PDA

View Full Version : Настоящи седмокласници

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

biolojkata95
01-09-2011, 13:25
kym 10
но пътувам

zlatit0o
01-09-2011, 14:10
Айде... отивам да уроци :D

SOSgirl
01-09-2011, 14:34
Ще опитам да се жлуча и аз темата .

Аз си лягам рано когато съм на училище към 21:30.Но гледам филми и заспивам 12:00,1:00 :-D и така става че спа по време на 1ви и 2ри час :-D :-D :-D

biolojkata95
01-09-2011, 14:52
ехххххххххх почивка
свърших вече
сега ще гледам филм

RainBerry
01-09-2011, 15:48
На еднакви триъгълници ли сте или на уроците преди уравненията? :-o Тези с ъглите ( преди уравненията) са ми ясни ( като по чудо), та се интересувам дали са толкова трудни тези еднакви триъгълници, предстои ни да ги вземем, а имам да оправям оценки..

theonlyone123
01-09-2011, 15:50
Мм са траа да уча по физика . Ще порешавам малко задачи . И впрочем - препоръчайте някой сборник по математика ?? Че моя нещо не ми помага :? :? ...
1234girl До къде сте по математика ?

BlackEyedPeas
01-09-2011, 15:52
Ей, адски много ви благодаря, че ми помогнахте! Сега ми станаха малко по-ясни. 1 ден преди теста (И аз не знам кога ще го правим. Вторник имаме тест по Английски, а четвъртък ако ще местят теста по Английски - ние тогава нямаме час. Сигурно ще ги обърнат тестовете и ще направим теста по математика в четвъртък) ще чета пак от това, което ми обяснихте и ще се опитам да ги реша без да гледам решението. :)

RY
01-09-2011, 16:17
Хора,може ли помощ за 3 задачи от работа? :(
1.Производствена фирма поела ангажимент да изработи определен брой детайли за определен срок.Пресметнали,че за да изпълнят поръчката,всеки ден трябва да изработват по 120 броя.Поради технически причини дневната им производителност намаляла с 35 броя и те поискали два дни отсрочка,но въпреки че удължили срока,предали с 40 броя детайли по-малко от обещаните.Намерете:
а)за изработка на колко броя детайли е поет ангажимент
б)колко дни е бил определения срок
значи по план нормата е 120,времето х,цялата работа 120х,но после в действителност не мога
2.Собственик на трактор приел срещу заплащане да изоре нивите на съседите си в уговорен срок.За да спази срока,той трябвали да изорава 20 дка на ден.Още първия ден той успял да изоре 25% повече от предвидената норма,продължил да работи така и 4 дни преди определения краен срок вече бил изорал 5/6 от цялата площ.Намерете:
а) колко декара по ангажимент е трябвало да изоре собственикът на трактор
б)за колко дни изорал 5/6 от определената площ
3.Една обущарска фирма сключила договор с търговска фирма да й предоставя ежедневно по 180 чифта обувки от даден модел.За тази цел тя повишила дневното си производство с 15 чифта,поради което един ден преди изтичането на договора тя произвела 120 чифта обувки над договореното количество.Колко чифта обувки е трябвало да произведат обущарите по договора?
Ако някой ми помогне,ще съм му адски благодарна! :-)
Едит:Реших третата и първата,остана само втората.. :(

biolojkata95
01-09-2011, 17:29
коя смяна сте
и коя смяна ще сте втория срок
аз сега съм първа
но после ще съм втора

awesomesheepy
01-09-2011, 17:35
коя смяна сте
и коя смяна ще сте втория срок
аз сега съм първа
но после ще съм втора

Първа смяна съм цялата година.

Днеска..решавах задачи(половината са ми грешни),пререшавах от урока,аам..учих по география,излезнах и такам =)
От утре..много здраво трябва да уча за тази седмица,че е мега тежка,3 контролни,по кофти предмети.класноооооооооо :booooomb:

theonlyone123
01-09-2011, 17:36
Мм са съм втора смяна ... а през втория срок ще бъда първа :grin: :grin: :grin: :grin:

biolojkata95
01-09-2011, 18:13
и аз съм така хепи
класно по БЕЛ
тест по математика
тест по биология
20-минутка по химия
неска даже не съм излизала...само на разходка с кучето за бързо
по какво ти е класното

имате ли домашен любимец
ако имате какъв е
каква порода е
как се казва
на колко години е

SOSgirl
01-09-2011, 18:20
biolojkata95 аз пък открих че учителите нямат право да ни дават повече от две контролни (тестове) на ден и също така нямат право да ни дават повече от 3 класни на седмица............А при нас ни засипаха с 3 класни миналата седмица и едното класно се падна същия ден с контролна по друг предмет :-x :shock: :shock: :shock:

biolojkata95
01-09-2011, 18:28
тези четиорите са за цяла седмица

awesomesheepy
01-09-2011, 18:45
(( Ако мене питаше,класното ми е ще е по математикааааааа :booooomb:

Утре се очертава лек ден,попринцип понеделниците са ни такива.
От утре почвам да решавам повечко задачки,и по-малко комп,определено ;/
*на урок съм утре също.математикаааааа.

* цяла вечер чета миналите теми на предишните седмокласници,адски ми е интересно. 8-)

Лека вечер ви желая.))

igito97
01-09-2011, 19:01
еми аз си ходя на уроци от началото....щото все пак няма да мога накрая да смогна и съм супер доволна,че разбирам всичко! :grin:

1234girl
01-09-2011, 19:22
Еммм,ние сме до еднакви триъгалници....Аз не ходя на уроци,само по англ.-цяла събота :booooomb: :-x :shock: Ииии аз съм целодневна смяна :-x :-o :( :shock: :lol: :booooomb: Как е живота?Имате ли време да излизате-аз не :lol: ??? Гаджета нещо ... :) :-)

1234girl
01-09-2011, 19:27
АААААААААААааа и "theonlyone123"
Има 2 варианта (добри-според мен)
1."Коала прес" Сборник по мат. за 7 клас.
2."Архимед" Книга за ученика.
Ние в уч.учим по тях...,а на мен ми допада повече на "Коала прес" сборника....:) :) :) :)

awesomesheepy
01-09-2011, 19:29
Да ви питам,в колко си лягате през седмицата бе?

а събота и неделя? ))

8-)
Понеже аз все не се наспивам като хората..

RY
01-09-2011, 19:37
Да,на Архимед наистина е хубав сборника,ние сме по него.Има задачи от три групи,теми като тези на изпита и тестове.
Иначе и аз не лягам навреме.Ето сега докато се усетя и ще стане 12. Някъде към 12-1 лягам и през седмицата,и през уикенда.Лошото е,че трудно заспивам и то дошло време за ставане. :(

BlackEyedPeas
01-09-2011, 19:41
Да ви питам,в колко си лягате през седмицата бе?

а събота и неделя? ))

8-)
Понеже аз все не се наспивам като хората..

1:30 През седмицата, а почивните дни между 6-7:30 сутринта :-D

LaChupacabra
01-09-2011, 21:39
ами стоя до към 1 попринцип :D сутрин ставам 7 без 20...едвам едвам...

BlackEyedPeas
01-09-2011, 23:05
Мале 2 часа е, а аз още не съм си легнала. Не знам просто как ще ставам в 7 :-o

Tihon4o
01-10-2011, 03:55
Ужас, толкова е рано! [-X

polssa
01-10-2011, 06:07
Лелеее ...два дена не пиша и 10 страници ощее..... :shock: :D С това темпо на 15 юни ще имаме околко 200 страници минимално :D Ами някои ме питаха по колко време уча-различно. Нпример за даскало уча малко, защото там са лесни нещата, иначе повече уча за частните, въпреки че сега така съм се отпуснла след празниците, че няма докъде...По разказвателните предмети почти не уча, идея си нямам откъде ги изкарвам тия оценки. Просто се старая да запомня почти всичко в час и в нас уча макс 20 мин. Сериозно учене пада пред контролно единствено. Явно имам късмет ли...ддз :D Вчера имах допълнителен урок по метематика, който се оказа неочаквано полезен :D Сега отивам да закусвам и имам да решавам много задачи . :) Бтв аз си лягам към 11, 11.30, 12... ставам около 8, 8.30 (без сряда и четвъртък-там 7.30) и пак не съм се наспала. Напоследък заспивам и в 8...не ви знам вас как издържате до 2.... ;хх ;д

polssa
01-10-2011, 06:19
Да допълня, сега се сетих. Който иска да си вземе нов сборник- препоръчвам да е на ''Коала прес'' един зелен и доста дебеличък :D Има много хубави задачи и отзад на всяка задачи има отговор, а на по-трудните има и решение с обяснение . :) Доста добър е според мен :) (имам опит със сборниците-засега имам 5 :D )

theonlyone123
01-10-2011, 09:09
Охх , са потеглям към една фр и от тях ще тръгваме към даскало 8) ... траа да ми върнат теста по химия и по биология ... тая по АЕ ще изпитва и тази по ФЕ също ... пффуу ... дано не ме изпитат :D :-D ..

awesomesheepy
01-10-2011, 10:48
сега се прибирам от даскало ))

сядам да уча,имам по география,литература(напис ала съм си,ама утре имам контролно в/у една българка),физика(контролна) ,биология(даде ни материали,ще разказваме с една приятелка,и 6-чка :Р)

отивам на урок след половин час,математика.
иииии след като се върна,уча каквото имам,и почвам задачите,че сряда имам класно ;/

+ днес правихме контролно по изобразително(даде ни да ползваме учебника,написах към 4 страници..и ще хвана 6ца 8-) )
- утре имам 2 контролни,мамка му.
- нямам никво време

SiSi7yYy
01-10-2011, 11:19
Имам 3-ка по Физика :D :D :D :D . Много се кефя :D .. Ще ме изселят от вкъщи :lol:

anonymous708973
01-10-2011, 11:58
Сборник по математика - Бекриев, Дилкина (при нея съм ходила на курсове 7-ми клас) и колектив. Един зелен е, няма начин да го объркате.

MegiBoOm
01-10-2011, 13:02
Леле хора казвайе идеи..... 8-)

Утре имам контролно по география, а не съм отваряла учебника от началото на годината, защото ми е много безинтересна.....? ХЕЛП!

LaChupacabra
01-10-2011, 14:07
Леле хора казвайе идеи..... 8-)

Утре имам контролно по география, а не съм отваряла учебника от началото на годината, защото ми е много безинтересна.....? ХЕЛП!

оо и аз съм така..-не уча по гегорафия..просто ми се отдава..ама ми е скучна :shock: :D :D

има 3 варианта :
1.сядаш и учиш...до към 12-1 :? и трябва да имаш добра памет...[зависи колко урока сте взели де..ние сме до води на Азия-5 урок май] :shock:
2.седиш до някой който е ..добре по география :-D
3. правиш си едно...пищовче :D :D :D и пак зависи колко материал сте взели...на какво ще е контолното?ако е само на 1 урок е лесно..примерно за водите-пишеш всяка река колко е дълга къде и т.н - най-важното..за природните зони същото-най-важните неща..
сега става сложно ако ще ти е на цял раздел примерно... [в третия вариант е + ако пишеш по-дребно... ако сте взели повече материал]

ох имам 5 по руски.. не знам да се радвам ли...май ще остана с 5 за срока :x ама пък утре ще ни връща едни думи и ако имам 6 има някакъв шанс да вържа 6 ако е милостива госпожата :-#

за уте имам само да напиша един преразказ по БЕЛ.. не знам да ли съм го казвала в по-предните постове но ме освободиха от теста по Био..имала съм много оценки :P ии се оформям за 6 за срока ... :grin: :grin: :grin:

ъмм имам 3 въпроса btw :D
1.бихте ли ми казали колко струва този сборник на Коала прес?
2.знам,че аз я бях поствала тук..но съм загубила линка :? таа няой би ли го написал :D [линка за старта тема на миналия 7 клас]
3.имали някакви правила при преразказването на ПЕЙЗАЖ?!?

ох ебати дългия пост..сори :D

zlatit0o
01-10-2011, 14:13
Ооо..... колко съм изморено, като се прибрах от училище веднага легнах и сега ставам и тъкмо си пуснах Мечтатели :D
смятам да уча след сериала :-P
А вие научихте ли си вече или още не сте :D

LaChupacabra
01-10-2011, 14:20
ами аз мисля да си почивам до 6 някъде..после да си напиша тъпия преразказ..после пак почивка до към 9 и оттам нататък ще порешавам малко задачки..

абе някой стигнал ли е до задачи от капитал по математика?днес ги взехме...до този ден математиката беше нешо съвсем не разбираемо за мен...днес стана 1000000 пъти по неразбирамеа с тея акцизи,лихви,лихвени проценти..слава Богу че няма да да имаме такава на класното...госпожата каза само,че се притеснява да не се падне така на матурата..недай Боже.. :-x

zlatit0o
01-10-2011, 14:37
LaChupacabra стига бе.... от капитал са мега лесните!
доста сте назад :shock: ние днес правихме контролно на "Уравнения" нито една задача не направих докрай! Всички някъде до половината .. дано хвана 3.50-4.00 :-D

LaChupacabra
01-10-2011, 14:42
ех сега всеки е доър в нещо различно.. :D
е защо само до половината?времето ли не ти стигна или?дано успееш да хванеш 4-5 :D
иначе докъде сте по история? ние в сряда правим тест на Древна Елада... :grin:

Tihon4o
01-10-2011, 14:43
ОМГ, стига сте спамили тази тема! :shock: Поне ако ще пише някой, да пише ВЕДНЪЖ, а не всеки ден да му слушам кога е станал и че го мързи да учи.

MegiBoOm
01-10-2011, 14:44
LaChupacabra тези за капитал са най-лесни....просто решаваш по формулата (:

LaChupacabra
01-10-2011, 14:47
ОМГ, стига сте спамили тази тема! :shock: Поне ако ще пише някой, да пише ВЕДНЪЖ, а не всеки ден да му слушам кога е станал и че го мързи да учи.

ъмм къде виждаш някой да спами?... :?

Tihon4o
01-10-2011, 14:50
ПРИМЕР:

"Ооо..... колко съм изморено, като се прибрах от училище веднага легнах и сега ставам и тъкмо си пуснах Мечтатели
смятам да уча след сериала
....."

Баси, тая тема я направихте дневник. Спрете се постоянно с този безсмислен флууд. [-X

zlatit0o
01-10-2011, 14:57
ПРИМЕР:

"Ооо..... колко съм изморено, като се прибрах от училище веднага легнах и сега ставам и тъкмо си пуснах Мечтатели
смятам да уча след сериала
....."

Баси, тая тема я направихте дневник. Спрете се постоянно с този безсмислен флууд. [-X

Темата е само за седмокласници :) А ти май не си такъв..

Tihon4o
01-10-2011, 14:58
Че ти как ще докажеш?
Както и да е, флуудете си. Детска радост.

zlatit0o
01-10-2011, 15:00
Май си търсиш къде да постнеш нещо тъпо, че да събираш "Мнения" ;)

LaChupacabra
01-10-2011, 15:04
ох ...ами ти по напред беше казвал,че учиш в ПМГ..даже ако искаш мога да ти постна мнението LOL..така,че никой нищо няма да оказва..както и да е :D

Tihon4o
01-10-2011, 15:06
Не аз, а ти. Иначе не бих писал по сто пъти на ден тук.

Е, аз просто казвам, че няма как на практика да докажеш, че съм 8 клас. Аз мога и да кажа, че съм на 22 и уча в Англия.

Уатевър, спирам да пиша, безсмислено. Не ми отговаряйте, няма смисъл.

awesomesheepy
01-10-2011, 15:07
На мен лично ми е кеф да гледам к'во става с другите,как им е минал деня и подобия ))

''Баси, тая тема я направихте дневник. Спрете се постоянно с този безсмислен флууд.'' Къде му е проблема?Споделяме.Толкова .

п.п *остава ми да преговоря по физика за контролното ;/
*по БЕЛ 2-3 упражнения от учебника.
* по Биология да сиии го науча текстчето.

LaChupacabra
01-10-2011, 15:13
ей awesomeshappy ако не искам много може ли утре след като ти мине теста по физика [btw успех ^^] да кажеш колко задачи са били и ако си спомняш разни подробности?

а вие знаете ли по нещо със сигурност за колко сте за срока? аз знам само за историята и биологията...6 :)

awesomesheepy
01-10-2011, 15:21
(( Първо-нека изпълним до постижимото заръката на Модераторката.Макар че не ми се иска..супер приятно си беше. :-o

Второ - LaChupacabra Аз даже ги знам какви ще са задачите.
Ами,ние ще правим само на чертежите,за вдлъбната,изпъкнала леща.
сферично и плоско огледало.. =) (отлагахме го дооооста дълго..)

За оценките си знам: Английски 5 ; БЕЛ 6 ; Биология 6

LaChupacabra
01-10-2011, 15:26
ехеее много сте напред бе :shock: сигурно защото ние имаме 1 час седмично..от втория вече по 2...ние на 13 [ четвъртък :cry: :cry: ] правим на Закона на Ом и т.н.

1234girl
01-10-2011, 16:56
Ние пък по химия и физика свършихме 2-ри раздел :Д остана само още 1 .... :D :grin: :) :-o :oops: :P 8-)

polssa
01-10-2011, 17:03
Лелеее един следобяд да не пиша и вече 2 страници + !!! :shock: :D Аз сега си идвам от даскало (след даск бях на урок по метематика ) , ще хапна нещо и смятам да си науча за утре и ако имам време да почна да пиша преразказа на последната част на Една българка за частните или да порешавам задачи пак за там :) . Общо взето се очертава, че няма почивка тия дни...Таз по Биология каза днес като правихме преговора, че съм се справила добре в час и другия път пак ще ме вдига, за да ми пише 6 !! А аз изобще не бях пипнала (3 урока подред не бях отваряла учебник :shock: :D ....не че се оплаквам де... :D ) И такамм....пускам музичка и почвам :)

theonlyone123
01-10-2011, 17:41
Хах , днеска в часа по математика се бях заблеяла и гледах през прозореца,но слушам кво говори г-жата . И тя си мисли,че не я слушам и ми вика "я,ти я реши тая задача " и аз кат почнах .. само някво " и след тва еди кво си еди що си " и г-жата само пише по дъската тва коет й казвам " и накрая само ми вика " браво :) " :grin: :D :D :D .... Ъмм , по утре траа да си преговоря по история и само тва :grin: :grin: .. днес си написах по математика,френски и литература :grin:

BlackEyedPeas
01-10-2011, 17:53
Олеее, сутринта колко жестоко се оспах. Събудих се в 06:40, но реших да поспа още малко. И по едно време се събуждам и си вика на ум "То сигурно е още 7:15" и к'во рекох да погледна часовника и к'во гледам 07:51, а аз почвам даскало в 8 :shock: Подскочих като подпарена! Не мога да сваря да обличам дрехите, да си сложа един молив и спирала, а едновременно с това си реша и косата (Но не успях да я среша като хората) и излизам от нас в 07:55 и газ до даскало. Стигам стълбите и гледам една фр и тя закъсняла, но тя станала в 06:30, но се загледала май в Gossip Girl и рекла да погледне колко е часа и гледа 07:50 :D :D Иначе на време стигнах, т'ва за 3-4 минути да стигнеш до даскало и да се качиш за 1 минута на последния етаж :shock:

zlatit0o
01-10-2011, 19:23
Забавно ми беше... ама темата май замира :(

awesomesheepy
01-10-2011, 19:40
Неее..
в никакъв случай =)

Това си е нашето местенце и толкова.

LaChupacabra
01-10-2011, 20:00
защо да замира? :shock: правим по 2,3 страници на ден,че понякога и по 4-5..ако за вас това е замиране.. 8-) аз всеки ден след училище намирам малко време и си пиша тука и следя мненията на останалите 8-)

охх направих си преразказа по БЕЛ и мисля,че стана супер...утре ще искам да го чета в час.. :)

RY
01-10-2011, 20:20
Хай! :-)
Ние се очертава другата седмица да правим тест по история.Оценката ще ми е важна,защото имам 5,5,6,6.В сряда контролна на уравненията,ама без текстови задачи. 8-) За утре имам един урок по химия и един урок по физика...физикааа :-x Втория срок ще стане 2 часа,не знам как ще изтрайвам. :( Днес почнахме "Една българка",ама почти нищо не казахме.Задачите от смеси и сплави не ми се виждат много трудни.Та такаааа. :oops:

polssa
01-11-2011, 05:44
Аз ей сега ставам, ще ходя да ям (нещо съм адски гладна тая сутрин :D ) и отвам да си напиша по математика, физика и по там още каквото имаме за днес и съм готова...(като изключим преразказа и задачите от частните :D :? :? ) .. Абе в цялата група има ли изобщо едно момче? :D Или сме ссамо от нежния пол ? :-o :D

theonlyone123
01-11-2011, 07:51
Добро утро / или вече е обед :D :D
Сега станах :grin: и започвам да се оправям . След това ще си преговоря по история и ще напиша някои задачки по математика . Първия ни час е ФВС :grin: :grin: :grin: и после по география траа да ни върнат тестовете (силно се надявам да имам 5, но шанса ми е МНОГО МАЛЪК :( ) и после по математика г-жата каза,че ще изпитва и ще се опитам да вържа една шестичка :grin: :grin: :grin:

biolojkata95
01-11-2011, 07:59
здравейте аз имам инфо

biolojkata95
01-11-2011, 08:00
изобщо не е вярно че темата замира
един ден и имаме 5 страници повече

pionka97
01-11-2011, 08:13
Вчера върна по география контролните и имам 5 :) При 5,6,6,5 би трябвало да ми остави 6.. Но ако гледа последната оценка... :x
Иначе на класната по математика имам 6.. Вие докъде сте по математика? :)

kik7
01-11-2011, 08:17
оххо колко много страници сте направили :shock: :D аз още съм болна ( вчера ходих на лекар и ме написа бележка до края на седмицата :( ) по физика не са ни връщали 20-минутките, по география ми казаха, че имам 4 ( колкото и очаквах ), по математика днес ще правят тест :( , и по БЕЛ ще правят .. другата седмица ще ми дадат да ги направя .. хубавото е че ще мога да се упражнявам повече по математика, лошото е че ще изпусна много материал :( и после особено по математика не знам как ще разбера материала

SiSi7yYy
01-11-2011, 10:48
Мразя тъпата Физика :booooomb: :booooomb: :booooomb: :lol: .. Сега се връщам от даскало :D вместо Музика имахме още един час Математика :booooomb: :D .. 2 часа с класната (История) :D .. 2 часа БЕЛ и 2 часа Математика :booooomb: :D .. Добре, че имахме Биология да видя друг даскал :D (Леле товар че се радвам, че имахме Биология аз ли го казах ) :shock: :shock: :shock: :lol:

CookieMonster
01-11-2011, 10:50
Ох, ужас... На класното по математика имам 3. :shock: Тъпа, тъпа, тъпа!! :lol:
Поне по изобразително имам една 6. ^^
бту, и аз мразя физиката XD

awesomesheepy
01-11-2011, 10:54
имам 6 по биологияяяяяяяяяя :grin:

* днес мина добре,контролното по физика :с бляк.май обърках..ще видим как съм се правила
* решила съм да реша днеска сумати задачи,че утре имам класно по математика :booooomb: жив ужас. тряа изкарам 6,мамка мууу...
* имам и контролно в/у ''една българка'' + 2 тези да прегледам.
* и по химия урокккк.

= отмениха ми урока(супеееер,ще имам повече време (:
= лягам да спяяя малко.

LaChupacabra
01-11-2011, 11:12
шалалал имам 5 по руски :D ще имам 5 за срока..тва ме устройва :) утре трябваше да ме изпитат по химия но госпожата отсъства :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: имам тест по история на древна елада..мисля,че ще справя пефектно..но не се зане :D ще поча малко и така..днес по мат. взехме смеси и сплави..гадни са..но не са чк толкова трудни :D

и аз като останалите МРАЗЯ ФИЗИКАТА И МАТЕМАТИКА! :D
в късни обяд като ми остане време ще реша 3-4 задачи..и ще оичета малко опълченците на шипка..аз си го знам цялото ама да него забравя :D

BlackEyedPeas
01-11-2011, 11:20
Апф... не мога да ги разбера всички от моя клас. Всички искат да влизат в строителния. :-o

zlatit0o
01-11-2011, 11:36
Здравейте... днес нямам никакви оценки.. :-P
Беше хубав ден с малко караници между мен и една приятелка, но се оправихме. Взехме и "Еднакви триъгълници" по математика, госпожата по български днес нещо и стана лошо и си тръгна.. дано и утре да я няма, иначе ще правим тест :( а аз съм изпуснала доста уроци :D

сега отивам да ям и след това отново сядам на компа :smt081
доскоро :-P :D

zlatit0o
01-11-2011, 12:05
Тук съм.. има ли и други?

mee3
01-11-2011, 12:07
АЗЗ ... госпожата ни по бел ни каза,че ще имаме съчинение разсъждения или на ''една българка''' или на ''немили-недраги'' .. попитах я на кой главии ии тя нищо неказза само каза,че няма да е на 17 глажа от ''немили-недраги'' таа мисълтта ми ако може да ми помогнете с някакви насоки за това съчинение което може да е само едно от общо 30 и нещо главии моляя вии даите ми някакви насоки.. утре ми е класната а аз немога за н1 ден даже и един не е да науча наизуст съчинение разсъждение наа 34 глави поотделноо .. моля ви помогнете ми .. ще съм ви хилядии .. адскии многоо благодарна :-)

RainBerry
01-11-2011, 12:25
АЗЗ ... госпожата ни по бел ни каза,че ще имаме съчинение разсъждения или на ''една българка''' или на ''немили-недраги'' .. попитах я на кой главии ии тя нищо неказза само каза,че няма да е на 17 глажа от ''немили-недраги'' таа мисълтта ми ако може да ми помогнете с някакви насоки за това съчинение което може да е само едно от общо 30 и нещо главии моляя вии даите ми някакви насоки.. утре ми е класната а аз немога за н1 ден даже и един не е да науча наизуст съчинение разсъждение наа 34 глави поотделноо .. моля ви помогнете ми .. ще съм ви хилядии .. адскии многоо благодарна :-)

Не е нужно да учиш наизуст.. По принцип главите, които се преглеждат в нашия учебник са 1ва, 3та, 5та и 17та, доста често темите са на някоя от тези глави. Припомни си главите, провери каква роля играят спрямо цялата повест, за една българка просто прочети разказа 2-3 пъти и спрямо падналата се тема вече ще развиваш тезата и аргументацията си :)

awesomesheepy
01-11-2011, 12:27
Може да ви даде в/у речта на странджата(3-та глава)
Може да ви даде в/у смъртта на Странджата(5-та глава)
Може да ви даде в/у главата с Макендонски..(10-та глава..)

кофти че не ви е казала в/у какво да се готвите,за 1-ви път правим класно на подобно съчинение ;/.

Почвам със задачитееееееее :/.
ГРРРРРРРРРР :booooomb:

mee3
01-11-2011, 12:35
кофтии работаа :(

zlatit0o
01-11-2011, 12:53
Изпитват ли ви по музика? :D на теория.. не само на пеене, щото мене утре ще ме изпитват и ще се побъркам :-x :-x :-x
за какво по напред да уча?!?! биология, химия, история или музика

аааааа!!! :-x :-x :-x :-x :-x :-x

MegiBoOm
01-11-2011, 13:08
^да изпитват ме :booooomb: 8-)

Хораа......цял срок само шестици по БЕЛ и днеска кво!???? Правихме контролна върху ш*баните изречения и са объркала ВСИЧКО! Сега ако изкарам една хубава тройчица.....ше видя 6 за срока през крив макарон! :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

Помощ! Какво да правя сега.....ебаси ужаса! Точно накрая по дяволите...... :booooomb:
И ква съм тъпа......ква съм тъпа и какви глупости съм писала просто не е истина :o Сега отивам да се метна от балкона и до после 8-)

zlatit0o
01-11-2011, 13:10
^споко, а всъщност колко на брой са ти шестиците? :)

MegiBoOm
01-11-2011, 13:23
Ами плюс БЕЛ-ЗИП са общо 6-7 шестици. ;хх Ноо трябва да се има на предвид, че аз от целия клас взимам най-много участие и знам почти всички уроци както трябва, просто и аз не мога да си обясни защо се издъних така :booooomb:
Но понеже госпожата ме обича може и да стане този вариант - да ми пише по-ниската оценка за зипа :D (дано да успея да я склоня)

CookieMonster
01-11-2011, 13:32
Хора, имам да пиша съчинение "Най-много ценя в хората...". Измислила съм си вече съчинението, ама нещо липсва всякаш, не е допълнено и кратко. Можете ли да ми дадете идейки? Писала съм за честността, доверието, помощта. Може би трябва нещо по-съществено? :-o
Междудругото утре имаме контролна работа по математика. Ще има 4 задачи за съкратено умножение и за знаменатели... Мене хич не ме бива по тях. :?

zlatit0o
01-11-2011, 13:43
MegiBoOm да кажем че имаш 6 шестици

6+6+6+6+6+6+3=5,57 следва да ти пише 6 :)

MegiBoOm
01-11-2011, 13:45

Лошо ще стане обаче, ако реши да ен ми сметне шестиците по БЕЛ-ЗИП! :booooomb: :booooomb: :booooomb:

1234girl
01-11-2011, 14:06
Изкарах на пробен изпит по БЕЛ: 5.738, а по мат 5.568 :grin: :-) :-) :-) МНОГО СЪМ РАДОСТНА !!! (парти)

biolojkata95
01-11-2011, 14:30
браво girl
+имах тест по биология днес мисля че съм се справила
- за утре имам да си уча по химия(контролно),математик (май ще ме изпитва)
+поне по английски си научих
-петък имам класно по БЕЛ така че ако ми остане време ще попрочета някоя друга разработка
споко и нас ни изптват по музика

zlatit0o
01-11-2011, 14:44

Лошо ще стане обаче, ако реши да ен ми сметне шестиците по БЕЛ-ЗИП! :booooomb: :booooomb: :booooomb:

няма страшно :) 1 оценка мисля че няма да те прецака :)

zlatit0o
01-11-2011, 14:45
1234girl бравоооо!! :-P

awesomesheepy
01-11-2011, 14:49
Ох,цял ден решавам задачи,мамка му :/
и сега продължавам.

Утре това класно трябва да го направя за 6.Иначе... :С:С:С:С
Цяла вечер ще решавам,к'вото и да ми коства 8-)

Иначе имам и контролно по Литература в/у Една българка,изобщо не съм отгърнала тетрадка :с оставих го на заден план,сега малко почивка от математиката,иииии Литература :smt089

Изморено ми еееееееееееее ;/. :smt099

anonymous708973
01-11-2011, 15:09
Правихме контролна върху ш*баните изречения и са объркала ВСИЧКО!
И ква съм тъпа......ква съм тъпа и какви глупости съм писала просто не е истина :o Сега отивам да се метна от балкона и до после 8-)

За какви изречения става въпрос?

MegiBoOm
01-11-2011, 15:15
Сложни съчинение, съставни,смесени..... :-x :booooomb: :-x :booooomb:

zlatit0o
01-11-2011, 15:15
Ох,цял ден решавам задачи,мамка му :/
и сега продължавам.

Утре това класно трябва да го направя за 6.Иначе... :С:С:С:С
Цяла вечер ще решавам,к'вото и да ми коства 8-)

Иначе имам и контролно по Литература в/у Една българка,изобщо не съм отгърнала тетрадка :с оставих го на заден план,сега малко почивка от математиката,иииии Литература :smt089

Изморено ми еееееееееееее ;/. :smt099

не се мъчи цяла вечер! max до 22:00часа след това си вземи един душ и лягай :)
да си свежа за утре

anonymous708973
01-11-2011, 15:17
Сложни съчинение, съставни,смесени..... :-x :booooomb: :-x :booooomb:

Не са толкова трудни... Накарай я да те изпита пак на това, кажи й, че не знаеш защо се е получило така. Не би трябвало да ти откаже :)

RY
01-11-2011, 15:56
Утре ще правим контролна по математика върху уравненията,ама не се притеснявам много. 8-) Иначе сега до края на първия срок ще имаме български само в четвъртък,за да наваксаме по литература.Неска правихме коремни преси по физическо,направих 120 и имам 6. :D
Успех на контролните.

kik7
01-11-2011, 16:12
Изпитват ли ви по музика? :D на теория.. не само на пеене, щото мене утре ще ме изпитват и ще се побъркам :-x :-x :-x
за какво по напред да уча?!?! биология, химия, история или музика

аааааа!!! :-x :-x :-x :-x :-x :-x

ооо определено :D .. госпожата много си държи на предмета ама на мене изобщо не ми дреме, не уча и имам 5,5 :lol:

theonlyone123
01-11-2011, 16:26
Мм днеска по география ни върнаха тестовете .. ии .. имам 4 :( :( :( :( ... кво да напраа .. оценките ми са : 6,3,4 ... а искам/ трябва ми 5 за срока ...... кво да напраа ?? .. :( :(

zlatit0o
01-11-2011, 16:43
theonlyone123

УЧИ :smt023

kik7
01-11-2011, 16:45
6+3+4= 4,33 , ако изкараш една 5-ца става 4,50 и готово :)
аз имам 4,5,6,5,4 :D ще имам 5 ( 4,80) за срока :D

sasec
01-11-2011, 16:53
theonlyone123

Точно. И я накарай да те изпита. Вчера правихме теста по география и мисля, че ще имам поне 5. Утре имаме по история и ЗИП - Мат. Стискайте палци. :)

zlatit0o
01-11-2011, 17:12
sasec ще стискаме :)

theonlyone123
01-11-2011, 17:51
theonlyone123

Мдам .. са почваме нов раздел и ще уча абсолютно всеки урок и т.н ... има вероятност да ми напише 6 на един проект .. и ако ме изпита и изкарам 5/6 ще имам 5 . ама не е толкова лесно ... тя задава въпроси които не са в учебника .. изптива гадно и оценява гадно ... до са никой не е изкарвал 6 по нейния предмет . пфф .. кофти :( :(

biolojkata95
01-11-2011, 18:13
e kak изпитва за въпроси които не са в учебника
това не е коректно

SladkaZagadka
01-11-2011, 18:24
e kak изпитва за въпроси които не са в учебника
това не е коректно

Защо пък да не е коректно? Ако те питат в кое полукълбо се намира България - източно или западно - ти ще й кажеш "Ама това го няма в учебника" , така ли? Според мен задава логични въпроси, като нашата, иска да развие посоката на мислене . Да свързвате миналогодишните си познания с тези от тази година .

LaChupacabra
01-11-2011, 18:42
ох мразя ги сложните изречения..гадни са :( успех на всички на всякакви контролни и изпитвания :-) сега уча по история..попринцип оценките са ми 3 или 4 шестици и не мисля,че трябва да се притеснявам,но все пак искам да създам колкото се може по-добро впечатление на госпожата..и колкото се може по дбри оценки да направя,че 2 срок няма да имаме оценка :-D сега в 10 започвам да решвам задачи..сигурно пак ще стоя по нощите и ще спя към 4 часа...ох писна ми въобще не ми стига съня.. :-x

RY
01-11-2011, 18:46
Такива въпроси от тоя род може..Но ако задава от съвсем различен материал,това вече е прекалено.Също има право да задава и въпроси от материал от предишни години,и такива неща които ги няма в учебника,но ги е казвала устно в час.
Не ни изпитват по музика на теория. :D Миналата година сме правили няколко теста,тая година също имахме входно,но иначе само да пеем и то 1-2 в годината. :D

anonymous708973
01-11-2011, 19:03
Момичета (и момчета), пак да си предложа услугите... Ако имате нужда от помощ за езиковата част, насреща съм - пишете едно ЛС и аз ви отговарям подробно и ясно, ако не разберете, обяснявам пак :)

awesomesheepy
01-11-2011, 19:10
Много ти благодарим =) Аз лично ще се възползвам,че английския ми леко куца :с :-) мога ли да питам колко учеше на ден?трудно ли изкарваше оценки по математика?А на разказвателните отделяше ли достатъчно време?По колко задачи решаваше на ден?В колко си лягаше? (понеже ми направиха впечатление 2-та ти предишни поста,поздравявам те за волята през 7-ми клас,мацка..)

theonlyone123 навий я да направиш презентация,или проект..нещо от нет-а да прочетеш и т.н (: Поне за 5-ца..

Ох,аз тая математика не я оставих днеска..направооо :С и все още мисля,че не съм готова..5-6 часа решавам с по 5 минутни почивки,и сега си дадох една 60минутна 8-) не издържам вече..утре имам класно,трябва да изкарам 5.50-6,защото .. :С :/. ми тряа 5ца за срока.
Утре имам и контролно по литература,преговорих малко,там съм добре.=) Има все още една задача,която не я разбирам като хората,даже майка я помолих да ми обясни,пак не става мамка му..не ми влиза в главата :С -.- сега ще решавам ощеее..ииии..дано успея утре! Стискайте палци.И успех на всички на предстоящите контролни.

awesomesheepy
01-11-2011, 19:14
sasec
Направи ми впечатление,че отдавна не си писала.Домъчня ми :С 8-)
Как са ти оценките?Как се оформяш за срока? =)

anonymous708973
01-11-2011, 19:15
Имах предвид по български, обаче и по английски няма да ви върна. От март месец тръгвам на подготовка за FCE. :)

Количеството не е от значение, важно е качеството. Но... по много. 2 теста по БЕЛ за нищо ги нямах, а задачи решавах откъдето сваря 8-) Колкото до оценките, контролните в училище бледнееха пред задачите от курса, защото все пак в училище са на средно ниво. Лягах си много рано - 22, 22.30. Нашите от малка ме карат така, затова и не съм от нощните птици. Стане ли 23.30, не мога да изкарам. (Затова преди купон спя следобеден сън 8-) ).

sasec
01-11-2011, 19:19
sasec
Направи ми впечатление,че отдавна не си писала.Домъчня ми :С 8-)
Как са ти оценките?Как се оформяш за срока? =)

Хехе :) Ами засега по всичко 6, ама не знам какво ще направя утре по ЗИП на уравненията. Много не ги схванах. По-скоро схванах основното, ама се случва да правя грешки при по-трудните уравнения и да не успявам да си ги откривам, което не ме кефи. А, и да отговоря за музиката. Нашата редовно предава материал, ама тя май сама си приказва. Никой не слуша. И изпитва на теория де, ама ние си четем от тетрадките и те изобщо не забелязва, или поне се преструва.

zlatit0o
01-11-2011, 20:01
Айде хора, отивам да пия чай и после лягам :)
до утре :-)

LaChupacabra
01-11-2011, 20:03
ох не знам какво ми става...имам желание и воля за високи оцеки ама...ето примерно историята ми е любимия предмет и утре имаме тест..имам 3 или 4 шестици до сега...реших да си преговоря за утре и заспах докато четях?!? такъв мързел ме е налегнал..и съня не ми стига...по математика до сега решавах задачи от смеси и сплави ..станаха ми ясни :grin: :grin: по история ми остана само обобщението да си прочета...и за заспиване ще си чета малко опълченците на шипка :D тоя по музика ни изпива устно на теория и писмено на ноти..всмисъл пише ги на дъската и ние трябва да ги препишем... :-D имам 6,6 по музика за сега :D

polssa
01-12-2011, 07:48
Уфф...утре класно по БЕЛ...е*аси гаднооо начиииииииииии.......... :D :booooomb: Повечето учители искат да ходя на олимпиадите, които се падат всяка събота, а аз точно тогава имам уроци по метеатика с група и вече сме платитли....как да кажа на госпожата по руски, че няма да ходя, като аз съм единствената, която уча по тоя предмет ?! Искам да ходя на олимпиадата по метематика и БЕЛ само ! ... Боже, закъснявам за СИП-математика.....довечра ще допиша романа тук :D :-)

theonlyone123
01-12-2011, 08:20
Хей :grin: :grin:
До са учих по биология и днеска ще праиме някъв лабораторен :grin:
По химия си научих още в понеделник ... по математика си написах .. и за са всичко е ок :) :) 8-) ....
polssa Успех на класното :-)

RY
01-12-2011, 08:26
Неска тест на уравненията.Дано да имам 6. :smt051 Имаме и рисуване :grin: ,но иначе другите часове са тъпи.
Късмет на класните. :*

SmilezZz
01-12-2011, 08:53
Успех седмокласници..
Аз също съм готова да помогна,няма значение
по кой предмет - само да не е по история :lol:

LaChupacabra
01-12-2011, 09:56
контолното по история мина добреее :grin: на мен ми се падна по-лесната група LOL...днес и утре правим подготовка за класно по мат и в понеделник... :-x
утре имам контролно по физика :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ще си почина още малко и сядам да решавам задачи...днес имахме 4 часаааа :grin:
аз пък мисля да ходя на всяка олимпияда на която имам възможност да отида... за сега съм сигурна,че ще ходя по:
биология
руски
история
и по български ..само че нея не я знам кога е а горните 3 са ни казали :D

*оу ако някой има проблеми с историята или биологията да казва...там съм добра :D е разбира се ако има и нещо друго де..с каквото ще помагам :D

CookieMonster
01-12-2011, 10:17
Ох, ужас... Контролното по математика беше ужасно, нищо не успях да реша. Задачите нямаха нищо общо с тия в учебника, (е, пак от тоя вид де) а аз се готвих от там. Не знам кво ша прая ся. :shock: :shock:

awesomesheepy
01-12-2011, 11:14
Днеска..леле :с адски съм бясна,мамка му :booooomb:

прайхме класното,бяха 4 задачи.
на мойта група се паднаха най-сложните,а на другата-бяха супер лесни..
та,така,първите 2 мисля че са ми верни,на 3-та не съм много сигурна,а 4-та НИКОЙ ОТ ГРУПАТА МИ не я е направил,вкл и аз!И ОТ СЪСЕДНИЯ КЛАС! басииииии :с :booooomb: Тук тряаше да изкарам 5 или 6.А не знам к'во ще става..ТАЯ ТЪПА ШМАТКА ПО МАТЕМАТИКА ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ :booooomb:
Снощи цял ден съм решавала,без прекъсване,до 12 съм седяла и к'во?

4-та задача на другата група беше меееееега лесната..
И и казахме нали,оная вика''апф,да сте мислили,идете се оплачете на армениския поп''..Ако изкарам 4-ка пак,съм аут отвсякъде..

+ По литература мина добре контролната.

Днеска почнахме с уравненията,2 часа математиката...как са? лесни ли са? Нищо не разбрах в час..сао я псувах.. 8-)

MegiBoOm
01-12-2011, 11:57
Плаче ми сеее..... :D
Утре имам ТЪПА ЗАДРЪСТЕНА УЖАСНА ФИЗИКА! :booooomb:
Имам да уча и по биология , че в петък ще ме изпитва, а утре няма да ми стигне времето.
+Няква тъпа песен на руски наизуст! :shock: :shock: :shock:

Ужас напраоо :-o

LaChupacabra
01-12-2011, 12:18
не ги разбирам тея задачи по физика беее! не мога просто... на всичкото отгоре утре имам контролно :-x :-x :-x

awesomesheepy
01-12-2011, 12:43
физиката е голям шит,и аз не я разбирам ;/.

абе,яки същества,става ли да ви помоля нещо
ако имате учебна тетрадка по музика(7 клас,Просвета) може ли да ми снимате отговорите,че тая ги скъса :с пък..
ииии по литература сборник''литерайко'' едно зелено,баси гадното е ;/.ако някой има..

8-)

Адски ще съм ви благодарна.

+ ся почвам да уча по история,няколко упражнения по английски и МАТЕМАТИКА :booooomb:

awesomesheepy
01-12-2011, 13:38
Понеже се хванах да науча качествено един урок по История,си викам,да си го напиша,най-важното,че да успея да го запомня =) Слагам го и тук,може на някой да му помогне/потрябва. (Слагам го под малък шрифт,да не пускам голям пост ,че бъгва страницата ;/.)

Образованието на Месопотамия и Египет

1.+ Знаците имали форма на рисунки(пиктограми)-изображения на птици,предмети,животни,на всичко,което ги заобикаляло.Египтяните ги нарекли – йероглифи.Те били около 750-800 на брой.Използвали ги също и в йератическото писмо.(бързописно)Като материал за писане използвали папирус.Писарите писали с тръстикови четки и палитра с два цвята-черен и червен.С червения отбелязвали важните места в текста.

2.Обучението на египетските деца започвало от 6-7 годишна възраст.Те били ограмотявани,като преписвали образци,четяли на глас.След това се учели да смятат и да изучават математика.Най-талантливите продължавали образованието си и се подготвяли за писари.Учителите се отнасяли много строго към учениците,наричали ги бащи,а учениците-синове.Някои ставали чираци,занаятчии.
Писарите били главните администратори-те отчитали данъците,присмятали приходите и т.н.Изисквало се да владеят аритметика и геометрия.

+Писарската професия се смятала за най-престижна в Египет.
+Някои писари работели в домове на живота- местата, където били преписвани и изучавани древните текстове.
+Закрилник на писарите бил богът на мъдростта Тот.

Шумерската писменост: Отначало знаците им били пиктограми,носели смислово значение.Постепенно придобили звуково значение-всеки знак предавал отделна сричка.Така с времето рисунките се превърнали и в клинописно писмо.

Училища и библиотеки:Обучението в Месопотамия протичало в училищата към храмовете,където децата на различна възраст се учели да четат,да пишат.Учениците изучавали математика,използвали система,дроби,правили сложни изчисления.Някои владеели само определен набор от клинописни знаци,нужни за всекидневния живот.Клинописните текстове се съхранявали в библиотеки.

MuRocLaW
01-12-2011, 13:43
Тия са луди бате на ден по 7ч учат, аз толкова сигурно не спа :shock:
Кви са тия шменти капели дето се занимавате тестовете дето ше ги праите по математика 70% 3ъгълници малко уравнение и 1-2 задачи там работа а-у. По български преразказ и другото е лесно. Преди да идеш на изпита решаваш 1-2 примерни теста и 6, 6 ,6. В даскало се подмазваш на даскалките, ходиш на консултации, праиш се на умен и пак си отличник.

awesomesheepy
01-12-2011, 14:09
`ще учим,к'во ще прайм.. 8-)

zlatit0o
01-12-2011, 14:32
Тъкмо сядам на компа, до сега спах малко.. а и бяхме до късно на училище, защото ще има една олимпиада по информационни технологии в която ще участвам :) и правим нещо като филмче с разни програми.. както и да е. Госпожата по бел я нямаше и не правихме контролно :grin: утре дано пак да я няма че имаме 2 часа (последните два) и ако я няма ни пускат :)

имам за учене по математика и урок по история :-P

polssa
01-12-2011, 15:25
Нексаааа---убивамммммммммммммммммммм ммммм :booooomb: :booooomb: :-x :-x :x :x Имам 4 по ши*аната, тъпа, гадна Биологияяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяя !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А трябваше да имам 6! ... Тая нарочно, като знаеше, че съм отсъствала на последните два урока, баш на тях ме изпита :D ....... :-x :-x И срока пак ще го завърша с 5 ! :x :-x :booooomb: Само да почне 2-рия срок и веднага вдигам ръка да ме изпита...моменталическиии... .. А таз пък по руски като й казах, че няма да ходя на олимпиадата и си показа кирливите ризи...разцупи се и почна да обвинява родителите ми, че са ме пращали на частни уроци :shock: Убеждава ме, че не си ми нужни уроци, за да вляза в Немската с бал 34 :D Тая на луда ли ме прави? Хора не влизат С частни уроци, тя ми вика без......мале, мале.... ама толкова се ядосвам, че ми иде да забутам всичко някъде и да се изселя на г*за на планетата (с извинение...) ... Отивам да....уча :(

polssa
01-12-2011, 15:30
theonlyone123 , благодаря.... :-) Да допълна, че още повече се ядосвам, защото утре не само, че ще имам класно по БЕЛ, а ми и първи час ще имам контролно по физика.....тая седмица просто ми разката психиката.... :D

LaChupacabra
01-12-2011, 15:34
оо и аз утре имам контролно по физика...късмет :P а вие дежурите ли във вашето училище? нашия калс почва от утре :D аз съм на 20 с една приятелка :grin:

MegiBoOm
01-12-2011, 15:34
^ СПОКО! :D :D :D

RY
01-12-2011, 15:42
Теста за уравненията мина..Бяха 16 задачи,объркала съм само една май,ама адски много ме е яд..МНОГО. :-x Дано все пак да имам 6,че на такъв лесен тест.. :?
Иначе за утре нямам по нищо да уча. :grin:

kik7
01-12-2011, 15:48
физиката е голям шит,и аз не я разбирам ;/.

абе,яки същества,става ли да ви помоля нещо
ако имате учебна тетрадка по музика(7 клас,Просвета) може ли да ми снимате отговорите,че тая ги скъса :с пък..

на нас ни ги запечата с теобот :lol: :lol: :lol: по математика са взели текстовите задачи :-# пратиха ми плана и как са ги решавали .. дано да ги разбера :D а теста е бил разделен на оценки :D 1група - 6-ци 2група - 5-ци 3група - 4-ки 4група 3-ки и 2-ки .. :D еми аз ще съм 3 група 100% :D изпускам 3-ти тест утре - по химия :(

sasec
01-12-2011, 16:40
Ние пък такива кирии не ползваме. :D Пфу, днес на теста по история се изложих и сигурно ще имам 4. По география имам 5, а на теста по ЗИП - Математика нямам грешка. :grin: По история още следващия час ще я накарам да ме изпита за 6 за срока. Освен това следващата седмица се очертава доста гадна, защото всеки ден почти имаме или контролно, или ще изпитват целия клас.

theonlyone123
01-12-2011, 19:02
Гррр ... ами аз имам отговорите по музика , само дето не мога да си намеря учебната тетрадка (щот аз по музика учебници не нося, то тая само седи и ни гледа как си играем карти :D :D :D ) ... но ще я потърся и ако я намеря ще ви ги снимам :) :)

Малее ... имам 5 по химия на теста :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ... цяло чудо ...
Тази по френски каза,че ще ме изпитва за 6 :) :)
А някой може ли да ми помогне по този въпрос по литература от "една българка " : Как и защо авторът съпоставя бунтовника и баба Илийца от 4 глава ??
Моля ви .. тва ми е за домашно , а нищо не мога да измисля :o :o

SladkaZagadka
01-12-2011, 20:57
Който имаше проблем по физика с УТ, да казва , написала съм всичко до светлина .

polssa
01-13-2011, 07:05
То май само с физиката нямам проблеми...ама да не казвам голяма дума, че неска имаме контролно...и класно по БЕЛ (за 20 сиг го казвам :D ) Не съм учила по БЕЛ, защото мисля, че точно пред класното, ако почна да уча няма да се получи нищо...само ще си прочета пак "На прощаване", че съм го позабравила :D Отмина ми малко яда от 4-ката, въпреки че като си видя бележника и тая 4-ка ми бърка в здраветоо :D Ама и това ще мине .. :) Добре, че го имам тоя форум, където да си излея душата :oops: :-)

theonlyone123
01-13-2011, 08:09
Пфф .. най-сетне си написах домашното по литература .. и сега съм свободна и ще си поиграя малко на комп и после ще тръгвам за даскало . Успех на всички,които имат класни/контролни/изпитване :-)

kik7
01-13-2011, 08:30
Който имаше проблем по физика с УТ, да казва , написала съм всичко до светлина .

ами ако може на 23/5; 24/3,4; 25/4,5; ... мерси :-)

awesomesheepy
01-13-2011, 11:13
Имам 6 по историяяяя :grin:

ще уча по български и химия,и съм на урок ;/.

MegiBoOm
01-13-2011, 11:32
Хелоу.... :-D

Аз днеска едвам едвам изтраях краят на часовете ;хх
За сега съм между 4 и 5 по Биология и тая каза,че утре ще ме изпитва така че стискайте палци да не се изложа! :D
Иначе сега правя два литературни тестове върху Немили-недраги и след това ще зубкам по биология 8-)

zlatit0o
01-13-2011, 11:47
Здравейте.. :D днес деня мина супер яко, като да не повярваш :) за утре имам да уча по математика и урок по биология ;/
в 18:30 съм на уроци по математика... и утре е петък :grin: :grin: последен ден..... след даскало ще ходя в мола в стз :grin:

awesomesheepy
01-13-2011, 12:31
Ох,не учих 8-)

Спах,и съм доволна))
на урок съм след половин час
и след него ще уча ;/.

имам по химияяяяя само.
по литература съм написала :Р

LaChupacabra
01-13-2011, 12:38
Хааааааай. ^^ днес нищо интересно :D + по информатика :) правихме контролното по физика...от 3 зада1и и 3те ги реших и за 1,2 съм сигурна ама 3тата.. :( дано съм се справила :-D
утре имам тест по АЕ ама няма да уча..по английски не уча-лесно ми е просто :-D ии ще ме изпитват по химия.... :cry: :cry: :cry: :cry: стискайте палци! :D и като цяло тва са ми нещата по който имам да учча за утре ;D .. а да имам 1упажнение по БЕЛ на глаголите в помагалото да направя :D
ъм аз вчера питах но никой не отговори..нищо пак ще питам :]
вие във вашите училища дежурите ли? всмиъл не в класната стая да кажеш кой отсъства и да измиете дъската ...а долу на входа? :D наше клас почнахме днес...седим на едни столове до входната врата и ако има някви наредби минаваме по стаите да ги прочетем :D аз съм на 20...
а в класа ви има ли много отсъстващи ? в нашия 6-7 ги няма...

zlatit0o
01-13-2011, 12:56
Нашия клас е в пълен състав :)

kik7
01-13-2011, 13:41
не знам колко отсъстват :D ама аз съм една от тях :D

biolojkata95
01-13-2011, 14:13
аз съм на линия
при нас 3-ма отсъстват + 2 момичета които днес им стана лошо и си тръгнаха
ние не дежурим така
искам да ви питам колко момичета и колко момчета има във вашия клас
при нас 22 момичета и 5 момчета

zlatit0o
01-13-2011, 14:17
biolojkata95 22 момичета :shock: не знам как се разбирате :D

В нашия клас сме 13 момичета и 14 момчета

biolojkata95
01-13-2011, 14:27
лесно
те наще момчета са добрички
смеем се бъзикаме ги а и те нас но нямаме дразги за сега

MegiBoOm
01-13-2011, 14:34
Здравейте! пак... :D
Някой може ли да ми помогне с тези въпроси:

http://prikachi.com/images/139/2857139g.jpg

zlatit0o
01-13-2011, 14:41
лесно
те наще момчета са добрички
смеем се бъзикаме ги а и те нас но нямаме дразги за сега

а ти беше 9-ти клас ако не се бъркам?

anonymous708973
01-13-2011, 14:46
Здравейте! пак... :D
Някой може ли да ми помогне с тези въпроси:

http://prikachi.com/images/139/2857139g.jpg

На първия въпрос не съм сигурна, защото не си спомням съдържанието по глави.
На втория (за подредбата) - Г.
На третия (за епохата) - Б - не всички герои имат реални прототипи.
На четвъртия (за общото между всички) - Б.

Имам същия сборник. Или поне със същите въпроси, защото при мен тестът за "Немили-недраги" е номер 5, а не номер 3 8-)

awesomesheepy
01-13-2011, 15:12
Това е ''Литерайко'' нали?

писала съм:
17-г)
20-г)
5-б)
6-в)

Дано съм помогнала.=) ( Много ми харесва Немили-недраги )

А такова,Меги,да те питам,имаш ли отговорите на помагалото да ми ги снимаш,при възможност,чеее наща даскалка ги скъса,пък т'ва помагало е кофти и да си свирявам.. :С

kik7
01-13-2011, 15:34
ние сме 16 момичета и 9 момчета :D

anonymous708973
01-13-2011, 15:41
Това е ''Литерайко'' нали?

писала съм:
17-г)
20-г)
5-б)
6-в)

Дано съм помогнала.=) ( Много ми харесва Немили-недраги )

А такова,Меги,да те питам,имаш ли отговорите на помагалото да ми ги снимаш,при възможност,чеее наща даскалка ги скъса,пък т'ва помагало е кофти и да си свирявам.. :С

Моето е това (http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.book.store.bg/prdimg/26238/70-primerni-testa-po-bylgarski-ezik-i-literatura-za-7-klas.jpg&imgrefurl=http://www.book.store.bg/p26238/70-primerni-testa-po-bylgarski-ezik-i-literatura-za-7-klas.html&usg=__vcpTguMOqU6WQ0JB5yayqCgc5AI=&h=241&w=180&sz=17&hl=bg&start=0&zoom=0&tbnid=A4TNun9wpu8WoM:&tbnh=110&tbnw=82&prev=/images%3Fq%3D70%2B%25D0%25BF%25D1%2580%25D0%25B8%2 5D0%25BC%25D0%25B5%25D1%2580%25D0%25BD%25D0%25B8%2 B%25D1%2582%25D0%25B5%25D1%2581%25D1%2582%25D0%25B 0%26um%3D1%26hl%3Dbg%26sa%3DN%26biw%3D1280%26bih%3 D886%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=683&ei=2yovTanSFsHoOZPGoa8J&oei=2yovTanSFsHoOZPGoa8J&esq=1&page=1&ndsp=45&ved=1t:429,r:0,s:0&tx=14&ty=74). Вчера го изрових от шкафа - пазя си всичките щуротии от 7-ми клас. 8-)
За последния въпрос съм 100% сигурна, че е Б, защото и аз съм писала В, но след проверка на отговорите съм го задраскала и съм сложила удивителен.

RY
01-13-2011, 15:53
На 20 трябва да е б)седемнадесета глава ,защото там е битката при Гредетин.
Имам 5,75 на уравненията. :grin: :grin: А на теста за Немили-недраги -5 :(
За утре имам 2 задачи по математика,много по история и един проект по дти,който ще го правим в група.

SiSi7yYy
01-13-2011, 16:09
На теста по Литература имам 5,50 :grin: :grin: .. Първата ми 6-ца по БЕЛ тази година :D :D :D :grin:

SiSi7yYy
01-13-2011, 16:11
20-г, 17 - г, 5-б, 6-в :D :D .. Въпросите са от теста ми по Литература .. от там сверявам :D

biolojkata95
01-13-2011, 16:19
да 9-ти клас съм
стискайте палци утре имам класно по бел

zlatit0o
01-13-2011, 16:48
biolojkata95 ще стискаме :) .
аз тъкмо се връщам от уроците по математика и след малко ще ходя да вечерям и след вечерята ще си науча урока по биология :D
Вие какво правите? Научихте ли си?

Ааа..... и знаете ли за някаква олимпиада по информационни ? :)

SiSi7yYy
01-13-2011, 17:49
АЗ си научих само една задача по Математика не можах да реша, ама утре ще питам госпожата .. Тя никога няма да ти откаже помощ :D .. Всеки ден с тетрадката при нея .. :D .. Казвам и , че не става и тя ми проверява, казва къде е грешката и ми го решава :D . Супер госпожа е и + това днес не даде скайпа си и каза, че ако нещо не разбираме и е на линия само да и пишем и тя помага :D :D :-)

theonlyone123
01-13-2011, 17:53
Пфу , тая скапана математика ... :o :o :-o :-o :? :? .... много ми е безинтересна .......
Иначе имам 5 по БЕЛ на едно есе :grin: :grin: ... И са ще си науча по география едната точка и ще влезна да се изкъпя и за утре няма да имам домашни :grin: :grin: :grin:

sasec
01-13-2011, 19:14
А на вас кои са ви любимите предмети? Моята водеща тройка е:
1. Математика
2. Биология
3. Химия

theonlyone123
01-13-2011, 19:19
А на вас кои са ви любимите предмети? Моята водеща тройка е:
1. Математика
2. Биология
3. Химия

:-o :-o :shock:
На мен :
1. Английски
2.ФВС 8-)
3. Биология

kik7
01-13-2011, 19:24
а пък на мен :D :
1. Английски език
2. Биология
3. Информационни технологии :D

RY
01-13-2011, 19:33
1.Математика
2.Биология
3.Химия/История :D

awesomesheepy
01-13-2011, 19:36
Литература
Биология
Физическо

8-)

Искам да питам нещо важно :
1.Ако този срок имам 4 по математика,а другия - 6,ще ми остави ли 6 за годишна?
2.Балообразуващата от дипломата(+оценките от изпита) от дипломата се взима само годишна по математика и български,нали?

RY
01-13-2011, 19:47
Литература
Биология
Физическо

8-)

Искам да питам нещо важно :
1.Ако този срок имам 4 по математика,а другия - 6,ще ми остави ли 6 за годишна?
2.Балообразуващата от дипломата(+оценките от изпита) от дипломата се взима само годишна по математика и български,нали?
1.По принцип може да се качи само с една единица,но това не значи че не може да ти остави 6.Зависи от госпожата и това колко шестици имаш,и как се представяш. :-)
2.Да,срочни не влизат.

JustForFun
01-13-2011, 20:14
Любими предмети:
1. Химия
2. Биология
3. Английски език
4. Математика
5. Изобразително
6. Музика

Хора, олимпиадата по химия февруари месец ли е ??

polssa
01-14-2011, 05:59
Толкова ли ви е любима на всички биологията ? На мен ми е най-омразна :D Ето при мен:
История
Математика
БЕЛ
Физика
География
Химия
Биология
Руски език
:-o
Да ви кажа сега за класното-мина г/д задоволително. Тоест сигурно ще имам 5... Имахме 8 въпроса тест и после да пишем нещо като есе на въпроса "Има ли сега истински българки?" с пример баба Илийца. Написах доста и това, което мисля, защото трябваше да изразим своето мнение.Да де, ама сбърках на най-лесното-на 8ми въпрос от теста трябваше да намерим и поправим грешки в текста (имаше всякакви) и аз половината от невнимание съм ги изпуснала !! Другото всичко ми е вярно.... Контролното по физика мина добре....очаквам 6 :) А по БЕЛ добре, че имам 6 6-ци и те ще ме спасят да завърша с 6 срока :-) :D

theonlyone123
01-14-2011, 07:11
Мм за днеска нямам домашни и сега цяла сутрин ще експериментирам с гримовете :lol: :lol: 8-)
Някой попита за олимпиадата по химия .. мисля,че е някъде началото на февруари , ама не съм много сигурна , ще питам . Аз мисля да отида , а вие ?

RY
01-14-2011, 07:54
На нас нищо не ни казват за олимпиадите.Ще ходя само по БЕЛ.
Неска имам предчас от 12.15 и после свободен. 8-)

kik7
01-14-2011, 09:05
след малко отивам до училище да взема едни тетрадки и почвам да преписвам плановете :D тея текстови задачи изобщо не мога да ги решавам :( :booooomb: :-x има някви с крака и глави на зайци, кокошки и други животни .. само тях мога :D и по физика нищо не разбирам :booooomb: а в понеделник пак ще правим тест :booooomb:

CookieMonster
01-14-2011, 10:00
след малко отивам до училище да взема едни тетрадки и почвам да преписвам плановете :D тея текстови задачи изобщо не мога да ги решавам :( :booooomb: :-x има някви с крака и глави на зайци, кокошки и други животни .. само тях мога :D и по физика нищо не разбирам :booooomb: а в понеделник пак ще правим тест :booooomb:
Аа с един червен учебник по мат ли си?

biolojkata95
01-14-2011, 11:06
класното мина добре написах 2 листа
по химия олимпиадата е на 05.02
а по биология е на 05.03

awesomesheepy
01-14-2011, 11:36
PinkPan7her понеже беше показала,че имаш Литерайко(зеленото помагало) можеш ли да ми снимаш отговорите,че даскалката ни ги скъса,пък искам да си сверявам отговорите ;/.

петъккккк :grin:

anonymous708973
01-14-2011, 11:41
PinkPan7her понеже беше показала,че имаш Литерайко(зеленото помагало) можеш ли да ми снимаш отговорите,че даскалката ни ги скъса,пък искам да си сверявам отговорите ;/.

петъккккк :grin:

И на мен ми липсват, майка ми обожаваше да къса отговорите 8-) Снимай въпросите и кажи от кой тест са и ще ти кажа отговорите :)

zlatit0o
01-14-2011, 12:21

Ако става въпрос за математика.. този червен учебник трябва да е на архимед
http://arhimedbg.com/images/27t.jpg

ние сме с такъв :)

zlatit0o
01-14-2011, 13:24
Ейй, къде отидохте бе?

biolojkata95
01-14-2011, 13:30
tuk sme

kik7
01-14-2011, 13:51

не :D такъв е
http://prikachi.com/images/407/2860407O.jpg

взех тетрадките и направихме презентацията по история най-накрая :D докато измислим тема ... :-D останах и на консултация по математика .. долу горе ги разбрах задачите :D госпожата каза че в понеделник ще ми даде теста за това трябва да решавам много задачи :( по физика съм имала 4 :-x :-x :-x :-x :-x имам 6,6,4 и за срока става 5,33 :-x :-x в понеделник пак ще правим тест и трябва да имам 6 ... то и по математика ми трябва 6 :D и по БЕЛ на теста също 6 ми трябва, защото имам 5,6,6,6,5,5 :(

LaChupacabra
01-14-2011, 14:24
и ние сме с учебник на архимед ;D

1.История
2.Литература
3.Биология
4.Английски
днес мина контролното по АЕ беше easy as hell :-D
по химия ме изпитаха и оставам с 4 за срока :]
днес имахме часове с класната и тя каза,че сигурно края на 1 срок ще ходим на 1днодневна екскурзия някъде :grin:
някой да има идеи за хубави места за екскурзия? ;D
утре съм н уроци по мат и ще се упражнявам за класното по мат. на 17 :cry: :cry: ПЕТЪК !!!! :grin:

CookieMonster
01-14-2011, 14:40

Ако става въпрос за математика.. този червен учебник трябва да е на архимед
http://arhimedbg.com/images/27t.jpg

ние сме с такъв :)
Да. За този става въпрос значи. :D
Днес излизах най-после и си прекарах супер яко... Утре съм на олимпиада. Стискайте палци. :)

MegiBoOm
01-14-2011, 14:58
Здравейте всички (:
Днес мина добре, имам 5 по биология за края на срока :booooomb:
След малко ще почвам да преписвам един анализ на "Една Българка", а досега гледах най-тъжният филм в живота ми - Hachiko a dog's story :cry::cry::cry: и все още плача ;((( Ужасно тъжен филм!Знам, че не е много по темата, но силно ви препоръчвам да го гледате!

zlatit0o
01-14-2011, 15:13
Я, забравих да кажа любимите си предмети.. ;д

1.Английски
2.Биология
3.Физическо

щях да ходя неска в мола ама тати има др работа :@ отлага се за другата седмица :-P

В понеделник ме очаква тест по Анлийски, и имам много задачи за решаване по математика :( ама няма да се отчайвам, все пак е ПЕТЪК!! :grin:

zlatit0o
01-14-2011, 15:15
MegiBoOm не съм гледала филма, но щом от трейлъра ми стана тъжно.. какво остава след като изгледам филма :( :)

RY
01-14-2011, 15:36
От понеделник почваме еднаквите триъгълници.По география взехме за населението на Азия.Другия петък тест по история за Елада..има много за учене.
Утре съм на урок и сега трябва да решавам задачи от смеси и сплави. :(

zlatit0o
01-14-2011, 15:41
Абе, хора ще се събирате ли след 7ми клас? На другарска среща?

Ние да иии много се вълнувам макар, че още е далече 8-)

SladkaZagadka
01-14-2011, 15:57
Като ги знам тия от класа ми нищо няма да направим :-x
Мислех да отидем някъде .. да речем, на морето за края на годината, като в четвърти клас :D . Но като знам колко сме неорганизирани, дори и подарък на класната за Коледа на купихме. . :booooomb:

zlatit0o
01-14-2011, 16:03
Е, и ние не купихме за Коледа подарък на класната..
другарската я организира директорката при нас, така че.. :grin:

А и нашия клас е организиран ;д :-D

awesomesheepy
01-14-2011, 16:14
Да,ще ходим =)

И адски се радвам де,супер ми е кеф,като гледам старите снимки,на миналите седмокласницииии :/ супер яко са си прекарвали всичките.

ДАже знам как ще съм облечена,чеее не ми се мисли и занимава в последния момент))

Как се оформяте бе?

RY
01-14-2011, 16:17
Ние решаваме в последния момент,така че не знам. :lol:
Еми аз ще имам по всичко 6 (историята и физическото са спорни),по физика 5,но нямаме срочна.А пък по някои предмети почти не съм учила.
Вие?

zlatit0o
01-14-2011, 16:17
Писах в една тема преди малко :D за срочните оценки, не ми се пише отново.

awesomesheepy
01-14-2011, 16:19
zlatit0o , видях ти поста:

Английски език - 6
Български език - 4/5
Математика - 4
Музика - 6
Химия - 4
Биология - 5
ИИ - 6
ФВС - 6
Технологии - 6
Инф. техн. - 6
История - 3 Very Happy
СИП мат - 5/6
СИП бел - 5/6
ЗИП мат - 3
ЗИП БЕЛ - 5

мацка,направи ми впечатление,математиката ;/
Абе и аз ще завърша с 4 по математика тоя срок
к'во ще правим?
успокоявам се със следващия,следващия съм готова на 6-ца,определено?
Обаче,да питам и останалите,ако този срок имам 4 по математика,другия-6,каква оценка ще ми остави за годишна ;/ има ли възможност 6-ца?

awesomesheepy
01-14-2011, 16:23
Моите: (тези които знам,останалите после ще допълвам..)

Математика-най-вероятно 4ка.
БЕЛ-6
Химия-5 мисля
Биология-6 <3 8-)
Английски-5
ФВС-6

ах тая математикаааааааа ;/ изяжда ме. :С

zlatit0o
01-14-2011, 16:35
Ами, наща г-жа каза дори ако имаме 2-ка първия, а втория 6 ще остави 6
=> пише по високата оценка. Може да попиташ госпожата си по мат :)

awesomesheepy
01-14-2011, 16:41
AAAAAAAAAAAAAAA ЙЕЙЕЙЕЙЕЙЙЕЙЙЙЙ :grin:

Управи ми настроението бе,данО
Ако и още някой го потвърди(7класник) ще ми е още по-КЕФ.
Определено,залавям се 2-рия срок ;/. Всичко к'вот било било.

Искам ви г-жата ;/.
и наща дано направи така,чеее :С

гадна ееее :С :booooomb:

LaChupacabra
01-14-2011, 16:43
ами зависи от госпожата ти ти..но поринцип просто не е възможно... 4+6=10 /2 = 5 точно :[
и аз ще съм 4 за срока..и мен ме човъркаааааа :-x :D
1.БЕЛ-5/6 :shock:
2.Мат-4
3.АЕ-6
4.РЕ-5
5.История- 6 :grin: :grin:
6.Биология - 6 :grin:
7.Химия- 4............................
8. География и Физика нямаме срочна но ако имахме 6,4 или 5 не съм сигурна
9.Рисуване,Музика-6
10.Физическо-4 :D
11-Информатика-нямаме но попринцип 5 или 6

ъм да попитам имате ли някакви идеи за хубава еднодневна екскурзия? [място ] :D

awesomesheepy
01-14-2011, 16:48
LaChupacabra Пуснато на: Пет Яну 14, 2011 8:43 pm
ами зависи от госпожата ти ти..но поринцип просто не е възможно... 4+6=10 /2 = 5 точно :[
и аз ще съм 4 за срока..и мен ме човъркаааааа

ААААААААААА,ЕНЕНЕНЕНЕНЕНЕ ЕНЕН
саднах се ;/
депресирах се;/
КРАЙ! :-#
:booooomb: Стига бе,7 клас сме,к'во им пречи ;/ мамка му. :smt104

Амиии,място..място..Банско?С молян?Пловдив?(якоооо)

MegiBoOm
01-14-2011, 16:54
Нашата госпожа ни каза, че дори и да сме с 4 първия срок, ако се стараем и втория срок имаме 6 ще ни пише 6 за годината! (:

LaChupacabra
01-14-2011, 16:54
аа мерси за идеите :]
оох не исках да ти разваля настроението.. :(
ами има и едн атак а да се каже вратичка..ако 2срок НАИСТИНА се стараеш..и не си позволяваш да имаш нещо по-малко от 5 ...ако госпожата ти е поне малко свястна предполагам,че ще разбере,че си 7 клас..и ти трябват оценки :] стискам ти палци да ти пише 6 за годината :] и аз 2срок ще се старая за 6 по мат..ама защо ми изглежа толкова недостижимо и далечно..? :(

awesomesheepy
01-14-2011, 16:57
Ох,да..

Непостижимо-Не..
но пък,леко странно ще ми е;/
деазн..

Ще положа достатъчно труд,дано се забележи от даскалката,ииии.го оцени ;/ че кофти тогава.

Даже,предложих на мама да ми вземе един сборник,тя вика,че имам сумати,и че няма да решавам от него 8-) Обачеее,аз съм се навила тогава САМА ДА СИ ГО КУПЯ,искам го тоя сборник и край ;/ и ще си решавам,ДА! =) Ох,искааам втория срок да се справя,мамка му ;/

Не бе,не си ми прецакала настроението,споко ;/ кофти ми стана просто,че тоя срок можех да стигна до 5,но уви ;/.
Желая и на теб 6-ца за годишна,ЩЕ СЕ СТАРАЕМ,к'во да прайм..:D

zlatit0o
01-14-2011, 17:05
Няма какво да се отчайваме, а и вие с какво ще кандидатствате ?

RY
01-14-2011, 17:06
Спокойно,има вероятност да ти пише 6. :-) Ако се стараеш,пък и втория срок са пробните изпита,ако имаш добри резултати..
Ох,аз сега видях,че имам 20-25 задачи за урока. От всички видове най-интересни и лесни са ми от смеси и сплави,после от работа,от движение са гадни..от капитал са тъпи. :D
И тази вечер си казвам,че ЩЕ ЛЕГНА ПО-РАНО. :D

zlatit0o
01-14-2011, 17:07
awesomesheepy а на мен 6-ца не желаеш ли? :cry:

zlatit0o
01-14-2011, 17:16
RY а ти как се оформяш за срока?

SiSi7yYy
01-14-2011, 17:17
В понеделник имам класно по Математика :booooomb: :booooomb: .. Стискайте ми палци :D .. Трябва ми 6 иначе средното аритметично ще стане 4,40 и ще съм МЕГА прецакана :booooomb: :booooomb: .. Трябва да изреша половината учебник .. а трябва и да живея :D :booooomb:

polssa
01-14-2011, 17:20
Йеййййй... !! Не мога да повярвам, че имам 6 на класното по БЕЛ :D ...това е направо невъзможноооо :grin: :grin: :grin: (не се оплавкам де...) ...Сега съм на София за уроците, а утре съм до мола на кино..... :) Весело ми е , въпреки че утре ме чака зверското учене по БЕЛ и математика :D ..Вярно ли, че може да се ходи само на 3 олимпиади ? Защото при мен се очертава да ходя на тази по История,Химия, БЕЛ, Математикаа...ааа...физикаа.. .. :-o Малко множко са амаа..... :D Що пък да не пробвам :D се тая... :) Смятам да гледам Шепот от Отвъдното(:smt007 ) и след малко си идва братовческа и ми и такамм... :)

RY
01-14-2011, 17:21
RY а ти как се оформяш за срока?
По история сега ще правим тест в петък и ако имам 6 ще имам 6 за срока.По физическо не знам,мисля че ще е 6 де..По всичко сигурни шестици. 8-) Пооо физиката,която толкова мразя съм за 5,ама нямаме срочна.
Многогоооогого успех на класните,отивам да решавам задачи. :-)

kik7
01-14-2011, 17:41
БЕЛ - 5/6
АЕ - 5/6
Математика - 5
Биология - 6
Физика - 5/6
География - 5
ФВС - 6
Из. Изк. - 6 :D

awesomesheepy
01-14-2011, 17:54

ЖЕЛАЯ,естествено! :-)

Ще се трудим заедно следващия срок,ДАНО УСПЕЕЕЕЕМ! :grin:

zlatit0o
01-14-2011, 18:03

ЖЕЛАЯ,естествено! :-)

Ще се трудим заедно следващия срок,ДАНО УСПЕЕЕЕЕМ! :grin:

Аз се майтапя бе :-D иначе благодаря :) :-)

SladkaZagadka
01-14-2011, 18:17
LaChupacabra Пуснато на: Пет Яну 14, 2011 8:43 pm
и аз ще съм 4 за срока..и мен ме човъркаааааа

ААААААААААА,ЕНЕНЕНЕНЕНЕНЕ ЕНЕН
саднах се ;/
депресирах се;/
КРАЙ! :-#
:booooomb: Стига бе,7 клас сме,к'во им пречи ;/ мамка му. :smt104

Амиии,място..място..Банско?С молян?Пловдив?(якоооо)

Емиии не . Просто някои учители са съвестни и знаят, че едно дете се е трудило и е изкарало на тест 6, а друго , което не е изкарвало добри оценки просто не могат да го поставят на едно ниво с първото ..

няма значение това, успех :-)

JustForFun
01-14-2011, 18:24
БЕЛ - 5/6
АЕ - 6
Математика - 5/6
Биология - 6
Физика - 6
География - 6
ФВС - 6
Из. Изк. - 6
Музика - 6
История - 6
Химия - 6

theonlyone123
01-14-2011, 18:31
БЕЛ - 5
АЕ - 6
Математика - 5
Биология - 6
Физика - нямаме срочна
География - 4/5 :x :x
ФВС - 6
Из. Изк. - 6
Музика - 6
История - нямаме срочна
Химия - 5

theonlyone123
01-14-2011, 18:34
А и някой може ли да ми намери трансформиращ преразказ на една българка 5 част от името на бунтовника .. моля ви спешно е :) :)

sasec
01-14-2011, 18:36
Аз по всичко се оформям за 6. Само по история не е напълно сигурно. А иначе и аз мисля като SladkaZagadka.

LaChupacabra
01-14-2011, 19:19
ох аз желая на ВСИЧКИ ни 2рия срок наистина да си повишим успеха по всички предмети!да успеем да се стегнем,да разбираме материала и т.н.! :-) както казах в по-горните постове уикенда ще е напрегна..в събота ,тоест утре- съм на урок,ще поуча по-история и ще решавам задачи като за световно.и за неделя ми остават само и единствено задачи отново...Божее...дано успея да го направя това класно...много ми е важно... :(

zlatit0o
01-14-2011, 19:19
А и някой може ли да ми намери трансформиращ преразказ на една българка 5 част от името на бунтовника .. моля ви спешно е :) :)
Защо, ти не можеш ли да го напишеш?

theonlyone123
01-14-2011, 19:45
Защо, ти не можеш ли да го напишеш?

Вече го направих :):) .

А в вторник ни е класното по математика .. неделя само зад ще решавам :? :? :?

SladkaZagadka
01-14-2011, 21:08
Скоро има пробен по БЕЛ. Нас ни задължиха да ходим - целия клас, а вас?

zlatit0o
01-14-2011, 21:54
Не.

zlatit0o
01-15-2011, 08:31
Добро утро... спите ли? :-P

MegiBoOm
01-15-2011, 08:35
Нее. Станах преди един час :-D

Ето малко поздравче за разсънване:

http://www.youtube.com/watch?v=Jx2yQejrrUE&ob=av2em

kik7
01-15-2011, 08:37
пробните изпити не са ли февруари или март :D иначе госпожата по математика е казала че иска всички да отидем .. а на 21 мисля че беше ще правим пробен от СИП-а .. след малко почвам да уча по математика (текстови задачи) и после ще се упражнявам за теста върху уравненията .. после може и да направя един тест по бел че не съм правила от 1 месец :D

vesito13
01-15-2011, 08:42
На мен ми е интересно, седмокласниците тази година ще държите ли приемни изпити? И на какъв принцип ще са? Не знам защо, но имам чувството, че преди няколко години, когато аз кандидатствах, всички се бяха захванали по-сериозно с подготовката.

И една малка забележка, математиката е предмет, който се учи с постоянство и когато изпуснеш нещо, впоследствие ще се появяват проблеми заради това. Човек, който е изкарал 4 първия срок, ще трябва да положи 3 пъти повече усилия за 6 през втория, отколкото човек, който е учил добре цялата година... Та се захващате с нещо много сериозно и не може да оставите този срок, все едно го е нямало, защото и материалът от него е важен. :)

SiSi7yYy
01-15-2011, 09:11
Главата ми ще експлодира от Физика :booooomb: :booooomb: :booooomb: .. Половин учебник трябва да науча :booooomb: :booooomb: .. които не ги учи когато трябва .. :D :D

biolojkata95
01-15-2011, 09:31
здравейте станах преди 2-3 часа
сега ще уча по любимият ми предмет-химията

loveislie
01-15-2011, 09:45
Здравейте.Ох,от кога не съм писала тук.Вие как сте, как върви училището :)

SiSi7yYy
01-15-2011, 09:54

Все по-зле :D Само по Английски от важните предмети ще имам 6-ца този срок .. :booooomb: :booooomb: :booooomb:

loveislie
01-15-2011, 10:17

Все по-зле :D Само по Английски от важните предмети ще имам 6-ца този срок .. :booooomZb: :booooomb: :booooomb:

Нищо, 2-рия срок ще ги поправиш сигурна съм

LaChupacabra
01-15-2011, 10:22
добро утро :] или добър ден по-скоро :D :D сега ще решавам малко задачи и от 3 съм на урок :lol:

loveislie
01-15-2011, 10:56
Някой от вас ще ходи ли на олимпиада по математика??

RY
01-15-2011, 10:59
Добър ден. ;р Мина ми урока по математика,за утре имам един преразказ и тестове,ама после..Решила съм да опитам да си правя бижута от глина. :D Таа сега ще се мацам..творческа дейност ^.^
На олимпиада по математика може би няма да ходя.

SiSi7yYy
01-15-2011, 12:19

Все по-зле :D Само по Английски от важните предмети ще имам 6-ца този срок .. :booooomZb: :booooomb: :booooomb:

Нищо, 2-рия срок ще ги поправиш сигурна съм

Дано :D

SiSi7yYy
01-15-2011, 12:20
Добър ден. ;р Мина ми урока по математика,за утре имам един преразказ и тестове,ама после..Решила съм да опитам да си правя бижута от глина. :D Таа сега ще се мацам..творческа дейност ^.^

Ходих на олимпиада по Математика в 4-ти клас и повече НЯМА да стъпя :lol: :lol: :lol: ..

loveislie
01-15-2011, 12:24

Ходих на олимпиада по Математика в 4-ти клас и повече НЯМА да стъпя :lol: :lol: :lol: ..

Защо бе? ?

SladkaZagadka
01-15-2011, 12:24

Защо бе? ?

И аз така .. ама в пети .

kik7
01-15-2011, 14:04
оо и аз съм така с олимпиадите по математика :D в 4-ти клас имах точно 1,7 от 10 :D а в 5-ти клас 0 от не знам колко :D

awesomesheepy
01-15-2011, 14:07
не мисля да ходя на олимпиадата по математика 8-)
или пък може и да отида,ако ще е с формата на изпита,да се пробвам

иначе,по БЕЛ ще ходя,6 февруари.

zlatit0o
01-15-2011, 14:36
Аз няма да ходя на олимпиадата.. :/
Тъкмо се прибирам, бях навън ^^ след малко ще сядам да уча и утре пак съм out ;d

LaChupacabra
01-15-2011, 14:40
ааа и аз искам много да пробвам да си правя бижута от глина.. :(
на олимпияда по математика ходих в последно в 4 клас...и мисля,че имх 5 и нещо O.O
урока ми мина...добре ми ги обясни госпожата :D

SiSi7yYy
01-15-2011, 15:14

Защо бе? ?

Още не мога да реша едната задача :lol: :lol:

awesomesheepy
01-15-2011, 15:19
ол,трябва да учим за сряда ''Опълченците на Шипка''

аз съм го учила лятото де и го знам г/д.
пак ще го уча..;/

Ам,имате ли някаква тактика за по-лесно запомняне на стихотворения? 8-)

иначе имам да правя:
+ поправка на един преразказ(за урока)
+ да науча стихотворението
+ да напиша по български(написах вече)
+задачиии ;/.

LaChupacabra
01-15-2011, 15:49
ние Опълченците на Шипка го имаме за 26...аз го уча още от коледната..знам го от-до. :D ами аз го учх по следния начин:първите 2 реда:
Нека носим йоще срама по челото,
синила от бича, следи от теглото;
чета ги няколко пъти и почвам на ум..докато не го науча гладко...после чета следващите 2 реда:
нека спомен люти от дни на позор
да висне кат облак в наший кръгозор;
и ги повтарям и тях до научаване..и после от началото си го повтарям няколко пъти...дори като учех съвсем последните редове пак си го повтарях от самото начало..
Повторението е Майка на Знанието! :D успех с ученето ^^ а впрочем ти до къде го знаеш?

аз тая вечер ще си почивам..за понеделник съм си научила по всичко..и утре въобще не мисля да сядам на компа..ще видим :D от ранни зори ще се трудя върху задачите за кланото... :D

RY
01-15-2011, 15:59
Аз не знам като стигнем как ще го уча. :shock: Сега трябва да правя преразказ и тестове..Ох тая неделя как я мразя заради тоя урок.. :(
Иначе правенето на бижута е много забавно. ^^ Аз неска не правих де,защото цял преди обяд ми отиде с една рисунка,ама утре ще си правя разни висулки. :smt016 После като изсъхнат ще ги оцветя с темперни бои.
Успех на класните. :-)

awesomesheepy
01-15-2011, 16:00
ами цялото го бях учила,обаче към последните 2 страници(както е разположенО в литературата) са ми някакви непонятни ;/. ще го уча.

Ох,и аз бях така,за класното.
Цял ден от-до,решавах задачи
с 5минутни почивки на всеки час,от 3 съм почнала до 12 вечерта.
и 60минутна за вечеря 8-)

Изреших всичкО.И накрая тая ни даде ужасните задачи и толкова ;/.Така че,недей се натоварва.

kik7
01-15-2011, 16:28
ами аз си направих теста по БЕЛ :D имам 3 грешки ( 5.75 ) :grin: и сега мисля да гледам Рапунцел и разбойникът :D после може и Never Back Down :D пък утре ще решавам задачи по математика и ще се опитам да разбера гадните чертежи по физика :D

awesomesheepy
01-15-2011, 19:25
Намислих какво ще правя утре,понеже научих по каквото беше нужно за понеделник-а.

Ще науча стихотворението))
Ще науча някой урок по химия,че никой не знам))
Ще си реша задачите за домашна по математика))
Ще решавам допълнително задачи от новия сборник<3))

И Ще изляза))

А вашите планове за утре какви са?

kik7
01-15-2011, 19:29
да решавам задачи по математика и да уча по физика :( вечерта някой филм и така :D

awesomesheepy
01-15-2011, 19:44
Вие по колко задачи решавате на ден?))

(да питам..)

RY
01-15-2011, 19:59
Моите планове:
1.Урок по български
2.Ще си правя някакви неща от глина ^^
3.Ще си напиша домашната по математика
Аз решавам различно..Колкото ни дадат, 5-10 задачи примерно..Преди контролна правя тестове.
Ох само тоя урок по бел да мине,чеее.... :(

zlatit0o
01-15-2011, 20:13
Плановете ми за утре...
Намислила съм днес да легна към 00:00
Утре ще ставам към 10-11
След което ще седна да поуча малко по биология и в 13:00 съм на уроци :( по математика, след уроците пък ще излизам навън до 6-7часа.
нататък нз :-D

А иначе на ден решавам толкова задачи колкото имаме за домашна, не се престаравам за това съм с такива резултати :(
Но втория срок няма да е така :-P или поне ще се постарая да отделям повече време на ученето.

kik7
01-15-2011, 20:22
Вие по колко задачи решавате на ден?))

(да питам..)

през седмицата колкто ни дадат, а събота и неделя около 15-20 :D