Влез

View Full Version : Настоящи седмокласници

Страници : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

kik7
12-19-2010, 17:48
питай я ако можеш, че и аз не ги знам много :-D

LaChupacabra
12-19-2010, 18:20
kik7 не мога да се стя в момента за музика за танцуване с класа обаче ако ще слагаш чалга трябва всички да слушат...всмисъл да не стане тъпо,примерно 5-6 момичета да си танцуват и останалите момичета и момчета да стоят и да гледат тъпо.например в моя клас момчетата и още 4-5 момичета не слушаме чалга а останалите момичета слушат...трябва да се съобразиш с тва кво слушат всички :D ама awesomeshappy все пак е права,че не става да танцувате на метъл и тем подобни. :D

аз си научих по АЕ и РЕ и ми останаха само 20тина задачи по математика.. :-x утре ще помоля да ме изпитат..стискайте палци :-#

kik7
12-19-2010, 18:23
в моя клас всички момичета и почти всички момчета слушат чалга :D :D :D ... чалгари сме се събрали :lol:

awesomesheepy
12-19-2010, 18:46
Емилия-пробвай ме
Андрея-върху мен
Андрея и Илиян-не ги прави тия работи
Емануела-преди употреба,прочети листовката
Илиян,Константин,Борис дали-палатка
ТРИО МЕГА(Емилия,Малина,Галена) - Аларма
Преслава-мръсно и полека

kik7
12-19-2010, 18:54
мерси :-)

SladkaZagadka
12-19-2010, 20:48
оф кажете някви яки песни, че утре трябва да занеса списъка с песни :-s :smt012 иначе ще се кефим само на 10 песни :lol:

Stromae - Alors On Danse
Jay-Z feat. Alicia Keys - Empire State of Mind
Madcon - Beggin
Usher - OMG (Ft Will.I.Am.)
Yolanda Be Cool & DCUP We No Speak Americano

Допълвам ..

Mohombi - Bumpy Ride
Lady GaGa-Alejandro (по-бавна е )

kik7
12-20-2010, 05:57
мерси :-) .. днес имам класно по математика :( ще е само върху геометрията, което е добре, защото това е раздела, който ми е най-ясен :D .. в 11 съм на СИП .. преди това трябва да ходя до фотото да вадя едни снимки :D и урок по физика имам ...

SiSi7yYy
12-20-2010, 06:06
И аз съм на СИП по Математика :D после с класа ще ни снимат :D Добре, че нямахме много за учене :D

polssa
12-20-2010, 06:15
Имам 6- на класното по математика и 6 на контролното по БЕЛ :grin: :-) :grin: За днес имам да решавам 4 теста от по 50 задачи (не съм решила нито една), но смятам да направя само 2 теста ...за ваканцията имам тооолковаа много домашна от частните, че усещам как И на Нова година ще си зубкамм... :D ...сега ставам да решавам задачи и после но модул... :? :D

RY
12-20-2010, 08:49
Първият час ми е класната..стискайте палциии! 8-)

theonlyone123
12-20-2010, 09:03
Стискам палци на всички :-) :-)

awesomesheepy
12-20-2010, 11:35
// ние утре ще прайм контролно по физика..днеска ни каза :booooomb: обаче съм решила да изкарам 6-ца..на едни чертежи ще е ,за вдлъбнато,изпъкнало сферично огледало и лещи..бла..

имам да чертая някаква диаграма по география,и там искам 6-чка.
и по биология - урок.

8-)

Ох,нямам търпение..сряда съм на дискооооооооооооо ^^

MegiBoOm
12-20-2010, 13:31
Ееее хорица, здраейте отново... 8-)

Бахти само аз ли съм прецакана и трябва да ходя в четвъртък на даскало ( няма да учим, ама все пак)??? :booooomb:

Иначе след тва сме у една фред 10 момичета - наргилета, ядене, торта, музика, кино,пуканки.... Алллл ще е УНИКАЛНО! :grin:

Иначе за утре нямам да уча по нищо :P

LaChupacabra
12-20-2010, 14:08
имам 6 по музика :grin: за уте имам да уча по биология,математика и български... някой може ли да ми помогне по БЕЛ,че се затруднявам?
Взехме урока за фразеологични изрази и за домашно имам да направя нещо като малко разказче което завършва с една от следните ппоуки[словосъчетания]
1.На зла круша,зъл прът [заслужава си наказанието]
2.От трън,та на глог [от лошо по-лошо]
3.Ял кокоши крак [не може да пази тайна]
нищо не ми идва на ум просто...
а ние за Коледа с класната сигурно ще правим нещо в класната стая...ох ен искам с нея бее :-x разбрахме се със съчениците да ходим някъде на 23..я на кънки,я на кино или просто ще идем в някой и ще си танцуваме :D :D :D :D охх не мога да дочакам до КОЛЕДААА! <3 тая година няма да успея да подаря нищо на семейството ми... :( :( :( :( :(

SladkaZagadka
12-20-2010, 15:57
Ние пък в четвъртък ще си учим , с нищо няма да е по-различен този ден в класа . Нямаме коледна украса, класната ни я няма, никой няма да раздава бележниците, хулиганите изпочупиха бюрото и някои чинове и те - наполовина , защото се биеха ..

RY
12-20-2010, 16:16
Класната по математика мина супер.Задачите бяха нито много трудни,нито много лесни.Май нямам грешки и дано да имам 6. :smt016 На геометричната задача се борих с чертежа,ама най-накрая успях. 8-) Утре нямаме математика,тъй че ще ги върне сряда.
Утре съм решила да кажа да ме изпита по физика.По английски се чудим дали ще правим контролна..ама и там трябва да уча думи.Само това е.
Всички стаи са украсени само класната не е. 8-) На 23 сигурни ще учим,но ще са намалени не знам с колко.По биология имам 6. :grin:

kik7
12-20-2010, 16:17
:-# :-# :-# :-# задачите бяха 16 и не ми стигна времето да реша 4-5 ( не помня вече колко бяха ) :cry: сигурно и 5-ца няаа да хвана :cry: утре имам тест по БЕЛ ще си науча и тва е ... по математика нямаме домашна и по АЕ и по история ...

RY
12-20-2010, 16:34
:-# :-# :-# :-# задачите бяха 16 и не ми стигна времето да реша 4-5 ( не помня вече колко бяха ) :cry: сигурно и 5-ца няаа да хвана :cry: утре имам тест по БЕЛ ще си науча и тва е ... по математика нямаме домашна и по АЕ и по история ...

Супер гадно.16 задачи за класна за адски много. :shock: На нас максимално ни е давала 25 и беше миналата година...ама 16 са многоо.Дано да си се справила.Иначе тест ли беше?Тея задачи които не ги реши,игра ли на късмет? 8-)
Ние имахме хем да направим чернова,хем да препишем подробно решението на листа с условията,беше оставила празни свободни места+една малка табличка,в която да напишем само буквата на отг.Едва ми стигна времето..

awesomesheepy
12-20-2010, 16:35
kik7 Спокойно.Поне тези,които си решила трябва да са вярни. ( :

RY Браво за класното и за 6-цата по Биология :smt048

Аз научих по биология,български и география,остана ми тъпата физика :booooomb: утре ще прайм контролна на чертежите..УЖАС..
8 са,и трябва да се науча да ги чертая..
трябва да изкарам 6-ца..просто трябва..

LaChupacabra
12-20-2010, 16:46
оххх никой ли не може да ми помогне?не знам какво да правя...а тая каза,че ще пише оценки на всички.... :-x

Ermic
12-20-2010, 17:13
оххх никой ли не може да ми помогне?не знам какво да правя...а тая каза,че ще пише оценки на всички.... :-x
никой няма да ти помогне ... с тоя тон :o

LaChupacabra
12-20-2010, 17:19
никой няма да ти помогне ... с тоя тон :o

с кой тон?... ''...и български... някой може ли да ми помогне по БЕЛ,че се затруднявам?
Взехме урока за фразеологични изрази и за домашно имам да направя нещо като малко разказче което завършва с една от следните ппоуки[словосъчетания] "

просто помолих за помощ...не може ли? о.о както и да е... (:

kik7
12-20-2010, 17:47
не не беше тест .. нямаше избираем отговор и за това не можах и на тото да играя :( :D утре или в сряда ще ни ги върне тя бързо ги проверява наща :D дано поне 4 1/2 да имам .. тогава купон ще вдигна :lol:

kik7
12-20-2010, 17:49
LaChupacabra не сме стигнали дотам и не мога да ти помогна :(

awesomesheepy
12-20-2010, 18:03
LaChupacabra не сме стигнали дотам и не мога да ти помогна :(

и аз така..

MissChocolate
12-20-2010, 19:04
kik7 - Никакви притеснения, душо. Вашата даскалка ви дава толкова много задачи само, за да ви стресне.. като нашата преди. Всъщност .. ще смята само тези, които си решила. Въпроса е да са верни. Освен ако е някаква хипер злобарка, която гледа само да прасне някакви оценки там. Стискам палци ..

awesomesheepy
12-20-2010, 19:34
Стискайте палци утре по физика да изкарам над 5 :grin:

Имаме контролна на чертежите..
и..даноооо да успея да ги правя до 3-тия час xD

awesomesheepy
12-21-2010, 12:09
Днес имам 6-чка по география :grin: *така си и мислех де,защото се постарах*

Ам,отмениха ни контролното по физика за утре,понеже не бяхме взели още 8 чертежааааа ! МАМКА МУ..СЕГА И ТЯХ ТРЯБВА ДА УЧА.. :booooomb: (тя г-жата мислила че ги е предала..бла)
И така..ще ни вземе някой час по математика утре,и ще го прайм..

Утре съм на дискооо с класа ^^ Супер. :smt111
Ох,още малко останаааа..

MegiBoOm
12-21-2010, 12:15
Хора, хора, хора, хора.... Имам 6 по математикааа :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ебаси кефа! Иначе утре имам контролно на уравненията, така че стискайте палци! :)

pionka97
12-21-2010, 13:05
Може ли някой да ми реши следната задача от движение:

От хижа A тръгнал турист, който се движил със скорост 2,5 km/h. Един час по-късно по същия път след него тръгнал друг турист със скорост 4 km/h. Намерете колко часа след тръгването си вторият турист настигнал първия.

Задачата е от учебник Архимед за 7. клас (един червен) на стр. 97, зад 2... :)

LaChupacabra
12-21-2010, 13:42
Може ли някой да ми реши следната задача от движение:

От хижа A тръгнал турист, който се движил със скорост 2,5 km/h. Един час по-късно по същия път след него тръгнал друг турист със скорост 4 km/h. Намерете колко часа след тръгването си вторият турист настигнал първия.

Задачата е от учебник Архимед за 7. клас (един червен) на стр. 97, зад 2... :)

охх съжалявам не мога да помогна :( математиката не ми е сила а и още не сме стиганли до това...

ама мисля,че трябва да извадиш скоростта на първия от тая на 2рия и след тва има още някакви сметки,глупости...не съм сигурна...сигурно 100 % не е така ..виж дали някой друг ще отговори

LaChupacabra
12-21-2010, 13:47
MegiBoOm бравоооооооо :) :) :)
аз днес имам 6 по биология :grin:
и сега почвам да уча по математика.. и утре имаме тест на алкалните елементи по химия...аааааа :-x

LaChupacabra
12-21-2010, 15:09
намерих темата на бившите седмокласници...само че вол.3 ..1,2 и нататъка не можах :D
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=247917 :D

RY
12-21-2010, 16:14
Утрешния ден го чаках с нетърпение. :grin: Програмата е приятна,сигурно ще ни върнат класните.Неска правихме контролна по английски за десетина думи.В четвъртък се говори,че часовете няма да са намалени. :( Ако свършим в 6 няма да остане време за празнуването и разменянето на подаръци.
Успех на всички контролни!

MegiBoOm
12-21-2010, 16:23
Ние пък в четвъртък сме пей душа.... :D Отиваме на даскало вместо в 8, в 8:30-9:00, след тва имаме един -два часа, в които няма да учим! После некво задръстено тържество за 30 мин. и сме свободни! :grin: :grin: :grin:

awesomesheepy
12-21-2010, 16:35
LaChupacabra адски благодаря за темата че я откри,толкова я търсих,интересно ми е как е било при тях :D вероятно и ние ще стигнем до тоооолкова много страници на темата,така като сме почнали : D има сумати време :Р

MegiBoOm ЧЕСТИТО за 6-цата по математикааа :grin:

Ами ние утре ще празнуваме,след 6-тия час се махаме..отиваме да се управяме,и от 2 сме на диско 8-) до към 5-6..нещо такова.
Мания ще е :grin: Адски ми е кеф.

Сао тъпата контролна по физика аххххх :booooomb:

четвъртък се говори,че ще са намалени часовете.. и толкова,апф..то не че ще учим..

kik7
12-21-2010, 17:39
утре може би ще ни връщат класните .. теста по БЕЛ го направихме ама тя не го събра :grin: :lol: днес не карах изобразително и английски 8-) защото ходихме до кауфланд и после оправяхме стаята .. беше добре .. като за събиране в класната стая :D след тва останахме в двора :D тъкмо се прибрах :D .. за утре имам 3 задачи по математика, да уча по литература за преговора :-s въобще не ми се учи ... за четвъртък сигурно ние ще си учим нормално :-x :-x :-x тяя нащта директорка рядко ни намалява часовете .. :x

kik7
12-21-2010, 17:51
прегледах темата на бившите седмокласници :D и те са имали много хубава идея:

МНОГО ВАЖНО
Такаммммм, ние с Мелинор замислихме нещо.Надявам се да нямате нищо против.Всъщност, не ви питам, а ви го поднасям като информация, с която сте длъжни да се съгласите :D .Всеки понеделник един от нас ще се ангажира да купи вестник "Стандарт", да препише/сканира 2 теста (1 БЕЛ, 1 математика), да ги качи в нета, да прати линк към тях на Мелинор като ЛС.Когато се постнат тестовете в първото мнение от темата (най-късно вторник), всички започваме да решаваме.До най-късно неделя вечерта във всяко едно мнение на потребител, който е решил теста трябва да се напишат отговорите.Оценките няма да се зачитат на тези, които са пуснали отговорите си след 20.00 часа, неделя вечер.Бъдете честни и не преписвайте, сами знаете, че не е за добро.Конултациите по въпроси от теста не се правят преди 20.00 часа, неделя вечер. Верните отговори ги пише в следващия брой.Този, който е на ред да купува, освен теста, преписва и верните отговори на предишния тест и Мелинор ги обявява.Всеки е длъжен сам да си изчисли оценките, да ги напише в поста си, да запише годишните по балообразуващите предмети,да си изчисли бала.Мелинор ще ги подрежда като статистика.Ето образец, за да ви се изясни:

линк на теста(БЕЛ) линк към теста (математика) (18.05-24.05) линк с отговоридобавя се след обявяването им от съответния съфорумник

Резултати: добавя се след постването им от съответния съфорумник
GbSy (Габи) - математика:4.80,БЕЛ:5.25,Срочни-6,6,Бал:32.1
AnIcHkAtA (Аня) - математика:4.30,БЕЛ:5.40,Срочни :6,6,Бал:31.1

линк на теста(БЕЛ) линк към теста (математика)(25.05-31.05) линк с отговори

Резултати:
GbSy (Габи) - математика:5.00,БЕЛ:5.25,Срочни-6,6,Бал:32.5
AnIcHkAtA (Аня) - математика:4.50,БЕЛ:5.50,Срочни :6,6,Бал:32.0

Мели, благодаря ти от името на всички.А ние ще трябва да правим всичко така, че да я улесним възможно най-много.Този понеделник аз купувам вестника.Успех!

П.П.:Нека всеки си пише 20 точки за преразказ, за да не строим въздушни кули.

Лека нощ :-)

Проблемът е че не знам дали тези вестници още се продават ... но може да вземаме по 1 тест (по БЕЛ и по математика) на седмица от тяхната тема :D ако сте съгласни дайте да се разберем :D

awesomesheepy
12-21-2010, 18:17
Техните теми стигат до vol.7 O_O били са мнооого постоянни .

8-)

като страниците на една тема им са мнооооооооогогогогогого 8-)

И ние ще стигнем до там,нали? :P

Аз им разгледах половината vol.-ове.Оставих две теми за утре..(vol.1 и vol.2)

Трябва да ви ги намали,kik7

Можем да слагаме някакви тестове,хубава е идеята.Аз искам да си купувам вестничета,обаче ходих до едно вестникарско,нямаше там,трябва и другаде да проверя,то сега се продават '' Рики кандидат-гимназист'',Веди май няма .

kik7
12-21-2010, 18:28
аз имам 13,14,15 и 16 брой на Стандарт от януари и февруари 2009 :D

RY
12-21-2010, 18:36
И аз имам няколко книжки от Стандарт.Тогава виках "абе кога ще стана 7 клас,то има много време."..ама хубаво,че майка ми ги купи. 8-) Даже и няколко за 12 клас имам. 8-) Като вземем още малко материал,ще почна да решавам и от там.

polssa
12-22-2010, 05:50
Относно вестника, аз търсих по-маналата седмица, но никъде в града не го продават :( .. Иначе нескаа има тест по химияяяя :booooomb: :-x :x Таяя химия хич не ми вървии !! Дано изкарам повече от 5, за да мога да завърша срока с 6, ама като гледам така, че нищо не схващам и почвам да се отчайвам.. :? :D Иначе ниее в четвъртък часовете ни ще са намалени на по 20мин и после ще има няк'ъв карнавал (?!?) :shock: :-o :D просто няма да го бъде с това нещо... успех на всички, ако имате контролни ... Отивам да си науча по биология и после по химия и такамм...айде :)

theonlyone123
12-22-2010, 06:05
Вчера ме изпитаха по история и имам 5 ( :shock: ) :grin: :grin:
А за днеска трябва да правя доклад по химия за значението на алканите елементи и тяхните съединения
Някой ако може да ми намери нещо от нета , моля да помогне :-) :-) :) ..

П.П- Успех на всички ,които имат тестове / класни :-) :-)

wasch0
12-22-2010, 07:11
Имам 5,25 на контролното по математика и госопжата каза,че ако й представя 25 решени задачи ще ми пише 5,5 :D :D тва било коледния й подарък :D :D Е,готова съм утре ще ги предам :D

На класното по бел имам 5 :shock: Мислех,че ще е четворка,защото времето не ми стигна дори да си прочета всички задачи..

П.П. И госпожата дори се извини. Каза,че е искала да ни затрудни,за да не се изплашим като видим теста за кандидатстването и каза,че е прекалила.

RY
12-22-2010, 08:53
Браво за хубавите оценки! =D>
Дано днес да ни върнат по математика и да имам 6. Лошото е,че имам 2 часа английски,ама ще го прежиеем. :D

SiSi7yYy
12-22-2010, 08:58
Имам Химия стискайте ми палци :D :D госпожата много ме дразни :D :D :D Нищо не мога да разбера и + това цял час гледам, че е боядисана наравномерно :lol: :lol: Имам и История :-) :D с класната :D

SmilezZz
12-22-2010, 09:07
В пети клас,майка ми редовно ми взимаше
един вестник - "Кандидат - гимназист" за
учениците от 5 до 8 клас..И аз й викам - "Мамо,
защо ми ги купуваш..Аз ги разбирам"..И тя нищо,
в седми клас ще ти е трудно и аз отговорям - "Ама
до тогава има доста време",но добре,че ми ги е взела,
бяха ми от доста голяма полза..
Ама не знам дали все още го издават този вестник..

kik7
12-22-2010, 09:20
късмет на всички за всичко :D имам чувството че ще ме изпитат по АЕ :D ама то при нащта и да четеш супер зле домашна имаш ли 6 ти пише :-D :grin:

awesomesheepy
12-22-2010, 10:02
Мина и днес :D Отмениха ни контролното по физика за след ваканцията и МИ Е АДСКИ КЕФ :grin:

Не карахме 6-ти час :Р пусна ни да се управим за дискотеката,и отивааам :smt041 Дано си прекараме хубавичко..
Нещо не ми беше добре днеска,ама се управих.
Утре ще са по 30 минутни,ама повечето часове няма да ги караме,разменяме подаръци и толкова :smt110 :smt059 :smt114

fenche22
12-22-2010, 10:05
Имам 5,25 на контролното по математика и госопжата каза,че ако й представя 25 решени задачи ще ми пише 5,5 :D :D тва било коледния й подарък :D :D Е,готова съм утре ще ги предам :D

На класното по бел имам 5 :shock: Мислех,че ще е четворка,защото времето не ми стигна дори да си прочета всички задачи..

П.П. И госпожата дори се извини. Каза,че е искала да ни затрудни,за да не се изплашим като видим теста за кандидатстването и каза,че е прекалила.

Кво да ви подготви, аз като кандидатствах 2009 година, по БГ изпита беше толкова лесен, че няма накъде :razz: А аз там нищо не разбирах и пак добра оценка взех :razz:
Пък сега едно че задачите са ви по-малко, пък и са още по-лесни, бъдете по спокойни бе дИца 8) :D :-D

LaChupacabra
12-22-2010, 10:08
awesomesheepy приятно прекаране (:
днес беше теста по химия...УЖАААААС...страшно трудно беше...данао съм направила нещо за 5... :(
идеята с тестовете ми харесва :D
ние пък утре ВЪОБЩЕ НЕ СМЕ на училище :grin: :grin: :grin: :grin: страшен кеф ;D ваканцияяя <3 сигурно утре ще излизаме някъде с класа ..не се знае още ;предложете някое място...нищо не ми хрумва...един не иска на кънки втори не иска на кино трети не иска на дискотека... :D

fray
12-22-2010, 10:49
каква тръпка е тоя 7 клас, а? 8-)

MegiBoOm
12-22-2010, 11:10
Охооо.... хд Днес трябваше да имаме контролни по история и математика, но ни ги отменихаааааа :grin: :grin: :grin:

Иначе хора имам ГОЛЯМ проблем..... ;хх
Едно момче от 8 клас ме харесва :shock: .....Ъ миналата година що-годе го лайквах, ама супер мн вече ме е гнус от тоя. Ужасен е ! :x Той постоянно разпитвал другите за мен....!? Ебаси кретена....сега кво да правя! Само това оставаше да ми дойде до главата :-x МН е гаден, но незнам, ако тръгне да действа какво да правя!!!??? :booooomb: ПОМОЩ, моля ви за помощ! :(

LaChupacabra
12-22-2010, 11:21
Охооо.... хд Днес трябваше да имаме контролни по история и математика, но ни ги отменихаааааа :grin: :grin: :grin:

Иначе хора имам ГОЛЯМ проблем..... ;хх
Едно момче от 8 клас ме харесва :shock: .....Ъ миналата година що-годе го лайквах, ама супер мн вече ме е гнус от тоя. Ужасен е ! :x Той постоянно разпитвал другите за мен....!? Ебаси кретена....сега кво да правя! Само това оставаше да ми дойде до главата :-x МН е гаден, но незнам, ако тръгне да действа какво да правя!!!??? :booooomb: ПОМОЩ, моля ви за помощ! :(

как така да действа?да ти предложи да излезете някъде примерно?
казваш му примерно,че си заета но не само за дадения ден а за седмицата,месеца защото иначе на другия ден може пак да те пита...казваш,че трябва да учиш много,да се стягаш за важни тестове и т.н.
и все пак не бъди много груба за да не го нараниш..деликатно и все пак да се разбере че нямаш време за него..успех :)

torreslfc9
12-22-2010, 11:57
Йей!Свърши сеее!Ваканцийка!Утре в 8:30 в даскало да менкаме пУдаръцитИ и да се чупим някъде на купон. :grin: Едва я дочаках тази ваканция,колкото и да е малка!ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ВСИЧКИ! :-P

SladkaZagadka
12-22-2010, 13:12
Браво на всички ! :)
Оформена съм по всичко, всичко е 6 :) . Последният месец като се прибера към 4 някъде и си продължавам преспокойно до към 3 през нощта .. но сега разбирам колко сладка е заслужената почивка :) Е, утре вече окончателно ще разбера :D Приготвила съм подаръци за около 10-тина човека и няма да имаме намалени часове .. Взехме урока за изравняването по химия и въобще не разбирам .. защо веднъж при взаимодействие с молекулата на водорода и на кислорода се получава H2o, а втори път - 2H2o ... Ще има да умувам ..

RY
12-22-2010, 15:53
Хораааааааааааааааааааа,и ам 6,00 на класното по математика! :grin: :-) Много съм щастлива.
Утре часовете ще са по 25 минути.Като свършат ще празнуваме и ще си разменяме подаръци. :grin:

kik7
12-22-2010, 17:10
часовете ни няма да са намалени :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x на всичкото отгоре ще ни връщат класното по математика :( на 3 имам тест по география на 4 по литература за немили-недраги на 10 по бел нз за кво :D на 21 по биология по .. по математика за уравненията не сме уточнили дата ... офф много тестове станаха ..

sasec
12-22-2010, 17:12
Ах, блазе ви. На нас часовете ни няма да се намалени и освен това имаме и домашни за утре. Ама аз няма да ги напиша. Досега бяхме с випуска да празнуваме и всеки каза, че няма да учи. И...съм пристрастена към "Анатомията на Грей" :-D .

MissChocolate
12-22-2010, 17:40
Браво на всички ! :)
Оформена съм по всичко, всичко е 6 :) . Последният месец като се прибера към 4 някъде и си продължавам преспокойно до към 3 през нощта .. но сега разбирам колко сладка е заслужената почивка :) Е, утре вече окончателно ще разбера :D Приготвила съм подаръци за около 10-тина човека и няма да имаме намалени часове .. Взехме урока за изравняването по химия и въобще не разбирам .. защо веднъж при взаимодействие с молекулата на водорода и на кислорода се получава H2o, а втори път - 2H2o ... Ще има да умувам ..
Опа, попадна на правилния човек. Попринцип.. когато имаш водород + кислород .. става H2О .. а когато имаш 2H2o .. значи взаимодействат повече атоми от кислорода и водорода.
Мисля,че така беше .. но пак някой друг, който го учи в момента, да види дали съм права.

Иначе.. радвам се за 6-тиците. Продължавай все така ..
Приятна почивка на всички!

biolojkata95
12-22-2010, 17:51
ne moje da se polu4i H20 samo1 mol
yravnenieto e
2H2+O2->2H20

theonlyone123
12-22-2010, 18:52
Охооо .... ИМАМ ШЕСТИЧКА ПО МАТЕМАТИКАААААА :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ..... Малее тва е цяло чудо :shock: 8-) :grin: ...

MegiBoOm
12-22-2010, 19:01
Браво за оценките... Аз с нетърпение очаквам утрешният ден ^^

LaChupacabra
12-22-2010, 21:47
Ах, блазе ви. На нас часовете ни няма да се намалени и освен това имаме и домашни за утре. Ама аз няма да ги напиша. Досега бяхме с випуска да празнуваме и всеки каза, че няма да учи. И...съм пристрастена към "Анатомията на Грей" :-D .

и ти ли? :grin: :grin: сега си тегля някой от новите епизоди на 7 сезон,че нямах време напоследък да ги гледам. :-D ваканцията ще си наваксам :)

и за да не е спам...на 19 ни е класното по литература.или ще е на 2 глава от една българака или на 5.трансформиращ преразказ от името на бунтовника. :-D
сега обче не ми се мисли за товаааа..а само за празниците и ваканцията..и така нататък... :D

awesomesheepy
12-23-2010, 04:55
Аз пък съм болна..
от вчера(дискотеката)повръщам :/
днеска няа ходя на даскало,ще си разменяме подаръци ама ще видим кво ше напрая..

и така,ваканцията почва от утре :Р
След ваканцията ни се очертават контролна по математика и класно,по физика,химия

SmilezZz
12-23-2010, 05:16
SladkaZagadka - Получава се 2Н2О при изравняването на уравнението..Иначе при взаимодействие на кислорода и водорода се получава Н2О..

theonlyone123
12-23-2010, 07:00
Мм само да мине днеска ии ваканцияяя :grin: :grin: :smt111 :smt111 :smt111 ...
Маалко да премина към друга тема -- > харесвате ли си някое момче от вашия клас ? ... а др въпрос - > някога разбивали ли са ви сърцето (независимо кой и дали е от училище или не е ) ??

SiSi7yYy
12-23-2010, 07:17
Мм само да мине днеска ии ваканцияяя :grin: :grin: :smt111 :smt111 :smt111 ...
Маалко да премина към друга тема -- > харесвате ли си някое момче от вашия клас ? ... а др въпрос - > някога разбивали ли са ви сърцето (независимо кой и дали е от училище или не е ) ??

И двете са ставали :D

theonlyone123
12-23-2010, 08:04
Ти как преодоля разбитото сърце ? :D :? :?

SiSi7yYy
12-23-2010, 09:12
Трудно :D

kik7
12-23-2010, 09:14
ще ни връщат класното ... ужасс дано да е 4 1/2 :D ... ами да :D преди го харесвах повече ама вече ... :D а вие ся като нямате skype кво прайте .. аз си напраих ICQ :-D

theonlyone123
12-23-2010, 09:29
аз кат нямах скайп непрекъснато в ФБ стоях и си чатех там ... на мен ми го пуснаха скайпа , ма тоо кат няма никой на линия и е скучно пак :D .. така че главно в ФБ стоя :-D :-D :-D

sasec
12-23-2010, 09:48

и ти ли? :grin: :grin: сега си тегля някой от новите епизоди на 7 сезон,че нямах време напоследък да ги гледам. :-D ваканцията ще си наваксам :)

Пък аз съм още на 6ти сезон :D Не бързам, въпреки че ми е много интересно, защото не искам да свършва. Май ще има само 8 сезона. :( А дори и да са повече, Елън Помпео казала, че може би няма да подпише нов договор за още сезони.

А иначе при нас днес беше много яко. Часовете бяха намалени с по 5 минути и ние само игри игряхме и беше супер яко. То не бяха целувки, прегръдки, чудесии. А при вас как беше днес?

kik7
12-23-2010, 10:23
И на мен ми пуснаха skype :grin: :grin: :grin: ся съм в час по ИТ :D надявах се часовете да са намалени ама ...

LaChupacabra
12-23-2010, 11:18
sasec и аз не искам да свършва...само да посмее да не подпише :-x :D
в нашето училище дне въобще не се учи :---) :---) :---) :---)
тва което ме издразни обаче е,че не правихме абсолютно нищо за Коледа...и заради класната{ :-x } и заради различните желания на всеки един от класа.. :( :(
след ваканцията ме очакват:калсно по БЕЛ-19,класно по мат-17,контролно по физика-13,контролно по биология-4,връщане на контролно по химия [:-x :-x :-x ] ,изпитване на опълченците на шипка-към 20-25 и още много... :-x
Бъдни вечеееееер и Коледа са толкова близо <3 ох утре сутрин рано пъувам за село...ще си се пързалям с шейната..и най готиното-ще имам нет :grin: :grin: очертава се готина ваканция..ама след ня какво ме очаква :x

theonlyone123
12-23-2010, 16:29
Днеска не ни бяха намалени часовете , но пък нищо не правихме в тях . Говорехме си , слушахме си музичка , закачахме се .. всичко беше ОК ...
Охх , утре е Бъдни вечер .. чак не мога да повярвам :grin: :grin: :grin: :grin: ... Кога мина годината .... И все пак нека всеки каже как му е минала 2010 година и какво иска да промени за 2011 ?
Лично аз си прекарах много добре годината , имаше разбира се и някои разочарования и грешки , но поне се поучих от тях . За 2011 искам да си прекарам адски забавно,да съм жива,здрава, ще започна да уча много повече ии също така се надявам и в любовтта да ми провърви. :grin: :grin: :grin: :) :) :)

awesomesheepy
12-23-2010, 16:56
И аз нямам търпение вече..ух..ВАКАНЦИЙКА.. :grin: дочакахме я..xD

Ще си пожелая-здраве,щастие,успехи,здрав влюбване(да си го продължа хах),да влезна където желая(за това най-много се надявам),да управя математиката :D , супееер много усмивки,сладки моменти,яки човечета до себе си да си имам..и да ми е КЕФ ! :oops:

kik7
12-23-2010, 17:02
в крайна сметка ни напраиха часовете по 20 минути :grin: :grin: :grin: имам 4 по математика :( ](*,) :cry: ама вече достатъчно съм се ядосвала .. та най-накрая ВАКАНЦИЯ :grin: :grin: :grin: :grin: ПО БЕЛ нямаме домашна .. само да се подготвим за теста .. по математика имаме 3 теста + още 10-15 задачи

LaChupacabra
12-23-2010, 17:25
охх и на мен ми е трудно да повярвам,че годината мина...беше тежка година..имаше страхотни и в същото време ужасни моменти...
за новата 2011 година си пожелвам много здраве,щастие,много истински усмивки,да вляза в гимназията в която искам,да се справя на матурите,да прекарам незабравими последни моменти с класа си,да си оправя успеха по всичко...най-накрая да ми провърви в любовта...да прекарам наистина страхотна година... а пък си обещавам,че ще уча повече,ще се опитам а си конролирам нервите и да не избухвам олкова често,да ям по малко сладко. :D :D още от сега [не че на 31 няма] на всички ви пожелавам страаааааааашно успешна година във всички отношения. :grin:

RY
12-23-2010, 18:56
Ние карахме само 3 часа,ама не правихме нищо в тях.Подариха ми страхотни сребърни обеци.Празнуването като цяло беше тъпо. ;/ После ходихме на мола и се прибрах скапана.Дадоха ни задачи за упражнение.ВАКАНЦИЯ!!! :grin:
Пожелавам си (а и на всички) да мине успешно 7ми клас и да вляза в гимназията,която искам,много здраве,по-малко ядосване и много усмивки. :-)

BlackEyedPeas
12-23-2010, 19:42
Оф, на класното по математика имам 2 :-#

LaChupacabra
12-23-2010, 22:04
Оф, на класното по математика имам 2 :-#

ох милата :( :( спокойно има време до края на срока ..ще я управиш..стискам палци :)

MegiBoOm
12-24-2010, 07:26
Охх ... сега се събудих :D Та така; значи вчера беше уникално...-пихме,ядохме, пуш., танцувахме, хилехме се....абе уникат! :Д Иначе аз за през ваканцията от даскало нямам никакви домашни :grin:

RY
12-24-2010, 07:55
И аз станах скоро..Днес ме викат да излизаме,ама съм решила цял ден да мързелувам. :D

MegiBoOm
12-24-2010, 07:59
^ Ох и аз съм така, въпреки че от сега започва да ми става скучно 8-)

polssa
12-24-2010, 08:10
Еййййй...ваканцияяя..наслаж авам й се доста добре :D
На контролното по химия май ще имам 6, имам само 1 грешка :shock:
направо не ми се вярваа... :-o Не че се оплаквам де.. :D Единственото нещо, което ми разваля настроението е, че имам много задачи да решавам, но определено няма да сядам точно днес да ги решавам..ще почна от утре :) Юххууу не мога да повярвам, че е Бъдни вечерр :grin: Батето си идваа..тръгвам след малко за летището..дано няма проблем с полета, че като чувам по новините какво ставаа :( Вееесееелии празнииицииии :-) :-)

theonlyone123
12-24-2010, 08:14
Юпииии ... ваканцияяя :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ... Весели празниции на всичкии :-) :-) ...
А от училище нямаме домашнииии :grin: :grin: :grin:
По-късно ще ходя на киноо :grin: :grin:
Ебаси и яката ваканция дет ще е :grin: :grin: :) :)

awesomesheepy
12-24-2010, 09:11
ЙЕС..НАЙ-ПОСЛЕЕЕЕ! :grin:
Днес станах късно,гледах коледни филмчета и е РАЙ! :D Чувствам се мега яко,иииии следват празнициии :lol: така че ще е супер весело .

Още след малко излизам :smt030

Дано си прекараме всичко ЯКО и да си починем..

Очертава ми се хубавичка ваканция.

И....Happy Holidays! :smt111
ДОмашни имам да пиша,ама..няма да е днес,определено.

zlatit0o
12-24-2010, 10:21
Ваканцияя babyyyyyyyyyyy :grin: :grin:

LaChupacabra
12-24-2010, 13:09
не мога да повярвам,че е Бъдни Вечер...умирам си от кеф... :grin: :grin: :grin: вие ще ядете ли питка с парички? :-D дано се падне на мен <3 :D

MegiBoOm
12-24-2010, 13:20
^Хах и аз не мога да повярвам....прекалено съм спокойна в сравение с миналите години 8-) Иначе майка ми сега пече питката, а дядо и баба ще ни идват на гости (:

Сега ще получа част от подаръците, а другата утре! Приятно изкарване :-)

RY
12-24-2010, 13:24
Преди една седмица получих дрехи,вчера обеци,а днес майка ми и баща ми донесоха плосък монитор. :grin:
Преди все ми се падаше парата от питката. 8-) Утре наобяд ще ходим в баба да празнуваме,а на нова година сигурно ще сме в другата баба.на 26 и на 28 съм на рождени дни..много рожденици декември.

theonlyone123
12-24-2010, 13:55
Yesss wee .. най-сетне е Бъдни вечер ... какво ли ще ми подарят наштеее :grin: :grin: :grin: :grin: ..
Днеска цял ден обикаляхме мола и беше мн забавно .. снимахме се с Снежанка :-D
Толкова обичам Коледа ... а тази година съм в адското коледно настроение .. даже си взех една коледна шапчица за още по-голямо настроение 8-) :smt114 :smt114 :smt114 :smt114 :smt114

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИИ :grin: :grin: :grin: :-) :-) :-)

awesomesheepy
12-24-2010, 14:15
хих майка ся прави питкатаааааааа и се надявам да ми се падне паричката :D

// утре споделете кой какви подаръци е получил ^^ :smt111

sasec
12-24-2010, 14:37
Йей, много се радвам. И аз се надявам на паричката, ама ще видим след около 2 часа. Аз ще получа телефон за Коледа. Ох, нямам търпение да си го получа. :grin:

MegiBoOm
12-24-2010, 15:08
Ией...баба и дядо пристигнаха и след малко ще се съберем ( малкооо по-късно де, че сега е още раничко хд ) и се започва с празненството :)

SiSi7yYy
12-24-2010, 16:09
Мразя Коледа :? :D Направо ви завиждам на това как се радвате :D

theonlyone123
12-24-2010, 16:39
Още малко и сядаме на трапезата :grin: :grin: :grin: .. Толкова се радвамм :-D :grin:

RY
12-24-2010, 16:45
Еее ние вече ядохме и сме готови. :D Утре и на нова година ще паднат по-големи празненства,с повече хора.

SladkaZagadka
12-24-2010, 18:52
Фотоапарат :) . Пижама :D . Пантофки :D . Шоколаддд :P

pionka97
12-24-2010, 19:24
Фотоапарат :) . Пижама :D . Пантофки :D . Шоколаддд :P

Ти в градация ги подреди.. :D

awesomesheepy
12-24-2010, 19:56
Честитоооо :grin:

п.п. Апаратът какъв е (: Похвали се.

LaChupacabra
12-24-2010, 20:02
oхх падна ми се паричкатаааа :grin: :grin: за малко щях да я глътна :shock: :razz: :razz: :razz: . Искаше ми се и майка ми и вуйчо ми,и баща ми абе ...искаше ми се всички да са при мен с баба...ама всички са или на работа.. :-x Нищо..пак ни беше весело ;D ядохме,изгледахме 1-2 коледни филми...за утре съм си свалила на лаптопа 5-6 филма и цял ден ще си ги гледам :P Аз за Коледа си получих нещата :D :D
Един парфюм който си бях харесала от много време,зимно яке,един голяяяяям шоколад милка + OREO [ :smt049 ] ии едно нещо като пъзел...ама е как да кажа ..като логическа задача да наредиш няколко снимки :D още не е дошла ама....... ВЕСЕЛА КОЛЕДАААА\ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО ....да сте живи и здрави всички и всички желания да ви се сбъднат :smt111 :smt111 :smt111 :smt111 :smt111 :smt111 :smt111 :smt111 :smt111

kik7
12-24-2010, 20:35
азз получих часовник :grin: , карта с памет за телефона :grin: и пари :grin: .. на нова година още :D :grin::grin: :grin:

SladkaZagadka
12-24-2010, 21:05

Мерсии <3 . Амии полупрофесионален Nikon е :) . Бях му хвърлила око от доста време, но друг , по-стар и обикновен модел :) . Е, естествено, как да откажа по-нов и хубав :D

theonlyone123
12-24-2010, 21:26
Значи бабите ми дадоха пари, а наште ми подариха бижута,парфюми,дезадоранти ,кремчета и всякви такива , дето мн исках .. А парфюма , който ми го подариха от много отдавна си го искам .. уникален е :grin: :grin: :grin: :grin: .. и ми стой мн добре .. също така и един сребърен пръстен ми дадоха , който е невероятен :grin: :grin:
Обиичамм подаръцитее 8-) 8-) 8-) :-D

BlackEyedPeas
12-24-2010, 23:38
Ох, ся ме е страх на 3-ти като ида на даскало. В четвъртак избягахме едната група (Ние по информатика сме на 2 групи разделени класа, едните си отиват, а другата си карат часа). И няколко човека още предния час започнаха да ми викат да сме бягали от информатиката, 'щот нямало смисъл да сме седели там. И свърши часа, половината група се съгласихме да бягаме, но после сякъш изведнъж всички спекоха. 2-ма изчезнаха на някъде, а звънеца би. Всички само се правят на герои и викат "Ся дали да не избягаме", "- Но ако ни хванат?","- Не ми пука, к'во толкова ще стане?.." и всички говорят и се чудят. Аз за нещо се бях изнервила и изведнъж викам "Офф, абе ари ле, к'во ш'а седя тука!?" и изведнъж тръгнах и 2 момичета с мене. Слизаме по стълбите и изведнъж цялата група след мене (Демек аз поведох парада :( ) и всички побягнахме, едни тръгнаха към оградите, ние пък (Само 3 бяхме) побягнахме зад училището. И така се махнахме, но след 5 мин звъни едната и ни казва, че едната се е върнала, заедно с едно от момчетата в групата. И ние тогава се чудим к'во да правим. Мина половиния ден, стана вече вечер и аз се прибирам да се приготвям, че трябваше да тръгвам за танците и по скайпа изведнъж като се разписаха. Оня се оказа, че ни написа отсъствията, 'щот един от групата му казал, тогава направо побеснях. Ся на 3-ти(Понеделник) имаме час на класа при класната и 100 на 100 ще ни вдигне пред дъската тези, 'дет сме избягали. :D Но мен ме е страх, щот тя ще попита кой 1-ви е тръгнал и естественно някой ще се изпусне и ще каже, че съм била аз. Уж обещаха да не казват, но ще видим... Едната вика, че си е взела бележка от личния, другата пък щяла да пише бележка, че котката й (WTF?) влезнала в болница и тя трябвало да си тръгне. Но аз им викам "Че те даскалите за толкова малумни ли ги имате? Как тей изведнъж за 2 часа (Щот имахме 2 часа информационни) се разболяхме всички?" и ся ще видим к'во ще стане понеделник. :D

awesomesheepy
12-25-2010, 06:00

Мерсии <3 . Амии полупрофесионален Nikon е :) . Бях му хвърлила око от доста време, но друг , по-стар и обикновен модел :) . Е, естествено, как да откажа по-нов и хубав :D

Nikon coolpix l100,имам същия 8-)

честит да ти е,уникален е

MegiBoOm
12-25-2010, 06:12
Весела Коледаа! :grin: :grin: :grin: Много щастие,късмет,усмивки и сбъднати мечти!

АЗ получих едни дънки и две уникални блузи, една жилетка ии ми остава да получа и едни цветни слушалки за тела миии :-P Тоооооолкова се кефяяя!..... хд Днес ще имаме гоооости [sunnn] И такам: Весело изкарване! :)

awesomesheepy
12-25-2010, 07:17
ВЕСЕЛА КОЛЕДАААААААА НА ВСИЧКИ ! :grin:

Най-вече,да сте живи,здрави,и успееешна нова година и отлично завършване на 7 клас :smt027

Аз получих : пари,слушалки <3 *мноого съм на кеф хах* , суичър,гетиии и шоколади,и комплект душ гел и такива работи :Р :grin:

ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ ! :smt111

pionka97
12-25-2010, 07:26
ВЕСЕЛА КОЛЕДА!!! Да сме живи и здрави, късмет, щастие, любов, учение и успешно завършване на 7ми клас! :grin: Иначе наште ми дадоха пари и днес ще се събираме родата и оттам ще намажа.. :grin:

polssa
12-25-2010, 09:06
Весеееелаааа Колееедааааа !!! :grin: :grin: :grin: :DПожелавам всичко най-най ии много здраве, щастие, късмет и любов от всички страни :-) Снощи паричката ми се падна на мене :oops: :) Пожелавам на всички успех на изпитите тая година и много сполучие във всички занимания :grin: :-D Ейй сега се връщаме от църква...получих дрехи, пари и още дрехи :D А! И една мноогоо хубава гривничкаа :smt007 :D Най-големия подарък е, че видях брат ми..не го бях виждала от 3 месеца :) Хайде отивам да посрещам гостиете и сядаме на масата :)

sasec
12-25-2010, 10:33
Весела Коледа и от мен. :) Да сте живи, здрави, много късмет и всичките ви желания да се сбъдват. :) Пък аз тази година нямах късмет и паричката се падна на баба, ама нищо. Получих телефон, ръкавички, шоколади и още някои нещица. Ох, много се радвам. :grin:

kik7
12-25-2010, 11:41
Весела Коледа :-) :smt114

LaChupacabra
12-25-2010, 12:12
ВЕСЕЛА КОЛЕДА! :] ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,УСМИВКИ,ЛЮБО ОООООООВ,ДА СЕ СПРАВИТЕ УСПЕШНО НА МАТУРИТЕ,ВСЕКИ ДА ВЛЕЗЕ КЪДЕТО ИСКА И ВСИЧКИТЕ ВИ ЖЕЛАНИЯ ДА СЕ СБЪДНАТ! :smt111 :smt111 :smt111 :smt111 прекарвам си супер..сега си гледам коледни филмчета,тъпча се като прасе с хранааа :razz: , снимам си животинките,цветята[маниачка съм на тема снимки...като хоби ми е ] :D охх утре ще си видя една приятелка която не съм виждала от около 4 месецаааа ^^

ВЕСЕЛО ПРЕКАРВАНЕ! ;]

SladkaZagadka
12-25-2010, 12:31
ЧеСтИтА КоЛеДа и от мен!

Не е най-подходящият момент, но някой може ли да ми даде пример за сложно съставно с подчинено определително, в което да участва "кой" ?

polssa
12-25-2010, 12:43
SladkaZagadka , опитвам се да измисля, а не сме дали пример в клас...ако се сетя за нещо, ще напиша ;)

SiSi7yYy
12-25-2010, 13:01
ВЕСЕЛА КОЛЕДА !!! Пожелавам ви всичко най-хубаво ! :) :) btw ако на някой му трябва нещо от помагало да казва, че имам 50 дни и отгоре абонамент заради една презентация :D :D :D

SladkaZagadka
12-25-2010, 13:02
SladkaZagadka , опитвам се да измисля, а не сме дали пример в клас...ако се сетя за нещо, ще напиша ;)

Сетих се за едно, но май не е правилно :

"Кой е човекът, когото (аз) срещнах в зоопарка?"

SiSi7yYy
12-25-2010, 13:02
ЧеСтИтА КоЛеДа и от мен!

Не е най-подходящият момент, но някой може ли да ми даде пример за сложно съставно с подчинено определително, в което да участва "кой" ?

Отказа се да си зададе въпроса, кои са тогава двамата. :D

zlatit0o
12-25-2010, 13:33
SiSi7yYy Трябва ми съчинение разсъждение на тема "С какво баба Илийца се различава от другите българки" това е от "Една българка" .. ще съм ти мн благодарна :grin: че сега изобщо не ми се занимава :)

SiSi7yYy
12-25-2010, 13:38
SiSi7yYy Трябва ми съчинение разсъждение на тема "С какво баба Илийца се различава от другите българки" това е от "Една българка" .. ще съм ти мн благодарна :grin: че сега изобщо не ми се занимава :)

няма нищо на тази тема в помагало :(

zlatit0o
12-25-2010, 13:52
Уфф.. знаех си, сега ще трябва да си блъскам главата :D

RY
12-25-2010, 14:02
Сега преди малко се върнах,празнувахме в баба ми. :grin: Получих пари,две големи Милки и среден Тоблерон. :-)
Общо подаръците ми-обеци,дрехи,монитор,пари,сл адки неща. :grin: Купих и подарък на едно момиче,утре й е рождения ден от 2.
Весела Коледа!! :-) :-) :-) :-) :-) :-)

theonlyone123
12-25-2010, 16:06
Честита Коледа и от мен :-) :-) :grin:

SiSi7yYy Можеш ли да ми намериш в помагало есе на тема "Лесно ли е да направиш добро ? " ?

SiSi7yYy
12-25-2010, 16:52
Охх :D И такава тема няма :( :D

SladkaZagadka
12-25-2010, 19:03
Честита Коледа и от мен :-) :-) :grin:

SiSi7yYy Можеш ли да ми намериш в помагало есе на тема "Лесно ли е да направиш добро ? " ?

Съвсеем мъничка помощ, погледни това :
http://xn--80ajan0bcpm.net/%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%82%D0%B0/%D1%82%D1%80%D1%83%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D0%BB%D0%B8-%D0%B5-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%88-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D1%81%D0%B5/
Малко мнения по този въпрос :
http://wwww.sibir.bg/index.php?page=displayTopic&id=1864&tid=103837
"Тънката граница между доброто и злото" - доста далеч отидох :D
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=144143

theonlyone123
12-25-2010, 22:27
Мерси SladkaZagadka :-) :-)

awesomesheepy
12-26-2010, 09:42
как ви минава ваканцията?какво правите по цели дни :D

ще ходите ли някъде на почивка а-у

kik7
12-26-2010, 09:56
ами аз по цял ден обикалям кафетата :D , купувам си дрехи и други работи :D седя на компа и даже не си и помислям за училище пък имам толкова много да уча :( ... мисля утре да дам старт на ученето ;дд

RY
12-26-2010, 10:24
Спа,на компа или съм на някой рожден ден. :D Сега пак тръгвам за един,а като се върна мисля да направя една контурна задача и да решавам задачи. 8-)

theonlyone123
12-26-2010, 10:42
Ммм аз са ставам :grin: :grin: .. и са ще се оправям и после навънка .. пък от утре ще почвам да уча 8-) 8-)

polssa
12-26-2010, 11:28
Аз и вчера, и днеска учих по мъничко :) ... Иначе седя си, излежавам се, гости посрещам и изпращам, а утре смятам да изгледам няколко хубави филма, във вторник съм на ски :grin: :grin: Сега правя списък на нещата, които ще си купя с парите от Коледа :P такамм.. :)

LaChupacabra
12-26-2010, 14:21
спя,седя на лаптопа,ям,уча 'опълченците на шипка' [ :-x ] , гледам си коледни филмчета,слушам си музика,ходя на гости на една приятелка,че не съмя виждала от 4767894759243 години :D , решавам задачи по математика и физика :-x :-x :-x и така :D

awesomesheepy
12-26-2010, 15:53
Аз се мотая общо взето,не съм почнала да уча
дни за празници си бяха вчера и ония ден :D
днеска сутринта писах едни работи за уроците,че ми беше скука
сега ги продължих
поне си помогнах малко
утре май ще почна по нещо друго да уча и така
иначе,излизам си,комп,коледни филмчета,спане до късно = РАЙ
само че ме обзе страшната скука и не знам.. :smt012 :smt017

Адски много искам на скиииииииии! :booooomb: :o :smt022 :smt018

polssa
12-26-2010, 16:51
Адски много искам на скиииииииии! :booooomb: :o :smt022 :smt018

И аз искаммм...уж щяхме да ходиме с брат ми, но той утре си заминава на Рилските с тайфата и не иска да ме земее да карамее !! :-x :x А и сега няма много сняг..в момента при нас вали дъжд, но слава Богу ще премине в сняг....така ми се карат..убедих нашите да ме пуснат сама във вторник на Ястребец (на Боровец :) ) :grin: :grin:

RY
12-26-2010, 16:58
Рожденият ден мина добре,забавно беше..После още малко се мотахме,то заваля и се прибрахме.Утре може би ще решавам задачи и тестове по бел.
:grin:

SiSi7yYy
12-27-2010, 07:29
Мисля днес да почвам да уча :( .. Обаче ме мързи :D ..

polssa
12-27-2010, 07:42
И аз уж сутринта щях да уча, ама няма да го бъде..после :D

theonlyone123
12-27-2010, 08:52
Охх , толкова съм разконцентрирана .... не можах да си науча добре,заради един тъпак,който непрекъснато ми седи в главата :x :x :x :? .. охх,хора .. как преодолявате разбитото сърцее ?

awesomesheepy
12-27-2010, 08:54
зависи от случая
попринцип съм по-кораво устроена
и..знам ли 8-)

не съм преодолявала,до сега 1 човек съм късала и той беше съкрушен,но пък и аз се чувствах кофти,за това..ииии ми беше зле .

но иначе,харесвам от година един човек <3 иии все ми е в ума..иииии.преодолявам го,задоволих се с мисълта,че няма да го имам и толкова .

п.п Никога не съм плакала за момче.

LaChupacabra
12-27-2010, 11:17
и аз не съм плакала за момче.. :-D ох заех се да науча цялото 'опълченците на шипка'..не съм стигнала и до средата и мозъка ми ще..експлодира..ама няма как..ако класната види че съм се постарала може и да ми остави 6 за срока..при условие,че имам и 6 на класното :-D
ох колко е бяло и снежничко навънкааа..утре сигурно ще изляза с 1 приятелка да се въргаляме в снега.. :grin: :grin:

RY
12-27-2010, 11:35
Тука вали дъжд някакво ситно и никакво. 8-) Мисля после да порешавам едни тестове.А сега се чудя дали да изляза до магазина за свещи. :lol:
ПС:Не съм плакала за момче,не заслужават. :twisted:

polssa
12-27-2010, 11:39
Иии при нас валии снежецц :grin: Иначе аз съм ревала само за едно момче, но това беше като бях 5 клас, даже май и по-малка :D Предлагам просто да изгледаш някои филм, да се разсееш за малко и да ти изчезне от главата :) Сега смятам да изгледам някой филм и после да папаммм :D [сигурно по тия празници ще стана 200 кила, като гледам какви количества храна поглъщам..] :? :D

loveislie
12-27-2010, 11:41
може ли да попитам какви сборници имате по бг?

awesomesheepy
12-28-2010, 09:15
Ох,аз се чудя кво да прая по цели дни..
почнах да уча даже..ама не много де,че мързел ..
обикалям кафетата,че е и студенко..и такам 8-)

SiSi7yYy
12-28-2010, 10:21
Ох,аз се чудя кво да прая по цели дни..
почнах да уча даже..ама не много де,че мързел ..
обикалям кафетата,че е и студенко..и такам 8-)

и аз така :D :D :D

kik7
12-28-2010, 10:57
офф не мога да си реша задачите по математика решила съм само 4 :-# а имам толкова много :(

biolojkata95
12-28-2010, 11:28
napi6i nqkoq da ti pomognem

kik7
12-28-2010, 11:50
1.На чертежа а||б. Намерете големината на ъгъл х в градуси.
http://prikachi.com/images/216/2800216O.jpg
Отг: 15 градуса

2. На чертежа а||b. Стойността на х=?
http://prikachi.com/images/229/2800229G.jpg
Отг: 45 градуса

Мерси :-)

kik7
12-28-2010, 12:04
може ли да попитам какви сборници имате по бг?

1. http://ops.bg/opsbg/pombul7zippr.html
2. http://www.regalia6.com/books/regalia_files/bel/bel_pr-an-te_7.htm ( тва е много хубаво :D )
3. http://music.balkanatolia.com/c/sl-b/cid-90/p-p/id-14289/testove-po-bylgarski-ezik-i-literatura-za-7-klas-lalka-georgieva-tatiana-hristova.html
4. http://www.bukvara.com/%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%BF%D0%BE-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D 0%B8-%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D0%BA-%D0%B8-%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%82%D1%83%D 1%80%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-7-%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D1%81-%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%B2%D0%B0.html
5. http://www.book.store.bg/p12547/11-stypki-kym-uspeha-margarita-nikolova.html ( тва е уникално .. много му се кефя :D )

имах и още едно ама не мога да го намеря ;д

biolojkata95
12-28-2010, 12:05
zna4i pravi6 si mislen триъгълник там където са 52-та градуса
и така там където са 37-те градуса и съседния му ъгъл стажа праж ъгъл
=> съседния му става 53 градуса
събираш двата ъгъла 52+53=105
така за третия в триъгълника остава да е 75 градуса
този ъгъл който е 75 градуса и ъгъл x са съседни=> 75 +x=90=>
x=15 градуса
дано ми разбра
втората не мога ако успея ще пиша

kik7
12-28-2010, 12:10
добре .. мерси :-) :-) :-)

biolojkata95
12-28-2010, 12:16
някоя друга
дори да е уравнение

kik7
12-28-2010, 12:24
ами нямаме уравнения .. само геометрия :booooomb:

На чертежа а||b. Големината на х=?
http://prikachi.com/images/437/2800437O.jpg
Отг: 145 градуса

Zayzi
12-28-2010, 12:26
Ами подготовката за 7-ми клас си е определено доста трудничка.Аз ходя засега само на уроци по математика,по български съм добре и отделно ходя по английски.Ами успех мога да пожелая само на всички при кандидатстването...защото си е сложна работаособено ако си по-притеснителен на изпита

Zayzi
12-28-2010, 12:27
някоя друга
дори да е уравнение

Ние имаме уравнения,ако искаш пиши по лично събшение,ние имаме достааа уравнения... :?

biolojkata95
12-28-2010, 12:36
не сам добра в тея като третата ти зада4а
даи не6то като парвата

biolojkata95
12-28-2010, 13:05
писах ти

theonlyone123
12-28-2010, 13:07
Някой може ли да ми помогне за тези задачи :

1.Решения на уравнението 25х2 + 1=0
а)една пета ; минус една пета
б)0;1
в)0; -1
г)няма решение

2. Многочленът x2-4x+3 се дели на :
а)х+3
б)х-1
в)х-4
г)х+1

3. Ако най-малкият ъгъл на триъгълник се увеличи с 50% , а най-големият ъгъл се намали с 25% , ще се получи равностранен
триъгълник . На колко е равна разликата м/у най-големия и най-малкия ъгъл на триъгълника ?

а)80 градуса
б)60 градуса
в)40 градуса
г)25 градуса

4.Кола изминава разстоянието м/у два града за 2 часа и 12 минути . Ако увеличи скоростта си с 6 км/ч , ще измине разстоянието м/у градовете за 2 часа . Колко километра е разстоянието м/у градовете ?

а) 80км
б) 98км
в) 120км
г) 132км

5. Уравнението |х+1|+|3x+3|= 8 има за корени числата:
а) -3 и 1
б) -5 и 3
в) -1 и 3
г) -7 и 7

Мерси предварително
:-) :-) :-)

kik7
12-28-2010, 13:13
за първата мисля че няма решение но не съм сигурна .. според мен става така 25х2= - 1 ( единицата преминава в дясно и сменя знака си ), а това е невъзможно ..

theonlyone123
12-28-2010, 14:04
kik7 Благодаря :-)

Ако някой може да реши и останалите моля да помогне :-) :-)

biolojkata95
12-28-2010, 14:05
на първата задача няма решение
а на 5-тата е "а" подточка

theonlyone123
12-28-2010, 15:01
Може ли да ми кажеш как го получи ? :) :)

biolojkata95
12-28-2010, 16:48
І3x+3І=3 x+1-towa w modul
оттам стават |х+1|+3|x+1|= 8
4|х+1|=8
|х+1|=2
от тук има два случая-
x+1=-2 x+1=2
x=-3 x=1
дано ми разбра :oops:

loveislie
12-28-2010, 17:05
zna4i pravi6 si mislen триъгълник там където са 52-та градуса
и така там където са 37-те градуса и съседния му ъгъл стажа праж ъгъл
=> съседния му става 53 градуса
събираш двата ъгъла 52+53=105
така за третия в триъгълника остава да е 75 градуса
този ъгъл който е 75 градуса и ъгъл x са съседни=> 75 +x=90=>
x=15 градуса
дано ми разбра
втората не мога ако успея ще пиша

според мен това не е вярно, защото съседни ъгли = 180 градуса
не е ли така ?

biolojkata95
12-28-2010, 17:13
ne te ne sa sasedni az sam se obrakala
prosto pravqt 90 gradusa

loveislie
12-28-2010, 17:38
реших задачата, но не знам как да ти я обясня :(

kik7
12-28-2010, 17:48
ne te ne sa sasedni az sam se obrakala
prosto pravqt 90 gradusa
да и аз реших че не са съседни :D иначе задачата е правилна
ако можете да ми кажете как се решава тази:

ъгъл ABD=?
http://prikachi.com/images/875/2801875J.jpg
Отг: 40 градуса

theonlyone123
12-28-2010, 18:14
kik7 Реших я твойта ..
2х+12+88+2х=180
4х+100=180
4х=80
х=80:4
х=40

Мисля,че би трябвало да е така :) :)

theonlyone123
12-28-2010, 18:17
І3x+3І=3 x+1-towa w modul
оттам стават |х+1|+3|x+1|= 8
4|х+1|=8
|х+1|=2
от тук има два случая-
x+1=-2 x+1=2
x=-3 x=1
дано ми разбра :oops:

Да,разбрах те . Мерси :-)

kik7
12-28-2010, 18:22
theonlyone123 мерси :-) :-) :-)

biolojkata95
12-28-2010, 19:34
daite nqkoq druga zada4a
ако не разбирате нещо по химия аз съм насреща

RY
12-28-2010, 20:22
kik7 Реших я твойта ..
2х+12+88+2х=180
4х+100=180
4х=80
х=40

Е как 80:4 ще е 40? :shock:
Трябва да е 2х+12+88+2х+24=180
124+4х=180
4х=56 х=14
Според мен де...ама не се получава отг..

biolojkata95
12-28-2010, 20:43
по химия и по био мога да ви помогна

biolojkata95
12-28-2010, 20:50
kik7 Реших я твойта ..
2х+12+88+2х=180
4х+100=180
4х=80
х=40

124+4х=180
4х=56 х=14
RY твоето е вярно просто ъгълът е равен на 2x +12
като заместим 2 по14 + 12=28 +12=40
браво
виж това решение вярно е

polssa
12-29-2010, 07:35
Лелее...в тия уравнения хич не ме бава...а имам да решавам такива задачи колкото си искаш...утре-НА СКИ!!! Най-сетне...ооооо ЙЕССС :D

theonlyone123
12-29-2010, 07:46
kik7 Реших я твойта ..
2х+12+88+2х=180
4х+100=180
4х=80
х=40

124+4х=180
4х=56 х=14
RY твоето е вярно просто ъгълът е равен на 2x +12
като заместим 2 по14 + 12=28 +12=40
браво
виж това решение вярно е

Да,така е .. просто явно аз нещо съм се объркала :D

theonlyone123
12-29-2010, 07:46
Лелее...в тия уравнения хич не ме бава...а имам да решавам такива задачи колкото си искаш...утре-НА СКИ!!! Най-сетне...ооооо ЙЕССС :D

Ако искаш ми кажи всичките ти и ще ти ги реша :D :) :) .. на мен са ми лесни :P 8-) 8-)

polssa
12-29-2010, 08:11

Ако искаш ми кажи всичките ти и ще ти ги реша :D :) :) .. на мен са ми лесни :P 8-) 8-)
засега се справям задоволително, ако нещо ме затрудни, ще пиша ;] мерси иначе за предложението :-)

SiSi7yYy
12-29-2010, 09:06
Аз уча по География :( . На 3-ти имаме контролно, а оценката ми е важна, защото ми трябва за гимназията в която искам да вляза :( :D

polssa
12-29-2010, 09:33
Успех, SiSi7yYy В 3 часа с другите ще гледаме филм в нас, затова сега сядам да решавам задачи, докато дойдат :)

biolojkata95
12-29-2010, 09:56
аз пък уча по любимия ми предмет-Биология

kik7
12-29-2010, 10:08
аз пък пак се мъча да решавам задачи по математика .. в събота от 11 съм на урок .. дано ги упрая тея задачи че мноу ма дразнят ;д :D

theonlyone123
12-29-2010, 10:14
Аз уча по География :( . На 3-ти имаме контролно, а оценката ми е важна, защото ми трябва за гимназията в която искам да вляза :( :D

Верно лии ? .. Ти в коя гимназия искаш ? .. Щот аз също искам в гимназия с география :) :) .. Успех на теста :-) .. Впрочем и ние май скоро ще правиме :? :?

аз пък уча по любимия ми предмет-Биология

Мм и на мен ми е любим ( имам само шестици по него :D ) .. ии са и аз ще уча по биология :) :)

awesomesheepy
12-29-2010, 10:55
Аз пък решавам разни тестове по Български..

До сега задачи решавах,бляк.. :booooomb:

След 1 час излизам,малко да се разтоваря,че не мога да седя у нас,не издържам 8-)

По разказвателни не съм учила,ще трябва да почна .
Днеска трябва да си напиша преразказа за урока след като се върна,и да си довърша което не съм написала от теста ..

Направих си и планче за идващите дни,ваканцията..кой ден какво да правя/уча (за всеки ден си имам по нещо) ииии такам .

RY
12-29-2010, 11:11
Аз след малко почвам да решавам,че все го отлагам. :D Тестовете ще ги реша,обаче тея задачи от движение за ужасни.Мислех да не ходя на урок през ваканцията,но май ще звънна на госпожата да отида на 02.01..Супер гадни са. :(

MegiBoOm
12-29-2010, 11:26
Аз пък досега нищо не съм учила, но от утре задължително почвам! :D

Приятно посрещане на Новата Година! :)

SiSi7yYy
12-29-2010, 11:34
Искам в Търговска гимназия '' Княз Симеон Търновски'' :D :D :D

biolojkata95
12-29-2010, 11:47
Между другото аз съм 9-ти клас
уча в ПМГ във ВТ но ми е приятно да пиша с вас :oops: и се радвам когато мога да ви помогна
паралелка биология и химия съм
така че по тези предмети най-добре мога да ви помогна
а и по математика

theonlyone123
12-29-2010, 12:12
Искам в Търговска гимназия '' Княз Симеон Търновски'' :D :D :D

Аз искам в Търговско-Банковата , но в София :D ;) ;) ;)

biolojkata95
12-29-2010, 12:33
давайте пишете още задачи
иначе аз уча по тъпата литература за класното

kik7
12-29-2010, 14:08
можете ли да ми помогнете с тези задачи :
1. При х=-2, стойността на израза=? || x-3|-8-x| .. ОТГ: 1

2. Цената на ботуши е 120лв. При разпродажба новата цена е 105 лв. Колко процента е намалението ? ОТГ: 12,5 % [тая са от 5 или 6 клас и въобще не ги помня :( ]

3. (3x+a)(x+2)-2x(a+x)-(a+2)(2-x) ОТГ: х на 2 + 8х-4 [ на тая нещо не ми се получава отговора ... ]

4. Ако xy=-2 и x на 3 + y на 3 = -7, то x на 5 . y на 2 + х на 2 . y на 5= ? OTГ: -28

biolojkata95
12-29-2010, 14:23
[[-2-3]-8+2]=[[-5]-8+2]=[5-8+2]=[7-8]=[-1]=1
[]-по този начин означавам модул

RY
12-29-2010, 14:53

2. Цената на ботуши е 120лв. При разпродажба новата цена е 105 лв. Колко процента е намалението ? ОТГ: 12,5 % [тая са от 5 или 6 клас и въобще не ги помня :( ]

3. (3x+a)(x+2)-2x(a+x)-(a+2)(2-x) ОТГ: х на 2 + 8х-4 [ на тая нещо не ми се получава отговора ... ]

4. Ако xy=-2 и x на 3 + y на 3 = -7, то x на 5 . y на 2 + х на 2 . y на 5= ? OTГ: -28

3. 3x

awesomesheepy
12-29-2010, 15:42
леле аз тази математика изобщо не я разбирам..
и на уроци ходя и пак..
сега сме на геометрия

какво ще правя,не знам :х

имам три 4-ки..
сега ваканцията ще решавам усилено,пък дано малко напредна..

loveislie
12-29-2010, 15:51

biolojkata95
12-29-2010, 15:52
даЙ НЯКОЯ ЗАДАЧА

awesomesheepy
12-29-2010, 15:56
За момента нямам задачи.На урока ги бяхме решили..
Когато дадат нови,ще се консултирам с вас (:

Иначе,исках да питам..
ако примерно в дипломата имате две 5-ци примерно,оценката на цялата диплома каква е?

awesomesheepy
12-29-2010, 16:15
Е,дайте да си подредим и кажем желанията ни за новата година,какво искаме да променим и т.н и дано на всички ни се осъществят (: ^^

+ живи и здрави най-вече да сме
+ да влезна в гимназията,в която искам
+ да имам добри оценки (: И да завърша отлично.
+ Да е година,изпълена с мнооого усмивки..
+ Да имам новиии още новии яки човечета до себе си
+ Да се променя(положително..)
+ Да почна да рисувам по-често хаха
+ да успея да управя математиката!най-после..айдеее..дано..(меега важното..),да почна да я разбирам
+ да имам сумати нещица,които да ме радват
+Да не съм егоист..(ау,това трябва да променя)
+ да отида непременно на един концерт*намислила съм го* <3
+ да отскокна до София(поне веднъж..)
+ Да си пробия езика..(Едва ли,но пък..нека си помечтая :д)
+ да имам една незабравима прощална вечер (:

Е,дотук бях..май това е (: Най-важното..

Вие сте (:

biolojkata95
12-29-2010, 17:14
когато аз кандидатствах миналата година-2009
се вземаха само оценките от изпитите и някои оценки от дипломата-математика
билгарски биология география и други

LaChupacabra
12-29-2010, 17:36
1.да съм здрава и щастлива
2.да вляза в гимназята която искам..[ИСПАНСКАТАААА <3]
3.да имам висок бал..
4.да сиповиша успеха по математика,химия и физика и да им хвана цаката... :D
5.да прекарам останалите 6 месеца с моя клас наистина незабравимо..
6.най-накрая ди си намеря някой..който да ме гушка.. :D :D :D
7.да поотслабна малко..
8.да си контролирам нервите+ да спра да псувам толкова често :D
9.да си оправя отношенията с майка ми :( :-D :-D
10.да не прекъсвам контактите си с мойте хора от сегашния ми клас <333

kik7
12-29-2010, 18:16
Е,дайте да си подредим и кажем желанията ни за новата година,какво искаме да променим и т.н и дано на всички ни се осъществят (: ^^

+ живи и здрави най-вече да сме
+ да влезна в гимназията,в която искам
+ да имам добри оценки (: И да завърша отлично.
+ Да е година,изпълена с мнооого усмивки..
+ Да имам новиии още новии яки човечета до себе си
+ да успея да управя математиката!най-после..айдеее..дано..(меега важното..),да почна да я разбирам
+ да имам сумати нещица,които да ме радват
+ да отскокна до София(поне веднъж..)
+ да имам една незабравима прощална вечер (:

+

6.най-накрая ди си намеря някой..който да ме гушка..
7.да поотслабна малко..
8.да си контролирам нервите+ да спра да псувам толкова често

+ да спра да се карам със сестра ми за най-малкото нещо :D
+ да завърша със 6 по музика :lol: :lol: :lol:
+ и не само по музика :D
+ да си напрая мега якия рожден ден
+ да си изкараме супер на всички рожденни дни и събирания :D
- не се сещам повече ;д;д

kik7
12-29-2010, 18:17
Мерси за решените задачи :-) :-) :-)

loveislie
12-29-2010, 18:19
може ли малко помощ

Три класа събрали книги за училищната библиотека. Първият клас събрал с 20 книги повече от втория,а третият клас събрал 25% от броя на книгите, събрани от първите два класа. По колко книги е събрал всеки клас,ако бройките на книгите,събрани от втория и третия клас,се отнасят както 4:3?

awesomesheepy
12-30-2010, 08:03
Можете ли да ми помогнете с тези задачи:

21.AL e ъглополовяща на ъгъл А,ъгъл САL = 20 °,ъгъл МСВ=40° и ъгъл СМВ=60 ° Ъглите на триъгълника са:

23.Ъгъл NMO=15°,ъгъл OPN=35° и лъч МО и лъч РО са ъглополовящи.Мярката на ъгъл MNP e:

25.ъгъл ADB=ъгъл ABC=80 °,ъгъл BAD=60 °,ъгъл ACB=70 °.Мярката на ъгъл АОВ е:

MegiBoOm
12-30-2010, 08:47

21.AL e ъглополовяща на ъгъл А,ъгъл САL = 20 °,ъгъл МСВ=40° и ъгъл СМВ=60 ° Ъглите на триъгълника са:

23.Ъгъл NMO=15°,ъгъл OPN=35° и лъч МО и лъч РО са ъглополовящи.Мярката на ъгъл MNP e:

Тръгна да решавам първата, ама не си казала какво е М?

awesomesheepy
12-30-2010, 09:02

Тръгна да решавам първата, ама не си казала какво е М?

извинявай,ами не е дадено в условието,но пък - на чертежа е 60 °

RY
12-30-2010, 09:34
Ще се опитам да реша 2 или 3 пък ако мога и двете ще се радвам да ти помогна..Почвам. :P
ПП:Без чертежи е доста трудно да направя чертеж за себе си,а оттам да реша задачата..Няма ли някакъв начин да направиш чертежите дето са дадени..дори и на пейнт? ;р

awesomesheepy
12-30-2010, 09:50
Ще се опитам да реша 2 или 3 пък ако мога и двете ще се радвам да ти помогна..Почвам. :P
ПП:Без чертежи е доста трудно да направя чертеж за себе си,а оттам да реша задачата..Няма ли някакъв начин да направиш чертежите дето са дадени..дори и на пейнт? ;р

ще се опитам и ще го пусна (:

Благодаря ви.

awesomesheepy
12-30-2010, 09:55
Ох,суппер грозни и криви станаха..

Ръката ми трепери..не мога да чертая така 8-)
но пък..дано се разбира достатъчно.

http://prikachi.com/images/630/2807630H.jpg

RY
12-30-2010, 10:10
Май ги реших..Има ли отговори,да си сверя? Или направо да ти ги казвам? 8-)

awesomesheepy
12-30-2010, 10:33
кажи ми направо (:

Много ти благодаряяяяяяя <3

RY
12-30-2010, 10:44
http://prikachi.com/images.php?images/759/2807759f.jpg :D
тоя щрифт май не се чете много хубаво :( :(
Ако не разбираш нещо питай. :*

kik7
12-30-2010, 10:46
някой може ли да ми каже как решава тази задача, защото на мен не ми се получава отговора:

[b][color=indigo](-x-2)

RY
12-30-2010, 11:03
[quote=kik7]някой може ли да ми каже как решава тази задача, защото на мен не ми се получава отговора:

[b][color=indigo](-x-2)

taratorcho
12-30-2010, 11:08
[quote=RY][quote=kik7]някой може ли да ми каже как решава тази задача, защото на мен не ми се получава отговора:

[b][color=indigo](-x-2)

kik7
12-30-2010, 11:19
RY мерси :-) :-) :-)

biolojkata95
12-30-2010, 12:05
не разбрахме какжо искаш да кажеш тарторчо
пишете някои задачи по химия ако искате
впрочем до къде сте стигнали по химия

taratorcho
12-30-2010, 12:09
не разбрахме какжо искаш да кажеш тарторчо
пишете някои задачи по химия ако искате
впрочем до къде сте стигнали по химия

минахме уравненията, азз сега точно ще ходя да зубкам по Химия :D ... може би сме на различни учебници :)

вие ?

biolojkata95
12-30-2010, 13:03
аз съм 9-клас
просто ми е много интересно да ви чета и да ви помагам
иначе уча във ПМГ във Велико Търново
профил "Биология химия и английски съм
така че мога да ви помагам по тези предмети -особено по химия
но и по математика мога да помагам

аз си научих по РЕ и сега ще уча за класното по литература
и утре вечерта парти с приятелки
Чао и се извинявам че ми стана дълъг поста :(

kik7
12-30-2010, 13:30
така .. по математика съм решила 69/98 задачи .. утре отново ще прегледам нерешените задачи и ако успея да реша някоя супер ако не на урока :D по химия сме до Съставяне на формули по дадена валентност. Упражнение

taratorcho
12-30-2010, 13:39
така .. по математика съм решила 69/98 задачи .. утре отново ще прегледам нерешените задачи и ако успея да реша някоя супер ако не на урока :D по химия сме до Съставяне на формули по дадена валентност. Упражнение

..ехе назад сте ... по колко часа имате на седмица, ние по един :)
пп: за задачките по математика споделяй, може да реша, някоя (в математическа паралелка съм, ще се радвам, ако мога да помогна :))) )

gummybear
12-30-2010, 13:43
запис :-o

SiSi7yYy
12-30-2010, 14:11
запис :-o

Душа какъв запис разправяш :lol:

biolojkata95
12-30-2010, 14:21
както писах съм паралелка биология и химия
и дори да ви се стори много имам по 7 часа химия и 7 часа биология на седмица-само не се стряскайте :o

taratorcho
12-30-2010, 14:26
както писах съм паралелка биология и химия
и дори да ви се стори много имам по 7 часа химия и 7 часа биология на седмица-само не се стряскайте :o

... то сигурно и затова ти е така името на профила :grin: ... Азз имам по 9 часа математика на седмица :D , иначе имам фр, които са 8 клас и имат по 23 часа английски на седмица :shock: :? ... иначе и на теб не ти е леко :-o

kik7
12-30-2010, 14:46

..ехе назад сте ... по колко часа имате на седмица, ние по един :)
пп: за задачките по математика споделяй, може да реша, някоя (в математическа паралелка съм, ще се радвам, ако мога да помогна :))) )

ами и ние имаме по един час ама ние един урок го взимаме за 2 часа :D за задачите утре като ги преглеждам ще пусна .. мерси :-)

biolojkata95
12-30-2010, 14:48
приятно ми е макар да ми е натоварено
аз и аз миналата година имах по 21 часа на седмица английски
ти кои клас си и къде учиш
а за името на профила си прав

taratorcho
12-30-2010, 15:17
приятно ми е макар да ми е натоварено
аз и аз миналата година имах по 21 часа на седмица английски
ти кои клас си и къде учиш
а за името на профила си прав

От София в 56; 7 клас съм :) ... Ти ?

biolojkata95
12-30-2010, 15:24
Нали писах горе ПМГ Велико Търново
9-ти клас

biolojkata95
12-30-2010, 15:26
kik ако не ти е ясно нещо по химия пиши

taratorcho
12-30-2010, 15:29
да бе вярно, не го погледнах ... :)
тая биология е цифра тъпа, поне на мен де, сега учим за растенията и там размножаването им и т.н ама ее мноооого тъпо, незнам как теб те влече :)

awesomesheepy
12-30-2010, 15:42
Ами то биологията е най-интересна и приятна от тези разказвателни,които имаме..физика,география,хим ия,история..бляк.

taratorcho
12-30-2010, 15:51
.... лесна, но изключителна тъпа :shock: ... понякога заспивам над учебниците :D :D :D

Аззз спирам да спамя, че може би вече на някой им дойде до гуша , за което се извинявам :)

biolojkata95
12-30-2010, 16:02
растенията и безгръбначните са наистина тъпи
но нататък гръбначните човека
анатаомията и всичките му системи са мн интересни
по нагоре ще ти стане интересно
иначе мен ме влече повече химията
даже сега решавам е един химичен преход

biolojkata95
12-30-2010, 16:03
Чвстита 100-на страничка
дано има о6те 2-3 пъти по толкова стр. до края на 2-рия срок

theonlyone123
12-30-2010, 16:11
100-тна страничкаа :grin: :grin: :grin: :grin:

Мм днеска беше мн якоо :grin: :grin: . С една фр ходихме на шопинг , напазарувах си някои нещица (мн си ме кефят :D ) :grin: :grin: :grin: ии сега тя ще спи у нас ... :grin: :grin: :grin: .. голям кефф :D

Днеска учих малко по география , но ми е мн скучна и така и нищо не запомних .. как успявате да учите по тоя предмет не знам .. толкова ми е безинтересна и скучнаа .. а трябва да я уча,заради даскалото в което искам да влеза :o :o :o :? :? :? 8-) 8-)

taratorcho
12-30-2010, 16:11
... да за анатомията на човека и животните е интересно :) ... Химията за сега ми е интересна и си я знам, ама мисля, че там вече към 9-10 клас започва да става трудна, ама щом се справяш и ти е интересна, няма нищо лошо :)

... аз сядаам да уча, че не остана време, днесс цял ден съм пред тоя сайт :D :D

biolojkata95
12-30-2010, 16:17

Мм днеска беше мн якоо :grin: :grin: . С една фр ходихме на шопинг , напазарувах си някои нещица (мн си ме кефят :D ) :grin: :grin: :grin: ии сега тя ще спи у нас ... :grin: :grin: :grin: .. голям кефф :D

Днеска учих малко по география , но ми е мн скучна и така и нищо не запомних .. как успявате да учите по тоя предмет не знам .. толкова ми е безинтересна и скучнаа .. а трябва да я уча,заради даскалото в което искам да влеза :o :o :o :? :? :? 8-) 8-)
как хем искаш да влизаш с нея хем ти е скучна
все едно аз да бях влязла с математика или география

biolojkata95
12-30-2010, 16:18
... да за анатомията на човека и животните е интересно :) ... Химията за сега ми е интересна и си я знам, ама мисля, че там вече към 9-10 клас започва да става трудна, ама щом се справяш и ти е интересна, няма нищо лошо :)

... аз сядаам да уча, че не остана време, днесс цял ден съм пред тоя сайт :D :D
Химията 9-ти клас и нататък наистина е доста трудна и сложна но засега я разбирам................ да видим до кога така
Ти каква специалност и куде искаш да влизаш

taratorcho
12-30-2010, 16:18

как хем искаш да влизаш с нея хем ти е скучна
все едно аз да бях влязла с математика или география

... може би с това се кандидатства ... :?

biolojkata95
12-30-2010, 16:24
да може и с география във учили ща с такива паралелки но
като и е скучна
аз това се учудих
а това че все едно аз да съм жлезнала с математика го казах като сравнение на ней ния пример
просто защото математиката ми беше адски скучна и тъпа 7-ми клас и био и химия ме влечаха повече

тука май го обърнахме на чат :lol: ама пък ще задвижиим темичката така :-)
ърааа свърших по тъпата литератур :oops: а

kik7
12-30-2010, 16:27
и на мен географията ми е много ама наистина много скучна на 3-ти имам тест пък нищо не знам .. :D и да си прочета уроците пак нищо няма да запомня :D утре мисля да си направа проекта по АЕ ( обичам да уча или да прая нещо по АЕ супер лесното е .. ) и може би да почета малко по география :D в събота ще отида на урок и после ще уча по биология и по литература а в неделя ще уча по физика ...

taratorcho
12-30-2010, 16:27
АЗ вече НАИСТИНА сядам да уча, защото не съм учил от много време :D :D :D ... темата си е добра и заслужава да бъде коментирана и от други, не само ние :D :)

biolojkata95
12-30-2010, 16:30
kik и др
вие добре ли сте да оставяте вс за последния момент
аз например съм 9-ти клас

biolojkata95
12-30-2010, 16:38
haha аз учих до ей сега
допрочитам само последната разработка по литература за класното и съм свободна
Три дена цели почивка(щото знам че съм си научила за другата цяллата седмица-без историята но нея не съм я включвала във плановете си)

taratorcho
12-30-2010, 16:39
:D :D :D :D ... така е :? ... амаа аз осъзнавам, че трябва да уча към самия край :( :D

biolojkata95
12-30-2010, 16:47
е да ам как ти се струват 3 дена почивка и то пълна без никакво учене ,а

taratorcho
12-30-2010, 16:53
тея дебелите големи букви нещо ме дразнат, а :D :P (нищо лично)