View Full Version : Настоящи седмокласници
SiSi7yYy
01-24-2011, 13:19
Имам 4-ка на контролното по Физика .. :booooomb: :booooomb: :booooomb: имам и 4-ка за срока :booooomb: .. просто честито :D .. и по Математика 4 :booooomb: :booooomb: :lol: :lol: ..
theonlyone123
01-24-2011, 13:40
Ох .. мии просто ми е доста напрежението а и си имам и своите любовни мъки и бфф-то ме нервии :o . Да попитам - вие имали ли сте случаи в които си харесвате едно момче,пък той вас не ?
Иначе кажете си срочните .. ?
Мойте са :
БЕЛ-5
Мат-5
АЕ-6
ФЕ-6
История-нямаме срочна
Физика-нямаме срочна
Биология-6
География-5
Химия-5
Музика-6
ДТИ-нямаме срочна
ИИ-нямаме срочна
Информационни-нямаме срочна
Физическо-6
Малее колко срочнии нямамее :D :D
awesomesheepy
01-24-2011, 14:31
ВАКАНЦИЯЯЯЯ!БУРГАС СМЕ ВЪВ ВАКАНЦИЯЯ..
ЙЕЙЕЙЕЙЕЕЙЙЕЙЙЕЕЙЕЙ :grin:
връщам се тъкмо от урок)
сега отивам на театър (съннн)
Стига бе :D и аз искам ваканция :booooomb: :D
SiSi7yYy
01-24-2011, 14:59
Стига бе :D и аз искам ваканция :booooomb: :D
и аз :booooomb: :booooomb: :booooomb: майка им да е жива и здрава :booooomb: :lol:
biolojkata95
01-24-2011, 15:26
ваканция
във Велико Търново ваканция от утре
кик от къде си
zlatit0o
01-24-2011, 15:37
ААааааа :booooomb: :booooomb: :booooomb: ще се гръмна... !! И аз искам ваканцияяяяяяяяяяяяя :cry:
BlackEyedPeas
01-24-2011, 15:41
Абе к'вото и да си говорим, в СТЗ винаги сме си оставали най-най-най-прецаканите :(
anonymous708973
01-24-2011, 15:46
В Пловдив още нямаме обявена.
Подозираме, че ще е или от утре (което ще е супер прецакано, ТРЯБВА да ме изпита по химия), или от понеделник.
zlatit0o
01-24-2011, 15:49
И аз съм около Пловдив и Стара Загора (Димитровград..)
а колко човека отсъстват от вашия клас?
От нашия са около 7-8д.
BlackEyedPeas
01-24-2011, 15:51
1 http://prikachi.com/images/507/2898507w.gif
zlatit0o
01-24-2011, 15:53
^ EE... доста малко :(
BlackEyedPeas
01-24-2011, 16:15
Нали :D То даже май не е болна.
zlatit0o
01-24-2011, 16:21
Да, но от нашия клас има доста.. а и повечето дето сме на училище сме болни :( ама ходим за да не изпускам, защото материала е доста тежък за да го учиш сам. :booooomb: :booooomb:
SiSi7yYy
01-24-2011, 16:47
В моя клас няма отсъстващи .. :booooomb:
Във ваканция сме до 1-ви февруари. :D Хем исках,хем не защото после ще претупваме материала..То само по математика е страшно де.Но поне сме напред и не е фатално.
Утре съм на урок,ще си реша задачите,които госпожата даде за ваканцията ии ще съм свободна. :grin: На 7ми февруари контролна за растенията.На 1-ви ще ни връщат бележниците.Ааа по математика на текстовите имам пълно 6,по история на теста за Елада 6 с една грешка ии остава 6 за срока. :grin:
аз съм от Стара Загора :D в моя клас има 2-ма отсъстващи .. 1 момиче има пневмония ( за 2-ри път от началото на годината ) .. а момчето не знам от кво е болно но го няма от миналата седмица .. офф МНОГО АМА МНОГО ИСКАМ ВАКАНЦИЯ !!! :D
zlatit0o
01-24-2011, 18:43
МНОГО АМА МНОГО ИСКАМ ВАКАНЦИЯ !!! :D
И АЗ :D
утре имам рожден ден :grin: :grin: :grin: ама в у-ще ще е много натоварено :( :( :( ноо все как ще го преживея :-D да почва 2-рия срок че ми омръзна :D
biolojkata95
01-24-2011, 19:49
yraaaaaaaaaaa
от каде си кик
BlackEyedPeas
01-24-2011, 20:26
yraaaaaaaaaaa
от каде си кик
аз съм от Стара Загора :D ...[/size] :D
awesomesheepy
01-24-2011, 20:41
Какви са ви оценките за срока?(едно момиче беше питало,но нека се повторя,че никой не беше отговорил ;/.)
Моите засега са:
БЕЛ-6
Математика-4/5,трябваше да се реши от една контролна,но с тази грипна ;/.
Английски-5
Биология-6
Физика-4/5 (също контролно щяхме да правим,за да се уточни)
Химия-5
История-нямаме срочна
География-нямаме срочна,иначе 6
Музика-6
Изобразително-6
Физическо-6
Домашен бит/технологии 6
Информационни-нямаме срочна
SladkaZagadka
01-24-2011, 21:00
kik7 , Честит рожден ден! :) Желая ти много здраве, щастие и успех на изпитите :) (не, че се познаваме :d )
http://bglog.net/ClientFiles/70a3e965-f0a1-4a9b-ba99-780519bd9e4d/%D0%A7%D0%A0%D0%941.jpg
awesomesheepy , само шестици по всичко :oops:
biolojkata95
01-24-2011, 21:13
ЧРД!Желая ти много здраве щастие и късмет!
Моля кажете някой хубав филм че ще издивея от скука в кущи
awesomesheepy
01-24-2011, 21:13
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! =)
Успешен завършек на учебната година)
Да влезеш където пожелаеш)
Здраве,щастие,късмет,ЛЮБОВ!-Имаш си ги! =)
:mrgreen:
LaChupacabra
01-24-2011, 21:16
kik7 Честит Рожден Ден!Да си жива и здрава,много щастлива,усмихната..само хубави неща да ти се случват..много,много любов и много успех в училище :-) Дано се справиш на изпитите и да те приемат където искаш :-)
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КИКИИ :P :-) :grin:
ВСИЧКО НАЙ-НАЙ-ХУБАВО И УСПЕХ НА ИЗПИТИТЕ.. аайде и да черпиш.. :-P 8-)
BlackEyedPeas
01-25-2011, 04:31
Има ли още някой, който като идиотите вместо да се наспи тря'а да ходи на даскало? :smt092
biolojkata95
01-25-2011, 05:30
предлагам да сио напишем рожденните дати да се знаем кой кога има рожден ден
аз съм на 05.04
Киккк..ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕННННН !! Пожелавам ти всичко най-най, много здраве, щастие, късмет на изпите и страшно много усмивкиии !! :grin: :-) :D Моя РД е чак на 11.08...дотогава никой няма да влиза в темата, амаа... :D Днес съм в добро настроение и смятам цял ден да си гледакам филмчета :D
biolojkata95
01-25-2011, 08:13
урока ти мина ли
какво ще правите днес
awesomesheepy
01-25-2011, 08:19
моят рожден ден е на 20 май 8-) да уча ли,да празнувам ли.
днес плана ми е такъв
спах до късно
няма да излизам
на урок съм от 15;00 до 18;00
и така
=)
ще се прибера,ще се кефя,ще си почивам,филм може да пусна,музичка.
От утре почвам с излизането :smt031
Аз тъкмо се разбирам с една фр да дойде в нас за по филмче и довечера май ще ходя на мач...(баскетбол) :D
Кик,честит рожден ден! Да влезеш там където искаш,много здраве,късмет и любов! :grin: :-)
Аз неска трябваше да стана рано заради урока и сега адски ми се спи.Вънка вали сняг. :grin:
biolojkata95
01-25-2011, 08:36
урока ти мина ли
какво ще правите днес
awesomesheepy
01-25-2011, 09:33
С нашите ще ходим на ски в Банско.(Поне засега. =)
Искам да се науча на сноу,някой карал ли е?Лесно ли е?Изисква ли много време :/. че ми е няква яка страст,и отдавна искам да се кача,и ми се отдава възможност.Ски мога да карам. =)
Ще учите ли през грипната?(тези,които имат грипна.)
Ооо, и аз искам да се науча на борд (ски карам) ...годеника на кака ми каза, че в края на сезона ще ме научи (той е учител по сноуборд)...нямам търпениее!! Приятно изкарване на Банско, там е супер за ски ! Иначе ще уча, да :)
awesomesheepy
01-25-2011, 10:04
Всичко добре.
Отмениха ми урока,ядосах се на г-жата..и съм бясна ;/. но няма значение.
Цял ден филми ще гледам,ще си почивам,и ще ми е кеф.Да =) Може и по нещо да поуча.
biolojkata95
01-25-2011, 10:14
всички ли сте в грипна
може да поуча малко
ама май май не съм на кеф
кажете някой хубав филм
awesomesheepy
01-25-2011, 10:15
и аз си търся филми
романтични?
предложения?
SiSi7yYy
01-25-2011, 10:18
Как може да ме подминеш в даскало и да не кажеш, че имаш рожден ден :shock: :booooomb: :D :D .. край смъртно съм обидeна :lol: .. ЧРД :grin: всичко най, най :grin: ( и да черпиш :lol: ) .. Правихме обобщение върху уравненията .. и госпожата каза, че може който иска да реши тази задача ама без оценка :D и аз вдигнах ръка и тя ми каза да я реша :D .. беше вярна (някакво тъпо модулно уравнение ) :D .. и после имаше една тестова :D и госпожата каза да ставам пак, че не я устройвало 4-ката за срока :D и реших малко от нея, защото би звънеца.. не беше вярна цялата ама ми писа 5 :grin: :grin: :D .. и ми остави 5 за срока .. иначе имам 4 по Музика :booooomb: :booooomb: :booooomb: WTF как може тая да си държи толкова на предмета :booooomb: :booooomb: зададе ми мега гадния въпрос, след това го повтори 300 пъти и изпита една момиче за същото :booooomb: мамка му това не беше честно .. егати и госпожата.. :booooomb: :booooomb:
sry за дългия пост :D :D
kik7, ЧРД и от мен! Да си жива, здрава, много успехи и да влезеш там, където искаш :).
Само аз ли дори ски не мога да карам? :D
Ние с фр-то ще гледам емай Мистър и мисис Смит (за 20 път сигг) иначе романтичнии....Последната песен?...Тетрадката?...нзз...я кажете някой смешенн... :D
SiSi7yYy
01-25-2011, 10:49
sasec и аз не мога ;д
biolojkata95
01-25-2011, 10:53
и аз не мога
имате ли домашен любимец
аз имам
дакел на име Джери
Благодаря на всички :-) :-) :-) Имам 6 на теста по история ( 29/30 ) :D по БЕЛ май ще имам 6 но още не е сигурно .. теста по АЕ мина горе долу добре :D иначе sasec и аз не мога да карам ски :D
LaChupacabra
01-25-2011, 11:49
и аз не мога..нито ски нито сноуборд ](*,) ама ми е кеф като ида на планина [ходила съм на Витоша,на Алеко -яко е :] ] и само се въргалям в снега и т.н. :razz: аз днес съм си вкъщи цял ден..ще си почивам,ще гледам и аз филми,ще си потанцувам малко { :D } ии една съседка ще ми дойде на гости към късния следобяд :P утре вече почвам да излизам...и така до края на седмицата...че като почне 2рия срок никакво време няма да ми остава... ](*,) ама няма как...трябва да се потруя за да вляза където искам...аз съм на 21.03 :grin: :grin: :grin: наближава ( : е не много де ама.. 8-) ами домашно животинче нямам :-k много искам зайче..преди имах..ама знам,че ако си взема няма да имам време за него.. -.- а за комедии ви препоръчвам The Hangover..смяла съм се със сълзи :razz: Eurotrip,Big Momma's House 1 & 2,Mean Girls,Freaky Friday,Запознай се с нашите, също са мега забавните...Bride Wars и Little Manhatan,Сватбата на най-добрият ми приятел са забавни и романтични :] преди гледах доста ужаси..ако на някой му се гледат интересни да казва ;D
[пак супер дълъг пост] ](*,)
zlatit0o
01-25-2011, 12:17
ОФ.. тъпо тъпо тъпо даскало :@:@ неска вместо час на класа карахме математика и до сега бях на СИП-мат... ще се побъркам :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: искам почивкаааааа :booooomb: :booooomb: :booooomb: :x :x
иначе рд-то ми е на 05.11 :-D
biolojkata95
01-25-2011, 12:23
който има дом любимец да пусне снимка[/img]
biolojkata95
01-25-2011, 12:26
ОФ.. тъпо тъпо тъпо даскало :@:@ неска вместо час на класа карахме математика и до сега бях на СИП-мат... ще се побъркам :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: искам почивкаааааа :booooomb: :booooomb: :booooomb: :x :x
иначе рд-то ми е на 05.11 :-D
от къде си
аз имах морско свинче :smt007 ноо умря :cry: сега имам рибкии :P :smt007 :D искам грипна вечеее !!!!!!!! :-x
zlatit0o
01-25-2011, 13:02
От Димитровград съм ;/
Ауу я кажете някои ужаси. 8-) Почти само тях гледам и сигурно 80% съм ги изгледала,ама нищо. :D
Имах рибки,ама умряха..все пак ги гледахме 3-4 години,което за риба е много време. ;х
Иначе до сега спах. :D Замунда пак си работи,така че ще си сваля някой филм.Утре ще порешавам тестове по математика.
:-)
awesomesheepy
01-25-2011, 14:59
Аз цял ден спя..ЦЯЛ 8-)
станах сутринта в 11,сега от 2 до 5 изкарах..леле леле.
Не ми се излизаше,не ми се ходеше на кафе.Вънка вали цял ден сняг,и за това ;/.
Утре ще изляза,непременно.
Гледах един филм :smt007
И,по-късно мисля да порешавам малко задачи.
biolojkata95
01-25-2011, 15:01
ot kyde si heppi
LaChupacabra
01-25-2011, 15:53
House of Wax,The Eye,Спускането,White Noise,SAW [1,2,3,4,5,6,7]Shutter,Последен Изход1,2,3...Paranormal Activity 1,Dead Silence,5 girls,The Grudge,1408,Wrong Turn1,2,13 Ghosts,Black Christmas,Nightmare on Elm Street...
[не съм гледала всички филми..някой сами ги препоръчали приятели :D :D и някой от тях да не кажа всички не са само кървища и т.н. ами имат смисъл...и не съм сигурна дали на всички съм написала правилно имената,че си забравих паролата в замундата и не ми дава да си направя нова рег. ... :-x :-x :-x ]
иначе аз тая ваканция смятам 1 ден да порешавам малко задачи и тва е... ще си почивам на макс LOL... е и за понеделник ще уча де...
SiSi7yYy
01-25-2011, 15:58
Моят план за утре е да сложа 2 тетрадки в раницата и да се завлача до там, а при първо предложение на другите да си тръгна :D :D :D
awesomesheepy
01-25-2011, 16:00
Искам да питам,срока ще се удължава ли?Не са ни оформили ;/.
От вторник,тези дето са в грипна,с програма за 2ри срок ли ще учим?
House of Wax,The Eye,Спускането,White Noise,SAW [1,2,3,4,5,6,7]Shutter,Последен Изход1,2,3...Paranormal Activity 1,Dead Silence,5 girls,The Grudge,1408,Wrong Turn1,2,13 Ghosts,Black Christmas,Nightmare on Elm Street...
[не съм гледала всички филми..някой сами ги препоръчали приятели :D :D и някой от тях да не кажа всички не са само кървища и т.н. ами имат смисъл...и не съм сигурна дали на всички съм написала правилно имената,че си забравих паролата в замундата и не ми дава да си направя нова рег. ... :-x :-x :-x ]
иначе аз тая ваканция смятам 1 ден да порешавам малко задачи и тва е... ще си почивам на макс LOL... е и за понеделник ще уча де...
Мерси ^.^ Не съм гледала 5 girls,Dead Silence,1408,13 Ghosts :D
Тая вечер сигурно ще изтегля някой от тях.
И срокът май няма да се удължава.По всичко май ни бяха оформили и на 1-ви ще дадат бележниците.И,да, ще сме с програмата за втори срок.
Вторник и сряда първи час в 7,30 физика. :-x :-x
zlatit0o
01-25-2011, 16:10
^ УТРЕ 1-ви час МАТ, 2-ри час МАТ
найс а? :-x :-x :-x
LaChupacabra
01-25-2011, 16:34
zlatit0o ох ужас :shock: :(
RY от тея 4 най-много ме изкефи Dead Silence... :D след тва 1408,5 girls и най-накрая 13 ghost :D
awesomesheepy
01-25-2011, 19:43
Утре съм на урок по БЕЛ сутринта,което е кофти..но пък))
Него и край за седмицата.
Свобода.
=)
Утре ще изляза след урока.После ще управям багаж.И така (:
theonlyone123
01-25-2011, 20:08
Моят рожден ден е на 30.03 :grin: :grin: :grin: .. много овенчета сме се насъбрали :-D :-D ... най-яката зодия :) :) :grin: :P
kik7 , Честит рожден ден ! Да си жива и здрава,много щастие,успехи и всичко най-най :) :) :)
А иначе относно ските - аз веднъж се качих и ми оставиха белег ... няма повече да се кача на такова нещо ... :o :o :?
Днеска бях на уроци ... мина добре :) :)
Утре ще си науча по химия и история , щот до сега не бях пипнала ... по цял ден навънка и кефф ... по кафетата ... яка ваканция :grin: :grin: .. ама от утре траа да насмогвам по предметите :? :? :)
Йессс !! Отивам на скииии :grin: :grin: Сега се обличам и хоп-на Боровецц :-) :D От утре почвам да учаа...наистина ! :D
theonlyone123 мерси :-) ... ще имам 6 по БЕЛ :grin: :grin: :grin: сега се прибирам .. ходих на консултация по химия .. сега трябва да уча .. имаме и преразказ по БЕЛ-СИП ама не знам на кво .. неска като попитах госпожата тя ми се развика #-o :?
Охх....сега се връщам от ски и съм мега уморена...край! Пускам филмче, взимам нещо за ядене и лека нощ... :D
Аз после мисля да порешавам задачи. :D Имам и много филми за гледане.По цял ден спа и се излежавам..Срамота. :D
awesomesheepy
01-26-2011, 13:35
Аз днес учих по физика.
Нали тези които имаме ваканция,ни удължават след вторника до края на седмицата,за да приключим срока?И ще си бъдем с програмата за 1 срок?
Утре тръгвам на ски.
Там ще си взема помагалата,и ще решавам задачи,и ще поуча 8-)
Днес бях на урок по БЕЛ,мина добре.
Излизах за 1 час.
SiSi7yYy
01-26-2011, 14:53
kik7 познай кой няма да отиде на СИП ;дд :D .. забравих за преразказа, а не ми се пише :D
pionka97
01-26-2011, 16:11
Пф.. Искаме ваканция и в Зарата!.. :o :o
Темата е отишла на втора страница,не може тъй! :grin:
Днес ще решавам задачи.Одеве излизах и така. Дано да не обявят за нас втора седмица ваканция,искам на училище. :D
LaChupacabra
01-27-2011, 11:30
ох аз си мързелувам в къщи....само се излежавам.гледам телевизия,филми и т.н....навън е толкова студено...а как ми се излизаше -.- е нищо ..ваканциите са за това..за почивка и т.н. и все пак сигурно утре ще ходя някъде :D
офф как ви завиждам на всички :D ... аз тепърва ще почвам да уча :( утре пробен по математика :( 20 минутка по физика ОТНОВО
zlatit0o
01-27-2011, 12:01
и аз страшно много!! :x но такъв ми бил късмета.. :(
сега лягам да спя, ще седна да си науча по математика (защото по нищо друго нямам домашни) и по-късно ако съм на кеф ще седна да нарисувам нещичко :-P
MegiBoOm
01-27-2011, 13:47
лелееее, лелелеелеелеле.... ужас 8-) Цяла седмица не съм пипнала нищо! :booooomb:
Досега писах за курса ми по бг и сега ще решавам около 25 задачи за изходно ниво за 7 клас ! :)
После съм на айкидо и такам.... (:
Runaway11
01-27-2011, 19:31
Оф като си помисля че вторник пак на даскало, ми призлява!!! :o
Днес бях на урок по Мат. и решавах цял ден задачи пък утре ще уча анализа на "Неразделни" за събота за урока...пффф :(
Вие учите ли фразеологизми...на нас на урока ни дават по 100 да учим през три дена ходим...Ужасно е!
Хохх....вчера не съм писала, защото ЦЯЛ ден учих :shock: :-o :D Написах си два преразказа, направих си поправка по английски от контролното, ходих на англ., реших си задачите от СМГ и почнах останалите задачи...гордея се от себе си!!!! :D Сега си свалям Дневниците на вампира 12-ият епизод (който чаках месец и половина...) и чакам една фр да дойде да го гледаме....и такамм...отивам да закусвамм.. :)
MegiBoOm
01-28-2011, 10:46
Здравейте на всички!
Утре за мое ОГРОМНО НЕЩАСТИЕ съм на курс по бг :booooomb: :D
Имам за утре да отговарям на три литературни въпроса и да си науча теорията..... - всичко това почвам сега!
А след това почивка... :grin:
theonlyone123
01-28-2011, 12:30
Хора , може ли помощ за тези задачи :
1.Намерете ъглите , които сключват симетралите на страните AC и BC, ако ъгъл BAC + ъгул ABC = 120 градуса
2.Правата l1 е симетрала на страната AB , а правата l2 - симетрала на страната BC на тр. ABC. Ако пресечната точка на l1l2 е тчоката О , докажете,че О е на равни състояния от трите върха на триъгълника .
Моляя вии , помогнете :-)
Ние още не сме взели симетралите,ще ги вземаме след 1-2 урока. :(
Написах си по математика,беше доста.Утре ще уча за урока по бел в неделя и ще решавам тестове по математика и бел.
УРОК!! :-x :x
днес ни върнаха бележниците, казаха ни програмата .. след тва бях на пробен ... изобщо не бях притеснена пък и ни се падна много яка квесторка :D от 1 модул направих всичко ама един господ знае колко е вярно :D от 2 модул на задачите на които се пиши само отг 1-та не я направих ... 2 си измислих някви неща :lol: а 3 я реших и май е вярна :grin: на 1 задача на която се пише подробно направих всичко само дето не се сетих кво беше уравнението :D а на другата писах малко и така :D ...
така сега срочните ми оценки :D :
БЕЛ - 6
Математика - 5
АЕ - 5
География - 5
Биология - 6
Физика - 5
Изобразително - 6
ФВС - 6
ето я и програмата, кефи ме :D :
Понеделник
1. История
2. Технологии
3.БЕЛ
4. АЕ
5. Химия
6. Математика
Вторник
1. БЕЛ
2. БЕЛ
3. Математика
4. Музика
5. ФВС
6. Биология
7. Час на класа
Сряда
1. АЕ
2. БЕЛ
3. Математика
4. Изобразително
5. История
6. Физика
Четвъртък
1. ФВС
2. АЕ
3. География
4. Математика
5. История
6. БЕЛ
Петък
1. Биология
2. БЕЛ
3. Химия
4. Инф.технологии
5. Математика
6. Музика
Извинете за дългия пост :D :-)
SiSi7yYy
01-28-2011, 14:56
Това са моите срочни ..
БЕЛ - 5
Математика - 5
АЕ - 6
География - 6
Биология - 5
Физика - 4
Изобразително - 6
ФВС - 6
:D :D :D :D :D :booooomb: :booooomb: .. Физикаа :booooomb:
zlatit0o
01-28-2011, 14:57
kik7
Вторник
1. БЕЛ
2. БЕЛ
3. Математика
4. Музика
5. ФВС
6. Биология
7. Час на класа
първите три са същите!!! :shock: :D :D
zlatit0o
01-28-2011, 15:12
Хора, кажете някой ужас/психо/трилър ??
Много съм навита да гледам :D
LaChupacabra
01-28-2011, 15:36
zlatit0o :
а за трилър наскоро даваха един по нова и много ме изкефи: Съучастникът :D
днеска бях цял ден на вън..бати студа -.- е поне си купих 2 блузки ^^ сега ще си решавам задачите утре за урок доста са ;[ ии сигурно след урока ще ходя на рожден ден.. ;D после като се прибера мисля да си напиша за вторник и да уча пак стихотворението...
pionka97
01-28-2011, 15:51
Ето срочните ми:
БЕЛ - 6
Английски - 6
Математика - 6
География - 6
Биология - 5
Химия - 6
Изобразително - 6
Изобразително ЗИП - 6
ФВС - 6
А ето другите предмети, по които нямаме срочна:
Информационни - 6
История - 5
Физика - 5
Музика - 5 :D :D :D
Технологии - 5
Биология ЗИП - 6
аа забравих да кажа че госпожата ни даде пробните изпити от миналата година на Стара Загора, Русе и София :D .. утре ще си празнувам рождения ден ... дано да си изкараме хубаво :D
zlatit0o
01-28-2011, 17:39
Гледах "Паранормална активност" ... сега ме е страх да излезна стаята :D
MegiBoOm
01-28-2011, 17:47
^оу...за това не гледам сама страшни филми :D
zlatit0o
01-28-2011, 17:58
И аз попринцип не гледам ама се пробвах и ето какво излезна от това :D
Аз имам 5 изтеглени ужаси,която си чакат реда. :D
На 20 съм на пробен по математика,то е състезание май,но е нещо като пробен.На 6 февруари по бел..не знам дали ще остане време и дали изобщо ще уча за него. :-o Сигурно утре,в неделя и понеделник.
SiSi7yYy
01-28-2011, 18:15
аа забравих да кажа че госпожата ни даде пробните изпити от миналата година на Стара Загора, Русе и София :D .. утре ще си празнувам рождения ден ... дано да си изкараме хубаво :D
Да се напиете и за мен :D :D :D
zlatit0o
01-29-2011, 06:10
Добро утро :-D сега ставамм.. след малко излизам да купувамподарък, защото в понеделник съм на рдд.. а днес по късно на ледената пързалка :grin:
meriLinka
01-29-2011, 11:11
абе и аз го гледах ама ми беше много тъп и не ми хареса изобщо.
ние сме в грипна и не съм пипала нищо 4 дена вече.
утре съм решила цял ден да решавам тестове по математика,стига само съм мързелувала :D
как се казваха тези анафора,епифора,апосиопеза .. искам да намеря в интернет всичките понятия и да си ги науча, че малко ги бъркам, но не знам какво да търся.
искам нещо като списък с понятия по литература,които трябва да знам в 7 клас.
малко помощ? :D
theonlyone123
01-29-2011, 14:46
абе и аз го гледах ама ми беше много тъп и не ми хареса изобщо.
ние сме в грипна и не съм пипала нищо 4 дена вече.
утре съм решила цял ден да решавам тестове по математика,стига само съм мързелувала :D
как се казваха тези анафора,епифора,апосиопеза .. искам да намеря в интернет всичките понятия и да си ги науча, че малко ги бъркам, но не знам какво да търся.
искам нещо като списък с понятия по литература,които трябва да знам в 7 клас.
малко помощ? :D
Анафора - повтаряне на думи или изрази в началото на стихове
Епифора- повтаряне на думи или изрази в края на стихове.
Апосиопеза - замълчаване, прекъсване на речта, изразено с многоточие.
Антитеза- съпоставяне на думи и понятия с противоположно значение.
Инверсия-разместване на думите в изречението с цел да се подчертае значението на разместената дума и да се засили емоционалното въздействие на речта .
Композиция- начинът,по който е изградена литературната творба - подреждането и свързването на отделните моменти в нея
Метафора- дума или израз в преносно значение
Метонимия- преносна употреба на думите,при която пренасянето се осъществява въз основа на вътрешна връзка - названието на един предмет се заменя с названието на друг
Алитерация- повторение на съгласни звукове със сходно значение , чрез което се поражда слухов ефект
Асонанс - повторение на гласни звукове,чрез което се постига музикалност .
SladkaZagadka
01-29-2011, 15:10
http://www.belschool.net/files/nauchiteziliteraturnitermini/1.html
http://www.zapiski.info/view.php?id=668
А някой ще ми каже ли кратко и ясно какво е антипод? :-o
theonlyone123
01-29-2011, 15:47
http://www.belschool.net/files/nauchiteziliteraturnitermini/1.html
http://www.zapiski.info/view.php?id=668
А някой ще ми каже ли кратко и ясно какво е антипод? :-o
Антипод- предмет, явление, лице, противоположно по свойства и качества на друг предмет, явление
zlatit0o
01-29-2011, 18:11
:lol: :lol: Лелеее хора аз съм била много зле на ледената пързалка, за един час паднах около 10-15 пъти :lol: ужасссс :D :D :D :lol:
офф много съм изморена .... сутринта - чистене, от 14:00 до към 21:30 купон и после пак чистене :D пък ква свинщина бяхме напраили :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: ужас .. гледахме филми :D .. започнахме с Eurotrip ама не го гледахме целия и след тва гледахме предизвестена смърт :D:D:D много се хилихме на тоя филм :D:D :D май сме в грипна :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: най накрая :D беше много яко :D и в неделя съм на рожден ден :D утре ще уча сигурно :D
LaChupacabra
01-29-2011, 19:28
Eurotrip е страшно як филм :D Scotty doesn't know :-({|= :-({|=
MegiBoOm
01-29-2011, 19:37
Оуу...как сте :D
аз днеска имах курс по бг, а утре урок по математика
ПС. Тръгнали са да ме трепат в козметика и диети :razz:
zlatit0o
01-29-2011, 19:53
^ в коя тема? :D
SladkaZagadka
01-30-2011, 08:18
^ в коя тема? :D
В снимките на бг красиви момиче 16 + :D
Добро утро .. днес урок по математика :)
zlatit0o
01-30-2011, 08:39
Добро да е утрото :) , и аз днес съм на уроци от 12:30 по математика. В сряда ще правим тест в/у еднакви триъгълници, освен ако не ни пуснат в национална грипна (но аз изгубих всякаква надежда :( )
Утре съм на РД и така.
А какви са плановете ви за днес?
Моите са:
12:30 на уроци
може би ще излезна вън от 3 до 5-6, но не е сигурно
и после мисля да стоя до късно на компа 8-)
awesomesheepy
01-30-2011, 09:11
Ето ме и мен.xD
Върнах се от почивката,беше уникалнО.
Не съм учила ;/. Взех си тетрадката за уроците по БЕЛ и си написах анализа.(добре че..)
Трябва да решавам задачи и така. =)
Следобяд излизам.че си липсвам вече ;/. :smt031
п.п знаете ли нещо за национална грипна?Ще имаме ли?
Леле хора неска урокът по български беше най-смешния от началото на годината.Правихме много неща и накрая госпожата за почивка ми прочете бисери от Една българка.Смях се до сълзи. :razz: :razz: :D :lol:
Неска няма да излизам,но утре да. :grin: Ще си пусна филм и може да реша някой тест по бел.
SiSi7yYy
01-30-2011, 11:00
В ваканция сме не се натискам много са уча :lol: :lol: :lol: .. обаче вече трябва да се стягам като хората :D
zlatit0o
01-30-2011, 11:41
Мда, сички във ваканция само ние се мъчим още :?
аз днес пак не учих :D ходихме на мола .. гледахме сезонът на вещиците .... филма беше як ама и малко страшен :D утре с една приятелка ще ходим да си вземем някоя книга от библиотеката ... мислех си за дневниците на вампира но не съм сигурна дали ще я има .. дайте и вие някви предложения :D
На мен най-любимата книга,която съм чела някога,е "Птиците умират сами"..ама е доста дългичка.Сега започнах някаква "Стършел",също и разкази на Елин Пелин..не знам защо,просто реших да ги прочета. :D
Утре ще ходя да си вземам едни герданчета и обеци,които си поръчах. :grin: Ще направя 1-2 теста и така.
awesomesheepy
01-30-2011, 17:07
(( Аз утре ще уча.
*имам по физика да уча за изпитване
*по математика да се упражнявам,ще решавам задачи
*ще си науча някои фразиологизми по БЕЛ
* ще уча за урока по БЕЛ
* ще спя(ако имам време..)
* И от 15:00 съм на урок по Математика.
* После може да излезна =)
бтв,след вечеря мисля да решавам задачки и да си ги припомня,и да си ги разбера,както аз си мога.Дам.Така ще направя. =)
theonlyone123
01-30-2011, 17:55
Охх , тая ваканция ми се отрази добре . Днеска цял ден бях навънка и в мола бях на кино :D :grin: ..
Утре ще уча по литература за теста на "Една българка " ии ще си напиша домашното от уроците :) :)
cookie_master
01-30-2011, 18:30
чувствам се супер стара покрай тая тема
искам пак да съм 7 клас ;/
^хей аз помня темата в която пишехте тогава 8-) Четях ви понякога и се паникьосвах за времето,в което и аз ще съм 7-ми клас. :lol:
Вече искам да свършва тоя 7-ми клас..Но и ми е най-интересната година от всички досега. 8-)
cookie_master
01-30-2011, 18:47
аз съм 9 клас и се чувствам супер стара :/
като си спомня колко хубаво ми беше в 7 клас,ми става едно тегаво
:(
awesomesheepy
01-30-2011, 19:12
Трудно е тази година,ама има няк'ва тръпка 8-) Поне за мен.
таковата,почвам да решавам задачи ;/.
Леле,хващам се неделя да решавам задачи..ебаси странното..много съм добра :smt104
Какви са ви плановете за утре?
Трудно е тази година,ама има няк'ва тръпка 8-) Поне за мен.
таковата,почвам да решавам задачи ;/.
Леле,хващам се неделя да решавам задачи..ебаси странното..много съм добра :smt104
Какви са ви плановете за утре?
Ааа никакви задачи в неделя вечерта. [-( 8-) Както си решиш де,ама аз бих почнала утре. :oops:
Иначе утре ще излизам..ако стана рано ще е предиобед,ако се успа ще е следобед. После ако не ме мързи ще решавам тестове по бел..Имам да уча и урок по физика и биология. ;/
awesomesheepy
01-30-2011, 19:29
Утре съм на урок.(математика..)ГАДОСТТТ!
Не ми се ходи бе ;/.
Карай,ще издържа час и половина.
И после,надявам се,ще излезна =)...
Ще спя до към 9,после ще науча по всичко,и такам (:
Сега ще порешавам малко,че цяла ваканция нищо не съм пипнала,RY,и ме е срам : D
zlatit0o
01-30-2011, 19:29
Плановете ми за утре:
В 10ч. ще излизам навън.
В 14:00ч. съм на рожден ден.
След като се прибера (нямам си никаква представа в колко ще е това......) ще уча по математика и химия ;///
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
МАМКА МУ!!!!! ИСКАМ И АЗ ГРИПНА!!
За съжаление свърши грипната... :booooomb: Вчера съм решила около 150 задачи по математика... :shock: 3 теста и половина от по 50зад.. ! Боже! Гордея се от себе си :D В 9ч. съм на урок по математика и после пак имам да уча за утре, имам да правя съчинение разсъждение и да решавам още задачи.....мноооооооооооооо гоо кооооофти, ама това е живота...радост и задачи :D айде отивам да закусвам.. Приятен ден! :)
в 11 с една приятелка ще ходим до библиотеката и след това до училище да проверим дали сме в грипна :D ако сме отиваме да гледаме филм, ако не сме се прибираме да учим ... :D
zlatit0o
01-31-2011, 06:52
Добро утро!! ТРябваше да излизам в 10ч. ама се успах за това ще е в 10:30 :D
Айде отивам да се оправям :P
Приятен ден на всичкии.. :-)
И аз сега ще излизам към 11 и нещо,ама за кратко,че трябва да уча по физика и биология. :D По физика май скоро ще правим контролна,най-накрая ще свършим тоя скапан първи дял.
Приятен ден! :-)
MegiBoOm
01-31-2011, 07:54
Аз сега ще излизам и към 5 ще се прибера, след което ще си прочета всички уроци по география от началото ан годината, чеее :D ии ще си напиша цялата учебна тетрадка по математика....
Айде чаоо :-)
SiSi7yYy
01-31-2011, 08:17
Аз ще уча МАЛКО :D :D .. иначе днес няма да излизам .. натресоха ми сестрата, за да я гледам :? :?
awesomesheepy
01-31-2011, 08:22
Аз пък сега си написах всички фразеологизми,заеха ми 4 страници голям формат(да де,най-важните фразеологизми..) xD И съм доволна.Така ще ми е по-лесно.Преди всеки изпит/пробен/олимпиада,и най-вече преди последния изпит,ще си ги гледам =) И така.
*Написах си половината домашна по математика,другата половина днес на урока следобяд.
* Ще уча по Физика,че ще изпитва.
* Ще уча и за урока по БЕЛ,който е утре..ГРРРРРРРРР
И днес май се очертава да не излизам,`приятелките заети. 8-)
Аз пък сега си идвам от урок..мина г/д зле :D се тая.. Сега мисля да си гледам някой филм самичка (много обичам да се скътам пред компа с нещо за ядене и да гледам любим филм) :D ходих до библеотеката и си взех две книги (може да почна да чета едната днес) и такамм... :)
theonlyone123
01-31-2011, 09:11
Здравейте хорица :grin:
Решила съм яко да се стягам за втория срок , просто искам всичко да е перфектно . Доста съм амбициозна и никой няма да може да ме спре да изкарвам отлични оценки ! ;dd
Така .. значи днеска :
1.Ще уча за теста по литература от училище на "Една българка "
2.Ще науча целият анализ на "Опълченците на Шипка"
3.Ще започна да уча стихотворението , за да мога да напредна малко и когато г-жата ни го даде да го учим , ще знам,че поне ще ми е по-леко и няма да имам да уча много :D :)
В Бургас одължават ваканцията до 2-ри включително. :grin: Все пак тука питам,разпитвам от класа дали е вярно,но щом го има в риобургас значи е така.Днес няма да уча. :grin:
awesomesheepy
01-31-2011, 10:37
ДААААА!ЙЕЙЕЙЕЙЕЙ
Бургас сме в четвъртък на даскалО.
8-) :grin:
Аз учих днеска,колкото учих,толкова.Спирам.
След час съм на урок,а после не знам,може и да излезна =)
Обаче и утре съм на урок..ГАДОСТТТ :-x :smt012
LaChupacabra
01-31-2011, 10:52
ок клавиатурата ми е прецакана и пиша на кирилизатор.. :Д
ох болна съм ;[[[ дано до утре да се оправя...носа ми е запушен и ми се вие свят... -.- охх нищо ще се оправя до утре! никoй няма да ме спре да започна 2рия срок с кеф ^^ и вече ще уча повече.. ОБЕщАВАМ! :] вчера цял ден писах и учих по физика и руски... сега днес съм решила да си реша един тест по математика,да си напиша 2те съчинения по АЕ.. [-.-] ii да си преговарям стихотворението че май утре ще изпитва на него...охх и имам да извадя всииииички изразни средства от \опълченците на шипка\ ако успея да си науча по всичко като хората мисля утре сутринта да изляза преди даскало...
официално сме във ваканция :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: чак в понеделник сме на училище :grin: :grin: изобщо не съм учила .. така че утре :D офф много се кефяя :D
аааа някой може ли да ми каже филм подобен на Life as We Know It, 50 First Dates, The Last Song .... днес си взех Зазоряване и вече прочетох 1 глава :D
MegiBoOm
01-31-2011, 16:31
Ох, някой знае ли, дали в София ще удължават ваканцията ...? (чее така не ми се ходии 8-) )
LaChupacabra
01-31-2011, 17:20
Ох, някой знае ли, дали в София ще удължават ваканцията ...? (чее така не ми се ходии 8-) )
не :cry: :cry: и аз съм от София и утре съм на даскало..предполагам и ти ЛОЛ
zlatit0o
01-31-2011, 17:45
Да вееееееееееееееееееееееее ее...... пак ние най прецаканите :-x :-x :-x :-x :-x :-x
awesomesheepy
02-01-2011, 07:20
трябва една национална да ни сложат,в крайна сметка,не е чесно спрямо другите. ;/.
таковата,днеска ще ходя на рожден ден,ще решавам задачи,ще уча за урока,и от 16:00 съм на урок.. :smt012 :smt099
meriLinka
02-01-2011, 09:39
аааа някой може ли да ми каже филм подобен на Life as We Know It, 50 First Dates, The Last Song .... днес си взех Зазоряване и вече прочетох 1 глава :D
if only е много хубав филм :)
theonlyone123
02-01-2011, 11:41
Е,денят ми мина перфектно с изкл на една малка подробност,но ще ми мине :? :smt089
Така да премина към хубавите новини :
1. Имахме да правим преразказ по ФЕ и г-жата ми го върна и каза,че имам максимален брой точки и съответно 6 :grin: :grin: :grin: . Този преразказ ми решаваше цялата срочна оценка и много се радвам . В крайна сметка имам 6 за срока по френски :grin:
2.Г-жата по БЕЛ ни върна едни трансформиращи преразкази ии имам 6 :grin: :grin: :grin:
3.Правихме теста на "Една българка" - мина добре , надявам се на 5 или 6 :) :)
Лошите не ми се споделят в момента (прекалено ми е гадно) :o :o :o :o :-o :-o :? :? :? :x :x :-x :-x
beachgirl
02-01-2011, 12:22
ооо на нас днес ни върнаха една българка -- > 6.00 !!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
супер много ме беше шубе мислих че съм се изложилаа ...
такаа да си кажа сега аз съм Цвети от София съм :)
if only е много хубав филм :)
Мерси :-) .. аз днес си събудих към 11 .. реших 10 задачи по математика :D и по АЕ имахме около 5-6 страници от учебната и тях направих и сега мисля да почета :D
theonlyone123
02-01-2011, 12:33
ооо на нас днес ни върнаха една българка -- > 6.00 !!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
В кое училище учиш ? :)
MegiBoOm
02-01-2011, 13:07
О даааа.....днеска беше чудесно....пак съм си първа смянаааа :grin:
Иначе за срочни - по всичко с 6 и само по Биология с 5 (тая само ми трови нервичките :booooomb: :-x 8-) ) Нищо, пак се кефя на мааааааакс....
zlatit0o
02-01-2011, 13:09
Деня мина г/д добре...... :/
днес никой не отсъстваше, бяхме в пълен състав :x
ясно е че ваканция няма да имаме.. няма значение ...
-днес нямам никакви оценки
-утре ще правим тест по математика в/у СИМЕТРАЛА и РАВНОБЕДРЕН И РАВНОСТРАНЕН ТРИЪГЪЛНИК
-в 17:15 съм на уроци по мaт :}
Имам да пиша домашни по:
-математика
-литература (СУПЕР МНОГООООО ЗА ПИСАНЕ ИМАМ :-x )
-АЕ
и за учене имам по литература :/:/:/
beachgirl
02-01-2011, 13:12
азз по всичко без физкултура и химия ще имам 6тици !! иначе за утре си научих имахме само по НЕ .. сега дооформят ии е супер лека програмата и нямам домашни щото по всичко съм готоваа
В кое училище учиш ? :)
73 ти ?
Waterpolo1997
02-01-2011, 13:26
Не знам тук ли да пиша или не, но да питам накой знае ли колко е минималния бал за ПГСАГ Васил Левски Варна.
LaChupacabra
02-01-2011, 16:50
днес мина повече от перфектно ^^ нямам оценки :Д за утре имам хипер мега много домашни..
-урок по география
-урок по химия
-няколко задачи по математика
-и утре ще ни изпитват на стихотворението вече.. така че и него трябва да преговарям...
Оф колкото и да е странно,вече искам да училище. :D Яд ме е ,че ще изостанем по предметите и особено по математика,ама какво да се прави... :(
О даааа.....днеска беше чудесно....пак съм си първа смянаааа :grin:
Иначе за срочни - по всичко с 6 и само по Биология с 5 (тая само ми трови нервичките :booooomb: :-x 8-) ) Нищо, пак се кефя на мааааааакс....
И аз имам само по Биология 5 :booooomb: :booooomb: (неска ни върнаха бележниците) .. бтв вие колко неизвинени отсъствия имате ? Аз имам 1 и 2/3..не е много :) Днес мисля да си реша задачките за частните-те са 10, после да си науча за утре по каквото имаме и да прочета няколко примерни теми за съчинение разсъждение в/у "Българският език" (много ще е хубаво да намеря старите теми на брат ми, защото много ще ми помогнат), а пък и утре господина по БЕЛ каза, че ще ни чете примерни теми, от които мога да взема идея за частните... :) Тук при нас времето е мега якото и съм в много добро настроение, въпреки че ми се искаше да имам малко повече време, за да мога да изляза на спокойствие навън, амммааа.....опп, малко дълъг стана поста :oops: :D :-)
theonlyone123
02-02-2011, 12:21
Алл страхотни дни :grin: :grin: Много е забавно :grin:
Оценките ми срочните са супер :P ии такам . Сега ще си напиша домашното по математика :) :)
zlatit0o
02-02-2011, 12:55
ООооОО ЙЕССС... !!! Пуснаха ни и нас във ваканция :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Днес ще си почивам утре сигурно вече ще излизам! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
^Честито! :)
Ние от утре започваме пак. 8-) Имам да уча един урок по география и химия,но ме мързи. 8-)
beachgirl
02-02-2011, 13:04
ууу днес беше страхотноо :grin: научих за утре и сега ще решавам допълнително по мат (за урока де :D ) вие СОФИЯНЦИТЕ къде искате да влезете ?? аз само 73 ... нз кво ще правя ако не ме приемат :(
MegiBoOm
02-02-2011, 13:08
Аз искам в 73, 35, френска, финансово стопанска, търговско банкова....
Иначе днеска бешеее....хм.....добре! :)
Върнаха ни бележниците и за малко да правим тест по география :booooomb:
По история ще правим презентация пред даскалото и госпожата ни даде едни текстове, които трябва да учим наизуст ( а са толкова дългиии) :-x :booooomb: :-x :booooomb:
Иначе за утре имам да уча по биология, а останалото си написах! По-късно ще си помогна с домашното и по курса ми по бг.... (:
beachgirl
02-02-2011, 13:17
Аз искам в 73
ауу пиши ако влезеш :)
LaChupacabra
02-02-2011, 17:47
днес беше супер :] охххххх тая по литература ни е излъгала...не ни изпита днес...а в петък ще го направи..е поне ще имам време да си преговоря =Д по география за другия път имам да правя 2 контурни карти....а по химия взехме halogenната група...
за утре имам урок по физика,биология и задачи по математика =Д охх хора как се справяте с мързела,умората? кеф мие да съм 2 смяна ...обаче вечер като се прибера съм като труп... ще ходите ли на някакви олимпиади,съзтезания?аз ще ходя на :
-математика..да не повярваш :Д просто искам да видя колко знам... на 5ти е
-Биология на 6ти
-на 13 съм на олимпиада по БЕЛ...съчинение разсъждение ще е..мисля че ще се изложа ама карай... на 13ти
-на 23 по География
-на 27 мисля по История <3
=Д
theonlyone123
02-02-2011, 19:20
Аз ще ходя на олимпиадата по биология,бел,история (ама още не е сигурно) . По математика мислех да отида, но няма да мога .
Оо да , и да се похваля ,че майка ми е мн добричка . Началото на март ще ходя на концерт в Гърция за 4 дни и ме пускаа :grin: :grin: . Аз я попитах дали ако ме пусне ще мога да си и празнувам рожденния ден , който е малко след като се пада да се върна от Гърция и мама вика "еми да ,що да не може " :grin: :grin: .. И аз и викам " ама аз и на екскурзия искам да ходя с класа май месец " и тя " еми кво , ще отидеш " :-o :-o :grin: :grin: :grin: :grin: .Пуска ме навсякъде вече :D :grin: .Аз си мислих,че ще се натрупат мн разходи и няма да мога да си празнувам рдто ама явно ще могаа :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: . .Аа да ии някой може ли да ми даде идея къде да си празнувам рд-то ? (още е далече,но аз обичам предварително :D ) ??
LaChupacabra
02-02-2011, 20:31
ами не знам но аз откакто се помня си го празнувам в нас... 10000 пъти по-яко е... може да правиш квото си исках..може да си танцуваш,викаш,може да се гоните и такива глупости... докато в пицария поне за мен е еб*си тъпото... :Д:Д само седите ядете и си говорите..не знам аз предпочитам вкъщи... но ако нямаш възможност у вас винаги може да празнуваш да кажем в пицария,рестoрант..не знам не ми хрумват много идеи :Д:Д
LaChupacabra
02-02-2011, 20:36
ей да попитам и аз нещо..някои има ли идея как мога да направя нещо като проект,табло...искамда впечатля тая по биология ^^ и всичко което ми хрумва...вече всеки го знае примерно на голям кътащрон а залепиш 2 снимки и някакъв текст за нещо...друго което са правили съученици е като книга...не знам дали ме разбрахте...ако някои се сети нещо да казва :/
SladkaZagadka
02-02-2011, 22:36
Помогнах ти с идея в темата ти ^
zlatit0o
02-03-2011, 07:52
Добро утро на всичкии :-P . Предполагам, че повечето сте на у-ще 8-) ама да си пробвам късмета... ИМА ЛИ НЯКОЙ? да си пишемм... :D :D
zlatit0o
02-03-2011, 08:25
май няма.. :/
meriLinka
02-03-2011, 08:26
има,има :D
zlatit0o
02-03-2011, 08:50
Супер.. кво праите?? :D :D
А докога сте във ваканция?
meriLinka
02-03-2011, 08:58
Ние сме до петък включително.
И вече се побърквам вкъщи, не мога и да излизам :(
Работа имам, чакат ме 10 теста домашно от курса ми по математика, но адски адски ме мързи :x
zlatit0o
02-03-2011, 09:01
А от къде си?
ние сме до понеделник включително... :-o
ние сме на училище в понеделник :D ... днес сигурно няма да излизам .. може би утре ... вече си научих по няколко предмета :D .. по математика госпожата ни даде пробните изпити от миналата година в София, Стара Загора и Русе и трябва да ги реша :D решила съм 20 задачи от 1 модул на единия изпит :D по литература имам да уча някви работи и да си припомня всичко от една българка защото ще правим тест .. и по математика трябва отделно да порешавам текстови задачи - ще имаме тест :booooomb: мисля и да си науча по история ( за първи път от 5 клас насам :-D )
meriLinka
02-03-2011, 09:25
от Шумен съм :)
awesomesheepy
02-03-2011, 10:28
Оформяха ни днеска.
Беше обърквация с този първи,втори срок,ама се управихме.
Оформила ми е 4-ка по математика..яд ме е,но пък втория срок ЩЕ ГИ РАЗМАЖА ВСИЧКИТЕ.. :smt047 :smt068
По физика ме оформи за 5 йейейейеей
:grin:
И такам.
Утре дават бележниците.
Дано намалят часовете,поне.
Оххх...сега се връщам от даскало и ще трепя наред !!! :smt067 :smt067 :smt068 :smt068 :smt068 :smt070 :smt070 :booooomb: :-x :x Скарах се с половината момичета от моя клас (неблагодарни ЛИГЛИ ) и сега ми избиват лудите !!! Малко ще си излея яда тука, ама ... сори :D Та ви казвам ония лигли толко ме издразниха, че няма докъде...направо искам всичко, което са ми направили през тези години някой ден тъпкано да им се върне (Боже, прости ми, че говоря така, но ги мразяя :D )...охх..да не говорим, че имам да пиша колко за 1 година напред...отивам да се успокоя с храна...много храна :D ...
PS-7 клас SUCKS !!!!
beachgirl
02-03-2011, 12:31
Здрастии :) днес беше горе-долу добре .. дадоха ни програмата за 2рия срок (с нашия загубен господин така става - в последния момент) и е яка смисс пон, ср и пет имаме по 7 часа; вт - 6, а четв - 5 :grin: иначе супер, дупер, хипер, мега много ( :D ) ме е яд на госпожата по история .. отсъствах един ден, че не ми беше добре и тя решила, че тва ѝ е последния ден за оформяне ии бях на косъмче от 6тицата и щеше да ме изпита и сега 5 :smt073 иии така излиза, че по три предмета ще имам 5тици .. а исках да съм перфектна .. е нищо поне езиците (НЕ, РЕ) , БЕЛ и математика са ми 6тици, а петиците - химия, физкултура (г-жата ни е луда .. бивша олимпийска шампионка по мятане на гюле..) ии история ... охх прекалих с инфото май :D
awesomesheepy
02-03-2011, 15:12
'такова..на нас днес ни оформиха оценките за първи срок,и утре ще ни връщат бележниците. =)
Математика-4
Физика-5
БЕЛ-6
История-нямаме
Химия-5
География-нямаме,но щях да имам 6
Биология-6
ИИ-нямаме
Домашна техника-нямаме
Английски-5
Музика-6
'Ах тая математика..леле...другия срок няма да си позволя по-малко от 6.Сядам здравата да решавам задачи.'Обещавам си!
awesomesheepy
02-03-2011, 15:16
Абе хора..таковата..в нашия клас има 2 момичета,които не допускат по-малко от 6-ца.Винаги.Нямат дори една 5-ца.Как става този номер?Аз защо не мога да го разбера? Едното излиза постоянно,ходи на разни тренировки,тренира ала бала.Кога учат толкова..в класа ви има ли такива? =) По абсолютно един предмет имат 6-ца.Интересно ми беше просто.Нито на уроци ходят,нито нищо,пък имат нанизани пет 6-ци една след друга по всичко.Чудих се.
beachgirl
02-03-2011, 15:18
мии не не съм .. примерно по мат съм 5,6,6,6,6,6 ама то аз ходя на уроци един път в седмицата ии просто я разбирам .. в класа нямаме такива
awesomesheepy
02-03-2011, 15:28
мии не не съм .. примерно по мат съм 5,6,6,6,6,6 ама то аз ходя на уроци един път в седмицата ии просто я разбирам .. в класа нямаме такива
- страшно ти блазя за математиката че я разбираш. :smt051 Аз точно нея не мога да я разбера..грррррррр -
и в нашия клас има 2 такива момичета .. ходят на тренировки 3-4 пъти в седмицата, не ходят на уроци и пак само 6-ци :-D направо им се чудя :D .. ама кво да се прави ... на мен сега са ми проблем математиката и географията ( 2-я срок ми трябва 6 ) по БЕЛ и биология да се надяваме че няма да ми падне успеха .. другите предмети не ме интересуват много .. смисъл и петица да имам ще е добре :D
beachgirl
02-03-2011, 15:39
мии нз нещо ми става смисс аз в час не я разбирам само на урока ии после след урока в час ако правим упр пак не схващам ама на контр всичко правя :D нз как
LaChupacabra
02-03-2011, 15:52
днес беше много забавно! имахме нещо като час по роботика <333 един човек ни говореше за роботи,покажа ни някои и т.н.. :д по биология учихме за мнoгoобразието на гъбите...як урок :Д а по математика взехме за равнобедрен триъгълник..беше лесно...по физика учим за мошност на ел.ток и закон на дяул ленц..трудно е ;[[[ утре ще изпитва на опълченците на шипка...имам урок по физика и май нямам домашно по АЕ и РЕ ...аа и утре съм на консултация по биология заради олимпиадата в неделя...
LaChupacabra
02-03-2011, 15:55
в моя има едно момче такова..имаме и едно момиче което само учи...въобще не излиза...но има и 5тици...
awesomesheepy
02-03-2011, 16:02
LaChupacabra,Успех утре на стихотворението =) Не е трудно.
+ изпита ни писмено на него,писахме го 4 страници голям формат,грррр.Ама,ще имам 6.
- Аз съм на олимпиадата(ако така беше) по БЕЛ на 6 февруари.
Днес ни върнаха бележниците,по всичко имам 6. :oops: Взехме за равнобедрен триъгълник..теоремите са лесни,ама задачите са малко гадни. :x Контролна по биология няма да правим заради ваканцията. :grin:
И аз съм на 6ти по български..събота ще решавам тестове. ;/
Имам един въпрос за олимпиадата по БЕЛ. Ще има ли въпроси по литература и само от седми клас ли ще са? Защото знам, че материала по български е от 5-7, но не знам за литературата.
Имам един въпрос за олимпиадата по БЕЛ. Ще има ли въпроси по литература и само от седми клас ли ще са? Защото знам, че материала по български е от 5-7, но не знам за литературата.
Литературата ще е само от седми. :-P
LaChupacabra
02-03-2011, 16:59
awesomesheepy мерсиии ^^ дано имаш 6...
RY браво бе =О
аз на 13 съм по БЕЛ ..госпожата каза,че е съчинение разсъждение и малко ме е страх....тва май е сузтезание ..а олимпиадата е тест от 50 въпроса и мисля че е комбинирана с литературата...казаха ми че ще е някъде към 18-19... и на двете ще ходя
Ами и аз бях така миналата година-постоянно бях на тренировки (гимнастика) и все имах 6-ци. Просто се стараех почти всичко да запомням в час, защото това е най-важното. Сега не ходя на тренировки, но пък ходя на три места на уроци и имам само една 5-ца за срока (биология :booooomb: ).. Аз чак сега ще почна да уча за утре, досега нещо ме беше хванал мързела.. (може би защото нашите ги няма.. :D ) и такам.. Искате ли да си кажем имената..все пак вече няколко месеца всеки ден си пишем, а дори не се знаем по име. Ако не искате няма проблеми, просто ми е любопитно :D Аз съм Поли.. :)
awesomesheepy
02-03-2011, 18:20
Силв. =) Приятно ми е.
таковата,и аз от другия месец мисля да си продължа тренировките,че..от началото на годината съм ходила само 1 път ;/. гр...а бях много добра,а вече ><
такова,иначе,ти как учиш?Браво за оценките.: ))))
по колко часа учиш,и такам?
zlatit0o
02-03-2011, 18:20
В нашия клас имаме 2 момичета такива, които са само със 6ци.. едната си има приятел, излизат и пак е много добра ученичка..А другата почти не излиза.... просто на някои им се отдава да зпомнят всичко
А за името... то се поодразбира Златина (Злати) :)
awesomesheepy
02-03-2011, 18:23
1) И аз като се замислих,още в началото на годината се чудих,понеже някой беше питал имате ли приятел,влияе ли на ученето и т.н,та..
мисля,че поне мен би ме разсейвало малко ^^ :smt033
2) Приятно ми е,Злати =)
LaChupacabra
02-03-2011, 18:24
Мирела :]] но всички ми викат Мими ^^
а вие какво тренирате? аз нищо...но много ми се иска да се запиша на тенис :D
awesomesheepy
02-03-2011, 18:26
Мирела :]] но всички ми викат Мими ^^
а вие какво тренирате? аз нищо...но много ми се иска да се запиша на тенис :D
хандбал
3-та година карам..тоест,тази D:
обаче,никакво време нямам.
zlatit0o
02-03-2011, 18:28
Прятно ми е, Силв, Поли, Мими :)
Преди тренирах модерни танци, бях добра (тренирах от 7години), но накрая се отказах.. не знам и аз защо, но някак си ми писна едно също толкова много време, а и тренировките бяха по 8часа и просто нямах време за учене :/
В началото на учебната година обмислях да се запиша на волейбол, но така и не се записах. Тъй, че в момента нищо не тренирам.. само оставам в у-ще след часовете да поцъкам малко волей 8-)
LaChupacabra
02-03-2011, 18:35
И на мен ми е приятно да се запозная със всички ви. :] :-$ :-$
beachgirl
02-03-2011, 18:56
ооо и аз не тренирам нищичко .. не съм сериозна в тия неща .. смис записвам се за по 2-3 месеца и после, един Господ знае защо, се отказвам ... иначе Мирела вие по математика сте по-назад от нас и по другите апа особено по физика .. ни сме на тоя след електромотор .. а по биология сме по-назад .. странна работа :D Аз съм Цвети, приятно ми е :)
Аз съм Калина, приятно ми е ... аз не тренирам нищо .. преди тренирах лека атлетика след това си отписах и после пак се записах :D щях да си записвам на тенис но няма да имам никакво време .. сигурно другата година ще се запиша
SladkaZagadka
02-03-2011, 19:44
:-) Привет и от мен :) Амии аз преди тренирах балет, худ.гимнастика, танци, тенис, но сега - нищо .
По физика сме до спектър на светлината .. :)
theonlyone123
02-04-2011, 04:17
Амии аз тренирам модерен балет и март месец съм на концерт в Гърция (май вече го бях споменла някъде :D ) :grin:
Иначе за името ... Аз съм Моника (Мони :) )
Приятно ми е Силв,Поли,Мими,Цвети :) :)
zlatit0o
02-04-2011, 07:24
^Ааа със мен не ти е приятно така ли? :-# :-#
[бъзикам се.. http://prikachi.com/images/96/2945096o.gif]
meriLinka
02-04-2011, 09:35
Аз съм Марина- Мери. Тренирала съм спортни танци,плуване, но доста бързо се отказвам :x
Приятно ми е да се запозная със всички ви :)
Не пиша много често в темата, трябва да стана по-редовна :D
Преди малко се върнах от урок по математика и сега мисля да си пусна някой филм.
Мисля си за ''Никога не ме оставяй''.
zlatit0o
02-04-2011, 09:49
Аз до сега гледах тв :D .. Стана ми скучно и сега и аз искам да си пусна някой филм, за предпочитане комедия .. някакви идеи?
zlatit0o
02-04-2011, 09:55
Аааа.. може и някоя игра :D
аз днес няма да уча :D след 1 час ще излизам и като се прибера ще гледам филми .. тук има много филми ;d - http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=103095
за игри The Sims ( много я искам ама компа ми е смотан и не мога да играя :( :( ) .. сега имам Icy Tower ;d много и се кефя :D
theonlyone123
02-04-2011, 11:22
Аз съм Марина- Мери. Тренирала съм спортни танци,плуване, но доста бързо се отказвам :x
Приятно ми е да се запозная със всички ви :)
Не пиша много често в темата, трябва да стана по-редовна :D
Преди малко се върнах от урок по математика и сега мисля да си пусна някой филм.
Мисля си за ''Никога не ме оставяй''.
Все едно ми четеш мислите.Аз също съм тренирала плуване но и аз бързо се отказах . И аз сега мислех да го гледам този филм :grin: :D
theonlyone123
02-04-2011, 11:22
^Ааа със мен не ти е приятно така ли? :-# :-#
[бъзикам се.. http://prikachi.com/images/96/2945096o.gif]
Приятно ми е ,разбира се ;dd :) :)
MegiBoOm
02-04-2011, 12:44
ох, най-после се докопах до компааа :booooomb:
толкова домашни имах напоследък, че простооо ;ххххххххххххххххх
Утре съм на курс и за там имам още домашни, нооо не мога да ги разбера (те са некви тестчета де ) амааа по-късно, което ми е най-трудно ще ви питам, та дано ми помогнете :D
Иначеее сега съм на релакс и не ми пука....мъчех се три дена без спиране и сега никой няма да ми попречи! 8-)
awesomesheepy
02-04-2011, 12:53
'имах СИП.и петъчеее най-после <3
върнаха бележниците днеска и така
(мисля да отида на билярд с приятелките след малко иии кафе..сигурно..ще видим =)
Имам да решавам задачи за урока утре,но адски ме мързи. :D Няма как,след малко трябва да почвам.
По литература взехме вече доста неща за Опълченците.За една българка няма да правим контролна май.По математика взехме равнобедрения и равностранния.По география взехме втория урок за стопанство и другия петък контролна за население,политическа карта и стопанство. :(
Здравейтее...приятно ми е да се запозная с всички васс :-) хъмм..днес мина интересно...сега съм в София и гледах Дневниците, остава ми да си допрепиша съчинението и да си дореша задачите по математика. Да ви питам някой ще ходи ли в неделя на олимпиадата по Химия ? Аз ще ходя с още едно момиче от моя клас..
beachgirl
02-04-2011, 14:14
аз сега гледам моето сладко уникално невероятно красиво зъбато хапещо пискащо и хилещо се 11-месечно братче :D ето ни и нас http://prikachi.com/images/542/2946542u.jpg
MegiBoOm
02-04-2011, 14:27
оххх....моля спешно, бързо, който знае да ми каже как да различавам мин.несв.страд.прич. от мин.св.страд.прич. ????? :( :booooomb: :( :booooomb:
Иначе това ми трябва за курса, а нищо не мога да напиша като не го разбирам ;хххх
Последно....ако някой знае да ме светне кога се пишат причастията слято с частицата "не" и кога отделно....
Много ви моляяяяя ;хх ;(((
пс: ако може и времената (мин.св. и мин.несв. ) дами разясните как да различавам ще съм ви многооооооо благодарна! ;ххх
beachgirl
02-04-2011, 14:31
само за времената мога сега да ти кажа.. значи когато пред глагола сложиш „често, няколко пъти, много пъти, рядко“ ии тем подобни и се получи смислено, то значи е несв.вр. аа ако става само с „веднъж“, то е мин.св.вр. :)
theonlyone123
02-04-2011, 14:31
оххх....моля спешно, бързо, който знае да ми каже как да различавам мин.несв.страд.прич. от мин.св.страд.прич. ????? :( :booooomb: :( :booooomb:
Иначе това ми трябва за курса, а нищо не мога да напиша като не го разбирам ;хххх
Последно....ако някой знае да ме светне кога се пишат причастията слято с частицата "не" и кога отделно....
Много ви моляяяяя ;хх ;(((
пс: ако може и времената (мин.св. и мин.несв. ) дами разясните как да различавам ще съм ви многооооооо благодарна! ;ххх
при мин.св.деят прич се задава въпроса "Какво прави"
а при мин.несв.деят.прич - " Какво направи "
същото е и при времената
Частицата "не" се пише отделно от глаголи/сказуемо
MegiBoOm
02-04-2011, 14:35
благодаря ви адски многооо :-) :-) :-) :-) :-)
тези неща досега не ги знаех и ми помогнахте много! :)
beachgirl
02-04-2011, 15:02
за теб винаги :)
theonlyone123
02-04-2011, 15:35
за теб винаги :)
мда
LaChupacabra
02-04-2011, 16:15
днес беше жесток ден..ставаха униклани неща...
като цяло седмицаа беше жестока..ако така ми върви целия 2ри срок ще си умра от кеф...
имам 6 на опълченцитееее! казах го цялото..от-до... ^^ :grin: :grin: :grin:
по физика пак нищо не разбрах от урока.. ;[
утре за мое нещастие съм на урок по математика от 3.. ;[ след това мисля да изляза за час-два и като се прибера да уча за олимпиадата по биология в неделя...
по литература смятам да уча и стиховорението 'българският език' да искарам още една 6тица ^^ и по руски имам едно стихотворение но за 15... а по физика на 17 имаме контролно на теория...
P.P. днес стана нещо [кoетo не е свързано с училището] и мноооооого ме е яд че си изпуснах шанса..просто трябваше да споделя някъде... :(
beachgirl
02-04-2011, 17:34
какво е станало ??
theonlyone123
02-04-2011, 17:35
P.P. днес стана нещо [кoетo не е свързано с училището] и мноооооого ме е яд че си изпуснах шанса..просто трябваше да споделя някъде... :(
Защо ? Какво е станало ? [все пак насреща е мисс любопитство :D :D :D 8-) 8-) :oops: ]
beachgirl
02-04-2011, 17:44
exactly the same
:D
MegiBoOm
02-04-2011, 17:45
oх, а пък аз съм много нахална и искам да ви питам дали можете да решите тези задачи? 8-)
http://prikachi.com/images/658/2947658X.jpg
http://prikachi.com/images/661/2947661Z.jpg
http://prikachi.com/images/663/2947663C.jpg
http://prikachi.com/images/665/2947665T.jpg
http://prikachi.com/images/666/2947666F.jpg
http://prikachi.com/images/670/2947670J.jpg
http://prikachi.com/images/673/2947673s.jpg
Много моля, кой с каквото може да помага! :-) 8-)
beachgirl
02-04-2011, 17:52
4 линк - в)
5 линк - б)
6 линк - б)
7 линк - в) (ма не съм сиг)
beachgirl
02-04-2011, 17:58
zlatit0o ако още не си се отказала за филм или не си си намерила предлагам ти Vampires Suck.. смешен е доста :D
LaChupacabra
02-04-2011, 18:07
ами имах супер възможност да призная нещо на един човек...ама ме хвана шубето ии... -.- ;[
MegiBoOm :
последното е В
а на 4тия линк мисля,че е Г
сори че не мога да помогна за другите но тея причастия са ми сложни и на мен...
zlatit0o
02-04-2011, 18:14
beachgirl Мсс за филма ще го гледам задължително! и бтв мн си хубава :-)
LaChupacabra Любов.... :oops:
MegiBoOm
02-04-2011, 18:19
а каква е разликата между съгласувано и несъгласувано определения и какво е обособено определение?? 8-) ох, мале трябва да ме утрепате ;дд
LaChupacabra
02-04-2011, 18:22
а и не знам дали съм казвала преди но съм отговорник на класа... :grin: :grin:
zlatit0o btw супер якия подпис ^^
Ами съгласувано е примерно - хорските данъци
а несъгласувано- данъците на хората
или мамината чанта-чантата на мама
съжалявам за тъпите примери :razz:
А обособено мисля че е нещо от рода на : Планините,високи и стръмни,се издигаха величествено.
Злати,много як подпис. :-)
ПП:Утре на урок от 11. :(
beachgirl
02-04-2011, 18:29
beachgirl Мсс за филма ще го гледам задължително! и бтв мн си хубава :-)
awwwwww мерси много :-) никой досега не ми го е казвал това (освен баби, дядовци ама те на всички така казват :D )
пфф.. не схванах :D
MegiBoOm
02-04-2011, 18:38
Златни Сте! :-) :-) :-)
zlatit0o
02-04-2011, 18:41
Нп, Цвети :-P
Мони, RY- мс, и е мн точен... аз мн приличам на емотикончето, предполагам и виее :D :D :D :-D :D
бтв: RY, ти как се казваш? май никъде не си писала за името или поне не съм видяла :oops:
beachgirl
02-04-2011, 18:42
ами имах супер възможност да призная нещо на един човек...ама ме хвана шубето ии... -.- ;[
абеее момичее нищо не признавай момиче си все пак :D само лекинко намекни :D :D моето мнение си е това дее, но все пак да си кажа
LaChupacabra
02-04-2011, 18:46
оо и аз почвам вече да ви наричам по имена..иначе защо си ги казахме... :D :D
иначе и аз мисля,че RY никъде не си е казвала името... :D
охх и аз не знам...колко намека му направих вече
на тоя слепец!?
:razz:
beachgirl
02-04-2011, 18:51
миии ако не сте близки просто намери начин да се сближите или ако сте близки азз примерно като харесвам или обичам (приятелски) момче си го гуша ии е много сладко :D
Аа много съжалявам,че съм пропуснала за името. :oops: Приятно ми е,Галя. ^.^
Иначе и аз смятам,че е по-добре да се наричаме по имена. :smt041
beachgirl
02-04-2011, 19:31
пфф аз не мога да ги запомня ;дд ама ще се постарая
beachgirl
02-04-2011, 19:46
записвам си !! :D такаа на MegiBo0m, SladkaZagadka ми се губят имената .. помощ ;ддддд
LaChupacabra
02-04-2011, 19:50
polssa- Поли
awesomesheepy - Силв
zlatit0o - Злати
beachgirl- Цвети
kik7 - Калина
theonlyone123- Моника,Мони
meriLinka- Марина,Мери
RY- Галя
LaChupacabra -тоест аз де- Мирела но ми казвайте Мими
:D :D
ето събрах ги всички :D
beachgirl
02-04-2011, 19:52
и сладказагадка и мегибоом ги няма нали ? :D (не че съм нахална де .. ;дд)
LaChupacabra
02-04-2011, 19:54
е защо да си? =Д ами аз никъде не видях да са ги казали :D :D
но предполагам,че MegiBoOm си е Меги.. не знам тя ще каже :D :D
MegiBoOm
02-04-2011, 19:57
дам...Меги съм си 8-)
beachgirl
02-04-2011, 19:58
емии добро предположение ;дд приятно ми е, Меги
beachgirl
02-04-2011, 20:22
айде аз се оттеглям :D приятна вечеррр наа Поли, Меги, Мони, Мими (Мирела), Калина, Мери, Злати, Галя, Силв и СладкаЗагадка :D :D :-)
awesomesheepy
02-04-2011, 20:28
Какви са ви плановете,утре =)
+ скука ми е петък вечер,лошоооо
SladkaZagadka
02-04-2011, 20:29
айде аз се оттеглям :D приятна вечеррр наа Поли, Меги, Мони, Мими (Мирела), Калина, Мери, Злати, Галя, Силв и СладкаЗагадка :D :D :-)
Сладката загадка е Дори :) :D .
Хайде малко да си излея душата ... Математиката ми беше любим предмет, но не толкова заради интересът ми, а заради учителката . Но тази година нещо се е променило - абсолютно неразбираемо преподава, само гледа да претупаме материала на най-важните уроци и ни сравнява колко сме били зле в сравнение на другите класове и как все трябвало да взимаме много уроци, за да може на края на годината да остане време за преговор . Да, ама целият клас нищо не разбира, а тя обръща внимание и индивидуално обяснява на 2 деца, като останалите ни игнорира тотално . И накрая все, че те са изкарали пълни шестици, а ние не сме . :shock: Само гледа как да претупа материала, казва колко добри са другите класове, повтаря, че сме много назад, на всеки 3 урока правим контролни [и как иначе, щом сме толкова назад!! ] , а не осъзнава, че причината всъщност е в нея и в това, че голяма част от часа отделя за индивидуалното обучение на въпросните две мацки .. :( Реве ми се направо .. а обясняваше толкова добре и всичко разбирах в час, а сега ... А и + това голям напън докато направим някое контролно, подготовки, тестове, задачи .. и като мине почваме тотално различно нещо и миналото няма приложение в новото .. И гледам на пробен тест сега, който ми го даде един приятел някаква задача, която сме я учили преди 1 месец и нищо не мога да се сетя :shock: Знам как се решава, но просто не знам как да продължа .. охх .. :booooomb:
loveislie
02-04-2011, 20:44
и аз се казвам Мони :) :)
LaChupacabra
02-04-2011, 20:47
ех Дори..тва е гадно :/
защо не поговорите с нея?другия път като отие при тея 2ве момичета някои по 'смел' oт класа да се изкаже...да каже нещо от рода на : госпожо защо им обяснявате само на тях? и ни не я разбирме тая задача..бихте ли показали на задачата още няколко от тоя вид?? и ако и така не стане...пробвайте да раазкажете и на класната...а иначе ти ходиш ли на някакви уроци? ако ходиш помоли там да ти обяснят това което не си разбрала в часовете...
охх имах планове за тая вечер ама се провалиха :/
утре сутринта ще решавам задачи...от 3 до 4 на уроци и после може малко навънка...като се прибера ще уча за неделя за олимпиадата по биология...
SladkaZagadka
02-04-2011, 21:19
Мими, точно там е проблемът . Няколко пъти се опитвам да я попитам, но в часа едната от тях винаги ме прекъсва, а като попитах най-сетне, учителката явно се направи, че не ме чува .. Просто тази година ми е много по-трудно и у дома уча до много късно и с много усилия разбирам математиката, макар и сама . И те питат всичко в час, дори и най-елементарното ...
2 + x + 199 = x + 2
x-x = 2 - 199 - 2
"Ама госпожо, защо става такаа?" . Аз усещам, че тя се дразни , но все пак те получават голямо внимание и няколко човека ми споделиха, че се дразнят също като мен . Но като някой опита освен тях да я заговори, тя казва , че бъра и няма време, в междучасията преди и след часа им преподава индивидуално на един чин и не мога да отида да прекъсна :x Винаги намира извинение, ходим 10 човека на курсове при нея допълнително, които се заплащат и пак е същото ..
theonlyone123
02-05-2011, 04:56
и аз се казвам Мони :) :)
Приятно ми е адашке :P :D
Охх аз сега тръгвам за уроцитее :) :)
beachgirl
02-05-2011, 07:21
Приятно ми е Мони 2 ( :D ) ии Дори : ) такамм аз сега станах ще ида да хапна нещо и да си направя 3в1 ии почвам да уча по български ... имам адски много домашно днес май няма да се излиза ... имам за урока в понеделник 1 преразказ да го направя от името на човека Калро па после от името на кучето Карло... супер объркан е :( ии за училище имам по литература 6 !!! тези, пак за понеделник ... имам и опълченците, защото знамм само увода ... иии по математика имам а не ги разбирам задачите ии чак на урока май ще ги схвана ... имам по география и май по руски... аз от понеделник съм втора смяна ии направо нз как ще живея .. сутрин на уроци, следователно трябва поне малко да уча вечер , а съм до 19:10 ии никъв личен живот ... ужас ужас не ми се мисли ... айде отивам да уча :(