Влез

View Full Version : Настоящи седмокласници

Страници : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

TVDQueen
10-03-2010, 14:59
Охх аз вече правих входно по История, литература, математика, биология,английски и френски.. По Литература имам 5 .. една точка не ми стига направо ще се гръмна :o По Биология също имам 5 както и по Английски :? Сега стискам палци за останалите 8-)

awesomesheepy
10-04-2010, 10:14
ей,кво ви беше входното по география?

помагайте,че ние утре правим..пък изобщо нищо не помня 8-)

ferit0
10-04-2010, 12:55
май малко закъснях с отговора
отнася се за входното по музика,7 клас

ще помогна,с дадения план,който ни беше даден на нас 8-)

1.Размери - равноделни и неравноделни схема + удари + име на танца
2/4 - право хоро,марш
4/4 - марш
3/4 - валс
Неравноделни:
5/8-пайдушко хоро
9/8 а - дайчово хоро
7/8 - ръченица

2.схема,танц и размер

после триола,синкоп.
творба + композитор
фолклорни/нефолклорни танци (таблица)
музикални форми
и некво друго..

Дано съм помогнала =)
Да, закъсня, но все пак благодря. Поне ще си ги припомня.
...Започнах годината добре, имам шестици на входните по български, информационни, математика и зип математика.
Сега чакам за резултатите по история (тука очакванията не са много добри ), музика ии по география.

Runaway11
10-04-2010, 13:30
ей,кво ви беше входното по география?

помагайте,че ние утре правим..пък изобщо нищо не помня 8-)

Моето беше всичко за Северна Америка (местоположение, стопанство, население, ала-бала..) :lol:

Днеска правихме контролна по биология, а във сряда ми е по математика...

BlackEyedPeas
10-04-2010, 17:53
Ние няма да правим входно по География, 'щот ся сме с нова даскалка, миналия г-дин го уволниха. Хич не преподаваше като хората, дори не знаел, че сме щяли да имаме матура. Пишеше ни оценки когато си искаше, а най-смешното е, че на миналия Седми клас забравил да им преподаве някакви супер важни уроци и там няк'ви такива и онези половината били със слаби оценки. И ся новата даскалка каза, че като вземем няколко нови урока, тогава ще ни даде тест за тях.

sasec
10-04-2010, 19:14
Ние днес направихме входното по География и Химия. По География г-жата каза, че за нея входните нива по История и География били една голяма глупост и нямало смисъл от тях, за това няма да ни счита оценката, която получим. По Химия пък по-лесно не можеше да бъде. 100% съм сигурна, че ще имам 6. По Литература вече взехме "На Прощаване", а по Математика - "Тъждествени изрази". Изглежда супер лесно, ще видим нататък.

BlackEyedPeas
10-04-2010, 22:33
Ехее, Вие още на тъждествените изрази ли сте? :-o Ние вече минахме формулите. Всъщност как изглежда корицата на Вашата математика, една оранжева е, нали?

theonlyone123
10-05-2010, 08:04
Mалее сигурно ще ни върнат входните по география,математика,музик а,история,литература............ .. ууужасс :(
Незнам колко ще имам простоо .... Довечера ще пиша пак . :)

meriLinka
10-05-2010, 10:16
Значии.. годината започна супер, имам 6 на входните по математика,информационни,а нглийски и български. По биология имам 5. Имам и една 6тица по география. По Физика правихме тест,ама господина каза,че няма да слага оценки,а само иска да види нивото ни. Тая по изобразително ми трови животаа :-x не мога да рисувам,окей? Чакам си тестовете по история и музика, а по друго не сме правили.

BlackEyedPeas
10-05-2010, 17:27
Баси, днеска почивахме и онези в дъжда точно ни извикаха на манифистация, не им ли е достатъчен 24 май? :smt012

awerw
10-05-2010, 17:33
минахме ви 8)

BlackEyedPeas
10-06-2010, 10:47
Абе моля Ви, някой ще може ли да ми даде някакав линк за тестове за входното ниво по Химия, че утре ще правим, пък не знам к'во точно да правя и поне да се поупражянвам малко. До сега търсих в чичко Гугъл, но нищо не открих .. :(

kr
10-06-2010, 11:10
to i nii ytre imame whodqshto niwo po himiq :D :D ma ne namiram kude moga da sa poopraJnqam ... :-o

BlackEyedPeas
10-06-2010, 11:23
to i nii ytre imame whodqshto niwo po himiq :D :D ma ne namiram kude moga da sa poopraJnqam ... :-o

О, Крис, ти утре ще ми подсказваш :D :D :D Шегувам се *Е, може би поне мааааааалко съм сриозна :oops: ПЛС*

kr
10-06-2010, 11:24
Става :-) 8-) 8-) хубу че ма има ее 8-) 8-)

BlackEyedPeas
10-06-2010, 11:28
Става :-) 8-) 8-) хубу че ма има ее 8-) 8-)

8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) Утре може и да донеса списанията, но май ще е най-добре да ги донеса понеделник, таман за домашната и за статията, за която ти говорех? :smt003

kr
10-06-2010, 11:30
ок :D

BlackEyedPeas
10-06-2010, 11:42
Ти ся ко пр? Освен, че си говориш с мен по скайпа :D :D :D

kr
10-06-2010, 11:43
ми оправям си профила на теен-а :)

BlackEyedPeas
10-06-2010, 11:45
Ахам 8-) 8-) 8-) Ние утре нямаме БГ, нали?

BlackEyedPeas
10-06-2010, 11:49
ми оправям си профила на теен-а :)

Крис, не така! 8-) [ color=blue ][ b ]Тук пишеш нещо[ /color][ /b ] Такав е кода, само махни разстоянитето в кодовете ;)

kr
10-06-2010, 11:50
ок мн мн мсс :-)

BlackEyedPeas
10-06-2010, 11:52
Утре теста по Химия на 2 групи ли е?

Runaway11
10-06-2010, 18:58
опа имам 6 по бг и биология... :-P ...

На курса по бг вече свършихме н-н :lol:
Ние по музика май няма да правим входно. Незнам и аз вече... :?

BlackEyedPeas
10-06-2010, 19:54
Днеска правихме по музика 8-) На копаницата й викам кЬопаница и от там ми се прияжда кьополу в час :razz: :razz: :razz:

awesomesheepy
10-07-2010, 15:42
аве,да ви питам
тия които са имали по-ниски оценки по математика
тая година..как ще си ги управяте,може ли за 1 година да се овладее математиката успешно?и ако си имал мин година 4-5,ся да имаш над 5ца на изпита..възможно ли е..?! 8-)

RY
10-07-2010, 15:57
И аз съм 7 клас.Остана само входното по химия.По английски и информационни имам 6-тици,а за математиката и българския съм почти сигурна,че и там ще са шестици. 8-) Утре ще правим тест по история за първия дял,който е от 3 урока.. Ще следя темата,а сега ставам да решавам задачи. 8-)

awesomesheepy
10-07-2010, 16:44
аве,да ви питам
тая година..как ще си ги управяте,може ли за 1 година да се овладее математиката успешно?и ако си имал мин година 4-5,ся да имаш над 5ца на изпита..възможно ли е..?! 8-)

как учите и решавате по математика изобщо?
Добри ли сте =)
дайте някои методи,че ми е най-важна математиката,щот съм най-зле там,пък искам хубава гимназия..

meriLinka
10-07-2010, 16:45
Утре ще ни връщат входните по история. Гррр! :(

sasec
10-07-2010, 17:09
аве,да ви питам

Добри ли сте =)
дайте някои методи,че ми е най-важна математиката,щот съм най-зле там,пък искам хубава гимназия..

Математиката се учи с решаване на задачи и много упражнения. Научаваш си правилата от учебника и решаваш. Друг начин няма, или поне аз не знам. Ако ти е трудно ходи и на уроци, но както ти казах, решаването му е майката.

Ехее, Вие още на тъждествените изрази ли сте? :-o Ние вече минахме формулите. Всъщност как изглежда корицата на Вашата математика, една оранжева е, нали?

Не, ние сме на "Просвета". Един със зеленичко и лилаво и нещо като лъв с очила на корицата. :D

theonlyone123
10-07-2010, 17:37
аве,да ви питам

Добри ли сте =)

Математиката се учи с решаване на задачи и много упражнения. Научаваш си правилата от учебника и решаваш. Друг начин няма, или поне аз не знам. Ако ти е трудно ходи и на уроци, но както ти казах, решаването му е майката.

Не, ние сме на "Просвета". Един със зеленичко и лилаво и нещо като лъв с очила на корицата. :D

Яя , и аз съм на него .. Ще си помагаме за домашните .. :D :D :D :D ..

loveislie
10-08-2010, 13:12
аве,да ви питам

Добри ли сте =)

Яя , и аз съм на него .. Ще си помагаме за домашните .. :D :D :D :D ..

и ние сме с този учебник

:D

awesomesheepy
10-11-2010, 11:57
оле,хора
спешно ми трябвате
ще правим входно по физика,само че на първите 5 взети урока от учебника
някой ще ми обясни ли най-лесно тия раоти :
-ел заряд
-ел.ток
- ел напрежение
- закона на ОМ
-последователно и успоредно свързване

тоя предмет ми е ад.
не мога да го понасям,и нищо не зацепвам.. -.- :/

loveislie
10-11-2010, 16:02
оле,хора
спешно ми трябвате
ще правим входно по физика,само че на първите 5 взети урока от учебника
някой ще ми обясни ли най-лесно тия раоти :
-ел заряд
-ел.ток
- ел напрежение
- закона на ОМ
-последователно и успоредно свързване

тоя предмет ми е ад.
не мога да го понасям,и нищо не зацепвам.. -.- :/

всичко, което мога да ти кажа 100% го има и в интернет , но ако искаш ще го напиша :)

polssa
10-12-2010, 07:31
[quote="theonlyone123"][quote="sasec"][quote=awesomesheepy]

и ние сме с този учебник

И ние сме с този :) На входното по БЕЛ имам 6 , по история 6 , по химия 6, по биология 5 ;@ и по география още не знам :-o По литература докъде стигнахте - ние правихме анализ на "На прощаване" и правим и съчинение разсъждение :) А по математика сме на третата формула - т.е. (a+b)(a-b) :)) Пишете...тук е много интересно :) :D

Runaway11
10-12-2010, 11:38
И ние по математика сме на тази формула. По литература в даскало има стихотворението наизуст и анализ а на курса вече сме до една българка. Пфу едвам го изстрах тоя немили-недраги :x

awesomesheepy
10-12-2010, 12:12
И ние по математика сме на тази формула. По литература в даскало има стихотворението наизуст и анализ а на курса вече сме до една българка. Пфу едвам го изстрах тоя немили-недраги :x

нас ни изпитваха на стихотворението
правихме анализа
сао,че ще го довършваме тая седмица и после контролно :/
успех с стихотворението!

fuckme
10-12-2010, 14:24
хеей, от кога не съм писала в тази темаа... ние по математика вече взехме всички формули за съкратено умножение и имаме час - два за упражнение, после следва контролно. иначе на всички входни имам 5, само по информационни имам 6 :D обаче по история си оправих оценката, защото ме изпита и имам 6 :-D ии накрая - разбрах задачите по математика ! както казаха по - нагоре в отговор на едно момиче : математиката се научва със научаване на формулите и прилагане в мнооого задачи ! :) аа и също ще помоля спамерите да спрат да си чатят тук, защото никой не им е длъжен :)

fuckme
10-12-2010, 14:27
поитература пък вече взехме анализа на стихотворението и сега изпитва и на анализ и на стихотворението и на въпроси. другия път каза, че ни пуска контролно. но аз съм учила и не ме притеснява. вие научихте ли на прощаване наизуст?

RY
10-12-2010, 19:55
На входните имам по всичко 6,само физика и история-5.Неска правихме по химия и почти съм сигурна,че ще е 6.Утре ще правим контролна за формулите по математика. При вас как върви?

BlackEyedPeas
10-12-2010, 20:02
Аууу, ужас, други ден ще правим по математика за новите изучени уроци, а аз не можах да науча "Разлагане на многочлен на множител чрез изнасасяне на общ множител" :( Хич не мога да ги разбера, питах и даскалката, но тя хич не можа да ми ги обясни и сега се притеснявам много :cry:

RY
10-12-2010, 20:06
Аууу, ужас, други ден ще правим по математика за новите изучени уроци, а аз не можах да науча "Разлагане на многочлен на множител чрез изнасасяне на общ множител" :( Хич не мога да ги разбера, питах и даскалката, но тя хич не можа да ми ги обясни и сега се притеснявам много :cry:
Аз в часа хич не го разбрах,но като седнах в къщи да си пиша домашната,изведнъж почнах да ги решавам вярно и ги разбрах. 8-) Лесно е,само трябва да погледнеш решените задачи и след това да се упражняваш.. :)

BeezyJey
10-12-2010, 20:07

Ами ..ъмм. въпреки, че не съм седмокласничка, защо не видиш в нета ? :) Знам колко е гадно да не разбираш нещо. Аз в 7 клас ходех на уроци от септември и там толкова добре ми обясниха всичко, че сега вече не мога да го сбъркам. :lol:

Честно, виж отнякъде и като го разбереш, ще видиш колко е лесно.

theonlyone123
10-13-2010, 07:27
Maлеее , всички сте толкооова напред . Ние още сме на лир.увод на "на прощаване" и още анализ не сме правили,дори още не сме го учили наизсуст .. :-o :-o А по математика сме на третата формула , днеска ще взимаме четвъртата (тя е лесна :grin: ) . Добре,че поне в курсовете сме доста по-напред ... Много ми помагат за училище тези курсове , щтот сме по-напред в курсовете и като решаваме задачи в училище се опитвам доста да участвам в час ,за да си изкарам някоя шестичка :d :grin: 8-) :P .

awesomesheepy
10-13-2010, 11:23
трябва ми помощ по английски
че не съм добре :/

1.Choose the correct words
Storm lives/is living in london with her mum.Their home is a boat on the River Thames.Stom is very fit because she runs/is running every day.In the picture,she wears/is wearing her running kit.She's a tired and hot,so her mum gives/is giving her some watrer.They stand/'re standing on their boat.

2.Complete with the correct form of the verbs
Cathy is Storm's mum.She is painting the boat at the moment.She(do).......this every summer because the English weather (make)......the boat dirty.
Cathy is very busy but Storm (want)........an interesting job.Cathy (tell)........her about a job at Celtic Camp.

3.Complete the dialogue with the correct form of the verbs.
A:let's (go out) go out this afternoon.
B:Actually,I'd like to stay at home.What about (watch) .............DVD.
A:Ok,but the room is a mess!Let's (tidy)..........the room first and then we can watch a DVD.
B:Why don't we (tidy).........it later.
A:No.I thing we should tidy it now.

BlackEyedPeas
10-13-2010, 11:50
Малееее, не! Една шибана точка не ми достигна за 5 по БЕЛ :-x :-x :-x :-x Утре пък ще правим тест по математика и няма да има за заограждане, а ние трябва да ги решим сами! :booooomb: :booooomb: :booooomb:

fuckme
10-13-2010, 12:11
офффф, сега се замислих колко ще ми липсва класа ми.................. депресирани истории... :lol: стягам се!

RY
10-13-2010, 18:37
Разлагане чрез изнасяне на общ множител ми стана супер лесно.. 8-) Дано на контролната за формулите да имам 6. Вие правихте ли нормативите по физическо? :lol:

BlackEyedPeas
10-13-2010, 20:13
Ние по физическо само бягаме 300 метра, рядко правим упражнения, но предимнно ни дава на момичетата баскетболната топка да ходим да играем на кошовете, а на момчетата футболната да ходят да играят футбол и така цяла година.

XheroineX
10-14-2010, 12:48
[quote="theonlyone123"][quote=sasec][quote=awesomesheepy]

и ние сме с този учебник

И ние сме с този :) На входното по БЕЛ имам 6 , по история 6 , по химия 6, по биология 5 ;@ и по география още не знам :-o По литература докъде стигнахте - ние правихме анализ на "На прощаване" и правим и съчинение разсъждение :) А по математика сме на третата формула - т.е. (a+b)(a-b) :)) Пишете...тук е много интересно :) :D

и ние сме с този учебник

BlackEyedPeas
10-14-2010, 17:10
Maлеее , всички сте толкооова напред . Ние още сме на лир.увод на "на прощаване" и още анализ не сме правили,дори още не сме го учили наизсуст .. :-o :-o А по математика сме на третата формула , днеска ще взимаме четвъртата (тя е лесна :grin: ) . Добре,че поне в курсовете сме доста по-напред ... Много ми помагат за училище тези курсове , щтот сме по-напред в курсовете и като решаваме задачи в училище се опитвам доста да участвам в час ,за да си изкарам някоя шестичка :d :grin: 8-) :P .

Ти да не би да си от нашия клас? И ние сме още до там, днеска ни караха на изуст пак да го казваме, а за вторник има немили-недраги да учим.

sasec
10-14-2010, 17:26
Ние сме също на "На Прощаване". Пък по математика свършихме формулите и в понеделник правим контролно. Вторник пък по ЗИП. Аз утре ще ходя на първия си урок по математика :D, пък да видим...

BlackEyedPeas
10-14-2010, 17:33
Апф, ние днеска правихме, в пълен ужас се видях, че и 2 задача беше само от многочлени и там като не знам нищи.. :(

theonlyone123
10-15-2010, 08:14

Ти да не би да си от нашия клас? И ние сме още до там, днеска ни караха на изуст пак да го казваме, а за вторник има немили-недраги да учим.

eхее ... ние във вторник траа да предаваме едно съчинение-разсъждение относно лир.увод на "на прощаване" .. вие все пак сте по напред :D .. в сряда ще праиме тест на формулите по математика,ама аз ще отсъствам цялата седмица (от 18-ти до 23-ти няма да ме има,защото ще бъда в чужбина) и ще го изпусна ,но ще го направя в друг ден ;д ... малее как ще наваксам нз .. мислех,понеже ще пътувам с автобус да си взема учебниците и в автобуса да си учаа ;д ...

nikoll4479
10-16-2010, 07:57
формулите по математика са мии супер , вчера правихме нещо като есее .. темата ббеше "как талкувате стиха ".. пътят е страшен но славен " " вие поне правите тестове по формулите ,, ние зимаме 100 урока и ,, чак тогава давайй , тесст ,, :? :D :D

BlackEyedPeas
10-16-2010, 10:03
Вашите класни по к'во преподават? Малко да сменим темата, че само за тестове говорим :D Вчера сутринта първия ни час е История и онази взе, че ме изпита и имах 6 и си викам "Е, ся мога да се похваля на нашите, че започвам добре годината". Но идва 3 час математика и онази ни връща контролните и к'во да видя - 2 :booooomb: Целия ми ден буквално се разпадна, но интересното беше, че почти всички имаха или 3 или 4 :D Най-много 3-4 човека да имаха 6. Но за понеделник и'аме да си поправим теста и ако го поправим, може да ни пише по-високи оценки, но ако имало само 1 единственна грешчица, щяла да ни ги пише 2-ките + тези, който имат 4-5 ще им пише 2. :booooomb:

s0b1esk1ty
10-16-2010, 11:41
heeyyyy 8-) Здравейте на всички :) . Ако мога и аз да се присъединя,та по темата и ние имаме "На прощаване" направо не ми се вярва ;д ако има някой от София да пише :D

sasec
10-16-2010, 12:20
Вашите класни по к'во преподават?

Ами ние сме паралелка с разширено изучаване на БЕЛ и затова класна ни г-жата по БЕЛ. Лично мен много ме кефи. Преподава много добре, което е важно за седми клас, че и изобщо. Абе доволна съм си.

fuckme
10-16-2010, 12:40
heeyyyy 8-) Здравейте на всички :) . Ако мога и аз да се присъединя,та по темата и ние имаме "На прощаване" направо не ми се вярва ;д ако има някой от София да пише :D

аз съм от софия ;д

SiSi7yYy
10-16-2010, 15:36
Леле колко сте напред :D :D ние сега имаме ''На прощаване'' наизуст пък по Математика взехме 3 фолмули :D :D . Вървем бавно, но славно :D :D

mlakniwe2
10-16-2010, 15:39
Учите "На прощаване" :shock: аз съм 11 клас и ние го учим :shock:

theonlyone123
10-16-2010, 18:49
Класната ни е по биология :grin: . Мн си ме кефи :) :) 8-) :P ..

merryland
10-16-2010, 19:25
Здравейте, и аз съм седмокласничка вие сте малко напред, но искам да ми помогнете за този анализ на ,,На Прощаване през 1868г.".. :oops:

BlackEyedPeas
10-16-2010, 20:00

Започвам да се стряскам, че наистина си от моя клас! И моята е по биология/химия! :D

chucknorisismyPR
10-17-2010, 05:43
Ебати тъпото беше 7ми клас. Поне за мене, де.

mee3
10-17-2010, 09:52
Здравейтее, искам и аз да се пресъйдиняя.Значи утре ще имам входно по химияя за 7ми клас,ако някой знае нещичко и да е малко моля кажетее,ще е от полза.Благодаря предварително!! :-)

SiSi7yYy
10-17-2010, 10:27
Здравейтее, искам и аз да се пресъйдиняя.Значи утре ще имам входно по химияя за 7ми клас,ако някой знае нещичко и да е малко моля кажетее,ще е от полза.Благодаря предварително!! :-)

Ние входно не правихме, защото е нов предмет :D

fuckme
10-17-2010, 15:19
mee3 , много си тъпа. седни си на г*за и си научи...

SladkaZagadka
10-17-2010, 18:51
Ние отдавна правихме :-D Нещо ще ти стане ли ако отвориш "прашната" тетрадка от миналата година на раздела "Химия" и почетеш мъничко ?

mee3
10-18-2010, 10:47
не ме обиждайте ако може и аз си загубих предишната тетрадка това ние е нов урок а от 6 клас тетрадката я загубихх за ваще олеснениее направихме и аз имам 6 един. 6тица в клас :grin:

awesomesheepy
10-18-2010, 11:28
оле,хора
моя проблем е такъв:
ставам рано,първа смяна съм,едва се събуждам,но успявам
връщам се,към обяд,13:00-14:00 часа,после ми е супер изморено,лениво :/
не пия кафе..
и ми се спи,но треа уча,и после някой път-уроци..
кво да правя,как се справяте..

sasec
10-18-2010, 12:23
^^Аз нямам такъв проблем. Може като се прибереш да си поспиваш един час и чак тогава да почваш с домашните.
А пък иначе днес направихме контролното по математика, което беше супер лесно. Свърших на десетата минута, но после проверявах 20 минути, че да не стане както миналия път. Иии май нямам грешка. 8)

wasch0
10-18-2010, 17:52
Оо, и аз ще се присъединя :D :D
Тая година нещо излагация. Повечето ни учители се пенсионираха и сега сме с нови :D Не можем да им свикнем - много по-строги са от предишните. Имаме да наваксаме с изпуснатото, а оценките ще ни трябват за кандидатстването. Кофти е..

SladkaZagadka
10-18-2010, 18:21
Прибирам се към 3 на обяд, уча до 11 вечерта .
Не се оплаквам, това е трудна година ...

RY
10-20-2010, 07:28
Как сте с оценките,по колко имате вписани в бележника? Аз по почти всички предмети имам две,че и по някои три оценки. 8-) В бележника имам 13,но има поне 10 невписани.

mee3
10-20-2010, 10:03
Как сте с оценките,по колко имате вписани в бележника? Аз по почти всички предмети имам две,че и по някои три оценки. 8-) В бележника имам 13,но има поне 10 невписани.

лелее 23 оценки :D

sasec
10-20-2010, 17:29
Днес ни върнаха контролното по математика. Беше в/у формулите и нямам грешка :grin: Почнахме и разлагането. На мен ми се струва супер лесно. И м/д, забелязала съм, че май доста добре съм си разпределила времето. Остава ми време за всичко и имам хубави оценки. А иначе вие как сте си разпределили времето за учене? Остава ли ви и за друго?

BlackEyedPeas
10-20-2010, 18:32
Ние разлагането вече го минахме. Ся 4 дена по ред онази ни дава тест за 3 мин. в началото на часа и ако и'аме и 1 единственна грешчица, пише една 2, но не я внася, и така и утре, по-други ден и понеделник. Ако и на 4-тте имаш и 1 грешки ти пише 2-ките, а ако нямаш нито една грешка и си за 6, няма да ти я пише.

XheroineX
10-20-2010, 19:24
Ние разлагането вече го минахме. Ся 4 дена по ред онази ни дава тест за 3 мин. в началото на часа и ако и'аме и 1 единственна грешчица, пише една 2, но не я внася, и така и утре, по-други ден и понеделник. Ако и на 4-тте имаш и 1 грешки ти пише 2-ките, а ако нямаш нито една грешка и си за 6, няма да ти я пише.

ужас :shock: сиг тая е супер гадна...за 1 грешка 2

awesomesheepy
10-21-2010, 11:21
Днес ни върнаха контролното по математика. Беше в/у формулите и нямам грешка :grin: Почнахме и разлагането. На мен ми се струва супер лесно. И м/д, забелязала съм, че май доста добре съм си разпределила времето. Остава ми време за всичко и имам хубави оценки. А иначе вие как сте си разпределили времето за учене? Остава ли ви и за друго?

мацка,как го правиш тоя номер?
обясни,че на мен все не ми остава време,и уча до 11 вечерта..
баси ужаса ;/
кажи как ти минава 1 ден,и как смогваш с уроци,с добри оценки и подобия.
иначе,и ние правихме днес контролна на формулите,направих ги с 1 грешка,ще видим резултата

sasec
10-21-2010, 15:54
^Ами нямам кой знае каква програма. Просто примерно в събота си научавам за понеделник и после си помагам и за другите дни. В неделя се упражнявам до обяд и следобяд съм свободна. Следователно през седмицата имам по-малко за учене. Примерно при първа смяна се връщам от даскало в максимум 13:20. Когато не съм на тренировка си уча от 14:00 до към 17:00-18:00 часа. Пък, когато съм на плуване се прибирам в 16:30 и си уча до към 20:00. Ако ми остане време през седмицата си решавам задачи по математика за упражнение и така. Пък и тази година програмата ми е лека, а и предметите са ми интересни. Освен географията де, т'ва нещо е ужасно.

BlackEyedPeas
10-21-2010, 20:30
Ей, хора, само за даскало говорим, кажете нещо извън даскало ;дд Днеска се записах в The Center, но се притеснявам много, 'щот видях, че сме най-малки, само ние сме на 13, а повечето ми се видяха с 1-2 години, че и повече по-големи, но и аз пък съм си нисичка, а повечето седмокласнички са високи ;(( Много ме е срам, другата седмица не знам как ще ида, имам чувство, че всички там ще ни се смеят('щот сме няколко момичета) ;(( Толкова съм срамежлива, че не знам какво ще правя, но пък много ми се танцува там. ;((

iLovePussyJuice
10-21-2010, 23:10
регистрирам се :)

awesomesheepy
10-22-2010, 03:57
Ей, хора, само за даскало говорим, кажете нещо извън даскало ;дд Днеска се записах в The Center, но се притеснявам много, 'щот видях, че сме най-малки, само ние сме на 13, а повечето ми се видяха с 1-2 години, че и повече по-големи, но и аз пък съм си нисичка, а повечето седмокласнички са високи ;(( Много ме е срам, другата седмица не знам как ще ида, имам чувство, че всички там ще ни се смеят('щот сме няколко момичета) ;(( Толкова съм срамежлива, че не знам какво ще правя, но пък много ми се танцува там. ;((

споко де
в the center са най-добрите
щом си се навила,и щом искаш да тренираш хип хоп,значи друго не трябва да те тревожи
какво като си най-ниска?Няма значение,гледала съм в нета клипове,ниските танцуват по-добре от високите,даже високите сякаш по-сковано изглеждат.
та,няма значение
щом искаш да танцуваш,неа те спира тия другите,остави ги,няа те коментират,пък и да те - ти си плащаш да танцуваш и да си правиш кефа,а не за друго.
та,ако не ти хареса,отписваш се и забравяш.
Толкова :)

BlackEyedPeas
10-22-2010, 04:07
...

Greennight
10-22-2010, 07:49
регистрирам се :) ти 7 клас ли си бе ? 8-)

Runaway11
10-22-2010, 18:15
BlackEyedPeas завиждам ти! Аз също танцувах...и то добре, но трябваше да се откажа тъй като започнах седми клас и никакво време не ми остава. Надявам се като влезна в ПЛД там да се запиша някъде! Иначе късмет...дано се справиш и с двете! :)

Има 6 по география, литература :-P А утре ще правим изпит в/у "1 б" :?

BlackEyedPeas
10-22-2010, 20:11
Поне госпожата по математика не ме мрази мен 8-) Днеска на повечето им се кара, че нищо не можели да направят, а мен ме вика да ми види тетрадката как съм се справила и съвсем нормално ми говори, дори и ми обясняваше (За новия урок, тей като днес имахме 2 часа и единия взехме нов урок и 2-ия час преписвахме условия и ги решавахме от урока, който взехме) (Тя и на другите обясняваше, но на тях беше по-строго.) Но това е, защото много малко хора ходим да я питаме и ходим по консултациите й, така поне знаят, че се интересувам, а не нищо да не разбирам и въобще да не я питам. Така поне ако има нещо грешно, може да не ми пише 2. Това е ключа към успеха да не имаш 2! 8-)

awesomesheepy
10-24-2010, 09:12
абе хора,мислили ли сте как да сте облечени на прощалната ви? коси ала-бала,рокли,глупости..

8-)

SladkaZagadka
10-25-2010, 17:53
абе хора,мислили ли сте как да сте облечени на прощалната ви? коси ала-бала,рокли,глупости..

8-)

15 юни ли имаш предвид?

theonlyone123
10-25-2010, 19:53

Започвам да се стряскам, че наистина си от моя клас! И моята е по биология/химия! :D

Хах,ми някво съвпадение явно .. :D

BlackEyedPeas
10-25-2010, 20:10

Само не ми казвай, че днеска си имала 7 часа o_O

sasec
10-26-2010, 16:41

8-)

Няма да се контя много. Смисъл това не е абитюрентска, че да имам някаква специална прическа, грим и т.н. Пък и ние ще сме май на басейн, тъй че няма смисъл. А, само иска да попитам. Вие мислихте ли с класа къде ще ходите?

theonlyone123
10-27-2010, 06:34

Мии имах 6 часа .. ;д .. вие до къде стигнахте с "на прощаване" щот нас ще ни изпитват следващия вторник . .. и са в четвъртък ще правиме тест на "на прощаване" .. при вас как е ? :Д

fuckme
10-27-2010, 11:05
вчера ни върнаха контролните на "На прощаване" и имам 5... вече ми станаха две петици по български, правихме и още един тест на "На прощаване" , така че предполагам, ще станат три петици.... записвам се на уроци :lol: хах, по немски имам 2 ихаааааа :grin: ама не на знание, просто не знаех до къде сме... :lol: пък аз си помислих, че ще имам забележка и само НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ гспожо моля ви молявимолявимоляви нееееееееееееее . :D майка ми за забележки ми се кара МНООГО, за оценки не, защото знае, че мога да си ги поправя. :-D за едната двойка да съм.. имам 5 и две шестици, окей съм.. :razz:

awesomesheepy
10-27-2010, 11:16

8-)

Няма да се контя много. Смисъл това не е абитюрентска, че да имам някаква специална прическа, грим и т.н. Пък и ние ще сме май на басейн, тъй че няма смисъл. А, само иска да попитам. Вие мислихте ли с класа къде ще ходите?

ние би трябвало да сме на някво заведение..голямо
да де,поне там са се събирали класовете в последните 3 години
така че и ние трябва да сме там

8-)
косата ще я изправя и толкова .____.

аз ще сложа няква рокля,и токчета..макар че мразя и не обичам,обаче..все пак е прощална ;/

BlackEyedPeas
10-28-2010, 14:33

Мии имах 6 часа .. ;д .. вие до къде стигнахте с "на прощаване" щот нас ще ни изпитват следващия вторник . .. и са в четвъртък ще правиме тест на "на прощаване" .. при вас как е ? :Д

Ами ние сега сме вече на I глава на Немили-Недраги, за домашна трябва да да направим някакъв си преразказ, тогава ме нямаше и не можах да разбера.

theonlyone123
10-28-2010, 14:40
Мина ми теста по литература на "на прощаване" .. не беше мн труден,но имаше и подвеждащи въпроси .. надявам се да имам отлична оценка ;) .. мисля,че се справих добре :) .. а утре няма да ходя на даскало ,че съм болна :( ..

sasec
10-28-2010, 15:47
BlackEyedPeas, и ние имаме преразказ на Немили-недраги. А другия четвъртък правим контролно по математика на разлагането. Надявам се да се справя, защото разлагането ми е супер лесно. :)

RY
10-28-2010, 17:15
Имам 6 на контролната за разлагане. 8)

BlackEyedPeas
10-28-2010, 20:15
Ние май утре по математика- ЗИП ще правим контролно на изученото до сега ;(

ExplosionsInTheSky
10-30-2010, 07:28
Мммдам. И аз съм седми клас ии ходя на уроци ала-бала. Имам натоварен графикк тая година, ама що-годе се оправям. Най-много да уча до 21:00 примерно ако почна от 2-3. :-D

RY
11-01-2010, 10:27
Аз не знам дали изобщо ще се събираме някъде и дали ще отида. :lol:
При вас как върви? До къде сте с уроците по Биология,Химия..Пишете по-честичко :grin:

meriLinka
11-01-2010, 12:34
Имам да пиша няква тъпа доказателствена част и полудяваам :-x не знам какво да пиша..... Хрумват ми някои неща,но..

loveislie
11-01-2010, 16:32
пък аз имам да пиша цяло съчинение разсъждение :( ;xx

BlackEyedPeas
11-01-2010, 17:04
Пък аз не помня :D

BlackEyedPeas
11-01-2010, 17:05
Пффф.. от утре започваме да взимаме геометрията :booooomb:

polssa
11-02-2010, 06:23
Ми ние сме на разлагане чрез групиране по математика .. Правим съчинение-разсъждение на "На прощаване " и т.н. ..ходя на уроци по БЕЛ и математика и ще кандидатствам в 91 НЕГ в София (първо желание) и в Испанската (на второ желание) :)

BlackEyedPeas
11-02-2010, 12:08
Даскалката по математика излиза в болнични! http://img.zamunda.net/pic/smilies/rocknroll.gif

meriLinka
11-02-2010, 16:21
Даскалката по математика излиза в болнични! http://img.zamunda.net/pic/smilies/rocknroll.gif
благородно ти завиждам :D

BlackEyedPeas
11-02-2010, 16:59
Сигурно ще дойде една, 'дет миналата година я замества. Дето онази нещо си плямпа на дъската (Ама тя не обяснява като хората, а направо си пише), а момчетата я целят с едни капачки, а тя не усеща :D Целия клас си говорим все едно сме някъде на пазара, а онази нещо си пише там.

polssa
11-03-2010, 15:44
благородно ти завиждам :D
и азз .. 8-)

awerw
11-03-2010, 15:47
оо кат влезете в гимназия глейте кво е яко раницата по лека с 2 кг :grin: :D

awesomesheepy
11-04-2010, 10:38
уф,ние сме на разлагане ;/ изобщо не мога да го хвана..

почнах с 4ки и 5ци.. и ме е яд ;/ но ще ги управя.
оттук нататък действам сао с 5ци и 6ци и толкова ! 8-)

ваще оценки кви са за сега ?

WildChild
11-04-2010, 12:51
Мойте оценки по математика до сега са 2,2,3,4,4 :( Трябва да ги оправям някак...

awesomesheepy
11-04-2010, 15:16
много контролни и изпитвания си имала бе ;/

ние още тепърва имаме по 2 оценки .

а по другите предмети как сте ?

sasec
11-04-2010, 16:27
Много се радвам. Днес направихме контролното в/у разлагане и май нямам грешка. :grin: А м/д вие в какви гимназии смятате да кандидатсвате? Аз искам МГ Варна.

BlackEyedPeas
11-04-2010, 19:53
Аз искам в СОУ "Максим Горки" - Стара Загора. Искам да влезна с Испански, но си мислех, че ще продължа да си уча и Английски, но се оказа, че задължително било щом ще уча испански, трябва да уча и френски :( Иначе тая по математика беше днеска тука, просто някакъв грешен слух се е разнесъл, но обаче от понеделник ще е наистина в болнични чаааааааааааааааааак до 6 декември.

theonlyone123
11-08-2010, 18:57
Ее,пишете де .. нещо никой не пише ;дд ;п .. Малее,правихме контролно на разлагането ии сигурно съм се изложилаа :X :( .. малее мн зле започнах по математика :x ... моля ви ,пожелайте ми да си опраа успеха,че нещо .. :( :( :( ... :-)

awesomesheepy
11-08-2010, 19:04
пожелавам ти,мацка .

и аз ще си поправям половината оценки,че от входните .
на първите теми на разлагане сме,разбрах го горе долу.

BlackEyedPeas
11-08-2010, 20:56
Нас пък другия месец и януари ще ни скъсат от тестове:
18.11 - Химия
23.11 - История
25.11 - Математика
29.11 - БЕЛ
7.12 - БЕЛ - Класна
16.11 - Химия
17.12 - География
20.12 - Математика - Класна
7.01 - Физика
11.01 - Английски
13.01 - Математика
18.01 - БЕЛ
19.01 - Биология

А тази новата (Временната) по математика е ЦЯЛ ЗВЯР! Искаме целия клас старата да се върне. Тая даже от цялото даскало, само на нас щяла да ни даде в петък тест, щот момчетата ни се държали ужасно и ся целия клас "изгърмяхме" покрай тях. На т'ва и отгоре ако не дойдеш с домашна 2 пъти - имаш двойка. Ако те изпитва за теореми и не ги кажеш правилно - 3, а ако ти даде и задача - 4.

Абе вие взехте ли вече теореми?

theonlyone123
11-09-2010, 07:41
пожелавам ти,мацка .

и аз ще си поправям половината оценки,че от входните .
на първите теми на разлагане сме,разбрах го горе долу.

мерси :* .. готви се добре за теста след разлагането , и гледай да го разбереш , решавай мн задачи ... тва е простоо :) :) :P[/img]

theonlyone123
11-09-2010, 07:42
Нас пък другия месец и януари ще ни скъсат от тестове:
18.11 - Химия
23.11 - История
25.11 - Математика
29.11 - БЕЛ
7.12 - БЕЛ - Класна
16.11 - Химия
17.12 - География
20.12 - Математика - Класна
7.01 - Физика
11.01 - Английски
13.01 - Математика
18.01 - БЕЛ
19.01 - Биология

А тази новата (Временната) по математика е ЦЯЛ ЗВЯР! Искаме целия клас старата да се върне. Тая даже от цялото даскало, само на нас щяла да ни даде в петък тест, щот момчетата ни се държали ужасно и ся целия клас "изгърмяхме" покрай тях. На т'ва и отгоре ако не дойдеш с домашна 2 пъти - имаш двойка. Ако те изпитва за теореми и не ги кажеш правилно - 3, а ако ти даде и задача - 4.

Абе вие взехте ли вече теореми?

ние май от днеска ще започваме с теоремите , ама аз ги знам,щото в уроците сме по-напред :P :P

SiSi7yYy
11-09-2010, 17:00
Аз искам в СОУ "Максим Горки" - Стара Загора. Искам да влезна с Испански, но си мислех, че ще продължа да си уча и Английски, но се оказа, че задължително било щом ще уча испански, трябва да уча и френски :( Иначе тая по математика беше днеска тука, просто някакъв грешен слух се е разнесъл, но обаче от понеделник ще е наистина в болнични чаааааааааааааааааак до 6 декември.

Не е задължително да е с френски до колкото знам за '' Максим Горки '' мисля че може и с немски ;]] . И аз мислех да пиша тoва училище на първо място заради испанския ама се спрях вече окончателно на Търговската .. според мен тoва е най- добрия избор ;]

RY
11-09-2010, 17:24
Имам 6 на теста за "На прощаване". :grin:

TechnoAddicted
11-09-2010, 17:50
Аз съм 8-ми клас , от Пловдив съм и уча в Миханото не съм ходил от 3 седмици на даскало и не ми пука де ... имам 3 учебника : Матем , Химия и География ^^. И естествено с модата си върви и 1 тетратка в раницата или чантата .. лол .. Имам 13 часа английски в седмицата и за ся иам 12 оценки о.О 2 шестци сичко друго яко 3-ки хехе .

BlackEyedPeas
11-09-2010, 19:10

Не е задължително да е с френски до колкото знам за '' Максим Горки '' мисля че може и с немски ;]] . И аз мислех да пиша тoва училище на първо място заради испанския ама се спрях вече окончателно на Търговската .. според мен тoва е най- добрия избор ;]

Ти в кое даскало учиш? И знаеш ли къде другаде преподават испански в СТЗ? Единственно заради този език искам да влезна там :(

polssa
11-10-2010, 07:06
хмм...вчера господина събира тетрадките по математика за проверка ..имам 5 :? Иначе имам четири 6 по БЕЛ :grin: :grin: 5 и 6 по математика и т.н. ...абе като цяло имам някъде около пет 5-ци, останалото са шестици ( говоря по всички предмети ). Успехии на всичкии, навсякъде и по всяко време :D :-) :-) 8-)

polssa
11-10-2010, 07:12
оле,хора
моя проблем е такъв:
ставам рано,първа смяна съм,едва се събуждам,но успявам
връщам се,към обяд,13:00-14:00 часа,после ми е супер изморено,лениво :/
не пия кафе..
и ми се спи,но треа уча,и после някой път-уроци..
кво да правя,как се справяте..

и при мен е така...ужасно...не мога да смогна 8-) май ще трябва изобщо да не спя :lol: ....

SmilezZz
11-10-2010, 08:14
awesomesheepy ,polssa
- Осми клас съм и ви разбирам какво ви е..
Вие тъкмо сега сте започнали на училище и
все още не можете да свикнете..Щом се връщате към
14:00,починете си един час и след това започнете
с уроците...Кафе не ви препоръчвам,защото не е
полезно,а и съм сигурна,че вие го знаете..
- В седми клас уроците като цяло са лесни..
По Математика обръщайте повече внимание на
геометричните,че аз миналата година въобще не ги
схващах и отидох на уроци по Математика..
Редовно се упражнявайте и най-важното по време на
изпита е,да не се притеснявате...
....че притеснението играе лоша шега (:

SmilezZz
11-10-2010, 08:19
awesomesheepy - разлагането на прости
множители е хипер лесно..
Например - трябва да разложим 18 на прости множители
18 - 2
9 - 3
3 - 3
1
*Прости множители се тези,които се делят на едно и на себе си:
1,2,3,5,7,11,13,17 и т.н.*..
Нас миналата година постоянно ни караха да започнем от най-малкото,но дори и да не го направиш така,пак няма да е грешно..

Много се радвам. Днес направихме контролното в/у разлагане и май нямам грешка. :grin: А м/д вие в какви гимназии смятате да кандидатсвате? Аз искам МГ Варна.Добър избор си направила..В МГ`то ще получиш много добро образование,защото те се смятат за елитни училища...
А какъв профил ?

sasec
11-10-2010, 08:26
^ Ами искам Математика с НЕ. :-D

SmilezZz
11-10-2010, 08:29
Добър избор..
Хайде,стискам палци - за да влезеш (:

sasec
11-10-2010, 08:51
Мерси много. :)

SiSi7yYy
11-10-2010, 10:28

Ти в кое даскало учиш? И знаеш ли къде другаде преподават испански в СТЗ? Единственно заради този език искам да влезна там :(

Уча в Шесто Основно ;]] И другаде не преподават Испански само там обаче тва е много пропаднало училище .. иначе ако беше по елитно и аз щях да влезна там заради Испанския .. просто го обожавам този език

awesomesheepy
11-10-2010, 18:21
SmilezZz

благодарим за хубавата информация
в началото беше ли се отчаяла,че не можеш да успяваш с всичко?
физика,химия,биология..как ги разбираше ;/
на уроци по бг и мат ходеше ли.

[/b]

SmilezZz
11-10-2010, 18:33
awesomesheepy
- И то супер много се бях отчаяла..
Защото първите два месеца,постоянно по Физика,
География,История - оценките ми бяха хипер ниски..
Тройки-четворки..
По Биология и Химия имах добри оценки,защото те
ми бяха най-лесните предмети,а и без това сега съм
в такава паралелка - Биология,Химия и Китайски език..
- По БЕЛ не съм ходила на уроци...
Ходех всяка седмица на консултациите и там госпожата ни обясняваше за изпита,даваше ни примерни тестове..Обясняваше ни как да пишем добър трансформиращ преразказ..И тем подобни..
- По Математика ходих..
И доста голяма полза има от тези уроци..
Даже,сега в осми клас - задачите си ги разбирам перфектно..
- А Физиката и Историята ми бяха НАЙ-ГОЛЯМАТА МЪКА..Защото не ми се отдаваха и ги учех без желание..
Само за историята съм отделяла 1-2 часа,докато науча един урок..
- Но с времето се свиква..
Спокойно..

Съжалявам,че нахлух така в темата ви,но просто ми е много интересно,любопитно отново да си мисля за седми клас,за притесненията,за кандидатстване..Чесно казано бих искала отново да преживея това - но няма как да стане..
Ако имате въпроси - задавайте ги..
Мога да ви помогна и със задачите (: ..

И УСПЕХ на всички ви..ДАНО ВСИЧКИ ВЛЕЗЕТЕ ТАМ,КЪДЕТО ИСКАТЕ

RY
11-10-2010, 18:36
^Благодарим ти много! :-)
И аз хич не я харесвам физиката. :( Безинтересна и скучна ми е,но няма какво да се прави.

awesomesheepy
11-10-2010, 18:42
И аз хич не я харесвам физиката. :( Безинтересна и скучна ми е,но няма какво да се прави.

ужасна е. Изобщо не ми допада ;/
както и химията.

awesomesheepy
11-10-2010, 18:46
SmilezZz, благодарим .

хора..изобщо не цепя РАЗЛАГАНЕТО..
може ли да ми обясните как да го управям,че..

ще дам примери,ако е по-лесно така .
който ги разбира,моля ви,помогнете.

РАЗЛАГАНЕ ЧРЕЗ ФОРМУЛИ ЗА СЪКРАТЕНО УМНОЖЕНИЕ :
Какво трябва да знам за тях?

и някои примери :
81-а(на 2-ра) = ?
9а(на 2-ра) - 16b (на 2-ра) = ?
(x+y)(цялото на 2-ра) - 1 = ?
66(на 2ра)-34(на 2ра) = ?

За сега това сме взели.. :/

sasec
11-10-2010, 19:23
^Ами трябва да знаеш формулите наизуст. Попринцип хич не ме бива в обясненията, но ще се опитам.
При това разлагане се прилагат формулите в обратен ред. Пример:
a^2-b^2=
(a+b)(a-b)

Ето и с твоя пример:
81-a^2=
(9+a)(9-a)

В този случай имаме също формулата за сбор по разлика. Тъй като е произведение от 2 тричлена, представяме x + y като едно събираемо. Ето какво се получава, след като разложим израза.
(x+y)^2 - 1=
(x+y+1)(x+y-1)

Надявам се, че ме разбра, защото както казах - не ме бива в обясненията.

SmilezZz
11-10-2010, 19:50
81-а(на 2-ра) = ?
9а(на 2-ра) - 16b (на 2-ра) = ?
(x+y)(цялото на 2-ра) - 1 = ?
66(на 2ра)-34(на 2ра) = ?

81 - а

SmilezZz
11-10-2010, 19:58
Има 4 формули,които са важни и ще ги учите
през седми клас:
1.
(x + y)2 = x2 + 2xy + y2
(x - y)2 = x2 - 2xy + y2

2.
(x + y)3 = x3 + 3x2y + 3xy2 + y3
(x - y)3 = x3 - 3x2y + 3xy2 - y3

3.
x2 - y2 = (x - y)(x + y)
x2 + y2 = не съществува такава формула.

4.
u3+v3=(u+v)(u2-uv+v2)
u3-v3=(u-v)(u2+uv+v2)

Мен главно ме затрудняваха Втората и четвъртата..
- Писах ги,писах ги и най-накрая ги запомних..
Така,че най-важно е да ги разберете нещата по Математика,защото на изпита дават доста задачи с подвеждащи отговори..
Трябва доста да внимавате,защото от едно невнимание - губите определени точки..

xdennyx
11-10-2010, 21:37
Леле,а аз какъв ужас преживях в 7 клас.Не ми се мисли вече.Добре,че мина!Седмицата ми минаваше по следния начин:
Ставане
Даскало
Учене
Спане..Нямах време нито за компютри,нито за нищо.Едва ставах,наспивах се само ваканцийте..Събота и неделя ходих по уроци и учих..Почти не излизах от нас..Абее ужасна работа беше.Бая се измъчих.Ама все пак си постигнах целта. :wink:

polssa
11-11-2010, 06:45

ужасна е. Изобщо не ми допада ;/
както и химията.

и на мен определено не са ми любимите предмети, най-вече химията :-D :? Иначе искам да вляза в 91 НЕГ в София (май го бях писала някъде по-назад..) ходя два пъти в седмицата на уроци по БЕЛ и веднъж по математика и съм се стегнала, защотоо не си се представям, ако не вляза (защото живея в малък град и нашите ми казаха, че ако не вляза в немската, няма смисъл да ходя в София... а определено не ми се остава тукк :( :( :? :? ) Успех на всички и благодаря за съветите :-) :-)

theonlyone123
11-15-2010, 15:34
имам 5-чка по математика на разлагането .. (happy) .. мн се радвам ;дд ..

sasec
11-15-2010, 16:42
theonlyone123, честито :) Пък на мен ми е много гадно, защото отсъствам от у-ще по болест. Страх ме е, че няма да разбера новите уроци по математика, които са взети, ще изостана и после на контролното ще оплескам работата. :(

theonlyone123
11-17-2010, 06:57
theonlyone123, честито :) Пък на мен ми е много гадно, защото отсъствам от у-ще по болест. Страх ме е, че няма да разбера новите уроци по математика, които са взети, ще изостана и после на контролното ще оплескам работата. :(

1. мерси :)
2. Спокойно. Аз изпуснах една седмица,защото се налагаше да замина в чужбина и после мн трудно наваксах по всичко . Но за математиката - ходи на консултации и там помоли г-жата да ти обясни това,което не разбираш или може и след часа ти по математика в м/учасието г-жата да ти обясни набързо за какво става на въпрос . Опитай се да решаваш задачите от учебника на съответния урок и където се затудняваш помоли г-жата да ти помогне . Също така ако имаш добра приятелка , която е добра по математика , може да я помолиш някой път да се видите и тя да ти помогне . Аз докато бях в чужбина , ние през тва време сме взимали разлагането , а виж - сега имам 5-ца , защото ходих на консултациите и г-жата ми ги обясняваше задачите . Така че , спокойно - ще успееш да наваксаш . :) Успех !! :) :-) :-)

polssa
11-17-2010, 17:22
Хмм...днесс правихме контролно по химия..не беше кой знае колко трудно, но ще видим..имам 5 на контролното по биология :? :( ..все таяя.. При вас как са нещата? :)

BlackEyedPeas
11-17-2010, 18:11
Хмм...днесс правихме контролно по химия..не беше кой знае колко трудно, но ще видим..имам 5 на контролното по биология :? :( ..все таяя.. При вас как са нещата? :)

А ние утре ще правим по Химия :D Днеска ходих на консултация при класната(Даскалката по Химия), та поне може и да не ми пише слаба оценка, 'щот хич не мога да разбера последните няколко урока :(

ivyy
11-17-2010, 18:38
Много ми е интересно как не можете (не всички де) да разлагате толкова прости изрази чрез формулите. Не знам,може да ми се струват лесни,защото вече решавам задачи с тях 3 год.(9 клас съм). Но както и да е. Само едно ще ви кажа: Ако си мислите,че 7 клас е труден,то вие няма да може да се оправите в гимназия(ако сте профилирана паралелка и една год. не изучавате преразказвателни). В 7 клас ходех на уроци по математика всяка събота и на изпита имах 3.96, а по БГ ходех само на консултации в училише и изкарах 4,98. Та какво искам да кажа - няма лошо учете за изпитите,но не се панирвайте и не се заравяйте само в учебници.

П.П.Оценките можеха да са по-високи,но нас(`95 набор) като последни,които имахме изпити за прием яко ни разказаха играта. По Бг изпита беше среден,но по мат. дори и сега да ме убиеш няма да мога да реша 60% от задачите.

П.П. Чела съм само първите няколко стр. на темата.

SladkaZagadka
11-17-2010, 20:24
В 7 клас ходех на уроци по математика всяка събота и на изпита имах 3.96, а по БГ ходех само на консултации в училише и изкарах 4,98. Та какво искам да кажа - няма лошо учете за изпитите,но не се панирвайте и не се заравяйте само в учебници.

И какво трябва да означава това? Че трябва да наблегнем или че трябва да си живеем живота?

awesomesheepy
11-18-2010, 11:42
хора..
ще ми обясните ли по химия тези работи,че утре правя тест,а изобщо не ги разбирам :/

1. Валентност
2.Химични форумли
3.Химични уравнения

МНОГО ЩЕ СЪМ ВИ БЛАГОДАРНА! :---)

Pwnmaster
11-18-2010, 12:20
Мразя 7ми клас. Не че съм учил много, но ми беше напрегнато.
Избутайте го за да видите какъв айляк е 8ми клас 8)

RY
11-19-2010, 17:34
Неска имам 6 по ИТ и правихме тест по История,на който май нямам грешки. :grin:
Между другото намерих много яко вестниче за кандидат-гимназисти. "Рики кандидат-гимназист" се казва и има материали за 5,6,7,8 клас по Математика,Литература,Англ ийски..Теми,тестове,задачи.. :grin:

awesomesheepy
11-19-2010, 17:45
RY това вестниче колко струва?
много ли ти е полезно?
и какво по-точно има вътре - анализи,тестове ала бала..

:smt048

Искам да ви питам,всички седмокласници,как ви минава уикенда,какво правите събота и неделя ?

BlackEyedPeas
11-19-2010, 17:47
Седя до мнооооооооооого къдно на вънка на центъра с приятели.

RY
11-19-2010, 18:04
Ами вестничето е 80 стотинки,излиза всеки вторник. Не е много и според мен е полезно,защото хем може да си преговаряш неща и да правиш тестове от 5 и 6 клас,хем да учиш и от 7 клас нещата.Сега точно сме на Немили-недраги и в тоя брой има тема за него..Пък точно на това ни е домашната. 8-) Да,има теми,анализи,тестове на учебния материал+ няколко забавни тестчета от рода там на "Обичаш ли да пазаруваш" и новини на звезди. 8-) За сега съм си взела само един брой и не знам точно сичко,но смятам да си го вземам.
Пууу,много дълго стана. 8-)
Иначе събота и неделя.. Събота преди обяд съм на урок,следобед почивам.Неделя преди обяд на урок,следобед или свободна програма или пиша. 8-)

awesomesheepy
11-19-2010, 18:31
супер ми привлече вниманието с това вестниче
аз май преди го бях гледала,ама мислих че са ги спрели
може и аз да си купя да видя :)

иначе,аз събота - преди обяд уча,след това излизане..
неделята - уча пак преди обяд,и отново излизане..

:smt051

kik7
11-19-2010, 20:31
Здравейте. Аз също съм от Стара Загора и уча в 6-то ОУ. Мислq да започна да ходq на уроци от 2 срок, иначе сега ходq на СИП по математика и по бел.

BlackEyedPeas
11-19-2010, 20:54
Брей, тука много Старозагорци сме били 8-)

kik7
11-19-2010, 21:21
BlackEyedPeas

до колкото разбрах искаш да учиш испански .. аз също искам но руската не ме устройва много .. мн тъпо че само там се учи испански ..
а освен руската към кои други гимназии си се насочила ?

sasec
11-20-2010, 08:26
Аз пък досега никога не съм го виждала това вестниче. Ще трябва да го потърся из Варна. А иначе моят уисенд минава г/д така:
Събота сутринта съм на плуване, после цял следобяд уча за понеделник и за другите дни през седмицата. Неделя излизам и правя каквото си искам.

sapphire5
11-20-2010, 08:38
Събота сутринта съм на плуване, после цял следобяд уча за понеделник и за другите дни през седмицата. Неделя излизам и правя каквото си искам.

и аз същото..без плуването*

loveislie
11-20-2010, 09:09
Това вестниче наистина е много хубаво ,съдържа много интересна и полезна информация !! :) :) :)

mrtn
11-20-2010, 09:23
Неска имам 6 по ИТ и правихме тест по История,на който май нямам грешки. :grin:
Между другото намерих много яко вестниче за кандидат-гимназисти. "Рики кандидат-гимназист" се казва и има материали за 5,6,7,8 клас по Математика,Литература,Англ ийски..Теми,тестове,задачи.. :grin:
Лелел това вестниче е много хубаво.. много ще ти помогне. Когато аз кандидатствах, по български ми помогна много и доста от нещатата научих от там. :)

BlackEyedPeas
11-20-2010, 10:33
BlackEyedPeas

до колкото разбрах искаш да учиш испански .. аз също искам но руската не ме устройва много .. мн тъпо че само там се учи испански ..
а освен руската към кои други гимназии си се насочила ?

Ми още не съм измисила къде искам, но мисля си за Строителния

sToyAncHo
11-20-2010, 12:09
Някой случайно да има на III глава на “Немили-недраги” подробен преразказ от името на Странджата? Спешно ми трябва! Имам го за домашна и просто като пример да видя :) Много ще съм ви благодарен [!]

RY
11-20-2010, 19:00
Е,за това вестниче доста похвали.Пък и предпочитам да си купувам него отколкото някакви списания пълни с клюки. :)
Утре съм на състезание по математика от съюза на математиците в Бургас. Който е от там и ще ходи,да казва! 8-)

sasec
11-20-2010, 19:13
Това списание по вестникарските будки ли се продава или? :-o

RY
11-20-2010, 19:21
Това списание по вестникарските будки ли се продава или? :-o
Ами да,ама е по-вероятно да го намериш в някоя по-забутана будка. :)

kik7
11-20-2010, 20:26
а през кой ден от седмицата излиза ? :)

awesomesheepy
11-21-2010, 07:17
всеки вторник

mee3
11-21-2010, 12:29
Ами вестничето е 80 стотинки,излиза всеки вторник. Не е много и според мен е полезно,защото хем може да си преговаряш неща и да правиш тестове от 5 и 6 клас,хем да учиш и от 7 клас нещата.Сега точно сме на Немили-недраги и в тоя брой има тема за него..Пък точно на това ни е домашната. 8-) Да,има теми,анализи,тестове на учебния материал+ няколко забавни тестчета от рода там на "Обичаш ли да пазаруваш" и новини на звезди. 8-) За сега съм си взела само един брой и не знам точно сичко,но смятам да си го вземам.
Пууу,много дълго стана. 8-)
Иначе събота и неделя.. Събота преди обяд съм на урок,следобед почивам.Неделя преди обяд на урок,следобед или свободна програма или пиша. 8-)

awesomesheepy
11-21-2010, 15:33
абе хора,кви са ви оценките до сега?

ето ги мойте :

Литература - 6,6,6
Български - 5
Биология-5
Математика-4
Физика-4
Музика-6,6
Рисуване-5,6,5
ИТ-5,5
Химия-4,6
Английски-5,4,6,4
История-5,4
География - 4,6,6

:booooomb:

RY
11-21-2010, 15:47
^ оценките ти са добри,само трябва да оправиш четворките на петици или шестици 8-) :-)
По математика само една оценка ли имате? Ние правихме до сега 4-5 контролни.Иначе мен ме мързи да ги пиша,моите ги има някъде из темата за текущите оценки.

kik7
11-21-2010, 15:48
БЕЛ - 5,6,6,6
Англ. език - 5,6
Математика - 6,5
История - 5,4
Географиq - 4,5
Биология - 6,6
Музика - 5
Изобразително - 5,6
Технологии - 6
ФВС - 5,6,5,6
Инф. технологии - нямам все още
Физика - също нямам
Химия - нямам

ми долу-горе биват :D

awesomesheepy
11-21-2010, 15:49
^ оценките ти са добри,само трябва да оправиш четворките на петици или шестици 8-) :-)
По математика само една оценка ли имате? Ние правихме до сега 4-5 контролни.Иначе мен ме мързи да ги пиша,моите ги има някъде из темата за текущите оценки.

ами,по математика правихме още 2 контролни,обаче..г-жата не ни ги е върнала от месеци 8-)

дам,видях ги
е много добре вървиш
аз уча май малко :/ като се замисля
ти по колко време учиш разказвателен ?

RY
11-21-2010, 15:53
Ами според мен аз също уча малко. :S Обикновено прочитам по веднъж урока и се стремя да го науча..това някъде за 15-20 минути.Ама примерно в петък имахме тест по история и учих 2 часа и половина,тъй че според зависи. 8-)
Вие урока само го четете ли или си го разказвате,пишете си най-важното на лист..?

spenZo
11-21-2010, 15:55
Файда да учите за оценки - никаква. Ако учите, учете, за да знаете. За висока оценка рецептата е проста - "тази ябълка е за вас, госпожо. " :oops: "

kik7
11-21-2010, 15:57
Аз първо чета всяка точка и си я разказвам, а след това прочитам целия урок веднъж и пак си го разказвам. Отнема ми около 30 мин. :)

awesomesheepy
11-21-2010, 15:58
Ами според мен аз също уча малко. :S Обикновено прочитам по веднъж урока и се стремя да го науча..това някъде за 15-20 минути.Ама примерно в петък имахме тест по история и учих 2 часа и половина,тъй че според зависи. 8-)
Вие урока само го четете ли или си го разказвате,пишете си най-важното на лист..?

ами,то и аз толкова ;/
аз лично,си го чета 1 път,след което,и вече на отделен лист най-важното от всяка точка,че учебниците са ни супер пръснати и ми е мега обърканото ;/ пък и ми е по-добре така да си го уча хах
Ти?
иначе,ти ли беше написала по-горе че днес беше на състезание по математика в Бургас ? как мина :)

RY
11-21-2010, 16:04

ами,то и аз толкова ;/
аз лично,си го чета 1 път,след което,и вече на отделен лист най-важното от всяка точка,че учебниците са ни супер пръснати и ми е мега обърканото ;/ пък и ми е по-добре така да си го уча хах
Ти?
иначе,ти ли беше написала по-горе че днес беше на състезание по математика в Бургас ? как мина :)
Ами мен обикновено ме мързи да пиша най-важното,та затова гледам да уча от учебника. :oops:
Дааа,неска беше..Задачите бяха горе-долу трудни..е добре де трудни 8-) Но мисля,че имам доста верни,благодарение на много късмет. :oops:

loveislie
11-21-2010, 16:22
хей, не сме ли много малко тази година седмокласниците във форума ???

RY
11-21-2010, 16:26
хей, не сме ли много малко тази година седмокласниците във форума ???
Може и да има много,ама не пишат. :(

awesomesheepy
11-21-2010, 16:56
малко сме да
дори и тези които пишеха в началото,рядко драскат

абе важното е,че ние сме активни 8-) \:D/

awesomesheepy
11-21-2010, 17:12
а вие по сами ли ходите на уроци по български и математика? или с някое приятелче?

щото аз ходя по математика с една приятелка,но..;/
не вървят работите,не разбирам нещо съществено
даскалката си е мега добра,обяснява добре,ама щяло да бъде да ни разделят,по 1 час и половина..
не знам какво да избера
супер притеснително ми е сама :/ и..не знам .
вървим даже по-бавно с материала,не успяваме да решаваме много задачи

RY
11-21-2010, 17:20
а вие по сами ли ходите на уроци по български и математика? или с някое приятелче?

щото аз ходя по математика с една приятелка,но..;/
не вървят работите,не разбирам нещо съществено
даскалката си е мега добра,обяснява добре,ама щяло да бъде да ни разделят,по 1 час и половина..
не знам какво да избера
супер притеснително ми е сама :/ и..не знам .
вървим даже по-бавно с материала,не успяваме да решаваме много задачи
Аз ходя сама,въпреки че при тая госпожа дето съм по математика има хора от съседните класове,ама точно от моя клас няма човек..По български също сама.И моя по математика е 1 час и половина..Отначало ми се струваше малко,но си промених мнението.Ако работите бързо и ясно,ще успявате да решите много задачи.Защо се притесняваш да си сама? И аз отначало се притеснявах,но в крайна сметка няма страшно.
Айде аз пак дадох съвет и акъли на хората. 8-) Съжалявам за дългия пост. ; *

awesomesheepy
11-21-2010, 17:27
не бе,спокойно,точно мнение от тебе чаках,че да си довършим дискусията 8-)

ох..еми някво притеснено ми е,не знам
кофти ми е сама в чужда къща и подобия
макар че,аз попринцип повече говоря с г-жата отколкото мацката с мен :д
и..може би се свиква
не знам,ще реша
но определено,този вариянт-сама,е много много по-добър .

meriLinka
11-21-2010, 17:33
не бе,спокойно,точно мнение от тебе чаках,че да си довършим дискусията 8-)

ох..еми някво притеснено ми е,не знам
кофти ми е сама в чужда къща и подобия
макар че,аз попринцип повече говоря с г-жата отколкото мацката с мен :д
и..може би се свиква
не знам,ще реша
но определено,този вариянт-сама,е много много по-добър .
аз от 4ти клас ходя при една и съща госпожа и ми е удобно в къщата и
по-добре ходи сама,научаваш много повече
веднъж госпожата нямаше други сводобни часове преди външното оценяване и бяхме 2те с една приятелка,постоянно гледах в приятелката,а не в госпожата.

BlackEyedPeas
11-21-2010, 20:13
Ехее, тя тая тема най-сетне стана по-активна :-D

SmilezZz
11-22-2010, 06:31
^^ Зависи от приятелката..
Аз миналага година първоначално ходех
с една приятелка,която също искаше да
научи нещо и си помагахме взаимно..Г-жата
беше много доволна от нас,но после тя се
отказа и аз отивах сама,но нямаше проблеми.. ((:

awesomesheepy
11-22-2010, 10:29
да,реших го
ще ходя сама
по-добре е така
ще имаме повече време,ще разбирам материала,ще решаваме повече задачи и ще ми отделя конкретно внимание .

няма да се притеснявам.. :/ дано.

:---)

SiSi7yYy
11-22-2010, 12:59
Мързи ме :( просто не мога да стоя над учебниците :( :( , а искам висок успех 8-) как ще се справя не знам :X

awesomesheepy
11-22-2010, 13:01
и аз съм така :/
чудя се как да науча по-бързо..
изобщо не ми се учи,но няма как

7 клас..7 клас..ъф ъф 8-) :booooomb:

loveislie
11-22-2010, 14:10
ее много добре оценки имате бе :)

SiSi7yYy
11-22-2010, 15:21
и аз съм така :/
чудя се как да науча по-бързо..
изобщо не ми се учи,но няма как

7 клас..7 клас..ъф ъф 8-) :booooomb:

прибрах се в 3 часа учих до 5.30 :D :D :D и то само по Български :booooomb:

RY
11-22-2010, 15:40
Темата върви доста добре. :grin: Аз за утре имам малко да пиша..само урок по физика и нещо по английски дето набързо ще го направя,тъй че ще си довърша домашната за четвъртък и ще тъпея тук.Вие пишете да има какво да чета! 8-)

kik7
11-22-2010, 15:41
ние нямахме по БЕЛ, то при тая новата не че сме имали до ся :D

MegiBoOm
11-22-2010, 15:43
Аз имам някви скапани задачи по математика и урок по география!!! :-x :-x :-x

kik7
11-22-2010, 15:50
до кой урок сте по география :?:

SiSi7yYy
11-22-2010, 16:01
До същия :razz: :razz:

kik7
11-22-2010, 16:03
ама сиске за тебе знам ;ddd :D

meriLinka
11-22-2010, 16:05
тая година никак не ми се учи ;//
а е СУПЕР важна година..
имам да уча урок по география за стопанството и 2 задачи по математика

awesomesheepy
11-22-2010, 16:06
до сега бях на урок - мина супер якото и успешното хах 8-)

имах да уча за утре по физика ( не учих,щот иаме замесник,а тя тая предаде супер шитавото урока,и нищо не се разбра-майната и,а и не е задължително да го учим xD) , биология - 1 урок,Български и Литература(бях си написала събота) и География..(ъф..мъка мъка) по география сме на води на азия..мега шит-а,май сме много назад.. 8-)

и да се похваля,имам 6ца по биология,от теста с мощното преписване юпииии :grin: :smt026

п.п темата се развива безкрайно добре,браво,само така :)

RY
11-22-2010, 16:08
До водите на Азия.

SiSi7yYy
11-22-2010, 16:10
До водите на Азия.

меле колко сте назад :shock:

awesomesheepy
11-22-2010, 16:12
ой ой
RY с теб сме по назад бе..

карай .

ше ни нагъчкат още материала после ;/

а наща даскалка по география е просто толкова толкова толкова..странна! Ама е пич ве xD

kik7
11-22-2010, 16:15
ние сме до Страни в Източна Азия 8-)

SiSi7yYy
11-22-2010, 16:16
ние сме до Страни в Източна Азия 8-)

Ние го взехме за 5 минути тоя урок днеска :D :D

awesomesheepy
11-22-2010, 16:23
абе мацки,вие двете,последните коментирали

познати ли сте ? или сте един и същ човек 8-)

може да греша

kik7
11-22-2010, 16:25
познаваме се .. едно дск :D

awesomesheepy
11-22-2010, 16:29
a,супер

аз от моето даскало нямам,или поне не знам за тях 8-)

абе,исках да питам RY,в Бургаска област ли си ?

RY
11-22-2010, 16:56
a,супер

аз от моето даскало нямам,или поне не знам за тях 8-)

абе,исках да питам RY,в Бургаска област ли си ?
Точно от Бургас съм. 8-)
Назад сме с географията,защото имаме само един час в седмицата.
Хора,писах някакво съчинение за "Немили-недраги" и ми излезе 5 страници и половина (с малко помощ от вестничето) :shock: Това е най-дългото съчинение,което съм писала някога. 8-)

awesomesheepy
11-22-2010, 17:24
дам,и ние правихме същото
само,че на 3та глава

8-)

6 страници ми отне ;/ баси шита .

Абе ние сме горе долу близко с тебе :P

SmilezZz
11-22-2010, 17:37
До.....нито един...
Тази година не уча география,
история,физика и тем подобни.. :grin:

loveislie
11-22-2010, 17:59
а докъде сте по биология ?

RY
11-22-2010, 18:06
Покривна,проводяща и механична тъкан,демек 12ти урок.

BlackEyedPeas
11-22-2010, 18:19
Ей, хора, в ей този сайт ---> http://www.zapiski.info/dynamic.php?page=index има доста неща, които могат да ви помогнат по някой предмет. :) От тук си написах домашната за Трансформиращ препразказ на 5 глава на Немили-Недраги от името на Бръчков :D Утре ще ви кажа колко съм получила :lol:

BlackEyedPeas
11-22-2010, 18:24
Покривна,проводяща и механична тъкан,демек 12ти урок.

До урок 12 Б - *Лабораторен урок* Растителни тъкани. Образувателна и покривна тъкан. Гледаме с едни микроскопи 8-)

kik7
11-22-2010, 18:26
по биология сме до Растителни органи.Вегеративни органи [13 урок]

BlackEyedPeas
11-22-2010, 18:26
До водите на Азия.

меле колко сте назад :shock:

Че то и ние сме до там. Онази взе, че ме изпита и аз естественно не си бях научила и ми писаха 3 |( Но за сметка на това побърках целия клас от смях :lol: Такива бисери казах.

BlackEyedPeas
11-22-2010, 18:27
по биология сме до Растителни органи.Вегеративни органи [13 урок]

Ние утре го взимаме :)

kik7
11-22-2010, 18:30
а по физика до къде сте 8-)

loveislie
11-22-2010, 18:31
ние сме малко по напред ( видоизменени растителни органи).

П.П: RY вие с кой учебник работите ?

BlackEyedPeas
11-22-2010, 18:34
Мързи ме :( просто не мога да стоя над учебниците :( :( , а искам висок успех 8-) как ще се справя не знам :X

Ох, мацко, лика прилика сме си. Все едно аз го пиша това. По разказвателните предмети научавам уроците, но например по Математика и БЕЛ хич ме няма. Уча, уча тези пусти теореми и след 1 час нищо не помня. Знам как се чертаят фигурите и там, че сбора на триъгълник е равен на 180 Градуса, но просто не мога да ги кажа така, както иска даскалката :/ По БЕЛ пък не пипам ся учебник, защото в час научавам всичко, но четох, четох за един тест миналата седмица толкова много и днеска ни ги връща и имам 3 |( Успеха ми таман се повиши откакто получих оценката по География от петък и от тогава хич не ми върви с оценките. Днеска беше ужасяващ ден в даскало. А и забелязах, че тази година дори и най-умните успеха им СПАДНАЛ БАЯ! Тея дет' ходят на уроци, имам чувство, че вместо да стават по-умни, да ги учат, те пак изкарват двойки :(

RY
11-22-2010, 18:35

На "Просвета",един с бръмбар на корицата.
По физика сме на 8сми май..за успоредното свързване,ама и там имаме само един път в седмицата.

BlackEyedPeas
11-22-2010, 18:36
а по физика до къде сте 8-)

Днеска взехме Успоредно Свързване На Консуматор.

kik7
11-22-2010, 18:40
Ние в петък свършихме 1 раздел и днес правихме тест.

BlackEyedPeas
11-22-2010, 18:41

На "Просвета",един с бръмбар на корицата.
По физика сме на 8сми май..за успоредното свързване,ама и там имаме само един път в седмицата.

И ние сме на същия. Аз обаче имам МНОГО голям проблем - не знам къде да влезна :-# Знам, че още е рано да го мисля, но всички от класа ми вече са се решили и само ме питат всеки Божи ден - В кое даскало искаш да влезеш? Отказах се от Руската, някои ми предлагат в Манджата, а едно момиче в строителния. Но просто не знам, мисля си за строителния, но все си мисля, че няма да ме приемат там, а и целия град иска да влезне там.

kik7
11-22-2010, 18:43
в строителния в най ниската паралелка приемат с 3-ки.

BlackEyedPeas
11-22-2010, 18:46
Знам, но май вече са го променили на 5, преди 3 години е било с 3-ки, но вече май не е така . Иначе kik7, ти от къде си?

awesomesheepy
11-22-2010, 18:47
оой..ние по физика сме на СВЕТЛИНА вече..

имаме 2 часа седмично

kik7
11-22-2010, 18:50
Знам, но май вече са го променили на 5, преди 3 години е било с 3-ки, но вече май не е така . Иначе kik7, ти от къде си?

Стара Загора

BlackEyedPeas
11-22-2010, 18:53

Стара Загора

В кое даскало учиш. Залагам, че си от 6-то :D . Иначе вие кой номер сте в клас :D

sToyAncHo
11-22-2010, 18:54
За подробен преразказа на III глава от името на Странджата какво стана? Някой има ли го?

loveislie
11-22-2010, 18:55
и ние сме на Светлина

kik7
11-22-2010, 18:55

13 :grin:

MonnyG
11-22-2010, 19:13
Леле хораа на никойй не му се учии (включително и на менн) хахх .. леле аа сега тоя 7дми клас тряя достаа да учимм .. матеряла е адцки труден особенно по математикаа.Мен нещо ме няма по математика нищо не разбирамм.. и сега ще се записвам на уроци и дано ми помогнат.. че иначе незнам как ще кандидатствамее :(

kik7
11-22-2010, 19:15
MonnyG от къде си

BlackEyedPeas
11-22-2010, 19:19

13 :grin:

ЪЪЪЪ... ОТ А ИЛИ Б СИ? БОЖЕ, ЕДИН ЧОВЕК ОТ МОЕТО ДАСКАЛО!

kik7
11-22-2010, 19:22
Б .. ти в 6-то ли учиш ??

BlackEyedPeas
11-22-2010, 19:23
Б .. ти в 6-то ли учиш ??

Не, и аз съм от Б в 13-то.

kik7
11-22-2010, 19:25
аз съм от 6-то ;д .. но в краq на миналата година бяхме в 13-то :D

BlackEyedPeas
11-22-2010, 19:25
Ся някой яко си прави ебавка с мен :lol: Утре ш'а го убия!

BlackEyedPeas
11-22-2010, 19:28
Аааа, и аз преди малко чета по-назад и викаш, че със SiSi7yYy сте от едно даскало, а аз за нея знам, че е от 6-то и се учудих :razz: :razz: :razz:

kik7
11-22-2010, 19:35
:D ти как се казваш ??

Strawberry7
11-23-2010, 07:27
Здравейте. =] Казвам се Стелияна и съм от Стара Загора. ;d;d Уча за последна година в пето ОУ "Митьо Станев". [/b]

RY
11-23-2010, 07:39
Здравейте. =] Казвам се Стелияна и съм от Стара Загора. ;d;d Уча за последна година в пето ОУ "Митьо Станев". [/b]
Добре дошла в темата! :P

polssa
11-23-2010, 07:53
Лелеее колко отдавна не бях писала тукаа.. амм по математика сме на симетрални отсечки..по Бел нзз.. :д По литература ще вземем Една българка утре..по биология взехме разните му тъкани :-D 8-) по физика ще вземе за Светлината, по химия правихме контролно-1 точка не ми стига за 6, имам 5 :-x иначе взехме водорода.. по история сме на образованието в Египет и Месопотамия, по георграфия сме мн назад 8-) .. и такамм... аз пък си нямам никой от мойто даскало тука..даже изобщо от града...се тая :D напоследък само 5-ци лепя..трябва да ги поправямм 8-) бтвв аз ходя на уроци по математика с едно момче от моя клас, иначе по БЕЛ сама-учителката ми е роднина и ходя при нея още от 5 клас :-D .. айдее байй, че поста стана малко по-дълъг от очакваното :D