- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Времето ми действа секси, някой да иска да флиртуваме :3
Малко ми е тъжно, дори не знам за какво точно.
Искам. После може и да ме заболи. Ама и без това нямам за какво да мисля и всичко ми е ок (засега). Що да не се опаря малко...
Оф, не. Аз не съм такава. Няма да действам импулсивно. Достатъчно съм показала от себе си, сега е той наред, защо аз да горя...
Наистина понякога прекалено мисля и не рискувам, ама това е само с отношенията ми с хората. Няма да позволя всичко да се опропасти, защото просто съм била в хубаво настроение и съм решила, че нищо лошо няма да последва от действията ми.
И защо да се отдавам емоционално, не желая пък. Поне не още. Не ми дава сигурност.
Сега ще си напиша по гео, после ще ида за флашката.
О, да не забравя и да се приснимам тестовете. :/
Близък човек лети насам на 4-ти...Как се панирах, като разбрах за разбилия се днес самолет, не е истина...
ПТ: Още някой да е решил да ми се прави на интересен тези дни? Единият ми говори как няколко дена не съм му писала и вече е настъпил края на света и КРАЙ, с познанството ни е свършено, другият ми говори как съм била длъжна да го направя, 'щото 3 години сме в 1 клас, а третият как съветът ми е упрек към взетото му решение...Не се търпя тези дни, ако не е той да ме подкрепя и да ми дава сили, просто ще избухна. Факт е, че в момента повечето хора са ми просто познати, но накрая да не се получи така, че и познати да не са и да си остана с най-скъпите ми. Това ми е най-лесно.
Това право ми е толкова отвратително. Приключих едната курсова, почвам другата. Поне довечера ще си го видя как играе. А за април се крои roadtrip Абърдийн-Глазгоу-Единбург и посещения насам натам и ми е супер ентусиазирано! ^^
много ме дразни добавката на английски в метрото.
спи ми се.
искам при мама.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Значи,,, болна съм, днес ми дойде и си счупих нокът! Отделно трябваше да седя в общежитието, защото приятелят ми беше взел ключовете за вкъщи и трябваше да го чакам за обедната му почивка и носът ми тече, съседите ми правят ремонт, имам да уча, а едвам гледам. Да си имам късмета....
никъде не може да излезем-в кино ще ги изпоразболея всичките, на ресторант трябва да ходя до тоалетната постоянно,ще си духам носа през 2 минути, на дискотека-не мога да пия.
fuckkkkkkk
преебана съм и ми е тъпо![]()
мило дневниче, много ми е зле, имам чувството, че душата ми се е свила на топка в стомаха.. ;д и слагам смеещо се човече, но то е ясно, че си изревавам очите в момента.. и няма как да го покажа, трябва да съм силна и усмихната пред всички.. все пак надали е чак такава драма това, просто не трябва да забравям, че всичко ще бъде пак наред и ще се чувствам пак добре.. просто трябва да издържа дотогава..![]()
видях преди малко снимки на семействата на загиналите.
мии, товарещо е да си емпат.
![]()
![]()
И за капак - рак съм - та в момента се сещам единствено за всички негативи, които зодията ми има... :/
Една хубава руска песен дано някой ден да има с кого да я споделя.
Последно редактирано от Bomber : 03-24-2015 на 18:45
Напоследък натоварването е в повече. Дано е за добро.
Welcome to the Jungle...
Оф, тия в Мастър Шеф мноооого ме дразнят. Всичките! :Д
данон
Сутринта е прекрасна, нищо, че ми се спи супер много, прекрасна еМина един прекрасен месец, супер бързо. Много усмиФки, лиобов, думи, сАлзи и какво ли не. Хубаво беше, дори повече от хубаво. Винаги може и още де
Е дано да не свършва скоро всичко.
![]()
Добре ми е, отдавна не бях ходила на нормален бар, тепърва ми се спи, а легна ли, няма да стана, имам хиляда неща да върша днес. Освен да изляза, да ме лъхне студен въздух, та да се разсъня и да заминавам за магнитчета, йей :
Последно редактирано от therichbitch : 03-25-2015 на 07:45
хора, разболявам се, не е добре това : (
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Разбиха ме на джаги, как да съм :с
Днес е странен ден. Половината ни учители отсъстваха, а при другите се наложи ние да отсъстваме.
Очарована съм от госпожата по БЕЛ, не предполагах, че е такъв преподавател.
Имам да пиша есе по философия :/
На снимката съм излязла много добре ^^
Още час и половина и се прибираме вкъщи, сгушваме се под завивката и гледаме филмчета на новата 42 инчова придобивка! Нямам търпение да си помързелувам заедно с любимия![]()
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
споделям прозрението си, че съм започнала да харесвам бръчки. едни такива симпатични почти-на-30-съм бръчки около очите и по челото.. ^^
Толкова съм глупава, или просто така и не се научих нещо дето трябва да прозвучи уж мило, да не звучи като обвинение. За кво съм такова говедо. Накрая аз ще разваля всичко, несъзнателно, както винаги. И тя дори ми избягва прегрътките, когато имам нужда от нея, но тва е.
Боли ме корем. Искам просто да се прибера и да пия чай. Разочарована съм, от себе си.