.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Hybrid View

Мега фен
    Ако с още един човек си на малък самотен остров, целия в пясък, като огладнееш ще прибегнеш ли до канибализъм над ближния или двамата бихте умрели от глад в името на Любовта?

Защото ако се пречупи любовта, значи пак сте предали себе си.
    Последно редактирано от defender : 09-21-2019 на 20:36

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Ако с още един човек си на малък самотен остров, целия в пясък, като огладнееш ще прибегнеш ли до канибализъм над ближния или двамата бихте умрели от глад в името на Любовта?

Защото ако се пречупи любовта, значи пак сте предали себе си.

Добре де, defender... а ти защо се опитваш да представиш глада като нещо вездесъщо и страшно? Аз пък ти казвам, че гладът е за мен нещо обикновено. Практикувал съм го във всякакви комбинации... както и "на макс", което дори не беше макса.

Защо, вместо да го представяш за страшен, не вземеш да пробваш? =) Не говорим да съвременния "пост" (въздържание от блажно), а за глад като глад.

Не само в религията се гладува. На времето Питагор не е приемал нов ученик, преди да е гладувал 40 дена. За да засвидетелства мотивацията си да му влезе в школата. Гладът е много разпространено средство за научаване на власт над себе си.

Пробвай, примерно, ако не си гладувал до сега... едни 3 дена. 3 по 24 часа, само вода. Ще помагам. Отвори тема във форума и споделяй =p

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от hecu2 Виж мнението
    Не говорим да съвременния "пост" (въздържание от блажно), а за глад като глад.
    Поста е въздържание от всичко и в качество и в количество, а не само от блажна храна. Разбира се колкото можеш.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от hecu2 Виж мнението
    Ще помагам.
    Ако гладувам, гладувам само заради Бог, никаква друга мотивация не искам, камо ли съвети от някакви други учения. Мерси!

ПП: Също не бих и гладувал, просто за да си доказвам колко съм велик и колко владея себе си.
    Последно редактирано от defender : 09-21-2019 на 22:13

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си