- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
на теб ще ти викам Лопедиум
на галено
Последно редактирано от TheDevilInMe : 03-30-2015 на 19:12
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Обнадеждена съм, че тоя рожден ден ще стане по първоначален план. Не ми се вижда с аверите точно тогава, иначе не съм такъв човек ама... И да - намерих си правилния начин да уча, щастливо ми е, защото върви. Възможно е да сънувам антиклинални и синклинални форми на релеф, както и климатични фактори и проблеми, НО ми е добре. И върви. Ако продължавам със същата настървеност, верно ще съм доволна от резултатите си. И да, де - на контролното съм изкарала що-годе хубава оценка, а на темата - преживява се. И той е прекрасен, аз съм спокойна и всичко е шест.
Тая тъпа Пепеляшка колко пъти още ще я правят на филм
Това вече е несериозно има Пепеляшка 2015 в топ торентите
Някой май не е ходил на кино отдавна. В Cinema City у Зарата има даже едно такова, дето можеш да си напъхаш главата и да станеш Пепеляшка. Видях го като ходих на Jupiter Ascending преди месец.
Аз на кино не ходя щото съм необвързан а нямам толкова изтънчени приятели че да се ходя чак на кино с тях
Да не кажа и театър че на някои ще им стане много "арт"
Последно редактирано от LoadRunner : 03-30-2015 на 21:23
изтънчените ходят в парка да пият бира и да се чукат в храстите
Живея на 5 минути от кино и ходя на кино, само ако ме изнудят добре ( тип на 2-3 месеца веднъж ).
Обичайно преяждам с пуканки, или по средата на филма ги изсипвам на пода :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
не, изсипване на голяма купа пуканкииначе, с гадже на кино съм ходила два пъти преди 3-4г. за да гледа той филмите, които искаше да гледа, не за други неща :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Хм, това от кой сезон е, защо не го помня? Ако е след 10-ти, не спойлвай :д
Иначе на теб - горе главата, ще мине!
Прекрасничко ми е... уж щяхме да пием бира в кварталното кръчме, а такава прекрасна вечер имахме. И в 2.30 сме бодри като кукуряци! Нямам търпение за вдругиден!
днес ще ме боцкат. чудя се дали и аз да не мина днес през клиниката, за да побоцкам.
ама едва ли ще остане време.
днес освен панда реших да съм пате и зайче.
Мисля, че е след като Джордж умря, бая назад е, съсс сигурност не е от последните два и не е на Дерек.
Хм, наистина съм възмутена колко нагли могат да бъдат хората. Как мразя да ме прескачат, умирам си просто, а още повече мразя като ти се хилят насреща и си правят пак каквото си знаят. Дано не си го изкарам на някой друг
Пантерке, не помнех и аз от кои е точно, въпреки че съм изгледала всички сезони :д стана ми интересно и се порових, първият е от 2×05, другият от 6×01
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Чудесно ми е. Станах много рано, слушах птичките от терасата, тренирах и сега съм на закуска и чайче, а и все още имам повече от час преди работа. Обичам да разполагам спокойно с времето си, а не да бързам и да закъснявам.
В емоционален план все още не знам какво точно се случва, но не си давам много зор, когато му дойде момента, всичко ще се изясни, надявам се. Трябва да се науча да съм (още по-)търпелива, понякога искам всичко да се случва на момента, а не бива така.