.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1117

Hybrid View

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    ''Ние с Вас – и аз не по-малко от Вас – се нуждаем от това да признаем греха си и отчаяната си потребност да се покорим на Иисус Христос, да възложим на Него надеждата да влезем в Църквата Му. Тогава ние, бедните грешници, несъмнено ще получим вечноспасение.''
    Не се разбира накрая. Ако не си вярващ, не ходиш на църква (от 5 години не съм ходил), но въпреки това вършиш добри дела и се съмняваш в правотата на действията ти, защото често се случва да се питаш, дали е добре си постъпи..... - къде отиваш? Защото аз си мисля, че религията преди е има точен отговор за безверниците, а именно, че са подлагани на геноцид с налагането на христа, но днес не искате да признаете туй срамно правило.?
    ми нали и в България е наложено със сила, по времето на цар Борис III доколкото помня, имало боляри които са били против и той заповядал да бъдат убити-и са били убити, поне така пишеше едно време в учебника ми по история за не помня точно кой клас

Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
    ми нали и в България е наложено със сила, по времето на цар Борис III доколкото помня, имало боляри които са били против и той заповядал да бъдат убити-и са били убити, поне така пишеше едно време в учебника ми по история за не помня точно кой клас
    Не само в България, а по целия свят. Но не знам дали е защото библията и религията като цяло е била неусъвършенствана още, та хората не са я възприемали правилно, или защото... е попадала в несъвестни владетели, или просто самата религия е била писана както много хора казват с някаква подобна цел.....

И другото е, че в църквата има голяма мафия през всички епохи и сега. Всичко това говори, че църквата не е толкова чисто място, не е никакъв фактор за вярващите. Да, създадена да обединява християните на едно място и по този начин е запазила България, но от друга страна често поповете и владиките се оказват дяволчета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си