.
Затворена тема
Страница 151 от 367 ПървиПърви ... 51101141147148149150151152153154155161201251 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 751 до 3 775 от общо 9154
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Снимка! Снимка! Снимка! Искаме снимка!
    http://www.giannibg.com/gallery/zoom-6930177.png
    http://www.giannibg.com/gallery/zoom-5115506.JPG
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на galaxy29
    секси са

Мега фен Аватара на tori
    Аве, хем ми липсва и ми е кофти такоа едно, хем не ми. Опитвам се да си занимавам ума с разни работи и май ми се получава. Очаквах да закривея далеч по-рано ама не. Ей ся отивам да хапна нещо, че ми е гладно вече, правя си домашното и се излягам да гледам неква анимацийка, че те поне са ненатоврващи такиа и не се изисква много мислене та са перфектни за моменти, когато ума ти е съвсем другаде. :д

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    MK - C1
    Готино ми е

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Арни са

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София

Супер фен Аватара на paradosou
    Усещам как тегленето на сериала ще се окаже безрезултатно и ще си легна МЕГА /хм, кой ли говори така / сад. И мега щастлива същевременно, по друга причина, разбира се.
    Пх. Хората пишат дълги емоционални постове тук, на мен ми е ок и без онлайн отпускане)).

Супер фен Аватара на Amateur
    Нещо съм паднал духом.Днес малко по доктори и сега чета разни неща в нета и се филмирам яко. и обмислям как ще си изкарам рождения ден и посрещането на новата година а и музика слушам

Супер фен Аватара на RiB
    Последният ми 8-ми приключи дотук. Не разбрах отново, а този път осъзнах колко различен съм от другите, от масата хора по-скоро и реших да приема това мое различие и да си се грижа за него Опитвах се през тези 5 години да "вляза" в масата хората... да се забавлявам като тях, да бъда като тях, но явно не ми е природата това. Забавлявам се с убийства, изнасилвания.... шегувам се > Така де... твърде еднотипни са ми масата от хората... чалга... пийенйе и пушйенйе... като им кажеш да правят нещо странично ти вкарват бичия поглед, но... в крайна сметка това съм аз и най-сетне смятам, че това е наистина голям плюс. :P :]

Мега фен Аватара на an7raks
    Липсва ми, трябва да пиша курсова за утре и мааалко започна да ми се доспива... В този ред на важност...
    Да живеят създателите на енергийните напитки!

Мега фен Аватара на SonataArctica
    ^ Пий една ампула женшен, ще се почувстваш много по-добре от колкото от енергийните напитки. По какво пишеш курсова?

Разби ме днес. Как си спи, изобщо не съм и нужен, когато е топло в стаята. Да взема да отворя прозореца и веднага ще почне да ме търси. А аз седя и си бъхтя математиката...
    Въпреки всичко аз знам, че всичко ще е наред.
    Изпита мина прилично, притеснен съм най-много за този, който е утре (уоу, вече е вторник...). След него всичко ще мине по-спокойно. Програмирането трябва да се прегледа за 2 дена, а почти цялата физика си я знам. Бързо да идва 22ри и да се прибирам вкъщи. Ще си цъкам игри, ще чета, ще свиря, ще карам и ще пия. Така ще си прекарам почивката, хах.

Бръм. https://www.youtube.com/watch?v=OktB-qEOiXA
    https://www.youtube.com/watch?v=ykrB0YbvglA
    Последно редактирано от SonataArctica : 12-09-2014 на 02:47

Мега фен Аватара на an7raks
    Къв женшен, ве, братче?! Мен ми идва цианид една ампула да си взема...
    Основи на инженерното проектиране.

Мега фен Аватара на tori
    Кой пак се успа, тоя път за класно по БЕЛ? :ддд Аплодисменти за мен, намерих точния момент за успиване. Отново. Ама сутринта се събудих ухилена и щастлива, мега свежарка и честно-казано ми е много хилнато. Както казах - очаквах да закривея далеч по-рано, но явно няма да успея. То това същество не ме оставя дори за миг да ми минат кофти мислите, голяяяяяяям ми е сладкиш. :3 И бтв все пак ще пия бира, хаха. Дейба, тоя шматарок шматкав, няма да ми бяга по тъча, ще пия бира. :д Първата от него, втората - от мен. Май? Хахах, абе, бира ще се пие и толко.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Песен на деня: Guns & roses - Sweet child o' mine

Супер щастлива съм тази сутрин, след около 15 минути потеглям и това ме радва още повече. :Д

Още не съм си подготвила материали за проекта, но ще го преживея. :Д

Мега фен Аватара на Dagichka
    наспах си се, навън вали сняг, майка ми като по чудо е много мила, сготвила ми е постни сърмички, купила ми е курабийки и шоколад, хмм :д довърших си едната курсова, абе общо взето добре ми е ) ако ми дойде музата ще поспортувам днес, ще сложа малко коледна украса, пък дано магията на коледа дойде самичка.. имам нужда

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    наспах си се, навън вали сняг, майка ми като по чудо е много мила, сготвила ми е постни сърмички, купила ми е курабийки и шоколад, хмм :д довърших си едната курсова, абе общо взето добре ми е ) ако ми дойде музата ще поспортувам днес, ще сложа малко коледна украса, пък дано магията на коледа дойде самичка.. имам нужда
    честит осемнадесети снег, сармичке

Супер фен Аватара на shmatarok
    Хич не съм очарована.
    Ако си мислят, че ще приема този feedback с тази оценка... Как пък не. Ще изчакам да чуя второ мнение, но за нещата, които ми отбелязват като грешни изобщо не съм съгласна. Особено на толкова некоретно зададен въпрос. И като си гледах есето, почеркът на проверяващия супер много ми прилича на този на тюторката ми, ако е тя, смятам да се оплача. Не може човек, който не може да върже едно правилно изречение на английски да бъде толкова критичен. Не може!
    Ако утре си взема изпита, ще е цяло чудо.
    Супер крива съм общо взето. Дали защото не се наспах или се разболявам или вече всичко ми идва в повече, не знам. Искам почивка, искам да лежа, да ям пица и сладолед, да си играя игрите и да си гледам сериалите, парното ми да работи до степен, до която температурата в стаята ми надхвърля 25 градуса, а не както сега - навлечена с три ката дрехи и завита с одеало. И пак ми е студено!
    Направо... трагична работа. С нищо не ми се занимава и с никой не ми се говори, а трябва да се мъча да си решавам задачите.
    Положително нещо: стигнахме най-накрая до ядрото на единия от големите проблеми. Ох, как се оправя такова нещо... :/
    Последно редактирано от shmatarok : 12-09-2014 на 14:10

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Адския студ. Навън дори не мога да дишам като задуха вятър. Извадих си розовия hot watter bottle-a да ме топли. :Д Сутринта изобщо не ми се ставаше, а той така сладко спеше. Брр! И все пак, първият изпит мина добре, да видим останалите.

Мега фен Аватара на skatew
    mn dobre
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Потроших една стабииилна сума,но поне си купих нови ботуши,сако и панталон, в който краката ми изглеждат 2но по кльощави и дълги FTW!
    Плюс козметика и аксесоари, весела пред-коледа на мен!
    И сега го чакам да се прибере,хубаво е да не си на работа...хаха .
    Коледно ми е.
    maDamn

Мега фен Аватара на tori
    По едно време бях крива нещо, мързелива и сънена, но сега си поспах и ми е окей. Мисля си разни неща, които не ми харесват, но са си живата истина все пак. Като познавам и двама ни, най-много да заебем всичко недовършено. И все пак не ми е чак толкова кофти, колкото се предполага, дори не знам защо. Липсва ми, де. При това много. Викам да идва 15ти, да пия и да друсам уши на чалга с класа и хич да не мисля за тва. Съботната бира май се отлага, клетницата го е зарязала още днес, хах. Знам коя е и определено е красива, биха си отивали. И щеше да е яко да ни запознае лично, определено.
    С бащата днес успяхме да се видим, като да не повярваш. Направо горкия светеше от щастие, все едно не ме беше виждал две години, а не два дни. Сладкиш. :3

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    честит осемнадесети снег, сармичке
    благодаря ти, пън ;*

и да вметна, че вкъщи пак имаше виканици и не ми повлия добре и онзи ме изнерви с начина по който го каза тва за виждането, да го духа, не съм го виждала от 2 месеца, ще издържа още :д

Супер фен Аватара на RiB
    ^ пръц

Който няма коледно настроение - https://www.youtube.com/watch?v=mN7LW0Y00kE любимата ми коледна песничка :P

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕ
    ЛЕЛ
    о.О.о
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на Lilanda
    АЛЕ АЛЕ ЛУДОГООООООООРЕЦ, АЛЕ АЛЕ KLETA MAIKA BALGARIA!

Цял ден ми е адски тъжно, знам и защо, просто този път дойде няколко месеца по-рано, беше доста неочаквано и малко ме срина. Най-вероятно не трябва да го тая така в себе си, но не ми се иска да съм слаба, особено пред тях...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си