- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Разбирам защо баща ми в последно време рядко се задържа из нас. Честит ни 8ми март, да си го носим със здраве. Да си лее кривотията по друг, аз не съм човека.
Тъпия влак тръгна преди двайсетина минути, а той вече толкова ми липсва, че нямам търпение да го видя пак. Мразя, че ми е толкова далече, много мразя.
хахахахаха, последната черта, която ми е силнa, е скромността, ама се съмнявам да съм толкова интригуваща
все едно де, и без това надали си сериозен![]()
![]()
Приятелят ми е на работа до 23:00 а баща му дойде току-що ( ще спи тук, защото утре ще заминава на юг някъде ) , той не говори нито английски, нито френски, а аз не говоря испански, но се опитвам, и е брутално, но поне започвам да разбирам някакви елементарни неща :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Разбрах че от математична гледна точка вагината е непостоянна величина.
http://www.teenproblem.net/a/1-lubov...ito-ne-znaesh/
(що решиха че не ги знаем тия факти и аз не знам)
втори пост за днес, амаа вече съм спокойна и щастлива хаха
писа ми, искаше да се видим - аз намусено го отрязах, че в тоя сняг никъде не мърдам, при което се видя принуден да си каже, че искал да се видим за да ми подари цвете, при което пак го отрязах с факта, че аз умрели цветя не желая и той милият вика "но даа, аз щях да взема такова в саксийка".. :д чак гузно ми стана хаха ох искам да го нагушкам
Прекарах си страхотно с нея, много миличко и приятно, чайчето беше толкова хубаво, искам паааак! После си взехме и мъфин, разкош... На пък за вкъщи се натъкнах на това: http://prikachi.com/images/391/7970391j.jpg <33 Трябва по-често да излезаме двете ;д
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Тези 5дни бяха: цивилизация, Анатомията на Грей, книга... А не е като да нямам какво полезно да свърша в свободното си време. Не знам какво ще правя като дойде сесията...
Днес като по учебник - тренировка (e, много ми е джиджано новото парцалче пък), здраво учене (почивен ден ли... пхах), добро ядене - продължавам да не ям шоколад.
Сипвам си едно вино и лягам с чувство на изпълнен дълг. Блаженство...
https://www.youtube.com/watch?v=YqBkA_3qkRE
така се чувствам..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Прекрасна орхидея ми подари, миличкият ми той, бе <3
Дано да не я уморя, както обикновено се случва с цветята, с които съжителствам :/
Хубав ми беше деня, чудесен даже. Хем свърших някои полезни работи, хем ми остана време за почивка. Ще ходя да го гушвам и да заспивам, че ме чака ранно ставане утре.
Що пък да не мога да заспя в 2:15. Сигурно заради 8те редбула за 4 дни, заеби, улях се.
Много тежки 2 седмици бяха. Издържах ги. Борих се мъжки и постигнах всяка от целите, които имах. Много съм доволна от себе си
Садвам. Няма да го виждам за неопределено време, все още.Как ще изтрая без усмивката му, фак фак фак. Ще се справим де
Докато го напиша стана 2:30, заеби, май няма да спя тая нощ.
Истинските дами отдавна са се прибрали с кавалерите си след романтична вечеря, отдали са се на прелюбодействие и гушкане и спане :д
По улиците останаха само пияните коври и селски брантии, и сняг.
^emo, not true, дамите не обичат емота, #животаехубав, чувствам се бо#Г
The Spark
Учудващо добре... Като изключим факта, че ми липсва и още ме понаболява главата, се чувствам доста добре. Имам си пак цели, които да гоня.![]()