантливите са по-скоро за пълнеж и в опозиция на наша почва

Супер фен Аватара на Jaune
    ^Знаеш ли кво ми пратиха от Недоизречено за 1-во място?
    Грамота.
    То пътните са им били повече от тая грамота, 1 кутия с бонбони да ми бяха сенднали...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    защо съм толкова сантиментална, мамка му? живея в миналото, буквално. като кученце съм. винаги ли ще съм вярна на 'стопанинът', който ме е изоставил? колко още? никога не съм успявала да затворя която и да е страница. въртя се в един порочен кръг от години - темерутът или развейпрахЪТ /или там както се пише/. имам възможността да променя нещата, но.. не мога. защо? не знам. може би се страхувам, може би така е по-лесно, но защо /мамка му/ да го правя, когато съм намерила, когото трябва, но поради разни обстоятелства, се получават разминавания. защо? защо???

Мега фен Аватара на Blab
    трябваше с наложен платеж , к'ви са тия аматьори;Д
    ще ти купя бонбонки, споко, Габуше!))

Супер фен Аватара на Jaune

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Лека, пичове и пички !
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на pandabear

мхм, да.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Чувствам се изморена и психически и физически,нямам почти никакво
    време и това много ми се отразява на настроенията.Дните ми минават изключително бавно
    и се чувствам все по-отпаднало.Почивка и разнообразие ми трябва...

anonymous708973
    Guest
    Лягам си самичка. Липсва ми пък... Искам да ми е на една ръка разстояние, да знам, че си е при мен...
    Седмицата е натоварена, но уикендът обещава да е купонджийски. Дано да си хареса подаръка, даноданодано!

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Снощи пак си мислех за него преди да заспя, хич не ми се отразява добре това нещо, после сънувам някакви измишльтини и на сутринта ми е супер криво ;/ Обичам гооо толкова много, че чак боли, никой не може да ми изслуша както той го прави, остават само 2 месеца докато си дойде, ще стикам зъби и това е!!!
    Имам спешна нужда от тонизираща напитка и май после като идем на разходка ще си взема нещичко кафе ли, чай ли, фреш, още е в процес на обмисляне...
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на Lilanda
    Пак не мога да спя, тъкмо се бях зарадвала, че съм си оправила режима. След 2 часа трябва да тръгвам за училище, а не ми се става от леглото. Единственото, което ме крепи, е че ще го видя в края на учебния ден и ще прекарам час и нещо-два с него. Имам чувството, че не съм го виждала от цяла вечност, а последно излязохме в понеделник. Много ми липсват прегръдките му в момента. Ще издържа още няколко часа.

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Днес мина изненадващо добре. Очарована съм колко е миличка. Сега трябва да мислим подарък и всичко е ок.
    И аз съм ок вече, мина ми. До края на месеца имам да свърша още няколко неща и всичко се подрежда перфектно.

monster97
    Guest
    Zdraveite, imah priqtel 10 meseca, no mnogo chesto se karame. Postoqnno mi natqkva, che mu izneverqvam, che se vijdam s drug, a tova ne e taka! Kakvo go kara da misli taka I zashto se samnqva taka v men, sled kato nikoga ne sam mu izneverqvala. Vchera sutrinta se skarahme za gluposti I sled tezi prikazki, koito mi govori se qdosah mnogo I go skusah, a na sushtata vecher zapochna da govori s priqtelite mu kak sam mogla taka da go naranq ne mojel da povqrva I t.n. Ne moga bez nego strashno mnogo go obicham I ne znam kakvo da pravq sega, toi sigurno ne iska da me vijda. az ne jiveq v BG I mnogo rqdko se vijdame oshte 2 sedmici sam si tyk, a nie sme razdeleni. Molq daite savet da go chakam li dali shte mi pishe ili da svikna s tova, che veche nqma da sam s nego.
    ms predvaritelno
    Последно редактирано от monster97 : 10-22-2014 на 13:39

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Между чука и наковалнята за n-ти път.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Мега фен Аватара на Dagichka
    когато съм сред колегите съм окей, обаче като остана сама и пуфф като приливна вълна ме заливат различни емоции, чувства и мисли ии не знам, не знам..
    но поне се опитвам да се оправям сама, а не отново да търся "спасител" в някое човече, което да въвличам в драмите си ;д

anonymous708973
    Guest
    Какъв е тоя урок по финанси бе, никак не го загрявам!
    Времето навън е ужасно, съвсем откровено студено е и ще вземе пак да ми се появи отитът (?) от преди няколко години. Имам си билет за България, пак струва майка си и баща си, ама така е като нашите не слушат и го взимаме чак сега.
    И трябва да измисля с какви обувки да си обуя роклята за дипломирането му, как може да нямам най-обикновени черни обувки на висок тон, аман!
    Дотук с мрънкането.

Преди две-три седмици гледах, че отваряха нов магазин за спортни обувки и имаше страхотни оферти, ама как да се възползва човек, като то с пътните ще си дам пак 100 евро. Сега отварят същия магазин в съседен квартал и ще пускат Найкове на 50 евро, йеееее!!! Дори да са само тези 10 модела в определени цветове на страницата им, пак ще съм мега щастлива!! Искам да се поглезя с тип бодибилдърски обувки, няхнях!
    Доволно ми е. Сега ще се помъча още 2 часа с финансите и заминавам на фитнес^^

П.С. Да, знам, че съм необичайно подробна в стил Анархи, ама... тва е положението :д

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    прекрасно време днес. (((( :
    нямам мания за.. величие(?), ама ще се на мен?! селяни. едва ли има човек с по-богат опит при случките с непознати от мен.
    и къв е шансът да се засечем? много, мнооого малък. харесва ми как ме гледа, как се смее, когато аз се смея. сладур (((:

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Мале, дано успеят да ми пратят китарата. Така ме сърбят пръстите да посвиря малко. Липсва ми миризмата на дърво, допира на грифа, усещането как струните се впиват в пръстите ми... Звука. Усещането да създаваш нещо красиво, без дори да се замислиш. Повтаряйки риф, след риф стотици пъти... Да не говоря и за псувните, когато нещо отнема повечко време да го науча, хахаха.

Вчера си прекарах добре, мдам. Когато пак се стигна до политика, се почувствах толкова у дома, че не е истина просто. Днес рожден ден, пак ще се пие, също и в петък. Тежко...
    Захващам се за работаааа. Вече не ми е напрегнато и мога да я карам малко по-полека. Библиотеката е мега претъпкана. Обиколих 3 етажа докато си намеря местенце. Творческа обстановка.

Бррр! Апокалипитка! Not Strong Enough Така ми се ходи на техен концерт...
    Нямам търпение за revisited албума на Соната. 15 години, не са малко! Има и бонус трак, вече знам какво ще си въртя следващите седмици. Пък и това е любимия ми албум, знам че няма как да го огелпят. Ден и половина още!

// http://www.presstv.bg/%D0%BD%D0%BE%D...es=og.comments Тръпки ме побиха...
    Последно редактирано от SonataArctica : 10-22-2014 на 16:35

Мега фен Аватара на pandabear
    чувствам се натоварена и потисната. в самото начало съм, а вече се чувствам като ударена н-брой пъти с мокър парцал. започнах да се колебая. може би не е това сферата, в която трябва да се развивам. може би отново взех неправилно решение. и не, не ми е трудно, просто си давам сметка, че съм сред хора, които цял живот са си мечтали да се занимават с това, а аз го реших последната една година. отказах се твърде лесно от моята мечта и най-вероятно съм "взела" мястото на някого, който го заслужава повече от мен. тежко ми е. плаче ми се. няма на кого да споделям. нямам желание за нищо. не, излъгах. пие ми се. много.
    Последно редактирано от pandabear : 10-22-2014 на 16:51

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    П.С. Да, знам, че съм необичайно подробна в стил Анархи, ама... тва е положението :д
    то ти си си един своеобразен анар4у

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Искам да се разрева, но не мога.
    Отново изпадам в размисли и страсти, вместо да се концентрирам върху математиката. Губя си времето в последните няколко дни и накрая ще си легна скапана рано-рано във 23:30.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си