- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Aйде весело изкарване и нека новата година бъде по-добра за нас!
Честита Нова година на всички! Много усмивки, здраве, щастие и късмет ви пожелавам, а всичко останало ще си дойде само!
Получих най-страхотното пожелание! Много съм доволна и много ми липсва любимото ми братче, макар че не съм го виждала само от 3 дена. Ще си го видя утре пак. <3333
Чувствам, че не трябваше да мешам мерло с розе и бира. Поне е само по празници. Утре ще се пробвам да си подобря единия компонент от трибоя за новата година.
Последно редактирано от prosto_chovek : 01-01-2015 на 08:21
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
мотивирана съм. и малко или много ми бърка в сърчицето с тия смси.. може би просто се срещнахме в грешното време, знам ли.. но си го обичам)
Честитa новa годинa ^^
В 00:30 си бяхме легнaли,беше ми стрaшно зле.A той е прекрaсен<3 нaстоя никъде дa не ходим и си бяхме вкъщи.
Днес съм отлично,стaнaх в 8 нaпрaвих си йогaтa и сегa се зaхвaщaм с последния доклaд.
е, отиде си и тази година. сбогом /най-омразната ми дума/ 2014 и успех, където и да отиваш. тъй като съм изключително сантиментално дете, изпитващо болезнена носталгия по миналото, и този път страдам. хората се радват, викат и крещят 'юхууу, честита нова година' и бла-бла, а единствената емоция, която аз изпитвам е тъга. едва на 19 съм, да, но не се знае дали, ако сега изляза от входната врата, няма да ми падне саксия на главата или най-честият ми кошмар - да ме блъснат пред влака в метрото/. за щастие засега не съм в софия. всеки изминал миг ме доближава все повече до КРАЯ и тази мисъл възбужда некрофобията у мен. животът се изплъзва от пръстите ми като песъчинките в пясъчен часовник. усещам как ще намразя празнуването на НГ ;д
днес е рожденият ден на майка ми - изключително силна, красива и благородна жена. тази дата има и още символика в семейната ни история - на този ден нашите се взимат и разбира се, тогава ме забъркват. зачудих се какво да й подаря/пожелая. какво се подарява/пожелава на човек, който има почти всичко, за което е мечтал? здраве, разбира се. искам я още много години до мен да ми досажда и контролира. никога не съм я оценявала правилно. дала ми е всичко и ме е поставяла винаги на първо място. затова й заповядах да бъде здрава и й подарих комплект грижа за кожата за бръчки :Д. толкова съм свикнала с мисълта да е в живота ми, че ако се случи нещо с нея, не знам дали ще го преодолея. преди година може би почина роднина на баща ми при раждането на второто й дете. на него няма да му е тежко, че няма майка. не може да ти липсва нещо, което не познаваш, но големият й син... бягаше от училище и отиваше на гроба й. ох, тъжна история.
честит рожден ден на майка ми и честита нова година на вас, сънита! ( :
Хората ходят на домашно да пият, аз си лафих с рандъм човек, за когото само бях чувала. Е, и малко пих, но дори не можах да се подкарам. Ич ми не е за разни нови години и подобни шитни, дори по терасата не ходих да хвърлям пиратки. И очевидно хич не ми се пие. :д Не че си изкарах зле, но съм твърде уморена. Евентуално ще го легна за някой-друг час, че капя по земята вече.
Ами честита да ни е новата година!
Малко наивно и глуповато ми се струва как през новата година всички ще се променят и т.н и т.н... Добър е поводът за мотивация, ама само едни цифрички не могат да променят нищичко. Ти ако искаш да си промениш живота или нещо друго- няма да чакаш нова година.
Иначе добре мина, мда. Исках повече да се намокря, някак да разпусна, но и така не беше зле. Нямаше уиски. Как може, бе... Поне виното беше на ниво. И всичко е сладурско като цяло.
Тая мацка е яка. Ха, добре си играе картите жената. Това са заслужили, това са получили. Целеустремена е и радва, макар че не е найс да иска да постигне нещата "на всяка цена".
Обичам си кочките.
Последно редактирано от sl1nceetoo : 01-01-2015 на 19:10
Първи ден от годината и вече съм -1 в контактите си. Ще бъда груб в изказа си, но не искам да съм мелодраматичен. Разкарах я тази, която ако някога знаех, че ще стане това, което е днес бих облизал тротоара... по-малко главоболие щях да получа!
Не че съжалявам за връзката ни, но просто някои хора с времето стават пълни боклуци или просто ние ги изравяме!
Лека нощ, дай боже скоро да съм +1 с нещо наистина стойностно!
Имам чувството, че нарочно се дразни с мен.Каквото и да кажа, с какъвто и тон да го направя, все с нещо ще се заяде скъпата ми майчица. Аман.
Само седмица да ги изтърпя, после изчезвам, а на 12ти и отлитам към по-топли места хахаха.
Той ми липсва супер много. Добре, че е кажи-речи единствена мисъл в главата ми в момента, та да не мога да се ядосам на другите глупости.Нямам търпение да го гушна.
Хахха сладур харесва ми как се старае да ме впечатли макарче знае че няма да стане .
Добро утро, наистина е добро. Наспах се, пих кафе, сега с него си спамим. Обичам го тоя гад и нямам търпение да го видя пак. Около седмица остава, но все пак не е особено сигурно. Дано се получи това, което искаме, защото наистина вече вземам да излудявам без него.
недооценен се чувствам и същевременно, безразличен към това хаха
A!
Може и да не е правилно, че го разкарах от Фейсбук, но наистина не виждам защо трябва да присъства в който и да е аспект от живота ми, след като той само избра да се държи като пълен ГЪЗ, и да ми вика, че не е на 40 да иска сериозна връзка. Да, на 4 си, не си на 40. За съжаление всички се оказаха прави, че човек, който се е държал веднъж зле с мен, беше обречен да повтори. Или да ме кара да се чувствам длъжна да давам обяснения за това, как аз избирам да се справя с каквото и да е в живота си. Да ми държи сметка за едно мое действие и да ми обяснява колко съм жалка, като в същото време той е слабохарактерен и нагъл човек. Да ми обяснява, че "махал от социални мрежи, като бил на 16" - да, бе, зат'ва ме махна преди 2 месеца МЕН, и затова беше махал предишното момиче миналата година. Доста малоумно. И да ме размотава, без да казва ДО ПОСЛЕДНО, дори когато го махнах от ФБ, че не ме иска, ебаси инфантилната история. МИ ТОГАВА НЕ ВЛИЗАЙ В ШИБАНА ВРЪЗКА ВЕ, и не казвай няк'ви неща, които не мислиш наистина. Честно, супер съм отвратена вече. Не мога да повярвам, че бях толкова толерантна към такъв човек. Аман.
Годината започна позитивно, дано продължи в същия успешен и позитивен дух.![]()
Welcome to the Jungle...
Оф, не мога да повярвам, че пак се въвличам в същия батак, от който едвам се отървах преди.
Не знам как мога пак да си го причинявам.
Хем го хващам в зародиш, хем не съм много сигурна какво да правя по въпроса.
Един ден добре, после 74783483 дни зле. Все едно ме връща в 12 клас, баси простотията.
Още малко ще потърпя, вече нямам предишните нерви, нито пък имам търпението някой да ме разиграва.
Охх много обичам да ми отговарят многозначно и да трябва да вадя думи с ченгел. Да не говорим, че нещо като ме пита, отговарям с роман от 300 страници, а аз като питам нещо, получавам отговор от 2 думи. Викам му "Хайде говори, като искаш помощ, не ме карай да изтръгвам всяка дума от теб все едно си подложен на разпит" и пак продължава да ми отговаря с по една дума. Е, много ме изнерви, честно.
А иначе извън това, всичко върви като по вода, дори проблеми, които си мислех, че няма да се оправят в близките няколко месеца, се изясниха с около 1 час разговор. Много съм доволна и се надявам да не е само моментно, че като си я знам...
Много добре започва годината,няма що...
Не мога да повярвам,че дори за това ще ми направи проблем и няма да ме пусне,
май скоро няма да разбере,че вече и аз съм пораснала и може да ми се има доверие ...
поредният ден, който прекарах в леглото, запаметявайки статистики за предстоящият тур. как не се бях сетила по-рано да си отделя две тетрадки за биатлон и ски бягане, в които да се правя свободно на спортна коментаторка и запивам най-малките подробности.
ето, за пореден път се убеждавам, че това е било моето призвание. не изпитвах вълнение по коледи-моледи и 'нови' години. с'а не мога да си намеря място. ТУР ДЬО СКИ. защо в българия няма поне световна купа )) :
във вторник имам контролно. май и в сряда и четвъртък. НЗ. заеби, правя всичко друго, но не и да уча. но не ми и дреме всъщност. кот такоа. цикъла ми трябва да се появи по някое време, ако има желание, разбира се. като се сетя как мина последния път, ме побиват тръпки. гррр.
душевното ми състояние е трагично. усещам как този път навлизам в дълбоки депресивни води. никога не съм се чувствала толкова, толкова...хм, неудовлетворена.
май трябва да си дам почивка от виртуалния свят. хм.
Удивен съм как винаги успява за по-малко от минута да ме накара да се усмихна и да ми оправи настроението!![]()