.
Отговор в тема
Страница 322 от 436 ПървиПърви ... 222272312318319320321322323324325326332372422 ... ПоследнаПърви
Резултати от 8 026 до 8 050 от общо 10898
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Даже и за ден не ми спаси положението. На няколко пъти пръсках, чаках по 2 мин. и разресвах. Ми, не, нямаше разлика. Ще пръскам до изразходване и на следващата отпуска купувам Сайъс или нещо друго нискобюджетно, че за тоя клоран се изприщих, ма нямах избор.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мацки, спешен въпрос - до довечера ми трябва отговор:
    Събрах си утайка от кафе от 2 кафеварки, казвайте как да я употребя като пилинг. Ако е самостоятелно, май ще е доста суха и ще се ръси и ще похабя половината. Със зехтин ли да я смеся, с душ-гела ли, да се изкъпя, после да я нанеса с лосион и пак да вляза да се изплакна ли, как?
    Както казаха вече, смеси я със зехтин най-добре. Аз понякога слагам и мед. Обаче после задължително се изплакни и с душ-гел, защото кафето оставя следи по кожата. Дори да не ги виждаш, ако после се избършеш с бяла кърпа, може да се оцвети.

Batiste е наистина добър шампоан! Зимата ми е супер полезен когато ми се сплесква бритона от шапките, а да си мия косата всеки ден няма как да стане. Всички, на които го препоръчах са много доволни.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на fakesmiles
    А някой пробвал ли е сухия шампоан на Лъш? Все забравям да мина през някой от магазините им за пробичка.
    Каква е цената на Батисте и откъде може да се намери в София.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    аз даже не ползвам утайка, купувам си едро смляно кафе и смесвам със зехтин и става приказка кожата ми, и сифонът в банята, и той

Мега фен Аватара на galaxy29
    и аз трябва да си направя домашна, досега само купена ;/

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    Някоя от вас ползвала ли е озаряващия фон дьо тен The One на Oriflame - има ли блестящи частички, защото под озаряващ аз това разбирам. И как е като цяло?

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Batiste е наистина добър шампоан! Зимата ми е супер полезен когато ми се сплесква бритона от шапките, а да си мия косата всеки ден няма как да стане. Всички, на които го препоръчах са много доволни.
    От къде мога да го намеря този шампоан и горе-долу на каква цена е? В момента съм с един на Лакме, но и друг път съм ви чела да хвалите Batiste.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    аз даже не ползвам утайка, купувам си едро смляно кафе и смесвам със зехтин и става приказка кожата ми, и сифонът в банята, и той
    Хахахахах
    Тъкмо излязох от банята - смесих си утайката със зехтин. Сега дупето, бедрата и страничната част на корема са ми червени, ама пък гладки и подхранени, хаха.

Имам някакви мегадразнещи ситни обривченца в областта на брадичката, та се изнервих и натърках и тях.
    Някой да може да даде съвет за тях?
    Не са от храна или козметика.

Мега фен Аватара на draid

anonymous708973
    Guest
    Ти и от козметика ли захвана да разбираш?

бати дискриминацията...
    ми ти как 'разбираш' от бокс и що се буташ тогава

anonymous708973
    Guest
    Аз пиша текст. (Айде, да кажем, че това, че тренирам от Х време и че общувам всеки ден с трениращи от години, няма значение).
    Той ми пуска снимка на брадва. Да беше казал нещо наистина по темата - окей, щях даже да благодаря или ако беше нещо дебилно, да се засмея. Ама брадва?

Наистина ли правиш сравнение?

да, наистина
    а текстовете ти на мен ми приличат на купчина лайна, тъй че...

anonymous708973
    Guest
    Твоите са впечатляващи, както виждам.
    Ебати, честно, наистина се опитах да подходя добронамерено към теб, ама...
    Заеби, не си струва.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Препоръчайте ми някакво измиващо за лице. Кожата ми по принцип е комбинирана, но пък зимата се изсушава и предпочитам да е нещо по-щадящо. Миналата година ползвах на Биодерма синия гел, но зимата ми дойде супер агресивен и си бях взела от Atoderm серията им, но като цяло не бях особено доволна. След това минах през Cleanance на Авен, но той вече взе да ми пресушава лицето. Чудех се за Cleanance HYDRA, че са го пуснали на 15лв в ремедиум, ама не знам... :Д

anonymous708973
    Guest
    Не за триене на грим, а просто измивно? Аз в такива случаи ползвам на Авен мицеларната вода или на Ив Роше лосиона с лайка Но и аз си търся нещо такова с консистенция на гел или пяна в по-добрия случай.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Да, измивно. Аз нещо не се спогаждам с мицеларните води, всякакви пробвах и ми оставят доста неприятно усещане.
    Мислех утре да мина през Ив Роше да разгледам какво прдлагат, но аз задължително държа да е гел/пяна. Много е неприятно с такава кожа, която от почти едната крайност, минава в другата. :Д

anonymous708973
    Guest
    Две ставаме.
    Аз чак тази година осъзнах какво й трябва на моята кожа и от лятото дори използвам далеч по-малко матиращи продукти.
    Ама опитай млякото на Ив Роше - млеката като цяло не изсушават кожата, докато при геловете е масово явление. На мен това ми е третата стъпка от почистването, след това си лягам без крем за през нощта

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Твоите са впечатляващи, както виждам.
    Ебати, честно, наистина се опитах да подходя добронамерено към теб, ама...
    Заеби, не си струва.
    еми аз не съм твърдяла, че са ми впечатляващи
    но нали това ти е редовният номер и редовната 'затапка' - да изтъкнеш тоя с/у теб къв е
    иначе и аз се опитах, ама то на някои просто не им е дадено ;/

anonymous708973
    Guest
    Хораа, купете си електрически четки за зъби. Имах едно време, не съм могла да го ценя явно, напоследък гледам много ревюта по темата, каква разлика имало и т.н. Снощи пробвах - е, 2 ръце в подкрепа на твърдението! Просто, дето каза една мадама, ако не сте си мили зъбите с електрическа четка, никога не сте били с чисти зъби!
    Невероятно е, струва си 30-40 лв според мен!

еми не, просто някои сте сакати и не може да си измиете зъбите с обикновена четка

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    ...... не се сдържах... /нищо лично към нито една от вас!/

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Хора, препоръчайте ми хубав коректор. Ползвам го предимно за кръгове под очите и тук-там за някоя пъпка.
    Някой?

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    "Ние се стремим към неестествена красота, която не се постига с естествени продукти."
    Една приятелка каза това наскоро и ме накара доста да се замисля над това. И го споделям с вас, защото... ами да се замислите и вие, ако не сте се досега :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си