Влез

View Full Version : Настоящи седмокласници

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

kik7
03-12-2011, 07:04
ами аз ще пооправя вкъщи че след 1 час едни момичета ще идват да се оправяме за рождения ден .. след тва на рожден ден чак до утре :grin: :D :D смис ще спя там :D

flower757
03-12-2011, 15:12
Охх .. ето ме отново .. промянав плана-преместиха по БеЛ състезанието днесйа от 13 часа .. и така- от 8 бях по математика на олимпиада - 3 мъъчителни задачи /областно ниво/ .. 1-вата от движение не я реших .. пък и нямах време , защото в 1 бях на състезаниръо по БеЛ .. та така , сега съм нещо повече от капналаа ... и какви са ми плановете ли?!? ..
1.Почивкааа;
2.Почивкааа;
3.Почивкааа;

beachgirl
03-12-2011, 16:06
здрастиии
днес станах към 9 и в 10 почнах да уча .. реших към 30-40 задачи по математика ии излязох ... 4-5 часа в парка на прекрасното време та даже май тен хванах ;дд утре цял ден учене ... ; ( ..... това за 'приятелите' и аз съм го преживяла .. да ви кажа успокоявам се като гледам че и вие сте минали през това .. иначе си мислих 'ееегати загубенячката съмм .. всички си имат приятелии, с които да си споделят а аз ?? ..'

theonlyone123
03-12-2011, 16:19
Йейй :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: никой от класа ми всъщност не ме мрази :grin: само едно момиче , което казва на гаджето си от класа да не ми говори и т.н ... но успях да поговоря с гаджето й и той ми каза , че нали всъщност не ме мразят , но понеже той й е гадже трябвало да я "слуша" :д .. та както и да е ;дД ... охх сега ще се оправям ,защото ще ходя да спя у братовчедка ми ;дД :grin: айде чао ви :-)

LaChupacabra
03-12-2011, 18:01
ееееееебаси якия ден :grin: купих си дънки :) харесах си и маратонки ама не ми стигнаха парите...утре ще ходя да си ги взема :D цял ден съм се мотала навън...
сега цяла вечер- релакс... утре отивам за маратонките и с една приятелка ще си учим в нас... и така 8-)
м/у и аз съм го имала този момент с приятелките...беше в 6 клас...те с бяха намерили 'нови' приятелки и ме бяха оставили на заден план...беше ми ужасно... всичко премина но все пак спомена остава :/

sasec
03-13-2011, 07:26
Така... Вчера бях на състезанието по БЕЛ, но не отидох на олимпиадата по математика. Мисля, че имам шансове за трети кръг. Стийскайте палци :)

Сега смятам да си науча по Физика и География и после да изляза.

theonlyone123
03-13-2011, 08:13
sasec стискам ти палци :)
Иначе аз сега съм в братовчедка ми :) и по-късно ще се прибирам да "уча" :-D

awesomesheepy
03-13-2011, 08:17
може ли помощ с тези задачи за симетрала,че хич не ги разбирам :/

1) Намерете най-големия ъгъл на триъгълник,ако симетралите на 2 от страните му се пресичат върху 3тата страна

2) Симетралата на бедрото BC на равнобедрения триъгълник ABC пресича другото бедро AC в точка P.Намерете:
а) ъглите на триъгълник АВС,ако ъгъл АВР = 60 градуса
в) P abc,ако АВ=5 см,и P abp=13 sm

kik7
03-13-2011, 10:26
преди малко се прибрах .. супер си изкарахме .. седяхме до 7 сутринта :D спала съм мах 1 час :D и тряя да уча сега :booooomb:

beachgirl
03-13-2011, 13:56
Силв, заповядай втората (ама не съм сигурна)
а) http://prikachi.com/images/121/3089121W.jpg
б) http://prikachi.com/images/122/3089122m.jpg

theonlyone123
03-13-2011, 14:16
Хора,вие водите ли си дневник ? Защото аз принципно до сега все започвах и все не го довършвах , но съм решила пак да си направя и да се опитам да пиша възможно най-често в него :д ..

math
03-13-2011, 14:33
awesomesheepy, точно преди няколко часа, решавах тези задачи във форума по математика math10 ето линк: http://www.math10.com/f/viewtopic.php?f=35&t=5396

beachgirl
03-13-2011, 18:33
мм, Мони, четеш ми мислите ;дд и аз днес си мислих как си започвам дневниците (по 1 страница пиша) ии ги зарязвам .. смятам да почна редовно да си пиша в някой новичъкк : )) иначее днеска скука ... цял ден съм решавала задачи, защото имам утре контролно по математика ... поне 200 задачи съм решила, не мога да я гледам тая математика вече ....

awesomesheepy
03-13-2011, 19:09
Мони,аз си водя,но пиша само най-най-най важните неща вътре.Не пиша всеки ден.А сигурно 2 пъти на месец 8) Иначе,имам и-нет блог,в когото си пиша всеки ден,всичко което ми тежи на сърцето,което се случва,което ми е направило впечатление,снимки,картинк и,музика и прочие.(: Пробвай.Страхотно е.
beachgirl Успех на контролното,дано имаш 6.

п.п тази седмица трябва/сигурно/може да ми върнат контролните по:
биология,математика,литера тура-преразказа,една контролна-литература,контролна-бг,контролна бел ЗИП ; ..лол

RY
03-13-2011, 19:32
Преди имах дневник,но ми стана тъпо...Много съм непостоянна и ми писва,а и ме мързи да пиша. :D
Утре трябва да ни върнат контролните по биология и история.По литература имам 6 на преразказ.По математика две шестици на двата теста. :grin: В четвъртък тест по химия и трябва много да уча.
Айде успех утре.

AliceWilliams
03-13-2011, 19:51
До 6 бях на курсове...после малко решаване на задачи...после се сплетох на плитки...сега слушам някакви веселяшки песни, които много ми напомнят за миналото лято. 8-)

flower757
03-13-2011, 19:51
Преди имах някакво жалко подобие на дневник, в което, доколкото виждам, съм писала на периоди .. най-интересната част е , ако сега си имаш дневник и си изливаш чувствата, когато пораснеш , да ги четеш .. наистина е..интересно

П.П. ..Стискам палци на sasec , както и на тези . които имат нужда .. Стискайте ми и на мене палци и на олимпиадата по математика , и на състезанието по БеЛ .. :) ..пфф . кво правих-кво струвах,е на-сега, в 11 часа вечерта ми остава да уча по география , литерарура и контролко на цял раздел по истОрияя :cry: .. ужас .. всъщност , по математика и с палци , и без палци-от 3 задачи дната гадна за движение просто не я реших и нямах време =>шанса да се класирам е 1:999 .. да се надяваме всички , който са ходили по БеЛ, да се видим на националното !! ;) ..Лека нощ от мен за вас .. че за мене не знам дали ще е лека и дали изобщо ще усетя нощтааа :-o

LaChupacabra
03-13-2011, 20:29
ех цял ден не съм писала 8-) и дес беше супер яко времето..излизах с една приятелка,после си правхме гривни-станаха много яки :) ии учх си там квото имам и съм чистила в къщи 2 часа...ама апартамента светна!! 8-) утре сутринта ако не ме мързи ще реша няоя задача по мат. 8-)
иначе аз си водя дневник от началото на 2011 и всеки ден си пиша ако е станало нещо интересно..а ако не естанало просто пропускам 8-)

sasec
03-14-2011, 05:03
Мерси на всички за палците. :)
А иначе аз вчура учих, излизах и после пак учих. И май накрая нищо не научих по география, ама ще видим, днес може и да седна. Четох, че за трети кръг по БЕЛ се класират само първите 50, но не поясняват от област или от цялата страна. Аз се надявам да е от област, защото все пак навсякъде задачите са различни, но може би това не е он голямо значение. Който си има идея, да казва.

biolojkata95
03-14-2011, 05:13
не искам да те разочаровам но е от цялата старана
и щом е областно не може да са различни
еднаКВО Е ВЪВ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
смятай ако беше 50 от област а българия има 28 области
щеще да стане лудница
стискам палци
и вие ми стискайте за химията
колко точки имаш по бел и мат на първия кръг sasec

sasec
03-14-2011, 05:31
На състезанията ли?
БЕЛ - 97/100
Математика - 78/100 (очаквах повече, ама така се случи)

А иначе стискам палци и за теб. :)
Все още имам надежда, ама не е голям шансът, защото това са 1-2 от област, а то сигурно ще има области, от които никой няма да се класира.

sunnyreni
03-14-2011, 05:35
Аз в събота си научих, днес може само да си преговоря урока по география :D Сега смятам да гледам "Дневниците на вампира" :grin: :-)

beachgirl
03-14-2011, 06:39
мм мерси, че стискате палци, и аз стискам ;дд иначее кво да ви кажа за днес програмата ми е учене по математика и училище (първи час математика ..) ии толкова задачи изрешх вчера, че сънувах триъгълници ии разни симетрали (съвсем сериозна съм) ии шашава работа.. кво да се прави ... решила съм обаче тоя път на 100 % да имам 6 !! ..

biolojkata95
03-14-2011, 06:42
НАДЕЖДАТА УМИРА ПОСЛЕДНА
кога ще ви кажат резултатите
на нас в утре или в сряда най-късно

sasec
03-14-2011, 07:50
Казаха до 15 дни след втория кръг. Тоест до 27ми. Умирам от нетърпение, не мога да спра да си мисля за състезанието....

sasec
03-14-2011, 07:51
Казаха до 15 дни след втория кръг. Тоест до 27ми. Умирам от нетърпение, не мога да спра да си мисля за състезанието....

biolojkata95
03-14-2011, 08:06
аз сум същата
и вече изгарям от нетърпение
защото ще знам резултатите утре или в сряда
а националното е на 26 и 27 март

както се казва
надеждата умира последна

polssa
03-14-2011, 10:58
Охх...аз вчера бях на състезанието по БЕЛ (2 кръг..) Мина г/д добре, чакам резултати. Имам да пиша за мн неща, че отдавна не бях влизала, но това ще стане към 6 часа, щото сега трябва да решавам задачи за урока в 4 по математика. Това засега. До после :-) :-)

awesomesheepy
03-14-2011, 11:55
Имам 5 по биология на теста,можех и повече,1 задача ми прецака всичко..но карай. 8)
Имам 6 по география,но следващия път трябва да ми я пише,защото не остана време.
Имам да уча по история-урок(научих),БГ - 2 страници,Литература-есе,и Математика.
Сега след 10 минути тръгвам на урок по Математика.
ОХ,хора времето е уникалнОоОоОО...вече усещам как всякво желание за учене ми се убива..вие така ли сте?:/ ще търпим :С

theonlyone123
03-14-2011, 11:57
Мале уникален ден ... имам 6 по ае и още една 6 по ае .. 5 по френски .. и две шестици по химия :grin: :grin: :grin: едната е на тест , а другата на проект :grin: :grin: :grin: .. ии от днеска - общо четири 6 и една 5 :grin:

MegiBoOm
03-14-2011, 14:36
Охоо, откога не съм ви посещавалааа :D
Такам, утре ще ни връщат контролните по математика, които правехме в петък, стискайте палци да имам 6! (:

Днес правихме контролно по химия, чийто формули бяха отвратителни, ама май сичките са ми така + една грешка, която видях, че съм объркала! Дано госпожата да се смили и да ми напише 5,50 :o :D

В четвъртък тест по биология :-x :-x :-x Не, не...тая пак ще ни даде възможно най-гадните въпроси и пак ще имам петица или четворка...амаа то как да нямам, при нея за шестица трябва да нямаш нито една грешкаа :booooomb: :shock: :shock: :shock: :shock: :booooomb:

Такам, горе-долу....По математика взехме неравенствата...апфф...естес твено нищо не схващам, вие справяте ли се с тях?

polssa
03-14-2011, 14:57
И ние по Биология скоро ще имаме контролно (когато свършиме с Мекотели.. ) и аз трябва мноооооооооооооооогооооо да уча, че имам две 5-ци, а не трябваше това да става !!!! Усещам, че ще завърша годината с 5 по Биология и това си е !! ;@@ :-x :x :booooomb: Искам да направя хубава презентация за Мекотели, та да пише една 6-ца и утре смятам да я направя. Днес вдигнах ръка да ме изпита, а тя ми вика, че имало други хора да изпитва-мен какво ме интересува, че някой иска да хване 3-ката, аз искам 6 !! :D
Така, достатъчно за Биологията, ще ви дам миналата седмица накратко:
В петък ни беше празника, бях помощник-знаменоска, мина добре. Точка :D .
Ааа... Друго май няма какво да казвам. За утре имам да уча по:
:smt026 Физика
:smt026 Математика
:smt026 Руски език (не съм сигурна дали имам домашна..)
:smt026 БЕЛ
:smt026 География
Ииии... туй то :D Отивам да учааа !!
П.С. Сори за дългия пост
П.П.С. Днес има Стъклен ддооооооооооооомммм :grin: :D

zlatit0o
03-14-2011, 15:02
Здравейте.. днес мина доообре, нямам нови оценки :D

Утре е областното по волейбол.. аааааа дано да победим!! Ако победим отиваме на ЗОНИ.. не мисля че някой знае кво е тва (дори и аз не знам, а тренирам :D )

Аа и утре сме освободени от целия ден!! :grin: Инче щяха да ме изпитват по бел и по история :дд

С неравенствата за сега се справям, ние взехме първия урок във петък и днес взехме свойства на неравенствата, за сега не е трудно.. ЗА СЕГА 8-)

jani97
03-14-2011, 16:56
ние утре имаме контролно и по математика за еднаквите тр. и по физика и по бг ще изпитва абе направо срам и позор :D

magiie
03-14-2011, 17:22
Днес беше много як ден.. но не мога да кажа същото за утре ;DD
Ще изпитват по биология, химия, математика (на задачите от домашната, която не мога да реша) ии по английски :-x :-x

После поне имам тринировки да се развеселя малко.. :D

kik7
03-14-2011, 17:47
нямам нови оценки ... по технологии прайм някви чертежи .. докато ги направя .. и даже стоях междучасието да довършвам .. пък тая има някви високи критерии .. :booooomb: :? по биология до къде сте .. ние до насекоми .. баси дългия урок :D

magiie
03-14-2011, 18:24
Ами ние другата седмица правим контролна и почваме раздел "Животни" ;D

SladkaZagadka
03-14-2011, 19:24
..По математика взехме неравенствата...апфф...естес твено нищо не схващам, вие справяте ли се с тях?

Меги, след триста и първата задача вече ще ти е все едно дали си схващаш, защото отдавна ще си разбрала принципа и всички ще са ти лесни :-)

jani97
03-14-2011, 19:25
ние учим червейчета :D
иначе днес имам 6 по химия на контролното :grin: :grin: за една точка и съм щяла да имам 5

LaChupacabra
03-14-2011, 19:52
хмм странен ден =Д
5 по география :booooomb: :booooomb: :booooomb: бях си направила всичко беееееее...в сряда ще и е*а майката на тая -,-
5 по история... ами яосвам се ама кво да се прави 8-) госпожата каза,че всичко съм си направила много добре...само дето не съм спазвала хронология при отговарянето на историческия въпрос :/
за утре си написах по РЕ,АЕ и БГ 8-) остана ми по биология иии утре ще изпитва по математика! неравенствата са ми елементарни,но все пак тая вечер ще решавам мнооого задачи и дано утре изкарам 6! 8-)
бтв времето наистина е суперско! ;Д

biolojkata95
03-14-2011, 22:14
аз само наминавам да жи видя как сте

rammstein123
03-15-2011, 09:17
Тръгнали да се филмират за оценки.. :razz:

sasec
03-15-2011, 09:26
^На теб ти е смешно, ама тази година оценките са важни. Колкото и бележкарски да звуча, си е така.

awesomesheepy
03-15-2011, 11:13
Наистина,тази година ни е много сериозна и оценките са важни,особено по МАТЕМАТИКА и БЕЛ.

Имам 6 по Литература на теста 8)
СУпер ми е изморено,тъкмо се прибирам от даскало(14:00) направо едва гледам,страшно ми се спи.имам да уча по:математика и български.
На урок съм от 16:00..по БЕЛ..гадост :С

Времето е страшноооооо,мамка му.
Утре ще изляза,ПЪК!
НЕ издържам.

kik7
03-15-2011, 11:15
имам 6 по музика :-D утре ще правим писмено по физика :( трябва ми 6 !! имам да уча и по математика, АЕ, литература и история и след половин час трябва да почвам че ... да не стоя пак до 11 :D

theonlyone123
03-15-2011, 11:30
Хах сега се прибирам .. половин час съм се разправяла с тая по музика .. бати тъпата даскалка :razz:
Ъъ нямам нови оценки ... ии сега трябва да решавам АДСКИ МНОГО ЗАДАЧИ ПО МАТЕМАТИКА , защото утре имаме контролно :) Малее хора УМОЛЯВАМ ВИ , СТИСКАЙТЕ МИ ПАЛЦИ :-) :) 8) ТРЯБВА МИИ 6 :) :-o
Та, сега ще уча по математика , после по биология ии тва е 8)

Miichelle
03-15-2011, 12:54
Всичко по математика за сега е песен. Имам 2 двойки от изпитване 8-) Нооо няма да сядам да уча. Тая година ми е важна само оценката по БГ и изпита за друго даскало няма да е по БГ или математика... Пръснете се от яд 8-) :lol:

Fiction7577
03-15-2011, 13:09
Какво не ви е ясно за неравенствата? Питайте да се решава. :D

magiie
03-15-2011, 13:22
Неска беше мнооого як ден.. 8)
Нито имам нови оценки, нито са ме изпитвали.. Утре също ще е як ден, защото нямаме математика :grin: :grin:

theonlyone123
03-15-2011, 13:34
хора моля ви помогнете , че е много спешноо !! :-)
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=8535274#8535274

polssa
03-15-2011, 14:03
хора моля ви помогнете , че е много спешноо !! :-)
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=8535274#8535274
Нищо не виждам. Снимай ги по-добре :?

Днес мина добре, мисля, че имам 6 по Гоеграфия, но не съм сигурна. Сега ще си напиша по АЕ и после ако остане време може да направя презентацията (или само да я почна) по Биология. Ако не, ще я направя довечера. Засега това, после пак ще пиша ;)

theonlyone123
03-15-2011, 14:48
polssa написах условията по надолу ще ги видиш в темата ми ;]

MegiBoOm
03-15-2011, 15:25
Здравейте на всичкии (:
Днеска беше гадно, защото се разрових в нещата на госпожата и видях, че на контролното по математика имам 5, 25....пфф....0,25 стотнииии :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x Напрао ми идеше да се гръмна!

После искарах 6 по география, ама не ми беше хич до това....
В четвъртък както казах тест по био и отсега се подготвям за злодейските и изчнчени въпроси на малоумната ни госпожа! :booooomb:

За утре нямах да уча по нищо и затова порешавах малко за куровете...

Иначе мноооооооооооооооооого ме е яд....щот е 99% сигурно, че по био ще завърша с 5, а по физика нямахм срочна и засега оценките са ми 4,5,5 което значи, че и тук съм за петица и хораааа направо искам да има някой дет да се съгласи да ме застреля, честно! :-x
не искам да звуча тъпо, за това с оценките, ама ми е адски кофти, колкото и да не успеете да ме разберете ;(((

БТВ, ето нещо за неравенствата дет ен го разбирам (не гледайте кво съм писала, щот сиг не е така ;д ) :

http://prikachi.com/images/433/3096433o.jpg
http://prikachi.com/images/434/3096434C.jpg

http://prikachi.com/images/435/3096435n.jpg
http://prikachi.com/images/436/3096436h.jpg

awesomesheepy
03-15-2011, 15:28
и аз страшно се ядосвам за оценки,и ме е яд
не за друго-а защото знам,че мога повече
и причините са: или ГАДНОТО МИ ПРИТЕСНЕНИЕ,което е навсякъде/или от това че не съм учила достатъчно,'баси кофтито е.

RY
03-15-2011, 16:03
И ние сме вече а неравенствата..много са лесни,но алгебрата ми е ужасно скучна,искам геометрия. :o
Днес решавахме в час сами и госпожата каза,че ако свършим сички задачи (11 бяха) може да си дадем тетрадката..Аз я дадох,дано пише оценки. :grin: По биология на червеите имам 6.Утре часовете сигурно ще са по 20 минути,щото трябва да ходим на някакъв концерт. В четвъртък тест по химия. :smt062
За горните задачи:
Дали са еквивалентни 3х+5<7х-2 и -5х<-10
-4х<-7 /: (-4) като делим или умножаваме с отрицателно число,знакът се сменя
х>7/4

-5х<-10 /: (-5)
х>2 не са

3х-1<3(х+2) и 2х+3>2(х-5)
3х-1<3х+6 2х+3>2х-10
0.х=7 0.х=-13
н.р н.р еквивалентни са
другите са ми гадни и не се сещам :D

SladkaZagadka
03-15-2011, 18:47
MegiBoOm , защо за тези и за другите задачи, които постваш по-назад не попиташ учителката? Останах с впечатлението, че ходиш и на уроци или курсове, там не ви ли обясняват? И също така тези задачи са основни за неравенствата - ако тях не са ви ги обяснили в клас, помоли да ги обяснят .. Отиваш при нея в началото на часа и казваш, че не си успяла да решиш тази, тази и тази задача и искаш да ти ги обясни ..

awesomesheepy
03-16-2011, 10:38
Имам 5 по математикааааааааааааааа хорааааааааааааааааа
най-щастливата съм http://www.pic4ever.com/images/greenstars.gif

Имам 6 по Литература на теста.
Имам 6 по Литература на преразказа.
Имам 6 по БЕЛ ЗИП на тезите.
Имам 6 по бг.на теста.

Общо взето,УНИКАЛЕН,ПРЕКРАСЕН,Д ВОЛЕН,УСМИХНАТ,СЛЪНЧЕВ ДЕН!

theonlyone123
03-16-2011, 10:57
Maле теста по математика най-сетне мина ! Охх успях да реша всички задачи , но една май ми е грешна ... охх да се надяваме да хвана 6 или поне 5 :)
За утре нямам домашни и след малко излизам :grin:

kik7
03-16-2011, 11:11
имам 5 по история на теста :D по физика всичко направих но имам 1 малка неточност .. абе дано имам 5 1/2 .. утре имам тест по математика :booooomb: искам 6 ама много искам .. мисля и да взимам участие по география че нямам никви оценки още

theonlyone123
03-16-2011, 11:36
ако може някои да ми даде някакъв съвет , ще съм му благодарна : http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=8537537#8537537

MegiBoOm
03-16-2011, 12:13
Моят ден минаа....хм...средно!
Разбрах, че на контролната по химия съм се изложила и май имам 4, ама кво да се пари..мн са й високи критериите на тая госпожа :D, а и тя каза, че ще пише оценки за участие, а а винаги участвам, което значи, че ще имам 4 и 6 8-)

Утре тест по био........стискайте ми палцииииии, моляяяяяяяяя :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:

По математика днес ни заместваше една хипер яка математичка и разбрах неравенствата! :grin:
Хора ето и моите оценки за втория срок:
Физика - 5 (обаче нямах срочна и всичките ми оценки са 4,5,5 :-x :-x :-x - нямам идея как ще ги поправя! )
Химия - 4 и 6(дано! 8-) )
География - 5,6,6
Математика - 5,6,5 (агрррр...ще искарам още една шестица ПЪК! :razz: )
Бел - 6,6,6 :grin:
Музика - 6
Руски - 5,6
Английски- 6,6
ИИ - 6
Биология - 4,5 8-) ( по тва чуа най-много, ама кво да се праи, кат тая ем мрази! ;д )

SladkaZagadka
03-16-2011, 17:45
...

MegiBoOm , защо за тези и за другите задачи, които постваш по-назад не попиташ учителката? Останах с впечатлението, че ходиш и на уроци или курсове, там не ви ли обясняват? И също така тези задачи са основни за неравенствата - ако тях не са ви ги обяснили в клас, помоли да ги обяснят .. Отиваш при нея в началото на часа и казваш, че не си успяла да решиш тази, тази и тази задача и искаш да ти ги обясни ..

???

Още не мога да проумея колко лесно ви пишат оценки .. :shock:
Аз се трудя със седмици за някаква си 6 по математика, а някои от 2 задачки и ... :? Нищо, браво, здраве да е. . .

LaChupacabra
03-16-2011, 18:06
офффффффффф ебати скапаните дни имам напоследък...а скоро имам рожден...искам да ми е весело ама :// и знам т кво ми е така скапано,без настроение ама нищо не мога да направя по въпроса.......

иначе днес 6 литература,6 география ^^
oфф утре 7 часа..локийуътгфрдфцгжхбй.. .
по АЕ си направих домашното в час,по мат. в час,по биологя ще уча сутринта ии ще ходя в една приятелка да правим проект и така... 8-)

RY
03-16-2011, 18:10
Тая по математика не ми е писала 6 само заради една объркана посока на числовата ос на неравенствата. :o :o :o :o И днес си дадохме тетрадките и ако утре не ми е писала 6..не знам какво ще става с нея. :o :D
Утре тест по химия.Дано да мине добре.Сигурно ще ни връщат тестовете по география. ^^
Вие ще ходите ли някъде на горско и кога? Ние седмицата след пролетната ваканция за 5 дни.

awesomesheepy
03-16-2011, 18:19
Ние ще ходим,след априлската
към 28-30 нещо такова
сигурно с нощувка(и)

8)

theonlyone123
03-16-2011, 18:21
офффффффффф ебати скапаните дни имам напоследък...а скоро имам рожден...искам да ми е весело ама :// и знам т кво ми е така скапано,без настроение ама нищо не мога да направя по въпроса.......

;хх и аз съм така ;хх , на теб кога ти е рдто ?

LaChupacabra
03-16-2011, 18:27
21 март :] обаче е понеделник ии за т'ва смятам да го празнувам на 26...

горско? ние му викаме зелено 8-) ами да госпожата каза,че сигурно ще ходм на 28,29,30 април и 1 май 8-) даже вече избрахме място и сега го проучваме ... 8-)

MegiBoOm
03-16-2011, 18:36
Ние сме на "горско" :lol: от 11 -16 април :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Всичко вече се орагинизара, сабирме пари за...ъм се тая 8-)

Та такам...в голямо очакване сме! :grin:

И псоледно стискайте ми палци за утре, да не взема да припадна :D

beachgirl
03-16-2011, 18:42
SladkaZagadka -- абсолютно те подкрепям !! по математика НИКОГА НИКОГА НИКОГА не пише оценки на домашно, решени в час задачи, участие .. НИКОГА !! само и единствено на контролни и това е ... ; (( супер много завиждам на хората, на които така им пишат ... като заговорих за математика ... контролното ... 9 задачи за 40 мин като тя иска подробно описание, та даже некъв тъпак, нищо не разбиращ от математика, да ги схване .. времето не ми стигна, а по дяволите, ЗНАЕХ КАК ДА ГИ РЕША ЗАДАЧИТЕ !! опитах се да й го обясня, ама тая жена не иска и да чуе .. вика 'трябва да свиквате да влизате в норми' .. на изпита ще имаме точно 5 задачи, които трябва подробно да решим ии то за 90 минути !! охх на реших 3 задачи ... пак ще имам 5 .. (щото ги почнах де и поне за това ще ми даде минимален брой точки .. но все пак точки ии 100 на 100 няма да имам 4 .. поне се надявам ..) ии така ... иначе днес всичко беше супер .. правихме контролно на ниагара и бай ганьо ии мина добре .. надявам се на 6 : )) по история тая бави контролните 3 седмици вече ... обаче само на мен ми го върна (азз нищичко не знаех, освен за пелопонеската война .. там причина, повод, предпоставки, участници, последици .. всичко си знаех .. иначе то за пелопонеската имаше само 1 въпрос от 26 ии всичко друго преписах от едно момче дето е уж умно ама .. както и да е историята не ми е силна страна ... ) ии само нали там обяснява как не е могла да ги провери всички ии че е видяла на едно момче дето си е нарисувал няква илюстрация към едно упражнение ии че точно така трябвало да се учи с удоволствие, а не само за оценката ии т.н. ии само вика 'ии на цветина видях .. тя тука ли е ??' (аз съм цветина ;д) ии аз вече съм потръпнала и си мисля „малее са ще каже,че тва е единствената двойкаа от класа ии че съм много тъпа“ :D ии тя почва да обяснява за една задача (самата задача беше да напишем причината за пелопонеската война, ама имаше няколко реда и аз написах всичко, което знаех, щото нямаше кво да правя докато чаках онова момче да си напише теста, че да препиша :D ) ии тая задача аз съм я била най-хубаво направила ии САМО за това НЕ МИ Е СМЯТАЛА ТОЧКИТЕ, а направо ми е писала 6 !! :grin: :grin: иначе имах от 26 въпроса 17 верни :D ии некво потресена .. първата ми шестица по история от контролно .. и найй-якото е, че е шестица точно от това, което сама си знаех : )) ии по ТЕХНОЛОГИИ (домашен бит и техника) 6 на теста, но то се очакваше... отговорите бяха в учебната тетрадка ии всичко преписахме .. по руски на контролното 6 ии това е май ;дд (САМОО .. :D )
П.П. : сори за дългия пост, но не съм писала от много време, че тая седмица много контролни много чудо ии аз наблегнах на ученето .. малко изостанах с четенето на вашите постове, но ме мързи, че са 5-6 страници ..
П.П.П. : госпожата по български яяяякооо ни прецака .. класното ни е на 11 април ... 11 АПРИЛ !! 11 АПРИЛ!! 11 АПРИЛ !! .. хора тва е нечовешко бе .. веднага след ваканцията ... ии по математика госпожате нещо лудна .. иска класното да ни е юни месец .. след изпита ?!!! иначе нииикво зелено ... нашия класен нищо не ни ораганизира от 3 години и до парка не сме отишли .. е отидохме ама само веднъж ...

theonlyone123
03-16-2011, 18:53
А за "горското" ние му викаме зелено , де ... иначе някъде май месец сигурно ще ходим :Д

LaChupacabra
03-16-2011, 18:57
Ние сме на "горско" :lol: от 11 -16 април :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Всичко вече се орагинизара, сабирме пари за...ъм се тая 8-)

Та такам...в голямо очакване сме! :grin:

И псоледно стискайте ми палци за утре, да не взема да припадна :D

къде ще ходите? 8-) ии стискаме ^^

MegiBoOm
03-16-2011, 18:59
Златоград в некво мн симпатично хотелче :lol:

awesomesheepy
03-16-2011, 19:08
^_^

Какви са ви плановете за априлската,че идва скоро:Д
Имате ли ги,или тепърва ще мислите. 8)

theonlyone123
03-16-2011, 19:30
^ Аз си направих планове :Д . Ми мислех всеки ден да ставам към 11 и после до 1 да уча и наваксвам по някой предмет и после да излизам .. и така всеки ден .. и така хем ще успея да си наваксам и преговарям по вс предмети , хем и ще излизам всеки ден ... а в един от дните ще реша миналогодишния изпит ... ии също така на 1-2-3 ме няма ,защото ще ходя на почивккаа :grin: :grin:

nerealnasmart
03-16-2011, 19:56
Каквото в 7-ми клас такова и в 8-ми. Обаче научети тия параметри, че ще закъсате ... :-o

kik7
03-17-2011, 11:57
моята госпожа по математика пише оценки от - контролните, от изпитване ( но тя изпитва от дъжд на вятър :D ) и примерно като имаме повече почивни дни ни дава 2-4 теста с по 25 въпроса и там ги проверява и пише оценка .. ама ги иска подробно описани ... иначе теста мина добре .. не съм сигурна за една от лесните задачи и на една от трудните не съм си довършила решението ( не съм написала L +B= 100 => x=80 ) но иначе останалото от задачата ми е правилно .. дано да имам 6 :D

на зелено не сме ходили от 2-ри клас :lol: класната ни води само на еднодневни екскурзии :o или пък се организираме половината клас и ходим на лагер :D

плановете ми за ваканцията - главно почивка :D .. ами ще излизам ВСЕКИ ДЕН и да се надяваме че времето ще е хубаво !! ще гледам филми .. ще уча .. дано по математика госпожата да се смили над нас и да не ни даде нищо :D

За утре имам да уча по :
- биология
- български
- химия

polssa
03-17-2011, 12:32
Хмм..ние ще ходим на екскурзия на 5,6 и 7 април (с две нощувки) в Костенец. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :-) :-)
Иначе днес мина добре даскалъка, изпитаха ме по Музика и май имам 6...
Госпожата по Биология каза, че ще ме изпита в понеделникк :grin: Дотогава ще изям учебника с кориците!!
Проблема е, че изпадам в жестока паника, че няма да ме приемат, където искам- 91 НЕГ .... :smt100 :smt100 :smt087 :smt095 :smt115 ..... Минималният бал е 34.572 .... ще умра от мъка ....
Отивам да уча и не ми дреме-ще вляза там, ако ще и без зад*ик ще остана :D

MegiBoOm
03-17-2011, 12:33
Ааааааа :-x :-x :-x :-x
Имам 4 на теста по биология...тая ми даде възможно най-ужасните и отвратителните задачи в света! И то НАРОЧНО! ебаси пу*ката!!!!!!!! :D

За утре имам само по физика и евентуално да напиша нещо по математика! (:

awesomesheepy
03-17-2011, 13:38
Днес мина..нормално.
Нищо ново.

За утре имам да уча по:
Химия
Български
История
Английски

До сега спах 2 часа,че бях изморена.
Утре ми предстои контролна по Литература в/у ''Неразделни''
А другата седмица,за сега по: Математика и Физика. :-o

magiie
03-17-2011, 14:40
Днес взехме Неравеснтва по математика.. :grin: Най-накрая, че от тая геометрия се отегчих :D :D
За утре имам да уча по Литература (Българският език на изуст) ии по математика някакъв ТЕСТ.. 8-)

awesomesheepy
03-17-2011, 15:14
Някой ще ми помогне ли по английски.. :-o че не знам какво да пиша
Значи,урокът ни е Emergencies.
Задачата ми е такава:
PORTFOLIO.Look at the article in exercise 2 (ще го напиша)
Then write a paragraph to make corrections.
Use some or all of the words in the box.
А думите са: actually,but,however,in fact
Почнато ми е така:The article says we should save some water for emergencies,but actually... И дотам.

Текста от ex 2 e: (условието му е,да заградим грешните неща)
How to survive in a desert:
1) Thefirst thing you need is water.You must take a gallon a day for each person.Be careful to save some for emergencies,and only drink a little bit once or twice a day.
2)If you're thirsty stick your tongue out like a dog-nobody will think you are rude.
3)If you are lucky enough to find water in the desert you can drink it with no problems-desert water is unpolluted.
4)If your car breaks down,it's best to go and find help - but remember to leave a note in your car.Don't wait for help to come to you.
Оградените са с наклонен шрифт. Всъщност това упражнение се намира на 66 стр,ENERGY тетрадка,който има МОЛЯ ВИ...

katy1997
03-17-2011, 16:58
абе хора какво си пишете тук,че не искам да чета всичките 240 страници?Аз съм от седми клас и както разбрах тук пишете как ви мина деня в училище,така ли?

LaChupacabra
03-17-2011, 17:44
katy1997 еми може да се каже..въобще всичко свързано с 7 клас ЛОЛ

ебати скапания ден бе!!! охх до гуша ми дойде от толкова много неща... -.-
в събота нали уж се от учва? аз съм освободена защото тогава е и 2 кръг на тва по биология а аз се класирам :P 8-)
за утре имам някво дълго домашно по руски и ще правим тест по музика...ама аз смятам да си попреписвам мъничко... :D

sisinata
03-17-2011, 17:48
Здравейте! Приемате ли новаи седмокласници? :D
На вас кои са ви първите 3 желания за кандидатстване?

katy1997
03-17-2011, 18:35
начи аз уча в Симеоново-64 ОУ "Цар Симеон Велики"

Днес г-жата ни казваше оценките по география-аз имам 5 и 1/2.По математика утре или в понеделник ще имаме контролно върху неравенствата.Във вторник ще правиме тест по англ. език на 5-ти модул.Какво още.....Абе хора вие по ИТ взимате ли някакви уроци?Щот на нас ИТ ни го води господина по химия ,физика и биологоя,обаче той само ни пуска да играем.Някои хора,примерно,искат да вземем урока за презентация,обаче повечето от половината не искат и той не ни преподава нищо.Малко е гадно щот плащахме 10лв.за учебниците и диска :-x

magiie
03-17-2011, 18:56
awesomesheepy Ето ex.3:
The article says we should save some water for emergencies, but actually we can drink it because the water is in a better place in your body. In fact if you find a water in the desrt don't drink it, 'cause you don't know what was in it. If your car breaks down don't leave it, but if you know the way to safety leave a mesage in the car.

Мисля, че трябва да е така. ;DD

beachgirl
03-17-2011, 19:07
здрасти : )) във вторник и днеска имахме намалени часове по 20 минутии щото нямаше вода ии понеже днес имаме 5 часа ии сме втора смяна нали и свършихме в 15.50 !!! :grin: :grin: :grin: после НДК, CCS и така до седем часа .. супер яко беше !! иначе нищо интересно .. утре може би, а можеби не контролно по химия .. стискайте палци това „може би, а може би не“ да остане само „не“ , защото хич не я разбирам химията ....

awesomesheepy
03-17-2011, 19:09
katy1997 ние пишем некви тъпи планове,никой не ги учи,и правим упражнения по учебника :-o гадост
magiie благодаря ти,много
Хора,вие имате ли си блог? 8) Исках да питам. ^_^
сега ще уча по история.

MegiBoOm
03-17-2011, 19:12
^Я, разкажи малко повечко за тоя блог...? 8-)

И за да не е спам: утре нямам по нищо контролнооооо :D ( не може да бъде, сякаш вече всеки ден имам изпитване по нещо! :-o )

awesomesheepy
03-17-2011, 19:23
Ами,за блога)
Като интернет-дневник ти е.
Можеш да си пъхаш разни картинки,музика,стихове,вс кви писания,бележки,видео и всякви работи..'баси кефа е
8)

RY
03-17-2011, 19:24
Неска имам 6 по математика,литература и география. :grin: Правихме контролна по химия,ще имам 6 сигурно.За утре нямах домашни.В събота ще сме с програма за петък...все забравям,че ще учим и тогава. :(
По ИТ пишем планове да,но не са някакви супер сложни..прости ни помагат за контролни,които са практическа задача.Пишем план и после го упражняваме на дадената програма и след като свършим раздела за програмата правим някаква практическа работа..таблица,презентаци ,каквото сме взели.Сега сме на Пойнта.Предпочитам така отколкото всеки да си играе на игри.Така научаме поне нещо.
Нямам блог. :oops:

theonlyone123
03-17-2011, 19:35
Това с блога ми изглежда интересно :д

Djenka
03-17-2011, 19:46
Неска по изобразително имам шестица ии по литература.. то пък на едни работи детто..
Абе седми клас добре върви горе-долу.. ама математиката.. :? :(
Добре съм на геометрията, ама на равенства и как беше.. едночлени и многочлени и формули там.. съм мнооого зле :( Всички ми казват, че било по-лесно от геометрията, ама.. като съм спала в часовете... :(
За сега за тоя срок имам една четворка и една шестица.. а 1ви срок - 4 :?
Поне математичката е пекана, каза, че може да направи компромис за 5 или 6, ако се старая :) А на родителската е споменала на мама, че задобрявам 8)

Начи.. много кофти че махнаха любимия ми учител по география.. поне ни учеше на нещо :x а сега е една госпожа, дето дори да знам за 6, ми пише по-ниска оценка :x

Както и да е.. май малко дългичко стана..
Най се притеснявам че няма да мога да вляза където искам :-# :cry: :-x :smt022 :smt085 :smt093 :smt086 :smt102 :smt091 :smt099 :smt089 :smt090 :smt092 :smt120 :smt119 :smt108 :smt087 :smt088

polssa
03-18-2011, 10:42
Неска мина добре...нищо ново, само оная ............. , дето ми се водеше приятелка и с която съм скарана така ме ядоса, дееебииии у говедото мръсно :D :D
Няма значение....днес съм решила да се отдам на математиката-залягам повечко над нея....в неделя съм на втори кръг на състезанието по математика и трябва да се стягам, че иначе никъде няма да ме приемат...

polssa
03-18-2011, 10:45
Забравих да кажа, че довечера имаме родителска среща :smt091 нещо щели да обясняват за електронните дневници, ама аз си знам, че пак ще ни клеветят мръсниците му с мръсници .. :D :D :D

kik7
03-18-2011, 10:59
Имам 6 по БЕЛ :grin: и 5 по химия само защото не ми стигна времето да изравня всичко ( ама все пак ми е зачела теста и няма да ме изпита или да ми даде друг тест :D )

За утре имам по:
- БЕЛ-ЗИП
- Биология
- Химия

по математика взехме неравенства ( най-накрая ) госпожата пак не ни даде домашна :grin: .. по ИТ измисляхме и писахме какво да има на последната страница на училищния вестник .. всички са писали само някви вицове .. но аз и още 1 момиче написахме доста работи ( не вицове ) .. и господина каза че ще пише 6 на тези на които публикуват написаното :grin: :D утре ще добавим и една кръстословица ..

ох аз съм малко болна :booooomb: и сега изобщо не ми е до учене .. направо заспивам :smt010

magiie
03-18-2011, 11:59
Имам 6 по литература.. :grin: Мина ми доста добре деня, не ме изпитваха ии не карах последните 2 часа (по математика), защото бях на тренировки
8-) За утре нямам да уча по нищо.. :grin: :grin:

RY
03-18-2011, 13:27
Хора може ли помощ с една задача..?
Ако Р е такава вътрешна точка за триъгълника АВС,че АР=ВР=СР и ъгъл АСВ=делта,то ъгъл АВР=:
а)90 градуса- делта
б)90 градуса -2делта
в)делта/3
г)180-2делта
отговорът е 90-делта
Чертежът ми е това- http://prikachi.com/images.php?images/113/3106113h.jpg получават ми се че всички ъгли са равни,нали срещу равни страни,лежат равни ъгли...Хелп. :-o

RY
03-18-2011, 15:18
АУуу страшно благодаря. :-) :-)
И само да попитам последно нещо. :oops:
-Сега бащата е 6 пъти по-възрастен от сина си,а след 4 години ще бъде 4 пъти по-възрастен от него.На колко години е бащата.
Означих СЕГА сина х бащата 6х
след 4 години син х+4 баща 4(х+4)
и само уравнението не знам какво да е :(

theonlyone123
03-18-2011, 16:07
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=8543807#8543807 МОЛЯ ВИ ПОМАГАЙТЕЕЕ

polssa
03-18-2011, 16:30
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=8543807#8543807 МОЛЯ ВИ ПОМАГАЙТЕЕЕ

За частите нз колко са, но изразните средства са много-градация, метафора, епитети, метонимия (за нея не съм сигурна), аписиопеза, ....

LaChupacabra
03-18-2011, 16:50
хммм normal day =D
днеска момчетата играха с няква ръгби топка и счупиха 1 лампа...класната как вика само...
по физика нищо не разбирам за тея тъъъпи огледала...
утре съм освободена от часовете^^ стискайте палци за олимпиадата ! охх а директорката каза нещо за училището в което ще ходим...втф тва е на другия край на София... 8-)

RY
03-18-2011, 16:54
Арас,мерси много.
Да,има много епитети,сравнения,апосиопе за,метафори..
Сега имам да пиша едно съчинение за Бай Ганьо,ама много ме мързии. 8-)
Успех на всички утре.

katy1997
03-19-2011, 08:42
Днес часовете ни бяха по 30 минути.бяхме 9 човека от 25 .По история взехме първи и втори триумвират,ама не го писахме ,а г-жата само го разказа.В место химия и биология имахме компи :-P .По математика рашавахме малко задачи.А по литература играхме на скрабъл 8-) .Нямахме музука

MegiBoOm
03-19-2011, 08:51
Aз пък днеска не ходих на даскало :-P :D

В 14:30 съм на курс по бг и литература до 6 , а след това ще решавам задачи по математика за неделята! :)

В понеделник няколко деца от моя клас ще правим презентация по история пред цялото училище, което значи, че в неделя ще трябва да репетирам...
Също така ще уча и по химия и литература!
Това е! ^^

awesomesheepy
03-19-2011, 09:11
Аз имах състезание,и не ходих на даскало.
Сега ще си почина,че съм страшно изморена..ще легна да спя 8)
после ще уча за понеделник,имам по история/география/биология
и имам контролно по математика,гадост
утре си взех урока по математика-сутринта,за да се упражня.
И така,общо взето доволен и хубав ден.
А после ще излизам,мхм.

kamen971
03-19-2011, 09:20
Само 1ЕГ Варна много искам да вляза там и много уча ако има някои друг от Варна да пи6е на skype: kamengeorge относно кандидатстването !!!!!!!!!! :)

polssa
03-19-2011, 11:49
Днес мина нормалноо...само на нешто даскало не бяха намалени часоветее :x ... Сега имам да решавам задачи по математика за утре иии само това май. В неделя ще уча за понеделник...

beachgirl
03-19-2011, 12:19
хахахаххаааа само ние ли днес не учихме ?? муахахахаа ! ние имахме „спортен“ празник, който беше от 9.15 до 10 :D после на гости на една фрр ии така .. яко беше днеска

theonlyone123
03-19-2011, 14:53
[quote="polssa"][i]Днес мина нормалноо...само на нешто даскало не бяха намалени часоветее :x

Не сте единствени :-x :-x :-x
Иначе след даскало беше адскии забавнооо :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ...

kik7
03-19-2011, 16:18
и нашите часове не бяха намалени :-x :-x :-x имам 5 по биология а бях за 6 :booooomb: :booooomb: :booooomb: мамицата и на тая идиотка .. много ме ядоса тъпанарка тъпа :-x

а в "г" клас в час по музика е било направо ... някъв тръгнал да се бие с госпожата ... едно момиче почнало да събаря чиновете някой май си е счупил ръката .. ужас .. стаята по музика е над биологията и ние имахме биология .. наистина беше доста шумно

след даскало беше много яко .. преди малко се прибрах :D

magiie
03-19-2011, 16:20
Неска освен да си говорим нищо друго не правихме..... :grin: :grin: Утре трябва да решавам 2 теста от www.math-bg.com от София и Благоевград 8-)

Djenka
03-19-2011, 17:45
Днес беше Гаден Ден.

Математика - решавахме неравенства, от тея дето трябва да се чертаят, реших 3 подточки от 8 и със сигурност не са верни :(
По физическоо изпитваха на лъвски скок и играхме волей и хора, ама мен не ме изпитаха.. госпожата направи компромис за ... неразположеността ми 8-) Ама следващият път ще ме изпитатт ..

Физика - лабораторно за пълно вътрешно отражение, отражение ии .. абе всичко което сме взели от оптиката :) Пона нашта госпожа е мноо пекана и разбирам всичко още в часа 8)

Такамм.. по всичко съм добре, горе-долу нали, ама.. математикааа :cry:

Ужас! :-x

Само да си взема матурата.. ама както е и в два модула... :-x
Мама иска да се явявам на пробен изпит на 14.04. май беше.. ще се върна с 5 точки от 100 :razz: Едно от най-добрите момичета от класа има 37 точки :shock:

Абе.. реве ми се #-o

Ай чао от мен..

П.П. - утре - най-сетне почивка 8)

RY
03-19-2011, 18:08
Оф за мен утре няма да има почивка. :( На урок от 9 до 11.30.После се прибирам и имам да решавам неравенства от В) ниво и тест с първи модул от 25 задачи и втори от 5. :( Урок по история също.Тая седмица..

katy1997
03-19-2011, 18:10
Какво е лъвски скок?

awesomesheepy
03-19-2011, 19:38
Аз утре съм на урок по Математика..от 8:30 до 9:30-10.
После ще уча по История/География.
Ще решавам задачи за контролното по математика(понеделник).
Ще спя.
И ще ходя на центъра,ще има концерт 8) И после ще се мотая.

SladkaZagadka
03-19-2011, 20:05
MegiBoOm , може би за трети път пиша това, обаче ми е интересно .. защо за тези задачи сега в една тема тук и за другите задачи, които постваш по-назад не попиташ учителката? Останах с впечатлението, че ходиш и на уроци или курсове, там не ви ли обясняват? И също така тези задачи са основни за неравенствата - ако тях не са ви ги обяснили в клас, помоли да ги обяснят .. Отиваш при нея в началото на часа и казваш, че не си успяла да решиш тази, тази и тази задача и искаш да ти ги обясни ..

MegiBoOm
03-19-2011, 20:09
Ох, да ходя, ама те са ми за домашно за урока и няма как постоянно да съм на телефона, за да я питам нещо!

SladkaZagadka
03-19-2011, 20:12
:smt048 Ами няма да стане по-добре ако продължават да са ти неясни .. не мислиш ли ? :(

LaChupacabra
03-19-2011, 21:55
изморителен ден... докато стигнем в тва училище в което беше олимпиадата... е все пак мина добре : ) беше лесно 8-) имаше обаче няколко въпроса за мекотелите,а ние още не сме до там и....
после малко се помотах на вън и така 8-)
утре ще си учаа по география и тва е! ще си почивам...ии така 8-) понеделник-b-day :]]]

beachgirl
03-20-2011, 06:05
Аз за днес нямам много точна програма, ноо ето :
:arrow: Сега решавам задачи по математика .. тия неравенства са мии суупер лесни, та даже елементарни :D ако някой има нужда от помощ да пише ... иначе ние по математика сме на 90 урок (линейни неравенства с едно неизвестно) , а аз нещо се вдъхнових и реших задачите на 91,92,93,94 (на 94 сега ги решавам ама ги минах половината) ии смятам и на 95 да реша .. после минавам на сборника (в интерес на истината дори и на урока сме на 90 урок .. ноо аз ги схванах нататък и са лесни много) ... тва следващото контролно ще го разбия !! ПЪЛНА ШЕСТИЦА ЩЕ ИЗКАРАМ !! обещала съм си .. щото са почнах с две петици :o
:arrow: После ще си напиша преразказа за урока по БеЛ в понеделник ..
:arrow: Ще си направя хубава дълга вана .. мм..
:arrow: РЕЛАКС .. може би малко ... но заслужен ; ))

polssa
03-20-2011, 10:42
Аз бях на състезанието-задачите бяха доста трудни, но май реших 29 и 30 задача (за 30 съм сигурна). Очаквам да имам повече точки от първия кръг. Сега имам да уча по
:arrow: Математика
:arrow: БИОЛОГИЯ
:arrow: ии там по каквото имаме за утре...
Тия дни съм се стегнала-ще вляза в тая ш*ибана гимназия и тва си е !! :D
П.С. - Брат ми много ми липсвааа.....кажете нещо, с което малко да се разсея... :D

RainbowGirl
03-20-2011, 14:12
Ние пък в събота имахме спортен празник ама класната разреши на класа ако иска да не ходи.. и аз не отидох щото предпочетох да се наспя хубаво :D

Иначе утре съм на урок по БЕЛ и имам да пиша еидн дъъъълъг преразказ. За училище.. урок по история, география, химия. По литература трябва да науча българския език обаше ще помоля класната да и го кажа във вторник. :D

Не знам за вас ама на мен ми е много натоварено тая година. От всички тия уроци и задачи не ми остава време да спя. :o

iiordanova
03-20-2011, 14:28
Аз съм осми клас , но все пак да ви напиша един коментар.
Учете много по математика , в осми клас нещата са свързани. Сега нещата , които ги уча по математика , ако не знаех тези от седми клас , нямаше да мога да ги решавам. Имам съученици , които не знаят почти нищо от седми клас по математика и сега им е адски трудно.
И не се спичайте толкова много! Излизайте , релаксирайте. Не мислете само за изпитите.
Миналата година не си давах толкова много зор и все пак влязох в най-елитното училище за града ми.
Ако имате въпроси , ще се радвам да ви бъда полезна.

magiie
03-20-2011, 14:49
Може ли някой да ми обясни по какво се различават "хомофония" и "полифония" ? 8-)

iiordanova
03-20-2011, 14:54
Може ли някой да ми обясни по какво се различават "хомофония" и "полифония" ? 8-)

хомофония - едногласие
полифония - многогласие :)

magiie
03-20-2011, 15:08
Мерси много.. :P
Утре ще правя тест по музика (не мога да повярвам! :shock:) ии трябва да ги знам.. ;DD

awesomesheepy
03-20-2011, 17:08
Учете много по математика , в осми клас нещата са свързани. Сега нещата , които ги уча по математика , ако не знаех тези от седми клас , нямаше да мога да ги решавам. Имам съученици , които не знаят почти нищо от седми клас по математика и сега им е адски трудно.
И не се спичайте толкова много! Излизайте , релаксирайте. Не мислете само за изпитите.
Миналата година не си давах толкова много зор и все пак влязох в най-елитното училище за града ми.

Исках да те питам,по колко часа учеше?
Много ли време отделяше на разказвателните?
Пререшаваше ли задачите от уроците ти,и какви ти бяха оценките по математика?
Как се справяше с математиката?(тва ми е най-интересно,че на мен ми е доста зле:Д) 8)

Fiction7577
03-20-2011, 17:46

Как се справяше с математиката?(тва ми е най-интересно,че на мен ми е доста зле:Д) 8)

Аз също ще ти отговоря, макар да съм 9 клас, вече ако авторката има различни неща, нека да каже, че те нали са по по-нова програма.

1.Учиш по колкото ти е необходимо. Тя вероятно също е влязла в гимназия като мен и въобще не е имала разказвателни, а повече часове за чужд език.
2. Ако пререшаваш задачите, особено по математика доста си помагаш в изкарването на висока оценка на контролните.
3.Мен математиката ми е кофти тръпка от 5 клас още. Не е нищо сложно, но трябва да сте сигурни в знанията си от 7 клас. В тази наука всичко е навързано. Нещата изобщо не са сложни, но трябва да се учат редовно, а не наведнъж.

Ако нещо друго ви интересува, при желание можете да питате и мен, верно, не съм 8 клас ама то не е далеч времето когато бях. 8-)

beachgirl
03-20-2011, 18:48
Fiction7577, според мен не ставаше въпрос в 8 клас дали отделяш време за разказвателните ии там всичко друго, което питаха, ами в 7

beachgirl
03-20-2011, 19:20
между другото днес е последният зимен ден :---) тази нощ настъпва пролетта !! хайде честито от мен, че утре ще забравя ... : ))

awesomesheepy
03-20-2011, 19:22
Аз утре ще правя тест на Геометрията:Д
1ви,2ри,3ти признак за еднаквост и симетрала.
'баси :-o
сега цяла вечер ще решавам/преглеждам :о
и така.Стискайте палци.
Утре няма да имам урок,мания.

LaChupacabra
03-20-2011, 19:42
научих си по руски,биология,решавах задачи по математика ии тея неравенства са елеемнатрни! 8) на контролното което предстои ще изкарам 6!!!!!!!!!! 8) сега си пиша по география план за индийския океан и така 8-) тая седмица ми беше няква много тъпа...обаче имам предчувствие,че тази ще е супер поради много причини
1.след 2 часа имам b-day йей 8-)
2.вече официално пролетта настъъпва
3.в събота ще празнувам рождения 8)
4.вторник имам 2 теста- БЕЛ и АЕ и двата се очертава да са елементарни :-D
5.2 кръг на олимпиада по история- ще ги размажа 8) 8-)
6.идва априлската ваканция :grin:
7.стават доста хубави неща напоследък... :D

Djenka
03-20-2011, 19:51
Ох.. утре :x

Няма да е гаден ден, надявам се :)
От утре съм си поставила бойна задача - да науча работите по математика, които не знам. Знам, че няма да стане, но заслужава да опитам 8-) Ако трябва ще изям учебника с кориците, само и само да си науча. Твърдо решена съм да си взема матурата /поне с 5/ и да вляза, където искам. :) :)

Edit: Ех.. мечти.

CherryBell13
03-20-2011, 20:18
Аз лично бях МНОООГООО зле по математика но благодарение на съседа ми който ми обяснява всичко си научих най-трудните работи 8-) и все още когато запецна на нещо отивам у тях,а на тези гадни триъгълници стоях 5 часа докато си науча всичко, но добре че по български език и литература съм си много добра. Повече разчитам на преразказа защото за 10 минути мога да напиша 3 страници :lol: не знам от къде ми извират думите, а по останалите предмети отварям учебника само ако ще правим тест :D и все пак се надявам много да успея да вляза там където искам да кандидатствам :)

Djenka
03-20-2011, 20:22
Мислех и аз да почвам уроци, но индивидуално, че да не се излагам пред другите.. 8-) Ще видим... трябва да се стягам! Като си помисля, че има само месец и половина.. даже месец.. ОТКАЧАМ! :shock: :shock: :shock:

Трябва да уча. Само това ми е в главата.

И - искам ваканция :( ама лятна :(

CherryBell13
03-20-2011, 20:27
Естествено, че ще искаш нали ще я прекараш с мен 8) и да се стягаш момиче ако искаш и аз мога да ти обяснявам нещо, а ти ще ми обясниш интервалите, че ме побъркват :D

theonlyone123
03-21-2011, 04:00
LaChupacabra честит рожден ден :-) пожелавам ти много здраве,щастие,любов,късмет , да влезнеш там където поискаш и нека всяка твоя мечта бъде реалност :-)

иначе .. сега се оправям за дск .. още един тежък ден ;хх

awesomesheepy
03-21-2011, 04:31
честит рожден ден на LaChupacabra!
Желая ти,да влезеш там,където искаш.
Да завършиш отлично.
Както и много усмивки,любов и щастие 8)

ПП днеска ми е контролната,гадост
стискайте ми палци

beachgirl
03-21-2011, 06:25
LaChupacabra, миличка, честит рожден ден !! Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, и още повече любов !! Нека дните ти са изпълнени с весели моменти, споделени с добри приятели ! Никога не спирай да се усмихваш, защото какво е човекът без усмивката ?? Приятно прекарване на празника ! : ))

LaChupacabra
03-21-2011, 08:37
благодаря ви много на всичкии :smt007 :smt007 :smt007 :)

Силв дано имаш отлична оценка на т'ва по математика :]]]]

сега си написах по география,че снощи ме мързеше... :/

и така сега ще си почивам,след малко почвам да се оправям ии ще изляза маалко по рано ;Д

kik7
03-21-2011, 10:40
LaChupacabra честит рожден ден !! Много здраве, щастие, любов и весели моменти !! :-)

Имам 5 по технологии отново :-x ако завърша с 5 по технологии не знам просто :? и по литература имам 5 от един тест .. 1 точка ме дели от 4-та .. ама то си е нормално - не бях учила .. но най-важното е че имам 6 по математика :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: на теста само 1 единствена малка грешка .. умирам от кеф :grin: :grin: :grin: :-D

Утре ще правим трансформиращ преразказ - мразя ги тея преразкази :-x
имам да уча по:
- математика
- биология

awesomesheepy
03-21-2011, 10:44
Имам 5 по история(адски се кефя,брао на мен:Д)
Имам 5.25 по Литература в/у Неразделни,нормално-теста беше ужасен;/ще я управя.

Утре ще ни изпитва за наизуст на ''Неразделни''
Имам контролно по Английски,т.е тр уча.
Имам по биология урок.
По математика утре ще ни е контролното,отложиха я,и мерси на рожденничката (: дано.
И така..
Днес нямам урок,йеах.

polssa
03-21-2011, 10:57
LaChupacabra, ЧРД !!! :-) :-) :-) Всичко най-най ти пожелавам ! :) :grin:
По темата- Днес ни върнаха бележниците (класната ги беше събрала да ни попълни оценките). Имам 10 шестици и 3 петици....
Уж щеше неска да ме изпитват по Биология, ама правихме преговор и аз мн участвах в час и тя каза, че след контролното (което е в сряда... ;хх) ще ни оцени за участие в час (надявам се на 6!!!)
На 4,5,6 април сме на екскурзия в Костенец :grin: :grin: Нямам търпениеее!! Усещам, че ще е адската лигня....
Сега отивам да решавам задачки за урока днес и така... :-D

zlatit0o
03-21-2011, 11:24
Здравейте ((:

LaChupacabra Честит рожден, желая ти здраве, щастие, късмет и много успехи в живота както и много сбъднати мечти :-) ии приятно прекарване в събота :-P

Днес има 4 по биология damnnn! пак съм доволна защото правихме тест на точно тея уроци на които бях отсъствала .......
утре ще ме изпитват по история :grin: кефя се щото сме в началото на "Тракия" и ще ме изпитва само на два урока 8-) :P дано да изкарам хубава оценка ^^

Странното е, че по математика (алгебра) изобщо не ми върви!! но сега на тези неравенства!! е*аси лесните :razz: на тях пък ще правим контролно в сряда, както ни във сряда ще поправям една двойка по мат :-o

ааа и днеска избягахме с още две момичета от последния час (бг) :D
за утре имам:
10 задачи от "Неравенства, свеждащи се до линейни"
2 урока по ИЦ
1 упражнение по л-ра
..и тва е

theonlyone123
03-21-2011, 11:57
Уф .. уморителен ден .. правих писмено по география .. надявам се на 5 ;)
Сега ще си напиша по литература и математика ;]]

RY
03-21-2011, 12:52
Честит рожден ден на рожденичката! :-) Най-важното-здраве и да влезеш там,където поискаш.
Неска ме изпита писмено по история с още едно момиче!!! :shock: :shock: Не бях учила въобще...само един прочит на урока набързо...........ЩЕ ИМАМ СИГУРНО 3 ИЛИ 4. :smt088 :smt089 :smt087 :smt089 :smt089 Писах 3 страници за 10 въпроса..почти всичко ми е вярно,но имам и много изпуснати неща..Стискайте палци да е поне 4,а ако е 5 или 6===> :shock: :shock: Аз съм много добра по история..ама като не учих..
Отивам да пиша по математика.
ПС: :smt089

sasec
03-21-2011, 12:59
ЧРД, LaChupacabra! Да си жива, здрава, много успехи и дано успееш да влезеш там, където желаеш!
А иначе аз съм много щастлива. Минавам на трети кръг на състезанието по БЕЛ. :grin: Чак не мога да повярвам.

magiie
03-21-2011, 13:40
LaChupacabra честит рожден ден, да си жива, здрава, много усмивки и много хубави моменти в живота.:-)

Някой ще ми помогне ли за тези задачи:
http://math-bg.com/wp-content/uploads/2011/03/NS-2011-BLAGOEVGRAD-MODUL2.pdf

Иначе за утре имам да уча по математика, биология и химия.. 8-)

MegiBoOm
03-21-2011, 14:22
LaChupacabra честит рожден дееееееееен :-) :-) :-) Да си ни жива и здрава, много успехи и истински приятели!

Такаам.....днеска ми беше повече от УНИКАЛЕН ДЕН! Имам 6 по история, 5 и 6 по БЕЛ и 6 по химия..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ЕБАСИ КЕФАААААА! 8-) За утре имам по:
-математика
-география
-бел-зип

zlatit0o
03-21-2011, 15:12
Божичко :lol: докато съм си писала по мат. и съм заспала 8-) 8-) 8-)

Сега ще почакам вечерята и след това ще продължа с математиката и после историяя :D

sisinata
03-21-2011, 15:48
Имам 6 по математикаа! :grin: :grin:
По литература утре ни връщат, та дано имам 6!
Сега имам да преведа поне 2 глави и да си науча думите (става въпрос за инглиш) Утре по история няма да правим контролно и съм много щастлива :-P (не, че не знам нещо). После си оправям стаята и прочитам половин глава без превод, а пък каквото разбера, разбера. Утре ще ни искат есе на тема " Нашата въображаема, перфектна (за нас) планета". И нз какво да пиша... Вероятно ще го напиша в час по Музика...

sunnyreni
03-21-2011, 16:29
LaChupacabra честит рожден ден, да си жива, здрава, много усмивки и много хубави моменти в живота.

Неска нямам нови оценки, и утре ще уча :D

LaChupacabra
03-21-2011, 17:10
ебаааааааааси якия ден... :grin: днес всичко беше сууупер : )
6 по ИИ иии 6 по географияяяя 8-)
утре елементарен тест по АЕ,тест по БЕЛ,който се надявам да е лесен... ии урок по биология ^^

MegiBoOm
03-21-2011, 17:21
Хора, трябва ми спешно помощта ви:
Някой да знае къде мога да намеря преразказ на "По жицата" от името на Моканина/неутрален?

beachgirl
03-21-2011, 19:00
Малееее хораааа ... нали ви казах, че имам две петици по математика ?? ее аз още не бях сигурна за едната, щото не ми бяха върнали контролните, ама почти 100 % мислех, че ще е пет... АМА НЕ Е !! шестица е, шестица е, шестица е !!! :grin: :grin: суууупер много се кефя ... ии нали в петъка й показах там всичките задачи от урока, които реших точно за 10 мин .. (бяха 5 май) там с числова ос и интервали ии ми писа некви плюсове ... ии днес ми написа 6 !! yesss :grin: ии сега съм с две шестици и една петицаа ... мм .. блаженство ... аа литературата е пълно мазало ... начии на тоя тест дето се надявах на шестица .. 4.60 !!! :shock: :shock: уууужасс.... и са 5 и 5 по БеЛ ... :o ама днес имахме родителска ии госпожата е казала, че тия тестове са по-трудни и от изпита .. аа некво бате половината клас четворки ... малейй ... лоша работа .. днеска имахме благотворителен базар и събирахме пари за ремонт на тоалетните в училище като продавахме пролетни картички (нарисувани от учениците в дск ..) и нали там продавахме аз, още едно момиче и 2 момчета ии събрахме 207 лева и 20 стотинки !!! утре пак ще продаваме и няма да ходим на немскии .. яко ..както и да е .. за утре имам по биология урок ии по литература да уча за един автор дето му забравих името ;дд ии така .. сега ще се наспинкам хубавкоо ... ммм ....

awesomesheepy
03-21-2011, 19:06
Ох,на мен всяква паника вече ми идва в повече.
Особено тази седмица,4 контролни,попринцип и преди съм имала така,обаче сега нещо почвам да си се депресирам подир това даскало:Д
Появява ли ви се страха от даскало?Че няма да се справите,че ще объркате нещо,че успеха пада?Че няма време?;/
И такива неща.
Изобщо тия мисли не трябва да ми влизат отсега в главата,че накрая не знам какво ще правя.
Но вече,изобщо нямам никво желание за учене -.-
баси сбърканата работа.

beachgirl
03-21-2011, 19:13
awesomesheepy .... all the same ....

MegiBoOm
03-21-2011, 19:15
awesomesheepy .... all the same ....
+
ии....адски мн съм се отпуснала тоя срок, просто щото вече съм изнервена и изморена от всички уроци и на места ми идва в повече! :o

beachgirl
03-21-2011, 19:16
ъ... и аз ... имам урок в понеделник,вторник,сряда и петък ... не мога да дишам вече ... охх само да дойде лятотоо ....

Djenka
03-21-2011, 19:26
LaChupacabra, честит рожден дееннн :smt023 :smt006 да си жива, здрава и да си вземеш изпитаа.. да влезеш където искаш :-)

Неска май е бил як ден за сички 8-)
Петица по математика, шестици по литература, български ии немски :grin:

.. опа! бележника не го намирам нещо :-o .. ще видя после да не се е наврял между учебниците..

Днес ме извикаха на СИП-Художествено слово, че щяла да ни пита нещо госпожата /която ми е и класна/.. тая година даскалото става на 30, ще има концерт и иска да рецитираме :D Мен ми се падна едно гадно стихотворение.. ама кво да се праи :-|

Утрее... май по нищо нямам тест.. ама в четвъртък по литература ще правим.. нищо :wink: ии в сряда по истерия :shock:
Такамм.. математика :-o Учебника вече е изяден до втори раздел 8)
То първи беше преговор.. ама си заслужаваше да порешавам - от пети и шести клас почти нищо не знам :P :-|
Мислех си да гледам някой филм, ама зяпах Дома от Стъкло и не остана време.. сегя ще поям малко учебника и после лягам 8-) 8-)

Дано се справя :-k :-k /на изпита по мат./
Сестра ми си блокира телефона 8-) добре, че съм записала кода и ще й го разблокирам 8)

Исках да ви питам, вие с какво ходите на училище /чанта, раница, найлонка../ :-o Че аз сега съм с чанта и си нося само тетрадките.. учбници рядко се случва да се намерят в чантата ми 8-)
Айде лека ви нощ и честита Първа Пролет :)

Послепис: Сетих се, че по английски имаме тест.. писмено де.. нищо, там съм добра 8) 8-)

jani97
03-21-2011, 19:35
уииии аз да се порадвам малко.Изкарах пълно 6 на теста за еднаквите по математика.:grin: правихме днес тест по история за елада.написах цял роман от мини буквички8-) .реших си всички задачи от домашното от урока по математика.почнаме неравенствата.засега са лесни,но не бива да се отпускаме.защото моята училтелка такива задачи ми дава че главата ми се замайва.друго...в понделник ще имаме екскурзия на някакъв манастир.нещо като спортен празник.абе ще целим дядо поп с медицинска топка :D :oops:
та така..да видим дано успея пролетната ваканция да ида на село при баба и дядо да решавам задачи и да ги видя разбира се :-D

awesomesheepy
03-21-2011, 19:37
Djenka,аз ходя с раница на даскало.Най-удобно ми е,и винаги ми е било.
Мисля и другата година също да съм така. 8)

ПП браво за оценките на всички.

LaChupacabra
03-21-2011, 20:12
Djenka,аз ходя с раница на даскало.Най-удобно ми е,и винаги ми е било.
Мисля и другата година също да съм така. 8)

и аз съм така =D и на всичкото отгоре мойта е една черна на места тъмно синя ии на всевъзможни места съм си драскала всякакви глупости.. 8-) може да се каже,че прилича на момчешка раница ама мен си ме кефи много ..щото си е...моя <3 8-)

RY
03-21-2011, 20:23
Аз съм с чанта през рамо.От 6ти клас ми е. Утре смятам да си купувам нова..Не за училище,а така като дамска,но не точно. 8-) Ще ми трябва за горското (зелено както вие му казвате :D ),за да си слагам най-важните неща.
ПС:Само за мен май неска е бил гаден ден. :D

LaChupacabra
03-21-2011, 20:34
абе споко всеки има гадни дни...на мен например миналата седмица цялата ми беше мноооого гадна =Д сега тая нещата вървят в много по добра насока ;Д

П.П много се дразня,че има голяма вероятност на 26 март да е 2 кръг по история...а аз много исках да си празнувам РД-то тогава...ох пред дилема съм...мноооого искам а и да и на олимпиадата ама... не мога да си празнувам рождения от 5 вечерта например.... :/

SladkaZagadka
03-21-2011, 21:40
абе споко всеки има гадни дни...на мен например миналата седмица цялата ми беше мноооого гадна =Д сега тая нещата вървят в много по добра насока ;Д

П.П много се дразня,че има голяма вероятност на 26 март да е 2 кръг по история...а аз много исках да си празнувам РД-то тогава...ох пред дилема съм...мноооого искам а и да и на олимпиадата ама... не мога да си празнувам рождения от 5 вечерта например.... :/

Здравей! Да, на 26 март е втори кръг по история, мисля, че в първо училище за София . Ами .. аз лично бих предпочела РД-то, не знам защо , но просто това би било моят ден и на него да съм на състезание или олимпиада :shock: . И все пак помисли добре, това е много важен ден, все пак веднъж човек става на определена възраст, а пък олимпиади има всяка година .. така мисля аз :)

beachgirl
03-22-2011, 06:04
Мирела ... защо пък да не си празнуваш рождения ден от 5 ?? аз всяка година си го правя от 18 и е до 22-23 :) супер ми е така... според мен е хубаво да отидеш ..особено ако си се насочила към гимназия със засилено обучение на история ... пък ии според мен Дори не е права, защото, да наистина ставаш само веднъж на определена възраст, но ти така или иначе вече си станала ... смисъл рождения ти ден е минал .. абе както решиш .. но аз бих отишла .. :) сега ще чета в уикипедия за Пенчо Славейков ии моооже би ще си науча по биология урока .. после от 12 имам СИП БеЛ ии после даскало .. както казах вече, пропускам немския ... йесс ... 5 часаа :P емии .. може би няма да мога да пиша утре и в четвъртък, че ще зубкам яко .. по история ще имаме контролно утре (ама само на 3 урока, които не съм учила ама ще се справя .. надявам се :D ) ии в четвъртък по биология (там по съм ги учила ама все пак .. миналия път имахме контролно на 10 урока, които не знаех, ама за една сутрин всичките ги научих и изкарах 6 !! :P ) емии това е .. хайде приятен денн : ))

biolojkata95
03-22-2011, 07:47
ima li nqkoj w grupata ot weliko tyrnowo

iiordanova
03-22-2011, 12:20

Отговарям със закъснение. 8-)
1. Учех през седмицата не повече от 2 часа. Всяка събота ходих на курсове по математика , които бяха около 2 - 3 часа. По български се подготвях сама.
2. Не , напротив. Най-малко отделях за тях. Учех , когато щяха да ме изпитват. И все пак завърших със страхотни оценки по всички разказвателни.
3. Пререшавах ги. Оценките ми бяха разнообразни. Математиката никога не ми е била лесна , нито ми е вървяла. Винаги съм изкарвала оценките с много задачи. Оценките ми бяха около петиците. И мога да кажа , че само по математика съм учила най-много. Българския винаги ми е бил лесен. Там реших няколко теста за цяла година и това беше. А изкарах висока оценка на изпита.
Питай , ако имаш и други въпроси.

magiie
03-22-2011, 12:23
aras97 мерси много!!..

Неска беше мн як ден.. ии имам 5 по химия :grin: :grin:
Другата седмица във вторник ще правим тест на Неравенства ( най-накрая ще изкарам хубава оценка 8-) )
За утре имам да уча по литература (трансформиращ преразказ на "Бай Ганьо у Иречека" и да извадя от текста фразеологичните словосъчетания), по физика и по английски.. :D

kik7
03-22-2011, 12:25
ох преди малко се прибрах .. бяхме на театър и после в градската на люлките :-D :D утре имам тест по АЕ :booooomb: и ще по физика ще ни връща писменото :S а да уча имам по
- математика ( няколко зад. ама тея неравенства са лесни за тва да кажем 10 минути)
- АЕ - тест.. нищо не знам ще си направя един пищов :D
- литература ( всъщност не съм сигурна че имам нещо )
- история ( ако не ме домързи )
- физика ( урок + зад от уч. тетрадка)

MegiBoOm
03-22-2011, 12:48
При мен няма нови оценки, ама утре имаме открит урок по химия и ще се спека и нищо няма да направя сиг. ..... :booooomb: 8-)

Иначе госпожата по АЕ днес мен и още три момичета ни изгони 8-) 8-) Макар, че не ни беше особенно приятно още с излизането избухнахме в един смях..... :lol: (то не много хубаво де, амаа.... хд )
Щях да се напикая през целия час, напраооо кви глупости си говорехме и то мн ясно - как няма да ни изгони :D Е то да бяхме само ниее, половината клас беше вън! :razz:

theonlyone123
03-22-2011, 12:49
Хъх .. много забавен,хубав,свеж денн :smt007 :smt007 :smt007
Нямам нови оценки ...
Днес , в часа на класа , си написах по математика [и разбира се , всички преписаха от мен хД ] И , няма по какво да уча ... може само да си преговоря уроците по биология 8) .. и после ще си почина и ще излезна някъде на свеж въздух , че имам нужда от това .. :smt048 :smt048 :smt048 :smt041
И докато си преговарям по биология ще :smt024 :smt020 ;дд

П.П- Хорицаа , самоо 8 дена доо рдтоо ми :grin: :-D 8)

awesomesheepy
03-22-2011, 12:50
Аз имах по география(климатограма да чертая) и Литература(конспект).
Написах и сега излизам.
Отмениха ми урока по БЕЛ за петък.^_^

zlatit0o
03-22-2011, 13:27
Току-що свърших с домашната по математика, имам още да пиша есе (дори не знам на каква тема беше..... ;хх, няма да си пиша пък 8-) а и това есе е за наказание от заместничката на госпожата по бел |(((( )

Сега ще си гледам сериалчетата по бтв [Морска звезда и Мечтатели :D] след това половин час ще порешавам малко неравенства (много са ми приятни 8-) :} ) пък и утре ще имаме тестче за 15мин. върху неравенства :grin:

Едвам ще дочакам пролетната ваканцияяяя :D

kik7
03-22-2011, 13:57
написах по математика и по физика :grin: :D и сега и аз ще гледам мечтатели :D

kik7
03-22-2011, 14:02
аа забравих да кажа че в театъра имаше едно момче от 5-клас :razz: мноу се смях .. седим ние преди да започне представлението и то само се обръща и вика "Сега ща свалям" :razz: искаше ни телефоните, обръщаше се дигаше вежди на приятелката ми .. намига и .. :lol: даже с един щяха да си сменят местата да е по близо до нея :lol: вика и " аз съм прикован за теб " :razz: :lol: :lol: :lol: имаше и някви неонови лампи - всички в бяло светеха :D

theonlyone123
03-22-2011, 14:12
^ :lol: :razz:

zlatit0o
03-22-2011, 14:26
kik7 :lol: :lol: :razz:

иначе и аз сега гледам мечтатели 8-)

MegiBoOm
03-22-2011, 14:53
Накой би ли ми казал тези неща:
-Кои вещества са с основен характер?
-Кои вещества са с киселинен характер?
-Кои вещества са с метален и неметален характер?
-Кои вещества са основни оксиди?

zlatit0o
03-22-2011, 15:07
Меги, с удоволствие бих ти помогнала, но съм супер зле с химията....

kik7
03-22-2011, 16:46
-Кои вещества са с метален и неметален характер?
-Кои вещества са основни оксиди?

С метален характер - тези които образуват ПВ метал, активно взаимодействат с неметали, вода и киселини.
С неметален характер - тези които образуват ПВ неметал, активно взаимодействат с метали и водород и косвено с кислород

съединение ( само на алкалните елементи ) с йонен кристален строеж .. с водата образуват основа и взаимодействат с киселини и киселинни оксиди

Fiction7577
03-22-2011, 16:56

Има едно нещо наречено водороден показател, бележим го с pH и по неговите стойности определяме характера на даден разтвор.

Следователно: Ако Ph < 7 ,значи има основен характер.
Ако Ph > 7 имаме киселинен характер.

ПП: Срещнеш ли Ph=7 ,това е неутрален характер.

LaChupacabra
03-22-2011, 17:20
лелееее жесток ден... :grin:
в биологията госпожата пита кой прдоукт помага за болки в гърлото и едно момче вика : ВОСЪК :razz: :razz: :razz: :razz: как сме се смели кви глупости си говорехме... ;Д въобще целия ден беше мно'о весел :---) оценки нямам...
утре тест по музика... ще преписвам пък..ще седна да ти уча по музика аз ...апффф 8-)
по лит.имам да вадя изразните средства от заточенци -.- ии по математика ще си по решавам малко от елементарните неравенства :] за утре май не се очертава да имам тестове..само дето ще ме изпитват по география... е ще се справя :}

magiie
03-22-2011, 18:07
Аааааа.. госпожата по математика се е побъркала :-x :-x :-x даде ни ВСИЧКИ тестове от www.math-bg.com ](*,)
Да уточня: даде ни ги за пролетната ваканция!.. Вместо да си почиваме и да мързелуваме, тя ни дава 15 теста с по 30 задачи... ;xx
Иначе утре нямам математика!!! :grin:

awesomesheepy
03-22-2011, 18:28
Ух,напомни ми,че цяла априлска ще съм на курсове по Математика..
гадосттттттт
:smt099 :smt099 :smt099

beachgirl
03-22-2011, 18:49
хайде моля ви не се оплаквайте, защото аз цялата априлска ще уча като ненормална ( по 2 часа на ден та и повече.. а това е много за ваканция), защото класното ми е на 11 април по БеЛ ... днес мина добре ...

SladkaZagadka
03-22-2011, 18:51
хайде моля ви не се оплаквайте, защото аз цялата априлска ще уча като ненормална ( по 2 часа на ден та и повече.. а това е много за ваканция), защото класното ми е на 11 април по БеЛ ... днес мина добре ...
:D :D :D :D Два часа на ден са ти много? Ти шегуваш ли се с мене? :-D

LaChupacabra
03-22-2011, 19:03
btw мерси за съветите за рд-то... ох абе ако вземе олимпиадата да се падне от 1-2 ще му е** майката...не искам да кандитатствам с история ...НГДЕК ми е тоооооолкова назад в списъка .... обожавам истрията но... за сега за тва тъпо кандидатстване имам доста варианта но наааай-много ми се учи испански...ако никъде не приемат с испански си оставам езикова паралелка в старото ми даскало просто ЛОЛ предпочитам да си се изкефя на рд-то за последен път с класа ми и тва е!... само дано госпожата не ми се разсърди ://

magiie
03-22-2011, 19:08
Ся малко ще ви затрудня, ама ми трябва за утре:
Всички фразеологични словосъчетания от "Бай Ганьо у Иречека" ;-) ;dd

Fiction7577
03-22-2011, 19:43
Ся малко ще ви затрудня, ама ми трябва за утре:
Всички фразеологични словосъчетания от "Бай Ганьо у Иречека" ;-) ;dd

Няма ли ти го произведението в учебника? :-D

magiie
03-22-2011, 20:13
Има го, обаче имам супер много домашна и нямам никакво време и тея да ги търся ;DD

beachgirl
03-23-2011, 05:52
Дори ... не са ми много .. шегувам се :D ноо все паакк ...думата ВАКАНЦИЯ я свързвам с МЪРЗЕЛУВАНЕ, СПАНЕ и ИЗЛИЗАНЕ ии в никакъв случай с УЧЕНЕ ... :D ноо наистина ще уча всеки ден по 2 часа сигурно, освен на 31, когато ще мързелувам цял ден, за да си отпочина малко ;дд иначе аз приключих с историята .. то се е видяло, че не мога да науча нищо.. седя 10 минути на един абзац и не мога да го запомня ... сууупер тъпа ми е ... LaChupacabra, първа смяна ли си ?? ела към 17.50 при седем трето през прозореца да ми подсказваш по история :D ... малко съм на втория етаж ама нищо :D
П.С. : ПОЗДРАВВВ http://www.youtube.com/watch?v=XVXS54VQMT0 аааааадския глас има Алиша Кийс ... :smt007 :smt007

LaChupacabra
03-23-2011, 08:44
Цветии с кеф ще дойда ама съм 2ра смяна :/ :D :D на кво ви е теста?ти сигурно вече си тръгнала за даскало ама карай...айде успех! ;Д

абее сега си преговорих малко по география и така...тая ще я разбия днеска :Д ако не ми пише 6.... :booooomb: 8-)

kik7
03-23-2011, 10:29
имам 5 по физика само заради една малка грешка .. всичко друго ми е вярно грешката ми е 2 думи нищо друго => 5 :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:

awesomesheepy
03-23-2011, 10:50
Аз утре имам контролна по физика,искам 6.
Ще се постарая де.
Днеска нищо интересно-много бързо и приятно мина целия ден.
Имам да уча по физика(за контролната) и по ЗИП БЕЛ да пиша една теза,толкова.
Може и да изляза,ще видим (:

theonlyone123
03-23-2011, 10:56
Хейй :---)
Уникалното настроениее :grin: :grin: страшно як ден :grin: :)
Сега ще си напиша по литература , по математика .. после ще ходя навън с една фр , след това ще отида при леля ми , за да й подаря цвете за рдто й :) :) надявам се да се зарадва :) :)

Поздрав : http://vbox7.com/play:3778923d :grin: 8) мн ме радва песничката

polssa
03-23-2011, 11:10
Поздрав : http://vbox7.com/play:3778923d :grin: 8) мн ме радва песничката
И мене страшно ме радва (Еминем :smt007 ) :grin:
Отдавна не съм писала, затова ето седмицата накратко:
1. Днес правихме контролно по Биология-с малко късмет може да имам 6...
2. Готвим се отсега за екскурзията-теглиме филми с една фр на лаптопа й..списъци и т.н....
3. В петък ще чистим училището, а после ще ходим да търкаляме питки.
Точно тогава най-добрата ми приятелка има рожден ден и ще й правим парти изненада в даскало и следобяд ще се съберем в тях :grin: :smt007
иии ...това е май...
Айде отивам да решавам задачи по математика, че работата е сериозна...

magiie
03-23-2011, 13:20
Неска беше нормално.. нямам нови оценки :-D
За утре имам да уча по:
- География (урока за Океания ;д)
- История.. ТЕСТ
- Математика (някви неравенства)
- Литература (отново трансформиращ преразказ на "Бай Ганьо", но от името на Иречек) 8-)

П.П. остават 5 дни (без събота и неделя) до ваканциятааа :grin: :grin:

MegiBoOm
03-23-2011, 13:21
При мен днеска мина....хм.... ами тъпо! :lol:

Нямам нови оценки, а по химия открития урок мина супер.
За утер имам да уча по:
-физика
-математика

отделно имам за:
-курса по бг
-урока по мат.

Нямам търпение за зеленотооооооооооооооооо.. .........оффффф напраооо ще зема да застрелям сички госпожи (освен тея дет са с нас на зеленото) и тва ще да е.... 8-)

RY
03-23-2011, 14:29
Нямам нови оценки.Утре двайсетминутка на неравенствата и тест по български за глагола. :o Ще ни връщат по химия,дано имам 6.
И аз нямам търпение за зеленото.Неска или утре ще си правя списък с нещата,които ще вземам..сигурно ще е 3-4 листа. :D
Вие до къде си по физика? Ние неска взехме за лупа и фотоапарат. :D

kik7
03-23-2011, 14:40
имах да уча по математика и по география .. по математика съм готова и по география почти

днес теста по АЕ беше лесен - даже не си използвах пищова 8-)
още съм бясна заради тая тъпа физика :-x :-x :-x

днес мама има рожден ден :P баща ми и подари уникални обувки - искам гиии :smt050 8-)

zlatit0o
03-23-2011, 15:10
Днес контролното по математика върху неравенства мина супер! надявам се на 5-6. Поправих си двойката на четворка :grin: не че 4 е добра оценка но е къде, къде по-добре от 2 :D

Тъкмо си написах по математика и ми остава урок по история.
Сега гледам последната серия на мечтатели :cry: по-точно това е края на сезона... не знам кога ще бъде продължението :\

RY
03-23-2011, 17:03
Хора,помагайте с една задачка: Намерете стойността на параметъра m,за която интервалът (-∞;2) е решение на неравенството 2m-x>0
Нещо не размирам условието,моля да ми я обясните. :oops:

LaChupacabra
03-23-2011, 17:29
вееееесел ден ;ДД
охх и аз нямам търпение за тая екскурзия 3 нощувки...ще е жетокоооо...ама има да си чакам цял месец :Д:Д
и до събота нямам търпение- сутринта от 8 на олимпиада по история [ох колко се изкефих като разбрах,че ще е сутринта] от 3 РД-то...
нямам оценки днес ;Д за утре имам само 1 много лесен и приятен урок за значението на насекомие и така ;Д

Djenka
03-23-2011, 17:53
Среден ден :(

За един тест по английски, за който бях доста уверена, се оказа, че имам 3ка :shock: Някой видял в дневника, не че госпожата ги е върнала.. Мале.. по принцип съм за 6 по английски, а тоя срок имам една двойка, щот не си бях дала тетрадката, и тая тройка.. :shock: Изобщо - излагация..
История - правихме тест, за който не съм много убедена, че съм отговорила вярно на въпросите, ама за повечето май са ми били верни 8-)
Надявам се да имам добра оценка.. и съм решила през ваканцията за залягам над уроците и да потърся даскал по математика.. да ми пооправи малко знанията /ако има такъв израз/ 8-) Реших да не се впрягам толкова за изпитите, ама все пак трябва да уча.. по математика поне.. най- важното са годишните оценки .. завърших първия срок с 5.40 и се надявам втори срок да е по-добре.. :(

Засега са само надежди 8-)
Но - надявам се да постигна каквото искам :) Тая година повече от всякога ще ми трябва сивото вещество :P

beachgirl
03-23-2011, 17:59
не правихме по история !! чак след ваканцията ще го правим, защото имаме само в сряда :grin: НАКАЗАТЕЛНО ПО БЕЛ !!!беше ууууууууууууужасно ... надявам се на 5 ... :o

Runaway11
03-23-2011, 18:15
НАЙ-УЖАСНАТА МИ СЕДМИЦА!

Има урок след урок!
Четвъртък - математика
Петък - български
Събота - пробен по български
Неделя - математика
Вторник - български

Реших да си взема болничен за петък, защото няма да смогна и ще уча за пробния. Ще ходя в търговската в Пловдив пък каквото стане. Надявам се на пет и нещо...макар че винаги са по-ниски на пробните. След седмица ще излезнат резултати. Имам да преговарям произведения и граматика. Иначе в училище добре върви...днес две шестици..една по биология и другата е по английски..надявам се да успея! 8-)

LaChupacabra
03-23-2011, 19:22
btww може ли малко съвети за тоя рожден ден..направо откачам вече :Д вие какво правите попринцип на рд-тата си? аз ще си го празнувам в къщи...10-12 човека...ще има и момчета и така..притеснено ми е ,че като дойдат всички нали ии ще настане една тишина и ще им е скучно... ://

theonlyone123
03-23-2011, 19:33
LaChupacabra и моят рд е скоро , но аз ще го празнувам в заведение .. не че ще е нещо особено де , но се надявам да е забавно
Иначе ,, по-миналата година си го празнувах в нас - беше мн забавно , играхме на шише , разказвахме се вицове , снимахме се , сл.музичка , денсихме и такива неща .. пък в КРАЕН случай може и филм да си пуснете , ама няма да е мн забавно ;]]

SladkaZagadka
03-23-2011, 20:33
btww може ли малко съвети за тоя рожден ден..направо откачам вече :Д вие какво правите попринцип на рд-тата си? аз ще си го празнувам в къщи...10-12 човека...ще има и момчета и така..притеснено ми е ,че като дойдат всички нали ии ще настане една тишина и ще им е скучно... ://

Ще им е скучно само ако ти позволиш това да стане . Тия хора нямат ли НЕЩО, каквото и да е, общо, освен, че са твои приятели? Какво ви вълнува .. снимки,фейсбуци... не знам, като малки играехме на карти, шише ..

awesomesheepy
03-24-2011, 04:29

Пускаш чалгата и на никой няма да му е скучно,100 про.
Иначе,може да играете на ШИШЕ,на Twister също..
да се снимате,а-у..и такива неща (:

kamen971
03-24-2011, 07:09
Сигурно само по химия ще имам 5 за годината и успеха ми ще стане 5,90 .А иначе ми трябва бал 32,500 - 32,600 за 1ЕГ Варна там искам да вляза с немски език . :-o :)

theonlyone123
03-24-2011, 10:33
Ужасен ден :( мразяя я тази ку*ка :@ :@ :@

За утре имам да си преговоря по БЕ ,че ще правиме тест .. стискайте палци :-)

awesomesheepy
03-24-2011, 10:36
Днес деня мина също бързо,приятен беше.
Времето е страхотно,и ще излизам след 2 часа.
Имам да уча по химия и история -> уроци.
И,да преговоря вечерта по АНглийски(което обезателно ще стане довечера)

8)

kik7
03-24-2011, 10:54
по математика госпожата ни даде ( на мен и на момичето до мен) няколко задачи - ние ги решихме и имаме 6 - ци :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: утре тест по биология :-x - искам и ми трябва 6 !! имам и да уча по математика, бел-зип и химия

magiie
03-24-2011, 10:56
Деня мина нормално.. само дето съм болна :-x
Утре някои ученици няма да ги има, както и госпожата, и ще имаме заместничка по математика и няма да си пиша 8-)

polssa
03-24-2011, 12:33
Уфф..неска мина..танцувално :D
с една фр кат се разденсихме и цел ден кофеем кат ненормални :D
Чак сега си идвам....иначе нищо интересно в даскало..
Утре ще правим почистване около училище и BF-то има рд :grin: :grin: Ще направим малко изненада (нз дали все още е изненада, ама... ;д ) и после ще ходим да търкаляме питки :D Следобях ще сме в рожденничката да гледаме филм, а тя ще си празнува рд-то по-пищно на екскурзията
Смятам утре да се издокарам с къси дънкови панталонки и риза :D малко ще ми е студеничко навън, ама "От студ умри, гъзар бъди " :D :D
Отивам да пиша по английски и математика :)

kik7
03-24-2011, 13:19
написах и научих по бел-зип, математика и химия .. остана само биологията .. добре че няма да има материал за червеите, а само върху уроците - Тип членестоноги, Клас ракообразни.Клас паякообразни, Клас насекоми, Многообразие на насекоми, Тип Мекотели и Многообразие на мекотели ( само този не съм учила ) другите само ще ги припомня и плс утре стискайте палци :-)

theonlyone123
03-24-2011, 14:18
Хора , помогнете за този въпрос плс :
Коя от думите НЕ е причастие ?
а)цял
б)пял
в)изял
г)излял

Аз мисля ,че отг е а) ... вие как мислите ?

Fiction7577
03-24-2011, 14:30
А) е май, другото са глаголи.

theonlyone123
03-24-2011, 14:37
Ми те са глаголи --- > не са причастия и трите ...

math
03-24-2011, 14:44
Разбира се, че е а), всички останали са причастия, НЕ глаголи, а „цял“ е прилагателно име. :)

theonlyone123
03-24-2011, 14:49
Ок , мерси ;*

katy1997
03-24-2011, 15:32
Аз понеделник,вторник и сряда не ходих на даскало щот бях в Добринище. 8-) Супер си прекарах-ходихме на ски,на баня,на разходка и т.н.

За утре имам да уча по:
-Литература(стихотворениет "Заточенци" наизуст и още някакви задачки)
-Математика(за успоредник) Теста на неравенствата ще го правя в понеделник
-История(ще правим тест на Рим(до урок "От република към монархия))
-и химия и биология

LaChupacabra ще ми кажеш ли в кое училище учиш,че ми е интересно къде се изучава руски.(Аз си го знам-мама е от Украйна а баща ми от Русия)

awesomesheepy
03-24-2011, 15:58
Аз сега ще уча по История 2 урока и съм готова.
Преди да легна ще преговоря по Английски и толкова. ^_^
Утре съм на урок по БЕЛ,уфффф.
А събота на състезание по БЕЛ.

zlatit0o
03-24-2011, 16:19
Мнг як денн!!! :grin: .....
Изпитваха ме по История и 5, доволна съм от петицата защото определено историята не ми върви :D

Сега сядам да довърша домашната по мат и по др нямам нищо.
Ще имаме екскурзия другия четвъртък до Банско :grin: в **** четири звезден хотел **** с басейн и разни други якости ;дд гадното е, че ще бъде с една нощувка :? :-D ама пак е нещо.

бтв.. аз пък вече спрях да ходя на уроци по мат.

sasec
03-24-2011, 16:30
Ох, блазе ви, че ще ходите на екскурзии. Ние няма да ходим. Както и да е. Днес в часа по биология г-жата каза, че съм се представила най-добре на олимпиадата, а аз седя и я гледам така :lol:. Аз не бях на втория кръг, тъй като не бях в града и ми стана супер странно. Не знам как така, но каза, че и показали работа, на която пише моето име и училище, а аз съм единствената с това име във випуска.

RY
03-24-2011, 18:31
На теста по математика съм допуснала тъпа грешка и пак ще имам 5.50.. :x :D
Утре ще изпитва по география десетина човека,дано да не се падна. :( По литература ще пишем ЕСЕ там за една тема свързана с Бай Ганьо. :-o
По химия имам почти пълно 6 на теста.

beachgirl
03-24-2011, 18:53
охх.. по биология всичко -- ЛЕШ !!омотах ги половината неща ... то беше на гъбите и на червеите ии те нали са 3 гъби и 3 вида червеи ии .... просто се бъркам коя информация за кое е ии половината неща са грешни ... седя си аз само и си мисля как не е възможно да имам повече от 4 на това контролно и поглеждам надолу ии виждам капачка QUEEN'S и чета „Няма невъзможни неща“ ... и това ако е съвпадение .. ;хх ... утре може би 15- минутно по химия ама аз материала не го разбирам ... ии много съм изморена .. тези 2 нощи не спах много добре ии се не ми стига сънят ... охх утре имам бг и май ще ни връща ужасните наказателни ... страх ме е ... събота и неделя в Пазарджик при баба и деди !! :grin: много обичам да им ходя на гости .. много ми е уютно у тях .. ии най-накрая ще си почина малко ... охх искам да сме 5 юни вече ... изпитите ще са минали и ще дойде найй-накрая лятната .. и нищо, че казах, че искам да се махам от тоя клас усещам, че яко рев ще има накрая, когато се разделяме ...

sunnyreni
03-24-2011, 19:18
Оххх днеска имахме родителска :( :( Добре че няма много лоши неща за мен е само едно е де :D Оххх нататъка не ми са разправя :D За утре имам да си науча по физика, история и география. По география ще прайм контролна :-x :-x А по Бг си научих преди малко

sisinata
03-25-2011, 03:41
Оххх днеска имахме родителска :( :( Добре че няма много лоши неща за мен е само едно е де :D Оххх нататъка не ми са разправя :D За утре имам да си науча по физика, история и география. По география ще прайм контролна :-x :-x А по Бг си научих преди малко
Ти в кое училище учиш?

biolojkata95
03-25-2011, 05:43
как сте
наминавам да ви видя
ако искате напишете си рд-тата кога са
моя е на 5 април

beachgirl
03-25-2011, 05:47
sunnyreni, физика, история и география в един ден ?? брр ...

biolojkata95
03-25-2011, 05:48
как сте
наминавам да ви видя
ако искате напишете си рд-тата кога са
моя е на 5 април

beachgirl
03-25-2011, 06:07
добре сме .

biolojkata95
03-25-2011, 07:10
честити 250 страници

theonlyone123
03-25-2011, 11:05
Хейй :) :)
Днеска беше мн як ден :grin:
Имам най-много от целия клас на един преразказ ;дд ;]]
Правихме теста по бг на глагол ... надявам се , че съм се справила добре =]]
И така =] .. са принципно нямам да уча , ама ще си напиша по мат , за да смогна за понеделник :д 8)

polssa
03-25-2011, 11:16
Ехоо !!
Сега се връщам от гората (там май се беше излял целия град..) и си оправям багажа. След малко отивам в рожденичката да гледаме филм и после отивам на София. Обаче страшно кофти се получи, че точно утре ми е олимпиадата по История (2 кръг), но не искам да ходя, защото ще изпусна още един урок по математика, а изпита наближава... Даскалката по История доста ще се разсърди, затова няма май да й казвам, че съм на урок, а ще кажа, че ми е било лошо....нали е по-добре ? Ще взема да звънна на брат ми да обсъдим въпроса... Бай засега :)

magiie
03-25-2011, 13:04
Ами неска беше мн яко.. :D Правихме тест по биология мисля, че ще имам 6 :grin: (преписах всичко от учебника ;дд)
За понеделник имам да решавам тест от www.math-bg.com от Ловеч.. а за вторник имам да уча по математика за контролна на Неравенства .. 8-)

П.П. остана още малко до ваканциятаа.. :P

MegiBoOm
03-25-2011, 13:06
лелее хора, кво е корен? ;д

SladkaZagadka
03-25-2011, 15:45

:shock: :shock: :shock: :shock:

Най-долната част на дървото, корените се впиват в почвата и всмукват хранителни вещества и вода ..

Иначе "намерете коренът на уравнението" - ако имаш x го откриваш, т.е. намираш решението

zlatit0o
03-25-2011, 16:02
^ :lol:

Да не е спам: Днеска беше супер!! :grin: нямам нови оценки...
Ходих на кино супер беше ! :D

sisinata
03-25-2011, 16:17
Преди малко бех на урок... Беше супер :grin: :grin: :grin:
Леле, хора колко малко време има до изпитите като се замисля.... шубе ме :smt022 :smt022 :smt022

zlatit0o
03-25-2011, 16:26
Каквото ни е писано това ще става...

theonlyone123
03-25-2011, 16:35
Хораа .. след 4 дена ми е рдто и всички ме питат какво искам да ми подарят .. вече ми се изчерпаха идеите .. някой нещо инт да е виждал .. аксесоар или нзз .. блузка нещо .. ако може идейки , че вече нз какво да им отговарям ;дд

RY
03-25-2011, 16:40
^Аз бих си поръчала някоя чанта (малка,голяма,балон,каквито ти харесваш ) или козметика (гелове,лосиони,парфюми).Др хи попринцип не искам за подаръци,защото аз си ги избирам.Ама сигурно вече си казала козметиката. 8-)
Утре ще решавам някое тестче по математика и ще си почивам. :grin:

sweetlifesweet
03-25-2011, 16:57
RedJeans,много мерси че пое инициативата...Иначе вие ще ходите ли на уроци през 7ми клас...щото аз хем искам да имам хубави оценки,хем ме мързии :lol:

и аз съм так в 6 клас ще мина няма шанс да остана но за 7 клас незнам

MegiBoOm
03-25-2011, 17:21

:shock: :shock: :shock: :shock:

Най-долната част на дървото, корените се впиват в почвата и всмукват хранителни вещества и вода ..

Иначе "намерете коренът на уравнението" - ако имаш x го откриваш, т.е. намираш решението

Споко беее, имах предвид математическия смисъл :D (аз го знам, но ми бягаше ;) )