- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Ей, ама когато ви изнася и папагала пише смислени постове. Пък той чичо ви Путкан просто лиже някои части на Номном (образно казано).
дам ... виж http://prikachi.com/images/739/8011739M.jpg ;/
АЙДЕЕЕЕ БАЛГАРИ ѝОНАЦИ РАЗВЕЙТЕ БАЙРАЦИ ЗЛАТНИТЕ МОМЧЕТА КРИСКО ДИМЧОУ ГОСПОД Е БЪЛГАРИН БОЖИ86 СИНИТЕ ГОНЗО
хмм, анонимно свидетелстване не се приема :р но окей, важното е да се стигне до гушкане. но да внимаваме с лошите намерения на дарктемплар :д
Тъмният тамплиер има хубави очи.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Нещо ми е замаяно днес и нямам апетит, което е ново. Пролетната умора също е на лице и ми се иска да отминава по-бързо вече. Не ми се говори с никого освен с него, но за жалост няма как да избегна всички. Ще ми мине де, не е нещо особено.
Още един мой фейк, лаская се..
Интересно ми е на кой чак толкова му се занимава с мен, че да си прави труда да търси подобна информация..
Жалко..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
форумното общество забавно ли е или така ми се струва
на мен ми е забавно :д
може да отидем на лагер някой път :}
T'ва не съм аз дет е ся го баннаха.
Просто келешите се правят на тарикати..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ще боядисвам отново, бордото вече не ме радва, както и комбинацията бордо, черно и бяло ми идва много задължаваща. Сега само трябва да реша, ще сменям ли мебелите или просто ще ги боядисам в бяло, понеже ми харесват, а такива малко трудно ще мога отново да си намеря. Днес отивам да разглеждам бои и комбинации, но съм се ориентирала към сиво... драсканиците ще ми липсват, но имам толкова много идеи. Не трябваше да си правя акаунт в Pinterest
Цецо, не ме кефи как се държиш/пишеш, затова те и махнах от фб, няма смисъл пак да ми искаш покана и тн.
не ми стигат другите драми на главата, ми и във форума да се набутвам, не мерси.
той ми писа ахах не е като да не го очаквах, но все пак :д малко ми наруши душевния мир, признавам, но се съвзех и си продължавам със задачките за унито ^^
Пак сте изтрещели...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
или можеш да дадеш на някой като мен да ти направи 3д визуализация (за мебелите)
спряхте ли си тока? аз изключих всичко, което зависи от мен и не се контролира от съкилийниците ми :д
батерията ми е малко, ама дано не падне, че ще трябва да се откъсна от виртуалното пространство :{