- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Роми като теб изпъкват навсякъде
Те ако не изпъкваха, Европа нямаше да знае къде е България.
Чувствай се полезен
Уморена. Тва дългото пътуване ми е*а майката отвсякъде. Ей сега си тегля душ и лягам да спя, че не знам къде се намирам. Снощи беше хубава вечер, имат с кво да ме ебават вече. Щеше да е хубаво и да я повторим във вторник ама нейсе. Целия уийкенд с гадта беше прекрасен и не ми стигна, как може да е толкова невероятен, мил и прекрасен?! И да - не ми стигна, искам още! Да, де - и целите ми устни са херпенясали пак... Дейммммм, много ги мразя.
Намерих момичето мечта за мен! Но ме отряза много бързо![]()
>>DjBelev<<
хмм... Чудя се, какво ли стана със dreamwalker
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Life's good
Знаете ли, чеее човек се чувства много по-добре, когато си е хапнал и пийнал добре![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ооо не, настроението ми не се помрачи, но определено осъзнавам, че не е много добре да задаваш високо очакванията си.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Вчера не успяхме да кацнем от първи път :Д А да стъпим на пистата и самолета рязко нагоре :Д Оказа се, че някакъв друг самолет не успял да излети на време, и се получи някаква шашавина, защото ние си бяхме почти на пистата, кой знае кога е станало ясно .. Ениуей, кръжахме си, имах си обхват, чатех си :Д
На работа .. за една седмица нищо не се е променило, освен графика, шефката каза, че чакала мен :Д иии успях да си уредя също смените които исках за две седмици напред :Д Иии, навивам майка ми за пазар в Букурещ, защото за 1ви май всички полети тук са скъпи + нямам директен, пък от Букурещ имам директен ( и тя ме усети, нахрани ме, че съм използвачка, ама ще си помисли :Д )
+ имам овъртайм, достатъчен за 2-3 дни почивка, та малко отпуска ще пусна :Д
Последно редактирано от NomNomNom : 03-16-2015 на 08:45
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Седмицата започва ужасно! Яко проблеми на работа, ще видим ще оставам ли или ще си търся нова работа, лошото е, че не е най-подходящия момент точно сега... С оглед на планираните и непланираните разходи ще е много трудно да се справя, ако остана без работа... Но, няма да падам духом, не съм саката, ще намеря нещо, а пък кой знае, може и по-добро да се окаже от настоящото.
Любовта няма да го има цяла седмица, много ми липсва, искам си го при мен... На всичкото отгоре явно се опитвам и да се разболея, безценното и то нещо кашляше твърде много тази сутрин...
Тази седмица съботата е работна, нали? Много яко, няма що, много ги мразя тия отработвания, предпочитам да нямам 4 почивни дни, вместо да работя в събота, много ме дразни тая "политика" да струпват почивни дни и после да се отработват! Имам чувството, че това е измислено само, заради пришълците-софиянци, да могат да си ходят по селата за повечко време, дразня се, не ме кефи...
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Останах си дъждовна, но не спах. А трябваше. Ей сега се връщам в леглото. Той си ми липсва, кривея си. Искам да си се сгушим и да си заспим заедно, не да се гушкам с плюшка. Ного размазващо яко ми е като каже „С мойта еди-кво си.“, почвам да тека от кеф чак.
Нещо ми е доста шитово, ного ми развалят настроението тези хора, пффф, даже снощи си легнах в 9 30 :О и то само защото майка ми не съумя да спази най-лесното, просто обещание, искам да ги нахраня мега много, но за сега няма, прекалено ще изгрубея, викам просто да хапна нещо и да игнорирам всички и всичко освен милото ми съкровище![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Отдавна не бях имал такова непреодолимо желание да запаля колата и да тръгна на някъде сам без конкретна цел. Това ще направя този уикенд. Някак, носи едно различно от всичко друго удоволствие... Спираш да мислиш за всичко и всички и се наслаждаваш на музиката и пътя. Поне един ден и едни 100-тина лв. ще си заделя само за това.
Ех... носталгия по миналото лято ме е налегнала нещо...
едит: И, зарекъл съм се повече никога да не се повтори тая събота вечер. Асоциалното ми "Аз" се оказа по-силно дори от уискито и така и не успях да проявя търпимост към простотиите им. Сякаш ми е по-кеф сам да си попийвам биричка в компанията на AC/DC вместо това.
Последно редактирано от an7raks : 03-16-2015 на 09:59
Теста по физика мина идеално, както и всички останали часове. Видях се и с милото за малко, както и с някои други хора, които ми се направиха на интересни. Бива ли да дойдеш "да се видим" и да забиеш в телефона?!?!?! Просто не е истина...
Имам да уча, а хич не ми се учи. Малко е късно и да легна да спя, та ще се опитам да пренебрегна умората и просто да лежа.
Абе, тия тъпанарски реклами може ли да не са толкова централно натресени.. Дори и целия екран да ми заемат, пак няма да ги цъкна.
Изпитвам сериозен глад, ама ме мързи да си приготвя нещо. Ще изчакам да ми мине, в краен случай ще съм принудена да забъркам някое кулинарно творение. Тоя мързел ще ме довърши..![]()
You are broken, I can fix you...