.
Затворена тема
Страница 275 от 367 ПървиПърви ... 175225265271272273274275276277278279285325 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 851 до 6 875 от общо 9154
    Супер фен Аватара на Corb1225
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Ах подмазвач.
    Що ми споменяаваш ника без разрешение ве? Кво ми се правиш на много чувствителен ;? натрапник, мазник, нахалник, смърф.
    Като го няма папугай ще се завъдят само рабалки като теб.
    Оставай
    лабилен ром.
    Почваш да ме кефиш. Човек може много лесно да изпъкне пред теб.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Роми като теб изпъкват навсякъде
    Те ако не изпъкваха, Европа нямаше да знае къде е България.
    Чувствай се полезен

Мега фен Аватара на tori
    Уморена. Тва дългото пътуване ми е*а майката отвсякъде. Ей сега си тегля душ и лягам да спя, че не знам къде се намирам. Снощи беше хубава вечер, имат с кво да ме ебават вече. Щеше да е хубаво и да я повторим във вторник ама нейсе. Целия уийкенд с гадта беше прекрасен и не ми стигна, как може да е толкова невероятен, мил и прекрасен?! И да - не ми стигна, искам още! Да, де - и целите ми устни са херпенясали пак... Дейммммм, много ги мразя.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Роми като теб изпъкват навсякъде
    Те ако не изпъкваха, Европа нямаше да знае къде е България.
    Чувствай се полезен
    LoadRunner запали.

Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Днес, за пръв от месеци, се чувствам с изцяло оптимистична нагласа. Може да звучи тъпо и несериозно, но активното ми участие тук във форума, ми помага изключително много да се боря с депресията, която ме мори от месеци. Искам да благодаря на хора като dreamwalker, galaxy29, skate, Vin Diesel, CupcakeKitty, сигурно забравям някой. Страхотни сте. Навсякъде се говори, че в нета има само хейтъри, но това далеч не е така. Също искам да се извиня, ако някой се е почувствал обиден от мен. Единствените хора, на които няма да се извиня, защото си го заслужават, или по-скоро един човек с два профила, са papugai и LoadRunner. И не, това не е сбогуване, мисля да остана още дълго .
    И ние те обичаме.

ADD TO REDUCE REDUCE TO DEDUCE.
    Последно редактирано от dreamwalker : 03-15-2015 на 20:58
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Намерих момичето мечта за мен! Но ме отряза много бързо
    >>DjBelev<<

Fool me once, shame on me
    Fool me twice....

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    хмм... Чудя се, какво ли стана със dreamwalker
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    хмм... Чудя се, какво ли стана със dreamwalker
    С dreamwalker не стана нищо.

I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на Corb1225
    Черен гологан не се губи .

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Черен гологан не се губи .
    Черното не е моят цвят.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    С dreamwalker не стана нищо.

стана
    стана то
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    стана
    стана то
    Какво?

Life's good

Знаете ли, чеее човек се чувства много по-добре, когато си е хапнал и пийнал добре
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

ооо не, настроението ми не се помрачи, но определено осъзнавам, че не е много добре да задаваш високо очакванията си.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Вчера не успяхме да кацнем от първи път :Д А да стъпим на пистата и самолета рязко нагоре :Д Оказа се, че някакъв друг самолет не успял да излети на време, и се получи някаква шашавина, защото ние си бяхме почти на пистата, кой знае кога е станало ясно .. Ениуей, кръжахме си, имах си обхват, чатех си :Д

На работа .. за една седмица нищо не се е променило, освен графика, шефката каза, че чакала мен :Д иии успях да си уредя също смените които исках за две седмици напред :Д Иии, навивам майка ми за пазар в Букурещ, защото за 1ви май всички полети тук са скъпи + нямам директен, пък от Букурещ имам директен ( и тя ме усети, нахрани ме, че съм използвачка, ама ще си помисли :Д )

+ имам овъртайм, достатъчен за 2-3 дни почивка, та малко отпуска ще пусна :Д
    Последно редактирано от NomNomNom : 03-16-2015 на 08:45
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Седмицата започва ужасно! Яко проблеми на работа, ще видим ще оставам ли или ще си търся нова работа, лошото е, че не е най-подходящия момент точно сега... С оглед на планираните и непланираните разходи ще е много трудно да се справя, ако остана без работа... Но, няма да падам духом, не съм саката, ще намеря нещо, а пък кой знае, може и по-добро да се окаже от настоящото.
    Любовта няма да го има цяла седмица, много ми липсва, искам си го при мен... На всичкото отгоре явно се опитвам и да се разболея, безценното и то нещо кашляше твърде много тази сутрин...
    Тази седмица съботата е работна, нали? Много яко, няма що, много ги мразя тия отработвания, предпочитам да нямам 4 почивни дни, вместо да работя в събота, много ме дразни тая "политика" да струпват почивни дни и после да се отработват! Имам чувството, че това е измислено само, заради пришълците-софиянци, да могат да си ходят по селата за повечко време, дразня се, не ме кефи...
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на tori
    Останах си дъждовна, но не спах. А трябваше. Ей сега се връщам в леглото. Той си ми липсва, кривея си. Искам да си се сгушим и да си заспим заедно, не да се гушкам с плюшка. Ного размазващо яко ми е като каже „С мойта еди-кво си.“, почвам да тека от кеф чак.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Нещо ми е доста шитово, ного ми развалят настроението тези хора, пффф, даже снощи си легнах в 9 30 :О и то само защото майка ми не съумя да спази най-лесното, просто обещание, искам да ги нахраня мега много, но за сега няма, прекалено ще изгрубея, викам просто да хапна нещо и да игнорирам всички и всичко освен милото ми съкровище
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на an7raks
    Отдавна не бях имал такова непреодолимо желание да запаля колата и да тръгна на някъде сам без конкретна цел. Това ще направя този уикенд. Някак, носи едно различно от всичко друго удоволствие... Спираш да мислиш за всичко и всички и се наслаждаваш на музиката и пътя. Поне един ден и едни 100-тина лв. ще си заделя само за това.
    Ех... носталгия по миналото лято ме е налегнала нещо...
    едит: И, зарекъл съм се повече никога да не се повтори тая събота вечер. Асоциалното ми "Аз" се оказа по-силно дори от уискито и така и не успях да проявя търпимост към простотиите им. Сякаш ми е по-кеф сам да си попийвам биричка в компанията на AC/DC вместо това.
    Последно редактирано от an7raks : 03-16-2015 на 09:59

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Спираш да мислиш за всичко и всички и се наслаждаваш на музиката и пътя. Поне един ден и едни 100-тина лв. ще си заделя само за това.
    Добре звучи ;р.
    Аз се чудя къде се набутах с тоя немски. Взимам разни думи от типа на чекрък в момента . Оо, и днес трябва да се пазарува, при това в солидни количества, а желанието ми, както винаги, е на 0. Гот.

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Отдавна не бях имал такова непреодолимо желание да запаля колата и да тръгна на някъде сам без конкретна цел. Това ще направя този уикенд. Някак, носи едно различно от всичко друго удоволствие... Спираш да мислиш за всичко и всички и се наслаждаваш на музиката и пътя. Поне един ден и едни 100-тина лв. ще си заделя само за това.
    Oпределено няма да съжаляваш. Едни от найоползотворително изхарчените 100-тина лв.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на Lilanda
    Теста по физика мина идеално, както и всички останали часове. Видях се и с милото за малко, както и с някои други хора, които ми се направиха на интересни. Бива ли да дойдеш "да се видим" и да забиеш в телефона?!?!?! Просто не е истина...
    Имам да уча, а хич не ми се учи. Малко е късно и да легна да спя, та ще се опитам да пренебрегна умората и просто да лежа.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Абе, тия тъпанарски реклами може ли да не са толкова централно натресени.. Дори и целия екран да ми заемат, пак няма да ги цъкна.

Изпитвам сериозен глад, ама ме мързи да си приготвя нещо. Ще изчакам да ми мине, в краен случай ще съм принудена да забъркам някое кулинарно творение. Тоя мързел ще ме довърши..
    You are broken, I can fix you...

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от bloodfrozen Виж мнението
    Абе, тия тъпанарски реклами може ли да не са толкова централно натресени.. Дори и целия екран да ми заемат, пак няма да ги цъкна.
    Нали?!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от bloodfrozen Виж мнението
    ...
    Firefox -> Adblock Plus... (:

//me сори за офф-топика

он топик: Спи ми се, та две не виждам... А съм на работа...
    Последно редактирано от M**** : 03-16-2015 на 13:46

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си