.
Затворена тема
Страница 259 от 367 ПървиПърви ... 159209249255256257258259260261262263269309359 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 451 до 6 475 от общо 9154
    Мега фен
    Никога няма да разбера какъв е тоя култ към уискито в България. Няма толкова депресиращ алкохол, мразя да ме черпят с виски, още повече мразя тъпия поглед като си взема сода да го прекарам.

Супер фен Аватара на tireheb
    napih sa grubo
    utre iam da plashtam eni pari
    SE TAA
    are gg

Супер фен Аватара на Corb1225
    В депресия съм от месеци, което е нормално състояние за мен. Но в teenproblem ми е забавно, нищо че сме попреминали тийн възрастта .

3 часа overtime днес, добре че майка ми се съгласи да ми напише есето за утре, че нямаше да се справя сама. Да не говорим, че имам и за тест да уча , а време никакво не ми остана. Поне е последен ден, не че една седмица ваканция ще направи голяма разлика, но все е нещо.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Въобще не съм на кеф. И времето е съгласно с мен. Може ли да се събудя в 2 нощеска с ужасни болки. Хич не е готино.
    И не ми се занимава с глупости днес. Ще съм доста доволна, ако не ми пише въобще.

добро утро, форон.

аз станах в 7:50, но все пак.. да поздравя и тук
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на NomNomNom
    home office, и ми се спи на куче
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на Jaune
    за всички, които искаха да ме чуят на запис

https://www.mixcloud.com/f_a_r_s/%D0...4022015%D0%B3/

аз говоря някъде към 20-тата минута, едно нещо, което се казва Културоливница... и в началото говоря де, и после. абе, ако ви е интересно, го слушайте цялото, ахахах, въпреки че има бая грешчици

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Горе-долу така:
    http://cdn.themetapicture.com/media/...riod-comic.jpg

Иначе ми е щастливо, макар и объркано. Денят ми започна хубаво, надявам се и да продължи така. Дано и времето да се пооправи, не ми харесва такова мрачно. Свикнах със слънчицето от предните дни, хах.
    Много ме усмихва този човек, ей, дори и от такова разстояние. Някакъв необясним синхрон се случва, не знам и аз :д

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    От къде се взе тоя сняг сега? Вчера си простирах дрехите на балкона по тениска, а днес сняг вали!? Не ми харесва така, искам лято, искам да мога да излизам навън, да пускам малкото монстърче да търчи по тревата! Кога ще свърши тая зима.... Пффф
    Иначе съм доволна, горе-долу всичко е наред. Малко се притеснявам за събота, предстои ми една среща с човек, който не желая особено много да виждам, но работата го изисква... Ще гледам да приключа максимално бързо, след това евентуално ще отскачаме до Джъмбо с любовта и един приятел, да видим с тоя сняг дали няма да ни пропаднат плановете....
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението

аз говоря някъде към 20-тата минута, едно нещо, което се казва Културоливница... и в началото говоря де, и после. абе, ако ви е интересно, го слушайте цялото, ахахах, въпреки че има бая грешчици
    Мелодичен глас имаш.Представях си го по-различно.А и ако не знаех,че си ти щях да си помисля,че говори някоя някоя и друга година по-голяма от теб девойка.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Какъв тоя сняг ве, т'ва време откачи ли ве, ейй чшшш алооооо...
    Тренировките ще ги преживея, ама днес мислех да карам ве..
    Еби му майката и снега гнусен.. Да се маха по-бързо
    Беше скучна вечер, епично глуповата сутрин..
    Сега като си припомням к'ви неща говорех..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на chupachups
    Оооо вали сняг ;3 много го обичам тоя сняг бе
    Тц, мина едва 1/8 от всичко, чудно. Сега се прибирам и имам 3 часа почивка и пак се връщам да мачкам
    Беше много сладка вечер и сутрин. Кофти ми стана малко, че не спа :/

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    С какво се занимаваш ако не е тайна?

Иначе, ще си почивам аз явно, довечера може да се измисли да се прави нещо но не се знае как ще се развият нещата

Цитирай Първоначално написано от hheh Виж мнението
    С какво се занимаваш ако не е тайна?
    Състезателка по плуване съм

Супер фен Аватара на TheDevilInMe

не мога да спра да я слушам, много е класи ;д
    Он: Ето така се чувствам:
    Listen, I am alone at a crossroads
    I'm not at home, in my own home
    And I've tried and tried
    To say what's on my mind
    You should have known
    Последно редактирано от TheDevilInMe : 03-05-2015 на 11:26
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на Dagichka
    Габи, имаш прекрасен гласец и е точно като за радиото ^^ (не като на мойто човече примерно ахах :дд)

ох, не ми харесва времето навън, ненене. искам пролет, слънце, бири в парка и усмивки. колегите все още ме дразнят лекичко, не са виновни те милите, просто аз съм с изопанти нерви и те го отнасят :д сега ще се натъпча със спагети, а не трябва мухаха

Какво сте се размрънкали, по-хубаво ли щеше да е да вали дъжд, както тук и да не можеш да се покажеш навън?

Мина ми теста днес, страшно разочарована съм от себе си. Голям майтап ще е да си загубя стипендията точно преди последният си семестър и да ми се налага да дам едва ли не годишната си заплата, за да мога да завърша. Една седмица почивка и след това се стягам и повече пропуски няма да имам. За сметка на това си довърших есето и няма да ми отнема повече точки.
    Направо вече не знам какво ми става, винаги съм била малко безотговорна и неорганизирана, но тази година е по-зле от всякога, може би защото и краят му се вижда вече.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    не мога да повярвам колко малко остава до началото на световното първенство по биатлон в контиолахти. черешката на тортата, така да се каже ;д. с гордост мога да обявя, че този сезон гледах повечето важни първенства /алпийските ски в бийвър крийк, шейните, младежките, универсиадата и разбира се, северните дисциплини (ски бягане, скокове, комбинация).
    броя секундите.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    The moment when there is so much good things happend to you, but you are still feeling sad, because there is one more thing you want, but you can't...

Yep, в момента съм едновременно развълнуван, щастлив, самотен и тъжен. Май сега започвам да разбирам как се чувстват жените...
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Отвратително.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Трябва да се радвам, но нещо не е точно така...

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Отвратително.
    +
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на tori
    Гладна, хахах. Друго не съм чувствала от... пфф, колко? Два-три дни. Нещо такова. Загубих им бройката вече. Отивам да си намеря нещо за ядене, че почнах да заслабвам нещо. :ддд

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението

габи <3 тъкмо го изслушах, в началото почва с песента от avé, нали :д само зодиите превъртях :д а пък онез, дето ви взех за тях единствено забавляваха с неадекватността си, а вие сте си интересни и приятни като цяло

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си