- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Даже и за ден не ми спаси положението. На няколко пъти пръсках, чаках по 2 мин. и разресвах. Ми, не, нямаше разлика. Ще пръскам до изразходване и на следващата отпуска купувам Сайъс или нещо друго нискобюджетно, че за тоя клоран се изприщих, ма нямах избор.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Batiste е наистина добър шампоан! Зимата ми е супер полезен когато ми се сплесква бритона от шапките, а да си мия косата всеки ден няма как да стане. Всички, на които го препоръчах са много доволни.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
А някой пробвал ли е сухия шампоан на Лъш? Все забравям да мина през някой от магазините им за пробичка.
Каква е цената на Батисте и откъде може да се намери в София.
аз даже не ползвам утайка, купувам си едро смляно кафе и смесвам със зехтин и става приказка кожата ми, и сифонът в банята, и той![]()
и аз трябва да си направя домашна, досега само купена ;/
Някоя от вас ползвала ли е озаряващия фон дьо тен The One на Oriflame - има ли блестящи частички, защото под озаряващ аз това разбирам. И как е като цяло?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Хахахахах
Тъкмо излязох от банята - смесих си утайката със зехтин. Сега дупето, бедрата и страничната част на корема са ми червени, ама пък гладки и подхранени, хаха.
Имам някакви мегадразнещи ситни обривченца в областта на брадичката, та се изнервих и натърках и тях.
Някой да може да даде съвет за тях?
Не са от храна или козметика.
Ти и от козметика ли захвана да разбираш?
бати дискриминацията...
ми ти как 'разбираш' от бокс и що се буташ тогава
Аз пиша текст. (Айде, да кажем, че това, че тренирам от Х време и че общувам всеки ден с трениращи от години, няма значение).
Той ми пуска снимка на брадва. Да беше казал нещо наистина по темата - окей, щях даже да благодаря или ако беше нещо дебилно, да се засмея. Ама брадва?
Наистина ли правиш сравнение?
да, наистина
а текстовете ти на мен ми приличат на купчина лайна, тъй че...
Твоите са впечатляващи, както виждам.
Ебати, честно, наистина се опитах да подходя добронамерено към теб, ама...
Заеби, не си струва.
Препоръчайте ми някакво измиващо за лице. Кожата ми по принцип е комбинирана, но пък зимата се изсушава и предпочитам да е нещо по-щадящо. Миналата година ползвах на Биодерма синия гел, но зимата ми дойде супер агресивен и си бях взела от Atoderm серията им, но като цяло не бях особено доволна. След това минах през Cleanance на Авен, но той вече взе да ми пресушава лицето. Чудех се за Cleanance HYDRA, че са го пуснали на 15лв в ремедиум, ама не знам... :Д
Не за триене на грим, а просто измивно? Аз в такива случаи ползвам на Авен мицеларната вода или на Ив Роше лосиона с лайкаНо и аз си търся нещо такова с консистенция на гел или пяна в по-добрия случай.
Да, измивно. Аз нещо не се спогаждам с мицеларните води, всякакви пробвах и ми оставят доста неприятно усещане.
Мислех утре да мина през Ив Роше да разгледам какво прдлагат, но аз задължително държа да е гел/пяна. Много е неприятно с такава кожа, която от почти едната крайност, минава в другата. :Д
Две ставаме.
Аз чак тази година осъзнах какво й трябва на моята кожа и от лятото дори използвам далеч по-малко матиращи продукти.
Ама опитай млякото на Ив Роше - млеката като цяло не изсушават кожата, докато при геловете е масово явление. На мен това ми е третата стъпка от почистването, след това си лягам без крем за през нощта![]()
Хораа, купете си електрически четки за зъби. Имах едно време, не съм могла да го ценя явно, напоследък гледам много ревюта по темата, каква разлика имало и т.н. Снощи пробвах - е, 2 ръце в подкрепа на твърдението! Просто, дето каза една мадама, ако не сте си мили зъбите с електрическа четка, никога не сте били с чисти зъби!
Невероятно е, струва си 30-40 лв според мен!
еми не, просто някои сте сакати и не може да си измиете зъбите с обикновена четка
...... не се сдържах... /нищо лично към нито една от вас!/
"Ние се стремим към неестествена красота, която не се постига с естествени продукти."
Една приятелка каза това наскоро и ме накара доста да се замисля над това. И го споделям с вас, защото... ами да се замислите и вие, ако не сте се досега :Д