.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Докторчето, ако му вземат колата, сешоара и епилатора и веднага ще е предал властта над себе си. Ама сега е голямата работа, издържал на всичко.
    Грам не ми пука за материални вещи. Е може за фиатчето да ми е малко мъчно, има сантиментална стоиност за мен. Все пак е първата кола, която си е лично моя, купена с мои пари. Прибрал съм се от Италия с нея, с къси дето светят на един метър пред колата, преебана разпределителна капачка, заради която постоянно тресеше и гаснеше докато карам, и откъснат половин ауспух, които висеше на две парчета тел

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan1488 Виж мнението
    Грам не ми пука за материални вещи. Е може за фиатчето да ми е малко мъчно, има сантиментална стоиност за мен. Все пак е първата кола, която си е лично моя, купена с мои пари. Прибрал съм се от Италия с нея, с къси дето светят на един метър пред колата, преебана разпределителна капачка, заради която постоянно тресеше и гаснеше докато карам, и откъснат половин ауспух, които висеше на две парчета тел
    А опитвал ли си да постиш, справяш ли се - примерно в православието Великденския пост е 40 дни + 7 страстна седмица?

С интернета как си, ще издържиш ли без него?
    Последно редактирано от defender : 09-21-2019 на 20:22

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си