PDA

View Full Version : Настоящи седмокласници

Страници : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

ameli
11-30-2010, 17:42
Кога ги напрайхте 50 стр. еееееееееееееееее 8-)

Ами като не си стопанисваш темата така става 8-)

RY
11-30-2010, 17:43
Хорааа,ще ви помоля нещо! 8-) Може ли някой да ми даде преразказ на втора глава на Немили-недраги от името на Бръчков...Просто искам да сравня. :-# Ако някой даде за първа няма да е зле,ама ми е по-наложително за втора. :( Благодаря ви! :-)

SladkaZagadka
11-30-2010, 18:14
Хорааа,ще ви помоля нещо! 8-) Може ли някой да ми даде преразказ на втора глава на Немили-недраги от името на Бръчков...Просто искам да сравня. :-# Ако някой даде за първа няма да е зле,ама ми е по-наложително за втора. :( Благодаря ви! :-)

Успях да намеря това, на първа глава е :
http://www.zapiski.info/view.php?id=1535 , но не ми се струва да е написано добре ...

Evie
11-30-2010, 18:30

http://www.zapiski.info/view.php?id=1535 , но не ми се струва да е написано добре ...

Беше ми нужно да прочета само началото, за да разбера, че този преразказ не става :? Бръчков не заминава за Браила защото иска да е беден(така написано дори звучи смешно xD), а защото му е омръзнал монотонния живот и иска да опита от новото и непознатото....не използвай този преразказ, по-добре си направи сама :wink: и след това сравни с текста, там всичко пише :D

RY
11-30-2010, 18:35

Да,това и аз го видях.. И според мен не е написано добре...Все пак благодаря! Ако някой намери за първа или е правил в час,нека пише моля!

monitooo0803
11-30-2010, 20:00
Здравейте ! От Стара Загора съм .. Уча в шесто основно училище
''Свети Никола '' .. : )) От началото на годината ходя на частни уроци по математика .. и мисля втория срок да се записвам и по бел .. така че предложете някой добри учители .. : ))

BlackEyedPeas
11-30-2010, 20:17
Офф.. аз пък ся съвсем бях забравила, че утре имаме биология, сетих се чак по пътя когато ходих за танците :/ Хубавото е, че поне го знам. Дано утре не ме вдигне. Урока става дума за "Размножаване на растения без полово"

LaChupacabra
11-30-2010, 20:32
Написах си съчинението по литература сама. :grin: :grin: Отне ми час и половина- два ама мисля ,че стана супер.Утре ще помоля да чета за оценка. :D

RY
11-30-2010, 20:37
Утре почваме неравенствата.По български взехме и подложното най-накрая..струва ми се най-лесно,наред с определителното.

theonlyone123
12-01-2010, 07:14
MegiBoOm само днеска ли? При нас всеки ден е така :D егати перверзниците :shock:

Малее и при нас има някви такива идиоти :( ;дд ..

Офф.. аз пък ся съвсем бях забравила, че утре имаме биология, сетих се чак по пътя когато ходих за танците :/ Хубавото е, че поне го знам. Дано утре не ме вдигне. Урока става дума за "Размножаване на растения без полово"

Яя , и ти ли ходиш на танци ?? Кои дни ? ///

.. Охх днеска г-жата по биология каза,че ще изпитва много и до са учих,че може да ме изпита .. Стискайте палции , моля Ви :) :-) .. И ще предам на г-жата един проект , който ако й хареса ,може да ми повиши срочната оценка :grin: .. А има и тест да ни връща (малеейй , колко ли ще имам :? 8-) ) .. Тъкмо имаме и час на класа и ще говоря с г-жата за подаръците и къде ще ходимее :grin: ... Ии днеска по химия ще вдигам ръка и ще участвам ,че да ми пише някоя шестичка .. ние правихме и тест дано да ни го върнат .. мисля,че се справих добре на теста и всичко май ми е вярно (охх,да се надяваме :D ) :grin: .. Офф ,днеска мн натоварен ден wee :D :D :D ...

RY
12-01-2010, 07:33
^успех и да изкараш 100 шестици <3 8-)

theonlyone123
12-01-2010, 07:36
:-D Mерсии :-)

SiSi7yYy
12-01-2010, 08:57
Здравейте ! От Стара Загора съм .. Уча в шесто основно училище
''Свети Никола '' .. : )) От началото на годината ходя на частни уроци по математика .. и мисля втория срок да се записвам и по бел .. така че предложете някой добри учители .. : ))

Мони, Добре дошла в темата :D :D :D

SiSi7yYy
12-01-2010, 08:58
Днес е деня на страшния съд :razz: :razz: :razz: проклетията Донка Ганева ще ме изпита по Химия :cry: :cry: :razz: :razz: :razz:

meriLinka
12-01-2010, 10:10
неска имам 2 шестици:
по биология и български :grin:
за утре имам да уча по физика,2 страници домашно по английски, задачи доста по математика апък сега съм на английски и там ще правим тест.
малко ми е натоварено, но се чувствам супер :smt081
вие как сте по английски, на мен ми е супер лесно в училище всичко и си изкарвам оценките без много усилия.
П.П честит първи декември :smt114

awesomesheepy
12-01-2010, 11:00
ух..днеска мина г/д добре.
направих си теста за изреченията,мисля че се справих,и съм доволна .

утре ще ни връща тестовете по математика.. :booooomb:
стискайте палци !

утре ще правим контролна на неправилните глаголи по английски,към 50 ни даде да ги учим..:x и сега това ще правя,както и имам и урок по история и математика-към 10 задачи..бла!

честит и от мен,1ви декември.
Ай близо сме..
ще Издържим хъх :smt111

LaChupacabra
12-01-2010, 11:23
и на мен ми е страшно лесно по АЕ.Днес имах 3 часа :grin: гадното е ,че 2 часа си писах разталкуването на 10 глава от немили недраги по литература и госпожата отсъства.Оххх утре имам тест по математика на геомерията :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Стискайте палци 8) Сега сядам на бързо да науча по биология и по тъпата физика и почвам да решавам задачи....

MegiBoOm
12-01-2010, 12:08
ООО нашата госпожа по АЕ е толкова заспала, че ни преподава неща дето аз съм ги учила в курса ми по англ първата година! :razz:

Аааааа имам 5 на един тест по история щото съм била драскала и тя не ми го е зачела! :shock: :booooomb: :shock:

Уф сега трябва да уча урок по физика и биология и след тва съм на ортодонт...като се върна почвам моята "любима" геометрия :x

Днеска като си видях оценките по мат. щях да падна, та аз съм за 5 за срока :shock: :shock: :shock: :shock: УЖАС! А вие как сте ? :P

awesomesheepy
12-01-2010, 12:19
аз съм по-зле по математика,споко
ъм ще се стегна

и..такова,бла.. 50 неправилни глаголи тряа уча.. :booooomb: БЛЯК!

MegiBoOm
12-01-2010, 13:10
аз съм по-зле по математика,споко
ъм ще се стегна

и..такова,бла.. 50 неправилни глаголи тряа уча.. :booooomb: БЛЯК!

Споко ще ги научиш не са толкова трудни /ние в неделята имаме контролно на тях ;х/ ! Иначе сега започвам преди всичко да преписвам един анализ по бг...Абе вие по мат до къде сте, ние последно взехме външни върхове на триъгълник! :-P

stelit0
12-01-2010, 13:16
ние сме на уравненията 6 урок мисля че

LaChupacabra
12-01-2010, 13:22
ние утре правим тест на геометрията ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) :cry: :cry: и петък нямаме математика- в понеделник почваме уравненията.Дано ги разбера :-k

BlackEyedPeas
12-01-2010, 13:22
MegiBoOm само днеска ли? При нас всеки ден е така :D егати перверзниците :shock:

Малее и при нас има някви такива идиоти :( ;дд ..

Яя , и ти ли ходиш на танци ?? Кои дни ? ///

....

Вторник и четвъртък

MegiBoOm
12-01-2010, 13:24
ние утре правим тест на геометрията ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) :cry: :cry: и петък нямаме математика- в понеделник почваме уравненията.Дано ги разбера :-k

Ех се пак късмет, дано изкараш от 5 нагоре ;) :-)

kik7
12-01-2010, 16:39
имам 6 по история :grin: :D
утре имам тест по АЕ ..
класната ни по БЕЛ е на 15-ти, а по математика на 20-ти :D

BlackEyedPeas
12-01-2010, 16:52
Ние другата седмица ще правим класна и след 2 дена тест по БЕЛ

RY
12-01-2010, 16:55
Имам 5,73 на геометрията. :grin: Госпожата ни ги писа по зип.Неска за 2 часа взехме 4 урока,ама са преговорни и са лесни.Изпитаха ме и по английски,имам 6.

MegiBoOm
12-01-2010, 17:01
Уфф.....мойто класно по БЕЛ е в понеделник! Цяла събота и неделя трябва да пиша скапаните теми, които ни даде тая патка, за да се подготвяме... :booooomb: :booooomb: :booooomb:

sasec
12-01-2010, 17:20
Аааааа имам 5 на един тест по история щото съм била драскала и тя не ми го е зачела! :shock: :booooomb: :shock:

Днеска като си видях оценките по мат. щях да падна, та аз съм за 5 за срока :shock: :shock: :shock: :shock: УЖАС! А вие как сте ? :P

Нормално е това за историята. И на изпитите пак ще е така. Не се ли разчита, било то от драскане или нечетлив почерк, не се зачита. Слагат ти въпросителна и ти вземат точки.

Аз по математика засега съм за 6. Или поне се надявам, защото в началото имах 3 на входно. После конпенсирах с три 6ци и се надявам да ми вдигне оценката.
А иначе на нас ни изместиха контролно по математика на геометрията, за да можем да се упражняваме малко. Ще бъде вторник. А, и имам 6 на теста по БЕЛ за сложните съставни изречения. Имам само една грешка. Те бяха два теста - един с въпроси от сорта на "Кое изречение е различно по състав?" и т.н. Другият беше за пунктуация. Трябва да се науча да чета изреченията до край...

SiSi7yYy
12-01-2010, 17:21
Моето класно по БГ е на 15, а по Математика другия месец на същата дата :-P :-P :-P :D ... Сега уча по Физика като за световно :razz: имам 3,4 :lol: божее дано утре да ме изпита и да имам 6 :razz: :razz:

MegiBoOm
12-01-2010, 17:45
ооо аз досега учех по биология за некви тъпи мъхове, защото ако не си знаем урока, учителката ни толкова си държи на предмета, че е способна да ни застреля! :shock:

Иначе след малко почвам по физика...;х

polssa
12-01-2010, 18:00
Днесс още две шестички-по руски и биология :grin: :grin: :P :-| :-| Иначе имаше родителска..без коментар :shock: :shock: :-o :-o :? :? :D :D Честит първи декември :smt114 :smt114 :smt081

awesomesheepy
12-01-2010, 18:19
на нас утре ще ни кажат кога ще ни е класното по български
по математика още не сме уточнили

kik7
12-01-2010, 18:24
ние имахме родителска среща, която не беше задължителна и на никой родителите от класа не отидоха :lol:

theonlyone123
12-01-2010, 19:32
Хорааааааа имам 6 по биология на един тесттт :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ... Очаквах да имам 4 :shock: .. та сега съм адски щастлива :D 8-) ..... Oхх а тая геометрия изобщо не ми вървиии :( :( .. кво да праа ? ... решавам си зад .. тва-онова .. но нещо не се получава ... :(
А английският ми е адски лесен .. за са имам 6 6 6 :D .. :-)

sasec
12-01-2010, 19:52
Абе тя геометрията не е трудна. Просто има много за писане и става доста досадно. Ние на 15 или 16 ще правим класното по математика. Така съм се панирала за него...Ако не искарам 6 ще е гадно, защото точно 6 ще ми трябва на следващите контролни. По БЕЛ не знам кога е класното, но знам, че ще бъде преразказ.

kik7
12-01-2010, 20:55
При нас класното по БЕЛ ще се състои от трансформиращ преразказ на непознат текст + тест с въпроси за видовете изречения ( около 20 задачи ) :booooomb: , а по математика върху геометрията :grin:

SiSi7yYy
12-02-2010, 06:57
ооо аз досега учех по биология за некви тъпи мъхове, защото ако не си знаем урока, учителката ни толкова си държи на предмета, че е способна да ни застреля! :shock:

Нашата по Музика е така :razz: :razz: :razz: :lol: обаче никой не учи :lol:

polssa
12-02-2010, 07:07

Нашата по Музика е така :razz: :razz: :razz: :lol: обаче никой не учи :lol:

и нашата по музика е така..като се развика, че не знаеме кой е Йоан Кукузел... :razz: :razz:

polssa
12-02-2010, 07:09
Класното по математика ще ни е на 16 :x :shock: :? Трябва ми 6 и то задължително...господина каза, че ще имаме две алгебрични задачи и две геометрични...Геометриятаа ми е много леснаа :-) :grin: А иначе по БЕЛ ще ни е чак януари някъде.. :)

RY
12-02-2010, 07:35
Неска ми е тъп ден.Утре ще ми е много натоварено-две контролни,писане по математика,учене по история. :(
На нас класното по математика ни е на 20,по бел на 9.

kik7
12-02-2010, 08:07
вие коя смяна сте ?? аз съм 2 :smt012

RY
12-02-2010, 08:19
и аз съм втора,пък толкова да не я харесвам :o
Абе да ви питам,на вас дали ще ви дадат много домашни за коледната (главно по математика)? 8-) Щото през тая кратка ваканция само много домашни ни липсват.

kik7
12-02-2010, 09:07
няма да се учудя ако на нас по математика ни дадат 5-6 теста с по 25 задачи :lol: в 5-ти клас ни беше дала 100 задачи за срочната ( 4 дена ) :shock: а по БЕЛ може да ни даде трансформиращ преразказ на някоя глава от немили-недраги :D

BlackEyedPeas
12-02-2010, 10:07
Ние пък цяла година си караме 1 смяна 8-)

meriLinka
12-02-2010, 10:56
за утре имам история ии урок по математика
май утре ще ме изпитат по математика :X дано не ;х
ако ме изпитат стискайте палци да са лесни задачите :smt120

бихте ли могли да ми намерите някакви тестове по литература за немили недраги? някакъв дето сте го правили или..

някой преди спомена нещо за момчета.
сега нямам гадже и след последната си връзка осъзнах,че не ми и трябва, но като ходех със едно момче се стараех много повече в училище и всички ме хвалеха.

awesomesheepy
12-02-2010, 11:19
днеска имам 6 по български на теста за изреченията 8-) мн се радвам
направих си преразказа за утре литература,ще ги прибира - и се надявам на още една 6-чка..

по английски правихме днес на 50 глагола,част от тях (към 25-26 бяха) и..май само 1 сбърках..ще видим
утре ще ги върне май

определихме и датата за коледното,ще празнуваме в дискотека с още 2 класа мисля.

и..контролни : остават предполагам - по английски тест,математика и български-класно,математика-на геометрията ( на които непременно трябва да имам 6-ци..защото ми е скапана раотата иначе :х ) и..литература-немили недраги обобщителен .

за сега мисля,чe това,и след коледната още сумати ще изкочат..(да де,не е разбрано кога ще са ни класните..)

иначе,за ваканцията,по математика-сигурно ще ни даде куп задачи,5 клас ни беше дала цял сборник.. 8-) няма да се очудя..

LaChupacabra
12-02-2010, 13:41
Днес ме изпитаха по физика и тая ... ми писа само + .. мисля че бях за 5 или за 6 поне ... :shock:
Още не са ни казали кога ще са ни класните.
Утре имам 2 задачи по английски,2 по руски и да си науча тъпия урок по география.Като направя тея 3те сядам и почвам да уча по хими,че там оценките ми са 4,3,2...
А ние вчера имахме родителска...нито съм наказана нито нищо.Просто искат да се стегна и да натрия носа на та по математика...казал,че съм безволев човек?!?Whatever...А да днес ни беше контролното...10 задачи...гадното е че преди нас беше друг клас и те го правеха теста а те се забавиха ии...от 40 минути станаха към 30 :x Реших 5 задачи,3 играх на тото ,1 я оставих и последната си измислих отговора :lol: :lol:

BlackEyedPeas
12-02-2010, 14:31
Тц, днеска така ме мързи, че никъде не ми се ходи :/

MegiBoOm
12-02-2010, 14:39
Аз птк за утре имам само урок по Биология :? Иначе в момента решавам задачи за сбор на вътрешни и външни ъгли на триъгълници и такам! ;д;д ама нещо не ми се получава....в 20:20 трябва да ходя на айкидио и това е....А иначе някой може ли да ми помогне с тази задача :oops: :

http://prikachi.com/images/977/2719977k.jpg

И последно... 8-) \понеже в скапания ни учебник са ни го "обяснили" ужасно може ли да ми я разясните, понеже такава задача ще имам на контролното в сряда, а не я разбирам ;х\

http://prikachi.com/images/990/2719990n.jpg

бтв...по-горе някой спомена нещо за 23 декември! Ние момичетата сме решили след даскало да се съберем на наргиле и да купим безалкохолни, соленки и т.н.! :)

awesomesheepy
12-02-2010, 14:46
бих помогнала,ама по математика изобщо не съм добра ..

та,исках да питам - КАК ИЗКАРВАТЕ 6-ЦИ ПО ТАЯ МАТЕМАТИКА?! * АЗ ВСЕ НЕ УСПЯВАМ..*

MegiBoOm
12-02-2010, 14:50

та,исках да питам - КАК ИЗКАРВАТЕ 6-ЦИ ПО ТАЯ МАТЕМАТИКА?! * АЗ ВСЕ НЕ УСПЯВАМ..*

Aз съм същата рабора! :-x :booooomb:

awesomesheepy
12-02-2010, 15:02

оценките ти какви са..

аз съм зле :booooomb:

трябва ми две 6-ци поне..

MegiBoOm
12-02-2010, 15:05

оценките ти какви са..

аз съм зле :booooomb:

трябва ми две 6-ци поне..

6 4 6 4 6 5 5..... :booooomb: :booooomb: :booooomb: то се е видяло че съм за петица ; а сега в сряда пак имаме контролно и пак нищо няма да направя и направо ми иде да се гръмна!!!!!!!!! :-x
ами твоите?

BlackEyedPeas
12-02-2010, 15:29
Хех, и к'во толкова се оплаквате, чак пък толкова. Знам, че годината е важна и се старя много (Но все ме хващат, когато съм НАЙ-НЕПОДГОТВЕНА), но чак пък толкова, за една 5-ца. Ще има и 2-ри срок, така че не се палете толкова. В средата на 1-вия срок сме все още :wink:

polssa
12-02-2010, 15:35
MegiBo0m, и ние сме по тоя учибник.... :o :? Нещо напоследък всичко в тва училище взе да ме дразни :D се таяя... аз съм втора смянаа :booooomb: :smt108 :smt108 нещо неска хич не ми е на кеф...офф писна ми да се оплаквам...дразня си сее :razz: :lol: :booooomb: искам да е ваканцияяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяяя (бтв аз на едно листче си броя и отмятам дните до Коледа :D ) бай хора :-)

awesomesheepy
12-02-2010, 15:36
аз какво да кажа като съм с три 4-ки..

толкова ли съм зле ? :booooomb:

още 2 контролни да кажем предстоят,тряат ми 6-ци..

MegiBoOm
12-02-2010, 15:40
аз какво да кажа като съм с три 4-ки..

толкова ли съм зле ? :booooomb:

още 2 контролни да кажем предстоят,тряат ми 6-ци..

ще ги изкараш! ;) Ооо...еми аз съм първа смяна, ама ама ама..... МРАЗЯ МАТЕМАТИКААААААААА! :booooomb:

awesomesheepy
12-02-2010, 15:46
НЕ СИ САМА !

ПОВЯРВАЙ!

ТЪПА ТЪПА ТЪПА МАТЕМАТИКА! :booooomb:

MegiBoOm
12-02-2010, 15:51
някак си се опитвам да си го избия от главата, че я мразя и да си кажа обичам я лесна ми е, ама не е така просто... :D

awesomesheepy
12-02-2010, 16:04
аз как да си управя 4-ките..?

ще решавам много задачи..да
но пък,какви оценки ми трябват още?

две 6-ци?..
поне за 5-ца да се боря за срока..

г-жата не изпитва..и..:X на тестове само.

RY
12-02-2010, 16:16
Абе математиката не е толкова зле бе!!!! 8-) Сигурно не я харесвате заради госпожите,а не толкова щото не я разбирате. (вие сте умни дЯца) 8-) Мойта госпожа по математика много си я обичам :smt007 Тя ни е от 6ти клас,в пети беше една гадна и тогава мразех предмета...Ама сегаааа<33
МегиБуум 8-) реших ти задачата и получих отг,ама не мога да ти я обясня..трябва да ти покажа чертеж. :(
За утре имам адски много за учене е сега към 8 почвам.
awesomesheepy,ако сега на двете контролни имаш 5 и ако госпожата ви е добра и разбрана,ще имаш поне 5. :-)

polssa
12-02-2010, 16:23
awesomesheepy, взимай много участие в час, но не само, за да си проветряваш устата (в нашия клас има един такъв, затова така ти казвам :D ) , и тогава трябва да ти пише по- висока оценка. Но трябва да знаеш какво да говориш, защото могат да се получат тъпи изцепки. Например неска по БЕЛ викам " Еми то глагола е вид съществително" и после се спуках от смях като вдянах какво съм казала :razz: :razz: На мен така ми писаха една шестица по математика :-) :-) Хъмм..ааз отивам да пиша някакъв преразказ за уроците по БЕЛ :-| :-| :-| (тая емотиканка ме радва на махх :D )

kik7
12-02-2010, 16:30
И моята госпожа е супер ( от 5 клас ми преподава ) :smt007 обяснява добре .. понякога дава много домашни ама поне разбирам повечето задачи пък и да не разбера нещо тя винаги е готова да ми обясни :smt007 ... оценките ми са 6,5 и на входното се надявам да имам 6 :D
Днес имам 6 по ИТ :D :grin: ... госпожата ми по музика супер много ме нерви :booooomb: :-x направо не мога да и гледам грозната физиономия :booooomb: мисли се за най-важната :lol: обижда, бие :booooomb: даже на мен ми беше казала че съм елементарна :lol: .. а за утре имам супер много да уча :( по математика 5 задачи, по БЕЛ поправка на преразказар урок по физика, география и биология ( утре ще ме изпитва писмено :cry: )

LaChupacabra
12-02-2010, 17:42
kik7 успех утре :-)
аз до сега учих и си написах по руски,английски инаучих по география.Взимам си малко почивка и отивам да уча урока за тъпите Основи по химия :x :x :x Аз първия срок съм 1 смяна,а втория -втора. :lol:
MegiBoOm,awesomesheepy аз я мразя повече от вас двете събрани заедно,умножени по 456898654. :P Никога не ми е била сила...и няма да бъде...
awesomesheepy както казаха преди мен взимай участие в час...ако имаш разбрана госпожа може да ти пише 6 за участие в час или пине едно +.И като пита кой иска да реши задачата на дъската примерно вдигаш ръка и отиваш.Ако изкараш две шестици до края на срока средноаритметичното става 4,80...обаче няма да ти стигне за 6...трябва да изкараш поне 5-6 шестици :?
охх а аз с мойте 3,3,4...дано поне на теста от днес да имам 6 или 5 <3 :-D

kik7
12-02-2010, 17:51
мерси LaChupacabra :-)

вие на кой предмет отделяте най-много време ?? аз на физиката .. госпожата така ме е наплашила 8-) и не само мен де :lol: никой не смее да се обади в часа и :D

BlackEyedPeas
12-02-2010, 18:35
Аз пък утре ще си поправям оценката по география, да се надяваме, че няма да спеча този път.

LaChupacabra
12-02-2010, 18:36
ами зависи от програмата за деня,но попринцип напоследък много усърдно си праавя домашните по БЕЛ. и решавам доста тестове.А от разказвателните историята-тя ми е най-интересна и увлекателна. :D

LaChupacabra
12-02-2010, 18:39
BlackEyedPeace и на теб успех утре. (:
аз пък ще пробвам по химия.и ще вдигна ръка в часа по английски да ме изпитат на един текст.[The tudors] :D :D а като се замисля и по руски имам тест на думи... :-D :-D

kik7
12-02-2010, 18:48
направих си поправката :grin: :D

MegiBoOm
12-02-2010, 18:53
Ааааа ужас имам да уча урок по биологияя :booooomb: :booooomb: :booooomb:

RY
12-02-2010, 19:00
Аз си написах по математика,за утре ми остана да уча по география..

kik7
12-02-2010, 19:13
ааа днес на теста по АЕ голямо преписване падна :lol: тя госпожата си блее,a аз няква обърната назад си преписвам 8-) с момичето да мен имахме общо 4 листа с пищови + една снимка на телефона :lol: и все пак не ни хванаха, а някои с по едно малко листче ги хванаха :lol: :lol: :lol:

polssa
12-03-2010, 05:47
:grin: :grin: Таз по химия я нямааа :-) :-) Ще ни замества физичката (най-печената госпожа в цялото даскало) :-) :-) Иначее аз снощи си написах по ЗИП-Математика, Руски, научих си по химия за Основите и сега трябва да напиша преразказ за уроците....Сега ще потърся е нета някакво съчинение на руски за моя най-добър приятел, защото ме мързи да пиша, а пък и нямам време.. :oops: :)

SiSi7yYy
12-03-2010, 08:01
ааа днес на теста по АЕ голямо преписване падна :lol: тя госпожата си блее,a аз няква обърната назад си преписвам 8-) с момичето да мен имахме общо 4 листа с пищови + една снимка на телефона :lol: и все пак не ни хванаха, а някои с по едно малко листче ги хванаха :lol: :lol: :lol:

кой стои до теб :D :D :D

RY
12-03-2010, 08:05
От 8 до 10 учих по география,а от 10 до 11 по български. 8-) След един час тръгвам за предчас.

LaChupacabra
12-03-2010, 13:58
днес имам 6 по английски :grin: и вдигах ръка и участвах по химия :D дано е забелязала,че участвам :lol:

fuckme
12-03-2010, 14:08
офф писна ми вече живота... :lol:

awesomesheepy
12-03-2010, 15:46
днес не ни върнаха никви контролни,а се очакваха да върнат - 2 .
карай .

иначе,за другата седмица имам множко да уча..
да де,неделята имам пробен(от уроците,дето ходя) по БГ. и за там трябва да уча :С

за седмицата - биология,география,физика, атематика,литература..по това..и трябва да си реша задачите за урока..БЛА ! :booooomb:

RY
12-03-2010, 16:20
Днеска контролните по география и български бяха супер лесни. :grin: По математика госпожата ни писа шестици на тея дето ходихме на състезание. :grin: На 11 пак ще ходя на Коледното състезание,което е във формат на изпита.Сега трябва да реша 10-12 уравнения за урока.От вчера имам 6 на съчинения по литература..За тея 3 дни имам доста неща за правене...
Не се оплаквам..вървя доста добре.Вие как сте? :grin:

SiSi7yYy
12-03-2010, 17:17
16 задачи :shock: :shock: :shock: . Госпожата най-много 5 ни е давала и изведнъж като ми трясна това и щях да падна от стола :shock: :shock: :lol: .. И ни вика после : Приятен Уикенд :shock: и се хили :booooomb: :shock: :D :D

kik7
12-03-2010, 18:20
понеделник не сме на училище :grin: :grin: :grin: училището има патронен празник :-D

RY
12-03-2010, 19:06
16 задачи :shock: :shock: :shock: . Госпожата най-много 5 ни е давала и изведнъж като ми трясна това и щях да падна от стола :shock: :shock: :lol: .. И ни вика после : Приятен Уикенд :shock: и се хили :booooomb: :shock: :D :D
Е,какво..Ако сте на уравненията,16 задачи изобщо няма да ги усетиш,щото са лесни.На нас ни даде 14 от ''в'' ниво на сборника (демек най-трудните) но може би утре ще ги реша на урока.
За почивните дни имам да правя трансформиращ преразказ на първа и втора глава на Немили-недраги,да реша всички задачи по физика докъдето сме стигнали,щото във вторник контролно 10 минути за една задача от учебника. :( +контурна карта

MegiBoOm
12-04-2010, 08:07
Аз пък сядам сега да отоговарям на някакъв литературен въпрост от курса ми и след това тръгвам за там! ужс.....цели 4 часа и половина мъчене.... :o

Тааа се тая иначе имам да решавам задачи за триъгълници щото имам скоро контролно и съм твърдо решила да изкарам 6!

В неделя ми идва учителка по мат. и ще ми обяснява нещата, които не разбирам и след тва цял ден ще уча по история и теми по бг, защото имам КЛАСНО! :booooomb: :booooomb:

sasec
12-04-2010, 09:25
Аз пък за понеделник имам по Химия и по География да уча. А, и по Литература имам да уча за 3 и 5 глава на "Немили-Недраги", както и преразказ, с който съм вече готова. По математика г-жата ни даде 10тина задачи, които не са за домашно, а само за подготовка за контролното в/у геометрията. Много искам 6 на това контролно, ама много.

kik7
12-04-2010, 12:15
аз за вторник имам 3 задачи по математика, урок по история, трансформиращ преразказ на III и V от името на Бръчков, 2 литературни въпроса и прочит на X глава + 2 теста по БЕЛ и не знам колко по математика :D днес не съм правила нищо 8-) станах в 11 и гледам някви коледни филмчета по NTV :lol:

awesomesheepy
12-04-2010, 18:52
утре съм на пробен по БГ.

Стискайте палци.. 8-) , че ако изкарам над 5.25 да навия наще да ми вземат китарка за коледа хах .

иначе,утре ще пиша по литература,математика за урока,и..ще уча по ФИЗИКА :booooomb:

theonlyone123
12-04-2010, 19:06
awesomeheеpy- стискам палци 8-) :-)

Мм ... написала съм си по литература и математика , но траа да уча по география,биология и история (и по 3-те ще ме изпитват май :( :( )
ОФФ , а кога ще ми остане да уча за пробните изпити,които ще са ми на 11.12 и 12.12 :( :( .. няаам никво време .. Траа и да решавам задачи по математика, тестове по литература,че скоро ще правим тест на немили-недраги .. аааа .. ужас ... мн напрегнати днии ;(

awesomesheepy
12-04-2010, 19:21
споко,немили-недраги е лесно

ние ще правим срядата..ъф и там трябва да уча ;/

ще се справиш :) :mrgreen:

LaChupacabra
12-04-2010, 21:26
успех на всички за всички пробни изпити :) Аз днес си написах по Руски и Англиски и за утре си оставих само да си науча урока по история за Древногръцките богове [бтв тва е страшно интересен раздел] :grin:
Утре смятам да пореша малко тестове по БЕЛ и да видя какво ше учим в понделеник по математика - дали са лесни тея уравнения. :D

MegiBoOm
12-05-2010, 08:22
Ъъъъ ужас.....днеска дойде учителка и така се изморих от решаване на задачи, че няма накъде повече! :-x

След малко почвам да пиша теми по БГ за класното и понеже съм леко мързеливка някой може ли да ми намери материал за тези неща \то и аз ще търся, ама за всеки случай, ако не успея да си напиша темите... 8-) \ :

1. Съчинение на тема: "Българските пространства в чуждата земя според първа глава на повестта ,,Немили-недраги" .

2.Напишете есе на тема: "Родината отдалече, родината отблизо", като се опитате да съпреживеете драмата на дочакалия срещата със свободна България Македонски. ( за тва ми е искренно важно, защото нищо не се сещам :D )

3.Защо баба Илийца помага на бунтовника в "Една Българка" (майчини,човешки,патриотич и,християнски чувства) :)

Благодаря ПРЕДВАРИТЕЛНО! :-)

И такам и към 5 часа някъде започвам по историяяяяяяяяяяя! :booooomb:

fuckme
12-05-2010, 08:23
аз събота и неделя съм си казала, че НЯМА да уча. само в събота сутринта съм на урок до 13 часа, след това зарязвам всичко.. все пак ми ТРЯБВА почивка, ставам адски нервна, ако в събота и неделя върша нещо.. петък си уча за понеделник и тва е..

awesomesheepy
12-05-2010, 09:48
пробния ми мина много добре,доволна съм .

8-)

сега ще пиша по литература..и за урока по математика .

CookieMonster
12-05-2010, 10:09
Здрасти :D
Някой може ли да ми реши тази задача, щото нещо не ми излиза резултата както трябва?
За външните ъгли алфа, бета, гама на триъгълник ABC е дадено, че: алфа:бета:гама=5:3:4. Намерете големината на:
а) външните ъгли алфа', бета', гама'
б) вътрешните ъгли алфа, бета, гама

Отговори:
а) алфа'=150 градуса, бета'=90 градуса, гама'=120 градуса
б)алфа=30 градуса, бета=90 градуса, гама=60 градуса

Няма как да напиша алфа, бета и гама. :D

awesomesheepy браво =)

MegiBoOm
12-05-2010, 10:20
Дано разбереш! 8-) :

http://prikachi.com/images/27/2729027B.jpg

100% сигурна съм, че е така... :)

CookieMonster
12-05-2010, 10:36
Решила съм го по абсолютно същия начин, обаче не отговаря на отговорите си. :lol:

MegiBoOm
12-05-2010, 10:49
Решила съм го по абсолютно същия начин, обаче не отговаря на отговорите си. :lol:

Еми кажи им на тия те да я решат и да видим кво ще получат! Говедаа с говеда! 8-)

kik7
12-05-2010, 11:23
Аз си направих единия трансформиращ преразказ :D ( na V глава ) :D .. написах си по математика реших си 2-та теста по БЕЛ ( и 2-та с по 5 грешки ) :-D ... останаха ми 2-та литературни въпроса, да решавам задачи по математика и урок по история, но днес сигурно ще порешавам малко задачи по математика пък другото утре :D

kik7
12-05-2010, 11:24
аа и утре трябва да направя трансформиращ преразказ на III глава :booooomb:

smiirnoff
12-05-2010, 11:27
...

Отговорите са дадени така, щото не си четете правилно условието:
За външните ъгли алфа, бета, гама на триъгълник ABC е дадено, че: алфа:бета:гама=5:3:4. Намерете големината на .....

алфа : бета : гама = 5 : 3 : 4
И тогава се получават отговорите:
12х = 360
х = 30
алфа = 5*30 = 150
бета = 90
гама = 120

и т.н 8-)

SiSi7yYy
12-05-2010, 11:28
аа и утре трябва да направя трансформиращ преразказ на III глава :booooomb:

от името на кой ? :D

CookieMonster
12-05-2010, 11:32
На нас пък не ни дават трансформиращи преразкази за домашно... Какво говоря, ама ние въобще не правим! :D

CookieMonster
12-05-2010, 11:37
...

За външните ъгли алфа, бета, гама на триъгълник ABC е дадено, че: алфа:бета:гама=5:3:4. Намерете големината на .....

12х = 360
х = 30
алфа = 5*30 = 150
бета = 90
гама = 120

и т.н 8-)
Това го разбрах. :lol:
Добре де, ами вътрешните ъгли? :D

smiirnoff
12-05-2010, 11:42
...

12х = 360
х = 30
алфа = 5*30 = 150
бета = 90
гама = 120

и т.н 8-)

Е там от 180 вадиш външните и получаваш вътрешните :Д
180 - алфа = 180 - 150 = 30 (алфа вътрешен) ... и т.н :Д

MegiBoOm
12-05-2010, 11:42
...

12х = 360
х = 30
алфа = 5*30 = 150
бета = 90
гама = 120

и т.н 8-)

Еми вадиш от 180 сумата на вътрешния ъгъл и готово! :)

CookieMonster
12-05-2010, 11:45
Благодаря.
Ако се затруднявате по руски мога да ви помогна xD

RY
12-05-2010, 11:58
Ние изобщо не се готвим за преразкази.Всеки час съчинение разсъждение и накрая на класната трансформиращ преразказ. -.- Госпожата ни е една..Два часа правих една контурна карта,която е за петък,ама да нямам работа тогава. :lol: Написала съм по математика,което е за сряда.Неска по-късно или утре ще решавам задачи по физика.Преразказите,които ще се паднат на класната може и да не ги правя още сега..

loveislie
12-05-2010, 12:03
можете ли да ми помогнете с това уравнения:
7-x(х+1)=(x-1)на 2-ра +5х

марси предварително
:) :)

RY
12-05-2010, 12:16

марси предварително
виж дали си го преписала правилно,щото нещо не ми излиза :-o ..това х-1 цялото е на втора,нали така?
мисля,че трябва да е 7+х(х+1)=......

biolojkata95
12-05-2010, 12:17
RY коя смяна си

loveislie
12-05-2010, 12:21

марси предварително
виж дали си го преписала правилно,щото нещо не ми излиза :-o ..това х-1 цялото е на втора,нали така?

точно така е, както сам го преписала и да на 2-ра е

RY
12-05-2010, 12:28
RY коя смяна си
втора,защо? 8-)

На уравнението ми се получи х=1 ,така ли е? 8-)
но все пак мисля,че е объркано (може в учебника или в сборника да са го написали грешно),защото при отгововора -1 , писах че -х.х=-2х,но то е =-х

loveislie
12-05-2010, 12:49
отговора пише че трябва да е 3

RY
12-05-2010, 15:52
Вече нямам търпение да идва Коледа и Нова година. :grin: Винаги е забавно,особено на Нова година като се съберем всички. :grin:
Сега разглеждах каталога на Ейвън и си харесах десетина неща..та май те ще ми са подаръка за Коледа,просто не мога да измисля нищо друго. 8-) Вие какво искате за подарък?

MegiBoOm
12-05-2010, 16:09
Остана ми да напиша една тема по лит и съм фрии :grin: Иначе по история не научих нищо, няма и да уча ;д

Амии искам у баба една жилетка и дънки, у едни приятели дет винаги ни купуват - слушалки! И в нас нз : :(

SladkaZagadka
12-05-2010, 16:11
:)

BlackEyedPeas
12-05-2010, 16:39
Пффффф.. просто перфектно, няма как да стане по-добре. Точно събота и нделея се разболях, ся утре няма да ходя на училище, ще ходя сутринта до личната си лекарка да ми предпише нещо. Най-тъпото е от цялата работа, че във вторник имаме класно по БЕЛ, а аз 100 на 100 няма да съм на даскало тогава :o :booooomb: Боже, к'во ще правя, на мен няма как да ми даде този преразказ (Защото класното ни ще е преразказ върху непознат текст) и като дойда как ще стане номера да направя класното??

loveislie
12-05-2010, 16:43
ми то тва не е учебник , а сборник

MegiBoOm
12-05-2010, 16:50
Пффффф.. просто перфектно, няма как да стане по-добре. Точно събота и нделея се разболях, ся утре няма да ходя на училище, ще ходя сутринта до личната си лекарка да ми предпише нещо. Най-тъпото е от цялата работа, че във вторник имаме класно по БЕЛ, а аз 100 на 100 няма да съм на даскало тогава :o :booooomb: Боже, к'во ще правя, на мен няма как да ми даде този преразказ (Защото класното ни ще е преразказ върху непознат текст) и като дойда как ще стане номера да направя класното??

Еми ще ти даде друг!? 8-)

SiSi7yYy
12-05-2010, 17:39
Утре даскалото има патронен празник :-P :-P :-P :grin: :grin: СВОБОДА ! :grin: :grin: :grin: :D

awesomesheepy
12-05-2010, 18:30
блазе ви..

ами,аз за коледа,искам парички..дрехи и слушалки..
това .

MegiBoOm
12-05-2010, 18:56
Ебаси не е честно! 8-) Аз що нямам празник? :D Поздрав ;) :

http://www.youtube.com/watch?v=dZRoipkvwf4

theonlyone123
12-05-2010, 18:58
За коледа още не съм прешила кво искам :D :?

Aa да ви питам вие как сте с момчетата ? Имате ли си гадже и ако не , харесвате ли си някой ? И страдате ли за момче (всмис ако си хар. някой и нещо ако стане и да сте толкова разсеяни,че да не ви се учи или сте толкова замислени за въпросното момче ,че е имало моменти,в които да сте се унесли съвсем :D ... ? )

MegiBoOm
12-05-2010, 19:02

Aa да ви питам вие как сте с момчетата ? Имате ли си гадже и ако не , харесвате ли си някой ? И страдате ли за момче (всмис ако си хар. някой и нещо ако стане и да сте толкова разсеяни,че да не ви се учи или сте толкова замислени за въпросното момче ,че е имало моменти,в които да сте се унесли съвсем :D ... ? )

В момента не и слава на Бога, че всички в даскалото не ми хар, за да се съсредоточа върху ученето! :D Иначе преди "страдах" за некво момче, коет се оказа ебати келеша....

RY
12-05-2010, 19:04
Нямам гадже и по-добре. 8-)
При нас утре е празник на Бургас и почиваме. :-|

awesomesheepy
12-05-2010, 19:17

харесвам едно момче,да
от почти година.
не учи в мойто даскало,не се разсейвам.
мисля си за него,виждам го,и такам.

изобщо не ми влияе на ученето.
все едно ми е,така да кажа..
8-)

awesomesheepy
12-05-2010, 19:18

блазе ти,мацка

отивай на ледената,да се накефиш и за мен 8-)

RY
12-05-2010, 19:21

блазе ти,мацка

отивай на ледената,да се накефиш и за мен 8-)
тъй вярно! 8-)

RY
12-06-2010, 05:23
Неска съм будна от 6,30,въпреки че не съм на училище. 8-)
Вие неска ще празнувате ли Никулден,каква риба ще ядете? 8-)

polssa
12-06-2010, 05:25
завиждам вии..нашия празник е чак през март :booooomb: :D Аа иначе вчера ходих на пробен по математика в СМГ..мина почти задоволяващо...имахме адски малко времее !! Сега съм станала рано, за да гледам Дневниците на вампира и после ще решавам купчината задачи :-|

kik7
12-06-2010, 05:41
и аз днес не съм на училище :grin: станах в 8 защото трябваше да заведа сестра ми до училище :booooomb: в 10 ни викат в училище :( да гледаме някви икебани :lol: тортички, сладки, картички и да си харчим парите :lol:

BlackEyedPeas
12-06-2010, 07:10
Аз пък тея дни си седя вкъщи :booooomb: Ей ся тря'а да ходя в Железник при личната :smt085

BlackEyedPeas
12-06-2010, 08:56
Апфффффф! Ся се връщам и ми каза да не ходя на училище цяла седмица, а четвъртък или петък да сме идели с майка при нея. Не може да разбере какво ми има. Съмнявало я е, че съм имала 3-та сливица, а аз преди 5-6 месеца ходих на УНГ и ме прегледаха. Не можа да ме види много хубаво (Тей като много мразя да ми бъркат в гърлото и си затварях устата), но каза, че съм нямала 3-та. Но лекарката я съмнявало, че е нещо от носа и сливиците и ся ще ходим да видим к'во сме щяли да правим :booooomb: Ся изпускам цели 2 теста, от които единия е класно! Каза само за тестовете да съм ходила и после да се връщам. На т'ва и отгоре на танци няма да мога да ида, а в момента взимаме много важна хореография :booooomb: :booooomb: Защо точно сега трябваше да се разболея?? Как да разобедя нашите да ги накарам поне на танци да ида за 2 часа? Майка вика щом на даскало съм нямало да ходя, занчи и на танци не мога, а аз искам поне за танците да отида, какво толкова ще ми стане?

awesomesheepy
12-06-2010, 10:12
Неска съм будна от 6,30,въпреки че не съм на училище. 8-)
Вие неска ще празнувате ли Никулден,каква риба ще ядете? 8-)

скумрия.скумрия.скумрия 8-)
иначе наще ще ядат няква друга..ама аз тази ще си хапна.

ъм,днеска имам 6 по информационни..правихме разно упражнение на Ексел. 8-) ^^
също,утре ще ме изпитва по Биология..и трябва да уча..блааа!
имам да уча за утре по:география,физика и биология .
:booooomb:

и после съм на урок по математика..

ъм..честит ви празник,бургазлийски човечета 8-) ^^
както и честито на именниците*ако имаме такива*

излизам от темата за празника,и се връщам за даскалото..и днес..
баси тъпите мазнячки имаме..толкова ме натвариха днеска..толкова са СМЕШНИ ! :booooomb: ЛИГЛИ ТЪПИ.. да ги еба в подмазвачките долни..блааааааааа! :Х
също и се разбра,че ще сме половиния клас на коледното..на диско ще се ходи..с още няколко класа,другите пак се напраиха,абе да се махат.xD (ДЪЛГА СТАНАХ,СЪЖАЛЯВАМ!)

awesomesheepy
12-06-2010, 10:20
и аз днес не съм на училище :grin: станах в 8 защото трябваше да заведа сестра ми до училище :booooomb: в 10 ни викат в училище :( да гледаме някви икебани :lol: тортички, сладки, картички и да си харчим парите :lol:

блазе ви

ние пък ще правим някъв коледен,благотворителен базар..*както беше и миналата година* 8-)

по рисуване и домашна техника прайм некви картички,глупости..
и след някоя друга седмица,ще имаме 8-)

kik7
12-06-2010, 11:12
тези сладки работи много ме изкефиха :D имаше шоколадова къщичка, някво котенце, най-различни торти, кексчета и така :D

Днес в 1 щеше да има протест пред общината :lol: като минах имаше 10 човека на кръст :lol: :lol:

SiSi7yYy
12-06-2010, 11:14
тези сладки работи много ме изкефиха :D имаше шоколадова къщичка, някво котенце, най-различни торти, кексчета и така :D

Днес в 1 щеше да има протест пред общината :lol: като минах имаше 10 човека на кръст :lol: :lol:

Имаше един с вувузела и един, който размяташе знамето :lol: и общо взето това ни беше протеста :lol: ако може да са нарече такъв

MegiBoOm
12-06-2010, 12:21
Ъм....ние днеска зехме по химия за натрия - детоооо тряя да науча 584958043590453 неща наизуст :o

По математика правихме упражниелни задачки и такам( имаше една ужасно гадна! 8-) )

Лелеее правихме класно по БЕЛ, което беше адски лесното! :-P Имахме две теми да се готвим тя ни даде за "Пътя на бореца за свобода в "На Прощаване" и "Какви са чувствата в Разказа " ЕДНА БЪЛГАРКА" ? , като преди това писахме два пъти същото за бореца за свобода и аз реших по него да разсъждавам и ще имам 6666666666666666666 :grin: :D

awesomesheepy
12-06-2010, 12:35
ееее,супер ^^

дано имаш 6-ца.

и ние ще правим класно,на 17-ти декември.
даде ни 4 теми(2 от На прощаване,и 2 от Немили-недраги) и трябва да почвам да ги подготвям..

1то сме го правили,за немили-недраги,и там имах 6,обаче си помагах от сумати помагала и едва ли ще го направя самичка 8-) така че..трябва да си ги пиша наново .

ух,след половин час тръгвам на урок по математика..гадост :booooomb:

RY
12-06-2010, 12:48
Дано имате шестици! ^^
Пуснах супер дългата тема за физиката..всеки е добре дошъл да помага. 8-)

LaChupacabra
12-06-2010, 14:17
късмет на класните!! :-D
охх RY с удволствие бих помогнала но физиката не ми е един от любимите предмети :lol:
а нашата класна [и госпожа по БЕЛ] отсъства от сряда миналата седмица и директоркта ни каза,че и тая седмица няма да идва за по нататък не се знае...и сега ни е поела ЦЕРБЕРКАТА по МАТЕМАТИКА wtf....тая много ме дразни...днес ме изкара на дъската защото се разсмях?а на задние чинове момчетата си играят белот ама неее тя точно мене трябваше да вдигне на новия урок...добре че не ми писа оценка...още по гадното е че изпускаме материал по БЕЛ...и класното сигурно ще премине за януари...за уре имам да уча по биология урока за растителните органи...оххх имахме още от миналия четвърък да сложим бобче в памук обаче аз забравих ии...а и откъде да и намеря на тая боб през декември... :D

[защо винаги ми стават толкова дълги постовете...?сори за което] :D

awesomesheepy
12-06-2010, 16:50
пиши,пиши
на мен ми е яко да чета 8-)

meriLinka
12-06-2010, 17:01
такаамм... не съм писала от 2 дена :D
изпитаха ме по математика, не бяха трудни задачите, ама ще видим...
научих си по география, най-трудна ми е тя.
има прекалено много факти и трябва да го назубриш, не можеш да го разбереш някак си..
awesomesheepy и ние ще прайм сряда на немили недраги тестче и ми е притеснено малко...
оф имаме няква супер проста заместничка по английски .. пенсионерка някаква дето повтаря всяко изречение по 2 пъти.
вече ми писва от нея :booooomb:
написах и резюме 110 думи, постарях се.
сега ако пак е недоволна не знам :booooomb:

LaChupacabra
12-06-2010, 17:38
meriLinka охх съчуствам ти...и на нас в 6 клас по география ни беше едно бабе...оказа се че е преподавала и на майка ми в училището което е учила... смятайте :shock:

ох както казах по горе тая по БЕЛ отсъства за цяла седмица...а трябваше да правим тест на немили-недраги и ние...и за последния път ни беше дала за домашно разсъждение върху постъпката на македонски [от 10 глава] писах го 2 часа...ама явно няма скоро да го чета...ох много се ядосвам,че губим материал... :x :x
както и да е ;D
вие докъде сте сега по география междодругото?защото на родителската госпожата е казала на няколко родители цитирам "ее то ние сме взели много уроци,ще почна да ги изпитвам спокойно" а истината е че сме на климат на Азия...3 урок от учебника?имахме 1 час преговор и тва е...и аз се сещам защо става така...като вземем ч урок и следващите 2 часа САМО ИЗПИТВА...странното е че изкарва на дъската...вика като сбъркаш и т.н. ама не пише оценки?а да и още нещо разделила ни е на 2 редици -момичета,момчета ...и дига само момичетата?!?!...много е гадна тая...ние си мислехме да говорим с класната ама тя пък реши да отсъства :lol: вие имате ли проблеми с някой учител?

polssa
12-06-2010, 17:53
Историчката я няма и ни замества няква от началния курс...нищо не разбрах от урокаа :booooomb: :booooomb: Имам да решавам 56474276575795782 задачи по математика...защо направо да не се закопая и да се реши проблема?!.. :D Гледам Стъклен дом и отивам да уча :smt120 :smt120

MegiBoOm
12-06-2010, 17:54
Мен пък атя по бг не ем екфи много, щото е БУКВАЛНО ЛУДА на тема чистота, ама пък толкова ме обича, че само шестици ми пише :grin:

Иначе в сряда имам контролно по химия и математика :o

Е сега отивам да гледам Стъклен дом.... Айде чао 8-)

RY
12-06-2010, 17:57
Еми ние в петък ще взимаме втория урок за природните зони..малко сме назад щото госпожата я нямаше една седмица.Миналия час прайхме тест за Азия (само географско положение,релеф и полезни изкопаеми,води и климат) и беше супер лесен..Уроците за природните зони винаги ги правим под формата на таблички,защото е по-удобно.
Иначе се оплакваме на класната от госпожата по български..ама не е за разказване. 8-)
Утре контролна по физика за една задача от учебника..притеснено ми е ама няма как.
Класна по Бел четвъртък..на 15 по биология..по математика на 20.

kik7
12-06-2010, 18:10
аз имам проблем с госпожата по БЕЛ :D ( тая година ни я тръснаха :booooomb: иначе с предната госпожа никви проблеми ) много е флегматична :lol: също така и с госпожата по музика .. за много важна се мисли :-D много зле .. да не си научиш урока за нея е престъпление .. ама аз до сега не съм учила по музика и не мисля да уча :lol: предния час ни разказа историята на живота си, как дошла САМО на 14 години в Стара Загора, как се грижила сама за себе си и така .. все едно ни интересува :lol:

awesomesheepy
12-06-2010, 18:56
ех,хубаво ви е на вас,имате си заместници..
пък ние,наще даскалки са си на лице.. 8-) и никой не отсъства.

карай,ще го преживеем.

иначе,сега ще преговарям още 100000 пъти по Биология,че утре ще ме изпитва,дайте ми куражче и стискайте палци да се справя,че притеснението ми е Огромно винаги.. 8-)

иначе,в сряда ще правим контролна по литература(немили-недраги,обобщаващ тест) и химия(на 8 съединения..ли..нещо такова)

polssa
12-07-2010, 05:36
Успех awesomesheepy :)
Аз пък имам на 16-ти класно и вече почва да ме корка отвътре :D Трябва да имам 6 , иначеее :smt070 :smt070 :D

meriLinka
12-07-2010, 10:20
Утре имам контролни по биология и литература, урок по география :booooomb: и изпитване 5 минути 5 задачи по математика :booooomb:. Доста ми идва амаа.. ще се оправя..
сега търся тестове на немили недраги в нета, а след десетина минути отивам да си направя 3 и 1 и сядам да уча :smt085 :smt087

awesomesheepy
12-07-2010, 11:06
имам 6-ца по БЕЛ :-)

awesomesheepy
12-07-2010, 11:11
ух..

ъм,не ме изпита по биология,другата седмица,че днеска няаше време и ме е яд,ама карай 8-)

сега ще уча по литература,че утре ще прайм тест на немили-недраги,ще реша няколко тестчета за него,и..ще уча по химия,че и там май няква бърза контролна щяло да има..

:booooomb:

и отивам към мола .

LaChupacabra
12-07-2010, 11:55
имам 5 на думи по руски :grin: и госпожата по биология ми писа 6 защото вече съм имала 3-4 плюса :grin:
ей може ли да в помоля ако някой намери накакви тестове за немили недраги в интернет да сподели с нас :D аз си имам помагало обаче исках да се поупражнявам повече... :-D

awesomesheepy
12-07-2010, 11:58
имам 5 на думи по руски :grin: и госпожата по биология ми писа 6 защото вече съм имала 3-4 плюса :grin:
ей може ли да в помоля ако някой намери накакви тестове за немили недраги в интернет да сподели с нас :D аз си имам помагало обаче исках да се поупражнявам повече... :-D

и аз утре ще правя на немили-недраги
в нета никъв не намерих. 8-)

имам 2 сборника и оттам решавах и толкова.^^

MegiBoOm
12-07-2010, 12:27
Здравейте пааааааак :grin: :D

Имам 6 по рускиии на едни думи! (:

Днеска имахме география и аз от началото на годината съм учила само за разположение и води от общо 7-8 урока 8-)

И тая вика някой деца да ги изпитва и те не излязоха и кво опааааа кой е 21 номер? Ми аз госпожо.... Илизай веднага да те изпитвам иии такааам цъфнах на дъската за да й разказвам урока, от който си нямах и понятие ( даже и заглавието незнаех) ;д

И тя ме изпита обаче на води и разположение, защото много й се молих и вързах петицата :-D Ама ако я нямаше тая карта на Азия....майката си трака 8-)

Та се тая радостна съм, че поне успях нещо да скалъпя! Вие иначе как сте имате ли много домашни....

ААААААА боже аз утре имам контролно по химия и по математика
:booooomb: :booooomb: :booooomb: СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИИ! :-)

awesomesheepy
12-07-2010, 12:34
успех утре !

ох,ти хубаво си направила,нашата даскалка по география е няква..супер..странната :booooomb: и много кофти изпитва.никой не може да върже 5-ца или 6-ца..

хубаво че на контурни карти,учебни тетрадки,климатограми пише..
аз оттам си навъртях шестичките 8-) две 6-ци имам от контурна карта и климатограма,и 4ка от входното..блах.

MegiBoOm
12-07-2010, 12:59
успех утре !

ох,ти хубаво си направила,нашата даскалка по география е няква..супер..странната :booooomb: и много кофти изпитва.никой не може да върже 5-ца или 6-ца..

хубаво че на контурни карти,учебни тетрадки,климатограми пише..
аз оттам си навъртях шестичките 8-) две 6-ци имам от контурна карта и климатограма,и 4ка от входното..блах.

Споко.....аз като по 5 неща съм за петица и то все по разказвателни кво да кажа? 8-) Иначе сега отивам да се къпя, после почвам по математика, след тва по курса по бг иии накрая по химия! :D :-)

meriLinka
12-07-2010, 13:08
„Немили-недраги" – Иван Вазов
1. В повестта „Немили-недраги" самият Вазов е прототип на:
а. Владиков
б. Бръчков
в. Македонски
г. Хаджията
2. Кръчмата на Странджата е определена като „будна", защото:
а. работи денонощно
б. посетителите са интелигентни и образовани хора
в. обитават я хора с будно патриотично съзнание
г. за да се предизвика читателския интерес
3. Коя дума бихте поставили на празното място в изречението: "Кръчмата на знаменосеца в Браила е... за българските хъшове":
а. място за развлечение
б. свърталище
в. убежище и дом
г. място за сбирки
4. По какво си приличат според портретните описания в I глава хъшовете:
а. по бедното и парцаливо облекло
б. по възрастта
в. по лицата, които са бледи и изпити от лишенията
г. по пламтящите и възторжени очи

5. Кой от героите в повестта „Немили-недраги” е идеалист като Странджата:
а. Димитрото
б. Хаджията
в. Попчето
г. Бръчков
6. Какво поражда най-силното страдание на Странджата в предсмъртните му часове:
а. мисълта за роднините
б. фактът, че другарите му не са до него в този час
в. болестта
г. мисълта, че е далеч от отечеството и не може да се бие за свободата му
7. Смъртта на Странджата е:
а. мъченическа, защото Бръчков няма пари да извика лекар при болния хъш
б. доказателство за другарството между всички хъшове в чуждата страна
в. героична и достойна заради проявената духовна сила на героя
г. героична, защото той умира в битка за свободата на родината
8. Македонски е различен от Странджата, защото е:
а. патриот
б. готов на саможертва
в. склонен към авантюризъм
г. не милее за другарите си
9. Думите на Вазов „Румъния им даваше гостоприемство, но гостоприемство, което дава пустинният морски бряг на изхвърлените от бурите мореходци..." внушават, че:
а. Румъния приема хъшовете като свои чеда.
б. Румъния е неуютно място за хъшовете, безразлична е към терзанията им.
в. Румъния е една пустиня, в която няма условия за живот.
г. Хъшовете са попаднали на пустинен бряг.
10. Речта на Странджата е:
а. експозиция на повестта
б. идейно-емоционална кулминация на повестта
в. развръзка в сюжета на повестта
г. ретроспективен момент от композицията

11. Според речта на Странджата в III глава висш идеал за хъшовете е:
а. щастието на семействата и роднините
б. нивите, къщите
в. свободата на България
г. парите
12. Изразът „…това са висши същества, родени за страдания, за борба и за слава - не като другите смъртни" изразява представата за хъшовете на:
а. Македонски
б. Бръчков
в. Попчето
г. Владиков
13. За кого се отнася описанието: „Оня, който разказваше, беше един висок мъж с дребно и надупчено от шарката лице, с дълги сиви мустаци и лукави дръзки очи. Той носеше едно огромно извехтяло и без копчета палто и громкото име...":
а. Странджата
б. Македонски
в. Хаджият
г. Владиков
14. С коя дума не бихте определили Македонски:
а. себелюбец
б. патриот
в. авантюрист
г. страхливец
15. Зимният пейзаж в началото на X глава допълва представата за:
а. горделивостта на Македонски
б. смелостта и съобразителността на Македонски
в. комарджийската страст на Македонски
г. странното и недостатъчно известно минало на Македонски
16. Повестта завършва с:
а. с разказ за смъртта на хъшовете
б. с разказ за героизма на хъшовете в гредетинските боеве
в. с епилог – разказ за живота на Македонски в Румъния след Освобождението
г. с епилог, разкриващ съдбата на Македонски, болката и укора на Вазов от незаслужената забрава на възрожденските дела и идеали
17. Как не бихте продължили твърдението: „Целта на повестта „Немили-недраги” е да……”:
а. разкрие спомените на Вазов за престоя му в Румъния
б. увековечи делата на достойните български хъшове в едно трудно за отечеството ни време
в. да съхрани за потомствата паметта на хъшовете
г. да пробуди паметта на народа ни след Освобождението и да вдъхне вяра, че жертвите на героите не са напразни.
18. Вазов започва да пише повестта „Немили – недраги”:
а. през 1893 г. в Румъния
б. през 1882 г. в София
в. през 1882 г. в Пловдив
г. през 1891 г. в Пловдив

12. Кое от изброените качества в характера на Македонски липсва у Странджата („Немили-недраги”, Иван Вазов):
обич към България;
авантюризъм;
другарско чувство;
готовност за саможертва.
13. Какво чувство разкрива краят на повестта „Немили-недраги”: „Бедни, бедни Македонски! Защо не умря при Гредетин?!...” Посочете неверния отговор!
упрек, че само той е останал жив;
съчувствие;
състрадание;
протест срещу следосвобожденската действителност.
14. Защо изречението: „Защо не умря при Гредетин?!”, е реторичен въпрос? Посочете неверния отговор!
защото е използвано в художествен стил;
защото съдържа в себе си отговора на поставения въпрос;
защото съдържа в себе си отговора на въпроса: „По-добре беше да умреш при Гредетин”;
защото след въпросителното изречение авторът е поставил въпросителен знак, както и удивителен.
15. Драмата „Хъшове” на Иван Вазов е произведение, което:
има героите и сюжета на повестта „Немили-недраги” и романа "Под игото";
има героите и сюжета на повестта „Немили-недраги”;
има героите и сюжета на романа "Под игото"
няма нищо общо с повестта „Немили-недраги”.

1.Кое от следните твърдения се отнася за заглавието на Вазовата повест "Немили-Недраги":
а)Подобно на Ботевото стихотворение "На прощаване" то характеризира емигрантската съдба.
б)Пресъздава обществената оценка за хъшовете след Освобождението.
в)Синтезира мисленето на чужденците за бългаските емигранти.
г)Изразява самооценката на хъшовете.

2.Кои от изброените чувства най-всеобхватно характеризират духовния свят на българския хъш:
а)свободолюбие и омраза към поробителя
б)самосъжаление и надежда за идните поколения
в)подолюбие и жертвоготовност
г)недоволство от настоящето и носталгия по миналото

3.Кой от изброените герои на повестта e наречен от автора "мечтател,идеалист и ветреник".
а)Македонски
б)Бръчков
в)Хаджият
г)Попчето

аз намерих тези и тях си решавам.
трябва да си взема някакви сборници по математика и български ;/ и учебна тетрадка по химия, за да се упражнявам.
тя не иска, ама аз за вкъщи ще я взема.

LaChupacabra
12-07-2010, 15:01
meriLinka златна си :-) :-) :-)
мерси мноооооооого.сега ще се опитам да си ги реша . :D
а за уч.тет. по химия ...нашия учебник е на педагог и уч.тет ни е на нея...не мога да споделя мнение дали е добра защото нищо не разбирам отваряла съм точно 2 пъти...
утре имам 3 часа- ФВС,история :grin: и.... химияяяя :-x :-x :-x до сега четох митове и легенди по история :shock: страшно интересно ми e :]
и сега почвам тъпата химия ...последния път взехме урока за основи...айде wish me luck^^

biolojkata95
12-07-2010, 15:14
блазе ти аз имам 9 4аса

sasec
12-07-2010, 16:03
Много се радвам. :grin: Правихме контролно по математика на геометрията и контролното беше адски елементарно. Сигурна съм, че ще имам 6. И на 16 класно по математика...А пък по БЕЛ е на супер гадна дата. 20 декември. Ох, исках да е по-рано. Както и да е. Аз на 12 ще ходя на пробен по БЕЛ. Стискайте палци. :)

kik7
12-07-2010, 16:22
Божее неска тая по БЕЛ написа забележки на целия клас :booooomb: :shock: :-x защото писменото упражнение на никой не беше подписано :-x баси овцата :booooomb: на всичкото отгоре утре имам 2 часа ФВС, защото госпожата по история е във Варна :D та както и да е :D имам да уча по математика, по литература и по БЕЛ :D айде аз ставам да гледам TEEN CRIBS :D

SiSi7yYy
12-07-2010, 16:30
Утре имам контролно по Геометрия :booooomb: :booooomb: :cry: :lol: ... Имам да уча по Химия :booooomb: и по БЕЛ :-D ... На всичкото отгоре днес карах 9 часа :lol:

RY
12-07-2010, 16:39
Неска на контролната по физика даде една от най-гадните задачи. 8-) Сигурно ще имам 5..дано,защото май съм изпуснала едни неща.За утре имам по математика (аз съм написала,трябва само да ги препиша в тетрадката),урок по биология и някакви упражнения по английски..Утре като цяло ми е доста лек ден.А и предиобяд трябва да направя трансформиращ преразказ на втора глава..По литература сме супер назад..По български неска зехме смесеното и почти нищо не разбрах.В събота по математика съм на състезание..демек пробен изпит щото ще е във формата на изпита.По математика съм супер с оценките,дори и 2 да имам на класната няма да ми се отрази. (шегувам се де) 8-)

theonlyone123
12-07-2010, 16:50
мм .. имам 5 на трансформиращ преразказ на 5 глава на "немили-недраги" от името на Бръчковв :grin: :grin:

kik7
12-07-2010, 17:01
Браво .. на нас утре ще ги събира :D надявам се поне на 5 :lol:

theonlyone123
12-07-2010, 17:42
И да ви помоля , ако някой може да намери съчинения разсъждения на тези теми:
1."Kои качества на бунтовника от " Немили-недраги" карат съвременния българин да се гордее с миналото си "
2."Смъртта на Странджата-краят на един достоен живот,посветен на отечеството и свободата "
3." Какво е свободата/родината за мене "

Мерси много (предварително :-D ) ... :-) :-) :-)

Ако искате,мога да ви постна тестове на "немили-недраги" .. ?

RY
12-07-2010, 17:56
За втората тема:
http://www.zapiski.info/view.php?id=1067 (обикновено в тоя сайт дават някакви нескопосани текстове и не стават за повече от 4 или 5,ама може да ти помогне с нещо ;д )
http://www.neznam.bg/ученици/58-разни/843-Смъртта-на-Странджата-пета-глава-от-повестта-Немили-недраги
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=209737 тук също имам някакви разсъждения за смъртта на странджата
давам ти 3 линка пък ти си подбери каквото ти трябва :-)
Третото според мен трябва да си го напишеш сама,защото въпроса е за твоите чувства към свободата и родината. :)

theonlyone123
12-07-2010, 18:00
^ Мерси много :-) :-) :-)

polssa
12-08-2010, 06:40
Ауфгхфгхгггг...как се дразняяяяяяяя :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: Тая дъртата по география к'воо иска от мене веее :booooomb: :booooomb: :o Събрах и четох информация за ез.Байкал, за няква риба специална, изпита ме на две характеристики (направих си ги много добре!) и ми вика: "Ще те доизпитам, че нещо ми липсва!!" Да й се невидило у стогодишната бабкааа 8-) А ония нашите "красавици" на класа ме изкарват извън нерви....Аве направо ще взема една къртченица и всичко тушшш :smt070 :smt070 :D :D

SweetLuna7
12-08-2010, 08:17
....
Мръсен номер, да. Подготви се така добре и за следващия път и ще успееш.

Аз пък си ОБИЧАМ класната, позволи ми да си поправя оценките и последната седмица изкарах 2 шестици по математика. :grin:

SmilezZz
12-08-2010, 08:50
За втората тема:
http://www.zapiski.info/view.php?id=1067 (обикновено в тоя сайт дават някакви нескопосани текстове и не стават за повече от 4 или 5
Аз миналата година също съм вземала идеи от този сайт,
наистина е за 4-5,но ако добавиш нещо,някакво твое
изречение по темата - става на 6 ... :D

LaChupacabra
12-08-2010, 10:44
ох лелеее бясна съм...уж щяхме да имаме 3 часа а тая по математика реши да дойде и...върна контролните :-x :-x :-x :-x 3 и една втора майчицата му стара :-x :-x :-x :-x :-x и днес взехме еквиваленти урравнения.решаване на уравнение...лелееее нишичко не разбрах :x :x :x :x :x :x
а по химия тая изпитва на алкална група ..добре,че не ме дигна мен :-D
ох много мразя в час по ФВС някой като ти се развика,че не си могъл да удариш топката например...еми не всички ФВС-то ни е сила бе .-.-
за утре имам по биология да си науча един урок,по АЕ няккаво мижаво упражнение, урок по 'любимата' ми физика :-x

awesomesheepy
12-08-2010, 10:51
днеска мина..най-после..

ъм,прайхме контролна на немили-недраги,не беше зле.имаше много подвеждащи въпроси обаче..
също,и по химия,на натрий и натриева основа..(8 реакции,преписвахме)

за утре имам по математика(взехме днеска ъглите-връхни,съответни и т.н),английски,история-урок,и български зип-едно малко преразказче..

толкова.

и ще излезна,че не издържам вече :/

MegiBoOm
12-08-2010, 14:00
Привет. Аз туко що се прибирам от мола.....защото ако трябваше от даскало директно вкъщи сигурня щях да изкуфея....

Контролното по химия го направих буквално за 10 мин. , като имате в предвид, че не бях учила нищо :lol: И ще имам 6 сигурна съм ( да се надяваме де 8-) )

Ех поне по математиак нямахме, защото госпожата е болна и до края на седмицата няма да я има :grin: НО......имаме неква тъпа, дебела, ужасна, крещяша заместничка....дето ни "обясняваше" еквивалентни уравнение и НИЩО НЕ РАЗБРАХ! Баси овцата... :booooomb: :D

Иначе имам за утре урок по биология, една страница от УТ по математика иииии да уча по физика! Отделно от това имам за курса по БГ да зубря, защото ще имаме пробен, а толкова много ме е страх.... :( :( :(

sasec
12-08-2010, 14:51
MegiBoOm, във "Вектор" ли ходиш на курс?

MegiBoOm
12-08-2010, 15:46
MegiBoOm, във "Вектор" ли ходиш на курс?

не в някаква сграда близо до НДК! Учителката ми се казва Елмира Йонова :)

SiSi7yYy
12-08-2010, 16:35
Имахме контролно по Математика :D .. На последната задача и направих само чертежа, една друга не успях да реша и една на довърших :D :D Ще имам 4-ка ( дано да е 5 :D )

kik7
12-08-2010, 16:47
днес няма нищо ново при мен 8-) имам да пиша 24 думи по АЕ ( всяка 10 пъти ) :booooomb: , по математика и по химия :D аа и понеже в събота, неделя и понеделник ме домързя да си направя трансформиращия преразказ на III глава от името на Бръчков ся и тва трябва да правя :booooomb:

RY
12-08-2010, 16:49
Имам 6 по английски на глаголите. :D Утре ни е класната по литература..Сега трябва да напиша по математика и да направя втората половина от трансформиращия преразказ на втора глава+урок по химия.

MegiBoOm
12-08-2010, 16:59
лелеее няма такава като мене...! :D Седнах да уча по биология и явно съм заспала! 8-)

biolojkata95
12-08-2010, 17:08
az imam 2 dalgi yroka po biologiq
i nqkolko zada4i po fizika

awesomesheepy
12-08-2010, 17:55
лелеее няма такава като мене...! :D Седнах да уча по биология и явно съм заспала! 8-)

ох,и на мен ми се е случвало,5 клас 8-)
учих по история,и понеже ми е супер безинтересна..съм се унесла и..
карай де.хубаво си поспах иначе 8-) ^^

kik7
12-08-2010, 18:05
на мен пък ми се е случвало докато четях принца и просяка миналото лято :lol: :lol: btw я кажете някоя хубава книга подобна на " Последната песен" '' Незабравимата разходка" и '' С дъх на канела " :D

awesomesheepy
12-08-2010, 18:24
аз не чета много,но ПАДНАЛИ АНГЕЛИ е уникална.Можеш да я видиш :]

иначе,хора..тук максимална помощ от всички искам..моля ви..обяснете..
МАТЕМАТИКА:

1.как учите по математика?
2.в час толкова ли слушате О_О
3.гледате ли решените задачи в учебника и т.н
4.разсейвате ли се в час?
5.какви са ви оценките?
6.как да управя три 4-ки?(поне за срока да хвана 5-ца)
7.как си решавате вкъщи домашното?колко време отделяте?
8.ходите ли на уроци?

Ух..^^

SladkaZagadka
12-08-2010, 19:13
1.как учите по математика? С доста усилия ..
2.в час толкова ли слушате О_О Да, но има една , която постоянно пита и прекъсва учителката по средата на обяснението и често не разбирам от първия път
3.гледате ли решените задачи в учебника и т.н Да
4.разсейвате ли се в час? Старая се да слушам ..
5.какви са ви оценките? 5,50 , 6 - , 6 ..
6.как да управя три 4-ки?(поне за срока да хвана 5-ца) Взимай участие в час и направи така, че уж "неволно " да си разтворила пред учителката някакво помагало или тетрадка, където си изрешила хиляди задачи :D
7.как си решавате вкъщи домашното?колко време отделяте? Винаги, с всичко останало около 1 час
8.ходите ли на уроци? Не на частни, а в група с още няколко човека

Ух..^^ :D

RY
12-08-2010, 19:21
Края на това лято прочетох "Птиците умират сами".Страхотна е!

Иначе..Да отговоря на въпросите за математиката 8-) :
5.какви са ви оценките?
8.ходите ли на уроци?

1.Решавам си домашната..така гледам дали съм научила нещата..ако нещо не се получават отговорите или се затруднявам,гледам решените задачи от учебника или това което сме писали в тетрадката..Не съм спокойна като не съм разбрала нещо и винаги се стремя да ги знам. :oops:
2.Да,мога да каже,че целия клас слуша в час.Просто ми е интересно,госпожата е яка..Пък и е в наш интерес да я слушаме.. :)
3.Гледам ги само ако имам някакви въпроси относно домашната или не съм разбрала в час. (добре,че почти не се случва)
4.Еми понякога..Хем решавам,хем говоря с някого примерно. 8-)
5.пет шестици и една петица
6.Значиии...тук ще обясня малко по-дълго. 8-)
-първо зависи каква ви е госпожата,дали пише оценки от домашни,участия,излизане на дъската,или приема само контролни
-ако е от първия тип,се старай да вземаш много участие..ако някой има въпроси към домашната и госпожата каже "кой я е решил,да излезе да я напише на дъската"..и това е начин да покажеш,че знаеш (ако си я решила ти де)
-участвай колко може в повече състезания!! Нашата пише шестици ако примерно 5-6 човека сме отишли на състезание и сме се представили добре.Също ако накрая на срока си между по-ниска и по-висока оценка,заради състезанията на които си ходила,може да ти остави по високата. (не е изобщо задължително да имаш пълен брой точки..обикновено дават някакви скапани логически задачи..важното е да се престрашиш,пък и е тренировка все пак за притеснението 8-) )
(пример:В шести клас имах 5 за втория срок,ама ми остави шест за годината,защото бях ходила на разни олимпиади и тн.)
7.Пресен пример давам 8-) Одеве го направих за 10-15 минути..Ако задачите са по-трудни,първо ги пиша на чернова,ако са лесни направо в тетрадката.Отделям различно време-от 15-20 минути до час-час и половина,но не повече. :-| И пак казвам,ако не мога да реша нещо,гледам от учебника.
8.Ходя на частни уроци при една госпожа. :) Предимството е,че ми е много близко (не губя време в пътуване).
Стана 100 метра мнения,ама нали съм на сяка манджа мерудия...... :-#

sasec
12-08-2010, 19:25
аз не чета много,но ПАДНАЛИ АНГЕЛИ е уникална.Можеш да я видиш :]

МАТЕМАТИКА:

1.как учите по математика? - Уча си теоремите и после си пиша домашното.
2.в час толкова ли слушате О_ - Слушам в час, да.
3.гледате ли решените задачи в учебника и т.н - Понякога
4.разсейвате ли се в час? Много често. Говоря си със съседа пред мен.
5.какви са ви оценките? - 3, 6, 6, 6, (6) не съм сигурна за последната
6.как да управя три 4-ки?(поне за срока да хвана 5-ца) - ами решавай много задачи и си учи теоремите. Помоли да те изпитат на дъската 2-3 пъти и гледай да имаш хубава оценка.
7.как си решавате вкъщи домашното?колко време отделяте? - Зависи от домашното. Уча теоремите и после пиша. Отнема ми максимум 1 час.
8.ходите ли на уроци? - Мхм.

Ух..^^

kik7
12-08-2010, 20:11
МАТЕМАТИКА:

5.какви са ви оценките?
8.ходите ли на уроци?

Ух..^^

1. ами от тетрадката ... тя госпожата ни кара да пишем всичко защото учебника е много смотан :D и чета от там
2. ами някой път слушам друг път не :D за тва ходя на консултации
:D
3. в тетрадката ( само по някога )
4. да
5. 6,5 и 5 по математика- ЗИП
6. ами ако госпожата ти е готина :D ще е лесно .. моята е казала, че всеки, който иска може да си пише домашната на лист и да я дава за проверка и като я дадеш 2-3 пъти и е вярна ги пише 6 или на тестовете ако ви дава допълнителни задачи се опитай да ги решиш
7. ами трудно .. например за утре не можах да направя 2 задачи .. иначе си правя чертеж, пиша Дадено и ако успея да я реша добре ако не при госпожата :D а за времето зависи колко задачи имаме и доколко съм ги разбрала :D
8. не .. в понеделник ходя на СИП ( от 11 до 12:30 ), а в петък на консултация от ( 12:05 до 12:40-45 )

kik7
12-08-2010, 20:13
мерси за книгите :-)

kik7
12-08-2010, 20:43
оф някой не може ли да ми даде трансформиращ преразказ на III глава от името на Бръчков ... никъде не намирам :( стигнала съм до 10 ред :lol: и даже малкото, което съм писала е голяма глупост :(

BlackEyedPeas
12-09-2010, 07:04
Днеска пак ходих на лекар, освободи ме чак до вторник. Тя жената е пекана и ми вика: "Ако искаш ще ти дам даже и за 2 седмици, щот днеска ми е на кеф" - аз естественно бих приела, но така губя доста материал, а и годината е важна и после няма да смогна т'ва всичкото изпуснатото да го наваксам. А и ми е достатъчно, че като се върна имам да правя една контролна и една класна. Иначе ся пък се оказа, като ме прегледа, че имам синузит :(

CookieMonster
12-09-2010, 08:11
Хора, ако отсъствам по време на класно мога ли да го повторя друг път? Понеже съм болна пък утре имаме по математика... :(

polssa
12-09-2010, 08:52
Предполагам, че ще можеш да направиш нещо..зависи дали учителя ти е свестен :)
Аз пък си се ядосвам..бях решила днес да гледам само един епизод от филма и после да решавам задачи...ама то станаа... :oops: :oops: сега се налага довечера да решавам до 1 през нощта...но пък се случиха интересни неща във филма :-) :-) Току що разбрах, че няма да имам СИП руски и направо ми иде да дам банкет 8-) Като говорим за банкети се сетих да ви питам-къде ще празнувате Нова година? (компания, вкъщи или другаде :) ) Аз смятам да питам една приятелка да спиме заедно и да купонясваме, но ще видим (: Така и така, то се е видяло, че преди даскало няма да се учи, дай поне още един eпизод да изгледам :oops: :razz: :-) :D

Vampire Diaries :smt007

BlackEyedPeas
12-09-2010, 08:56
Хора, ако отсъствам по време на класно мога ли да го повторя друг път? Понеже съм болна пък утре имаме по математика... :(

Аз пък по БЕЛ, но при мен е по-лошо, защото беше преразказ и на мен няма кой да ми го чете :/.

CookieMonster
12-09-2010, 09:52
И какво ще правиш сега? Ще те изпитва ли?

awesomesheepy
12-09-2010, 11:22
споко,ще управите работите с класното.Оздравявайте!

ох,ние днеска..хубав ден си беше..
имахме заместничка по английски 8-) и нищо не и разбрах..у..

ще можете ли да ми преведете тези изречения(с all,all of,most,some,none)

1.Всички момчета предпочитат да играят футбол,а някои от тях-баскетбол.
2.Всички тийнейджъри мразят да учат,но повечето от тях обичат да се срещат с приятели.

друго : украсявахме днес стаята ни,беше яко..освободиха ни от последен час,понеже няма да ходя на състезание по математика..
ъм,за утре имам да уча по - химия,тези изречения по английски да ги преведа*моля помогнете*,и литература един тест голям..бла.А утре ще взимаме Една Българка вече . Почваме я . xD
и отивам на урок..

pionka97
12-09-2010, 11:33
2.Всички тийнейджъри мразят да учат,но повечето от тях обичат да се срещат с приятели.

1. All boys prefer to play football, but some of them - basketball.
2. All teenagers hate to study,but most of them love to meet friends.

Ако имам грешка някой да ме поправи ;)

BlackEyedPeas
12-09-2010, 11:38
И какво ще правиш сега? Ще те изпитва ли?

Не знам :/ Сигурно ще ми даде листа да го прочета за 15 мин. и после да го преразкажа.

awesomesheepy
12-09-2010, 11:52
най-вероятно така ще стане

не се притеснявай
поне някой може да ти каже какво ще се падне 8-)

а ако даскалката ти е по-придвидлива ще ти го смени,но това няма толкова голямо значение де - ще ти го даде за 15 минути,сядаш на отделен чин и си го правиш .

ама ЗАЩО - КЛАСНО - ПРЕРАЗКАЗ?! О_О

на нас ни казаха,че цяла България ще прави като класно - съчинение разсъждение..така наредили от инспектората...Ъ..

п.п уф..ся почвам по химия..ебаси кофти предмета дето ми е,изобщо не мога да го схвана,пък и не уча по това чудо..да де,сложе ми е некъв,не го разбирам..при вас така ли е? стигнали сме до Алкална група.Вещества и алкални елементи..БЛА!не го обичам тоя предмет..не го обичам..

biolojkata95
12-09-2010, 12:14
научих си урока по химия-мноо лесен пък я обожавам атя наука
остава ми литературата и един урок по тъпата история :-x

theonlyone123
12-09-2010, 12:52
Охх вчера и денска не ходя на даскало ,защото съм болна :o :-o 8-) :booooomb: .. Днеска отидох само,за да си направя теста по литература на "Немили-недраги" ... беше мн лесен и мисля ,че ще изкарам 6 :grin: :grin: :grin: :grin: .. Стискайте палци 8-) :P 8) ..

уфф .. сядам да уча по биология ии после ще си направа поправка на един преразказ и ако не ме домързи ще си науча и по история ,за да може в неделя да си излезна навънка :grin: :grin:

Малеейй .. в събота имам пробен изпит по БЕЛ ,а в неделя - по математика :shock: :shock: :-o :lol: ... траа да уча и за тях :? :?

MegiBoOm
12-09-2010, 12:56
Охх вчера и денска не ходя на даскало ,защото съм болна :o :-o 8-) :booooomb: .. Днеска отидох само,за да си направя теста по литература на "Немили-недраги" ... беше мн лесен и мисля ,че ще изкарам 6 :grin: :grin: :grin: :grin: .. Стискайте палци 8-) :P 8) ..

уфф .. сядам да уча по биология ии после ще си направа поправка на един преразказ и ако не ме домързи ще си науча и по история ,за да може в неделя да си излезна навънка :grin: :grin:

Малеейй .. в събота имам пробен изпит по БЕЛ ,а в неделя - по математика :shock: :shock: :-o :lol: ... траа да уча и за тях :? :?

А твоят пробен изпит от преразказ и тест ли се състои, защото моят е такъв и много се притеснявам :D

meriLinka
12-09-2010, 14:24
По история сме стигнали до ''Обществата в Месопотамия'' какво мислите,че ще ни даде на контролното утре?
Пфф.. нямам идея. Помагайте,че не знам какво да пиша в пищовите.
Тя ни дава да си правим пищови :grin: и дори да види някой нищо не му казва. :grin:

BlackEyedPeas
12-09-2010, 14:27
Аз пък по математика днеска ни върнала някакви тестове и имам 2 :o Хора, как ги изкарвате тези 4-5 по математика, какво ли не правя и пак 2 :booooomb:

theonlyone123
12-09-2010, 14:44

А твоят пробен изпит от преразказ и тест ли се състои, защото моят е такъв и много се притеснявам :D

Да,такъв ще ми е ... Няма за какво да се притесняваме , все пак е само пробен ;) .. а и дори да изкараш ниска оценка,това ще ти помогне да разбереш,че явно не учиш достатъчно или пък,че учиш ,но притеснението ти влияе зле и трябва да оправиш този проблем . :P

sasec
12-09-2010, 15:19
Аз пък по математика днеска ни върнала някакви тестове и имам 2 :o Хора, как ги изкарвате тези 4-5 по математика, какво ли не правя и пак 2 :booooomb:

На уроци ходиш ли? Ако изпитваш затруднения, ходи. Друго - решавай много задачи. Няма как иначе да се научиш.
А пък ние днес правихме по Физика. Адски лесно беше. Утре по Химия в/у алкалните елементи. Разбрах, че е контролното било много гадно и се притеснявам как ще се справя.

BlackEyedPeas
12-09-2010, 15:29
Днеска просто ми дойде в повече :-# :-# Съобщиха ми, че баща ми е починал :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# Защо точно сега? По дяволите, защо точно тази година? Определено ще ми е разсеяно сега и колкото съм зле - ще стана още повече, особенно с оценките. Това просто ме довърши ... Свършено е с мен.

MegiBoOm
12-09-2010, 15:37
Днеска просто ми дойде в повече :-# :-# Съобщиха ми, че баща ми е починал :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# Защо точно сега? По дяволите, защо точно тази година? Определено ще ми е разсеяно сега и колкото съм зле - ще стана още повече, особенно с оценките. Това просто ме довърши ... Свършено е с мен.

Наистина ли? :shock: :shock: :shock: :shock: Божее....моите съболезнования! :( Сигурно е направо ужасно, немога да си представя как се чувстваш! :-#

BlackEyedPeas
12-09-2010, 15:40
Е, сега отивам на танци, Поне това малко ще ме разсее.

awesomesheepy
12-09-2010, 15:42
въх..миличка..адски съжалявам..

виж сега..и това се случва .
трябва просто да продължиш напред и толкова .
може и банално да звуча,другите да са ти го казвали и подобия.
просто трябва да го запомниш с всички хубави моменти .

колкото до даскалото,мисли си че той те подкрепя,също и не се разсейвай допълнително,видяло се е че сложно ще мине годината .

:-#

sasec
12-09-2010, 15:54
Ужас...Много съжалявам за баща ти. Сигурно се чувстваш все едно светът се е сринал. И аз мисля като awesomesheepy. Трябва да го запомниш с хубавите неща, а не с лошите. Ясно е, че никак няма да ти е леко, но трябва да се опиташ да се справяш, колкото и да ти е тежко.

theonlyone123
12-09-2010, 15:57
АЛЛ ... Съжалявам .. моите съболезнования ..
мн гадно се е получило :smt089 :smt089 :smt089 :smt089
Съгласна съм с sasec

RY
12-09-2010, 15:59
Милата..Моите съболезнования,ужасно много съжалявам!
Дори ми се насълзиха очите..ако на мен ми се случи,няма да мога да издържа.Колкото и да е банално,бъди силна и продължавай напред заради него! :smt056 :smt056

SladkaZagadka
12-09-2010, 16:27

1. All boys prefer to play football, but some of them - basketball.
2. All teenagers hate to study,but most of them love to meet friends.

Ако имам грешка някой да ме поправи ;)

Имаш грешка , след love , like , hate , prefer ... НЯМА to .
1. All boys prefer playing football and some of them - basketball .
2. All teenagers hate studying but most of them love meeting friends

Не съм сигурна , обаче, дали между All и подлога не трябва да има the .

BlackEyedPeas, много съжалявам ... :cry: Знам, че каквото и да ти кажем няма да стигне, но засега мисля, че е най-добре да си дадеш почивка .. Не мисля че някой би издържал едновременно на стреса в училище при такива обстоятелства .

kik7
12-09-2010, 17:06
BlackEyedPeas Моите съболезнования :-# съгласна съм със SladkaZagadka и awesomesheepy

аз имам 5 по музика от изпитване ;-) такива бисери изръсих ... :shock: :lol:

awesomesheepy
12-09-2010, 17:54
ооо утре ми се играе волейбол 8-)

не знам що..

е така ми дойде.

утре почваме ЕДНА БЪЛГАРКА..:Х

kik7
12-09-2010, 18:33
ние уравненията :cry: няям си с представа за кво става въпрос :lol:

BlackEyedPeas
12-09-2010, 18:47
Е, истината е, че не съм останала с добри впечатления. Той имаше проблеми с алкохола още откакто съм се родила. Не беше добър баща. С майка се разделиха преди мноооого години, някъде като бях на 2-3. По улиците сме се разминавали и не ме е познавал. Даваше ми винаги напразни обещания, и никога не ги извършваше, но въпреки всичко го обичам, дори и да не го заслужава .. :smt085 Утре от 11 часа е погребението, просто когато го видя, сигурно няма да спра да плача. Хубавото на това е, че поне сестра ми си идва от Гърция, с която не съм се виждала от 3-4 години и най сетне ще я видя..

theonlyone123
12-09-2010, 19:54
Охх мн гадно :(
А от какво е починал ??

BlackEyedPeas
12-09-2010, 20:19
Охх мн гадно :(
А от какво е починал ??

Точно от това, което казах по-горе - Проблеми с алкохола :(

LaChupacabra
12-09-2010, 20:56
meriLinka ебаси яката госпожа имате ;оо
BlackEyedPeas мойте съболезнования...наистина много съжaлявам съгласна съм с awsomeshappy наистина трябва да продължиш напред.много съжалявам,че имаш такива спомени с него. :( :( :( :( :(

утре имам 4 часа...класната отсъства и...за днес колко имах да пиша по руски...просто нямам думи :lol: по английски имах някви задачи в учебната а по география една климатична карта да направя.И до сега учих по химия.ебаси тъпия предмет...ние сега сме на алкална група...въобще не мога да изравнявам...

BlackEyedPeas какви са ти оценките по математика до сега? ии бъди спокойна както виждам тук никой не разбира много много математиката... :shock: :shock:

1.как учите по математика? ами чета си важните каарета в учебника и преглеждам плана и задачите...решавам си домашното и накрая си уча теоремите
2.в час толкова ли слушате О_О часта в която пишем точките ,теоремите и други глупости успявам да се съсредоточа ама часта в която се решават задачи на дъската ми е трудно...
3.гледате ли решените задачи в учебника и т.н ами проверявам си ги след като съм си ги решила ако с ами грешни почвам наново..
4.разсейвате ли се в час? да..опитвам се да се съсредоточа ама..
5.какви са ви оценките? 3,3,4,4
много участие в час.ако госпожата ви проверява домашни пиши си ги усърдно вкъщи.учи много за тестове.ако знаеш как се решава ддена задача и госпожата пита кой иска да излезе дигаш ръка но ако не знаеш как по добре недей да и правиш лошо впечатление
7.как си решавате вкъщи домашното?колко време отделяте? зависи..не пестя време ... наистина се опитвам да ги решавам и отделям колкото е нушно попринцип ако са 5-10 задачи около половин час..ако са повече..към час и половина
8.ходите ли на уроци? да всяка събота за 1 астрономически час при частен учител :D

btw как духа вятъра навън само...казаха по времето,че утре може да има снежна покривка...вие искате ли да вали сняг или не? Мен ме кефи като вали ама не няква виелица ми да си вали слабичко :D и да не е 5 метра сняг...

kik7
12-09-2010, 21:38
аз пък искам много сняг :D да ни пуснат в една дървена :D ама малко вероятно точно в Стара Загора :D .. днеска си беше топличко :D

SiSi7yYy
12-10-2010, 04:39
Защо пак аз :( :lol: още една 4-ка по Математика :cry: Честито :shock: .. Имам 4,4,5,4 :cry: Дано да вържа 5 за срока :neutral: :D

BlackEyedPeas
12-10-2010, 06:36
Ох, ей сега с майка отиваме на гробищата :cry: :cry: :-#

polssa
12-10-2010, 08:05
BlackEyedPeas, моите съболезнования... :smt085 Съгласна съм с останалите и мисля, че трябва да продължиш напред... :smt056

Иначе хора, при вас колко сняг има-при нас е покрило едва земята :booooomb: Искам сняягг 8-) Да ви помоля..откъде мога да намеря прерзказ на "Опълченците на Шипка" ? Спешно ее :oops: :-) :-) :-D Реших си всички задачи за СМГ-то (а те бяха 86 :-o ) и сега имам да го пиша тоя преразказ, но изобщо не знам как да го направя...в смисъл пак ли трябва да има рима, как да заместя тези силни епитети, дето Вазов ги е използвал...Все едно имам да търся игла в купа сеноо...адски трудно ще е да го направя, затова помощщ !

SmilezZz
12-10-2010, 08:23
BlackEyedPeas - Моите съболезнования..Наистина
много съжалявам за случилото се..Но дори и да не заслужава
любовта ти,направи го - все пак той е човека,който ти е дал
живот - макар,да не се е грижил за теб..
- И продължи смело напред..

BlackEyedPeas
12-10-2010, 11:39
Мина се вече. В начало се държах, не плаках, въпреки, че гледах как баба ми и дядо ми бяха буквално съкрушени. Постоянно повтаряха "Най-жестокото нещо на този свят е да надживееш децата си..", всички плакаха, но аз се държах. Но после като отидохме за церемонията в залата и там беше дошла и сестра ми (Не съм я виждала от 3-4 години) и само като ме видя и веднага ме прегърна, но толкова плачеше, че тогава просто не можах да се сдържа. После ние 2-те трябваше да сме най-отпред, докато четяха речта. Тогава такова реване беше, скъсахме се. Най-гадното е, че сестра ми сега се обвинява. В по-горния пост ви разказах какъв беше баща ми. Е точно за това тя се обвиняваше. Постоянно повтаряше, че той си е мислил, че тя го мрази. Че лято тя щеше да дойде, за да му каже, че го обича, но така и не можа да му го кажа и сега това и е в такава тежест. Но най-мъчителното беше, като гледах как го погребват, просто толкова ужасно беше, че не искам да си го представям. Така и не мога да го повярвам, имам чувството, че това всичко е просто един сън и ще се събудя от него. Обаче горкия, доста жестоко е починал. Намерили са го на леглото припаднал. Оказа се, че е починал или от инсулт или от инфаркт или е припаднал, утре ще излезнат резултатите от аутопсията. Едва на 42 беше, горкия. Два дена е стоял така, без никой да знае, после чичо ми и баба ми са го открили така. Единия ден звъняли, никой не отворил и оставили бележка, на втория ден дошли, но видяли, че бележката никой не я е барал и на другия ден вече чичо ми влезнал през терасата и го видял на леглото, а кракта му били леко извън леглото. Бил с обувките и якето обърнат по корем. Съжалявам, че ви разказвам това всичкото, но просто трябваше някакси да излея мъката си. :cry: :cry: :cry: Ох, мъка, мъка. Точно сега не го очаквах, тъкмо когато си мислех, че всичко е хубаво и изведнъж това се случи.

MegiBoOm
12-10-2010, 14:21
За жалост ще трябва да го превъзмогнеш ;х

Иначе аз утре имам пробен по бг и лит. в курса ми и ме е страх ужасно много! 8-) Ай...някой който вече е правил да сподели как е било, кво точно правихте, притеснени ли бяхте? ;д И също така имам 5 по химия като мислех, че ще имам 6 :booooomb:

awesomesheepy
12-10-2010, 14:38
аз правих пробен по български миналата събота
имам 5-ца на теста,и 5.50 на преразказа *адски се кефя*

теста имаше 50 въпроса
не бяха трудни
не знам даже къде съм объркала .

имаше за пункуация,за грешки в думите..текст..

иначе,имам 6 по литература на немили-недраги теста.

MegiBoOm
12-10-2010, 14:42
аз правих пробен по български миналата събота
имам 5-ца на теста,и 5.50 на преразказа *адски се кефя*

теста имаше 50 въпроса
не бяха трудни
не знам даже къде съм объркала .

имаше за пункуация,за грешки в думите..текст..

иначе,имам 6 по литература на немили-недраги теста.

50 задачи? :shock: МЪРТВА СЪМ! 8-) Ами освен грешки ( там правописни, ала-бала.....) какво още....моля ти се обясни ми малко по-точно, че умирам от ужас! :D И какъв беше преразказа!? ;д

biolojkata95
12-10-2010, 14:47
искам да ви попитам уикенда кога учите- събота или неделя
и как учите
и колко време ви трябва общо да си научите през уикенда-тей де за понеделник

awesomesheepy
12-10-2010, 14:53
искам да ви попитам уикенда кога учите- събота или неделя
и как учите
и колко време ви трябва общо да си научите през уикенда-тей де за понеделник

аз уча съботата..за понеделник винаги имам по биология и физика,и си помагам за другите дни от седмицата,а неделята-уча и пиша за уроците по математика и литература..да де,всичко това става до преди обяд,и следобяд съм вънка .

MegiBoOm споко бе,и аз мега се панирах,и адски притеснена отидох..преразказа беше миналогодишния дето се беше паднал .
апф..50 задачи,имаше 2-3 с отворен и другото тест ..
споко бе,лесни ще са .
аз за преразказа най-се притеснявах..напрао..

biolojkata95
12-10-2010, 15:20
po kakvo imate da u4ite za ponedelnik

BlackEyedPeas
12-10-2010, 15:44
Тя нашата по математика има навика из невиделица да дава по 5-10 минутвн тест. За всяка една вярна задача - една оценка :smt012

kik7
12-10-2010, 15:49
За понеделник имам да уча урок по физика, математика и биология, да решавам задачи по физика и математика, няколко упражнения по БЕЛ + тва дето сме го писали в час, презентация по география и задачите от СИП-а ... може и да си напиша по литература, история и АЕ за вторник ... а от сборниците, които имам както всяка събота и неделя - 2 теста с по 50 въпроса и над 20 задачи по математика ( до сега съм решавала най-много 45 :lol: )

kik7
12-10-2010, 15:50
а и в сряда имам класно по БЕЛ за тва 1-2 трансформиращи преразказа :D

awesomesheepy
12-10-2010, 15:54
Аз за понеделник имам по физика и биология(ще ме изпитва) и трябва да уча..апък физика ;Х леле..

ще си помогна по география,ще си напиша по литература,ще почна да уча темите за класното,че ни е петък..ъх..как искам да минат всички контролни,изпитването по биология,да идем на коледно и да се свършва..У..

иначе,днес си дадох адски мързелив ден и ми е кеф .
гледах филмче,спах,мотах се из нас,компче,ядене,танцувах си . МАНИЯ

RY
12-10-2010, 16:04
Имам 6 на теста по география без нито една грешка. 8-) Неска решихме да си подаряваме подаръци и теглихме листчета с номера.Ще празнуваме в стаята като купим торта и нещо за пиене..Не е кой знае какво,ама бива.
Събота и неделя трябва да напиша по математика,да уча по биология за контролната в сряда,също и по физика да кажа да ме изпита..ако не се разубедя.Мисля другия петък да направя тест пожелание по география за природните зони. :-o Абе нищо не съм решила още със сигурност.
Утре съм на състезание по математика от 8,30. :smt010

meriLinka
12-10-2010, 16:24
^^ как я изкара бе мацка?
на мен пък да ми е толкова противна тая география ;//

контролното по история мина п.е.р.ф.е.к.т.н.о.
и имам 6 по музика на пеене hxahxahxa :D

утре съм в русе.
Апък в неделя имам да уча за ТЪПА контролна по химия :booooomb: и урок по биология и физика.
може да си помогна по география да си науча ама сигурно няма да имам време.
бррр.. малко остана :smt111

wasch0
12-10-2010, 16:30
Ох :D да се оплача и аз :D
Много съм наплашена. Страхувам се да не остана в същото си училище и да не вляза там,където искам. Че и кошмари сънувам :D
Иначе с успеха съм добре..зесага.

LaChupacabra
12-10-2010, 16:41
RY късмет утре на съзезанието.

аз днес дигах ръка по химия ама тая не ме изпита ...
а тая по география как ме нерви само...постоянно крещи за нещо мъмри си и после за домашно имаме ние да си правим планове на дадения урок..и се развика на едно момиче,че е лигла защото като я попита нящо и тя каза ами тва не сме го взимали...и днес ни обясняваше как си зане задълженията и не иска да и опонираме...ние мислихме да ходим при психоложката,да се оплачем ама днес не беше на работа тая...
за понеделник имам да уча 60-70 думи по англиски...20-25 по руски...по математика имам някви задачи в учебника...тоя по музика ще изпитва да му се не знае...аз не съм отваряла учебика от 15 септември...и по история имам един урок :D утре съм на уроци от 3 до към 4 по математка ..сутринта рано съм се разбрала с приятели да излезем някъде :D

LaChupacabra
12-10-2010, 16:44
аа и сега мама като се прибере от работа ще си правим елхатааааа :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: аз исках още началото на декември ама майка ми искаше заедно да я правим и тя все нощни смени караше и нямаше как :D

LaChupacabra
12-10-2010, 16:47
wasch0 охх и аз съм същата... направо ...особенно с успеха ми по химия и математика никъде няма да ме приемат...а само как искам да вляза в испанската <333333

btwww някой може ли да ми даде мнение как да си оправя оценките по химия?имам 4,3,2.. и няма начин да завърш с 5...колко шестици ми трябват ма*ка му....

RY
12-10-2010, 17:07
Просто теста беше лесен. 8-) Иначе географията не е толкова зле бе..А пък защо всички не харесвате химиятаааааааааа? Толкова интересна наука ..ее според мен де. :oops:
Мерси на всички..Успех на контролни,класни,пробни,съ тезания и тн. :-)
ПС:Абе много е яко да решаваш на дъската задачи по математика и да са ти верни. :D Неска правихме упражнение и госпожата казваше произволни номера да решават на дъската.При вас вдига ли ви или говорите от място?

wasch0
12-10-2010, 17:20
М изкарва ни на дъската. Която дата е този номер излиза :D
Иначе математиката в 7ми клас не е елементарна. Аз съм си с 5тица и вече се примирих. Просто имам четири петици и една шестица. Нямам шанс.
Иначе аз харесвам химията и мисля,че се спарвям.
Физиката ми е малко проблемна,защото е само теория.
Географията е окей.

Колебая се м\у езикова и математическа :D
искам да стана докторка - химия,биология,български и английски (математическа)
но винаги съм мечтала за езикова, а и там е момчето,което харесвам и просто не знаам :D

kik7
12-10-2010, 17:38
абе знам че сте си писали оценките :D ама я пак ги напишете ако можете

Моите са :

БЕЛ - 5,6,6,6,5
БЕЛ-ЗИП - 5,5
АЕ - 5,6,5 и във вторник ще ни връщат тестовете :D
Математика - 6,5
Математика-ЗИП - 5
Инф. технологии - 6
История - 5,4,5,6
География - 4,5,6
Биология - 6,6
Физика - 6,6
Химия - 6
Музика - 5,5 :lol:
Из.Изк. - 5,6,6,6
Технологии - 6,6
ФВС - 5,6,5,6

meriLinka
12-10-2010, 17:38
М изкарва ни на дъската. Която дата е този номер излиза :D
Иначе математиката в 7ми клас не е елементарна. Аз съм си с 5тица и вече се примирих. Просто имам четири петици и една шестица. Нямам шанс.
Иначе аз харесвам химията и мисля,че се спарвям.
Физиката ми е малко проблемна,защото е само теория.
Географията е окей.

Колебая се м\у езикова и математическа :D
искам да стана докторка - химия,биология,български и английски (математическа)
но винаги съм мечтала за езикова, а и там е момчето,което харесвам и просто не знаам :D
васе, ела при нас с ферито в химията и биологията :D
математиката винаги ми е била слаб предмет
оценките ми са: 6 6 5 5 5

awesomesheepy
12-10-2010, 18:10
Литература-6,6,6,6,6
Български.ез - 5,5,6
Математика-4,4,4
Физика-4
Биология-5,6 и понеделник ще ме изпитва
Химия-4,6
Английски - 5,4,6,4