View Full Version : Настоящи седмокласници
zlatit0o
01-15-2011, 20:26
аз съботата и неделята само спя и излизам и разцъквам на компа... супер мързел съм ;д
И аз да се включа.. :)
Моите класна минаха.. по БЕЛ имам 6, а по математика 5... И аз като вас не я огрявам много... :lol:
Иначе срочните са:
БЕЛ - 5/6
Математика - 5.4.. ако ме изпита и изкарам 6 - 5.50 ии дано да се смили над мен.. 8-)
История 100% 6
География - нямаме срочни
Физика - 6
Биология - 5,6 аа много е настоятелна тая мойта госпожа.. очаквала много от мене и щяла да ме мъчи до край.. направо нз какво ще правя.. :shock:
Химия - сигурно 6
ФВС - 6
Английски - 6
Технологии - 4,5,6.. каквото бог даде.. разчитам само на късмет..
Амии това е..
А иначе утре .. Ще решавам задачи за уроцире по математика
Ще си науча по Химия (теа уравнения и те нещо не ми пасват..), по БЕЛ и по История..
Ще чета малко от една книжка за първа помощ (ще се явяваме на състезание организирано от червения кръст)
Иии на компа малко и така..
Охх много се овлякох...
:D
zlatit0o
01-15-2011, 21:07
Айде, хора ще лягам утре ще си пишем отново :-)
LaChupacabra
01-15-2011, 22:29
ами моите планове за утре са: да си посля до към 11...да из1истя вкъщи..и да решавам задачи по математика....тя госпожат ани каза какви ще са : 1 тектова и 6 о т уравненията..и съм си поставила като задача поне 10 текстови да реша и от всеки вид уравнение по 10 задачи..а от тези които най ми куцат..по-повече :(
айде лека мека хора :]]
zlatit0o
01-16-2011, 08:41
Ето че пак дойде края на уикенда :(
Очаква ни нова седмица със мъки :D (поне за мен)
Има ли будни.. :-P
Най-после ми мина урока. :grin: :grin:
Сега мисля да поспя,после ще си препиша едни задачи и ще си правя бижута . <3
Почва нова седмица.. :smt073
zlatit0o
01-16-2011, 09:36
Ех, твоя урок мина, а аз сега отивам :( .. ;д
после пусни снимки на бижутата, ако може :) интересно ми е, ако ми хареса може и аз да се заема някой ден :P
MegiBoOm
01-16-2011, 09:43
Здравейтеееее.....( за някои Добро утрооо! :D )
Как сте....Как прекарахте уикенда?
Аз досега писах по математика и учих по химия и после трябва да науча 7 урока по история! :shock: :booooomb: :shock: :booooomb:
Я кажете вие как ги учите тея уроци, щото утре имам тест, а са ми толкова безинтересни и пак нищо няма да направя! Дайте някакви идейки :-P
Аз ги прочитам един път и си ги знам перфектно, колкото и нереално да звучи това за някои. А и да попитам защо имаш толкова много да учиш или просто не си седнала навреме ?
theonlyone123
01-16-2011, 09:53
Ох , аз са решавам задачи по математика :o :o :o
Моля ви , на тези на които им е минало класното по мат , да кажат г/д кви задачи имаше . Мерси предварително =]]
МegiBo0m // Ми лично аз си подчертавам най-важното,уча го и си го разказвам един два пъти . После прочитам веднъж урока и съм готова . =]]
Мойто мина преди месец :razz: и кажи кой клас си
theonlyone123
01-16-2011, 09:56
Мойто мина преди месец :razz: и кажи кой клас си
Хах , еми логично да съм седми клас ...
Имах 2 задачи за уравнения , другите 8 бяха геометрични ;)
Записвам се и аз, защото съм 7ми клас :D (има рима) Някакво притеснение ме хваща, когато си мисля за изпитите за кадидатстване след 7ми, но се надявам да влезна в училището, което искам. Сега отивам да уча по биология, че утре ще правим контролна върху раздела за растенията. :)
П.С.
Ще следя темата с интерес :grin:
LaChupacabra
01-16-2011, 10:32
аз по история уроците с един прочит ги запомням защото са ми страшно интересни...
по математика кланото ни е утре и ще има 7 задачи : една текстова от вида на ''Антоан имал да реши 15 задачи за..''и 6 с уравнения от всеки вид- с формули,със знаменател,разкриване на скоби и т.н. :D
сега сядам да решавам задачи....
awesomesheepy
01-16-2011, 10:37
Здравейте =)
Ъм,седмицата започва от утре наново :/ ииии .. :smt089 :smt108
Иначе,до сега решавах задачи по математика,домашната,25 задачи и такам.
Разбрах че уравненията са ми интересни и ги решавам с кеф, и съм бърза,брееееееей! 8-)
Сега ще поуча стихотворението,ще се изкъпя и излизам.
SiSi7yYy
01-16-2011, 10:55
На нашето класно по Математика утре, ще има 20 задачи :booooomb: :booooomb: .. Дано да успея :D
Runaway11
01-16-2011, 11:11
На класните имам две 6-тици :grin:
За срока се оформям всичко да ми е 6 8-)
ПП Върнах се от урок по математика и имам огромствена домашна!!! :(
И съм пак в сряда...а вторник съм по бг и трябва да правя преразказ и да уча анализ на "Неразделни" бляяяя....
Ние вече изучихме на курса и "По жътва" май се очертава това да ми е любимото произведение... :D
ПП Вие къде смятате да ходите на пробни...Нашата учителка по бг от курса ни организира да ходим в Пловдив в търговската и математическата някъде към Март-Април...
Относно по колко задачи решавам...всеки пър различно обикновено по 20-30 с уравнебия и 10 тестови 8-)
zlatit0o
01-16-2011, 11:43
Сега се връщам от уроците.. :grin: ще си направя почивка от 1 час, след което ще уча първите два урока за "Царство животни" по биология и после ако не ме домързи ще поуча по история.
Относно това как си уча уроците..
чета 1-ва точка 2 пъти и я повтарям, след това 2-ра, 3-та и т.н.
ама все пак съм много зле по история... ужасно безинтересна ми е :\
zlatit0o
01-16-2011, 11:46
А, и на нашето класно имаше 11 уравнения и 4 геометрични.. това беше непосилно за мен и заради това имам двойка. :[
MegiBoOm
01-16-2011, 11:57
^двойкаа? :shock:
theonlyone123
01-16-2011, 11:57
А, и на нашето класно имаше 11 уравнения и 4 геометрични.. това беше непосилно за мен и заради това имам двойка. :[
Сериозно ли ?? Ужасс :smt089 :smt089
Ох .. как не ми се учи обаче .. така ме мързи .. до са учих по физика , решавах задачи и си напраих един преразказ .. и са траа да уча по география .. ама ме мързиииии :? :? :-x
MegiBoOm
01-16-2011, 12:09
^ споко не си само ти. Трябва да науча 5-6 урока по история, а за сега съм още на третия.....пфф....колко го мразя тоя предмет! :booooomb:
zlatit0o
01-16-2011, 12:23
^двойкаа? :shock:
Ахам :smt012 за съжаление...
zlatit0o
01-16-2011, 12:27
MegiBoOm а с колко трябва да завършиш по история?
Аз съм СУПЕР ЗЛЕ! и ще завърша с 3-ка, но може и 4-ка ако изкарам 6 на предстоящия тест в четвъртък.
MegiBoOm
01-16-2011, 12:45
Еми при мен се е получило така:
ако изкарам 4 с 4
ако изкарам 5 с 5
ако изкарам 6 с 6 :booooomb: 8-)
И аз имам тест по история в петък,ама викам айде няма да уча неска,че до петък всичко ще забравя..
Нашето класно имаше 4 задачи с уравнения и 2 геометрични..Тогава още не бяхме взели текстовите.Едната геометрична беше с начупени прави дето двете са успоредни и трябва да намериш даден ъгъл.
Досега правих нещица с глината...още не съм добра,така че няма да пускам снимки. :oops: Мисля да си поръчам от едно много сладко бижу от една съфорумка. :oops:
:-) :-) :-)
zlatit0o
01-16-2011, 12:47
MegiBoOm А ако изкараш 2 или 3? :D
zlatit0o
01-16-2011, 12:49
RY кое бижу по-точно, дай линк :P
MegiBoOm
01-16-2011, 12:55
Ееее.....тогава ще съм за 4 :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :D
zlatit0o
01-16-2011, 13:02
Ееее.....тогава ще съм за 4 :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :D
:D :D
Успех тогава, желая ти 6 :-)
RY кое бижу по-точно, дай линк :P
Ето я темата : http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=358812&postdays=0&postorder=asc&start=0
Има много интересни неща. :grin:
http://prikachi.com/images.php?images/694/2541694p.jpg от тук ми харесват костенурката и поничката
http://prikachi.com/images.php?images/839/2868839e.jpg -а съм влюбена в това :oops:
zlatit0o
01-16-2011, 13:30
^еха наистина са мн яки :P
Здравейтее... аз сега почнах да си решавам задачите за урока.. този път не са много.. само 10 :grin: .. После сигурно ще уча по биология, защото утре сигурно ще ме изпитат за оформяне.. и от тва зависи.. ако изкарам 4 или 5 - 5 за срока ако изкарам 6 - 6... стискайте палциииии :razz:
Между другото zlatit0o и аз имам тест по история в четвъртък... Много е смотана тая мойта госпожаа и направо ми иде да я обезглава.. :-x :-x :-x
zlatit0o
01-16-2011, 13:40
Охх, наща е една дебелана (с извинение :D ) бавно развиваща.... :X
Хахахахах..,... . ,. ся се сетих за нещо..
На една екскурзия бяхме в хотел и стаята беше двуетажна абее нещо като апартаментче и едни момчета се бяха скрили на втория етаж апък ние се правихме на заспали на първия етаж и госпожата идваше на проверка, и някой тропна отгоре и тя почна да се качва по стълбите, а те се огъваха от нея, помислихме си, че ще падне ама не успя :razz:
LaChupacabra
01-16-2011, 13:43
oх от 2 на обяд решавам задачи...решила съм 42...и сигурно още толкова . 2 ще реша...изпуши ми главата...
а на какво ще ви е контролното по история?нашето мина..беше в сряда...на Древна Елада...хипер лесно беше :D може би защото историята много ми харесва :D ще ни го връщат в понеделник...
аааа тея бижута от глина са ЖЕСТОКИ...много ми харесаха сърчицата с нотите и паяжината..100 % ще си поръчам като събера малко пари...с удоволствие бих се захванала и аз да пробвам да си направя ама каквато съм''сръчна'' по добре да си ги поръчам :D
LaChupacabra
01-16-2011, 13:45
Охх, наща е една дебелана (с извинение :D ) бавно развиваща.... :X
Хахахахах..,... . ,. ся се сетих за нещо..
На една екскурзия бяхме в хотел и стаята беше двуетажна абее нещо като апартаментче и едни момчета се бяха скрили на втория етаж апък ние се правихме на заспали на първия етаж и госпожата идваше на проверка, и някой тропна отгоре и тя почна да се качва по стълбите, а те се огъваха от нея, помислихме си, че ще падне ама не успя :razz:
омг :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: а къде сте били на екскурзия? :D
хахаха.. жакло за вас :D
Наща пък е една слабааа.. ходи с някаф измислен кок и бретона разделен на 2 и с некви фиби.. все едно е с рога.. ****** Иванова - известна още като "Мис Муу" 8-)
LaChupacabra
01-16-2011, 13:46
нашата по история и тя е една дебела....ама мен ме кефи :D другите от класа не я харесват..щото те като говорят и я им се кара...ама мен никог ане ми еправила забележка :D
Май всички имаме много по история. На теста сигурно ще имам 4 и затова ще я помоля да ме изпита, но от съседния клас казаха, че г-жата им е казала, че ако искат 6 за срока, трябва да научат всичко, което сме взели досега. Ето поради тази причина аз до сряда трябва да науча 23 урока(вече 21) :? На всичкото отгоре в сряда освен, че ще ме изпитат, имам контролно на уравненията, а задачите от движение и работа не мога много да ги разбера. А, тогава понеже имаме 2 часа БЕЛ, първия час ще имаме тест на правопис и т.н, а втория - в/у "На прощаване" и "Немили - Недраги".
MegiBoOm
01-16-2011, 13:55
бляя.....ужас......тая история ми вдигна кръвното :D
Иначе сутринта реших към 10 текстови задачки и тва беше 8-)
Научих си урока по химия за утре.
Написах си и по литература.
Сегааааааа ми остана истериятааааааааааааааааа :-x :-x :-x :D
Иначе във вторник пък имам КОНТРОЛНО по ГЕОГРАФИЯ и просто нз кво ще правя (: Тооооооооолкова пък да я мразя тая тъпа география, че няма накъде хдд
Не съм учила нищо и най-вероятно няма да имам и време....дано не ми се наложи да бягам де :D
Тааа това е!
някой може ли да ми каже дали тези чертежи са правилни :
1. http://prikachi.com/images/86/2869086F.jpg
2. http://prikachi.com/images/87/2869087I.jpg
3. http://prikachi.com/images/90/2869090y.jpg
4. http://prikachi.com/images/92/2869092L.jpg
5. http://prikachi.com/images/93/2869093T.jpg
мерси :-)
Географията е тъпа. :D Вече реших,че ще кандидатствам в търговска и за там ще ми трябват оценките по история и география.За петък ще се захвана много сериозно да уча.
Иначе за чертежите...не мога да помогна,защото още сме назад. :(
някой може ли да ми каже дали тези чертежи са правилни :
1. http://prikachi.com/images/86/2869086F.jpg
2. http://prikachi.com/images/87/2869087I.jpg
3. http://prikachi.com/images/90/2869090y.jpg
4. http://prikachi.com/images/92/2869092L.jpg
5. http://prikachi.com/images/93/2869093T.jpg
мерси :-)
Мисля че са верни.. Правихме в училише.. :-)
zlatit0o
01-16-2011, 15:08
Ееее, най-сетне си научих по всичко :grin:
А вие?
MegiBoOm
01-16-2011, 15:10
Хуах...все още се боря с историята :booooomb: :D
мерси :-) сега ми остава да ги науча наизуст :D утре ще правим 20 минутка :( на предната имам 4 :( :( :( ама не знам дали ги е писала в дневника .. трябва да имам 6 ... ще правя и тест по математика искам 6-ца макар че няма да ми помогне за 6-ца за срока .. ще ме изпитват и по ФВС за коремни преси ( мисля че ще имам 6 :D ) .. с тва боледуване много нещо изпуснах :D
А аз немога да се отлепя от компа за да си дореша задачите.... :lol: 8-)
SladkaZagadka
01-16-2011, 15:19
Хеей :) Успех с историята :-)
http://www.historyvuz.hit.bg/images/history.jpg
Днес станах, имах четири часов урок по математика ... после малко мързел :d , хапване .. писане на домашни за понеделник ии това е :) Сега малко танци :D
Искам да ви попитам нещо ... знам, че тук няма да получа най-точния отговор, но и не целя това ..
Защо 90 процента от форума нарича хората, които нямат осми клас "пикли"? Нито се изпускат в леглото, нито са показали, че по такъв начин трябва да се комуникира с тях . Ами да, нямаме толкова опит във всички сфери като десетокласниците, да речем, но това означава ли, че това поведение е заслужено или похвално? Едва ли . И не намирам за образцово по-големите да се обръщат към по-малките по възраст (не винаги по държание и начин на мислене) по този нелеп и детски начин, още по-малко, че като по-възрастни хора би трябвало да умеят да се изказват не толкова крайно ... Лично мое мнение.
zlatit0o
01-16-2011, 15:25
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=384073&start=15
SladkaZagadka май си видяла тази тема :-o .. и аз се чудя, но няма значение, не ме вълнува мнението на околните, още по-малко пък на хора, които са напълно непознати за мен.
SladkaZagadka
01-16-2011, 15:29
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=384073&start=15
SladkaZagadka май си видяла тази тема :-o .. и аз се чудя, но няма значение, не ме вълнува мнението на околните, още по-малко пък на хора, които са напълно непознати за мен.
Ами не само тази тема, става въпрос принципно ..
zlatit0o
01-16-2011, 15:30
Ами да, и аз съм забелязала...
Щом ние малките сме пикли.. Незнам какви трябва да са десетокласниците.. А щом си позволяват да убиждат и то по-малки от тях.. То тогава възрастта изобщо не е показател, че са по-умни или по-зрели от нас, които се опитваме да им налеем малко акъл в главата.. Вместо да е обратното.. :?
LaChupacabra
01-16-2011, 15:37
ох сега си почивам малко..тея задачи ми взеха здравето..и името си не помня вече :? :D ама поне ги разбрах де :grin:
LaChupacabra
01-16-2011, 15:38
Щом ние малките сме пикли.. Незнам какви трябва да са десетокласниците.. А щом си позволяват да убиждат и то по-малки от тях.. То тогава възрастта изобщо не е показател, че са по-умни или по-зрели от нас, които се опитваме да им налеем малко акъл в главата.. Вместо да е обратното.. :?
точно.. :D
MegiBoOm
01-16-2011, 15:42
АХАХААХУАХААУАХ
батеее...оставете ги да праат квото искат! един ден ще видят защо сме им казвали да си пишат нещата сами (вярно, всеки поне веднъж е преписал нещо от интернет, но при тях това е всекидневно... ;/ )
Да се оправят изобщо не ми дреме за мързелите, които искат да им се налее сивото в главата.. Таа.. 8-) аз още не съм си решила задачите.. смятам да го няправя утре а тази вечер да се приспя с биология.. :P
biolojkata95
01-16-2011, 15:57
приятно приспиване с биология
между другото да попитам има ли някой от вас който ще кандидатства биология или химия
MegiBoOm
01-16-2011, 16:02
^ нз , но все още се чудя дали да ходя в природа математическата с химия....
АХАХААХУАХААУАХ
батеее...оставете ги да праат квото искат! един ден ще видят защо сме им казвали да си пишат нещата сами (вярно, всеки поне веднъж е преписал нещо от интернет, но при тях това е всекидневно... ;/ )
Не ми е в тази тема мястото, просто искам да вметна нещо.
Някой ден и вие ще сте така.
Просто сега имате време да четете по всичко, а като пораснете малко няма да ви е до литература, защото тя заема едно от последните места от важните предмети.
Ще видите когато имате по 7-8-9 часа на ден, от които 6- разказвателни, където урокт ви е 20-30 листа.
Когато имате да научите половин учебник за 2 седмици и да пишете по 4 теми за 2 учебни часа.
Тогава надали ще предпочетете да се тормозите да запомните нещо, нужно ви само за часа пред това да си научите по важните предмети.
MegiBoOm
01-16-2011, 16:06
^ъм...никъде не съм споменала, че няма да е така.....просто не е и толкова трудно да се потърси в гугъл и ако няма резултат да се пита тук, нали?
SladkaZagadka
01-16-2011, 16:09
АХАХААХУАХААУАХ
Не ми е в тази тема мястото, просто искам да вметна нещо.
Някой ден и вие ще сте така.
Просто сега имате време да четете по всичко, а като пораснете малко няма да ви е до литература, защото тя заема едно от последните места от важните предмети.
Ще видите когато имате по 7-8-9 часа на ден, от които 6- разказвателни, където урокт ви е 20-30 листа.
Когато имате да научите половин учебник за 2 седмици и да пишете по 4 теми за 2 учебни часа.
Тогава надали ще предпочетете да се тормозите да запомните нещо, нужно ви само за часа пред това да си научите по важните предмети.
Не става въпрос за това! Става въпрос защо потребител, който е изказал мнението си във форум, където това е целта, трябва да бъде обиждан и наричан с такива думи, крайно неприсъщи за един 13-годишен човек? Да не би да идвате у нас и да проверявате дали еди-кой-си се изпуска, че тогава да казвате кой е пикла и кой не е? И не, аз нямам по 9 часа на ден, имам 7, не пиша есета по 20 страници, пиша преразкази по 4, не гледам само как да свърши часа по -бързо и да отида да пия кафе, а слушам внимателно и ви водя бележки, но явно разбирам значението и смисъла на тази дума по-добре от вас (тези, които я използват постоянно за наричане на по-малките от форума, изказали мнението си по даден отворен въпрос). И въпреки това не мога да кажа, че сте се преуморили толкова, че да не седнете да си напишете сами съчиненията или темите . И как няма да имаш да учиш половин учебник за 14 дни, като системно явно не си разбирал / питал / учил?
zlatit0o
01-16-2011, 16:10
пък и не е нужно да ни наричате пикли :?
приятно приспиване с биология
между другото да попитам има ли някой от вас който ще кандидатства биология или химия
ами аз с биология и английски език в МГ но ще го пиша на последно място
Не си позволявам да слагам на хората етикет по критерии възраст.
АЗ не съм ти казала пикла, казах ти Злати. :)
SladkaZagadka - Поста ти е напълно необоснован. :wink:
Половин учебник имаме да учим по програма, понеже вземаме изключително много материял, а не защото не съм учила/чела/разбирала.
Не съм като вас с историята, която толкова ви тормози с уроците по 2 страници.
Например за след 2 дена имам да уча по право урок за Народното събрание дълъг 50, цели 50 страници ..
Ще говорим пак след няколко години. Айде приятно учене. Не искам да ви спамя в темата. :)
awesomesheepy
01-16-2011, 16:38
Стига спам де.
Бягаме от темата. ;/.
такова,реших си задачите,научих г/д стихотворението
готова съм за утре
очертава се да върнат контролните по физика(дано 6-ца..данооо),изобразително(т м ще имам 6 8-) )
И вечерта сме класа на театЪр <3 Ал,колко съм зажадняла за театър..
хахаха.. Утре съм на училище от 11 до 13:30.. 8-) 8-) 8-)
Учителите щели да ходят на някакво обучение та.. часовете ще са по 20 минути... :P
SladkaZagadka
01-16-2011, 17:19
SladkaZagadka - Поста ти е напълно необоснован. :wink:
Половин учебник имаме да учим по програма, понеже вземаме изключително много материял, а не защото не съм учила/чела/разбирала.
Не съм като вас с историята, която толкова ви тормози с уроците по 2 страници.
Например за след 2 дена имам да уча по право урок за Народното събрание дълъг 50, цели 50 страници ..
Ще говорим пак след няколко години. Айде приятно учене. Не искам да ви спамя в темата. :)
Относно урока : Не вярвам всички детайли да ги научи човек, само най-важното :) По принцип на мен историята ми е сила, така че аз не бих имала нищо против :) И + това натоварването на 7. клас също е голямо, не може да казваш, че едва ли не ние си живеем живота, а вие сте "великите мъченици", защото просто не е така .. Като се прибера в 3 от училище и почина 10 минутки веднага го отпрашвам до 3-4 през нощта, а ставам в 7 .. Оплаквам ли се? Не, защото може би не всичко, но голяма част от нещата, които уча, ще ми потрябват някой ден . И дори и двойкарите от класа да ми казват, че съм луда, за да уча до толкова късно, все си мисля, че едва ли психическото ми състояние е толкова критично, че да ми дават такива крайни етикети . И мерси за пожеланието :) Ще ми потрябва .
raqtaaa, блазе ви :( . При нас винаги идват други учители, като съответният отсъства, дори и да не преподават по предмета .
По принцип и при нас идват, но сега не са 1 или 2 а всички учители и затова ще се посъкрати учебния ден за да може и двете смени да минем до 13:30..
theonlyone123
01-16-2011, 18:15
Охх .. много натоварена седмица ще бъдеее :(:(:(
Утре сутринта ще уча по биология за теста ... дано изкарам 6 .. :):):)
А в вторник по география ще уча .. охх ... скукаа ..... :( ..
И класното по математика ми е във вторник .. малее ... траа ми 5 или 6 ...
LaChupacabra
01-16-2011, 19:27
yesss бе..най-накрая си реших всички задачи..21 малки странички.... :-x ама ги разбрах поне :] дано успея утре на класното да изкарам 5 и нагоре...сега ще си почина малко..на лаптопа и после към 12 ще лягам :-D
Успех на всички утрее.. :grin:
Добро утро на тези, които са тук :) Сега ставам, отивам да се къпя и отивам да решавам задачи за урока днес :( Като гледам как се очертава по всичко ще завърша с 6 , без Биологията (при нея с 5)... Ей сегичка говорих с брат ми, днес има рожден ден....не мога да повярвам, че става на 20.....сякаш вчера той се притесняваше за изпитите си след 7 клас....времето си летиии...летии...аз отивам да си се самосъжалявам, а на вас приятен ден :D :) :-)
FatallyGirl
01-17-2011, 07:00
Абе на кои дати са ви изпитите ?
еми то май ще са ни на една дата... :D аз чух, че по БЕЛ тази ще е на 27 май , а по математика на 30 май...другите сиг по-късно след това ;)
awesomesheepy
01-17-2011, 10:55
Имам 6 по изобразително,на контролното 8-) (както си и мислех де)
за утре имам да уча по:
+ география
+български
+математика
+биология
и съм на урок от 16;30
ебаси ужаса ;/.
до сега бях на СИП, решавахме толкова лесни текстови задачи че даже и аз ги разбрах :D теста по физика мина ужасно .. трябваше ми 6 ама сигурно пак ще имам 4 :( :( :( по математика не реших 2 задачи и половина :D за една съм сигурна че е грешна, за останалите не знам :D по ФВС имам 6 :D имам да уча по литература и математика .. утре ще си представяме презентацията по история и така :D
CookieMonster
01-17-2011, 12:45
Можете ли да ми помогнете с тази задача? :(
В 8 часа покрай полицейски пост на пътя минал камион със скорост 36km\h. В 10 часа и 40 минути в същата посока минала кола, която се движела със скорост 60km\h. В колко часа и на какво разстояние от поста колата ще настигне камиона?
П.с. Помагам по руски. :D
LaChupacabra
01-17-2011, 13:08
здрастии :D
днес нямахме история..а така исках да си видя оценката на теста :-x
имам 6 по АЕ на един тест...и следователно 6 за срока :D
ох по ДТИ имам две четворки :shock: :shock: на уч.тет. и на един тест...ох днес го имах 2 часа..толкова ми беше скучно....класното мина...ох майчице....6 задачи с уравнения ..неможах да реша само 1...мисля,че останалите 5 са ми верни...
а текстовата беше лесна..направих си таблица всичко и...НЕ МИ СТИГНА ВРЕМЕТООО! :-x :-x направо щях да откача... а беше елементранаа :-x
за утре имам урок по биология и някви тъпи задачи по руски и съм свободна ^^
LaChupacabra
01-17-2011, 13:09
междудругото с тая тема на това момиче което прави бижута от глина ме зарибихте..с една приятелка ще се пробваме да правим ^^ ако не станя ще си поръчам от нея просто :D
zlatit0o
01-17-2011, 13:18
ОФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ ФФФФФ :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: имам довйка по математика на теста който беше с 4 задачи (мега, мега, мега трудни) такива задачи дето ги дават по олимпиадите :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: направооо ся се оформям за 3,50 ........................... сигурно ще ме изпита в скоро време, а утре ще ме изпита по Зип математика защото имам само една оценка :booooomb: :booooomb: :booooomb: към 18-19ч. ще сядам и до 12 часа ще решавам задачи от началото на учебника до сега... дано тази подкотовка ми помогне за утре и за в близките дни в които ще ме изпита :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: РРРРрРррРРР :@:@:@ :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:
LaChupacabra
01-17-2011, 13:21
zlatit0o ох милата :( успех утре с изпитването :)
SiSi7yYy
01-17-2011, 13:28
Класното ми по Математика беше МЕГА лесно :lol: :lol: .. Обаче май само аз съм успяла да реша всичко .. или аз не съм добре или те .. Бяха много лесни задачите .. :D :D имаше 2 тестови р 4-5 геометрични и останелите с уравнения (общо бяха 20 ) :D :D .. Дано да имам 6 :D
zlatit0o
01-17-2011, 13:33
LaChupacabra благодаря ти много :( :)
SiSi7yYy браво :) дано да имаш 6-ца
SladkaZagadka
01-17-2011, 15:20
В 8 часа покрай полицейски пост на пътя минал камион със скорост 36km\h. В 10 часа и 40 минути в същата посока минала кола, която се движела със скорост 60km\h. В колко часа и на какво разстояние от поста колата ще настигне камиона?
http://i53.tinypic.com/2zom7py.png
Решението ти :)
Аз пък да попитам за друга :
Петя тръгнала за училище със скорост 3 км/час . Седем минути по-късно по същия път тръгнал баща й със скорост 4 км / час , за да я догони . Колко минути след тръгването си бащата е настигнал Петя??
Eлементарна е, но не мога нещо да изравня пътя ..
CookieMonster
01-17-2011, 15:22
http://i53.tinypic.com/2zom7py.png
Решението ти :)
Аз пък да попитам за друга :
Петя тръгнала за училище със скорост 3 км/час . Седем минути по-късно по същия път тръгнал баща й със скорост 4 км / час , за да я догони . Колко минути след тръгването си бащата е настигнал Петя??
Леле, най-после някой да ми помогне. Мерси много! Хич не ги разбирам тия задачи. ;\
а днес докато правих теста са взели задачи от движение .. лесни ми се струват .. или поне тези за които колите/автобусите/хората тръгват по едно и също време ( то ние само тва сме взели :D ) :D :D :D еми аз още ни съм си написала по литература .. само по математика успях за тва ся почвам :D
vesito13
01-17-2011, 15:42
Ти обясня абсолютно същата задача. Само цифрите бяха различни.
Петя V=3 km/h ; t=x ; S=3x ;
Баща V=4 km/h ; t=x - 7 ; S=4(x-7) ;
Sпетя = Sбаща
3х = 4(х-7)
3х = 4х - 28
х = 28
време на бащата: х-7 = 28 - 7 = 21 мин.
vesito13
01-17-2011, 15:49
ОФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ ФФФФФ :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: имам довйка по математика на теста който беше с 4 задачи (мега, мега, мега трудни) такива задачи дето ги дават по олимпиадите :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: И сега разбра ли ги тея задачи? Изкарала си двойка, попитай някой да ти ги обясни, защото сега срочната оценка ти е проблема. На края на годината оценката от изпита ще ти е проблем. :? И не, не се заяждам, просто ти казвам как стоят нещата.
LaChupacabra
01-17-2011, 16:30
научих си по всичко :D сега ще си почивам..и най-накрая ..[от началото на учебната година] ще си легна рано :grin:
Сега се връщам от урок и съм доволна....задачите вече ги разбирам , имаме малко домашна и т.н.....За утре по география имам да пиша за Дубай, имам да решавам задачи за СМГ-то , имам да пиша преразказ и да вадя изразни средства от "Опълченците на Шипка"... +още домашни за даскало...не е малко, но съм била и по-зле :D Айде аз се залавям за всичко това :) :-)
awesomesheepy
01-17-2011, 17:09
оф,не издържам
майка ме ядосва ;/
чудя се къде да се скрия вече..
не съм учила
боже :/.
+ урока мина добре,доволна съм,разбрах ги задачките
+ ще преговоря по география и биология
+ ще си препиша задачите по математика
+ след час,час и половина ще почна да решавам задачи допълнително
8-)
оценките ми от днес са:
- 6 по информационни)
- 6 по изобразително)
аа госпожата ни каза кога е пробния :D на 19.02 :D на 28 и от СИП-а ще правим пробен :D за математика става въпрос !! :D
zlatit0o
01-17-2011, 17:56
vesito13
Попринцип уравненията са ми лесни, както и текстовите задачи, но тези които бяха на този тест са от олимпиади, а тях вече не ги разбирам :/ . В сряда съм на уроци и ще кажа на госпожата да ми ги обясни, макар че няма такива задачи на изходното :)
zlatit0o
01-17-2011, 18:48
Кога ще си лягате? И научихте ли си?
Аз мисля след около 1 час да легна защото нещо не ми се спи :D
И да научих си по география, математика, литература и английски :)
awesomesheepy
01-17-2011, 18:58
Кога ще си лягате? И научихте ли си?
Аз мисля след около 1 час да легна защото нещо не ми се спи :D
И да научих си по география, математика, литература и английски :)
+ ще си легна към 11,видяло се е 8-)
+ имам да си преговоря уроците по биология и география,и ще решавам задачи.
приятна вечер,и утрешен ден ви желая :smt047
успех на контролни,който има.
Хааай! :D Неска взехме еднакви триъгълници,но госпожата имаше работа по някаква програма и сами си четохме урока и писахме задачи..Първия урок просто беше малоумен. :Х За утре май нямам по нищо. :grin: Сигурно пак ще легна към 12. :Х
zlatit0o
01-17-2011, 19:02
Аз след малко отивам да се къпя, след това един чай и лягам :smt015
Лека нощ :-)
LaChupacabra
01-17-2011, 19:05
ох аз още в 6 си научих по всичко и оттогава си мързелувам ^^ мисля да постоя още половин-1 час и да лягам да спя. :D
Лека мека хора :)
zlatit0o
01-17-2011, 19:05
Като се замисля.... още се поседя :D :D
RY до сега какво прави? щото днес не съм виждала да пишеш :-P
theonlyone123
01-17-2011, 19:09
Имам 6 по английски на контролно :grin: :grin:
Оценките ми по английски са : 6 6 6 6 :grin: :grin: .. ако някой иска помощ съм насреща ;)
По биология правихме писмено изпитване от 3 задачки . Изписах толкова много,че няма как да нямам 6 . Или поне се надявам да имам 6 :) :) :) 8-)
До сега учих по география и математика . Утре ще си преговоря по история и ще реша малко задачки,за да се подготвя за класното :) :)
Стискайте палци . Много ми е важно тва класноо :) :)
Бтв разбрахте ли,че ще почваме да учим от 1 септември , зимната ваканция ще ни е 2 месеца , а пролетната ще е 1 месец . И ще учим до 30 юли . Но още не било съвсем решено . Така ми каза една фр ...
Като се замисля.... още се поседя :D :D
RY до сега какво прави? щото днес не съм виждала да пишеш :-P
Ами ходиш до мола,ноо нищо не си избрах. :oops:
Хора,успех на всички контролни. :-)
Пс:Аз съм се изложила на контролната за Немили-недраги..От 15 имам 3 грешки-5. :(
LaChupacabra
01-17-2011, 19:12
2 месеца зимна? :shock: грешно ти е казала...аз бях чула,че се обмисля дали да не почваме от 1 септември и на всеки два месеца да имаме 7 дена ваканция..всмисъл през ноември 7,през март-7 и така..абе още не се знае какво обмислят и те тея министри -.- ама аз мисля,че така е подобре-да почваме по рано...но ваканциите през годината да са разпределени...примерно сега една ваканция 7дневна през март колко добре би ми дошла... :D
zlatit0o
01-17-2011, 19:15
И на мен добре ще ми се отрази едноседмична ваканция, защото съм доста преуморена :(
theonlyone123
01-17-2011, 19:16
Aбее нз ... нищо вече не се знае .. но ще е кофти да имаме само август почивка.Защото
1.Ще трябва всички да ходиме на море през август месец и ще бъде адскли претъпкано .
2.Ами за хората,които работят .. нали всички ще искат да ходят на море и съответно всички ще искат почивка през август месец .. и то кво остава .. няма и магазините да работят ..
zlatit0o
01-17-2011, 19:18
по време на учебната година ще ходим на море http://fc02.deviantart.net/fs70/f/2010/015/d/a/HappyDance_by_CoreyPies.gif
Runaway11
01-17-2011, 19:19
С ваканциите имен ме устройва по-рано да тръгваме ама да са ни по-начесто. Скоро ще лягам, мислих да се изправям ма нещо ми е много изморено и ще го отложа :( ...
ПП Домашните съм ги направила още в 2-3...само за курса имам да уча още 10 фразеологизма :o
И все пак само това за 1 септември ми се струва,че е вярно..Няма ак зимната ваканция да е 2 месеца...И да учим до 30 юли. :shock: :shock:
zlatit0o
01-17-2011, 19:22
Абе, хора какво представляват тези курсове? Какво правите всъщност и какви пари плащате, аз не съм чувала за такова нещо :? ако някой може да даде инфо ще съм благодарна :-P
Runaway11
01-17-2011, 19:25
Абе, хора какво представляват тези курсове? Какво правите всъщност и какви пари плащате, аз не съм чувала за такова нещо :? ако някой може да даде инфо ще съм благодарна :-P
Ми в нашия град викаме така на всички частни учители 8-)
Иначе по бг съм с 5 човека и плащам по 16 лв 3-2-1:30 часа - винаги различно (АДСКИ съм доволна без него нищо нямаше да мога да правя)
По Мат съм сама (индивидуално убочение) 8лв 1:00 час и от него съм много доволна
Общо взето това е... :D
LaChupacabra
01-17-2011, 19:25
аз лично ходя на частни уроци при една госпожа...намерих я чрез една приятелка..взима ми по 8 лв на астрономически час :D като имам нещо неясно я питам и тя ми обяснява :D
Runaway11
01-17-2011, 19:26
И все пак само това за 1 септември ми се струва,че е вярно..Няма ак зимната ваканция да е 2 месеца...И да учим до 30 юли. :shock: :shock:
Тва никога няма да стане според мен!!! Пък и лятото си е лято! 8-)
zlatit0o
01-17-2011, 19:40
А иначе какво предпочитате? Курсове или частни уроци ?
awesomesheepy
01-17-2011, 19:41
частни.
на курсове не съм ходила(само по английски де),но предпочитам частни,защото ти обръщат индивидуално внимание 8-)
ходя на частни по математика и литература,доволна съм
2 часа-20 лв. ( и по двете така )
LaChupacabra
01-17-2011, 19:42
частни уроци...ако имаш въпрос може да си питаш учителя кавото искаш..и ще ти отдели достатъчно време...а курсовете -там има и още деца и ако примерно те разбират всичко а ти имаш затруднения...така се губи времето ... :D
zlatit0o
01-17-2011, 19:58
Ясно :)
zlatit0o
01-17-2011, 20:05
Айде, лягам.. лека нощ :-)
Добро утро на всичккиии !! :-) Сега ставам, и имам да пиша по георграфия за Палм Джумейра в Дубай.. (Ех, какво местенцее.. =; :twisted: :lol: ) ... Честно казано аз искам още нещо-даскалото да почва от 9, както е навсякъде по света ! А иначе според мен ще е по-добре да почваме от 1-ви, но пък е малко смахнато чак до 31 юли да учим...не ми и се вярва.. не знамм....исках да ви питам нещо, ама сега забравих, така че като се сетя ще драсна някои ред още :D Айде байй засега :-)
Добро утроо за тези които сега стават.. Иначе аз днес станах в 7:40 и учих до сега по биология и история, че сигурно ще ме изпитват по биология... :? Имам да правя за утре презентация за филм.. избрах си здрач.. :D (може и за пародията незнам.. ) Сегаа отивам да си видя сандвичите, че да не ям въглени после.. айдее.. приятно учене :-P
Добро утро.Аз станах доста късно днес. :oops: Имаме физикаааааа :-x ,но и физическооо :grin: В петък имаме тест по историяяя. ;(
Иии хора,може ли да ми нахраните яйчицето? http://www.eggcave.com/egg/414473 :oops:
:-) приятно училище
theonlyone123
01-18-2011, 08:37
Хай хора :) :)
Абе да ви питам вие добри ли сте по волейбол ? Как се справяте ? Имате ли няква специална техника ?
мойта техника е да си мятам ръцете, докато олуча топката.. :razz:
Ами ние играем по физическо и много обичам. :grin: Обикновено бием сервис отдолу,но вече се научих и отгоре.Проблем ми е удрянето отдолу с две ръце. [-o<
На мен пък от горе ми е по-лесно...
И на мен ми е трудно с две ръце отдолуу , а сервиза от горе много ясно :lol: :razz: :razz:
awesomesheepy
01-18-2011, 10:58
любим спорт ми е,и умея да го играя
задържам много,но пък сервиси не мога да бия като хората 8-)
днес имам две 6-ци по БЕЛ :grin:
имам да уча по Български,Химия,Математика .. :/
след 2 часа съм на урок :/.
zlatit0o
01-18-2011, 11:17
Здравейте хора.. днес мина добре, нямам никакви оценки и за утре имам да си уча по:
Физика
Музика
Български
Технологии
сега отивам да ям, после отново ще пиша, а ученето ще оставя за след 6 часа защото много ме болят краката незнайно защо :? :-D
LaChupacabra
01-18-2011, 11:33
хеееееееей (: днес беше добре..обичам вторниците заради 2та часа рисуване ^^ а и днес имам 2 шестици ..[по рисуване] :D
утре ще ни връщат класното по мат... :( тая по история я няма и утре съм от 2 час..- от 8:30..и ще си легна по рано ии може би най-накрая една нощ ще се наспя като хората :D
утре по ФВС сигурно ще правим коремни преси -.-...
и класното по БЕЛ е утре...ох дано се падне 2 глава,че 5 е много дълга :-x [става въпрос за 'Една Българка'] и химия имам :-x ама вече са ме оформили в дневника с химикалка...-4 ..ами не ми се отдаава тоя предмет и т'ва е :D колкото мога толкова... :D
zlatit0o
01-18-2011, 11:48
и аз съм много зле по химия :Х :D
относно волейбола- да, добре играя и ми харесва този спорт, дори ще имаме сега едно състезание (средата на февруари) между училищата и може би ще участвам..
awesomesheepy
01-18-2011, 12:10
И ние ще имаме такова състезание,и то февруари 8-)
къде ще ви се провежда?
такова,ще помогнете ли с тази задачА: (математика,уравнения)
Мечо Пух решил да направи 4 еднакви огради с правоъгълна форма,около 4 дръвчета в градината на Йори.След като се разходил в градината,установил,че дължината на всяка ограда трябва да бъде с една крачка по-голяма от широчината и.Мечо Пух разполагал с мрежа с дължина 64 негови крачки и решил да я използва цялата.Колко крачки са дължината и широчината на всяка ограда?
Ау..нервите ми отидоха докато го чета 100 пъти 8-)
SiSi7yYy
01-18-2011, 13:21
Моята любима класна ни каза, че утре ще правим ''малко'' писмено изпитване за Месопотамия и сега не мога да смогна да си правя пищови :lol: :lol:
zlatit0o
01-18-2011, 13:28
^ защо? не си ли учила уроците?
SiSi7yYy
01-18-2011, 13:50
Учила съм ги ;дд ама за всеки случаи ;дд .. Преди бях най-добрата от всичките класове по История ама тази нещо ми куца :( :D
zlatit0o
01-18-2011, 16:12
Научихте ли си??
awesomesheepy
01-18-2011, 16:21
научих
имах да пиша 2 страници упражнения по български
4 задачи по математика
ииии химия,ама нямаме урок,а урок УПРАЖНЕНИЕ
химия ми е доста зле ;/ не ми е интересна и не я разбирам
та,след малко ще ходим на ресторант,а като се върна ще прегледам миналия урок по химия и ще решавам задачки.
8-)
zlatit0o
01-18-2011, 16:42
на мен пък само физика ми остана да науча и съм ready :D
имам 5 по математика и 6 по изобразително :D .. по история не можахме да си представим презентацията защото или ние не сме я записали като хората или грешката е в лаптопа на госпожата :D на 25 ще правим тест по АЕ :D утре имам тест по история :( днес до 5 часа сме правили презентация по география ( направо вече ми писна с тея презентации ) :D и имах да уча по математика ( готова съм :D ), по БЕЛ ( и по тва съм готова ), по литература ( също съм готова ), по АЕ ( написах си още в час :D ) и по история да преговоря/науча 6 урока :D .. остават ми 4 .. госпожата по БЕЛ иска да ни праща повечето момичета на олимпиада ( утре щяла да ни разясни по-подробно ).. ама аз сигурно няма да отида ако е само преразказ ( защото съм толкова добра в преразказите :lol: :lol: :lol: ) офф искам вече 2-ри срок :(
theonlyone123
01-18-2011, 20:45
Ами ние играем по физическо и много обичам. :grin: Обикновено бием сервис отдолу,но вече се научих и отгоре.Проблем ми е удрянето отдолу с две ръце. [-o<
Охх и аз не мога с две ръце отдолу. Повечето пъти удрям с една ръка по много странен начин :D и г-жата ми вика,че ако ударя още веднъж с една ръка ще правя 50 отскока . И аз пак ударя отдолу и всеки ден по 100 подскока си правя :razz: :razz:
Класното по математика мина .. пфф ... как може да съм толкова проста .. да напиша ,че 16=8 на 2-ра /////////// аааааааааа :-x :-x :-x :-x
И така .. спокоен ден иначе .. за утре имам само да си преговоря по химия :) :)
Юхууу...на контролното по физика имам 6 !!! Нито една грешка !!! :grin: :grin: Ако някой има затруднения с физиката, да пита-насреща съм :) Иначе за волейбола-нашият клас има модул волейбол всеки понеделник-абе справям се г/д...учиме техники тааммм :D ... Аз ей сега си идвам от английски, имам да правя уводи за съчинение-разсъждение в/у темите, които сме учили и такамм...после в 11.30 съм на СИП Математика и после даскало ... и туй то... :D :)
SiSi7yYy
01-19-2011, 09:56
Имам 4-ка на класното :cry: :cry: :cry: . Толкова задачи реших , всичко сметнах пък после 4 :cry: . Всичките ми надежди за 5-ца за срока си заминаха .. :D
:D :D :D по история теста беше лесен .. имаше 2-3 неща които не можах да направя :D с момичето което стои до мен абсолютно всичко ни е еднакво ... даже и 2-те сме сгрешили една дума :D :D :D имам 2 задачи по математика и урок по химия + преговор [ защото сигурно ще ми даде теста ( мразя сама да правя тест .. с никой не мога да си подсказвам :D:D )] по АЕ госпожата мрази целия клас :-D ние направо не се спираме и ни каза ( само на някои ) че нямала да ни оформи успеха ако родителите ни не дойдели да говори с тях :D ужас ..
awesomesheepy
01-19-2011, 11:21
Ох..
връщам се от даскалО
едва издържах 3 часа математика ;/ и останалите..ауууу 8-)
нямам нови оценки.
Имам да уча за утре по математика(да пиша..задачи..) и да си реша някои допълнителнО.
И така.
Най-после,уроците за седмицата ми свършиха,така че спокойно мога да легна да си се наспя 8-)
LaChupacabra
01-19-2011, 15:20
е не ...някой да ме застреля МОЛЯ ВИ!..върнаха ни класните... пак 3 и половина..писна ми бе...и сега съм на кантар защото имам 2 пълни четворки и две 3 и половина..и една 5...а утре съм дежурна няма как да си я оправя оценката :-x остава за понеделник..ама тя тогава няма да иска да ме изпита на стария материал и ще трябва на новия -за тригълниците -.-
въобще..тая математика ми изпива силичките и животеца...
утре ще връщат по физика...Божеее дано поне там съм се справила ... :cry: :cry: :cry: ии днес с една съученичка правихме проект по биология..аз там ъсм си твърдо 6 за срока но все пак...приятно ми беше ... :D ще си имам още една 6 сигурно :grin: и класното по литература мина..падна се 5 глава...не беше толкова трудно...но гадното беше,че имахме 1 часа само...и през 2 час правихме тест на Една Българка [ама не сами за 5 глава ами за цялото] беше гаден... имаше и лесни и труни въпроси :D мисля,че и двете ги направих за 6...
за утре няма за кво да уча...само че ще си порешавам малко задачи с триъгълници,че не са ми много ясни... :D
Тъп, гаден, смотан денн.... толкова съм разстроена, че не ми се говори...то бава, бава, ама чак пък толкоз.... :booooomb: :-o :( Става дума за едни мои "приятелки", които са най-неблагодарните същества на тая планета...нямам думи...после ще пиша по-подробно...сега отивам да се утеша с храна...много храна... :D
Хора,адски заета съм тая седмица..До неска сичко беше спокойно и нямахме почти никакви домашни,но днес госпожата по математика ни каза,че в петък ще правим контролна на текстовите задачи. :Х Нищо,че вече почнахме триъгълниците.Иии ни даде около 50 задачи от 5те вида (включително общите) ии от всеки вид ще се падне по една на контролната (задачите са от сборника).Някъде половината съм ги решавала,но сега трябва да седна и да реша и другите. :Х + това е петък имаме тест по история за Древна Елада и трябва да чета 10 урока.
За срочна по мат ми се получава 5,64...тя смята точно колкото си получил на тестовете..примерно не смята 6+6+5 ,а 5,50+5,75+4,50 ии така много се намаля успеха. :(
Таа имам много за учене,сега ще си почина 1-2 часа и почвам.
Успех на всички. :-)
zlatit0o
01-19-2011, 16:56
Оф,.. болна съм.. днес бях цял ден на у-ще ама ми беше мнн зле.. до сега бях на уроци по мат. и утре ще отида само за теста по история..
оценки за днес, макар и болна:
физика-6
технологии-6,6
theonlyone123
01-19-2011, 17:16
Само на мен ли денят ми мина що годе добре ...
Значи тази по химия ме изпита за 5 за срока , но така и не ми писа оценка :? :? :? ... както и да е..
По математика взехме задачи от работа .. пфф .. ужассс ...
По биология завършвам с 6 за срока :grin: :grin: :grin: :grin:
SladkaZagadka
01-19-2011, 17:47
е не ...някой да ме застреля МОЛЯ ВИ!..
http://dariknews.bg/uploads/news_images/200909/photo_big_400418.jpg
Твоя воля :) .
На мен деня ми мина добре ... отивам да уча по неприятната биология .
http://teacher.bg/cs/blogs/kr_bozhinov/blog_files/zaspal.jpg
BlackEyedPeas
01-19-2011, 18:04
Аз по всички предмети съм добре, но единствено математиката ми куца най-много. Или 2 или 3 ще имам за срока :-# :-# :-# По дяволите, уча винаги като ще имаме тест и пак едно и също! Дано утре не ме изпитат по химия, че и там ник'ва ме няма, хубави са ми оценките, но взехме едни гадни формули, всеки, които излезе на дъската, все не може да се справи, само 1 човек се справи. А, такова..., ние взехме почти целия учебник по български :shock: :shock: Останаха ни има-няма 8-9 урока.
Моя ден мина г/д добре.. взехме още един урок за еднаквите триъгълници.. трябва ми още едно 6, за да имам 6 за срока, защото имам 4 6 6 6 5 .. ии така.. по физика съм оформена за 6.. ААаа тая смотана анорексичка по история.. :-x :-x :-x :-x Всеки час, докато изпитва и останалите правим нещо като упражнения и за всяко такова пише оценка в нейния си бележник.. като станат 4 смята средно аритметично и пише обща оценка.. На седмица имаме 2 часа а за целия срок почти всички имаме по 4..5. че има и с 6 оценки.. и на всичкото отгоре утре ще правим тест.. :-x :booooomb: :booooomb: :booooomb: НАПЪЛНО ИЗПЕРКАЛА...
zlatit0o
01-20-2011, 06:54
Оф.. ся ставам и след малко отивам на даскало да правя теста по история
Оухх...вече се успокоих от снощи....идвам си от английски (правихме тест на целия материал, който сме взели...мана г/д добре :-o ) за днес имам да си напиша по метематика (взехме еднакви триъгълници вчера), и по ЗИП Биология :? тя май каза, че ще ме изпитва.... ;х Оффф...искам да мина първа смяна и бързо да минава тая тъпня в даскало и да имам повече време !! Втора смяна е доста прецакано... :? Счупиха ми се слушалките и трябва да си взема нови, затова ще изляза по-рано, за да си избера :grin: :D и такамм...приятен деннн :-)
P.S. Поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=NijJnEDx1YI&feature=player_embedded :P :-) :)
smilelady
01-20-2011, 07:42
Оффф...нямам думи УЖАС!!! Винаги съм била перфектната ученичка, но тази година нещо не ми върви...вече съм оформена по всичко за 6 ... само по математика още не са ме оформили...ама май ще имам 5 за срока.... :-# това е направо катастрофа ... мноооого ще ми крещят ама :D кво да се прави :( Единствената ми надежда е в петък да ме изпитат, защото днес съм болна...ама дано да имам 6, че ще се пръсна от яд :booooomb:
Оффф...нямам думи УЖАС!!! Винаги съм била перфектната ученичка, но тази година нещо не ми върви...вече съм оформена по всичко за 6 ... само по математика още не са ме оформили...ама май ще имам 5 за срока.... :-# това е направо катастрофа ... мноооого ще ми крещят ама :D кво да се прави :( Единствената ми надежда е в петък да ме изпитат, защото днес съм болна...ама дано да имам 6, че ще се пръсна от яд :booooomb:
И аз съм така, мила....по всичко 6, само Биологията 5 !! Кофти е , ама к'во да прави ?!? Да не говорим, че от закъснения нали се пише 1/3, а аз все имам по 1/3 и те стават около 2 неизвинени отсъствия за първи срок само заради закъснения за час !! Ни кога не съм бягала, а нашите ще ме смъмрят едно хубаво.... :? :D
awesomesheepy
01-20-2011, 11:34
днес,оценки
+ математика,класно - 4 (поредната..толкова..сега на следващото тряа имам 6 НЕПРЕМЕННО,иначе съм аут.. :/ :booooomb: )
+ домашна техника - 6
имам да уча:
+ опълченците на шипка(стихотворение)
+ по английски да напиша
+ БЕЛ
+ химия(ако науча г/д като хората,може да дигам ръка)
и допълнително ще решавам сумати задачи днеска
така реших ;/
сега лягам да спя за час,час и нещо.
и така.
как е при вас?
MegiBoOm
01-20-2011, 11:36
Оф....днеска мина сравнително добре, само дето бяйме 12 деца в клас и щях да получа пристъп на паника нз и аз защо....(може би защото ми беше самотно ;д)
По математика срочната ми е 6 :grin: :grin: :grin:
По биология 5 :booooomb:
ииии нататък не се знае....ама няма да са мн добри 8-)
Иначе нещоо не ми се ходи утре на училище, чувствам се страшно изморена, ама нащее :?
Иначе за утре имам да уча по биология :-x и сега сядам да пиша някъв преразказ на "Сиромашка Радост" от неутрален разказвач за курса ми в събота :o
Айде поздравии.... ;*
BlackEyedPeas
01-20-2011, 11:53
Днеска деня мина средно, беше яко, но и не чак толкова, 'щот с половината се изпокарахме. Иначе ся по математика взех да ставам леко по-добре. Днеска зимахме урока за теоремата - Ако един от ъглите е 60 градуса, то значи и останалите са по толкова.
zlatit0o
01-20-2011, 11:55
Днес ходих на даскало само за 1час (история) и ми е много зле... ужасно ме боли главата и утре пак не съм на даскало ;/
офф госпожата по химия не ми даде теста и следващия път пак ще правим тест и каза че щяла да ми смеси 2-та теста :booooomb: :booooomb: :booooomb: утре тест по биология :-x ще ни връщат по физика :-x аббее пълен ужас :booooomb:
LaChupacabra
01-20-2011, 11:59
днес бях дежурна...цял ден си висяхме с приятелката и си говорехме.. беше яко :D връщали са контролните по физика ... 5 :grin: :grin: :grin: :grin: горда съм със себе си..ВСИЧКО ми е вярно... само на последната задача съм объркала нещо ии... :D
по английски съм за 6 (: а по биология като и предадохме проекта ...госпожата каза,че няма място за шестиците ми вече :razz:
за утре имам някакво домашно по БЕЛ,урок по химия и изпитване по география на карта :cry: :cry:
zlatit0o
01-20-2011, 12:40
LaChupacabra В какъв смисъл дежурна? Къде?
LaChupacabra
01-20-2011, 13:01
ами в нашето училище е така...седим на 2 стола ...те са до стаята на бодигарда която е до входа и така :D и ако някакви задачи да се вършат...примерно ние бием звънеца ;D и днес мина една наредба всички да се оформени по всичко до 27 и ние минахме с един лист през всички класове и там класните се подписаха и т.н. :D и тея от 1 до 4 клас като са взимали книги от библиотеката не са ги връщали и ние минахме и им напомнихме и така... :D весело е .. :]
awesomesheepy
01-20-2011, 13:34
еха,мания
ние нямаме такова нещо (дежурствО) 8-)
такова
утре се очертава да е прекрасен ден
но пък единственото нещо,което го разваля е
- изпитването в/у Опълченците на Шипка ;/
мамка му @
дано не и стигне времето да стигне до нас
zlatit0o
01-20-2011, 13:39
Еха, това с дежурството изглежда забавно http://fc04.deviantart.net/fs21/f/2007/266/4/c/182___Dance_Together_Emoticon_by_witegots.gif
жалко, че в нашето у-ще няма такова :x :D
ние дежурим по 10-15 човека сутринта от 7:10 до 7:25 и през голямото а ако сме 2-ра смяна от 13:10 до 13:25 и пак през голямото :-D аз си научех по всичко .. освен по биология .. сега ще си почина малко и после пак ..
awesomesheepy
01-20-2011, 15:19
ох,как го научихте ''опълченците на шипка'' ?
утре цял клас,26 човека ще ни изпитва на цялото 8-) :/
цяла вечер ще продължа да го уча
такова,знам го,но не достатъчно :/
zlatit0o
01-20-2011, 15:38
awesomesheepy ти как се казваш? кой номер си.. може да не стигнат до теб, все пак за 1 час
?!?
awesomesheepy
01-20-2011, 15:41
24 номер съм
и дано 8-)
Ако е запиляна като наща и до 2 номер няма да стигне. :lol:
Утре имам контролна по математика и по история,тъй че сядам да уча. ;(
LaChupacabra
01-20-2011, 16:08
аз съм 17 ;DD
zlatit0o
01-20-2011, 16:18
И аз съм 17-ти номерhttp://fc05.deviantart.net/fs41/f/2009/025/5/7/Happy_Bouncer_by_Argetlam_Br_01.gif
с коя буква сии?
Охх, добре че госпожата миналата седмица ни изпита върху "Опълченците на Шипка" и имам 6. :D Но пък утре ще ни изпитва на стихотворението "Българският език", ама то е много по-лесно. :D :D По литература за утре имаме да пишем подробен план за живота и творчеството на Алеко Константинов и сега отивам да го напиша... :(
иеии.. това дежурство ми звучи супер забавно.. жалко.. и ние нямаме такова.. :(
Иначее... Днеска беше супер..!!! Изпитаха ме по биологияя и имам 6 и 6 за срока :grin: :grin: :grin: По физика съм оформена за 6 :razz: и по английски за 6 :-P .. По математика и български съм между 6 и 5 .. Опълченците на Шипка ми развали оценките.. 4-ка :shock: :shock: :shock: ужасно..
awesomesheepy
01-20-2011, 16:56
недей ме плаши
и нас ще ни изпитват на опълченците утре 8-)
иначе,браво за оценките =)
ние ще правим вторник следващия контролна по физика,в/у оптика.нищо не знам,но пък уикенда е за това :smt074 и там трябва да имам непременно 6,ай и 5.50 може :smt080 за да завърша добре срока. ;/
LaChupacabra
01-20-2011, 17:02
ох аз уикена ще уча по математика...искам в понеделник са ме пизпитат да си затвърдя четворката ...
ами да наистина е забавно :D [дежурството]
ъмм с М съм :-D
SladkaZagadka
01-20-2011, 17:04
Хей :)
LaChupacabra , zlatit0o , и аз съм 17 :D
недей ме плаши
и нас ще ни изпитват на опълченците утре 8-)
иначе,браво за оценките =)
ние ще правим вторник следващия контролна по физика,в/у оптика.нищо не знам,но пък уикенда е за това :smt074 и там трябва да имам непременно 6,ай и 5.50 може :smt080 за да завърша добре срока. ;/
Ее.. аз не се бях заела сериозно да го уча..Аз по принцип и не мога да уча стихорворения на изуст.. :o
И нашия тест по история мина.. горе-долу беше добре.. ама май ще имам 5 защото за 6 ти трябва максимум 1 грешка.. :shock:
Хора,стискайте палци за утре по история,че ми е важно да имам 6. 8-) Ако имам 5-5 за срока. :( А пък за търговската ми трябват географията и историята..Поне имам стимул да уча по география. 8-)
awesomesheepy
01-20-2011, 18:07
стискаме палци .
такова,оф искам да свършва тоя срок най-после ;/
да,ама от друга страна не искам,щот всичко почва отначало,тестове,изпитвани я,разни :/ бла
да се свършва вече
8-)
Дръжте се.. Малко остана!! Лично аз, докато не ме приемат в гимназията, която съм си избрала няма да мирясам .. :o :o Аа.. верно ли, че ако си в челната 10 на някоя олимпиада влизаш без изпити..??Или информацията ми е грешна.. :-o
SladkaZagadka
01-20-2011, 18:38
Дръжте се.. Малко остана!! Лично аз, докато не ме приемат в гимназията, която съм си избрала няма да мирясам .. :o :o Аа.. верно ли, че ако си в челната 10 на някоя олимпиада влизаш без изпити..??Или информацията ми е грешна.. :-o
5.50 или над 5.50 на трети кръг на дадена олимпиада, включително и тази по БЕЛ и МАТ.
sunnyreni
01-20-2011, 19:03
Оф нас във вторник ще ни изпитват на Ошълченците на Шипка. Лелеле голям зор ме чака събота и неделя. :-o :-o
BlackEyedPeas
01-20-2011, 19:48
Ех, много 17-ски има тука, бе 8-) Иначе имате 'бахти и яките дежурства! Ние ако сме дежурни се редуваме всяка седмица (По 2-ма), като например "18 номер да убие мухата" :D :D :D (Щегувам се). Нашето е просто да изчистим дъската след края на часа или ако в стаята е имало боклуци - Да ги чистим :booooomb: :booooomb: Иначе тая седмица нещо хич не ми върви, нито в даскало, нито в танците. На даскало получих 2 слаби оценки, но поне по математика станах по-добре, а на танците не мога да науча шибаната хореография като хората :booooomb: :booooomb: К'во ми става тая седмица?? Хубаво, че сме вече в края й!
theonlyone123
01-20-2011, 20:04
В даскало няма нищо интересно .. ще завърша с 6 по английски :grin: :grin: :grin: то аз имам само 6 по АЕ :D ... мм от тея танци са си изкълчих крака .. :o :o .. болии :( :(
BlackEyedPeas
01-20-2011, 20:14
Ти какво танцуваш и къде? 8-)
И аз да се присъединя в клуба на танцуващите.. 8-)
Мене като ме изпитаха на Опълченците господина ми вика : Еми ти вече си оформена за 6, а пък и няма вече място в дневника за осма 6-цаа :grin: :grin: :grin: :grin: :oops: :oops: Иначе тая сутрин си написах половината от преразказа, който ми е за частните, а довечера ще го довърша...сега се чудя какво да правя-тънкото или дебелото яке, как мислите :D :D :D :oops: :lol: От другата седмица сме с новата програма-не се различава много от старата :) и такаммм...айде аз отивам да си изправя косата, че съм като бухтичка в главата :-D Каква ви е пресата бтв ? Искам да си взимам нова...
theonlyone123
01-21-2011, 09:37
Ти какво танцуваш и къде? 8-)
Ми танцувам модерни танци в София :) :)
Охх , училищеее /// :o :o
zlatit0o
01-21-2011, 10:11
polssa
за якето.. зависи колко градуса е при вас :D
Пр: при нас е 3 градуса- дебелоо яке, ама съм болна и мога само да си мечтая да излезна :( ..
за пресата .. моята е такава -> http://images.philips.com/is/image/PhilipsConsumer/HP4666_00-GAL-global?wid=430&hei=430&$jpglarge$
Супер съм доволна от нея, имам я почти от година и не смятам да си взимам нова защото все още си е здрава и изправя перфектно, цената е малко в повече (129лв) но си струва : )))
Айде успех в даскало на всички които за 2ра смяна. Аз ще чакам другите от 1ва смяна да споделят какво е положението днес :-D
zlatit0o
01-21-2011, 10:15
бтв: с вибрация е пресата и се изправям много по-бързо :D :-P
BlackEyedPeas
01-21-2011, 10:33
Днеска не ходих на даскало :( Точно в любимия ми ден да не отида. Сутринта, като станах, така ме болеше корема. Ама такава болка, все едно камъни имаше вътре.
zlatit0o
01-21-2011, 10:34
Днеска не ходих на даскало :( Точно в любимия ми ден да не отида. Сутринта, като станах, така ме болеше корема. Ама такава болка, все едно камъни имаше вътре.
:( гадно..
а сега как си?
zlatit0o
01-21-2011, 10:42
Аз ставам, отивам да полегна малко :)
BlackEyedPeas
01-21-2011, 10:53
Е, ся вече ми е по-добре. Че и утре едно момиче искаше да идвам с нея до мола, чудя се да ходя ли??
zlatit0o
01-21-2011, 12:42
Отиди, може да ти се отрази добре :)
LaChupacabra
01-21-2011, 13:47
здравейтеее :) днес мина супер...беше ми весело и т.н... и имам 5 по химия :grin: :grin: :grin: :grin: госпожата каза,че ще ми я пише като 1ва оценка за 2рия срок ^^ горда съм със себе си ;DD имахме да решаваме някакви задачи и я ме дигна на дъската на генетични преходи и така :D обаче класната по БЕЛ ми развали от части деня...много е злобна бе...имаше някви промени и по програма тя е трябвало да има2 и 3 час свободни и ние се качваме при нея и ''госпожо,ние имаме 2 часа с вас'' и тя взе,че се развика..просто я мързеше да ни вземе :? :? сега ще си почивам още малко...ще си напша по РЕ и АЕ за понеделник и вечерта ще ходя на гости :D утре съм на уроци по мат. и ще решавам малко задачки..и в неделя вече..цял ден ще решавам за да ме изпита...
awesomesheepy
01-21-2011, 14:10
Уууу,мина тая тъпа седмица ;/ най-после.
Днес имам 5 срочна по химия.И на Опълченците ни изпита писменО,което е яко,и ще имам 6(ако успее да ми разчете xD) че писах ужасТнО! :shock: 8-)
после ходихме на кафе,че времето беше кофти
и такам
другата седмица контролни;
- физика(понеделник)
- математика(вторник)
неделя съм на рожден ден
а понеделник на театър.
събота ще уча,видяло се е
ебаси якото
да се свършва вече ;/.
MegiBoOm
01-21-2011, 14:39
Хорааааааааааа в София имаме обявена епидемия и цяла седмица не се на даскалоооо :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Иначе днес няколко момичета се напраихме на болни и класната ни пусна! :D
zlatit0o
01-21-2011, 15:14
Хорааааааааааа в София имаме обявена епидемия и цяла седмица не се на даскалоооо :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Иначе днес няколко момичета се напраихме на болни и класната ни пусна! :D
БЛАЗЕ ВИИ! :-x :-x
LaChupacabra
01-21-2011, 15:16
http://www.rio-sofia-grad.com/
дам тея който сме от София няма да ходим на даскало цяла седмица :D не знам дали да се кефя или не...по колко неща трябваше да ме оформят още а сега...в пнеделник ни викат в 9 мисля за да ни оформят по всичко е*аси......сега уикенда трябва да решавам задачи,преговарям стихотворение...ужас...е поне ще си имаме free week ЛОЛ
Толкова се притеснявах за днес,а мина сууупеееееееееееер! :grin: :grin: По история май ще имам само една грешка,а по математика имаше някъде около 20-30 групи. :shock: Задачите бяха много трудни,ама аз си ги решавах вкъщи и всичко ми е вярно..Оххх мина сее. :grin:
Сега ще порешавам малко задачи за еднакви триъгълници за урока..ии ще си легна спокойно. : )
Блазе ви за ваканцията. ;р
имам 4 по физика пак :-x :-x :-x :-x :-x ще имам 5 за срока и по география така .. теста по биология мина добре .. после излизахме и преди 20 минути се прибрах :D събота и неделя ще уча :( :( и ще гледам филми :-D
theonlyone123
01-21-2011, 17:41
оо ЙЕСССССССССССС ... грипнааа ваканцияяя :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Уникален ден беше днескаа :razz: :razz: :razz: :grin:
Имам 5 на класното по математика и завършвам с 5 :grin: (мислех,че ще имам 4 :lol: )
По география принципно съм за 4 , но г-жата ми писа 5 :grin: :grin: :grin:
А по АЕ завършвам с 6 (то аз имам 5 шестици :grin: :grin: )
Омг ... а момчетата ме поляха с вода и щях да си тръгвам обаче така и не си тръгнах :D :D
Видях се с едно момче с което не се бях виждала отдавна та и той ме развесели (адски забавен е :lol: )
Та , така просто уникален ден :grin: :grin:
awesomesheepy
01-21-2011, 18:32
Аз сега ще реша един тест по БЕЛ за уроците,че и без това се чудя к'во да правя ;/
пък утре като знам как ще ме мързи,ауууу 8-)
неделя съм на рожден ден ПЪК
ебаси якото D:
LaChupacabra
01-21-2011, 19:18
охх аз тая вечер ще стоя до късно....утре ще се наспя...от 3 съм на урок и като се прибера ще порешавам задачи....в неделя ще си преговоря стихотворението и пак задачи...ох и ми е кеф и ми е гадно за тая ваканция...ох във всички софийски училища ще ги дооформят за 1 срок началото на 2рия..само нашето училище ни вика в понеделник в 9 сутринта....-.- та аз не съм оформена само по БЕЛ и maths ...и като мине тежкия понеделник цяла седмица RELAX ;DD
awesomesheepy
01-21-2011, 20:14
ние нямаме ваканция ПЪК ! Ама карай.. 8-)
оф,написах си най-важните нещица по физика на отделен лист
утре ще ги уча ;/
и,теста за уроците си го реших
баси,чак пък петък да нямам к'во да правя,рядко се случва..грррр ;/.скука.
awesomesheepy
01-22-2011, 07:46
Какви са ви плановете днес?Учене?Уроци?Излизане?
Аз днес ще си напиша по математика,Литература(1 упражнение),за уроците-преразказ,и ще си реша задачите за уроците по математика. ;/.
нямам днес никакви уроци.
за утре ми остава физика(да уча за контролното) и биология(нямам нищО),ако свърша бързо с днешните неща,ще почна и с тях. /;
и ще излизам за подарък и на разходка,хъх
аз ще си напиша по математика след това ще уча по литература и накрая ще реша един тест :D ще гледам филми .. навън вали :( така че сигурно няма да излизам
MegiBoOm
01-22-2011, 08:27
Аз пък досега преписвах анализ по литература, научих си по български и след 1 час ще се оправям за курса ми (бг) :(
Навън вали сняг и адски мн ме е яд, че пак трябва да газя в неква гадна и мръсна киша :?
Иначе след като се върна ще си почета малко за развлечение иии после не знам 8-)
Урокът ми по математика мина.Във вторник ще ходя от 9,защото другата събота госпожата няма да е тук.После трябва да си напиша преразказа ии няколко теста за една българка.Утреее урок по бг. :( :( :( :(
Лелее хора толкова съм обсебена от математиката..щото постоянно има нещо свързано с нея,чее каквото и да правя постоянно викам : Ааа туй прилича на еди си коя теорема,туй е като задачите от движение" и тн :lol: :lol:
theonlyone123
01-22-2011, 11:28
Мм днеска супер ден ..
Написах си по български,починах си малко,ходих на шопинг да си купя дрешки и подарък щот към 5 ще ходя на рд , изкъпах се и са ще се оправям за рожденния ден . Дано си прекараме добре :grin: :)
Охх...като ми изтърсиха тая грипна ваканция и направооо :booooomb: Сега ще трябва да отучваме цялааа година батее... :D Се таяя......поне цяла седмица ще си ходя на ски... :grin: ....
MegiBoOm
01-22-2011, 14:29
Оф...аз сега се пребирам :grin: :grin:
Мина сеееееееееееее 3:30ч. мъчениеееее :booooomb: :booooomb:
Сега ще си взееема една хубава вана с пяна в нея и такам.... :D
zlatit0o
01-22-2011, 14:40
Здравейтее.... до сега решавах задачи по математика. Утре съм на урок по математика :booooomb:
Абе хора?? замунда зарежда ли ви??
SiSi7yYy
01-22-2011, 14:47
Тези задача за смеси и сплави ми бъркат в здравето :booooomb: :booooomb: :lol:
На мен от смеси и сплави ми бяха най-лесните. :D Супер приятни са,а и винаги уравнението е по един и същ начин. :D
Иии замунда е спряна,на никой не му зарежда. :С
Сега трябва да правя преразказ и тестове за една българка. :С
SiSi7yYy
01-22-2011, 15:32
Лесни са ама госпожата обяснява по- лесните в часа пък по-трудните за домашна .. :booooomb: :booooomb:
LaChupacabra
01-22-2011, 16:16
нее и на мен не ми зарежда замундата ;D
уроците по maths минаха..госпожата ми обясни урока който бях изпуснала по време на дежурството..ами не е толкова сложен ама.. :D поучих малко стихотворението...сега ще си почивам и пак ще си го преговарм...а утре цял ден задачи..и пак стихотворение :D и понеделник ни викат в 9 да ни оформят по предметите по който не са -.- мойте са БЕЛ и maths.. :D
Лелееее...Замундата на всички ли не има зарежда ?! Точно тая седмица ще излезе новият епизод на Дневниците и ако не я пуснат дотогава, не знам какво ще правяяя !!! :shock: :( :x :booooomb: :D А пък и цяла седмица сме ваканция, кво ще правя през цялото време без нито един филм ?! :D Хваща ме параноята :D Няма значение, ще ходя до видеотеката :D :) Сега си дописвам един преразказ, после гледам Шепот от отвъдното и после ще видимм.... :)
theonlyone123
01-22-2011, 18:50
Мм до са бях на рд ... беше адскии якоо :grin: :grin: :grin:
на мен пък замундата ми зарежда :lol: :grin: на теста който правих имам 5.75 ( 46/50 :grin: ) утре ще решавам задачи по математика и ще уча по физика ..
Оох.. Аз днеска само мързелувах.. Ходих на танции... абе изобщо забравих всички уроци и домашни.. :P Утре смятам да решавам задачи от домашното за урока и да си науча за даскалоо.. :)
SiSi7yYy
01-23-2011, 08:20
Има ли будни :D :D :D :D
zlatit0o
01-23-2011, 08:28
Има вече. :D
MegiBoOm
01-23-2011, 08:29
имааааааааа.....
нали трябваше да стана в 8:30 за скапаната учителка по математика :booooomb:
Как сте беее? ^^
zlatit0o
01-23-2011, 08:39
Ам добре съм г/д.. ама искам и аз ваканция! :cry: :D
MegiBoOm
01-23-2011, 08:45
Еее сега...шанс! :D
Оф за днеска реших доста задачи с учителката, така че ще се отдам на пълен РЕЛАКС! :grin:
awesomesheepy
01-23-2011, 08:50
Написах по Литература и Преразказа за уроците..
Остава ми по физика(за контролното да уча),и да си дореша задачите по математика за урока. ;/.
после съм на рожден дееееен :grin:
Айде хубаво да си прекараш. ^^
Аз ходих на урок.Сега към 1 ще легна да спа. :grin: 8-) После ще пиша по математика и почивкааа. :grin:
awesomesheepy
01-23-2011, 09:18
Мерси,RY (:
Абе,хора..
г-жата каза,че ще правим тест в/у Оптика.(физика..)
Обаче,дялът ми целия се казва Светлина..
целия дял ли е ОПТИКА,или само лещи,сферични/вдлъбнати огледала?Откъде почват уроците за Оптика.. ;/.(На Просвета ми е учебника.)
SiSi7yYy
01-23-2011, 11:03
Целият раздел :D :D .. Началните уроци въвеждат към лещите и затова и тях трябва да ги има :D
theonlyone123
01-23-2011, 11:50
Oхх хора .. пишете нещо ... :D :D ... голяма скука е ..
утре вечер съм на урок по математика, имам да решавам задачи..иначе утре или други ден ще ходя на ски с една приятелка от класа миии !! :grin: :grin: :-) Сега имаме гости, а след това отивам да си легна, защото заспивам права... :D
zlatit0o
01-23-2011, 12:09
Аз сега се прибирам от уроци. Сега слушам музика (шаляляля http://fc06.deviantart.net/fs37/f/2008/264/4/f/My_first_emoticon_by_aquaw93.gif ).
По-късно (към 17-18ч.) ще уча по Биология и Физика http://fc00.deviantart.net/fs31/f/2008/211/d/7/d775faa53b1b2b433063c44c8d441715.gif
LaChupacabra
01-23-2011, 14:45
хейй хора ^^ днес ходих до училището..утре ни викат от 10 да ни оформят и т.н... FML -.- цял ден решавам задачи и уча стихотворение -.- ще взема да скоча през балкона най-накрая та да се свършва... :D сега си почивам малко и продължавам да решавам...ох ние 2 смяна ще почваме от 13:30..ии видях ена програма залепена на входната врата..Боже дано не е постоянна,че ще гръмна...ужасна е!!!! понеделник 1 и 2 час-математика и география..и имаме само 1 час рисуване :cry: и физическото трябваше да е 3 ама е само 2 :-x ох ужас...
LaChupacabra
01-23-2011, 15:10
ей честити ни 150 страници! :-) :-)
biolojkata95
01-23-2011, 16:20
да честити 150
дано до края на 2-рия срок да са 3 пъти по толкова поне
блазе ви за ваканцията
ние още сме предепидемична област
Честити ни 15 страници :). biolojkata95, от Варна ли си? А иначе и ние сме пред епидемично и четох, че утре ще се решава дали да ни обявят епидемия или не. А това, надявам се, означава, че ще имаме грипна.
awesomesheepy
01-23-2011, 16:57
Ооооо,тъкмо се връщам от рождения деееен
лелелелелеле дробче съм ;/
ебаси якото беше..
:smt048 :smt051 :smt120 :smt120 :smt119
6 часа не съм сядала :Д
та,сега ще трябва да уча по физика за утре,контролното ;/ гррр..
изобщо не ми се учи,мамка му
+ утре съм на урок
+ утре съм на театър
biolojkata95
01-23-2011, 16:57
ot велико търново
Аз май утре ще пиша по математика,освен ако не ми се допише и след 1-2 часа да почна. 8-) Спах от 1 до 5 някъде ии сега няма да мога да заспя.Ще пусна някой филм и ще слушам музика.
Утре сигурно ще ни връщат контролните по математика,надявам се на пълна шестица. :grin:
theonlyone123
01-23-2011, 20:05
RY,Стискам палци , дано имаш 6 :) :)
Охх , не мога повече ... :( :( :( :( ... не ми се живее .... :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089
Охх , не мога повече ... :( :( :( :( ... не ми се живее .... :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089
Какво става? Ако е от напрежение-най-добрият ми съвет е да поспиш за 3-4 часа...при мен помага =;
Охх...днес от 6 съм на урок, а не съм барнала задачите-сега ставам от леглото....към 2 ще почна да ги пиша....
awesomesheepy
01-24-2011, 10:41
сега се прибирам
ИМАМ 6 ПО ФИЗИКАААА! :grin: ЖЕСТОКО СЕ КЕФЯ..
Утре ще ме изпитва за 5-ца,по физика,защото имам 4,4,6 =)
на урок съм от 15;00,и ще ми обяснят параметричните уравенения,че ИЗОБЩО,нищо не им разбирам ;/ пък утре имам тест,на УРАВНЕНИЯ.и трябва да имам 6!ОПРЕДЕЛЕНО!Защото от него ми зависи всичко.. ;/. гррр
след това съм на театър,мамка му
;/
кое по-напред да уча..
до 1:00 ще уча ПЪК!Ще ги смажа всичките.. 8-)
имам 6 по география за презентацията
имам 6 по биология на теста ( 24,5/25,5 ) :grin: :grin: :grin: :grin: завършвам срока с пълно 6 ( по биология :D ) :grin:
по БЕЛ госпожата ме накара да проверявам някви тетрадки .. аз ги проверих .. всичко ми беше точно и каза че утре ще ме поизпита по литература за 6-ца :grin:
LaChupacabra
01-24-2011, 12:31
ех днес беше бахти лудницата..не знаехме къде да ходим..при кой учител да идем по напред...добре,че мина бързо...сега цяла седмица РЕЛАКС :] излизане навън,спане до 1 на обяд...ще си се кефя на живота докато още мога..като почне 2 срок здраво се стягам..имам 6 на теста по история :grin: и 6 на теста по география :grin: :grin: :grin: а тая по БЕЛ не е проверила класните...и оценките в бележниците ще ги нанасят на 1.02...и ето как са ми срочните-
БЕЛ- 5/6 ..ще разбера като проверят класното тоест на 1.02
Математика- 4 и се кефя и ми е гадно LOL
АЕ-6 :]
РЕ-5...миналата година бях по-добре..но и тва ме устройва
История-6 :grin: :grin:
Биология- 6 :grin: :grin: :grin:
Химия-4 не я разбирам просто и никога няма а успея...а пък на всичкото отгоре и майка ми е химичка и баба ми и как ми се сърдят за тая четворка.... :-x ама толкова мога..втория срок повече
География-нямаме срочна но ако имахме щеше да е 6 :]
Физика-нямаме срочна..ако имахме-5 :grin:
Музика-6
ИИ-6
ДТИ -нямаме иначе щеше да е 5
Информатика- нямаме иначе - 6 :-D
Физическо- 4 :-x :-x
ох по всичко имам 5 и 6..само тя химия и математика ми смъкват успеха страшно много...човек не може да е перфектен във всичко все пак..
[сори за гигантския пост]
Ама вие не сте ли грипна ваканция ?! Ние сме ! :D Още не съм почнала да решавам задачите....адски поддатлива съм на хубави филми (досега гледах един такъв :D ) .. Отивам еййй сегичка да решавамм :D
LaChupacabra
01-24-2011, 12:48
е аз съм от София и съм грипна..ама днес ни викаха за половин час ако има някой който е неоформен ;D