PDA

View Full Version : Настоящи седмокласници

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

kik7
02-09-2011, 20:46
оценките ми от 2-ри срок са :
3 по физика и само тва :D .. утре ще ни връщат тестовете по АЕ а в петък по химия

theonlyone123
02-10-2011, 04:10
Литературните образи в "Опълченците на Шипка" са издградени като: Изпълнени с надежда хора,които вярват че тяхното отечество един ден ще бъде свободно.Въпреки,че вероятността България да се освободи е малка,те не спират да се борят и не се отказват до последния момент!

:? :? мм нещо не ми харесва .. ама само тва мога да измисляя ( нз дали ще ти помогне..но все пак ) :)

Благодаря ти много 8) :)

Иначе на мен оценките ми от втория срок са :
5-бел :) :)

MegiBoOm
02-10-2011, 07:53
Ние днеска имахме само два часа, поради отсъствие на госпожиии :grin: :grin: :grin:

Иначе тая по биология ми писа 4 :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x ебаси ш*баната 8-)

Оценките ми са: 6-Бел
6-География
4-Биология :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :D

LabilnaPsihika
02-10-2011, 08:06
Радвайте се на хубавите оценки в 7ми клас :lol: в 8 грам няма да ви хареса, като гледам как се ядосвате за 4-ки :D

стягайте се сега 2рия срок и влизайте по хубавите училища :)

awesomesheepy
02-10-2011, 09:32
Имам 5 по Литература,карай.
Имам съчинение да пиша,така че ще го направя за 6. :-o

Днеска карахме само 2 часа,понеже имахме турнир..

beachgirl
02-10-2011, 09:43
Сряда по математика за еднакви триъгълници,равнобедрен,ра вностранен,симетрали...ще е само за 20 минути. същото само че утре ... аз схванах симетралите :grin: ии днес се разсипах от учене по биология ... след малко тръгвам за даскало ии първи час биология контролно ... стискайте палци моля виии ....

theonlyone123
02-10-2011, 11:12
Хм ... са се връщам от даскало .. мина дооообрее :D
Имахме цели 4 часа свободнии :grin: :grin: :grin: .. ммм ... донякъде се радвам , но нещо ме издразни .. не ми се разказва ;дд
Са ще легна да поспя и после съм на танции .. мързи меее :-o :-o :D

awesomesheepy
02-10-2011, 11:19
Имате ли справочници по Математика?
Аз се чудя дали да си взема..гледах ги сега..

http://bg2.msrv.store.bg/d-prdimages/org/22379.jpg 2.50
http://bg2.msrv.store.bg/prdimg/51026/spravochnik-po-matematika-5-7-klas-snezhanka-matakieva-maria-blagoeva.jpg 3.90 (96 страници)
http://bg2.msrv.store.bg/prdimg/19619/matematika-5-7-klas-spravochnik-dimityr-chakyrov.jpg 4.00

Мисля че ми трябва такъв..
Ако имате,ще препоръчате ли ?
:-o

1) Трябва да уча по История за тест..утре..
2) Трябва да уча по Химия за тест..утре.. :/

'баси,по тия предмети нищо не знам.

По БЕЛ научих,утре и там имам тест.

MegiBoOm
02-10-2011, 11:19
Ох хора вие имате ли някакъв по-удобен за вас начин учене на уроците по биология?
По какъв начин ви е най-лесно, така че да ги запомните, защото на мен ми е много трудна тази биология! (ама и учителката ни е една изкуфяла само тройки и четворки пише, ама все тая... ;х )

awesomesheepy
02-10-2011, 11:30
На мен биологията ми е най-лесна..
Меги,четеш всяка точка по 2 пъти,и така.После го прочиташ целия (:
Аз ги уча за по 20 минути,не е трудно,споко :] :-o

Ох,а мене химията ме побърква..изпуснах целия дял,нищо не знам,нищо не разбирам от нея,'баси гадната ми е :-o утре имам тест в/у халогенни елементи и хлор,някой ще ми каже ли набързо,кратко,най-важните нещица(добрите по химия) D:

theonlyone123
02-10-2011, 11:43
Еми моя сборник е на "анубис " .. мн е добър .. само че нз .. аз бях мн ентусиазирана да решавам , ама така ме домързя .. така че ако не решаваш по-добре не си взимай ;дд

awesomesheepy
02-10-2011, 11:48
Мони,ако е този: http://anubis-bg.net/files/pic_prod_1/thumbs/216x270/1/matematika7klas%20[zad%20i%20testove].jpg ,и аз го имам.Задължителен ни е за работа в клас по математика :д Изобщо не ме кефи.

Само че,питах за справочници.И аз се затрупах с 3 сборника по математика,и тряб'ва да се захващам да решавам :-o

MegiBoOm
02-10-2011, 12:49
На мен биологията ми е най-лесна..
Меги,четеш всяка точка по 2 пъти,и така.После го прочиташ целия (:
Аз ги уча за по 20 минути,не е трудно,споко :] :-o

Ох,а мене химията ме побърква..изпуснах целия дял,нищо не знам,нищо не разбирам от нея,'баси гадната ми е :-o утре имам тест в/у халогенни елементи и хлор,някой ще ми каже ли набързо,кратко,най-важните нещица(добрите по химия) D:

Най-вероятно е да ти лесна, защото имаш добра учителка, докато нашата е ЗВЯР! Тая само ако ми свали бала накрая на годината ще я проклинам вечно, защото колкото и да учиш при нея винаги не е достатъчно! :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:

MegiBoOm
02-10-2011, 13:04
Аз сега нали съм си нахална ще ви питам за едни задачки 8-)

Значи днеска взехме за симетрала и нищо не разбирам! :-o :shock: :-o
Имам да правя тези задачи,но не успявам да ги реша, защото не ги схващам, така че, ако може някой който знае как ,да ми помогне :D

http://prikachi.com/images/401/2968401n.jpg
http://prikachi.com/images/402/2968402T.jpg
http://prikachi.com/images/403/2968403R.jpg

Lanconnection
02-10-2011, 13:06
Здравейтее. Аз съм седмокласник и най-вероятно ще кандидатствам в 91 НЕГ, обаче не съм много сигурен. Още се чудя. 8-) Може ли да се включа при вас? :P

ПП. Ооо, задачиии. :grin: :D
Първата мисля, че я схванах, ще пусна след малко решението. :-D

1
От SAB => AQ = BQ = алфа
От AQ = BQ => триъгълник ABQ е равнобедрен
Ъглите BQA и BQC са съседни => BQA + BQC = 180
BQA + 90 = 180
BQA = 90
За триъгълник ABQ :
BQA + алфа + алфа = 180
90 + 2алфа = 180
2 алфа = 90
алфа = 45
CAB като е 3х => 3х= 45
х е 15, значи ъгъл СВА е 4.15 = 60
АВС е 180 - 105 = 75

2.
От SBC => BM = CM = a
PABM = AM + BM + AB
AM = AC - MC = 12 - a
12 - a + a + 7 = 12 + 7 = 19 см.

MegiBoOm
02-10-2011, 13:47
^Благодаря ти! :)
Ааа...момче или момиче си? :D

Lanconnection
02-10-2011, 13:51
Момче. 8) xD
Между другото, за третата задача се сещам за един извод, който гласи, че ако симетралите на две от страните в един триъгълник се пресичат в средата на третата му страна, то той е правоъгълен, но не знам точно как се доказва. Сега ще се разровя, че не се сещам как мога да я реша.

MegiBoOm
02-10-2011, 13:52
Алл...доста си умен за момче! :D
Какви идиоти има в нашия клас :D

Иначе за първата задача не мога да разбера кое точно си отбелязал с алфа?

LaChupacabra
02-10-2011, 13:58
ох аз сега съм в час по ИТ :D
еии най-накрая си имаме момче в темата :D :D

Lanconnection
02-10-2011, 14:00
Е мерси. :oops: xD
С алфа обозначавам BAQ и QBA като еднакви ъгли при основата в равнобедрен триъгълник.

Едит: Йее, намерих го как се доказва, ама ще го обясня накратко, че ме мързи. :D

3.
От С към М си построяваме...отсечка!?
От симетралата на АВ => AM = CM
Ъглите MAC и АСМ ги обозначаваме с алфа като еднакви при основата в равнобедрен триъгълник.
От симетралата на BC => BM = CM
Ъглите МВС и МСВ ги обозначаваме с бета като еднакви при основата в равнобедрен триъгълник.
И от теоремата за сбор на ъгли в триъгълник се получава:
алфа + бета + алфа + бета = 180
2алфа + 2бета = 180
Делим уравнението на две и получаваме, че алфа и бета (тоест целият ъгъл С) дават общо 90 градуса.

LaChupacabra
02-10-2011, 14:09
оо сега правим някви диаграми в Excel..забавно е ^^

RY
02-10-2011, 14:17
Ние ексела го минахме..Сега на word-a правим някакви таблици,които са ми ужасно скучни..Екселът е най-интересен и най-много знам от него. :D
След малко почвам да уча ужасните уроци по география,че утре тест. ;/ Написах по математика,неска взехме третия признак.По химия сме на халогенната група.

Lanconnection
02-10-2011, 14:29
Аз искам да минаваме на скайп, ама още ни мъчат с Уърд таблици. :? Последно правихме някаква таблица за червеите :-o
Звездите ми говорят, че няма да се радвам скоро, щото следват презентациите. :o
На вас утре каква ви е програмата? Аз май имам само по руски (тая госпожа две години си говори едно и също и понякога в часовете ми е тоолкова скучноо, добре, че се намира с кого да си говоря... :? ) и по история за...*Склерозата се обажда. Къде ми е гинко билобата!? xD* ...ъхх..за някаква империя май беше

Едит: Ние по география имахме да научим 48 държави и столици да научим за наизуст :shock: Мен още не са ме изпитали. Колкото до химията, ние последно взехме "Натриева основа" :D

zlatit0o
02-10-2011, 14:30
Здравейтее всички (с нова клавиатура съм и ако направя грешки... сори :( )

Сега се връщам от спортната зала :-P победихмеее ^^ на 1во място сме и отиваме на областно {сънн} много се радвам!!
Днес карах само 3 часа (заради състезанието :дд ) от които 1.Математика, 2.Химия, 3.АЕ
В момента съм много изморена и изобщо не ми е до учене :Х , но все пак по-късно ще си напиша домашните по математика ище науча урок по география ;хх

Сега отивам да се къпя, след това ще ям ще гледам тв и в 9 ще седна набързо да си напиша и науча уроците.... :booooomb:

awesomesheepy
02-10-2011, 15:04
До сега бях навън.Сега почвам да уча за тестовете по история и химия утре ;/. гадосТТТТТ :-o

Имаме си и момче в темата вече.Супер.

bbabyy
02-10-2011, 15:04
Здравейте..

Lanconnection, как се казваш?

Lanconnection
02-10-2011, 15:16
Здрасти. :D Николай се казвам. :-D
На нас утре ще ни връщат по химия тест за химическата символика и валентност. Госпожата обаче не може да обяснява, чак като си прочетох урока разбрах що е това валентност, как се намира и как се изравняват химични уравнения.
zlatit0o, браво за днеска. :P

bbabyy
02-10-2011, 15:20
Здрасти. :D Николай се казвам. :-D
На нас утре ще ни връщат по химия тест за химическата символика и валентност. Госпожата обаче не може да обяснява, чак като си прочетох урока разбрах що е това валентност, как се намира и как се изравняват химични уравнения.
zlatit0o, браво за днеска. :P

Аз съм Рая. Приятно ми е.

Lanconnection
02-10-2011, 15:26
И на мен. :-$

ПП. Някой от вас да е решавал втория модул на националното по математика за София миналата година? Че 26. задача ми се опъва, 27 също, макар че ми бяха обяснявали подобна.
Виждам, че има някакво разминаване при националните. Аз ще ходя сега на 19.02 по математика и на 20.02 по БЕЛ, може и да е обратното. :-D Тази година се записах и на олимпиада по математика, не че ще напиша нещо, ама все пак...Исках и на химия, че и се записах, ама не можах да отида.

bbabyy
02-10-2011, 15:30
И на мен. :-$

ПП. Някой от вас да е решавал втория модул на националното по математика за София миналата година? Че 26. задача ми се опъва, 27 също, макар че ми бяха обяснявали подобна.
Виждам, че има някакво разминаване при националните. Аз ще ходя сега на 19.02 по математика и на 20.02 по БЕЛ, може и да е обратното. :-D Тази година се записах и на олимпиада по математика, не че ще напиша нещо, ама все пак...Исках и на химия, че и се записах, ама не можах да отида.

По математика в събота, нали?
От София ли си?
Ако да, къде горе-долу?

Lanconnection
02-10-2011, 15:33
Олимпиадата ли? Ако да, да, тази събота, дето е. От Люлин съм.

bbabyy
02-10-2011, 15:39
Олимпиадата ли? Ако да, да, тази събота, дето е. От Люлин съм.

И аз ше ходя... после в неделя по БЕЛ..

kik7
02-10-2011, 16:08
по математика за грипната ваканция имахме задачи и в понеделник госпожата ги събра .. днес ги върна и имам някоя друга грешка .. тя ми обясни как стават задачите само трябва да ги направя и ще ми пише 6 :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
по АЕ имам 5+ на теста ( 85/100 ) за утре имам да уча по биология, литература ( цяла седмица само литература караме :D ), химия и математика ... утре ще ни връщат тестовете по химия и информационни :D

kamen971
02-10-2011, 16:35
Ами обмисляте ли къде ще ходите след 7 клас?Аз се колябая м/у 1 езикова и 3 природо-математическа,но мисля,че съм за 1ЕГ =)[/b][/color][/quote]

И аз сам от Варна и искам да вляза в 1ЕГ с немски много ходя на уроци :-D

___mimity___
02-10-2011, 17:06
Здравйте отново хора .. :grin: аз чак сега седнах ии първо тука пиша,тъй като това е любимата ми тема ( като станем 8 клас ще направим нова :grin: ) Днес взехме "Бай Ганьо" но не ни стигна време да го прочетем .. :razz: Отменихме си контролното по Физика - помолихме господина ;д иначе по Химия и ние сме на Натриева основа и днес дори правихме опити- мн беше яко !! Любимия ми предмет все пак .. за утре имах да уча по Биология - за прешленести червеи .. ужъс по АЕ имах няколко думи .. от новия урок ии по Математика сме на 2 признак за еднаквост на триъгълници .. Ммм тези уроци и воъбще тези тригълници са за хората,които разбират от тая Математика като например Ники
Бтв .. приятно ми е .. :-P аз съм Мими :)

Lanconnection
02-10-2011, 17:52
И на мене. =)
Ние за съжаление не правим опити, госпожата само ни показва. :-o
По литература ние иначе сме на "Българският език", обаче госпожата ни отсъства и само ни заместват. Дано си дойде бързо!!! Тя ми е любимата госпожа. 8-)
Аз по физика на раздела за електричните неща се изложих. :oops: Задачите бяха супер гаднии и накрая на срока имах 4-5 шестици и една тройка. xD Ама ние го правихме миналата година. Сега иначе сме на "Трептения" и ни остават още около 3 урока и нов тест ще правим през март.
Тя математиката тази година ми се струва по-лесна от миналогодишната. Иначе обичам повече алгебрата, щото геометрията...особено миналата година с формулите, добре, че изпита не е след шести клас. Аз в трети не можех да измервам ъгли с транспортир, че и сега малко се затруднявам. 8-)
Отивам да уча, щото няма за кога повече да отлагам 8-) и после може пак да седна.

kik7
02-10-2011, 18:12
ние по математика взехме 3-ти признак за еднаквост на триъгълници :D за сега ми и лесно ...

Аз в трети не можех да измервам ъгли с транспортир, че и сега малко се затруднявам. 8-)

и аз се затруднявам :D :D

theonlyone123
02-10-2011, 18:15
Приятно ми е Ники . Аз съм Мони :) :) :D

.. Ухх тея танци доста ме измориха :D :D ... за утре нямам да уча и ще ходя да видя братовчедка ми .. вече е по-добре :grin:

raqtaaa
02-10-2011, 18:31
Здрасти хорааа.... :grin: От кога не съм писала туук.. :? Как сте??
Аз днеска бях на олимпиада по химия, а вчера по БЕЛ.. По химия ми се стори сравнително лесно.. Аа някой знае ли дали ще излизат отговорите от днескашната олимпиада, защото в мон не намирам нищо подобно.. :o

бтв: И аз съм Раяя.. :P

theonlyone123 на какви танци ходиш?? :)

theonlyone123
02-10-2011, 18:34
^^ Ходя на модерен балет :d <3

raqtaaa
02-10-2011, 18:44
:) Аз ходя на народни танци... Ама искам Хип-хОоп.. :booooomb:

Lanconnection
02-10-2011, 18:45
И на мен ми е приятно. ^^
Като си заговорихме за ъгли, на изпита втория модул геометричната задача ще бъде с чертеж. Та примерно, ако някой от ъглите е даден 20 градуса, толкова ли трябва да го направим или няма значение?
Браво за танците, аз и хоро не мога да играя. :D
Рая, (raqtaaa) виж в риото. Може пък там да го има. В МОН не съм забелязвал олимпиади от тази година.
Между другото, вие справяте ли се със съчинението-разсъждение? В преразказите смея да кажа, че съм добър, ама в съчинението-разсъждение не съм се и пробвал. :oops:

bbabyy
02-10-2011, 18:47
бтв: И аз съм Раяя.. :P

За да не става объркване на мен ми казвайте Раяна. :)

А по БЕЛ вчера?? Имате олимпиади в делничен ден? Наш'та е в неделя.

bbabyy
02-10-2011, 18:48
И на мен ми е приятно. ^^
Като си заговорихме за ъгли, на изпита втория модул геометричната задача ще бъде с чертеж. Та примерно, ако някой от ъглите е даден 20 градуса, толкова ли трябва да го направим или няма значение?
Браво за танците, аз и хоро не мога да играя. :D
Рая, (raqtaaa) виж в риото. Може пък там да го има. В МОН не съм забелязвал олимпиади от тази година.
Между другото, вие справяте ли се със съчинението-разсъждение? В преразказите смея да кажа, че съм добър, ама в съчинението-разсъждение не съм се и пробвал. :oops:

Класното ви не беше ли на съчинение- разсъждение? Или поне не сте ли пробвали?

zlatit0o
02-10-2011, 19:06
http://prikachi.com/images/110/2970110H.jpg
нещо се затрудних на тази задача.. може ли малко помощ :(

LaChupacabra
02-10-2011, 19:14
what a strange day... 8-)
нищо ново...беше хубав ден :]]] като изключим че една страаааашно много ме дразни! за утре имам 30тина задачи за уроците...ще се гръмна въобще не ги разбирам бе! ;[[ и някакъв текст по руски да го преведа+ препис...и по физика един урок...ох колко съм изтощена не е истина просто ;x имах 7 часа... дано утре е по добър ден :/

LaChupacabra
02-10-2011, 19:22
преразказите са ми мега хипер лесните! направо ги обожавам..всякакви трансформиращи и т.н... мм някои ще ми разясни ли точната разлика между есе и съчинение разсъждение ? О.О аз мисля че разликата е че есето е на лит.въпрос а съчинението разсъждение на житейска тема така да се каже... ако наистина е така есето ми е по-лесно..ама пък си зависи и от темата на разсъждението :/

8-)

Lanconnection
02-10-2011, 19:22
Рая (bbabyy), аз ще си пояснявам в скоби никнейма, когато става въпрос за вас. :)
Иначе, класното ни беше на преразказ, а и по принцип такива правим, тъй като изпитът накрая на годината все пак е на преразказ. Съчинение-разсъждение все пак сме правили, обаче явно аз не съм разбрал за кога е било и така и не го написах. :oops: А то беше на "Една българка" в края на миналата година/началото на тази някъде...
zlatit0o, бих се опитал да я реша, обаче тази първа смяна ми разгони фамилията и направо си приготвям нещата и си лягам.

kik7
02-10-2011, 19:34
в преразказите съм долу горе :D но досега не сме правили съчинение разсъждение ... миналата седмица госпожата ни даде план и ни обясни всичко и в събота ще правя съчинение разсъждение :D

Аз си направих задачите по математика и след малко ще гледам филм

bbabyy
02-10-2011, 19:40
Рая (bbabyy), аз ще си пояснявам в скоби никнейма, когато става въпрос за вас. :)
Иначе, класното ни беше на преразказ, а и по принцип такива правим, тъй като изпитът накрая на годината все пак е на преразказ. Съчинение-разсъждение все пак сме правили, обаче явно аз не съм разбрал за кога е било и така и не го написах. :oops: А то беше на "Една българка" в края на миналата година/началото на тази някъде...
zlatit0o, бих се опитал да я реша, обаче тази първа смяна ми разгони фамилията и направо си приготвям нещата и си лягам.

Да, много се ядосвам, че сега учим съчинение- разсъждение, а външното е преразказ...

kik7
02-10-2011, 19:47
http://prikachi.com/images/110/2970110H.jpg
нещо се затрудних на тази задача.. може ли малко помощ :(

не сме стигнали до там :(

btw имам същия сборник :D

awesomesheepy
02-10-2011, 19:54
Преразказите са ми добри.
Съчиненията-разсъждения са по-трудни,но ако го имам за домашна,мога да го направя и за 6-ца,понеже имам сумати помагала и мога да си помагам с тях. 8-) :-o

таковата,учих,колкото учих,по химия и история,по БЕЛ още на обяд,стискайте палци да имам 5 или 6.(най-хубаво.) 8-)

Добре дошъл в темата ни,Ники (:

BlackEyedPeas
02-10-2011, 20:04
Олеее, преди 1 час се върнах от тренировка. Всичко ме боли, а НАЙ-ТЪПОТО от цялата работа е, че утре първия ни час е физкултура и ще играем баскетбол :booooomb: Че и днеска не ми остана да си науча като хората по география. В прочие - Вие до кой урок сте? Ние сме до - Източни страни в Азия. И в момента учим за Япония и Китай, а утре ще учим за Индия.

BlackEyedPeas
02-10-2011, 20:09
:) Аз ходя на народни танци... Ама искам Хип-хОоп.. :booooomb:

Ха т'ва ми напомня - Ей ся като бях на танци, само от горе над нас се чува "дум, тряс ..." И няк'ви подскачат там :lol: Много интересно как усилваме музиката, за да ги дразним тея горе над нас :lol: Точно над нас танцуват народни танци и само като погледнеш от вънка сградата, над нашия етаж гледаш как 150-200 човека се въртят в кръг :shock: Ся в момента танцуваме на любимата ми група и любимата ми песен - Black Eyed Peas - The Time :grin: :grin: Боли ме всичко от новата хореография, но си заслужава!

___mimity___
02-10-2011, 20:11
Лол .. ( Блек Айд Пийс ) ние вече сме на Води и Климатични пояси на Австралия .. :-o лол .. офф .. от Географиятаа ама най-мразя тези уроци за политическата карта и стопанството .. Абсолютно нищо не мога да запомня от тях :-x Мн са тъпи !! По мат ние сме на 2 признак за еднакви триъгълници и воъбще нищо не схващам !! .. Ники имам грешка .. исках да кажа,че опитите по Химия си ги прави само г-жата,обаче писах в мн.число - ние ;д което не е вярно .. Никога тя няма да ни даде сами да правим опити с NaOH ;d :razz: Ще взеемем да объркаме нещо ии така .. Много ми се спи за това ще си лягам :) (утре 1 Биология ) Лека на всички останали и нека утре всички бъдете в добро настроение :) Много усмивкии :-) 8-)

BlackEyedPeas
02-10-2011, 20:14
Ами ние сме толкова назад, защото първия срок имахме само по 1 час в седмицата.
Иначе как ме е яд, че махнаха олимпиадата по Английски :-x

BlackEyedPeas
02-10-2011, 20:17
___mimity___, ти от къде си. (Не съм писала от ДОООООСТА време в темата, а забелязах, че има много нови хора, та да се запонзаем (: )

bbabyy
02-10-2011, 20:26
___mimity___, ти от къде си. (Не съм писала от ДОООООСТА време в темата, а забелязах, че има много нови хора, та да се запонзаем (: )

Аз съм Раяна от София..
А ти?

BlackEyedPeas
02-10-2011, 20:47
Аз съм Корнелия. От Стара Загора съм :)

biolojkata95
02-11-2011, 06:09
аз съм диляна
от велико търново
9-ти клас съм но обичам да ви чета
не се оплаквайте че имата по 7н часа
аз какво да кажа като имам 9 днес

Lanconnection
02-11-2011, 10:17
Здравейте! 8)
Имам 6 по химия на теста за "Химична символика и валентност" :grin: Имам само една грешка, както и очаквах, беше ми се сторило сложно, ама като помислих малко не е никак сложно да напиша какво означа P2O5 или пък как се изписва 4 молекули кислород. :?
Утре съм на олимпиада по математика и отсега си знам, че почти нищо няма да направя, щото колкото и да разбирам материала, олимпиадата е нещо ужасно.
Опитах се да реша 223 задача, която Златито е дала, ама не успях. Моля те, ако разбереш как се реши, кажи, аз също ще мисля и ако отнякъде разбера, ще пиша тук. И пак да питам за нещо свързано с ъглите...как да начертая триъгълник по дадени ъгли? Много сложно ми се струва. :-o
Олимпиада по английски аз търся от три години, но при нас няма за съжаление.
Колкото до географията, ние сме на географско положение, граници, големина, бряг, брегова линия и опознаване на Австралия.
От утре имаме нов стар ученик. :D От другия клас, де. Местят него и двамата му приятели в различни класове, щото явно като се съберат... :? Единият отива в класа на госпожата по математика и тя каза, че вече две нощи не може да спи, а когато заспива го сънува него. :lol:

zlatit0o
02-11-2011, 11:15
Днес беше много якк ден :grin: с изключение на първия час в който никой нямаше решена тази 223 задача :( и госпожата се ядоса и вика "Аааа... милион такива задачи решаваме в час, а вие една домашна не можете да напишете" :-x много е гадна и каза сами да си я решим и ако я нямаме в понеделник да му мислим.. егати.. няма да я обясни амии :-x :-x ...
Ники, в неделя съм на уроци и ще помоля госпожата да ми помогне със задачата, след това ще снимам решението и ще я кача :)
Нямам никакви оценки....
Ааа.. утре ни е пробният изпит по български и аз ще ходя, дано се справя :) :( :)

Сега отивам да се къпя и после отново сядам на компа. Няма да излизам, твърде съм изморена нещоо.. :D

polssa
02-11-2011, 11:26
олееее.....хораа...много бързо пишете бее :D нямам ме половин ден и хоп-2-3 нови страници :D такааммм...аз сега си идвам от дсклл...днес беше доста весело (с една фр как се лигльосвахмеее... ;дд) сега е адски якото време и след 5 мин тръгвам към една фр да гледаме филм в тях. После като си дойде ще порешавам задачи за утре за олимпиадата. И такамм... :) Приятен денн хорицааааааааа :-) :-) :-) :D

RY
02-11-2011, 13:42
И аз утре съм на математика..Ще е много трудно,но е важно участието.В неделя съм по история. :grin: :grin: Утре си отмених урока,ще отида в понеделник от 4.30.Утре след олимпиадата се прибирам да уча по история.Днес ще направя двата преразказа за урока в неделя по бел.

___mimity___
02-11-2011, 13:44
Приятно ми е :) аз съ Мими ии съм от малък град .. Най-после разбрах,кога ще е олимпиадата по БЕЛ - неделя от 9:00.Утре има по математика,но не мисля да ходя,защото този предмет не ми върви ;д :razz: :-x :-x :-x :-x Ние 1 срок имахме само по един час Физика и Химия.Сега обаче са по 2 часа седмично и е по-трудно .. :o Много искам да отида на олимпиада по АЕ,но все още не са съобщили дали воъбще ще има такава :x :x :-x :-x :-x Сега,тъй като няма какво да правя и аз ще си направя една такава папка (АЕ) каквито вие си имате :) :-) :-)

awesomesheepy
02-11-2011, 13:51
Аз днес имам 6 по История.
Правихме тестовете по Химия(кофти мина..искам 5-ца) и по Бълг.ез..(биваше,там тр имам 6.) и така..по История го отмени за другия петък.

Този уикенд ще пада голямо учене,че другата седмица...:С

zlatit0o
02-11-2011, 13:55
Мими, за какви папки става въпрос? Аз нещо съм изпуснала от темата май ?

Силв и аз този уикенд имам много за учене, имам да уча и опълченците на Шипка ;( ужасссс

theonlyone123
02-11-2011, 14:30
Нее е честно :( :( :( :( :( :( :( :( :( :-x :-x :-x ... на теста по бг за фразеологизмите имам 5,25 .. една точка не ми стига за 6 :o :o :o :smt089 :smt089 :smt089 :smt089

zlatit0o
02-11-2011, 14:43
Мн гадно, Мони =[[.. не може ли госпожата да те изпита на няколко фразеологизма за 6 ? Доста малко не ти е стигнало :(

КАКВИ СА ТЕЗИ ПАПКИ?? ПО ЕДИ-КОЙ-СИ ПРЕДМЕТ?

awesomesheepy
02-11-2011, 14:55
Злати..
Ами,тези папки,примерно
по литература имам 1.
За анализи,тестове,и разни такива нещица.
Друга-за разни контролни,тестове по останалите предмети.(история,биология, английски) и от сорта.//

мони,и при мен стана така.
по литература на опълченците теста,имам 5.36,на един въпрос който съм сгрешила,не трябваше да сгреша и оттам щях да имам 5.50,яд ме е,ама..:с :/ и ние днеска правихме на фразеологизмите.

JustForFun
02-11-2011, 15:05
Госпожата по био ще върне тестовете в сряда ! Аз съм сигурна , че нямам грешка (теста е в/у раздела за растения) По математика теста беше много лесен - 2 задачи, първата беше до "Е" под условие, а втората - за движение! Всичко ми е вярно! По история обаче не мога да кажа същото - ще имам 5 ;(

zlatit0o
02-11-2011, 15:05
Аха, схванах.. странно (??) винаги следя темата, това ка съм го изпуснала :O .. :D няма значение..
Момичета искам да ви попитам каква спирала ползвате (ако изобщо ползвате в момента) защото моята (Avon supershock) свърш и ми се иска да я сменя... знам че темата е за училище, но тук сме си приятели и може да си пишем за всичко :) :)

Лелее.. ние отдавна минахме фразеологизмите, но не сме правили тест ( :-x :-x щях да искарам 6ца щото са супер лесните!)

А какви са ви плановете за утре?

моите:
-Ставам в 11:00
-Седя на компа до 12ч. някъде
-Ще седна да преговоря нещата по Бел
-В 14ч. съм на пробен изпит по Бел :)
-Мисля, че изпита ще бъде не повече от 2часа за това, че след него ще излезна на вън и такаа :grin:
-В неделя ми се искаше да отидем с фр на ледената, обаче имам страшно много за учене :(

bbabyy
02-11-2011, 15:09
Здравейте.. Сега се прибирам от училище ( малко по-раничко).
Днес имам 6 по български на тест за слложни изречения.
В класа ми имаше драма между момичетата..
Значи.. преди 1 седмица аз и най-добрата ми приятелка бяхме питали заместник директорката ни, дали може ние да направим кутиите за валентинки. Тя ни позволи. След това сложихме двете кутии пред учителската стая. Другите момичета от нашия клас сложиха още една кутия. След това ние слагахме нашата върху тяхната.. и така всяко междучасие, но нищо по-серизоно.. След това видяхме нашата кутия разкъсана и тамън минаваше директорката. Ние й казахме. Тя отиде при заместник директорката, която ни позволи за кутията. След това тя (заместник директорката) дойде в часа ни и ни се скара, че не е очаквала ние, които сме 7 години заедно в един клас да направим такива драми.. Започна се едно викане.. за малко не се стигна до бой.. След това тя каза, че ще даде валентинките на дръг клас, щом така се караме. Ние се сдобрихме, след като тя излезе и отидохме при нея да й се помолим, но тя каза, че наказанието си е наказание, демек, че няма да ги раздаваме.. И стана много гадно..

Утре и аз съм на олимпиада по математика, но не мисля, че ще решавам нещо за нея..
В неделя съм по БЕЛ.
Сега ще се отдам на почивкаата с голяма кутия сладолед. :)

___mimity___
02-11-2011, 15:10
Става въпрос,за папки например с правила ( или поне аз така разбрах ) мойта туко-що я направих :) Просто да направиш папка както каза едно от момичета ( по литература ) с анализи,тестове и всичко полезно,което има из бюрото ти :razz: :razz: :P 8-) :-) :-)

bbabyy
02-11-2011, 15:15
Аха, схванах.. странно (??) винаги следя темата, това ка съм го изпуснала :O .. :D няма значение..
Момичета искам да ви попитам каква спирала ползвате (ако изобщо ползвате в момента) защото моята (Avon supershock) свърш и ми се иска да я сменя... знам че темата е за училище, но тук сме си приятели и може да си пишем за всичко :) :)

Моята е L'OREAL EXTRA - VOLUME COLLAGENE и съм страшно доволна

awesomesheepy
02-11-2011, 15:19
Утре мисля да:
+ уча и да си направя пищови по биология за теста
+ да почна с домашната по математика,че е много
+ да си помогна с домашната по литература за вторник
+ да изляза(сигурно)
+ да уча каквото имам за урока по БЕЛ

контролните и изпитванията ми за предстоящата седмица са:
+ Наизуст ''Българският език'' -сряда
+ понеделник Биология контролно.
+ четвъртък-тест в/у ''Българският език''
+ петък тест по История.

мн весело//

п.п не ползвам спирала.

bbabyy
02-11-2011, 15:30
Има едни момчета от 5 ти клас, които ме харесват и самоме преследват да ме обарват .. ии идва една госпожа при мене и ми вика " Рая, едни момчета ми казаха, че те обарват.. Бий ги, бе.. " И аз аз попитах как са й казали.. и тя вика " ами видях, ги че тичат и ги питах защо тичат, те отговориха " Ами тичаме да обарваме Рая по дупето и дисковете " :shock: :shock: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Lanconnection
02-11-2011, 15:33
Мене нещо ме боли главата. :o А и аз имам да пиша задачи по математика. :?
theonlyone123 awesomesheepy, много гадно се е получило при вас. :? :(
Рая, (bbabyy) вие май сте случили на директорка. Нашата имам чувството, че като ме погледне, ще ме изпепели направо. 8-)
Ставам за малко поне да понапиша няколко задачи. :-o За медиана към хипотенуза в правоъгълен триъгълник и правоъгълен триъгълник с ъгъл от 30 градуса.

theonlyone123
02-11-2011, 15:34
Мн гадно, Мони =[[.. не може ли госпожата да те изпита на няколко фразеологизма за 6 ? Доста малко не ти е стигнало :(

Еми тая нашта е мн гадна и не може да ме изпита .. а и оценката вече е внесена :-o :-o :o :o
Сега г/д ми мина за теста ама пък не нервира една мисъл за един човек ... защо всичко трябва да е толкова объркано и странно ... тоя път пък ще действам по бързия начин и ще говоря с него ... стискайте палци да измъкна всякакво инфо от него :D

bbabyy
02-11-2011, 15:35
Мене нещо ме боли главата. :o А и аз имам да пиша задачи по математика. :?
Златито, awesomesheepy, много гадно се е получило при вас. :? :(
Рая, (bbabyy) вие май сте случили на директорка. Нашата имам чувството, че като ме погледне, ще ме изпепели направо. 8-)
Ставам за малко поне да понапиша няколко задачи. :-o За медиана към хипотенуза в правоъгълен триъгълник и правоъгълен триъгълник с ъгъл от 30 градуса.

Tя ни е от тази година .. и всички си мислихме, че е зла.. но е много яка.. обикаля си по коридоритее ии си говори с учениците..

RainbowGirl
02-11-2011, 16:02
Ъъ.. Рая, случаайно да имаш рег в лп (лейди попилър) 8-)

bbabyy
02-11-2011, 16:04
Дам... и във форума.. Тии коя си ? ;Д

RainbowGirl
02-11-2011, 16:05
Дам... и във форума.. Тии коя си ? ;Д Ии.. се пишеше mime_raee или поне преди беше така, нали?? 8-)
п.п. Deniii
п.п.2 мноого ти е пораснала косата :D

bbabyy
02-11-2011, 16:06
Дам... и във форума.. Тии коя си ? ;Д Ии.. се пишеше mime_raee или поне преди беше така, нали?? 8-)
п.п. Deniii

Да.. как ме помниииш .. ;Д Сега съм Раенце бейби ама на латиница.. ;Д
Имам някакъв спомен за теб, но не с точност.. Птичка била ли си?

RainbowGirl
02-11-2011, 16:08
п.п. Deniii

Да.. как ме помниииш .. ;Д Сега съм Раенце бейби ама на латиница.. ;Д
Имам някакъв спомен за теб, но не с точност.. Птичка била ли си? мм.. май да ама не си спомням мн. щото не съм влизала във форума сигурно вече от половин година :D

awesomesheepy
02-11-2011, 16:12
таковата,да питам
това,националното състезание по математика,което ще ни е другата седмицаа(поне на нас) какви тестови задачи ще е? във формата на изпита ли ще е? Аз искам да се пробвам.. :shock: :-o D:

kik7
02-11-2011, 17:44
awesomesheepy това ще е пробен изпит или поне за нас :D
zlatit0o аз използвам Loreal Paris - http://prikachi.com/images/235/2973235Z.jpg

Имам 6 по математика :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: и по химия
:grin: :D в петък ще правим тест по математика върху еднакви триъгълници .. трябва да си оправя смотаната 3-ка по физика :? събота и неделя сигурно няма да излизам .. ще уча за понеделник и ще решавам тестове :booooomb: та за понеделник имам да уча по химия, история [ трябва да отговоря на 5 въпроса ( вече съм направила 2 )], математика, литература ( за Опълченците на Шипка всичко + съчинение разсъждение върху 5-та глава от една българка ) :D класното ни по БЕЛ ще бъде на 10.05 8-)

Lanconnection
02-11-2011, 18:07
awesomesheepy, националното състезание по математика като формат и визия е същото като миналогодишното външно оценяване. Задачите, разбира се, включват само материала взет досега и задачите са на горе-долу средно ниво, по-лесни са от олимпиадата всеки случай. Първият модул е 60 мин, вторият - 90. Ако искаш виж в сайта на МОН, там има от миналата година.
По български пък националното представлява тест от 60 въпроса, който се прави за май 2 или 3 астрономически часа, но смея да кажа, че не е трудно.

sunnyreni
02-11-2011, 18:54
ReinbowGirl ти шисала ли си във форум зооманиа, защото там има едно мимоче със същия ник.
Въйй днеска задрямах в час по история докато госпогина разказваше. Вечерта си бях легнала към 2, защото учих и станах към 5 пак да уча. Охх мега много съм уморена :smt085 :smt085

beachgirl
02-11-2011, 19:47
кой питаше за разликата между есе и съчинение разсъждение ?? при есето можеш да включваш и своята мисъл ... примерно „аз мисля, че ... “ докато при съчинението разсъждение се придържаш само към дадената информация .. охх не съм влизала от 2 дена .. яко учене падна .. целия четвъртък (цяла сутрин де, втора смяна съм ) съм учила по биология ии контролното беше само 2 въпроса : „Характерни белези за клас Двусемеделни“ , където не написах само 1 нещо и другото беше „Корен - функции и устройство“ , където не написах само, че е подземен вегетативен орган с неограничено нарастване .. абее общо изписах 1 лист А5 ... ъмм .. днес правихме контролно по математика на 1,2,3 признак, симетрала, медиана и ъглополовяща и супер супер много бях учила ама беше адски трудно и се поизложих малко .. смис те бяха 8 задачи, а аз реших само 6 ; (( оо моля се за 5тица ... ако е четворка, ще е най-ниската ми оценка тази година ... не, не може да имам 4, просто не си позволявам такъв провал ... молете се за мен , моля ви ;дд ... иначе днес ми написаха 2 отсъствия ама класният ще ми ги извинии :grin: щото аз бях на благотворителния базар за св. Валентин ии така .. ест в кутията за валетинки няма да има нищо за мен.. както и всяка друга година .. а не един път имах ама беше от момиче ;дд абе едно супер сладко момче от десети клас (те бяха няколко ама аз само него гледах) там играеше пинк-понк точно до нас ии ни чу как си говорим за тва, че никоя няма да има валентинка и дойде поиска лист и химикал ии пита една моя приятелка как се казва и й пусна валентинка (аз съм по-хубава не е честно, че избра нея ;ддддд) ооо ... беше супер готин ... ии после идва тъпанара му с тъпанар и ни вика „абе вие не сте ли малки да сте такива кифли ?? “ аре моля за искреното ви мнение на база на моя фейсбук (Cvety Monsterr) аз кифла ли съм ??

bbabyy
02-11-2011, 20:06
кой питаше за разликата между есе и съчинение разсъждение ?? при есето можеш да включваш и своята мисъл ... примерно „аз мисля, че ... “ докато при съчинението разсъждение се придържаш само към дадената информация .. охх не съм влизала от 2 дена .. яко учене падна .. целия четвъртък (цяла сутрин де, втора смяна съм ) съм учила по биология ии контролното беше само 2 въпроса : „Характерни белези за клас Двусемеделни“ , където не написах само 1 нещо и другото беше „Корен - функции и устройство“ , където не написах само, че е подземен вегетативен орган с неограничено нарастване .. абее общо изписах 1 лист А5 ... ъмм .. днес правихме контролно по математика на 1,2,3 признак, симетрала, медиана и ъглополовяща и супер супер много бях учила ама беше адски трудно и се поизложих малко .. смис те бяха 8 задачи, а аз реших само 6 ; (( оо моля се за 5тица ... ако е четворка, ще е най-ниската ми оценка тази година ... не, не може да имам 4, просто не си позволявам такъв провал ... молете се за мен , моля ви ;дд ... иначе днес ми написаха 2 отсъствия ама класният ще ми ги извинии :grin: щото аз бях на благотворителния базар за св. Валентин ии така .. ест в кутията за валетинки няма да има нищо за мен.. както и всяка друга година .. а не един път имах ама беше от момиче ;дд абе едно супер сладко момче от десети клас (те бяха няколко ама аз само него гледах) там играеше пинк-понк точно до нас ии ни чу как си говорим за тва, че никоя няма да има валентинка и дойде поиска лист и химикал ии пита една моя приятелка как се казва и й пусна валентинка (аз съм по-хубава не е честно, че избра нея ;ддддд) ооо ... беше супер готин ... ии после идва тъпанара му с тъпанар и ни вика „абе вие не сте ли малки да сте такива кифли ?? “ аре моля за искреното ви мнение на база на моя фейсбук (Cvety Monsterr) аз кифла ли съм ??
Май не си, бе.. Зависи как се държиш .. по снимките не си.. иначе си ацки сладка..
:P

LaChupacabra
02-11-2011, 21:37
Злати аз ползвам една на Lovie..много ме кефи нито се разтича от вода,нито се маха лесно =Д т.е устойчива е...
аз питах за разликата между есето и съчинението ..мерси много ^^

охх бати гадния и тъп ден... сутринта бях на уроци и после на даскало...ох не знам ама ми мега кофти за доста неща...
нямам нито една грешка на теста за опълченците на шипка :]]] вече оценките са ми : Литература- 6,6 Химия- 5 и във вторник ще ни изпитват на едно стихотворение по руски,а в петък на Българският Език по БЕЛ... :]
охх на 17 тест по физика...днес правихме преговор и ще се гръмна...толкова много материал :/
утре сутринта съм на олимпиада по математика... :Д стискайте палци ;[[

:(

bbabyy
02-12-2011, 07:20
Току-що се върнах от олимпиадата по математика.. не беше много трудна, но реших много малко задачи.. на втората задача б) самият чертеж много ми се оплиташе и не можах да разбера в кои триъгъллници да включа търсените ъгли,, 3 та не я реших.. опитвах там нещо, ама не ме сполучи. На 1 ва а) я реших, но б) дори и не опитах, тези са ми страшно антипатични...

Сега мисля да гледам някой филм и да си одпочина, после ще уча по математика, история.. и к'вото друго изнамеря..

awesomesheepy
02-12-2011, 07:38
аз имам да уча по биология за контролна,математика(мн задачи),география.

това ми е. (:
и вече мога да си помогна за другите дни.. :-o
и излизам.

RY
02-12-2011, 09:21
Олимпиадата по математика не беше хич трудна..Яд ме е,че писах много малко на задачата от движение,ама мислих за други неща и затова.Очаквам 13-14 точки от 21.Другата събота е пробният,който е по-важен.Сега отивам да правя преразказ и да уча по история за олимпиадата.Утре на урок до 11.30 и от 2 на олимпиада.

sasec
02-12-2011, 09:22
Оф, олимпиадата по математика не мина много добре. От първа задача имаше израз с неравенства, а ние не сме ги учили, а от трета б подточка беше... Абе ясно ми е, че няма да се класирам.

Lanconnection
02-12-2011, 13:41
Здравейте, хораа. Олимпиадата днес беше много по-лесна, отколкото очаквах! :grin: Е, няма да отида на втори кръг, но съм си изкарал половината точки, че и малко повече. Сигурен съм, провериха ми го. Първа цялата я реших, макар че на б) се мъдрих половин час някъде, но пък си заслужаваше. На втора задача доказах еднаквите триъгълници, но забравих да напиша, че ъглите са равни като съответни елементи, а те точно ъглите искаха да докажа. 8-) Подточка б да казва някой, ако я е решил, аз не успях, беше наистина объркано, иначе вече й имам решението. Всъщност, на нея й направих само чертежа, та една точка оттам предполагам, че ще ми дадат. На трета задача реших второто уравнение, първото донякъде и това беше. Свърших някъде около 11:30.

ПП. Ако я намеря някъде, ще я пусна за тези, които не са от София, да видят какво представлява. Може пък и да я снимам, ако някой има желание. Решенията също на б подточка мога да пусна. Нямам го подробно описано, но предполагам, че ще мога да го обясня.

MegiBoOm
02-12-2011, 15:43
Здравейте хорицаа :grin: :grin:
Доста странички пак сте направили :-D

Иначе хайде, който с каквото може да помага! Много ще съм благодарна 8-)

http://prikachi.com/images/574/2976574U.jpg
http://prikachi.com/images/575/2976575S.jpg
http://prikachi.com/images/576/2976576j.jpg
http://prikachi.com/images/577/2976577j.jpg

awesomesheepy
02-12-2011, 15:58
Меги,много сте напред по математика бе.Ние сме още на задачи за движение.(:

Днес писах 10 задачи по математика..утре останалите 10.
Утре ще уча по биология и география.И може да си помогна по литература с домашната.И ще решавам задачи..
Днес,след вечеря,също..задачи..матема ика..задачи..гр..решенО е :-o

Lanconnection
02-12-2011, 16:14
Ние сме сега на медиана към хипотенуза в правоъгълен триъгълник, но пък още не сме на неравенства.
На шеста задача отговорът е 63, а на десета- г.
Ако искаш, мога да се опитам да обясня, след малко ще поразгледам останалите, може ли да ги пусна на друго място да ги решат, защото някои от тях и аз не ги разбирам много. Мисля и задачата на Златито да питам, става ли? :-D

Eдит: Тука ще си едитвам, ако случайно реша някоя друга. :P
12 - В (от теоремата за правоъгълен триъгълник с ъгъл от 30 градуса)
20 - А
21 - В (май, де. Реших я със съответни ъгли)
22 - В - 80(x + 1) + 100x = 260
25 - Би трябвало да е В. Другите са верни.

Знам, че се получиха много В, ама не си измислям, просто са такива отговорите. 8-)

___mimity___
02-12-2011, 16:24
Хора,много ви моля за бързичък отговор :д Утре е олимпиадата по БЕЛ (ясно ми е,че няма да се класирам на 2 кръг) обаче,тези които вече са ходили,моля ви кажете ми каква е темата ? и дали е преразказ или текст разсъждение ?? :-o Иначе днеска си написах по АЕ,Физика и Мат :)

LaChupacabra
02-12-2011, 16:32
Мими да ти кажа нашата госпожа каза,че ще е на съчинение-разсъждение на изучен текст... и аз ще ходя... стискам палци!
охх днес сутринта олимпиадата по мат....шок и ужас... за 2а съм сигурна,че ми вярна и чертежа също...2б доста стоях на нея...и накрая я реших ама ебаси толкова различни ми изглеждаха на чертежа ;[ ама четежа и на нея мисля,че ми е верен... 3а и б...омг мразя параметрите! реших само А ама и нея как я реших..криво ляво... 1а беше лесна...ама 1б ;ххх толкова време се чудех как да направя таблицата..и как да обърна часовете...бтв записах си задачите на едно листче и ако някой иска мога да ги постна :]
ии цял ден съм се разкарвала навън... :D
сега ще поуча за олимпиадата по БЕЛ за утре ;[ хубавото е,че ще е на изучено произведение...а ние не сме взели много..само на прощаване,немили-недраги,една българка,опълченците на шипка и българският език.ох чак сег аосъзнавам колко неща могат да се паднат...ии като се прибера ще си гледам сериала и след тва ще си уча

8-)

MegiBoOm
02-12-2011, 17:41
Ние сме сега на медиана към хипотенуза в правоъгълен триъгълник, но пък още не сме на неравенства.
На шеста задача отговорът е 63, а на десета- г.
Ако искаш, мога да се опитам да обясня, след малко ще поразгледам останалите, може ли да ги пусна на друго място да ги решат, защото някои от тях и аз не ги разбирам много. Мисля и задачата на Златито да питам, става ли? :-D

Eдит: Тука ще си едитвам, ако случайно реша някоя друга. :P
12 - В (от теоремата за правоъгълен триъгълник с ъгъл от 30 градуса)
20 - А
21 - В (май, де. Реших я със съответни ъгли)
22 - В - 80(x + 1) + 100x = 260
25 - Би трябвало да е В. Другите са верни.

Знам, че се получиха много В, ама не си измислям, просто са такива отговорите. 8-)

Oh thanks! :)
Би ли само ми обяснил 20,21 и 25 :D

Lanconnection
02-12-2011, 18:14
Тринайсета задача е А, дадох я във форум за математика. 8-)
За другите две не мога да помогна, не сме го взели още. :-D

20.
ах + 1 = a - 3x
ax + 3x = a - 1
(a+3)x = a - 1
Първи случай: При а + 3 и а - 1 различно от 0, х = a - 1 върху а + 3
Втори случай: При а + 3 равно на 0 (т.е. а равно на -3) и а - 1 различно от 0, 0x = -4 => няма решение
Иначе има и трети случай:
При а + 3 различно от 0 и а - 1 равно на 0 (т.е. a = 1), 4x = 0 => x = 0

21.
Като си направиш чертежа, излиза, че ъгъл А = ъгъл М. Тогава ъгъл М е равен на 80 градуса и от теоремата за сбор на ъгли в триъгълник, ъгъл В става равен на 40 градуса.

25.
А)
Доказваме по първи признак, че AMC е еднакъв с MCB и тогава техните ъглополовящи ще са равни. Доказваме, че NCM е еднакъв с триъгълник MCP пак по първи признак и тогава NM = MP като съответни елементи в еднакви триъгълници.

Б) За да построим триъгълниците АМС и ВМС ни трябва отсечката СМ, която е медиана, а в случая е и ъглополовяща, защото триъгълникът е равнобедрен. Оттук ъгъл АСМ е равен на ъгъл МСВ. ACN e половината от ъгъл АСМ, заради ъглополовящата. АСМ е равен на МСВ, така че все едно ACN е половината от МСВ. МCP също е половината от МСВ. Следователно двата ъгъла са равни.

Г) Ще докажем, че двата ъгъла са еднакви, като ги включим в еднакви триъгълници. Триъгълникът е равнобедрен, т.е. СА = CB и ъгъл А = В. Аналогично на подточка Б), доказваме, че ъгъл ACN = ъгъл BCP. И двата ъгъла са равни като съответни елементи в еднакви триъгълници.

Остава грешното да е В.

MegiBoOm
02-12-2011, 18:17
благодаря много :-)

zlatit0o
02-12-2011, 18:37
Ники, пусни ги разбира се :)

Днес денят беше..... якк :D утре отново на ледената пързалка и такааммм .. :grin: :grin: :grin:

awesomesheepy
02-12-2011, 18:50
Вие попринцип имате ли си точен ден от уикенда,в който да учите? В събота по-умерено ли учите,или си научавате всичко,за да ви е свободна неделята (: ?

Аз уча повечко в събота,в неделя като цяло повече по разказвателните,и решавам задачи.(: и за уроците уча в неделя..

Какви са ви оценките за сега,за втори срок? (:
Аз имам само:
Литература-5
История-6

theonlyone123
02-12-2011, 19:28
бтв записах си задачите на едно листче и ако някой иска мога да ги постна

Може ли да ги постнеш ? ;дд че ми е интересно да видя как ще ги реша хД
Днеска бях на уроци , мина г/д добре ии после ходих в мола :D :)
Утре пак ще ходя навънка ии нещо съм го отдала на почивка този уикенд :D

kik7
02-12-2011, 20:02
моите оценки за 2-ри срок са:

АЕ - 5
Физика - 3
Химия - 6
Математика - 6

Днес си научих по математика, АЕ, БЕ, опитвах се и по история ама не ми се получи :D утре ще си направя съчинението, ще реша 1 тест по БЕЛ и задачи по математика и ще уча по химия

LaChupacabra
02-12-2011, 20:34
1 . 7x+5 - 15x+24 = 3x-2 -x
7 2 28 4

ох нещо не става май... значи една седма,7х+5 върху 2 ,15х+24 върху 28 и 3х-2 върху 4

тая съм я записала доста съкратено защото бързах дано ме разберете..всмисъл записвала съм само числата и т.н. за тва някой неща ще ги пиша по памет... примерно думите които не помня точно ще слагам в кавички :D 'Една бригада' боядисва половината 'стена' за 2ч. и 30мин. След '2ч. и 30мин.' увеличава с 2квадратни метра.Довършва за 2ч.и 20мин.Колко кв.метра е боядисала запървите 3 часа?

В правоъгълник АВСD т.М- среда на СD и т. N среда на ВС
а) Докажете,че ъгъл CDN= ъгъл BAN
б)P e пресечена точка на МВ и DN .Докажете,че ъгъл MAN = ъгъл DPM

Дадени са параметрите: 3аx - x = 3a* -a |**4x (3а+x) - (3a+2x)* | и a(x+12) = -2x-24
a) да се решат
б) Да се напишат еквивалентинте стойности на 'a'

* -на втора
**-модулна черта

ужас.. ЛОЛ
оххх wish me luck утре на олимпиадата...
П.П. как не ми се става в 7 -.-.-.-.-
бтв ако има още будни някой ще ми даде ли само идеи за примерни съчинения разсъждения върху немили не драги,една българка и напрощаване? не самите съчинения а просто идеи за възможни такива 8-)

RY
02-12-2011, 20:48
Ее вашите задачи са били много гадни. 8-)
Хора,ако питате за това националното състезание,което е само за 7ми клас,няма никакъв преразказ или съчинение разсъждение.Ако пък е за онова другото,да на него ще е едно от двете. :D
Утре съм на урок от 9 до 11.30 и после от 2 на олимпиада по история.Твърдо съм решена да стигна до втори,че и до трети кръг. :D Стискайте палци.
Айде лека и успех утре! :-)
ПС: Ааа забравих да ти кажа примерни теми за съчинение разсъждение... 8-)
За "На прощаване" - Житейският избор на лирическия герой, Тълкувание на метафората "на глас тичам народен"
За "Немили-недраги" -Хъшовете-мъченици и герои в 1ва глава (ама може да се разсъждава и за другите глави)
За "Една българка" не се сещам..със сигурност сме правили и други,но сега не ми се търси.
Айде. :-)

awesomesheepy
02-13-2011, 08:46
Въх..тези задачи за движение ще ме изядат ;//// не мога да ги решавам,изобщо..
вие как ги решавате?имате ли някакъв метод?нещо..тактика..
мъча се,цял ден,не ми се получават. :-o

___mimity___
02-13-2011, 09:00
Тъкмо се връщам от олимпиадата :) по Бел. Въпросът беше "Подарена или заслужена е свободата според стих. на Иван Вазов - Опълченците на Шипка" е .. не беше много трудно .. А другото беше есе на тема: "Трудно ли е да сториш добрина" ? Аз си избрах за Шипка .. сега ще видим резултатите след няколко дни .. Някой от вас има ли идея какви са критериите за оценяване ?? Плс кажете :) :oops:

theonlyone123
02-13-2011, 09:01
И аз не ги разбирам тея задачки :-x
Какви са ви плановете за днеска ?
Моите са :
- сега ще си науча по география :)
-после една фр ще дойде в нас
-след това ще гл.филм в нас
- и после ще ходиме на кафенце
-след като се върна ще си почивам и съм решила днес да си легна по-рано,за да се наспя ;dd 8)

MegiBoOm
02-13-2011, 09:16
Аз:
-имах урок по математика
-сега ще уча по химия
-почивка
-уча два урока по история
-почивка
-релакс на макс :D

awesomesheepy
02-13-2011, 09:50
При мен:
- имам да си направя едни пищови за утрешната контролна
- имам да уча урок по география и в учебната тетрадка да напиша
- може и да спя
- не знам дали ще излизам
- да си преговоря ''Българският език'' по Литература..

Lanconnection
02-13-2011, 09:54
Здравейтее. :P
За задачите от движение...Първо си правите таблица, попълвате колонката, в която знаете всичко, т.е. даденото в условието. След това попълвате колонката с х и накрая попълвате третата с формула. Всмисъл, ако знаете времето и сте обозначили скоростта с х, то третата колонка - пътя - я попълвате като умножавате времето по скоростта, тоест, със формула. След това търсите връзката между две от нещата и правите уравнение. Можете да намерите връзката, като потърсите в условието това, което не сте използвали, за да направите таблицата.
Иначе, аз за утре не знам какво имам, обаче няма да пиша сега, мързи ме. :x xD

polssa
02-13-2011, 10:24
Ох...откога не съм писала тук... :D сега се връщам от олимпиада по БЕЛ (написах 5 страници за съчинение разсъждение в/у "На прощаване" ), а вчера бях на олимпиада по математика (реших 2 от 3 задачи) :D Сега отивам да ям, а после имам да решавам задачи по математика...доста натоварена програма тия дни....

kik7
аз излизах, преди малко се прибрах и ще уча
- съчинение разсъждение
- химия
- ще правя един тест по БЕЛ
- и 10-15 задачи по математика

sasec
Пък аз имам:
- Да науча "Опълченците на Шипка" и да напиша изразните средства
- Да уча по География
- Да уча по Физика
- Да напиша по математика
- Да напиша по АЕ.
- и после релакс 8)

LaChupacabra
02-13-2011, 11:57
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕ...КОЛКО МЕ Е ЯД НЕ Е ИСТИНА!
успах се... и не отидох на олимпиадата... АААААА :-x :-x :-x :-x :-x как ще ми вика класната... :-x а и ако ми се беше паднала темата за опълченците на шипка...леле щях да се справя отлично :-x оффф ще откача.... :booooomb: :booooomb:

Планове за днес:
-да си направя контурна карта по география
-да си напиша по руски,да си науча стихотворението
-да си преговарям Българският език
-урок по история
- и доклад по история..

няма да излизам... ;Д

MegiBoOm
02-13-2011, 12:02
Поспаланке, нямало ли е някой да те събуди? :D

sasec
02-13-2011, 12:09
Кофти ти се е получило. И при мен стана същото миналата година само че за олимпиадата по математика. Измисли си правдоподобно оправдание и няма да ти вика много.

LaChupacabra
02-13-2011, 12:18
имаше,имаше :D имах около 8 пропуснати повиквания от майка ми...ама не съм си чула телефона и... :D :D

sasec
02-13-2011, 12:31
Значи спиш доста дълбоко :D

bbabyy
02-13-2011, 12:46
Здравейте.. Днес денят ми беше емоционален .. бях на олимпиада, където беше забавно .. после с една фр бяхме до Красно село, откъдето си взех страхотна блуза, много сладка чантичка.. гривна шарена.. два лака.. (сън)

SladkaZagadka
02-13-2011, 13:20
Здравейте.. Днес денят ми беше емоционален .. бях на олимпиада, където беше забавно .. после с една фр бяхме до Красно село, откъдето си взех страхотна блуза, много сладка чантичка.. гривна шарена.. два лака.. (сън)

Яяя казвай за блузата :D . Че ми е близо, а и си търся черни и не само .

Днес имах урок по математика, утре контролно по алгебра .. вие ще си подарявате ли валентинки ? Аз не очаквам да получа от момче .. :D , но ще видим .

kik7
02-13-2011, 13:33
да ние ще си разменяме валентинки .. даже аз излизах да купя, но не ми стигнаха парите :-D и утре пред у-ще пак ще ходя .. сигурно и аз няма да получа от момче :D иначе съм готова със съчинението .. трябва само да го препиша на белова :D

LaChupacabra
02-13-2011, 13:35
ами няма да подарявам на никой :D и аз не очаквам да получа от момче...ама да видим :D

awesomesheepy
02-13-2011, 13:48
Няма да си подаряваме. :smt023

RY
02-13-2011, 14:22
И ние сигурно няма да си разменяме.
Олимпиадата по история беше много ТРУДНА.На последния въпрос няма да имам чак 25 точки,но най-малко на 15-16 се надявам.За втория кръг ти трябват 75 от 100 точки...мисля че ще ги хвана.Дано,че много искам.
Малко по-късно ще решавам задачи за урока утре..От училище домашна нямаме.

theonlyone123
02-13-2011, 14:40
Сега се прибирам и ще си напиша по бел от уроците ..
Мм иначе аз разбрах,че едно момче ми е пратило валентинка,ама да се надяваме и че още ще ми пратят :D :)

awesomesheepy
02-13-2011, 15:56
На мен ми остава малко да допиша,за контролното утре...
иииии по география урок,и да попълна в учебната.
Толкова.

bbabyy
02-13-2011, 16:03
Аз щях да раздавам Валентинките в нашето училище, но станаха еднии скандали .. ии най-верояятно няма, но ще се опитаме..
Последните две години все ааз ги раздавах...

SladkaZagadka
02-13-2011, 16:14
Олимпиадата по история беше много ТРУДНА.На последния въпрос няма да имам чак 25 точки,но най-малко на 15-16 се надявам.За втория кръг ти трябват 75 от 100 точки...мисля че ще ги хвана.Дано,че много искам.

Аааа .. мой човек :D . Казвай всичко, което си спомняш от олимпиадата :-x :D

LaChupacabra
02-13-2011, 16:41
Галя,може ли да те помоля да кажеш последния въпрос за 25 точки?много ми е чудно какъв е бил :/ 8-)

RY
02-13-2011, 16:46

:oops:
Последния въпрос за съчинението беше за управлението на Елада,държавниците-Клистен,Драконт,Перикъл и тн...+ органите на демокрацията (Еклесия,Буле и тн).
Имаше за попълване едно като пирамида на разпределението в Египет..Първо фараон,после жреци и тн и да описваме задълженията им накратко.От законника на Хамурапи имаше някакви неща..За попълване на думите с техните определения.
Ако се сетя още нещо ще пиша. :oops:

LaChupacabra
02-13-2011, 17:20
леле мерси много...златна си ^^
бтв Мони късметлийка си :D е стига да ти е приятно момчето де :D

SladkaZagadka
02-13-2011, 17:42

:oops:
Последния въпрос за съчинението беше за управлението на Елада,държавниците-Клистен,Драконт,Перикъл и тн...+ органите на демокрацията (Еклесия,Буле и тн).
Имаше за попълване едно като пирамида на разпределението в Египет..Първо фараон,после жреци и тн и да описваме задълженията им накратко.От законника на Хамурапи имаше някакви неща..За попълване на думите с техните определения.
Ако се сетя още нещо ще пиша. :oops:

Мерсиии :)) Та такам .. може ли да ми кажеш горе-долу темата - съчинение кой урок се пада от учебника? Ние все още сме на първия урок от Древна Елада и наистина искам да се допитам до някого горе-долу до кой урок е била олимпиадата? Като заглавие на урок, ако може :oops: .. Наистина искам да участвам, а сме назад ..

theonlyone123
02-13-2011, 19:14
леле мерси много...златна си ^^
бтв Мони късметлийка си :D е стига да ти е приятно момчето де :D

абее момчето не ме кефи нещо , ама важното е валентинки да си събирам :-D 8-) 8-)

LaChupacabra
02-13-2011, 19:21
ее жалко :/ кажи утре колко си събрала 8-) аз и една ако събера ще ми е кеф.. ама едва ли :-D

bbabyy
02-13-2011, 19:50
Знам, че няма връзка с училище, но вие прегърбвате ли се?

kik7
02-13-2011, 20:15
Знам, че няма връзка с училище, но вие прегърбвате ли се?

ами мисля че малко ..

SladkaZagadka
02-13-2011, 20:59
http://api.ning.com/files/7eyVZqyUW8aMma5NrpXNmBaVIGjIPhxBvEOlChxRhC-05lvg3Pg81het6VLjzZ65NCtEs03ze97RU8Kc3-1byMZ*WvNRPePJ/happyvalentinesday.jpg

LaChupacabra
02-13-2011, 21:50
ами зависи... като съм с раница винаги се прегърбвам :/
Честит Свети Валентин ^^ :smt007 ии Трифон Зарезан :D :smt006
сега ще си поуча малко стихотворението по руски и си лягам 8-)

awesomesheepy
02-14-2011, 04:29
Честит Св.Валентин..(не харесвам празника) и най-вече,Трифон зарезан (:

zlatit0o
02-14-2011, 07:05
Добро утро.. ... И честит Св. Валентин http://fc06.deviantart.net/fs19/f/2007/292/7/a/emoticon_icon_for_Free_Use_by_haine905.gif

През нощта вдигнах висока температура и както се е видяло не съм на дскл :( .. Пропускам контролното по Биология и оново материал по Математика :x :x

относно прегърбването- Да.. и ме боли като се опитвам да се изправя ;хххх

biolojkata95
02-14-2011, 08:13
oprawqj se byrzo

awesomesheepy
02-14-2011, 10:43
Аз се записах на олимпиадата по География,макар че нищичко,ама нищо не знам.Карай :D
Ам,имам 6 по География на един проект.
Мина и контролното по Биология,мисля че се справихме :-o
Сега ще уча по :
- математика(ще напиша на урока)
- Английски език

и от 3 съм на урок. (:

sasec
02-14-2011, 10:47
Честит Св. Валентин и Трифон Зарезан :-D
Ам днес имам 6 на "Опълченците на Шипка" и 6 по АЕ. Пфф, трябва да избирам дали да се ява на 2ри кръг по БЕЛ или да отида на състезание по плуване. Толкова съм объркана. Ако не отида на изпита, г - жата ще се разъсрди, ако не отида на състезание, треньорите ще се разсърдят. Пък и г-жата така ми го каза... :o

theonlyone123
02-14-2011, 11:57
Честит Свети Валентин на всичкии :) :) :smt007 :smt007 :smt007
Ам имам 3 валентинки :grin: :)
И смс-и си изпращах в часовете xDD :)
:smt007 :smt007 :smt007
Мн як ден ... имам и добри новиннии : братовчедка ми са я изписалии :grin: ии ще ходим на гости тази вечер,за да се почерпим :) :)
Сега ще си науча , ще спя , и после излизам :) :)

polssa
02-14-2011, 12:12
Здравеййте на всичкиииииии :grin:
Честит ви Св.Валентин....и Трифон Зарезан (ако прочетете "Зарезан" с ударение на "ре" ще разберете защо не празнувам Св.Валентин....има връзка м/у празниците :oops: :D ) ... се тая..
Неска съм адски ядосана....имам 5 по Биология, а ми трябваше 6!!!!!!!! :-x :-x :x :booooomb: Нищо де....тва е началото на срока и ще я поптавя (дано!)... Мисля да неправя една презентация за Клас Мешести, за да пише една шестица... :-o :D (какво ли не правя за 6)...
Но пък има друга хубава новина-купих си дънки и една мнооооого яка ризаа (нещо адски съм се разпалила относно ризи...)... сега цял ден ще си вися с тях :D ...сега ставам и отивам да решавам задачи, защото в 5.00 съм на урок по математика, а не съм решила и една задача... :D айде байй :-) :D

BlackEyedPeas
02-14-2011, 12:38
Оле, аз тази събота и неделя съм на пробни изпити по Математика и Български. Исках само по математика да ида, но класната не ми дава, ако съм щяла на едното, то тогава и на другото трябвало. То не е задължително и на 2-те, но класната ни кара :x

BlackEyedPeas
02-14-2011, 12:40
А, и пропуснах - ЧЕСТИТ СВ. ВАЛЕНТИН! :mrgreen: За жалост на днешния празник съм сама, но не ми дреме особено ^^

MegiBoOm
02-14-2011, 13:55
Честит Свети Валентин и Трифон Зарезан :D

Днеска часовете ми минаха необичайно бързо...нямам нови оценки.
В сряда имам тест по география и контролно по математика на симетрали и равнобедрени триъгълници (който досега е имал на тези неща да сподели 8-) )
Иначе в четвъртък имам изпитване по биология, а петък тест по физика...малко хъх? :-o

За курса по бг имам страшно много, както и да науча един текст по история наизуст! :booooomb: Сега влизам да се къпя, а след това ще препиша учебната тетрадка по математика и като завършек ще чета малко по география (учудващо за мен :D )

Довечера съм на ресторант с приятели! :grin:
Айде, че пак се улях :D

bbabyy
02-14-2011, 15:45
Здравейте.. Днес имам 6 по математика.. (сън)

Получих 17 валентинки .. 8 от които са от един от нашия клас, но не му казах, че знам, че са от него , че ще му стане гадничко..
А другите 9 са някакви шеги.. ;Д

Сега ще рисувам рисунка на тема "3 март", ще реша задачи по математика.. по биология ще науча някакъв урок ..

BlackEyedPeas
02-14-2011, 16:30
Абе вие правихте ли един проект по Английски на тема "Любима известна личност"? Ние ся я имаме за домашна и направо ми се взе акъла! Пиша още от 4-часа до ей ся. А дори не съм готова още. Имам да пиша поне още толкова ;О Пиша естествено за Black Eyed Peas и си викам "То поне ще е малко", но като тръгнах да чета, чета, чета и направо цял преразказ направих, че и ся трябва да пиша за всеки член от групата, но това ще го направя утре, че от 3-4 часа пиша.

kik7
02-14-2011, 16:58
Честит Свети Валентин и Трифон Зарезан :D Имам 6 по литература за съчинението :grin: днес 2 пъти ходих да си подавам документи за лична карта :-x 1-я път имаше прекалено много хора,а втория път искаха някви работи за адреса нз и аз не разбрах :-D :booooomb: и утре или в сряда пак ще ходя :-x :-x :-x ... имам 1 валентинка от момче :D и всичко останало от момичета :-D :D имам да уча по литература, математика и биология

polssa
02-14-2011, 17:14
Юхуууууууууууууу.......получ х.... 00000000000.0000000 валентинкиии 8) 8) :-P :-P :grin: :grin: :grin: :D :D (целия клас сме прекалено скарани, за да си пращаме валентинки :D )...забравих за какво щях да пиша, зат'ва нека пием (само водичка ест...) заа....разсеяните хора :D :D

beachgirl
02-14-2011, 19:22
Здравейте ! Честити празници ;д днес не получих нито една валентинкаа..
нито от момиче, нито от момче .. ее кво да се прави.. имам 6 по литература на опълченцитее :grin: ии 5.50 по биология :grin: ии такамм .. и аз съм събота и неделя на математика и български : ))
В сряда имам тест по география и контролно по математика на симетрали и равнобедрени триъгълници (който досега е имал на тези неща да сподели 8-) )
мии ние правихме ии беше мнооооого годно .. смис то тая госпожа беше направила така, че имаше групи със супер трудни и такива със супер лесни задачи и аз естествено,каръка, с трудните бях ии ... абе пак напомням МОЛЕТЕ СЕ за мен да вържа 5тица ;дд (сериозна съм !! ;дд)

awesomesheepy
02-14-2011, 19:40
Утре ден,без контролни и разни изпитвания..
'баси кефчето.

:smt016

Молим се за теб,beachgirl (: Дано. И браво за оценките.
утре ще ни връщат контролните по БЕЛ,хаах,веселко,тря'а имам 6,бе.
По Биология днеска правихме..
и така.

утре съм на урок ;///// гррррр

Някой ще ходи ли на олимпиадата по география? Аз се записах,макар че нищо не знам,карай,да се пробвам,пък и ще пише 6-ца. (:

LaChupacabra
02-14-2011, 19:41
е и аз не събрах нито една валентинка ама много ми пука 8-)
много малко хора си разменяха ;Д = нормален ден :]
утре ще ни изпитват по руски на стихотворението...аз го знам така чее 8-) и имаме контролно по български на Глагол,наклонение,вид и т.н. ооооох трябва ми 6. :-# :-# стискайте палци... по биология имам някъв урок...по математика няколко задачи и така 8-)

awesomesheepy
02-14-2011, 19:42
Ние утре ще го почваме за глагола..гррр;/ дано е леснО

И успех,дано е лесен,и да имаш 6! :smt023

LaChupacabra
02-14-2011, 19:42
Силв, аз ще ходя по география.. и аз нищо не знам ама да си пробвам късмета 8-)

awesomesheepy
02-14-2011, 19:43
Силв, аз ще ходя по география.. и аз нищо не знам ама да си пробвам късмета 8-)

оооо,не съм самичкаааааааааа :grin: jejejjejeej
Аз цяла година урок не съм учила като хората,ама.;////

bbabyy
02-14-2011, 19:48
И аз ще ходя по география.. нищо не съм учила, а госпожата доста ми вдъхва доверие....

kik7
02-14-2011, 19:52
аз тази година няма да ходя по олимпиади :D вие притеснявате ли се за пробните изпити в събота и неделя .. аз не .. даже се кефя :D и то най-много за това че по БЕЛ няма да има преразказ :grin: :D

MakeMeHappy
02-15-2011, 08:39
И аз ще ходя тази година на олимпиадата по география..просто е важно да си пробваш късмета,не е чак такъв проблем ако се издъниш :-D

polssa
02-15-2011, 12:53
Ох аз сега си идвам от даскалоо и страшно се кефяяя !! :grin: На контролното по БЕЛ имам 6, а по математика пак ми писаха 6 за участие в час и добра домашна :grin: :grin: ... Сега трябва да се готвя за състезанията в събота и неделя, затова отивам да решавам задачкии :D

RY
02-15-2011, 13:33
Тестът по физика беше много лесен..На другите им се стори трудно,но аз имам само една грешка май...Вместо 'най-малко' съм прочела 'най-голямо' :D Дано утре да ги върне.
Ще правим и по математика..Една задача за признаците и една за симетрали.

kik7
02-15-2011, 16:36
имам 5 на теста за една българка :booooomb: но госпожата ги писа в ЗИП-а :grin: :grin: :grin: :-D нямам други оценки .. не карах музика, защото ходих да си подавам документите за лична карта и най-накрая успях :-D за утре имам да:
:arrow: преписвам един много голям текст по АЕ + около 15 думи по 10 пъти
:arrow: си припомня някои работи за "Опълченците на Шипка" и да прочета " Българският език"
:arrow: 3 задачи по математика
:arrow: урок по история
:arrow: урок по физика + задачите от учебната

LaChupacabra
02-15-2011, 16:57
normal day 8-) охх отложиха стихотворението по РЕ за понеделник юююху :grin: и теста по БЕЛ за другия вторник..пффф за кво изреших толкова тестове. :/
за утре иимам урок по география + контурна карта,урок по химия :-x да извадя изразните средства от Българският език и да го науча някъде до средата...ии да реша 7-8 задачи от учебник апо математика на които госпожата каза,че ще изпитва и съм твърдо решена да изкарам 5 или 6! 8-)

beachgirl
02-15-2011, 18:33
първо мерси че се молите за мен ;дд ... оффф ... да бе .... не е честноо ... госпожата по литература се оказа, че не ми е написала 6тицата ... и няма явно да ми я пишее .. охх а толкова се зарадвах и казах на наште ... абе се едно не е в това проблема .. проблемът е че изпита още 2 момчета и на тях им написа 6тици .. смис едното каза перфектно опълченците и директно му написа оценката а другото каза опълченците до 'и с нов дъжд куршуми...' ии го пита 3-4 въпроса и айде и на него 6 а аз казах цялото стих ама с малко запъване и ме пита и мен 3-4 въпроса и отговорих ии нищо ... просто не е честно ... много се ядосах ... иначе денят беше г/д добре като изключим това че някои определени хор ме мразят ама и аз ги мразя така че ... ;дд

awesomesheepy
02-15-2011, 19:35
Утре ще ни изпитват на стихотворението ''Българският език'' :С
И така..
Ох,тези задачи,за капитал са ужасни,изобщо не ги разбирам всички текстови :///// 'баси. :-o :smt017
Утре след даскало ще решавам ПЪК.

MakeMeHappy
02-15-2011, 20:36
По български толкова напред ли сте?Ние още висим на Опълченците на Шипка,пък по математика сме доста по напред от капитала-вече сме на втори признак за еднаквост при триъгълници .. :shock: Ама може и да сме по различни учебници :)

SiSi7yYy
02-16-2011, 05:31
Вчера вече кипнах :lol: .. едвам ме удържаха да не си скъсам учебника по Физика :lol: .. Бахтии тая госпожа толкова да ме дразни :booooomb: :booooomb: .. И по Химия ми преподава същата :booooomb: .. НЕ мога да я търпя вече :lol: :lol: .. За днес имам урок по Физика :booooomb: :booooomb: , 2 задачи по История ( и класната ми изперка ) :D :booooomb: .. и да напиша 10 фразелогизма :D

beachgirl
02-16-2011, 06:26
ние сме на Българският език (взехме го вече ама то за 2 часа .. смис лесно е) и по математика сме на медиана към хипотенуза в правоъгълен триъгълник (днес ще го вземем ..) по български сме още на наклоненията ама ние понякога вместо бг имаме лит .. ии така ...

CookieMonster
02-16-2011, 07:08
Момичета, някаква помощ по математика?
Имам да реша няколко задачи, 2 от които не разбирам.
"Намерете ъгъла между бедрата в равнобедрен триъгълник, ако ъгъл при основата е:
а) 40 градуса б)56 градуса в)72 градуса г)60 градуса д)65 градуса 32'

А втората е поочти същата:
Намерете ъглите при основата на равнобеден триъгълник, ако ъгълът при върха е:
а) 30 градуса б)80 градуса в)90 градуса г)60 градуса д)125 градуса 18'

Ако може да ми покажете как се решават... Поне формулите. Никъде в урока не пише за такива задачи. Знам, че сигурно ще кажете, че е лесно, ама аз не съм на ти с математиката. :D

beachgirl
02-16-2011, 07:55
еми не запомних числата но като имаш даден ъгъл между бедрата(примерно в триъгълник АВС ъгъл С) в равнобедрен триъгълник (примерно даденият ти е 20) се получава 180-20 (това са ти при основата 2та) ии нали получаваш 160 и 160 делно на 2 ти е единия при основата .. абе по-лесно ще ме разбереш така : „В равнобедрен триъгълник 2та ъгъла при основата са равни. Ако един от ъглите в равнобедрен триъгълник е 60 градуса, то триъгълникът е равностранен“

beachgirl
02-16-2011, 08:04
реших ги .. ето :
1 задача а) 100 б) 50 в) 36 г) 60 д) 48 56'
2 задача а) 75 б) 50 в) 46 г) 60 д) 26 21'

CookieMonster
02-16-2011, 08:29
реших ги .. ето :
1 задача а) 100 б) 50 в) 36 г) 60 д) 48 56'
2 задача а) 75 б) 50 в) 46 г) 60 д) 26 21'
Мерси за обяснението, но и това не разбрах горе долу... Трябва да ходя на частен учител. 8-) Решенията не ми помогнаха много, защото и без това мога да ги видя в отговорите, но мерси все пак. :)

kik7
02-16-2011, 08:48
Момичета, някаква помощ по математика?
Имам да реша няколко задачи, 2 от които не разбирам.
"Намерете ъгъла между бедрата в равнобедрен триъгълник, ако ъгъл при основата е:
а) 40 градуса б)56 градуса в)72 градуса г)60 градуса д)65 градуса 32'

Понеже триъгълника е равнобедрен ъглите при основата са равни.
а) единият ъгъл при основата е 40 градуса => и другият е 40 градуса .. сборът на ъглите в триъгълника е 180 градуса => 40+40+x=180 (x е ъгъла между бедрата ) 80+x=180 x=180-80 x=100 градуса

А втората е поочти същата:
Намерете ъглите при основата на равнобеден триъгълник, ако ъгълът при върха е:
а) 30 градуса б)80 градуса в)90 градуса г)60 градуса д)125 градуса 18'

Понеже триъгълника е равнобедрен ъглите при основата са равни.
а)казваме единият ъгъл при основата е x => другия също е x ... сборът на ъглите в триъгълника е 180 градуса => 30+x+x=180 2x+30=180 2x=150 x= 75 градуса

Дано си ме разбрала :-)

Днес по литература ще взимаме " Българския език " по математика свършихме с еднакви триъгълници и днес и утре ще се упражняваме а в петък тест ... също така може да ме изпитат по физика :booooomb: :(

beachgirl
02-16-2011, 09:29
Мерси за обяснението, но и това не разбрах горе долу... Трябва да ходя на частен учител. 8-) Решенията не ми помогнаха много, защото и без това мога да ги видя в отговорите, но мерси все пак. :)
емм опитах се ;ддд

CookieMonster
02-16-2011, 09:41
Мерси и на kik7. Сравних си резултатите от решенията по двата начина и са едни и същи, но ще се доверя на kik7, защото е описано по-подробно. :lol: :lol:
Да ви се оплача днес имам е 2 теста. :(

awesomesheepy
02-16-2011, 10:36
Имам 6 по Български на теста.
И +че за ''Българският език''наизуст.Добре го казах,доволна съм от себе си.
За утре имам само да уча плана,изразните средства за ''Българският език'',че ще правим тест.

theonlyone123
02-16-2011, 10:39
Са се прибирам от даскало .. мина супер .. бяхме само момичета , защото момчета бяха на мач по волейбол :) .. играха с/у 28 соу ии наште са победили :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Сега само ще си направя една поправка на преразказ ии после ще гл.филмче ии ще се къпя ;дд <3
Ааа и да попитам : някой от вас тренира ли карате ? :D

polssa
02-16-2011, 12:29
Мони, само карате май не съм пробвала...но мислех следващата година да почна и с него (доста е полезно...)..
Преди малко си дойдох от даскалоо...нещо ми е доста кофтии..времето е гадно, не е якоо изобщо...
Днес имам 6 по Литература, защото с едно момиче направихме доклад за А.Константинов+карта с местата, където е ходил...
Имам и още една 6-ца по ЗИП-Биология....за утре нямам никаква домашно, но пък имам да решавам задачи по математика за събота (състезанието) и да правя тестове по БЕЛ (пак за състезанието в неделя...)
Имам и да преговарям по Физика за олимпиадата (още се чудя дали да ходя, ама май няма....) ии тааакаа...отивам да пиша и после може да гледам филмчее :D :) :-) :oops:

Lanconnection
02-16-2011, 14:20
Здравейте. :P Не пиша често, защото ме мързи да си вляза в профила, ама иначе ви чета. xD
В петък правихме тест по музика и понеже никой не го взима несериозно тоя предмет, всички си преписвахме от тетрадките. Дори викахме в часа, а госпожата ни се караше, ама друго не направи. 8-) Мисля, че ще имам някъде около 5.50 без да съм пипнал нищо по тоя предмет. 8)
Вие сте на текстови задачи и признаци за еднаквост, а нашата госпожа се притеснява, че сме назад, заради грипната ваканция, пък ние сме много по-напред от вас. O.o
Днес взехме два урока - Признак за еднаквост на правоъгълни триъгълници + Ъглополовяща на ъгъл. Имаме още осем урока до края на "Еднакви триъгълници", така че след две седмици ги свършваме, а може и по-рано. Иначе контролното, независимо от това кога ще свършим раздела за еднаквост, ни е на 22.02...тоест, точно след една седмица. :shock:
За утре имам да пиша в контурната по география, защото скоро ще ги събира - води, природни зони и т.н. Пък и още не ме е изпитала на 48-те държави + столици. По физика имам един урок и би трябвало т'ва да е всичко. ^^

Runaway11
02-16-2011, 14:39
И аз като Lanconnection не влизам и не пиша често ама имам много работа. Ние по литература сме на Ниагара и скоро ще я свършим, а по български сме на първия урок за глаголите. На курса обаче сме много напред остана ни само ПО ЖИЦАТА и свършваме произведенията :grin: а по граматика там сме на метаморфоза и ятов преглас :-o Математика в момента сме на катета срещу ъгъл от 30 градуса...утре ще взимаме за медианата. Имам да пиша есе по литература за природата :? Днес имахме шибана контролна по Физика и свършваме раздела...и почваме космоса 8-) ОБИЧАМ АСТРОНОМИЯ!... 8-) Химия - пълна мъгла, добре че госпожата ни е добра и ни пише 6-ци. Биологията я харесвам и чакам да разбера дали ще има олимпиада, ако въобще не е минала... :o Искам по-бързо да свършва че ми омръзнаха учебници и тетрадки. Иначе днес смятам да си направя домашните по български ЗИП, Математика, Биология, География... и след това сядам да гледам филм :-P Айде стига съм ви занимавала с глупости :razz:

theonlyone123
02-16-2011, 14:51
Ако не се лъжа олимпиадата по биология мина ^^

kik7
02-16-2011, 15:52
нямам нови оценки .. утре съм на СИП-БЕЛ и ще правим пробен тест :D имам да уча по
:arrow: АЕ - 1 страница от учебната
:arrow: география - урок + задачите от учебната
:arrow: история - урок + задачите от учебната

ъъ мисля че все още госпожата по физика не знае как се казвам :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kik7
02-16-2011, 15:56
аа имам и по математика няколко задачи

LaChupacabra
02-16-2011, 17:36
охх гаден ден :/ не знам що така ама...
по физическо 3234 пъти ме удариха с топката -.-
охххх не е честно бе!!! вчера цял ден съм решавала задачи и днес реших една която гооспожата каза,че е за 6 и ... НИЩО... не ми писа нищо :-x дфргкйльдцфгтхъйуиокпл... много се ядосвам ...
по химия на 2 март имаме тест на халогенната група..ужас :shock:
по география имам за другата сряда да направя 7 климатограми на всички климатични пояси и 3 контурни карти- политическа,климат и полезни изкопаеми на Азия... пууу :booooomb:
утре имам тест по физика :booooomb: :booooomb: :booooomb: охх дано се справя... не е толкова трудно ама е много материала и.... май малко ще преписвам ще видя...
оууу и за утре имам ебаси якото домашно по АЕ... <3 да напиша нещо като есе на тема ,Ако можех да пътувам по света, аз си измислях ебаси яката тема <3 че съм time traveler ^^ :D
ии ще си доучвам българският език...че в петък ще изпитва 8-)

RY
02-16-2011, 19:08
Контролната по математика беше лесна..дано утре да ни ги върне.Нямахме английски,утре пак няма да имаме,ще си тръгнем след петия. :grin: Нямам търпение да разбера дали се класирам на втори по история..ох много искам. :grin:
По математика сме до правоъгълния и катета срещу 30 градуса.По литература сме до Българския език..само че за петък имам да пише съчинение разсъждение за Опълченците + наизуст Българския език. По български на наклонението...много е тъпо.

awesomesheepy
02-16-2011, 19:33
Стискам ти палци да се класираш на 2-ри кръг по История и 6-ца по математика! :smt016

Стискайте палци,утре имам тест на ''Българският език'' трябва да имам 6. :-o
И утре ще имам да пиша съчинение-разсъждение за петъка по Литература..(за Опълченците) и да уча за тест по История..та така. (; Приятен утрешен ден на всички.

SiSi7yYy
02-17-2011, 06:46
ъъ мисля че все още госпожата по физика не знае как се казвам :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

моето име не го знае :D .. казва ми момичето с тройките :booooomb: :booooomb: .. ако не прави 20 минутки всеки час няма да имам :booooomb: :booooomb: :booooomb: :D .. на всичкото отгоре цял час и гледам неравномерно боядисаната коса и се разсейвам :lol:

theonlyone123
02-17-2011, 10:37
Днеска беше адски забавно ;дд :grin:
Бяхме 5 момичета през целия ден :D щот всички други от нашия клас бяха на волейболен мач :D Ии имахме 4 свободни часа :grin: ии си танцувахме , пяхме , кефихме 8) 8) супер якото бешее ;дд
Нямам нови оценки ...
Траа да науча " опълченците на шипка " наизуст и във вторник ще ни изпитва :) ии ще правиме и тест на " опълченците на шипка " и то пак във вторник , защото имаме два поредни часа ;дд
Сега само ще си направя една поправкаа ии после ще ходя да си взема сладоледче ии ще гледам филм 8-) 8-) , а после съм на танци ;дд :) 8)

BlackEyedPeas
02-17-2011, 11:38
Днеска мина горе долу добре. Ходих с 2 момичета на консултация по Български, за да ни помогне госпожата за глаголните времена. А в даскалото ни организираха едно състезание "таланти"... абе нещо като България Търси Талант :lol: :lol: И ся момичетата в класа тръгнали да мислят едни танци. Уж хип-хоп ще танцували, а ми пускат няк'ви бавни R'n'B-та. Аз им викам, че ако ще танцуват хип-хоп, трябва да е някаква бърза и ритмична музика, все пак аз ходя на хип-хоп танци и знам какво се иска, а онези решили да танцуват хип-хоп на Lady GaGa - Alejandro :razz: :razz: Все едно, сега трябва малко да поуча по география, малко по български и после и аз отивам на танци ^^ Днеска ще взимаме последната част от хореографията ^^

awesomesheepy
02-17-2011, 12:13
1) нямам нови оценки
2) до сега спах,час и половина,кеф
3)болна съм нещо ;с
4) днеска мина г/д добре.
5)имам да уча по история,утре имаме тест ;/ нищо не знам,бе
6)имам да пиша съчинение-разсъждение за утре,в/у Опълченците,и ще го направя за 6 :-o
7) имам и да напиша 1-2 стр по английски в тетрадката.
8 ) Утре има волейболен мач,така че сигурно пак половината часове ще изпуснем.

polssa
02-17-2011, 14:38
хай, хай хора...ще пиша малко,защото ще закъснея за английски....
1.Нямам нови оценки
2.готвя се за състезанията в събота и неделя
3.неска ще имаме контролно по англ.езикк... :-o
4.неска имахме контролно по Музика (измислих половината история за
Бах... :D )
5...ъъъ..яде ми се сладолед с мента и Чоколадесс .. :D :D
...ии туй то :D ЗАКЪСНЯВАМ!! :D

awesomesheepy
02-17-2011, 14:43
Ох,сега почвам по История,и после ще преписвам съчинението на белова.(утре ще ги прибира,йейейе,доволна съм от себе си :grin: )

Дано г-жата изкара тест от нет-а,а не да го пише ;//
защото намерих един за Древен Изток.Молете се него да даде,сега ще го решавам.

Ето го:
http://www.ouivanrilski.com/index.php?option=com_content&view=article&id=77:---7-&catid=11:2010-02-15-10-39-37

Ако на някой ще му е от полза (:

LaChupacabra
02-17-2011, 16:27
весел ден 8-)
охх имам около 30тина задачи за урока утре от 10:30 и още нищо не съм решила.. :booooomb: :booooomb: :booooomb: сега ще си преговарям българският език и така... нямам домашни 8-)

RY
02-17-2011, 16:36
Реших си задачите,сега от 8 почвам съчинението разсъждение за Опълченците. По математика имам 5,50,по география 6. :grin:
Влизам рядко и пиша малко в последно време. :D
Успех на тестовете! :-)

SladkaZagadka
02-17-2011, 16:37
6. Обединението на Египет е извършено при :
а) Менес б) Рамзес ІІ в) Хеопс г) Тутмос

??? При Нармер е извършено???

musiic
02-17-2011, 16:51
Днеска мина добре.. :) Казаха ни точките от олимпиадата по математика, имам 17 точки от общо 21 и се класирах за областния кръг!! :grin: Днеска беше олимпиадата по физика, реших всички задачи, дано да се класирам. :D :D
П.С
Сега отивам да решавам малко задачачки по математика, че събота ни е националното съзтезание...

LaChupacabra
02-17-2011, 16:58
6. Обединението на Египет е извършено при :
а) Менес б) Рамзес ІІ в) Хеопс г) Тутмос

??? При Нармер е извършено???

да наистина о.о

RY
02-17-2011, 17:00
Отговорът е Менес...спори се дали Нармер и Менес са един и същи човек,но все пак се приемат и двете като едно. :)

awesomesheepy
02-17-2011, 17:16
Написах си съчинението в/у Опълченците,и ми е доволно..
Най-после..изрових отново от хиляди помагала,но се получи много добро,и се надявам на 6-ца,утре като ги събере (:
Остава ми по История,но след 22:00 ще уча..;/ 'въх,нищо не знаммммммм по история бе.. :С гррррр. :-o

LaChupacabra
02-17-2011, 17:24
лелеее много ме мързи да ги решавам тея задачи... -.- а и не мога на всичкото отгоре ;@

BlackEyedPeas
02-18-2011, 05:13
Пффф... оспах се за първи час! :lol: :lol: Ся ще ходя за 2-рия xDD

beachgirl
02-18-2011, 07:58
охх вече се разколебавам за олимпиадата утре по математика .. така де пробния изпит ... ; (( хорааа сега почнах да решавам задачите от същия ама от миналата година ии от първия модул на мога да реша 6-7 задачи а да не говорим за втория .. ; (( лелее супер яко ще се изложаа .. не искам да ходяя ..
иначе днес ще ни връщат по РЕ и по МАТ контролнитее .. малее .. тоя срок засега не върви много добре ; ((

kik7
02-18-2011, 08:43
днес имам тест върху еднаквите триъгълници искам 6 :D .. до сега учих .. напоследък времето изобщо не ми стига :(

sasec
02-18-2011, 10:49
kik7, късмет днес. :) а иначе и аз имам такова чувство, че не ми стига времето. особено в четвъртъците....примерно вчера: почнах да уча в 14:00 и свърших в 23:00. разбира се, правих почивки, но въпреки това е много.

awesomesheepy
02-18-2011, 10:54
Ух,болна съм ;/ днеска имахме турнир волейболен,и не влязохме в 2-3 часа.Правихме тест по История..беше кофти,дано имам 5. :-o

По Литература ни върна тестовете в/у Българският език - имам 6 (: йейе
Събра съчиненията,и там се надявам на 6-ца,щото добре ми се получи.

та,така
утре съм на националното по математика,дано съм ток и жица дотогава ;///

polssa
02-18-2011, 10:55
Аз сега се връщам и Слава Богу ! Неска направо ми идеше да се махна .... тва време ми съсипва напълно настроениетоо :booooomb: :D За утре имам да решавам още задачи и сега ще ги реша, а след това малко на компа да гледам филмчее... успех утре на всички, които ще ходят на състезанието...стискам си палци и на мене, щото нашия господин каза, че ако тук имаме по-висока оценка, от тази през май, ще се счете тази...ох, дано !! :D

theonlyone123
02-18-2011, 11:15
AWWW ужасно много съм щастлива :grin: :grin: :grin: днеска беше адски адски мега якото и забавноо :grin: :grin: :grin:
Са само ще си науча по география и после сиг ще се къпя ;)
А да .. имам 6 по АЕ от днеска :grin:
Аз и утре и в неделя ще ходя на състезанията .. успех на всички (вкл и на мене си :D ) :-)

kik7
02-18-2011, 16:21
теста по математика мина добре :D за 1 задача не съм сигурна а една друга съм я решила до половината .. важното е че последната и най важна ми е вярна :grin: :grin: :grin: :grin: дано да имам 5 1/2 :D имам и 6 по музика :D утре след пробния отивам в 1-я мол :D да си купя дънки и няква блуза .. а в 18 отивам в другия мол :D да гледам TILT :smt007 :D ... сега ще се изкъпя и ще порешавам задачи по математика ..късмет на всички утре :-)

RY
02-18-2011, 16:40
Имам 6 на съчинението по литература. :grin: Гледам в началото на срока да се подсигуря с оценки,че после да съм спокойна и да не ме изпитва. :D
И аз утре съм на пробен..Успех на всички. :-)

LaChupacabra
02-18-2011, 17:15
оххх лелеее...днес тая изпитваше на Българският Език...и изпта няколко деца и за 2 грешки или зацепвания 5...и за повече надолу...и ме хвана страх и не дигнах ръка...и добре че...после в междучасието го казвах на една приятелка и зацепих 5 пъти... :-o ужас... яд меееее :-x исках да си имам 3 шестички да се подсигуря за начало на срок ама карай... и 2 ми стигат :D ох леле откакто започна тоя 2ри срок нямам време за нищичко... утре съм на тва по математика-пробната...а в неделя на тва по БЕЛ ..то ми е по важно...мнооооооого искам да ида на 2 и 3 кръг :booooomb: някой май бяха ходили вече? ако си спомняте няой въпроси споделете :D
охх значи в събота и неделя- олимпиади и ще си правя контурните карти и климатограми за сряда че са много...
за понеделник ще уча стихотворението по РЕ него ще ко кажа не за 6 ами за 7! :)
за вторник ще уча контролното за глагол по български
и за сряда квото ми остане от контурните карти...
охх както казах НИКАКВО време нямам :booooomb:

awesomesheepy
02-18-2011, 17:57
И аз утре съм на пробния по математика :С
Имам чувство че нищо не знам,и че съм забравила половината работи..
през 1-вия срок всичките ми оценки по математика бяха 4-ки.. :/
ще се моля на късмет утре,че :С :-o :smt012 :smt115
Ох,дано се справя.

Успех на всички (:

beachgirl
02-18-2011, 17:57
ИМАМ 5 ПО МАТЕМАТИКАААААААААААААААА ААААААААААААААААА :grin: :grin: :grin: мерси много че се молихте :-) ;дд .. ии така имам и 4 по РЕ ама кой ти го гледа тва ?? целия клас сме 4ки ... не ни пука .. даже се кефим ;дд иии днеска беше супер забавно особено 15те минути след даскало преди да си тръгнем .. такъв смях беше направоо ... ии аз съм и утре и в неделя на състезанията и по мат няма да уча а по бг ще си преговоря само залог, наклонение, видовете изречения .. и това е ...

BlackEyedPeas
02-18-2011, 21:08
Значи доста хора ще ставаме сутринта за пробния изпит 8-) По български в неделя по мога да се справя, но по математика . . . трябва да разчитам на късмета си :(

LaChupacabra
02-18-2011, 21:11
Значи доста хора ще ставаме сутринта за пробния изпит 8-) По български в неделя по мога да се справя, но по математика . . . трябва да разчитам на късмета си :(

и аз съм точно така! :smt045 охх айде успех утре на всички ни! ^^

SladkaZagadka
02-18-2011, 21:15

и аз съм точно така! :smt045 охх айде успех утре на всички ни! ^^

Успех на всички утре .. и на мен :D

LaChupacabra
02-19-2011, 08:03
някой прибра ли се ? аз си тръгнах към 10:30 ... 1ви модул имаше и лесни и трудни задачи... тая с кучето ми отне 20 минути и пак не я реших... а 2ри модул..НИЩИЧКО не реших...fml... бахти задачите :booooomb: сигурно няма да имам повече от 10 точки ама не ми пука <3

:booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:

awesomesheepy
02-19-2011, 08:56
Ох,кофти беше
;/
поне при нас

теста беше г/д..управих го,мисля
но,2-рия модул беше мн sux.
писахме няк'ви раоти,ама ;/ кой знае дали са верни..
особено последните с подробното решение-направих само чертежа на 30-та и малко пописах,ама. :С едва ли ще е верна
а другата за движение задачата,я омотах много :д и не си довърших решението ._.
абе,к'вот стане,неа мрем. 8)

polssa
02-19-2011, 08:59
току що и аз се прибирам.....тия от теста май ги реших (като изключим една или две задачи ), 26,27,28 (свободен отг.) ги реших, а 29 и 30 (описание) съм ги решила донякъде (дано да ми дадат по една точка :D ) ..То май сме на различни области и задачите са ни били различни....айде успех утре на това по БЕЛ (и на мене малко успех няма да ми е излишен :D ) :-)

meriLinka
02-19-2011, 09:00
Нашия изпит е чак в 14.00 :shock: :shock:

awesomesheepy
02-19-2011, 09:03
оо,успех ти желая тогава

дано ви са лесни,поне вашите

и да,на всяка област са различни ;с :-o

beachgirl
02-19-2011, 09:27
и аз току що се връщам .. първият модул мина супер а на втория ми казаха на 26,27 отговорите(и май не са верни), на 28 получих 1,6%, което пак май не е така, на 29 получих 12 часа и 50 минути (и пак не съм сиг) ии на 30 нищо не направих .. а дали са излезли отговорите ??

bbabyy
02-19-2011, 09:32
И аз сега се прибирам от пробния по математика.. преснимах си пробния по БЕЛ от миналата година.. и сега ше го правя..

Първият модул беше кажи-речи лесен.. имаше няко, които бяха много елементарни.. Вторият модул ме съсипа.. А на задачата с процентите от дробта колко получихте? Аз 80% А на задачата с страната АВ аз получих, че е 5 см.

sasec
02-19-2011, 09:39
Така...Състезанието беше добре и може би ще имам над 85 точки. :D

beachgirl
02-19-2011, 09:59
никакъв шанс да мина .. така на задачата с процентите получих 1,6 както вече казах но отговорът е 12% току що я реших с баща ми (той я реши де ;дд ) а тази с АВ аз получих 9 ...

BlackEyedPeas
02-19-2011, 10:00
И аз сега се прибирам от пробния по математика.. преснимах си пробния по БЕЛ от миналата година.. и сега ше го правя..

Първият модул беше кажи-речи лесен.. имаше няко, които бяха много елементарни.. Вторият модул ме съсипа.. А на задачата с процентите от дробта колко получихте? Аз 80% А на задачата с страната АВ аз получих, че е 5 см.

На всеки град е различен. Иначе и аз горе-долу се справих, мисля че имам 15 верни :oops: На втория модул след 15-20 мин целия клас си хванахме пътя, дори тази с 6-ите не можа да реши 3 задачи, но целия клас преписахме и от 1-вия и от 2-ия модул. Даже на 2-ия модул на целия клас първите 3 задачи, които трябваше да напишем на листа с отговорите, имаме еднакви отговори xDD

awesomesheepy
02-19-2011, 10:04
Дано сме се справили.
Ако не,голяма работа. :-o
таковата,знаете ли кога ще излизат резултатите?

И днес ще учите ли ? Какви са ви плановете?

аз мисля да си изгледам останалите епизоди от сериала,да спя,и после да уча,че времето е ужаснО и не става за излизане :С

RY
02-19-2011, 10:26
Първият модул горе-долу..От втория реших тази със смеси и сплави.По-голямото число е 'а' май,ама стойността не ми е вярна.Втората за лицето беше ужасна.От движение частично я реших и на последната геометрична чертежът ми е верен и малко писано..Като цяло ужастно мина..Поне знам на какво да обърна внимание..А и повечето на първия пробен имат ниски оценки.Сега зора ми е да се класирам по история.
За после имам един преразказ.Охх...сега имам чувството,че няма да се справя на изпита. :-# :-# 8-)

musiic
02-19-2011, 11:45
На първия модул 5-6 направих на тото, защото не ми стигнаа времето... :( :( На втория модул реших всички задачи, дано да са ми верни. :D

awesomesheepy
02-19-2011, 12:48
Първият модул горе-долу..От втория реших тази със смеси и сплави.По-голямото число е 'а' май,ама стойността не ми е вярна.Втората за лицето беше ужасна.От движение частично я реших и на последната геометрична чертежът ми е верен и малко писано..Като цяло ужастно мина..Поне знам на какво да обърна внимание..А и повечето на първия пробен имат ниски оценки.Сега зора ми е да се класирам по история.
За после имам един преразказ.Охх...сега имам чувството,че няма да се справя на изпита. :-# :-# 8-)

Понеже сме от една област,имаме еднакви тестове.
И при мен 1вия модул беше г/д.
2-рия беше лошо ;/
1) и аз писах,че а > б ,не знам доколко е вярно 8-)
2) 2-рата беше ужаснаааа,не я написах
3) за смеси и слави получих 300 мл

29-та задача не знам доколко ми е вярна ;/,писах няк'ви работи,ама :с кой знае колко са верни (тоест,тази за движение)
30-та беше ужасТНа! :С направих и чертежа,и малко пописах.

И аз супер се притеснявам как ще се справя на изпита,щом тук се затрудих доста :С :-o

Lanconnection
02-19-2011, 12:53
Който намери отговорите, да свирка! :D На първия реших всички задачи, друг е въпросът колко са ми верни. На втория модул реших първите 3, последните две не успях. :x
Софиянци, който знае със сигурност отговорите да казва кое съвпада и кое не и какво да очаквам. :D А с колко точки се минаваше?
Отговори: А - Г, 2 - Г, 3 - Г, 4 - В, 5 - В, 6 - Б, 7 - В, 8 - Г, 9 - А, 10 - В, 11 - А, 12 - Б, 13 - Б, 14 - А, 15 - В, 16 - В, 17 - А, 18 - Г, 19- А, 20 - В, 21 - Г, 22 - А, 23 - В, 24 - В, 25 - Б, 26 - а е -1, а другият корен е -2
27 - 7,5 (Реших, че триъгълниците са еднакви :D и оттука АВЕ става равнобедрен и като го изчислих получих 7,5)
28 - 12%

musiic
02-19-2011, 12:57
Който намери отговорите, да свирка! :D На първия реших всички задачи, друг е въпросът колко са ми верни. На втория модул реших първите 3, последните две не успях. :x
Софиянци, който знае със сигурност отговорите да казва кое съвпада и кое не и какво да очаквам. :D А с колко точки се минаваше?
Отговори: А - Г, 2 - Г, 3 - Г, 4 - В, 5 - В, 6 - Б, 7 - В, 8 - Г, 9 - А, 10 - В, 11 - А, 12 - Б, 13 - Б, 14 - А, 15 - В, 16 - В, 17 - А, 18 - Г, 19- А, 20 - В, 21 - Г, 22 - А, 23 - В, 24 - В, 25 - Б, 26 - а е -1, а другият корен е -2
27 - 7,5 (Реших, че триъгълниците са еднакви :D и оттука АВЕ става равнобедрен и като го изчислих получих 7,5)
28 - 12%
Трябват повече от 75 точки включително за общинския кръг. :)

bbabyy
02-19-2011, 13:16
28 - 12%

Oт къде си? Защото може да не са ни еднакви тестовете.. значии моята 1 ва задача на 1 вия модул е 5-5:3/5 .. 2 рата е " Числото 0 е корен на уравнението" На теб така ли са ти?

bbabyy
02-19-2011, 13:20
Моите отговори са:
1-Б ; 2-Б ; 3- Г ; 4- А ; 5-В ; 6-Б ; 7-Б ; 8-Г ; 9-Б ; 10-В ; 11-Б ; 12-Б ; 13-4900 ; 14-Б ; 15-Б ; 16, 17 и 18 ги налучках и не съм записала отговорите на листчето ми.. 20-В ; 21- В ; 22, 23 и 25 пак ги налучках; 24-Б

Lanconnection
02-19-2011, 13:30
Едно наистина е Б и 4 си е А....Защо трябваше да бъде в 9, ве. :x Тез грешки съм ги допуснал от невнимание, много ме е яд. Дано 27 да ми е вярна и да го докарам до 75 точки. :D
Другите като ги гледам мисля, че са ми вярни.

bbabyy
02-19-2011, 13:33
А на втория модъл не реших поч'ти нищо.. 27 ма ми е 5 см. 28ма е 80% На 26та нещо клепах там.. първо ми излезе 2/3 и -1/2 после едно момиче ми подсказа и писах, че а=-1 ;Д

RY
02-19-2011, 14:57

Понеже сме от една област,имаме еднакви тестове.
И при мен 1вия модул беше г/д.
2-рия беше лошо ;/
1) и аз писах,че а > б ,не знам доколко е вярно 8-)
2) 2-рата беше ужаснаааа,не я написах
3) за смеси и слави получих 300 мл

29-та задача не знам доколко ми е вярна ;/,писах няк'ви работи,ама :с кой знае колко са верни (тоест,тази за движение)
30-та беше ужасТНа! :С направих и чертежа,и малко пописах.

И аз супер се притеснявам как ще се справя на изпита,щом тук се затрудих доста :С :-o
Да,на смесите и сплави е 300 мл,за нея поне съм сигурна.
На първия имаше някои много дълги задачи с гадни степени..Като излязат условията ще помоля госпожата от уроците да ги решим..Иначе в понеделник ще й кажа само задачите,които помня.И започвам здраво да решавам трудни задачи,че...

LaChupacabra
02-19-2011, 14:59
ейй честити ни 200 страници! ^^
охх аз посмъртно няма да ида на 2 кръг ЛОООООЛ ох мен ми е някво тегаво... всмисъл щом не можах да реша нито 1 задача от 2 модул....какво ще правя края на май...ужас...
охх сега пак ще си правя контурните карти..писна ми ама няма как :D и ще уча за утре за съзтезанието...ох мнооооооого искам да ида на 2 кръг... стискам палци на всички ни :] ии ще си поуча стихотворението по РЕ за понеделник....
утре след съзтезанието ще се размотавам малко навън и след това ще си уча... оу на мен ми остана да ходя на олимпиадите по история,география,2 кръг на биология[да се надяваме после и 3],лингвнистично кенгуро по АЕ и стискам палци за 2 и 3 кръг по БЕЛ...
8-)

RY
02-19-2011, 15:06
Ей браво за втория кръг по биология и стискаме да се класираш и а другите. ^^
Вие поглеждали ли сте задачи от математическа лингвистика? 8-) Изглежда ми много интересно и искам да ги учим..но са и адски трудни.
Сега трябва да се къпя и да правя преразказ. :С

LaChupacabra
02-19-2011, 15:16
ее мерси много :]]
досега не бях чувала за тази математическа лингвинистика...разтърсих се в google и изглеждат страаааашно интереснси :shock: не съм предполагала,че каквато и да е математика може да ми е толкова интересна :D

MegiBoOm
02-19-2011, 15:27
Аз пък си направих целия първи модул, ама дано ми е така!
От втория:
-направих първа задача
-втората не я, а едно момиче ми каза, че мисли, че е 7,5 и аз: ми не не е :D (мн съм зле) 8-)
-третата с процентите я окепазих още отначало 8-)
-четвъртата й напраих само таблицата и дотук бях :D
-петата - направих й изключително точен чертеж, написах дадено, да се докаже и послеее :D :D

БТВ: ЧЕСТИТИ НИ 200 СТРАНИЧКИИИИ! :grin:

awesomesheepy
02-19-2011, 15:29
Да,на смесите и сплави е 300 мл,за нея поне съм сигурна.
На първия имаше някои много дълги задачи с гадни степени..Като излязат условията ще помоля госпожата от уроците да ги решим..Иначе в понеделник ще й кажа само задачите,които помня.И започвам здраво да решавам трудни задачи,че...

йеейейййе,поне 1 задача от 2-ри модул ми е правилна,това за сега :д другите ще видим какви съм ги натъкмила..;///
боже,кво ще правим на изпита? :С

Честити ни 200 страници. (: Все така активни да сме си 8)