View Full Version : Настоящи седмокласници
LaChupacabra
05-30-2011, 16:38
http://195.34.104.130/7klas/
проверяват се тук 8-)
Wanderer1
05-30-2011, 16:41
Мерси за отговорите :-)
Добре, доволна съм. Резултатът ми е около 85 точки. Никога не съм си мислела, че ще изкарам толкова. Досега максимумът ми беше 80. Трийста се оказа, че не била толкова трудна, ама се панирах тогава и от нея само 3 точки, но пък от теста 25 ми е грешна. Всичко друго си е ок, с изключение на 28. Яд ме е за нея. Обаче има нещо, което ме притеснява. На трийста задача направих чертеж, но го обърках целия и затова питах квесторите как да го задраскам или изобщо как да покажа, че е грешен. Те ми дадоха вариант да направя стрелкичка и да напиша, че е сгрешен, ама на мен този вариант не ми хареса. Тогава ми казаха, че е по-добре да го оставя и да направя нов отдолу, като те смятат, че няма нищо нередно. И аз така направих. Надявам се само да не се счете за знак, колкото и тъпо да звучи.
http://195.34.104.130/7klas/
проверяват се тук 8-)
Ох. :smt007 Още могат да се проверяват резултатите от миналата година :smt007 Другата година по това време как ще ви липсва кандидатстването, ако знаете :)
Fiction7577
05-30-2011, 17:00
Ей зайци... само да ви кажа... че този минимален бал, който гледате, е от миналата година и е на тези, които са влезли на ТРЕТО класиране.
Така че ако искате още на първо класиране да влезете, трябва да се постараете повечко от това, което е дадено за най-ниско ниво.
Ей зайци... само да ви кажа... че този минимален бал, който гледате, е от миналата година и е на тези, които са влезли на ТРЕТО класиране.
Така че ако искате още на първо класиране да влезете, трябва да се постараете повечко от това, което е дадено за най-ниско ниво.А и според мен тази година ще има по-високи резултати от миналата.
SladkaZagadka
05-30-2011, 17:10
Сега по мат. имам 2 грешки и сигурно ще имам 80 т.,а по бел поне 5,5 да имам и бала ми става 33,7 .Супер резултат,дано толкова да имам. :)
съжалявам, не се стърпях ..
леле Камене :shock: Ти, който всичко разбираше и казваше, че всички задачи, които на мен са ми трудни, за теб са "страшно лесни" и едва ли не бебешки, имаш 80 точки .. :shock: :shock: Не може да бъде! :shock: Великият Хари Худини оплетен в мрежите на собствената си лъжа ..
По темата : Първи модул ми беше лесен, имам една грешка, като съм получила верен отговор, но не съм го отбелязала като такъв . Реших всичко от втори модул, а 30та - донякъде . Очаквам към 90 точки :P
zlatit0o
05-30-2011, 17:26
SladkaZagadka Най-сетне някой го каза (bow)))
И аз се зачудих точно на това. :D Да има само 80,а пък математиката му беше на нечувано ниво..Ама както и да е.
Тая вечер ще легна без притеснение.
SladkaZagadka
05-30-2011, 17:32
И аз се зачудих точно на това. :D Да има само 80,а пък математиката му беше на нечувано ниво..Ама както и да е.
Тая вечер ще легна без притеснение.
И аз .. първата вечер от много време насам, без да мисля за изпита :D . Не съм учила за утре, но предполагам, че няма да бъде трудно.
zlatit0o , лъвче съм :-) :)
SladkaZagadka какво ще рече "лъвче съм" :D да не говориш за зодията ;дд .. нещо не можах да схвана.
Здравейте. може ли линк към отговорите от днескашното външно оценяване?
Сега по мат. имам 2 грешки и сигурно ще имам 80 т.,а по бел поне 5,5 да имам и бала ми става 33,7 .Супер резултат,дано толкова да имам. :)
съжалявам, не се стърпях ..
леле Камене :shock: Ти, който всичко разбираше и казваше, че всички задачи, които на мен са ми трудни, за теб са "страшно лесни" и едва ли не бебешки, имаш 80 точки .. :shock: :shock: Не може да бъде! :shock: Великият Хари Худини оплетен в мрежите на собствената си лъжа ..
По темата : Първи модул ми беше лесен, имам една грешка, като съм получила верен отговор, но не съм го отбелязала като такъв . Реших всичко от втори модул, а 30та - донякъде . Очаквам към 90 точки :P
Поклон!!! :razz:
бахти тъпотията
имах смелостта да проверя първите 10 задачи
само 2 мои отговора бяха правилни
и се притесних
и сега не ми се мисли за това
ще го мисля на 10ти юни
А до тогаавааааа...ЖИВОТ
maxidimov
05-30-2011, 17:56
бахти тъпотията
и се притесних
ще го мисля на 10ти юни
А до тогаавааааа...ЖИВОТ
:razz: На мен пулсът ми беше около 150 удара/мин докато проверявах отговорите си. И като проверих целия първи модул и се осъзнах, че само 20 ми е грешна, щях да се насера от кеф. 8-)
SladkaZagadka
05-30-2011, 17:59
magiie , да, за зодията .. може би затова предпочитам всичко да си кажа :) успех!
TheBee, успех !
Сега остава да медитираме .. аммммммммм ..
бахти тъпотията
и се притесних
ще го мисля на 10ти юни
А до тогаавааааа...ЖИВОТ
:razz: На мен пулсът ми беше около 150 удара/мин докато проверявах отговорите си. И като проверих целия първи модул и се осъзнах, че само 20 ми е грешна, щях да се насера от кеф. 8-)
гаднярчее :D :D :D
SladkaZagadka ии на теб успех :]
Как ще изтрая до 10ти не знам. :D А аз мисля,че ще можем някъде на 8ми-9ти в сайта да си ги проверим,а на 10ти служебните бележки официално с оценките. :-o
magiie , да, за зодията .. може би затова предпочитам всичко да си кажа :) успех!
TheBee, успех !
Сега остава да медитираме .. аммммммммм ..
И на теб!
И на другите също! (:
А служебната бележка няма ли да ни я дадат на 15 юни?!
nickeyy97
05-30-2011, 18:34
А служебната бележка няма ли да ни я дадат на 15 юни?!
На 10 юни излизат резултатите в сайта на МОН и в училището ни, а на 15 юни ни дават служебната :)
Здравейте , някой беше дал линк към скалата от миналата година.. ако може пак да го дадете.. :?
Anonimen05
05-30-2011, 19:07
Дали ще ми направят проблем, защото на едно място във втория модул на беловата задрасках леко едно цифра. Не можах да я изтрия. Леле, притеснявам се. Нали няма да ми анолират. Аз и по български на преразказа бях сложила три скоби. Открих си грешки в последтвие. Вие как мислите? Има ли шанс резултатите да са готови преди 10ти юни? Късвет на всички деца утре по английски език. :-)
MegiBoOm
05-30-2011, 19:09
^Оф, спрете да се панирате за глупости :? *лелее сложих точка, дали ще ми анулират работата* :-o
Се тая...аз съм много доволна и от двата изпита. ЗА утре не съм учила, а няма и да. Единствено за матурата по приодните науки малко ще науча и такам,че тая по биологияя :booooomb: :booooomb: :booooomb:
Айде Успех Утре! :)
SladkaZagadka
05-30-2011, 19:33
Здравейте. може ли линк към отговорите от днескашното външно оценяване?
http://www.minedu.government.bg/opencms/opencms/top_menu/general/7klas/tests/test_math-7kl-30may2011.pdf
Fiction7577
05-30-2011, 20:03
Как ще изтрая до 10ти не знам. :D А аз мисля,че ще можем някъде на 8ми-9ти в сайта да си ги проверим,а на 10ти служебните бележки официално с оценките. :-o
Не е така. Излизат по едно и също време. В училищните гнезда, резултатите са публикувани 2-3 часа преди да ги вкарат в мрежата.
IchLiebeHardcore
05-30-2011, 20:17
И аз незнам кво ще правя до 10ти. Сиг бели косми ще ми излязат.. Ако смятам г/д правилно ми се очертава 4 и нещо по мат на матурата и направо ми иде да се самоубия.. :-x
SladkaZagadka
05-30-2011, 20:27
Здравейте , някой беше дал линк към скалата от миналата година.. ако може пак да го дадете.. :?
Няма точно скала, но оценката ще си я пресметнеш така:
1/28 . ( брой точки . 68 )
Ние утре ще ходим както сме си за първи час и ще караме 2-3 по 30 минути май. След външното няма да имаме часове нали?
Айде успех и се радвайте на успеха от днес. :-)
Koleander
05-31-2011, 06:37
Ето - http://www.nu-impress.com/sledizpitite.html
RainBerry
05-31-2011, 08:44
Мина и английският, повечето от залата, в която бях, бяхме готови на 20тата минута, без грешка ми са отговорите ^^ .. Успех на всички за следващите и при обявяването на резултатите.. =]
awesomesheepy
05-31-2011, 08:55
Мина и по английски.Не беше много трудно.. :-o
Днеска ще спя и ще пиша едни задачи по математика)) И ще почивам 8)
Оофф... руският мина... за 2 въпроса не съм сигуерна, ама аее.. ;дд сега съм в час по ИТ ии тъпеяя...болят ме очите и ми е малко лошо .. яде ми се джоб с шницел, затва после отивам да си взема един..айде засегаа байй :-) :-)
BulgaRiN
05-31-2011, 09:39
Това по английски беше,мега гига хипер трудното :booooomb: и за тва нямам нито една грешка. :D
maxidimov
05-31-2011, 10:10
На нас ни дадоха листите в 10:21, а аз в 10:32 вече бях готов. И учителката като разбра, че съм готов, ме изгледа странно, даде ми да се подпиша и си тръгнах. :P
На нас ни дадоха листите в 10:21, а аз в 10:32 вече бях готов. И учителката като разбра, че съм готов, ме изгледа странно, даде ми да се подпиша и си тръгнах. :P И аз така бях ;дд много лесен беше :grin: :grin:
Абе ние цялата стая си подсказвахме. :D
Мисля неска по-късно и утре да поуча по някой разказвателен.
Имам 6 на изходното по литература.
След като свърши това по английски стояхме много време в двора,качихме се да си вземем изходните и друго не сме правили. :D
НАЙ-ПОСЛЕ ДА ДОЙДЕ ВРЕМЕТО,В КОЕТО НЯМА ДОМАШНИ И ЗАДАЧИ ПО МАТЕМАТИКА. :smt030
RainbowGirl
05-31-2011, 10:52
Абе, хора, къде намерихте отговорите по английски..?
Няма точно скала, но оценката ще си я пресметнеш така:
1/28 . ( брой точки . 68 )
Това е формулата от 2007. Формулата от миналогодишния тест е (Броят на точките + 70) : 28 = оценката.
Някой да знае ,дали е качен теста по англ.език :)
http://mon.bg/opencms/export/sites/mon/top_menu/general/assessment/7kl/en_7kl-31may2011.pdf
Chery заповядай
http://www.minedu.government.bg/opencms/export/sites/mon/top_menu/general/assessment/7kl/en_7kl-31may2011.pdf
аз имам 5 грешки по АЕ :-D
Аз имам 8-9 грешни :XX последният текст беше ужас :D
да .. то на мен 4 грешки са ми от там :D
digitalgirl93
05-31-2011, 11:56
Мм, нямам нито една грешка. ;Д Всъщност го очаквах, тестът беше елементарен. 8-)
SiSi7yYy
05-31-2011, 11:56
Имам 9 грешки по АЕ ... абе 60 точки по математика за 4,40 или 4,60 са ??
На мен 6 :( Направоо ужассс ... :?
Аз по английски имам 3 сгрешени :grin: ;дд
awesomesheepy
05-31-2011, 12:00
4,60
SiSi7yYy
05-31-2011, 12:03
4,60
В училище казаха, че е за 4,40 :booooomb: :booooomb:
SiSi7yYy
05-31-2011, 12:05
А 52 точки .. ?? ;дд
Никой не знае още колко точки за колко са..Може само да се гадае.
Имам 2 грешни на 30та и 35..доволноооо :grin:
Без грешка по английски :)
JustForFun
05-31-2011, 12:13
Хехе без грешка и свърших на 15 минута. Едва ме пуснаха щото нали е разрешено след 30 минути.. Ама аз ги убедих ;Д Беше тоооооооооооооооолкова лесноо :grin:
sound0fsilence
05-31-2011, 12:29
по анг нямам грешки :grin: :grin: :grin:
И ние почти всички си тръгнахме на 15-тата минута .. Квесторите бяха поразени 8) 8-) [/code]
zlatit0o
05-31-2011, 12:37
8 грешки по АЕ .... :D
digitalgirl93
05-31-2011, 12:42
Хайде де, как имате по 6-7 грешки, тооолкова ли ви затрудни? Смсл.. не знам, беше адски лесното. :D
За точно 7 минути завърших теста по английски. Аз по принцип съм перфектен по английски и мога да решавам тестове от 12 клас, камо ли пък да не мога да реша лесен тест от 7 клас.
Аз имам 3 грешки по АЕ, но не е зле, при положение, че тази година по АЕ нищо не сме взимали, защото новата ни госпожа е супер залюхана и сама си учех уроците, дано догодина в езиковата ми се падне свястна госпожа. :D
zlatit0o
05-31-2011, 12:58
Всеки колкото може ;)
малее .. по немски беше супер гадно . хора аз 90 на 100 от думите не ги знаех ;дд нашата госпожа много ни разпусна, тази година нищо не сме правили .. а впрочем някой може ли да ми го даде теста по немски ?
какво ще правя по история, география, химия и физика ? тази година ВЪОБЩЕ не съм учила по тези предмети ... историята и 3 часа да я чета пак нищо няма да запомня, по география просто никой никога не е учил в нашия клас, а химията и физиката за мен са по-сложни и от китайския.... миналата година на външните поне момчетата от другата група ни пращаха отговорите, а сега ни събират телефоните ;ххх
zlatit0o
05-31-2011, 13:33
^ Ако си слушала в часовете може да хванеш 3ка.. То и повече не ти трябва за кандидатстването :)
Fiction7577
05-31-2011, 13:41
За точно 7 минути завърших теста по английски. Аз по принцип съм перфектен по английски и мога да решавам тестове от 12 клас, камо ли пък да не мога да реша лесен тест от 7 клас.
Да, повярвах ти! :razz: :razz:
Външните оценявания по тези предмети взимат ли се за кандидатстването?Аз искам да вляза в езикова гимназия и знам,че не ми трябват,но все пак да не съм се объркала...
IWannaBeSedated
05-31-2011, 13:46
Външните оценявания по тези предмети взимат ли се за кандидатстването?Аз искам да вляза в езикова гимназия и знам,че не ми трябват,но все пак да не съм се объркала...
Трябват ти оценките по БЕЛ и математика от изпита, и някои годишни от свидетелството за завършен 7. клас (зависи къде ще кандидатстваш)
RainbowGirl
05-31-2011, 14:04
какво ще правя по история, география, химия и физика ? тази година ВЪОБЩЕ не съм учила по тези предмети ... историята и 3 часа да я чета пак нищо няма да запомня, по география просто никой никога не е учил в нашия клас, а химията и физиката за мен са по-сложни и от китайския.... И аз съм така.. ужас. 8-) Не знам какво ще правя.. добре, че поне съм в една стая с някои хора от математическата, защото те си учат по всичко. :D
robertdowney
05-31-2011, 14:05
Нямам нито една грешка по АЕ :grin: :grin: . Някой може ли да ми обясни защо не може да се кандидатства с оценката от БЕЛ и АЕ в езикови гимназии, ами БЕЛ и математика :-o . Все пак е ЕЗИКОВА бе мама му стара :-x :-x , а не проклета МАТЕМАТИЧЕСКА!!!!
аз имам 4 грешки това за 5 ли е?
Fiction7577
05-31-2011, 14:13
Нямам нито една грешка по АЕ :grin: :grin: . Някой може ли да ми обясни защо не може да се кандидатства с оценката от БЕЛ и АЕ в езикови гимназии, ами БЕЛ и математика :-o . Все пак е ЕЗИКОВА бе мама му стара :-x :-x , а не проклета МАТЕМАТИЧЕСКА!!!!
Просто така се оформя балът. Математиката участва навсякъде, приемете го. И ще ти обясня защо е така - просто политика на училищата.
Това, че отиваш в езикова, не значи, че ще забравиш за математиката. Много се лъжеш ако мислиш, че ще е така.
robertdowney
05-31-2011, 14:44
Просто така се оформя балът. Математиката участва навсякъде, приемете го. И ще ти обясня защо е така - просто политика на училищата.
Това, че отиваш в езикова, не значи, че ще забравиш за математиката. Много се лъжеш ако мислиш, че ще е така.
Аз знам, че ще уча математика, но тя няма да е на първо място, а езиците. Ако исках математикатаа да ми е на първо място щях да ида в математическа (което никога няма да стане!!!)
Fiction7577
05-31-2011, 14:53
Аз знам, че ще уча математика, но тя няма да е на първо място, а езиците. Ако исках математикатаа да ми е на първо място щях да ида в математическа (което никога няма да стане!!!)
Ми 3 часа седмично, ще ги изтърпиш. Не се притеснявай. Математиката е част от политиката на езиковите.
Говорил съм с американци и те ми казаха, че може да отида в САЩ и да ме помислят за американец. Решавал съм тестове в Помагало преди да ги махнат. Така че не се обаждай преди да знаеш.
SladkaZagadka
05-31-2011, 15:19
аз имам 4 грешки това за 5 ли е?
http://zelenkroki.files.wordpress.com/2010/06/skala7klas.jpg
nickeyy97
05-31-2011, 15:40
Говорил съм с американци и те ми казаха, че може да отида в САЩ и да ме помислят за американец. Решавал съм тестове в Помагало преди да ги махнат. Така че не се обаждай преди да знаеш.
Защо пък да не е възможно? И аз ходя на уроци от предучилищна, и знам английски на много по-високо ниво от това в училище. А това което учим в седми клас е безууумно лесно :)
Каквото започнахте да се перите..Ами за вас е било елементарно,за други не,защо трябва да се натяква?! ](*,)
nickeyy97
05-31-2011, 16:13
Никой не се "пери". Просто ми става тъпо, като някой оспорва, че може да знае повече от него и т.н
marto12345
05-31-2011, 16:15
3 грешки, не е зле :D
И 3те са на последната част :D
meriLinka
05-31-2011, 16:16
Супер ми е писнало от даскало вече! Направо не издържам..
По математика съм решила трудните задачи /без цялата 30/, а от първи модул 5-6 грешни :booooomb: Срам! На пробми имам по 1 грешка, на истинския 5! Добре, че българския ми е добре.. Абе, по математика 5,20-5,30, български 5,50-5,70 и ще ми се получи бала около 32-33, което си мисля,че е добре. 10000000% мога и повече, но нищо. Да се свършва и това е! По английски имам 2 грешки, което за мен е слабо- попринцип се справям доста добре по английски, а догодина се надявам да започна да уча немски, но във математическа гимназия, за да мога освен езика да си уча и другите неща добре.
Притесняват ме тези външните по разказвателните, защото дават някакви супер заблудени задачи с някви картинки. Ще видим, те не са важни.
Доста дълго стана, ама аз пиша тук от дъжд на вятър. :D
meriLinka
05-31-2011, 16:23
О боже, по заблян човек от мен няма :| . По английски имам 2 грешки, защото просто тези 2 задачи не съм ги видяла. :? Сега си проверявам отговорите и си мисля ''Ама аз на това не съм отговаряла'' :D .
И на мен двете грешки са ми на последното. :D То в самия текст имаше супер гадни думи.Ама аз съм доволна,цял година не съм отваряла учебник и не съм учила и една дума. :D
zlatit0o
05-31-2011, 17:24
На мен ми идват грешките от текстовете, четеше ни ги една госпожа с ужасно "Р" :D
Всичко друго ми е вярно.
sound0fsilence
05-31-2011, 17:29
ох нещо ми е мн странно като нямам никакви грижи и не трябвада решавам задачи .. беше ми станало като навик :? 8-)
Това беше най-лесната матура..!! Имам две грешки - 33 точки.
Жалко, че оценката не влиза в бала :( :(
По математика се осрах и сега ще имам бал около 28 :( :( :( :( :( :o :o :o :o :o
Пожелайте ми късмет.. Дано ми дадат още някоя-друга точка по математика.. :( :(
SladkaZagadka
05-31-2011, 17:54
Djenka , какво е станало по мат?
Fiction7577
05-31-2011, 18:00
Минала съм 7 клас отдавна и съм наясно с това което учите там. Разбирам, че придобиваш голям усет към езика тогава, както и че можеш да си го говориш свободно, да изговаряш без проблеми и т.н., но специално изпит за 12 клас, повярвай ми няма да можеш да го вземеш. Разликата е твърде голяма, въпреки това поздравления, че ставаш за американец.
BulgaRiN
05-31-2011, 18:32
Много лесен изпит беше този по английски,имам 35 точки.
sound0fsilence
05-31-2011, 18:40
Това беше най-лесната матура..!! Имам две грешки - 33 точки.
Жалко, че оценката не влиза в бала :( :(
По математика се осрах и сега ще имам бал около 28 :( :( :( :( :( :o :o :o :o :o
Пожелайте ми късмет.. Дано ми дадат още някоя-друга точка по математика.. :( :(
Успех , дано ти дадат ...
Супер ми е писнало от даскало вече! Направо не издържам..
По математика съм решила трудните задачи /без цялата 30/, а от първи модул 5-6 грешни :booooomb: Срам! На пробми имам по 1 грешка, на истинския 5! Добре, че българския ми е добре.. Абе, по математика 5,20-5,30, български 5,50-5,70 и ще ми се получи бала около 32-33, което си мисля,че е добре. 10000000% мога и повече, но нищо. Да се свършва и това е! По английски имам 2 грешки, което за мен е слабо- попринцип се справям доста добре по английски, а догодина се надявам да започна да уча немски, но във математическа гимназия, за да мога освен езика да си уча и другите неща добре.
Притесняват ме тези външните по разказвателните, защото дават някакви супер заблудени задачи с някви картинки. Ще видим, те не са важни.
Доста дълго стана, ама аз пиша тук от дъжд на вятър. :D
Много точно! И аз се чувствам така.Да се свършва вече.Не мога да повярвам,че вчера ми е бил изпита по математика - имам чувството,че съм го правила преди месец.Все за нещо се притеснявам.Писна ми ...
Резултатите да идват по-бързо.Ще се побъркам.
awesomesheepy
05-31-2011, 19:57
Утре дали ще намалят часовете?
Празник имаме,бе! 8) :D
Иначе..и аз не издържам да си науча резултатите :/ Но ще чакаме до 10-ти..
Нещо не ми се иска да си проверя резултатите, особено по математика. По английски днес яко си подсказвахме. Най-ниския резултат на някой от класа е най-малко 5, сигурна съм. Само аз и едно момче си направихме сами теста, другите преписваха от нас :D /Даже и зубарите на класа/. Квесторите само изведнъж се обадиха: "По-тихо си подсказвайте"
Мноу са печени :razz: Дано да бъдат те и на другите xD
theonlyone123
05-31-2011, 20:17
На нас ни казаха,че има шанс резултатите да излезнат преди 10 юни .. ухх дано ,че дотогава няма да издържа :D
^^ госпожата ми по български в училище каза, че в понеделник вечерта са ѝ се обадили да ѝ кажат, че по български всичко е проверено, но са казали, че ще чакат да проверят и по математика и тогава чак ще ги публикуват. това сигурно ще е след 4-5 дена, предполагам .....
охх НЕ ИСКАМ ПОВЕЧЕ ВЪНШНИ ОЦЕНЯВАНИЯ, ИЗПИТВАНИЯ И УЧЕНЕ ! НЕ, НЕ, НЕ !!!
не мога да се съсредоточа въобще ... по немски имам разни тъпи грешки ... а по история този срок имам само шестици (три шестици .. толкова добър резултат досега не съм имала...) и пак нищо няма да мога да направя, защото ме мързи да мисля вече ... защо изобщо още ни карат да ходим да училище, като ВАЖНОТО (изпитите) мина ...
Anonimen05
06-01-2011, 07:03
Нещо не ми се иска да си проверя резултатите, особено по математика. По английски днес яко си подсказвахме. Най-ниския резултат на някой от класа е най-малко 5, сигурна съм. Само аз и едно момче си направихме сами теста, другите преписваха от нас :D /Даже и зубарите на класа/. Квесторите само изведнъж се обадиха: "По-тихо си подсказвайте"
Мноу са печени :razz: Дано да бъдат те и на другите xD
На нас ни бяха лоши квесторите. Една думичка и ти анолират работата. :(
Anonimen05
06-01-2011, 07:12
Нали в четвъртък е външното оценяване по химия, биология и физика, а в петък по география и история. :-o Честит празник! :-)
meriLinka
06-01-2011, 07:51
Честит празник :smt081 !
Да, утре е това по география и история /много лошо :smt092 /, а в петък по химия, биология и физика /по-добре :smt045 /
Честит празни на всички! :-)
Аз на матурата по английски имам 34 точки, само последната задача ми е грешна.. Жалко, че оценката не влиза в бала :(
Тука много деца...
По АЕ- 35 точки... се ми е една
Честит празни на всички! :-)
Аз на матурата по английски имам 34 точки, само последната задача ми е грешна.. Жалко, че оценката не влиза в бала :(
И аз съм така :) .
Имам шест на класното по Биология и само една грешка на теста, който правихме днес и 33 точки на класното по БЕЛ :grin: .
Трябва да правя макет на Слънцето по Физика 8-) , ама чак за вторник :)
awesomesheepy
06-01-2011, 10:23
Честит празник и от мен,слънчица! ^_^ 8)
Oх,днеска ще отворя учебниците по история и география,че нищичко не знам.. :///
Честито на всички! :-)
Неска правихме първи и втори модул по математика,ама тя за оценка ще гледа само първи..Втория бях много разсеяна и трите задачи са ми грешни. :lol:
Чудя се дали да уча по география или история..По история първата половина от учебника я знам горе-долу,но последните два дяла нищооо.По география нито един урок. :razz:
Честит празник ! .. Искам да се махна от тва глупаво училище... момчетата от класа ми са баси простаците--тресе ги пубертета и тва си е.. :booooomb:
По Руски имам 32 точки :D При положение, че не бях пипнала, съм доволна :D Трябва да уча по География, затова айде.. :D
А вие като учите втори език от тази година, само ли си избирате по какво да правите външно?
Fiction7577
06-01-2011, 12:00
На нас ни казаха,че има шанс резултатите да излезнат преди 10 юни .. ухх дано ,че дотогава няма да издържа :D
Няма. :wink:
Аз пък искам да минават тези външни оценявания, защото ми писна!
Аз си мислех, че след изпита съм шапка на тояга, амаа. . пак се притеснявам.
По География направих миналогодишния тест и имам 13т. ( за 5 ) :shock: . Не можах да повярвам! Само един път отворих учебника тази година, а го направих за 13т.! Утре като препиша може и максимума да изкрам 8-) .
MegiBoOm
06-01-2011, 13:35
По География направих миналогодишния тест и имам 13т. ( за 5 ) :shock: . Не можах да повярвам! Само един път отворих учебника тази година, а го направих за 13т.! Утре като препиша може и максимума да изкрам 8-) .
същата история 8-)
Не ми си мисли за петък :? .
Тази Физика я разбирам, но само, ако имам формулите и т.н. Не знам, но не мога да се сетя за принципа, по който се решават задачите :? . Тъпото е, че съм от най-добрите в класа ( представете си какво ни е нивото ) и почти всички разчитат на мен :( . Историята (тази година), Химията и Биологията са ми силата, но по Физика и География съм много зле, а всъщност се водя 'знаеща'. Това се дължи само и единствено на учителите. Няма дисциплина в часа, не могат да преподават и, когато учиш, всичките ти усилия остават недооценени!
sound0fsilence
06-01-2011, 13:50
8-) точно..
digitalgirl93
06-01-2011, 13:58
Не ми си мисли за петък :? .
Историята (тази година), Химията и Биологията са ми силата, но по Физика и География съм много зле, а всъщност се водя 'знаеща'. Това се дължи само и единствено на учителите. Няма дисциплина в часа, не могат да преподават и, когато учиш, всичките ти усилия остават недооценени!
Уф, при мен физика, история и биологията са ми силни, а пък химия и географияя... 8-) А за дисциплината си е точно така и при нас, никакъв контрол от страна на учителите => никой не го е*е какво става в часа.
awesomesheepy
06-01-2011, 14:35
Някой знае ли кога ще трябва да даваме/връщаме учебниците?
То вече другата седмица,и толкова..Много бързо свърши този 7 клас,бе! 8)
Някой знае ли кога ще трябва да даваме/връщаме учебниците?
То вече другата седмица,и толкова..Много бързо свърши този 7 клас,бе! 8)
И аз се чудех..
И наистина,докато се усетя дойдоха изпитите,с които ни плашеха цяла година..
на мен от разказвателните НИКОЙ и НИКОГА не ми е бил сила, но тази година съм добра по биология ...
Fiction7577
06-01-2011, 17:52
Пък ако знаете колко ще ви липсва старото даскало и старият клас.... :)
охх, хайде да излизат тъпите резултати бе мамка му ...
Беше супер лесно и по дветеееее!! :grin: Без никакво учене знаех всичко,с колебания на 2-3 въпроса общо. :-D Казах на цялата стая по история нещата.По география прочетох,че се иска животно в Австралия и дадох щраус..Това май ми е единствената грешка.
Много беше лесно :grin: Само да попитам животното камила ли е :-o
awesomesheepy
06-02-2011, 09:06
Камила,да. 8)
Иначе,не беше зле..
По английски имам 33 от 35 точки,и съм доволна.^_^
Айде,да минава и утрешната ПОСЛЕДНА малка матура,и! (sun) :smt002
Много беше лесно :grin: Само да попитам животното камила ли е :-o
Да,камила е.На мен не ми беше особено лесно :D
И аз писах камила ;дд С братчедката (TheBee) имаме информационни :D Изпита мина СУПЕР.. подсказвахме си супер мн ии 100% съм сигурна, че всички ще имаме 6-ци ;дд
Айде чао за сега :-)
(като излезнат отговорите да ги публикувате ;д)
Като излязат,ги пуснете плс,че не мога да влизам в мон.
След малко ще уча по химия.Разбрахме се с едно момиче тя да учи по физика,аз по химия. :D
MegiBoOm
06-02-2011, 10:02
Охоооо.....
Матурата лелееее....какъв смях станааа :D :D :D :D :D Беше едно подсказване, подсвиркване,кикотене...абе въобще...колективна работа! Даже и госпожите се включиха в нея 8-) Беше ебаси кефа! ;д Само дано и утре да е така и тая по био каза,че ще ми пише 6 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :D
Я вижте дали тука ги има отговорите - http://smirnenski.com/default.aspx ..Адобе рийдъра нещо ми се е скапал. ;((( Плс постнете теста и отговорите.
SladkaZagadka
06-02-2011, 10:13
http://smirnenski.com/Documents/ONGOR_2-June-2011.pdf
Отговори ще чакаме в сайта на МОМН.
ВЪПРОС:
14. В каква последователност са възникнали формите на държавно управление в
древния Рим?
А) царство, империя, република
Б) република, царство, империя
В) империя, царство, република
Г) царство, република, империя
???
l0verch0y
06-02-2011, 10:14
RY май ги няма още
Хахах днеска кфесторите бяха 2ма една гадна мърша и един супер печен господин таз излезе за 2-3 минути и тоя печения вика "айде бързо преписваите докато не доиде тая " :D
SladkaZagadka аз В писах
JustForFun
06-02-2011, 10:17
\14. В каква последователност са възникнали формите на държавно управление в
древния Рим?
А) царство, империя, република
Б) република, царство, империя
В) империя, царство, република
Г) царство, република, империя
???
Мисля че е г..
SladkaZagadka
06-02-2011, 10:26
:grin: :grin: :grin: :grin:
Йесс на 14 е Г)
Първо е царски период (царство) - 753 - 509 г.пр.Хр.
След това е република ( 509 г.пр.Хр. - 1 в.сл.Хр.)
И от 1 в.сл.Хр. е империя, там се разделя на източна ( която съществува до 1453 г. и е Византия) и западна ( съществува до 476г.)
:grin:
JustForFun
06-02-2011, 10:33
:grin: :grin: :grin: :grin:
Йесс на 14 е Г)
Първо е царски период (царство) - 753 - 509 г.пр.Хр.
След това е република ( 509 г.пр.Хр. - 1 в.сл.Хр.)
И от 1 в.сл.Хр. е империя, там се разделя на източна ( която съществува до 1453 г. и е Византия) и западна ( съществува до 476г.)
:grin:
Даа , аз пък се сетих, по това, че в учебника имаше един урок от република към империя или нещоо такова :)
Охх..Историята-добре, ама Географията .. преписах само 2 въпроса и само те са ми грешни (засега де.. ) сиг ще имам към 30 точки, ако не и 29 , ама аз не бях учила изобщо..вече зарязах училище след ГОЛЕМИТЕ изпити (БЕЛ и мат...) , та затва съм доволна.. Само Химията и Биологията ще ги погледна за утре и тва е :)
Минала съм 7 клас отдавна и съм наясно с това което учите там. Разбирам, че придобиваш голям усет към езика тогава, както и че можеш да си го говориш свободно, да изговаряш без проблеми и т.н., но специално изпит за 12 клас, повярвай ми няма да можеш да го вземеш. Разликата е твърде голяма, въпреки това поздравления, че ставаш за американец.
Госпожата ми по английски ми каза, че нивото ми на английски е B2.
Нивата са А1, А2, В1, В2, С1, С2. В 7 клас нивото на учене на английски е А2, самата ми госпожа има ниво С1. С2 имат само американците, англичаните, ирландците и т.н. Между другото, никога не съм ходил на уроци по английски, защото съм толкова добър по английски, че аз самия мога да предавам уроци.
JustForFun
06-02-2011, 10:59
^ Да знам, и аз съм така. Буквално на един дъх направих теста и нямам нито една грешка. Да не говорим, че никога не съм ходила на уроци, а пък от тестовете на фарос изкарвам по 97-100 точки. Просто си го знам от малка без никакво учене - гледах постоянно детски на англииски и го научих.
И аз на 14 съм писала Г) ;дд
Сега само чакам да излезнат отговорите да си ги проверя..
Абее на 9 (история) к'во писахте?? Аз писах А)..
SladkaZagadka
06-02-2011, 11:28
И аз на 14 съм писала Г) ;дд
Сега само чакам да излезнат отговорите да си ги проверя..
Абее на 9 (история) к'во писахте?? Аз писах А)..
А) писах и май наистина е това.
и аз писах А, ама на 14то писах пак А ... по география за животните писах Г, а по история за Аполония писах Несебър .. много съм злее ... това специално за Аполония го знаех .. не знам защо го обърках ... абе само тва да е ще е добре .... трябват ми петици задължително (или шестици, ама тва не е възможно, така че петици ме устройват)
П.С. : да се похваля - сам самичка си направих тестовете, ама нищо не знаех ... ;дд
SladkaZagadka
06-02-2011, 11:39
ИСТОРИЯ И ЦИВИЛИЗАЦИЯ
Ключ с верните отговори
Всеки верен отговор се оценява с 1 точка.
ВЪПРОС № ОТГОВОР
1. Б
2. В
3. Г
4. В
5. А
6. В
7. В
8. Б
9. А
10. Г
11. В
12. Б
13. В
14. Г
15. В
16. А
17. В
18. Б
ГЕОГРАФИЯ И ИКОНОМИКА
Ключ с верните отговори
Въпрос
№
Верен
отговор
1. В
2. Б
3. Г
4. В
5. В
6. Г
7. Г
8. А
9. Г
10. Б
11. Б
12. В
13. В
14. А
15. А
16. В
17. А
18. А
топлички-топлички от МОН
JustForFun
06-02-2011, 11:43
26 точки за колко е?
По география нито една грешка :grin: ама по история имам 3 ;дд
няма нищо тва са 33т. от 36т. ..
йесссс !! 12 точки по история, което е 5 !! :grin: (като за неотварян учебник цяла година и самостоятелна работа е суперр) и 10 точки по география :D
SladkaZagadka
06-02-2011, 11:46
Отделно се оценяват, а скалата я пуснах преди няколко странички, оранжева е :D
http://zelenkroki.files.wordpress.com/2010/06/skala7klas.jpg
MegiBoOm
06-02-2011, 12:04
йес беее... ^^ на тва по география съм сбъркала само животното (писала съм,че е щраус, а знаех,че не е) 8-)
а на тва по история имам 2 грешки! :D НЕ СЪМ ОТВОРИЛА И ВЕДНЪЖ УЧЕБНИКА, ЗАЩОТО ИСТОРИЯТА МИ Е МНОГО СКУЧАН, А КАКВИ РЕЗУЛТАТИ ДОКАРАХ :shock: 8-)
Wanderer1
06-02-2011, 12:13
Не беше много трудно. По география съм сбъркала животното, а по история нямам грешки :grin: :grin: :grin: По английски също имам една грешка, защото съм писала the sharks, а то било sharks :?
awesomesheepy
06-02-2011, 12:13
По география-2 грешки.
По история-1 грешка.
Много съм доволна,не съм отваряла учебник цяла година..Подсказвахме си малко де 8)
zlatit0o
06-02-2011, 12:22
Теста беше супер лесен :D
По география имам 2 грешки, а от 5ти клас не съм отваряла учебника :D
По ист. имам 4 грешки :D
по география- 6
по история- 5
супер (sun))))
айде още един ден и кефффффффффффф :grin: :grin:
По география нямам грешка,но по история имам 2 :grin:
хораа.. правя тестовете от миналата година по химия и боилогия (по физика го почнах, ама се отказах ;дд) и по биология имам 3 грешки, а по химия имам 9 грешки :lol: оо не, това не е истина просто ;дд нищо не знам по химия, просто не я разбирам ...
Хора моля ви дайте и теста,че да знам какви букви съм писала.. :( :( :( :( :( :( :(
RainbowGirl
06-02-2011, 12:56
По история имам 11т. :grin: (което е за 4)
По география 15т. :grin: (а това е за 5)
Цяла година не съм отваряла учебниците. Аз съм си доволна. 8-) А ако бях преписала сигурно щях да имам по високи резултати. Ама и двете квесторки стояха и зяпаха през цялото време.. за 1 секунда не се обърнаха нанякъде.. :x :D
Имам 4 грешки по география. (5) :-k :-k :-k
По история 1 грешка (6). :grin:
За цялата година само по история учих,но не много.
Ама то ми трябваше шестица по история..Дано по география да ми остави 6.
По география нямам грешка,но по история имам 2 :grin:
Същата работа и тук. Нашите квестори обаче бяха готини и ни пуснаха да си подсказваме.
BulgaRiN
06-02-2011, 13:56
По история нямам грешки.
По география имам 3 грешки :(
Разочарован съм по география,допуснал съм много тъпи грешки.
BTW Не знам,защо целия клас си мисли,че съм зубър по история,вярно няма грешки,но въобще не съм учил,просто запомням всичко,защото ми е интересна историята,но Българската история която учихме миналата година ми беше много по-интересна и знам повече неща за нея.
aаа супер як квестор имахме <3
видя че си подсказвахме и не каза нищо.ама всички на висок глас и тя чуваше и каза че няма нищо против само да не се чува извън стаята
:)))))
Имам три грешки по География.По История нямам никакви.Много ме е яд,че пак ни питаха за разни течения.Хич не мога да ги запомня. :?
awesomesheepy
06-02-2011, 15:31
Преговаряте ли за утре?
На мен нищо не ми влиза в главата.
Requisition
06-02-2011, 15:39
По история имам 6 грешки, 3 от тях са адски глупави, а по география имам само 2. За какви оценки се очертава ако мога да ви попитам?
и по двете петици ...
аз правя миналогодишния тест по биология, химия и физика ии преговарях по физика, ама нищо не запомних ;дд
meriLinka
06-02-2011, 16:07
Хора, сигурни ли сте, че 2 грешки е за 5?
Защото госпожата ни по география каза други и всичките ми съученици твърдят, че е 6 и не знам..
neeDaBosS
06-02-2011, 16:13
ИСТОРИЯ И ЦИВИЛИЗАЦИЯ
Ключ с верните отговори
ВЪПРОС № ОТГОВОР
1. Б
2. В
3. Г
4. В
5. А
6. В
7. В
8. Б
9. А
10. Г
11. В
12. Б
13. В
14. Г
15. В
16. А
17. В
18. Б
ГЕОГРАФИЯ И ИКОНОМИКА
Ключ с верните отговори
Въпрос
№
Верен
отговор
1. В
2. Б
3. Г
4. В
5. В
6. Г
7. Г
8. А
9. Г
10. Б
11. Б
12. В
13. В
14. А
15. А
16. В
17. А
18. А
топлички-топлички от МОН
Може ли да дадеш линк към сайта на МОН да изтегля това по история,че не помня къде кво писах 8-)
MegiBoOm
06-02-2011, 16:21
...еми напиши в гугъл МОН .... 'басии :-o
Аз реших днеска да не уча, както и направих преди миналите НВО-ния, така чее.... :oops: 8-)
По география имам 1 грешка - само въпроса с животното съм объркала. :D
По история - 3 грешки. За утре изобщо нямам намерение да уча. :D
neeDaBosS
06-02-2011, 16:28
...еми напиши в гугъл МОН .... 'басии :-o
Аз реших днеска да не уча, както и направих преди миналите НВО-ния, така чее.... :oops: 8-)
писах,изтеглих някъв материял ама се оказа,че е от миналата година
SladkaZagadka
06-02-2011, 16:30
Хора, сигурни ли сте, че 2 грешки е за 5?
Защото госпожата ни по география каза други и всичките ми съученици твърдят, че е 6 и не знам..
Скалата е била такава миналата година, сигурна съм. Кажи на госпожата ти да си обнови информацията.
neeDaBosS :-o :-o http://www.minedu.government.bg/opencms/export/sites/mon/top_menu/general/assessment/7kl/on_7kl-2june2011.pdf
Гледайте ве, хора .. за какво ви пускам нещата по 7 пъти при положение, че са под носа ви :-o
meriLinka
06-02-2011, 16:32
може тази година е да друга скалата?
LaChupacabra
06-02-2011, 17:13
АЕ-то беше елементарно 8-) яд ме е че имам 2 грешки 8-)
ъм днес на географията се затрудних на 16,17 ии онова с теченията иначе всичко беше доста лесно 8-) исторята я реших на 1 дъх... и в нашата стая си подсказваха яко ама аз си бях неутрална 8-)
за утре ще си преговоря само тока от физиката ии тва е 8-)
SladkaZagadka
06-02-2011, 17:31
може тази година е да друга скалата?
Ами просто й покажи тази скала. Тя е официалната от миналата година. Въпросите са същия брой и с еднаква трудност . Външно оценяване е, значи не се мени скалата както например се мени на изпитите въз основа на броя двойки и тройки . Логика?
Малее хора.. утре имам класна по литература и трябва да правя съчинение разсъждение на "По жицата", обаче съм още на първата подтеза :-o ;дд Айде продължавам, сигурно тази вечер няма да спя!..
zlatit0o
06-02-2011, 23:37
Аз преди малко видях една гадна хлебарка и май няма да мога да заспя в стаята си :shock: :shock: :shock:
awesomesheepy
06-03-2011, 08:21
Мина!Мина!Мина!
ЙЕЗ!Всички матури и изпити..всичко! 8)
Тестовете бяха гадни,особено по физика и химия..ГР
Но дано сме се справили..
JustForFun
06-03-2011, 09:50
Химия и биология бяха елементарниии !!! Физиката бе малко по-трудна , но се справих!
Най-лесно ми беше по Химия. Както казва госпожата ни (най-невероятния учител и човек) "Когато човек си учи, му е лесно".
По Физика също беше лесно, само знам, че съм объркала за Бета-лъчите, но аз така или иначе не зная нищо за тия лъчи ( по Физика нищо не съм учила, но явно ми се отдава ).
По Биология на едно бях оградила вярно за дървесинната проводяща система, ама да ме питат защо го поправих :? , другата грешка ми е на болестта на Петър, защото бях освободена от училище, когато взимахме този урок, за да мога да се подготвя за олимпиадата, и после госпожата ми го обясни 100 пъти в колата, ама аз така и не го запомних това за пъпкуването :-o .
Като цяло миналогодишните тестове ми бяха много по лесни. По Физика нямах НИТО ЕДНА грешка, а по Химия и Биология, в училище ги правихме тестовете, а при нашата госпожа няма как да се преписва, така, че оценката ми беше реална, имах САМО ПО ЕДНА.
На мен тези три науки са ми елементарни, затова и за напред съм се ориентирала към природонаучен профил. Днес по Биология госпожата ни каза резултатите от матурите на 12-ти клас. Средната оценка по БЕЛ е около 5.40, а едно момиче е изкарала по Биология 6.00 =D> . Миналата година нашето училище е било на 3-то място по успех в цяла Пловдивска област, което е наистина много за едно общинско СОУ ;-)
MegiBoOm
06-03-2011, 10:06
омг...на нас ни казаха отговорите :shock: 8-) е аз си ги бях напраила вече и сверявах, оказа се че по био щях да имам 3 грешки, по физика 4, а по химия 1 :grin: ама нищо - сега са ми перфектни! Дано само атя по био ми пише 6 за срока и за годината дано дано даноооооо :lol:
омг...на нас ни казаха отговорите :shock: 8-) е аз си ги бях напраила вече и сверявах, оказа се че по био щях да имам 3 грешки, по физика 4, а по химия 1 :grin: ама нищо - сега са ми перфектни! Дано само атя по био ми пише 6 за срока и за годината дано дано даноооооо :lol:
Бр :D .
Мен пък само ме питаха за някакви сууУпер елементарни работи, но вече ми е писнало от това ХИЩНИЧЕСТВО, хора, които нищо не знаят, има, колкото мен! Не, не, не! Този път осъществявах СИМБИОЗА с момчето пред мен, и с никой друг. Като искат да ми се сърдя, на мен ми омръзна :?
Бях питала по-назад, но никой не ми отговри. Интересува ме, хората, които учат втори език в седми клас, по какво правят НВО?
Първи език? Втори език? И двете. . или каквото си изберат?
Йейй..на Химията май ще хвана 6 - имам 3 грешки, на Биологията май имам една грешка, а за Физиката не знам... От днес съм напълно свободнаааааааа !! Мисля в неделя да се видя с един приятел .. :oops: :-) :smt003 .. утре в нас ще се съберем няколко приятелки да гледаме филм и после малко купончее, щото нашите заминават на романтична екскурзия до Париж :razz: .. :D
joannalof
06-03-2011, 10:48
Кога успяхте да си ги проверите? Излезнали ли са отговорите... :)
Охх... поне вече всички изпити минаха :grin: :grin:
^^ аз уча немски като първи и руски като втори .. явяваш се на външно само по първия чужд език ... малее хораа ... госпожата по химия ни каза отговорите (след външното, а не по време на него) и имам 5 грешки .. и ни върна контролните имам 5.50 :grin: и сега съм 6,5,4, което е 15 делено на 3 е точно 5 .. устройва ме .. по биология тази болест на Петър не съм я и чувала ... и двата срока имахме по 2 часа биология, всеки час (с изключение на четири часа, в които сме правили контролни) взимаме по един урок и сега сме съвсем в началото на последния раздел и сме взели само за кръговрата на веществата .. не знам как става това :?
не .. все пак съм във втора немска, която преди това е била руска ;дд
миналата година за първи път вкараха и английски, смисъл сегашните осмокласници са първите, които учат английски и то той се изучава само в една паралелка, чийто бал миналата година е бил 33.84 ...
малко повечко излишна информация ;дд
RainbowGirl
06-03-2011, 11:05
Може ли някой да даде отговорите.. ? :-)
ето аз само по химия имам :
Б
Б
Б
В
Б
А
Б
В
А
Б
Б
В
В
Г
В
ето аз само по химия имам :
Б
Б
Б
В
Б
А
Б
В
А
Б
Б
В
В
Г
В А от къде знаеш, че са тези ? :?
еми госпожата по химия така каза .. не знам, може да е объркала нещо, защото тя пред нас ги погледна за първи път задачите и така ..
Би трябвало да са верни, защото и аз тези съм писала.
Ето моите отговори:
Физика:
1.а
2.а
3.г
4.а
5.г
6.б
7.в
8.б
9.а
10.б
11.в
12.в
13.б
14.г
15.в
Биология
1.б
2.б
3.б
4.в
5.б
6.а
7.б
8.в
9.а
10.б
11.а
12.в
13.в
14.г
15.в
и по химия ми са същите като показаните по-горе.
zlatit0o
06-03-2011, 12:13
Айде бе.. днеска отговорите закъсняват :X:X
по физика ми беше трудно, доста :o
http://www.mon.bg/opencms/export/sites/mon/top_menu/general/assessment/7kl/pne_7kl_3june2011.pdf
ее няма такава излагация просто ... и по трите предмета ще имам четворки :( охх никога не съм била толкова зле ... не знам просто цяла година се напрягах само за математика и български ии сега като минаха изпитите мозъкът ми отказа .... не, не, не, не мога да повярвам .... :(
JustForFun
06-03-2011, 12:22
Ураа! 3 шестици :grin:
И аз ще имам 3 шестици - нямам грешки. :-P
По физика - 6 грешки
Химия - 3 грешки
Биология - 4 грешки
Това горе-долу за каква оценка трябва да е? 8-)
SladkaZagadka
06-03-2011, 12:55
^ Офф не разбрахте ли, че се оценяват ИНДИВИДУАЛНО, а не като сбор от трите???
физика - 1 грешка
биология - 2 грешки (едното наистина не го знаех, а другото не го бяхме учили)
химия - 3 грешки
Аз по Химия имам само една грешка :) .
По физика имам или 2, или 3 грешки.
А по Биология 4 грешни :-o . За какво си поправих 2 верни неща, да ме питат, ама не ме бърка толкова! Просто си умирам от яд, но това е! тя госпожата си знае, че си уча :D .
Anonimen05
06-03-2011, 13:11
Според мене 9ти въпрос по биология беше некоректен. Изобщо не сме го учили това за ехинококоза. Мисля, че го няма и в учебниците. Иначе по биология имам 6, по физика имам 5, а по химия имам 4 :booooomb: :booooomb: една точка имам до 5. :x :x :-x . Не съм много доволна. :-x
Физика - 3 грешки
Химия - без грешка
Биология - 1 грешка
По физика малко ме е яд, но вече съм оформена с 6 така, че няма за какво да се притеснявам. Мисля, че само по БЕЛ, математика и АЕ не съм. По всичко друго имам 6! :grin: По мои пресмятания и по тези 3 предмета ще имам 6. Вас започнаха ли да ви оформят вече?
Strength
06-03-2011, 14:11
Физика и Химия - без грешка.
Биология - 4 грешки.
:D :D
electricxx
06-03-2011, 15:03
Хора 2 грешки нали са за отличен???
И 4 грешки за 5 ли са или за 4? :D
Много съм доволен от себе си:
Химия-2 грешки
Биология-2 грешки
Физика-4 грешки (но така или иначе се очертавах за 4ка, така че 8-) )
^^ виж няколко страници по-назад пуснах скалата ...
офф бате само моя мозък ли отказа ??
П.С. : на мен ми се очертават петици по химия, физика, география и, ако госпожата по биология си промени мнението (беше решила да не смята оценката от външното.. иначе съм за 6), значи че и по биология ще имам 5 ... ама на мен природните науки не ми вървят ... по всичко друго ще имам шестици ..
MegiBoOm
06-03-2011, 15:41
При мен, ако тази по био реши да ми пише 6, по всичко ще имам 6 :grin:
Физика - 6 грешки -- мисля че за 4
Химия - 0 грешки :grin: :grin: -- 6
Биология - 3 грешки -- 5?
По Био няма да ги пише, а по Физика каза според зависи от резултатите.. Ама май няма да ги пише :grin:
Физика-4 грешни :smt097
Химия- 1 грешна :grin:
Биология-1 грешна :grin:
По тъпата физика беше ужасно..дори и математика на класа (който е добър и по физика) го затрудни. :D
Сега ще имам 5 за годината по физика..I don't careeee. :---)
В понелник ще ходим да ни снимат за албум..Днес си търсих дрехи и обувки,утре или другиден сигурно пак ще отида с майка ми.
awesomesheepy
06-03-2011, 17:11
Абе ние какво ще правим следващата седмица?Ще оформят.и това ще е,нали?//
Прощалната ни е следващият петък! 8)
Здравейте ! Регнах се за да ви питам едно нещо и се надявам да сте по запознати от мен. Значи аз съм 7ми клас,от малък град съм, и ще ходя в градската езикова. В нея се приемат хора с четворки и нивото не е високо. Мисля да изкарам осми клас в тази езикова и след това да отида в руската или английската езикова в Пловдив. Там приемат с бал около 32-33, а моя е 27. Та въпроса ми е дали ще мога да се преместя от езиковата в моя град в езиковата в Пловдив без да държа друг изпит или да подавам молба до министъра на образованието, защото чух, че може ученик да се премести в училище в друг град само ако пише до министъра и ако се мести цялото семейство. Съжалявам, ако съм объркала темата. Мерси предварително !
Пълна излагация!По физика-4 грешки,по биология също(ужас..точно там ли?!) ,а по химия ме е страх да си ги проверя :D
Fiction7577
06-03-2011, 19:08
Здравейте ! Регнах се за да ви питам едно нещо и се надявам да сте по запознати от мен. Значи аз съм 7ми клас,от малък град съм, и ще ходя в градската езикова. В нея се приемат хора с четворки и нивото не е високо. Мисля да изкарам осми клас в тази езикова и след това да отида в руската или английската езикова в Пловдив. Там приемат с бал около 32-33, а моя е 27. Та въпроса ми е дали ще мога да се преместя от езиковата в моя град в езиковата в Пловдив без да държа друг изпит или да подавам молба до министъра на образованието, защото чух, че може ученик да се премести в училище в друг град само ако пише до министъра и ако се мести цялото семейство. Съжалявам, ако съм объркала темата. Мерси предварително !
Бая уговорки трябва да направиш, че да стане това което искаш. Изпит със сигурно ще държиш, независимо дали в езиковата в Пловдив ще учиш същият език, който и в другата.
После може просто да отидеш на квартира в Пловдив, какъв е проблема?
Тук едва ли някой ще знае със сигурност за твоя случай. :) Можеш да звъннеш в някоя училище-гнездо и да питаш директорката..Ама откъде знаеш,че ти е 27 като не са излезли оценките?
Гуудд морнинг маа френдс :D :D Наще се чупиха на Франция и 4 дни съм абсолютно фриййй (завладял ме е английският ;дд ), затва ще се възползвам-неска правя "парти" в нас..филмче, пуканки, ала бала :D Утре на София на среща :oops: :-) (аз се надявам да е утре, нищо, че не съм го питала ;д) и такамм... :grin: :grin: Айде стискайте палци на една френдка неска, че е на изпит в НПМГ .. :)
Навсякъде различно пише кога ще дават резултатите. :D Абе то е ясно,че няма да е преди 10ти,ама дали ще е след 17 ч или след 20ч..Или чак на 11ти.. ;х
Понеделник имаме тест по история,но госпожата ни прати въпросите и на двете групи по мейла. :D Сега ще ги правя и ще науча само тях,друго не. ;д
awesomesheepy
06-04-2011, 08:41
Аз за понеделник имам само по Музика(за изходното) да си прегледам нещата..ПФ
и по математика да си преговоря някои теореми за годишния преговор и това ще е.
Липсва ми сериозното учене..Днес,първа седмица,станах някак неагажиращо,нямам домашни много..нито пък да пиша за уроци..и етц.Странно е..
А другата седмица(след тази) там 13,14..какво ще правим?^__^ Ще се ходи ли изобщо?
При нас на 14 няма да учим, защото половината от училище ще ходят на екскурзии. Нашата екскурзия ще е на 18 и 19 :grin: :grin: и затова ще почиваме :)
Купих си рокля, но не знам дали ще ида с нея на завършването, защото я взех за чартирането на 25 :) .
zlatit0o
06-04-2011, 10:08
На нас другарската ни е на 14, може и да ни освободят :-o :D
Нашата другарска е на 16, а пък на 24,25 и 26 ще ходим на екскурзия :grin: ;дд
SladkaZagadka
06-04-2011, 11:25
:-) Хей.. писах го и по-назад, но тогава бяхме заети с изпитите ..
Сега, след като вече всички изпити и матури за приключили, какво ще кажете някой ден да се видим :grin: :) ?
meriLinka
06-04-2011, 11:28
Навсякъде различно пише кога ще дават резултатите. :D Абе то е ясно,че няма да е преди 10ти,ама дали ще е след 17 ч или след 20ч..Или чак на 11ти.. ;х
Понеделник имаме тест по история,но госпожата ни прати въпросите и на двете групи по мейла. :D Сега ще ги правя и ще науча само тях,друго не. ;д
Имате супер яка госпожа по история, нашата пък не иска да ме изпита :booooomb:
zlatit0o
06-04-2011, 12:39
Навита съм да се видим, но в кой град :D Че ние сме бая разпръснати ..
Вярно е..ще е хубаво да се срещнем, но къде ? :)
zlatit0o
06-04-2011, 13:24
Я всеки отново да каже от къде е..
Аз съм от ДИМИТРОВГРАД
И кво,ще си говорите само за изпити и прочее нали?
zlatit0o
06-04-2011, 13:32
Не ;)
kamen971
06-04-2011, 14:40
Варна :D
MegiBoOm
06-04-2011, 15:29
София :D
'басии....разпръснати из цяла България
LaChupacabra
06-04-2011, 16:07
оу и аз съм съгласна за срещата...може да е забавно?
СОФИЯ 8-)
охх биологията беше лесна,физиката нещо средно...химията ме разби отвсякъде ;[
абе както и да е минало заминало...
ех свободаааааааааааааааааа ^^ малко е странно наистина да не ходя на уроци в събота,да не решавам задачи вечер пред телевизора....колкото и странно да звучи ми е някво носталгично :/ :Д
днеска бях на кино иии се разбих от смях /The Hangover 2/ адски якия филм 8-) утре смятам да ходя да си търся някоя и друга тениска и ако случайно си намеря нещо за 15...иначе ние ще имаме екскурзия за всички 7 класове на 13ти обаче повече отполовината момичета няма да ходим и де да знам след часовете се разбрахме да се мотаем някъде 8-) иначе ние вече на ден имаме по 3-4 часа :д което е добре де ;Д
zlatit0o
06-04-2011, 16:16
Центъра на България кой град е? :D:D
Апфф. . трябва да пиша есе за 9-ти на тема "Любовта... която винаги побеждава". Не, не, не! Най-тъпата тема, EVER! Дразня като се почне в училище (или където и да е другаде) да се говори за любов (или за каквото и да е друго нещо, което не винаги е толкова прекрасно), като за нещо едва ли не НЕВЕРОЯТ. Мнението ми за любовта далеч не е такова. Мразя ги тия захаросани историйки! Затова ще напиша едно супер гадно есе, което да депресира всички, нищо, че темата "сладичка" :-P .
Центъра на България кой град е? :D:D
Една камбанария в моя град :grin:
NikitoxD
06-04-2011, 16:22
Аз съм от Шумен :grin: :grin: :grin:
Аз съм от Димитровград ии съм навита да се срещаме ;дд
Може наистина в Карлово..
zlatit0o
06-04-2011, 16:30
И аз съм съгласна да е в Карлово, хайде има ли други :-)
Обаче, ако ще е тук, най-добре да е през седмицата, защото в събота/неделя, само кафенетата и дискотеките работят :razz: .
zlatit0o
06-04-2011, 17:01
Добре :D
Малък ни е града, навсякъде ще идем, та даже и в Сопот :lol:
zlatit0o
06-04-2011, 17:39
Май няма други съгласни.......
awesomesheepy
06-04-2011, 18:27
И аз съм навитак,но съм много далечко..
Бургас..
Прощалната ни с класа е на 10-ти..следващата седмица :С
Аз съм от Бургас.Всички сме пръснати,така че няма да се получи май. ;д
Утре ще ходя да си купя някакви сандали или чехли..може с ток.А за обличане сигурно къси панталонки с един потник,който съм носила само 1-2 пъти.Също ще си потърся някаква рокля за 15ти???
MegiBoOm
06-04-2011, 18:28
Хора...моля,моля,моля,моляяя яяяяя аз да направя лятната тема :D
само й измислете име 8-)
SladkaZagadka
06-04-2011, 18:38
Аааа. .. значи MegiBoOm и LaChupacabra и аз сме от София :D Еми айде , кажете ми къде.. :D
zlatit0o
06-04-2011, 18:39
Нищо друго не ми идва на ум освен "Предстоящи осмокласници", което звучи адски тъпо :D
Иначе аз много искам да се срещнем, хубаво ще е да се опознаем още по-добре.. отдавна си пишем :---)
SladkaZagadka
06-04-2011, 18:48
Да обобщим :D
zlatit0o - Димитровград
magiie - Димитровград
polssa - Самоков
Pamaa - Карлово
kamen971 - Варна
awesomesheepy - Бургас
MegiBoOm - София
LaChupacabra - София
SladkaZagadka - София
NikitoxD - Шумен
От София ( LaChupacabra и MegiBoOm), предложете място напр. трите :D
zlatit0o
06-04-2011, 18:49
Айде бе, айде всички в Карлово :D
Ако не ви пускат сами (100%.. то и мене няма да ме пуснат наще ;D) вземете някоя приятелка, нещо. Ние с Магито се познавам отдавна така че..
SladkaZagadka
06-04-2011, 18:54
Айде бе, айде всички в Карлово :D
Ако не ви пускат сами (100%.. то и мене няма да ме пуснат наще ;D) вземете някоя приятелка, нещо. Ние с Магито се познавам отдавна така че..
Никакъв шанс да ме пуснат . Вие не искате ли да посетите столицата , много сме гостоприемни :D
zlatit0o
06-04-2011, 18:57
Нз :X Не мисля, че ще ме пуснат без възрастен :| пък и София ми е бая далeчко :D
LaChupacabra
06-04-2011, 19:31
мен майка ми едвам ме пуска до магазина пък в друг град...
*шегувам се разбира се но няма шанс да ме пусне :/
иначе за София...хмм първото което ми идва на ум е НДК :Д:Д всмисъл не че там е нещо по особено но е на централно място 8-)
zlatit0o
06-04-2011, 19:38
Жалко :|
awesomesheepy
06-04-2011, 21:00
Утре какви са ви плановете?^_______^
-Ставане към 10,а може и по-рано.
-Към 10.30 излизане на покупки,разходка
-Към 12.30-1.00 прибиране,ядене,комп и може би спане :D
-следобед правене на тестовете по история.. :( И после пак почивка.
В понеделник ще се снимаме за годишника,дано да ни пуснат по-рано. :-D
Във вторник ще ни оформят по математика. :grin: Малко по малко и по другите предмети и такааам.
:smt026
zlatit0o
06-04-2011, 22:04
Нямам точни планове за утре ама сигурно след като стана ще прегледам малко учебника по математика, защото в понеделник ще ме изпитват за оформяне на оценка и така.. сигурно няма да излизам щото съм леко болна и да се оправя за утре..
oo утре съм навън. цял ден
омръзна ми от тъпото учене
повече няма да пипна учебник
RainbowGirl
06-04-2011, 22:26
Само да допълня, че и аз съм от София.. :P
LaChupacabra
06-04-2011, 23:14
ъм утре смятам да се наспя до 12 ии след това излизааааам :---) ще си се моткам навън,мисля да си взема една книга,която искам от доооооооооооста време 8-) ии после като се прибера мисля да си почивам,да чистя в къщи ии ще реша няколко задачи по математика /офф няма край вече.../ защото мисля че в понеделник оформя за срочни и годишни :/ абе очертава се хубав ден като цяло :Д