.
Отговор в тема
Страница 61 от 108 ПървиПърви ... 115157585960616263646571 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 501 до 1 525 от общо 2699
    Голям фен Аватара на taamara
    Аз ползвам Себорал Форте от 2 седмици и не ми е навредил изобщо.

Повече от фен
    FuCKkK13, каква марка е зехтинът ти?

Banned Мега фен
    ^ дам,няма проблем.. а за тривитаминола - 2 пъти в седмицата маска най-много.. 3 по-добре не недей

Banned Мега фен
    victoriassecret1 http://bezplatniobyavi.com/images/221123170011_02.jpg ето такъв.. гръцки е

Banned Мега фен
    ^ само че е малко по-скъп от другите.. това най-малкото шишенце беше около 8 лв.

Голям фен
    Благодаря ви ^^
    Хора много , Човеци малко !

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Отдавна не съм си правила маски и мисля скоро пак за започна.

^ Ти щеше да се подстригваш, какво стана?

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Не знам дали тук е мястото, но...имам къдрава коса с много голям обем. Какво да направя, за да не е толкова бухнала?!

Използвай балсам без отмиване, кристали или някакъв друг финиш - продукт.

Banned Мега фен
    ^ нда.. или флуид на глис,а ако искаш да ти се оформят къдриците - активатор за къдрици или с някое масло,но само по краищата и то много много малко

Може да има такъв въпрос и да ме овикате, ама може ли да ми препоръчате маска против омазняване. Преди не беше така, но от септември месец много бързо ми се омазнява косата, според моите виждания. Къпя я 3 седмично, на втория ден вечерта трябва да я измия пак. Не знам дали е нормално. Обемът й пада и дори да не е мазна седи гадно.
    Последно редактирано от musshy : 01-07-2012 на 21:45

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от taamara Виж мнението
    Използвай балсам без отмиване, кристали или някакъв друг финиш - продукт.
    Използвам някакво за къдрици а, ъх косата ми е все така бухнала! По-добре е но пак е доста бухнала!

Banned Мега фен
    ^ тогава кристали ! .. по повечко слагаш,но не чак да стои като мазна и всичко е 6

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от musshy Виж мнението
    Може да има такъв въпрос и да ме овикате, ама може ли да ми препоръчате маска против омазняване. Преди не беше така, но от септември месец много бързо ми се омазнява косата, според моите виждания. Къпя я 3 седмично, на втория ден вечерта трябва да я измия пак. Не знам дали е нормално. Обемът й пада и дори да не е мазна седи гадно.
    ее не сме чак толкова лоши ;д ... ами щом ти е мазна косата маска с хума.. хумата е един от продуктите,който най-много изсушават.. можеш да си купиш някакво масло (бадемово,кокосово, от пшеничен зародиш) и да си правиш маска с маслото,жълтък,хума,ракия и оцет и мисля,че ще ти е добре.. а за обема - в момента може да е от времето..

Banned Мега фен
    ^ забравих да кажа... задължително не си купувай шампоан за мазна коса ще стане по-зле..

Banned Мега фен
    намазах се със зехтин и тривитаминол и ще стоя няколко часа

Banned Мега фен
    някой днес ще си прави ли маска ?

еми аз вчера си купих хининова вода и :
    1: тя има ли някакъв ефект , защото някои казват че помага зверски много ,а други - че въобще не сртува
    2: откъде мога да си купя ТРИВИТАМИНОЛ , защото казват че се продава във ветеринарните аптеки и ако някой знае да каже къде се намират тези аптеки мерси предварително :*

Banned Мега фен
    ^1: ами точно това е,че на всеки действа различно.. пробвай.. ако до 2рия месец 3тия най-късно не видиш ефект значи не ти действа
    2: дам,от ветеринарни аптеки.. и кажи от къде си,за да може да ти кажат къде има аптеки,но съм сиг. че ако се разходиш няма как да не откриеш някъде..

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ее не сме чак толкова лоши ;д ... ами щом ти е мазна косата маска с хума.. хумата е един от продуктите,който най-много изсушават.. можеш да си купиш някакво масло (бадемово,кокосово, от пшеничен зародиш) и да си правиш маска с маслото,жълтък,хума,ракия и оцет и мисля,че ще ти е добре.. а за обема - в момента може да е от времето..
    мерси, а в какви пропорции трябва да са ?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    някой днес ще си прави ли маска ?
    Аз,но не знам каква още ..жълтък,кисело мляко,бадемово масло и алкохол мисля ..добре ли е?Да добавя или махна нещо?

Супер фен Аватара на lqlq89
    И аз ще си правя
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Banned Мега фен
    ^ каква маска ще си правиш ?
    strawberry88
    ох,забравих каква ти беше косичката,но ми звучи добре.. можеш да добавиш още една омазняваща съставка.. примерно зехтин ? мас?

musshy
    ами зависи колко ти е дълга косата.. прецени си .. 1 жълтък,1-2 сп.л бадемово или друго масло (каквото прецениш да си купиш) 1сп.л. ракия 1сп.л. оцет и хума докато стане хомогенна смес.. г/д. 3 лъжици на тия пропорции мисля,че ще стигнат,но все пак.. и прецени колко гъсто искаш да ти е... аз примерно го правя (не ми е мазна косата,но добавям хума,за да е по-сгъстено) като сложа всички съставки и слагам хумата и бъркам хубаво (да няма цели топченца хума ами да е плътна смес) и като вдигна лъжицата да потече и да видя колко е гъсто ми е като Активията точно ! ;д;д;д // ох,какво обяснение.. Активия казах,за да имаш в представа аз колко гъсто го правя.. дано си разбрала нещо от чак смешното обяснение ;д

FuCKkK13 еми аз съм от софия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си