- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Никога няма да разбера какъв е тоя култ към уискито в България. Няма толкова депресиращ алкохол, мразя да ме черпят с виски, още повече мразя тъпия поглед като си взема сода да го прекарам.
napih sa grubo
utre iam da plashtam eni pari
SE TAA
are gg
В депресия съм от месеци, което е нормално състояние за мен. Но в teenproblem ми е забавно, нищо че сме попреминали тийн възрастта.
3 часа overtime днес, добре че майка ми се съгласи да ми напише есето за утре, че нямаше да се справя сама. Да не говорим, че имам и за тест да уча , а време никакво не ми остана. Поне е последен ден, не че една седмица ваканция ще направи голяма разлика, но все е нещо.
Въобще не съм на кеф. И времето е съгласно с мен. Може ли да се събудя в 2 нощеска с ужасни болки. Хич не е готино.
И не ми се занимава с глупости днес. Ще съм доста доволна, ако не ми пише въобще.
добро утро, форон.
аз станах в 7:50, но все пак.. да поздравя и тук![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
home office, и ми се спи на куче
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
за всички, които искаха да ме чуят на запис
https://www.mixcloud.com/f_a_r_s/%D0...4022015%D0%B3/
аз говоря някъде към 20-тата минута, едно нещо, което се казва Културоливница... и в началото говоря де, и после. абе, ако ви е интересно, го слушайте цялото, ахахах, въпреки че има бая грешчици
Горе-долу така:
http://cdn.themetapicture.com/media/...riod-comic.jpg
Иначе ми е щастливо, макар и объркано. Денят ми започна хубаво, надявам се и да продължи така. Дано и времето да се пооправи, не ми харесва такова мрачно. Свикнах със слънчицето от предните дни, хах.
Много ме усмихва този човек, ей, дори и от такова разстояние. Някакъв необясним синхрон се случва, не знам и аз :д
От къде се взе тоя сняг сега? Вчера си простирах дрехите на балкона по тениска, а днес сняг вали!? Не ми харесва така, искам лято, искам да мога да излизам навън, да пускам малкото монстърче да търчи по тревата! Кога ще свърши тая зима.... Пффф
Иначе съм доволна, горе-долу всичко е наред. Малко се притеснявам за събота, предстои ми една среща с човек, който не желая особено много да виждам, но работата го изисква... Ще гледам да приключа максимално бързо, след това евентуално ще отскачаме до Джъмбо с любовта и един приятел, да видим с тоя сняг дали няма да ни пропаднат плановете....
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Какъв тоя сняг ве, т'ва време откачи ли ве, ейй чшшш алооооо...
Тренировките ще ги преживея, ама днес мислех да карам ве..
Еби му майката и снега гнусен.. Да се маха по-бързо
Беше скучна вечер, епично глуповата сутрин..
Сега като си припомням к'ви неща говорех..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Оооо вали сняг ;3 много го обичам тоя сняг бе![]()
Тц, мина едва 1/8 от всичко, чудно. Сега се прибирам и имам 3 часа почивка и пак се връщам да мачкам
Беше много сладка вечер и сутрин. Кофти ми стана малко, че не спа :/
С какво се занимаваш ако не е тайна?
Иначе, ще си почивам аз явно, довечера може да се измисли да се прави нещо но не се знае как ще се развият нещата
не мога да спра да я слушам, много е класи ;д
Он: Ето така се чувствам:
Listen, I am alone at a crossroads
I'm not at home, in my own home
And I've tried and tried
To say what's on my mind
You should have known
Последно редактирано от TheDevilInMe : 03-05-2015 на 11:26
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Габи, имаш прекрасен гласец и е точно като за радиото ^^ (не като на мойто човече примерно ахах :дд)
ох, не ми харесва времето навън, ненене. искам пролет, слънце, бири в парка и усмивки. колегите все още ме дразнят лекичко, не са виновни те милите, просто аз съм с изопанти нерви и те го отнасят :д сега ще се натъпча със спагети, а не трябва мухаха
Какво сте се размрънкали, по-хубаво ли щеше да е да вали дъжд, както тук и да не можеш да се покажеш навън?
Мина ми теста днес, страшно разочарована съм от себе си. Голям майтап ще е да си загубя стипендията точно преди последният си семестър и да ми се налага да дам едва ли не годишната си заплата, за да мога да завърша. Една седмица почивка и след това се стягам и повече пропуски няма да имам. За сметка на това си довърших есето и няма да ми отнема повече точки.
Направо вече не знам какво ми става, винаги съм била малко безотговорна и неорганизирана, но тази година е по-зле от всякога, може би защото и краят му се вижда вече.
не мога да повярвам колко малко остава до началото на световното първенство по биатлон в контиолахти. черешката на тортата, така да се каже ;д. с гордост мога да обявя, че този сезон гледах повечето важни първенства /алпийските ски в бийвър крийк, шейните, младежките, универсиадата и разбира се, северните дисциплини (ски бягане, скокове, комбинация).
броя секундите.
The moment when there is so much good things happend to you, but you are still feeling sad, because there is one more thing you want, but you can't...
Yep, в момента съм едновременно развълнуван, щастлив, самотен и тъжен. Май сега започвам да разбирам как се чувстват жените...![]()
>>DjBelev<<
Отвратително.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Гладна, хахах. Друго не съм чувствала от... пфф, колко? Два-три дни. Нещо такова. Загубих им бройката вече. Отивам да си намеря нещо за ядене, че почнах да заслабвам нещо. :ддд