PDA

View Full Version : На горещия стол е... Electra

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

galaxy29
08-09-2014, 11:43
анджи, тя е пускала снимки, в гуглето я има :д малии, наистина :cool: ужас ужас, защо ме издаде така :с
не е ужас
иначе съм съгласна за вратлето :д
а оригамите ти са яки

за или против смъртната присъда?

IWannaBeSedated
08-09-2014, 12:25
любими филми/книги/песни/цитати/спортове ["Спасителят в ръжта", "451 градуса по Фаренхайт", "За мишките и хората"

Охо, грабна ми вниманието 8-)
Би ли зарязала всичко, за да започнеш нов живот на далечно място?
Правила ли си саможертви за приятел/ка?
Какво са за теб книгите?

DisappointedDreamer
08-09-2014, 17:09
Казваш, че за теб да си успял, означава да си в "мир със себе си". Според теб, мирът насърчава ли промяната в един човек?
Би ли искала да живееш в Рая? //този рай, за който сме чели в библията.
В какво вярваш?
Кои са най-силните ти принципи?
Как преодоляваш срама?
А срама от грешките си?
Какво за теб означава 'да сгрешиш'?
Защо хората казваме 'извинявай'?
Кое е най-лошото наказание?
А най-хубавата похвала?
Кога за последен път осъзна, че живееш?
Как се изгражда морала?
Кои неписани закони следваш?
Какво е интуицията за теб?
Ти притежаваш ли я?

Dagichka
08-09-2014, 17:34
Colouring

Щастлива ли си в момента? не, но.. окей съм
Имаш ли верни приятели, на които можеш да разчиташ на 100%? имам една истинска приятелка и няколко момчета, които биха направили всичко за мен :3
Какво му трябва на човек, за да е щастлив? това, което той вътрешно търси и бленува.. за всеки различно, но предполагам, че няма човек, който да не иска любов в живота си
Кой ти е най-близкият човек? трудно ми е да преценя.. със сестра ми не споделям особено, но все пак сме една кръв, иначе най-добрата ми приятелка предполагам
Ако те потърси непознат номер, но не видиш навреме, след това ще му звъннеш ли? редовно го правя тоя номер :cool:
Предприемаш ли първата крачка с момчетата? нямам голяма история с момчетата, но да, правила съм я
Имала ли си сериозна връзка? Колко време продължи? за мен всяка връзка, в която влизам е сериозна.. хах за жалост разбрах, че не и за другата страна винаги е така. 3 месеца ми е най-дългата
Какво трябва да притежава едно момче, за да те спечели? ох, като знам по кви задници си падам лошо ми става :д да е забавен, да имаме допирни точки, да е интересен като личност
Кой цвят преобладава в стаята ти? кафяво :с
Имаш ли рамки със снимки някъде близо до теб? С кого си на тях? нямам рамки, но имам на корковата дъска до бюрото ми снимка на сестра ми като малка
Изкарваш ли си снимки на хартиен носител или всичко ти е на компа. Мен много ме е яд, защото почти не си изкарвам. Искам да си наредя сумати в албуми.. НЯКОЙ ДЕН! оо колко позната история! всичко ми е на компа, освен разбира се някакви снимки от детсвото, когато още сме нямали модерен апарат и комп :д мерак ми е да снимам с един стар Зенит и да ги изкарвам на лента, но все още се уча да хвана цаката, пък и скъпичко излиза
Мислиш ли, че си умна? имам нещо като фотогенична памет и запомням примерно дълги уроци от 2-3 прочита, но ги забравям след изпитването, така че не, не се смятам за умна, но се смятам за ученолюбива
Харесваш ли се визуално? твърдо не :д
Пушиш ли? Пиеш ли? Любим алкохол? не пуша, само в период на филми измъквам отнякъде една цигара и я паля. не пия твърд алкохол, бира и шампанско обичам иначе
Най-лудото нещо, което си правила напоследък? Ако не се сещаш може и да не е напоследък. най-лудото.. като малка хаха бутала съм си бобени зърна в носа и за малко да се задуша :д иначе планирам скоро да скоча с бънджи
А най-глупавото? може би пак горното :д а най-глуповото напоследък е, че пак си посегнах
Съжаляваш ли за нещо? съжалявам за отминали хубави моменти, макар да знам, че няма никакъв смисъл.. и съжалявам за хора, които ей така от нищото са си тръгнали от живота ми..
За какво си мислиш късно вечер? за да съм будна късно вечер значи ме държи някаква емоция или случка свързана с важно човече за мен.. или пък се филмирам и си мисля за вселената, какво правя аз с живота си и някакви такива :д
Разкажи ми един твой летен ден. о, лятото напук на всички закони за мен е най-мъртвият сезон. старая се да не мързелувам много-много, ставам към 9, правя си закуска, сядам на лаптопа и откарвам с часове :д после, ако имам планове с някое другарче излизаме из борисова на по бира, обикалям малко улиците и пак се прибирам, чета книжка/гледам филми и пак ям. абе лятото ми е сезон за прогресивно дебелеене като цяло :cool:

Dagichka
08-09-2014, 17:34
102

имаш ли си термосче =) имам си душа, даже две термосчета :P

Dagichka
08-09-2014, 17:36
Andjyy

Dagichка,кое беше последното културно мероприятие,което посети? бях на изложба на комикси свързани с расизма с една приятелка

Dagichka
08-09-2014, 17:43
heartshapedbox

От Пловдив съм всъщност, но минавам през Шопията чат-пат оо значи ще го измислим :3

С коя известна личност жи се срещнала, ако имаш възможност? не уточни жива или мъртва, така че бих казала Боб Марли. иначе би ми било интересно да разговарям с Ръсел Бранд
Консервативна ли си? хмм знам ли, предпочитам нещата така, както аз ги усещам за правилни, което понякога съвпада с нормите, понякога не
Сексът колко важна част от една връзка е? за мен не е особено важен, по-скоро самата интимност като докосване е важна, но за мъжките.. е ясно :д
Най-дългата ти връзка? 3 месеца
Какво измайстори последно? оригамки
Гледала ли си eternal sunshine of the spotless mind? не, но звучи хубаво и ще му метна едно око
Кой е първият закон, който би създала/променола, ако попаднеш в Парламента? не искам да попадам в парламента :cool: иначе предполагам бих легализирала марихуаната, просто за другите закони не съм запозната толкова
Би ли се омъжила за чужденец? разбира се, стига да го обичам
Сега обичаш ли? винаги се старая да обичам.. и то не конкретно само Радка или Петкан, а просто.. обичам. :)

Dagichka
08-09-2014, 17:44
TheDevilInMe

Dagichka, не знам сестра ти колко е добра във всичко, но ти със сигурност си много интересна и приятна личност сама по себе си, с удоволствие те чета. оо благодаря ти, много мило ми стана :)

Гледала ли си "Като две капки вода" ? оо да, и двата сезона даже :д интересно е като формат, приятно за гледане и слушане

Dagichka
08-09-2014, 17:52
IWannaBeSedated

Охо, грабна ми вниманието партийка по книги, а :cool:
Би ли зарязала всичко, за да започнеш нов живот на далечно място? оо да, особено в момента
Правила ли си саможертви за приятел/ка? извинявала съм се, когато не съм била виновна, унижавала съм се, прощавала съм, когато са ме мамели и дори завличали с пари.. така че май да
Какво са за теб книгите? книгите са.. любов. бягство от реалността. други светове. въобръжение, но и груба действителност. измислица, но и истина.

DisappointedDreamer
08-09-2014, 18:04
защооо не отговаряш на моите въпроси :(

Dagichka
08-09-2014, 18:07
DisappointedDreamer

Казваш, че за теб да си успял, означава да си в "мир със себе си". Според теб, мирът насърчава ли промяната в един човек? оо да. когато човек е в мир със себе си той се пуска от лошите неща, от лошите навици или хора, които е задържал, става по-уравновесен, нужда се от по-малко във всички аспекти, което за другите изглежда като промяна, че дори и като "лудост"
Би ли искала да живееш в Рая? //този рай, за който сме чели в библията. не мисля..
В какво вярваш? вярвам, че ние хората сме направени от същия прах като звездите и че сме свързани и всеки човек е отделна галактика (galaxy 29, знам знам :cool: ) вярвам, че има нещо (карма, бог, съдба), което балансира всичко в тоя живот и за всяко твое действие следва обратна реакция, било то добра или лоша
Кои са най-силните ти принципи? че съм морална. морална към хората около мен, към непознатите и най-вече към себе си. точно това, че не нарушавам своите принципи под натиска на мнение (било то на приятел, непознат или обществото като цяло), а само под моето си вътрешно усещане. и не знам дали се води за принцип, но съм против насилието във всички форми и за всички хора/животни/растения, така че не го нарушавам
Как преодоляваш срама? мноого трудно. обикновено след 2 бири или като се разлигавя :д но напоследък се старая да го преодолявам просто като правя това, от което ме е срам - да се запознавам с нови хора без да ми пука дали ме гледат и съдят по външния вид
А срама от грешките си? преодоляване не е точната дума.. имам моменти на силна депресия и черни дупки, понякога се самонаранявам и след няколко дни просто всичко.. отминава
Какво за теб означава 'да сгрешиш'? да избереш действие/ход/думи в дадена ситуация, от които после последиците да не са хубави както за теб, така и за други създание около теб
Защо хората казваме 'извинявай'? за жалост рядко го съзнаваме наистина извинението, по-скоро е навик.. просто думичка..
Кое е най-лошото наказание? отдалечаването на човек физически и духовно от теб, както и насилие от близък човек
А най-хубавата похвала? една топла прегръдка, две мили думи
Кога за последен път осъзна, че живееш? точно днес, и то когато пътувах по магистралата.. пътят и движението винаги ми помагат да си го напомня това и да изляза за малко от вглъбените си филми и да осъзная, че хей! аз живея в момента, дишам, наслаждавам се на хубавата гледка и още милиони души като мен щъкат по тая земя
Как се изгражда морала? с примери и случки, както и вътрешно усещане за правилно и неправилно
Кои неписани закони следваш? по-скоро ме питай кои не следвам :д
Какво е интуицията за теб? вътрешно чувство, тъничко гласче, което знае нещата още преди мозъкът да ги е разбрал
Ти притежаваш ли я? мисля, че да. поне щом се отнася за хора, досега интуицията не ме е лъгала

отговарям отговарям, просто се мъча да обработя едни снимки от днес и компът милият цепи :cool:

DisappointedDreamer
08-09-2014, 18:18
Не ми разбра въпроса. :( Мирът предразполага към спокойствие, който на свой ред предразполага към по-малко конфликти и проблеми и т.н. А не мислиш ли, че точно тези конфликти са мотиви за промяна?

Откъде идва това вътрешно усещане за правилно и неправилно?

//садната съм. за пръв път задавам толкова много въпроси и получавам толкова кратки, недоизсмислени отговори. меех.

Маргаритка
08-09-2014, 18:49
любим цвят?
любимо животно?
домат или краставица?
защо стана вегитарианка?
имаш ли татуси/би ли си направила?

Маргаритка
08-09-2014, 18:50
Colouring

А най-глупавото? може би пак горното :д а най-глуповото напоследък е, че пак си посегнах
[/b]
Хмм наистина си интересна за четене, а и вярвам попринцип си си. Нямам въпроси като цяло, но това, че си посягаш ми се запечата. Тъй като и аз преди години бях за някoлко месеца в някаква тинейджърска депресия и приятел ме убеди колко е успокояващо, бях се рязала веднъж. И съжалих още на следващия ден. Не защото имах бледи белези, а защото си го позволих. Замислих се как всичко е преходно, и най-заплетените и тегави периоди отминават, и най-незабравимите хора се забравят, че колкото и трудно да изглежда нещо в даден момент, никога не знаеш какво ще се случи утре. Не мога да си представя какво ти се е случило/се случва сега, и не искам да ти бъркам в раната or smth, но звучиш тъжно, а нараняването решава ли ти по някакъв начин проблемите?Не те съдя, но винаги ми е било интересно какво кара другите хора да го правят и наистина ли е толкова пристрастяващо и успокяващо. Пожелавам ти тея периоди, в които имаш желание да го правиш да отминават, защото каквото и да е - не си струва.
Самата ти си много по-важна от всичкия bullshit наоколо.

Dagichka
08-09-2014, 19:09
DisappointedDreamer

ненене, ти не си виновна, че аз съм тъпичка и не мога дълго и ясно да си обоснова позицията :cool: трудничко ми е понякога да го правя, ще ме прощаваш

А не мислиш ли, че точно тези конфликти са мотиви за промяна? о, да. никой човек не се ражда в мир със себе си и света около него. през някакъв период от съществуването си - дали като дете само, през тийн годините, когато се осъзнава като личност или дори до старини, човек се сблъсква с какви ли не конфликти, било то с вътрешните си 'демони' както аз ги наричам, било то с родители/любим/а или дори непознати, обществото като цяло. да, обаче смятам, че има един повратен момент, едно проблемче/конфликтче в живота на човек, независимо кога настъпи, което 'преобръща каруцата' и човек осъзнава какво е важно за него и просто.. започва да го прави. оттам следователно идва мирът, който предразполага към спокойствие и до края на съществуването си този човечец няма конфликти и проблеми, които да го докосват

Откъде идва това вътрешно усещане за правилно и неправилно? от пространството и мястото, от което човек идва на тази земя (пак особено дълбокомислено обяснение от мен хаха но наистина не знам как иначе да го нарека, за мен е това). човек се ражда с вътрешни уникални белези, точно затова според мен няма две еднакви души на тази земя. е, това вътрешно усещане, ако не е дошло навреме или е дошло, но в много малка пратка често води до последващи лоши последици

Dagichka
08-09-2014, 19:18
Маргаритка

любим цвят? всичките :д но в момента например бих избрала.. зелено
любимо животно? пак като с цветовете :д въобще не обичам така да категоризирам, нито имам супер силното привличане и възхищение само от един вид от дадено нещо. първото, което ми дойде на ума беше ленивец
домат или краставица? краставица, мога да изям тонове краставици със сол :д
защо стана вегитарианка? защото осъзнах какво слагам в устата си. не смятам, че съм по-висша от животните (както и хората като цяло, но всеки трябва сам за себе си да се осъзнае), че да имам правото,по-скоро нахалството да им отнемам животите (макар и косвено) само за да си задоволя вкусовите рецептори с месото им.
имаш ли татуси/би ли си направила? нямам все още, но ще си направя, определено. за мен е изкуство, начин да изразя нещо значимо за себе си върху моята си кожа, моите си 'стени', които нося докато съм жива

относно въпросът за рязането - благодаря ти за пожеланията :3 и неудомявам наистина кви приятели имаш, че да те насърчават да го правиш :д това си е моя вътрешна битка, която за момента още водя, но се старая да преодолявам. отчасти започнах, защото конкретната физическа болка откъсваше вниманието ми от чувствата и емоциите, които я причиняваха. второ, това е вид самонаказание, защото често изпадам в такива дупки заради реплики, които някой човек ми е казал.. сякаш.. не съм достатъчно добра, чувствам се като парцал и да.. имам и един любим цитат, който също разкрива част от причината да го правя "we cut and kill flowers because we think they are beautiful. we cut and kill ourselfs because we think we are not." иначе да, пристрастяващо е за жалост.

Маргаритка
08-09-2014, 19:22
Любим български автор?
А какво имаш предвид под български стойности рап? :cool:

Dagichka
08-09-2014, 19:33
Маргаритка

Любим български автор? пак не мога да избера само един :cool: мм Дамян Дамянов и Георги Господинов
А какво имаш предвид под български стойности рап? определено нямам предвид Криско, 100 кила, ЕССС и всички тези.. ъм хора, които се самообявяват за рапъри. лично аз заобичах българския рап (а преди бях от тия скептичните) след като един приятел ми пусна трак на Атила, просто.. любов от първо слушане хаха но всеки си има вкус де, но като лирики най-малко просто няма място за сравнение с 'текстовете' на Криско. Атила, Leshper Art Crew, So Called Crew, F.A.R.S., Md Beddah, Ndoe, Спенс и още доста стабилни ги има :3

Blab
08-09-2014, 20:14
Любим български автор? пак не мога да избера само един :cool: мм Дамян Дамянов и Георги Господинов

какво си чела на ГГ? посочи няколко любими неща.
представи си, че съм твой приятел/познат и си говорим за книги/автори и ми препоръчай ГГ.

доколко се ръководиш от чуждите мнения/вярвания/нагласи? би ли се определила като човек със силно изразена индивидуална личност, или по-скоро си участник в група/клика/общество?

какво те отличава от приятелите ти?
а по какво си приличате?
с какво са ти ценни (близките за/до теб хора)?
какво смяташ, че те ценят в теб?

//ще питам още неща, но първо ще сложа вода за чай:Д

galaxy29
08-09-2014, 21:01
пропусна ме ;/

може ли да сложиш yakuza на стола след теб, ако иска?

galaxy29
08-10-2014, 00:38
сега ти прочетох отговорите
как ще се режеш бе, какви са тез глупости... да не си посмяла повече, че такъв тупаник ще ти хвърля, ще те оставя без коса

несигурна си, знаеш ли какво да правиш по въпроса и правиш ли го?

SHPAIdURmeN
08-10-2014, 06:03
Кaкво ознaчaвa, гмеч ?

Мaтериaлното или духовното, кое би предпочелa и зaщо?
Кои въпроси те дрaзнят нaй- много ?

Dagichka
08-10-2014, 06:35
galaxy29

извиняваай, че те пропуснах :*

за или против смъртната присъда? проотив. не мисля, че има някакъв смисъл да накажеш един човек за извършеното убийство с още едно убийство. смисъл да го тикнат в затвора, ако е голяма престъплението една доживотна присъда и той сам ще си умре, пък и ще има повече годинки да осъзнае какво е сторил

Dagichka
08-10-2014, 06:48
Blab

какво си чела на ГГ? посочи няколко любими неща. "Физика на тъгата" донякъде, защото не е моя все пак, в книжарницата бяха свършили копията :с от "И всичко стана луна" са ми любимите разказчета - "Обащиняване", "Дъщеря" и "Старецът и морето"
представи си, че съм твой приятел/познат и си говорим за книги/автори и ми препоръчай ГГ. хей, човек, наистина трябва да прочетеш нещата на Георги Господинов, ако имаш време и бих му дала примерно 3 разказа да прочете, оттам ако му допадне работата е ясна и ще го зарибя да си купи всичките му книги :cool:

доколко се ръководиш от чуждите мнения/вярвания/нагласи? би ли се определила като човек със силно изразена индивидуална личност, или по-скоро си участник в група/клика/общество? някъде по-горе бях писала как си съставям мнение за света наоколо, така че и съм смесица от всичко това, по-скоро приемам чужди мнения, но не като единствената страна на монетата, правя си и мои наблюдения, плюс вътрешно чувство и.. абе не бих се определила като силно изразена индивидуалистка, не съм чак бунтарка дето прави каквото си знае, но определено не съм и безгласна и без мнение. обичам и да съм в група, стига тя да се състои от приятни, земни, отворени хора, но повечето пъти съм сама

какво те отличава от приятелите ти? че съм много чувствителна предполагам, за друго не се сещам.. и че имаме различни вкусове с някои от тях
а по какво си приличате? че сме помагащи, весели, опитващи се да си намерят мястото в света, чувстващи се леко извън стандартната рамка
с какво са ти ценни (близките за/до теб хора)? ценни са ми със самото си съществуване. затова, че са до мен, че ме подкрепят и въобще харчат част от времето си с мен, което е най-големият подарък
какво смяташ, че те ценят в теб? казвали са ми, че съм изключително добра и мила, както и лоялна, предполагам, че това ценят

//ще питам още неща, но първо ще сложа вода за чай:Д чайчее :)

Dagichka
08-10-2014, 06:50
galaxy29

може ли да сложиш yakuza на стола след теб, ако иска? да, разбира се, стига и другите да са съгласни

няма да ме биееш де :с пък и аз имам много коса, бая ще трябва да ме тупаш, докато падне :cool:
несигурна си, знаеш ли какво да правиш по въпроса и правиш ли го? несигурна съм, да, особено на моменти изпадам в такива емоционални дупки и сякаш ставам друг човек, много е странно :о знам какво трябва да направя по въпроса и се старая да го правя, но за момента съм по-слабата и безволевата от 'навика'

Dagichka
08-10-2014, 06:59
SHPAIdURmeN

Кaкво ознaчaвa, гмеч ? нямам идея, ама ми звучи като меч на някой гном :cool:

Мaтериaлното или духовното, кое би предпочелa и зaщо? духовното, определено. материалното като прищевки изразяващи се в нов телефон, лимузина, скъпи бижута и тн. за мен са само нужди на егото на човека, които просто са.. ненужни. както се вика, в гроба няма как да отидеш с всичките си пари. и колкото и да си богат и материално осигурен, ако нямаш и един човек в живота си.. файда няма. духовното е нещо, което те извисява и прехвърля на едно друго ниво, като не е нужно да имаш нещо друго, освен себе си и духовността вътре.
Кои въпроси те дрaзнят нaй- много ? от зададените тук или по принцип? :д сещам се сега например както бях абитуриентка и след изпитите всички познати и далечни познати ме питаха "а сега къде ще учиш", сякаш всеки е длъжен задължително да ходи в уни след гимназията. не че аз няма да ходя, но е по собствено желание, една приятелка не я приеха например в желаната специалност и ще изпусне година, което за мен не е фатално, но видиш ли родителите и се побъркаха, защото нали "какво ще кажат хората".. също така понякога ме дразни въпросът "как си", защото някои го казват ей така, междудругото и дори не си правят труда да изслушат отговора, ако не е стандартното 'добре, а ти'

paradosou
08-10-2014, 07:43
например както бях абитуриентка и след изпитите всички познати и далечни познати ме питаха "а сега къде ще учиш", сякаш всеки е длъжен задължително да ходи в уни след гимназията
ахахахах, лйьбимо :lol: ф балгариа неможе дасе прукопсаь бес више!!!

Айде, оставям оригиналността настрана xD

Познаваш ли хора от НГДЕК? Какви впечатления ти оставят най-често?
Имала ли си интернет увлечение? Мислиш ли, че тия неща са присъщи само на "малките"?
Ако периодите/възрастите в живота на човек бяха животни, кои според теб щяха да са намесени?

skatew
08-10-2014, 08:25
Ако периодите/възрастите в живота на човек бяха животни, кои според теб щяха да са намесени?
Много интересен въпрос

paradosou
08-10-2014, 08:56
Дано не е ирония :)

Deadlock
08-10-2014, 12:38
харесвам те :)

Auriss
08-10-2014, 12:50
усмивкаа :)

Fisherman
08-10-2014, 13:21
Кaкво ознaчaвa, гмеч ?

тва си ти

SHPAIdURmeN
08-10-2014, 14:03
SHPAIdURmeN

също така понякога ме дразни въпросът "как си", защото някои го казват ей така, междудругото и дори не си правят труда да изслушат отговора, ако не е стандартното 'добре, а ти' [/b]

A как успяваш да различиш хората, които истински те питат - Как си ? - ?

Dagichka
08-10-2014, 15:36
paradosou

ахахахах, лйьбимо ф балгариа неможе дасе прукопсаь бес више!!! мъ разбира си :д

Айде, оставям оригиналността настрана xD

Познаваш ли хора от НГДЕК? Какви впечатления ти оставят най-често? хм, познавам едно момче от квартала ми, което завърши нгдек-а, добро ми е мнението, малко си пада националистче тва момче, а за мен неговот е прекалено, но всеки с мнението си :д иначе бях на матура в нгдек, сградата е потресаващо ужасна :о
Имала ли си интернет увлечение? Мислиш ли, че тия неща са присъщи само на "малките"? оо, имала съм. даже една от връзките ми започна колкото и смешно да звучи от фейсбук :д много хора се запознават, че и женят след като са срещнали половинката си в нета.. просто това е още едно поле за изява, друг е въпросът, че там някои се представят за хора, които не са
Ако периодите/възрастите в живота на човек бяха животни, кои според теб щяха да са намесени? наистина много интересен въпрос, skatew не те иронизира, той обича животните :cool: хмм.. детството - маймунка, катери се навсякъде и все яде :д тийн годините - нещо като ленивец, видимо муден и вглъбен в себе си тийн, после в зряла възраст - лъв/лъвица, успокоен и уравновесен, но нападащ всичко, което застрашава семейството му и в старините вече куче, нуждаещо се само от любов и грижи

Dagichka
08-10-2014, 15:40
Deadlock, Auriss усмивкии за вас :)

SHPAIdURmeN

A как успяваш да различиш хората, които истински те питат - Как си ? - ? научила съм се някак си, интуиция по-скоро.. смисъл, ясно ми е, че с непознати и тепърва познати хора това е формалност и е нормално, но иначе го разпознавам, най-малкото по държанието, на някои като им кажеш примерно "горе-долу" и те веднага почват да си разправят техните истории, без да им пука ти защо не си наред и тн.

SHPAIdURmeN
08-10-2014, 16:46
Харесваш ли графити ?

Одобряваш ли тяхното рисуване върху различни сгради ?

Имало ли е въпроси на които все още не си дала отговор ? (Ако ти искаш сподели един въпрос)

Ако разполагаш със достатъчно власт за да спреш Атаките срещу Газа(Палестина), как би го направила ?

Какво слушаш напоследък ?

Fisherman
08-10-2014, 16:51
ахахахах, лйьбимо :lol: ф балгариа неможе дасе прукопсаь бес више!!!

само простия и мързелив човек ще се откаже от знания

Dagichka
08-10-2014, 17:00
SHPAIdURmeN

Харесваш ли графити ? обожаваам, особено когато са направени добре

Одобряваш ли тяхното рисуване върху различни сгради ? одобрявам, харесва ми много как внася цвят в сивотата, но разбира се, ако живущите там са съгласни все пак

Имало ли е въпроси на които все още не си дала отговор ? (Ако ти искаш сподели един въпрос) въпросите може да са хиляди и какви ли не, точно това ми е интересното на стола, че има толкова много и различни въпроси :д нямам претенции за въпроси иначе

Ако разполагаш със достатъчно власт за да спреш Атаките срещу Газа(Палестина), как би го направила ? оох не знам честно казано.. по-скоро бих упълномощила хора, които знам, че са запознати с нещата и ще измислят най-добрия начин те да спрат атаките

Какво слушаш напоследък ? главно спокойни/лееко тъжни песни като например https://www.youtube.com/watch?v=9XvLtpDugHA

Dagichka
08-10-2014, 17:03
само простия и мързелив човек ще се откаже от знания
знанията могат да се набавят от толкова много източници/начини/oпит, че..
това да запишеш нещо просто "ей така", колкото да се каже, че си студент е доста по-малоумно и безмислено от това примерно да продължиш да се развиваш в друга сфера, да работиш или просто да прекараш даден период от време в пътуване/опознаване на света и себе си

Andjyy
08-10-2014, 22:02
galaxy29

може ли да сложиш yakuza на стола след теб, ако иска? да, разбира се, стига и другите да са съгласни

[/b]

съгласна : )

galaxy29
08-10-2014, 22:29
той не иска :{

Dagichka
08-11-2014, 06:25
добрем, ако няма повече въпроси към моя милост казвайте кой да слагам на стола :)

LadyDi
08-11-2014, 06:39
добрем, ако няма повече въпроси към моя милост казвайте кой да слагам на стола :)

Ти си на стола, имаш право на първата дума.

102
08-11-2014, 07:45
Deadlock / SHPAIdURmeN / paradosou / Auriss

Andjyy
08-11-2014, 08:29
papugai
sometimes_
NambyPamby

TheDevilInMe
08-11-2014, 08:35
NambyPamby или пък JustALittleKid :)

Jaune
08-11-2014, 09:25
Изпуснала съм те, Дъгичке, ама те прочетох с удоволствие :)

за Дедлок съм аз

galaxy29
08-11-2014, 10:36
почерня ли
може ли рецептата

Jaune
08-11-2014, 10:40
Зехтин и масло смесвам, овалвам гъбите в брашно /подправено със сол и черен пипер/. Пържат се гъбите до златисто и се махат от котлона, в същия тиган се изсипва към 1/2 чаша бяло вино, настъргана кора от 1/2 лимон и сока на половин лимон, и ябълка на кубчета. Ври на тих огън, докато се изпари виното. Връщаш гъбите в тигана, разбъркваш 5-10 минути и воала.

Jaune
08-11-2014, 10:41
Слаба работа, аз не почернявам:Д

galaxy29
08-11-2014, 10:54
ммммм още днес ще го забъркам :д
мерхси боку

чиста ли е водата :д

Jaune
08-11-2014, 11:07
Отвратителна е :д ама Слънчев..

galaxy29
08-11-2014, 11:10
мда, казаха ми, че е мръсна натам :д

pandabear
08-11-2014, 11:31
http://www.psychologyofgames.com/wp-content/uploads/2011/12/sad_panda.jpg

galaxy29
08-11-2014, 11:40
pandabear искаше преди останалите
нали се изредихте тризначките
според мен е редно тя да седне сега

Dagichka
08-11-2014, 12:22
щом пандичката е искала първа, слагам нея :3

galaxy29
08-11-2014, 12:23
8)

galaxy29
08-11-2014, 12:26
ще ми кажеш ли здрасти или ще ми залепиш дъвка в косата?
печелили ли са ти панда от луна парк?

galaxy29
08-11-2014, 12:35
хобита?
филми?
спорт?

pandabear
08-11-2014, 13:03
galaxy29
ще ми кажеш ли здрасти или ще ми залепиш дъвка в косата?

тъй като мислиш, че съм инфантилна първо ще ти залепя дъвка в косата, а после ще ти кажа здрасти ((((:

печелили ли са ти панда от луна парк?

веднъж на един събор ми спечелиха едно лилаво мече, но аз го кръстих панда.

хобита?

рисуване, готвене, походи в планината.

филми?

нямам предпочитан жанр. сред любимите филми са ми: Pulp Fiction, Se7en, Kill Bill, The Pianist, Vertigo, A Clockwork Orange, Fight Club, The Lord of the Rings, Toy Story, Kung Fu Panda, Hachi: A Dog's Tale.

спорт?

до седми-осми клас ходех на баскетбол. после 2-3 години на плуване. в момента ходя само на фитнес и в нас си правя разни упражнения.
edit: а и винаги съм искала да се науча да играя снукър

galaxy29
08-11-2014, 13:08
;/

от какво пиеш вода?
от кой квартал си?

Deadlock
08-11-2014, 13:09
Може ли някак да отделяш въпросите от отговорите, че трудно се чете? :Р

Познаваш ли се на живо със съфорумци?
С кои (още) би искала да се запознаеш?
Какво е този форум за теб?

pandabear
08-11-2014, 13:27
galaxy29
от какво пиеш вода? май повече от шише.
от кой квартал си? Дружба 2

Deadlock
Може ли някак да отделяш въпросите от отговорите, че трудно се чете? :Р усетих се, да ((:

Познаваш ли се на живо със съфорумци? да.

С кои (още) би искала да се запознаеш? babity, heartshapedbox и fisher-a.

Какво е този форум за теб?

ами нещо, като отдушник, хахах. доста често, когато влезна се разсмивам и се освобождавам от разни неприятни мисли.

Dagichka
08-11-2014, 13:41
ти си ми съседкаа :о

кое даскало си завършила?
жегата навън пречи ли ти?
на кое място мечтаеш да отидеш?
пиеш ли газирани напитки?
имаш ли комплекси, как се справяш с тях?
какво мислиш за дебелите хора?
а за тези със силикон?
обичаш ли сладко?

galaxy29
08-11-2014, 13:56
ще гледаш ли падащите звезди? можеш да си пожелаеш да ти просветне

Deadlock
08-11-2014, 14:02
Влюбвала ли си се в съфорумник, преди да го видиш?
А след като?
Имала ли си връзка със съфорумник?
Правила ли си виртуален секс със съфорумник?
Доколко си различна офлайн и онлайн?
По колко време на ден прекарваш в социални мрежи?
Как влияят те на личността (ти)?
Интернетът убива ли ни, или ни прави по-силни?

pandabear
08-11-2014, 14:10
Dagichka
ти си ми съседкаа :о сетих се аз още като спомена за 204 в една от темите ;3

кое даскало си завършила? 138-мо

жегата навън пречи ли ти? в момента МНОГО

на кое място мечтаеш да отидеш? Шотлндия, Ирландия и Алпите

пиеш ли газирани напитки? не.

имаш ли комплекси, как се справяш с тях? да, не си харесвам бенката на лицето. като си сложа очилата не се вижда много, ама пак ме дразни доста.

какво мислиш за дебелите хора? ако дебелината не е свързана със някакъв здравословен проблем, то просто са безхаберни и мързеливи. не ми харесват такъв тип хора.

а за тези със силикон? ами не ми допадат изкуствените неща. нямам изградено мнение, не познавам такива хора лично, но ако приемем, че е начин да се справят с даден комплекс...ами някак слабохарактерно ми идва.

обичаш ли сладко? много, да.

Andjyy
08-11-2014, 14:22
подейства ли ти супер луната ?:D
за какво все не ти остава време?
любим български филм/актьор/актриса/песен?

galaxy29
08-11-2014, 14:38
леле, какви интригантски въпроси

убивала ли си?
как се чувстваш?
какво правиш?

pandabear
08-11-2014, 14:40
galaxy29
ще гледаш ли падащите звезди? можеш да си пожелаеш да ти просветне да, ама не искам толкова рано да ми просветва. няма да ми е интересно по-натам... :/

Deadlock
Влюбвала ли си се в съфорумник, преди да го видиш? не.

А след като? да.

Имала ли си връзка със съфорумник? да.

Правила ли си виртуален секс със съфорумник? не.

Доколко си различна офлайн и онлайн? на живо съм доста по-приказлива.

По колко време на ден прекарваш в социални мрежи?

напоследък плашещо много. от вчера до днес сигурно са се насъбрали около десетина часа...

Как влияят те на личността (ти)?

не съм забелязала на мен да ми влияе някак, но хората около мен ми изглеждат доста напрегнати и изнервени. онзи ден докато си говорех с една позната и я питах как е изкарала почивката си тя ми каза, че нямала търпение да се прибере, защото нямала достъп до интернет цяла седмица, и това много я дразнело...

Интернетът убива ли ни, или ни прави по-силни?

ако човек знае как да се възползва от него, определено би му помогнал. в повечето случай обаче не става така.

pandabear
08-11-2014, 15:04
Andjyy
подейства ли ти супер луната ? спах като къпана.

за какво все не ти остава време? да си подредя библиотеката по азбучен ред.

любим български филм/актьор/актриса/песен?

филм: Момчето си отива
актьор: Георги Калоянчев
актриса: Невена Коканова
песен: https://www.youtube.com/watch?v=ddy_LQrhJeU

pandabear
08-11-2014, 15:17
galaxy29
убивала ли си? да– муха, комар и без да искам веднъж охлюв.
как се чувстваш? безгрижно се чувствам.
какво правиш? питки, пълнени чушки, скара, супички, десерти, оригамита, добро, Mekansm и чат-пат wards.

galaxy29
08-11-2014, 15:20
питах какво правиш сега :д

pandabear
08-11-2014, 15:25
знам, но понеже са все скучни работи реших да избегна.. ):

слушам музика, пия вода и си мисля за близкото бъдеще.

tireheb
08-11-2014, 15:44
Mekansm и чат-пат wards

lol
lina desolator

pandabear
08-11-2014, 16:29
lol
lina desolator

само в добрите дни, да ;3

skatew
08-11-2014, 18:20
хахаха techi mjolnir killinit

Glamour92
08-11-2014, 18:29
Яла ли си охлюви? Ами октопод? Или жабешко? Изобщо кое е най-откаченото нещо,което някога си яла? xDD

Как би усмирила хлапе,което нервничи,задето в xhamster нямало хамстери?

Сблъсквала ли си се с рептил? Енергиен вампир? Извънземно? Някакъв друг странен субект?

galaxy29
08-11-2014, 18:43
въпросът за xhamster е интересен :д

за какво мечтаеш?
похвали се
оплачи се

Deadlock
08-11-2014, 19:31
Наистина напипах интрига ^^

Най-красивото място, на което си била?

Auriss
08-11-2014, 19:35
^awwww пинокио ^^

girlwithblueeyes
08-11-2014, 19:46
1 От естественна или насилствина смърт би искала да умреш?
2 Как ще реагираш като ти кажат че се налага да ти ампутират ръката ?
3 Случвало ли се е да откраднеш
4 Би ли изпратила децата си в интернат?

Auriss
08-11-2014, 19:48
Би ли изпратила децата си в интернет?
Да, и на мен ми е любопитно хаха :cool:

RagioL
08-11-2014, 19:51
и накрая някой дългогодишен наблюдател да сподели
това ли ви бе най-бедното интервю?

girlwithblueeyes
08-11-2014, 19:53
Оправих го .:D

pandabear
08-11-2014, 20:23
Glamour92

Яла ли си охлюви? Ами октопод? Или жабешко? Изобщо кое е най-откаченото нещо,което някога си яла? xDD

от тези, които си написала съм яла октопод и жабешки бутчета. ама най-откаченото и гадно нещо, което съм вкусвала са стриди.

Как би усмирила хлапе,което нервничи,задето в xhamster нямало хамстери?

ще му обясня, че непослушни пораснали деца, които мислят само за себе си, са решили да си направят лоша шега и запазили снимките на сладки хамстерчета само за тях. но понеже то е послушно и добро дете, ще отидем до зоомагазина, и ще му купя истински, пухкав, бузест и дундест хамстер.

Сблъсквала ли си се с рептил?

до седми клас имах една съученичка с много странни зеници и поглед. седях на задния чин и много често карах момчето до мен да се вглежда във врата ѝ, понеже все ми се струваше различен цвят. плашеше ме, отбягвах да общувам с нея ;д

Енергиен вампир?

познавам хора, сред които просто не мога да стоя повече от 10-15 мин. много ме натоврват и изтощават.

Извънземно?

сънувала съм :}}}

Някакъв друг странен субект?

виждала съм водно конче с две глави

pandabear
08-11-2014, 20:40
galaxy29

за какво мечтаеш?

мечтая да се развия добре в сферата, която съм си избрала. мечтая някой ден да имам собствена изложба. мечтая да създам прекрасно семейство и да притежавам къща в Алпите. и може би да има повече радости в живота на хората, отклокото тревоги.

похвали се

хванах промоцията на едни страхотни кецове за есента и си ги взех.

оплачи се

куч още го боли крачето, струва ми се, че започна да куца повече и ми e кофти доста. утре пак ще го водя на лекар, дано има подобрение и скоро му извадят тоя скапан осил...

pandabear
08-11-2014, 20:43
Deadlock

Наистина напипах интрига ^^ хип-хип-ура ((:

Най-красивото място, на което си била? водопадът Скакля във Враца.

paradosou
08-11-2014, 20:47
една страхотни кецове
днес във форума е плъзнала епидемия 8-)

pandabear
08-11-2014, 20:53
girlwithblueeyes

1 От естественна или насилствина смърт би искала да умреш?

естествена, но без много мъки и без да съм била в тежест на близките ми. ей така от старост, в съня.

2 Как ще реагираш като ти кажат че се налага да ти ампутират ръката?

много, много тежко, защото общо взето от ръцете ще ми зависи бъдещето. но няма да се отчая и предам, определено.

3 Случвало ли се е да откраднеш?

да, от черешите в двора на чичо Kраси, като бях на 12.

4 Би ли изпратила децата си в интернат? Не.

pandabear
08-11-2014, 20:55
днес във форума е плъзнала епидемия 8-)

поправих го, де... :/

pandabear
08-11-2014, 20:56
RagioL
това ли ви бе най-бедното интервю? имало е и по-бедни.

galaxy29
08-11-2014, 21:05
ти ли беше момичето, чийто приятел го беше изненадало по някакъв много мил начин, нещо свързано с изложба? ако да, сподели какъв беше моментът, че съм забравила

Colouring
08-11-2014, 21:09
Разкажи ми виц. Или просто намери някакъв, който намираш за забавен.
Какво за теб е хуморът?
Кое е най-хубавата ти черта?
А най-лошата?
На мама или на тати си се метнала?
Религиозна ли си?
Какво (ще) учиш?
Любим сезон?
А мирис?
Симпатична си ми...хммммммм, колко често ти правят комплименти?
Какво най-много харесваш във външния си вид?
Влюбена ли си в момента?
А била ли си някога?
В колко си лягаш?
Любим певец/певица/група/песен?

pandabear
08-11-2014, 21:27
galaxy29

ти ли беше момичето, чийто приятел го беше изненадало по някакъв много мил начин, нещо свързано с изложба? ако да, сподели какъв беше моментът, че съм забравила

ех...от много време не се бях сещала за този момент, благодаря :) участвах в един конкурс и не ми одобриха картината. доста бях разочарована от себе си и тогавашният ми приятел се издразни супер много, като разбра какво са ми казали. прегърна ме и ми каза нещо от сорта на "абе, пак ще ги разбиеш тея, спокойно". а пък на мен ми беше все тая вече. после мина около месец и аз почти бях забравила за случката, но дойде време за въпросната изложба, а той ми беше откраднал картината ,предният ден, без да разбера, и я беше поставил отвън, пред вратата на въпросната сграда, където вътре бяха оставени одобрените картини, а до моята картината беше поставил надпис "най-перфектната картина, на най-прекрасното момиче". обади ми се по телефона и ми каза да отида на въпросното място. когато пристигнах разни хора се бяха струпали отпред, а той ме чакаше с роза в ръка и малко смутен ми се извини, че не е успял намери любимото ми цвете...

Colouring
08-11-2014, 21:33
AWWWWWWWW, много сладко! Кой е най-милият жест, който някой някога е правил за теб?

galaxy29
08-11-2014, 21:38
:)

защо не спиш?

pandabear
08-11-2014, 22:16
Colouring

Разкажи ми виц. Или просто намери някакъв, който намираш за забавен.

Отива ученик при Далай Лама и го пита:
- Учителю, каква е разликата между жените и перлите?
- Ще медитирам върху това – отвърнал Далай Лама – ела след 3 дни за отговор.
След три дни отива ученикът и Далай Лама му казва:
- Разликата между жените и перлите е тази, ученико, че перлите се нижат от две страни, и отпред, и отзад, а жените само отпред!
- Но, учителю, аз съм чувал, че има жени, които също се нижат и отпред, и отзад!
- Това, ученико, не са жени – това са перли!

Какво за теб е хуморът?

нещо, което търся във всеки. обожавам да се смея.

Кое е най-хубавата ти черта?

наиситна не мога да отговоря. всичко, за което се сещам не е хубаво :Д да речем, че съм добър слушател.

А най-лошата?

когато съм прекалено загрижена за някого, ставам досадна в настоятелността да му помогна някак.

На мама или на тати си се метнала?

на баща ми.

Религиозна ли си? да

Какво (ще) учиш?

ветеринарна медицина.

Любим сезон?

пролет

А мирис?

на момина сълза

Симпатична си ми...хммммммм, колко често ти правят комплименти?

радвам се, мерси ((: знам ли.. чат-пат ми се случва и то без да си ги прося сама, хахахаха! ^^

Какво най-много харесваш във външния си вид?

косата, вратлето, дупето.

Влюбена ли си в момента? не.

А била ли си някога? да

В колко си лягаш? в последно време към 3-4...

Любим:
певец Роджър Уотърс
певица Ейми Лий
група Pink Floyd
песен? Pink Floyd - Hey you

pandabear
08-11-2014, 22:30
galaxy29

защо не спиш?

защото от седмици не мога да си оправя режима. и много се дразня на себе си, но просто така се получава, като не върша нищо пълноценно и мързелувам по цял ден.

pandabear
08-11-2014, 22:34
Colouring

Кой е най-милият жест, който някой някога е правил за теб?

домашна торта под формата на панда :)

Fisherman
08-12-2014, 06:42
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/995066_445734945569688_8722177413774393353_n.jpg?o h=f8dff7bcb9749209bdb81b0f6938e91e&oe=5477C154&__gda__=1415884984_ce8157f156c9cbcc11adc8c36a762e7 8

skatew
08-12-2014, 07:20
Защо си избра ветеринарната медицина?
Разкажи ми някой твой интересен сън, който си спомняш?

Colouring
08-12-2014, 07:39
Бях го чувала преди вица, но ме разсмя. :Д Мерси.

Щастлива ли си в момента?
На кого разчиташ в трудните моменти?
Коя зодия си?
Вярваш ли в зодиите?
Гледам, че си споделила много хубави филми, а какви сериали гледаш?
Кога за последен път ти подариха цвете?
Всеки обича да получава подаръци, а ти обичаш ли да подаряваш?
Сръчна ли си в ръцете и бива ли те в хендмейд нещата?
Любима храна?

pandabear
08-12-2014, 13:07
skatew
Защо си избра ветеринарната медицина?

част от характера ми е свързана с огромното желание да помагам. милосърдна съм много. обичам животните и смятам, че мога да бъда тотално отдадена на тази професия. пък и материята, която се изучава през тези 5-6 години не е суха и скучна. ще правя това, което искам и то с голям интерес, и удоволствие. това е доста важно за мен. а за заплащането след това няма да коментирам. парите идват с желанието за работа и хъса да вървиш напред.

Разкажи ми някой твой интересен сън, който си спомняш?

наскоро разбрах, че в България има dextrophobia rooms, което явно предизвика голямо любопитство в мен щом даже сънувах някакви неща свързани с това, хахах. (който се интересува ето линк: http://dextrophobiarooms.com/?page_id=5 ) та, да...действието се развиваше в тази стая, заключиха ни и имахме един час на разположение, за да разгадаем случая, който ни бяха дали. лошото беше, че трябваше да работим в екип, но не успявахме, постоянно се карахме, понеже бахме аз и още две момчета, с които някога съм имала връзка. времето напредваше, беше ни останал само още един пъзел да решим, но се чу нещо като забързано тик-такане и после силен тропот. някаква мъгла се появи в цялата стая, не ги виждах въпросните момчета, но ги чувах как си говореха, вече звучаха някак приятелски (без да се карат), и сякаш се отдалечаваха от стаята. по едно време мъглата изчезна, бях останала сама, а тези, които ни бяха затворили ми се усмихваха ехидно и в един глас ми казаха „пак заповядай“.

pandabear
08-12-2014, 13:10
Colouring
Бях го чувала преди вица, но ме разсмя. :Д Мерси. Супер, радвам се! ((:

Щастлива ли си в момента?

не.

На кого разчиташ в трудните моменти?

ами на семейството ми. най-вече на брат ми.

Коя зодия си?

телец

Вярваш ли в зодиите?

не много, но ми е интересно да чета понякога разни неща.

Гледам, че си споделила много хубави филми, а какви сериали гледаш?

ох, доста сериали следя, не знам дали ще се сетя за всички: Penny Dreadful, Game of Thrones, Suits, True Detective, Sherlock, Breaking Bad, Da Vinci’s Demons, Doctor Who, The Walking Dead, Banshee, Shameless, The 100, Once Upon a Time, Supernatural, Homeland, The Big Bang Theory, The Following, Hell on Wheels. скоро започнах и The Strain :Д

Кога за последен път ти подариха цвете?

преди две-три седмици

Всеки обича да получава подаръци, а ти обичаш ли да подаряваш?

даже повече обичам да подарявам само ми трябва повечко време, за да измисля и направя нещо хубаво и интересно.

Сръчна ли си в ръцете и бива ли те в хендмейд нещата?

да, но ми е необходимо голямo спокойствие преди да се захвана с нещо подобно.

Любима храна?

пълнени чушки

girlwithblueeyes
08-12-2014, 13:12
1 За или против малките деца да имат скъпи телефони ?
2 Озлоблението част от характера ти ли е ?
3 Винаги ли си искала да се занимаваш с ветеринарна медицина ?

LadyDi
08-12-2014, 13:24
Религиозна ли си? да
Какво е за теб религията?
Спазваш ли каноните и изискванията на църквата?
Към коя религия принадлежиш?
Вярваш ли, че единственият правилен начин да "контактуваш" с Бог е онзи, който изповядва църквата?

102
08-12-2014, 13:52
@LadyDi, бахти досадните въпроси, майна

LadyDi
08-12-2014, 13:53
@LadyDi, бахти досадните въпроси, майна

аре точно мен да не ме дъвчеш, а?

102
08-12-2014, 13:54
какво съм казал
наистина от теб очаквах малко по така въпроси но щом тия са ти дошли

LadyDi
08-12-2014, 13:59
така ми идва на мен
вдъхновението
искам да разбера наистина ли е религиозна или просто вярва, щото има разлика

102
08-12-2014, 14:02
подразбира се че просто вярва
ама нали трябва да се заядем :)
пожелавам ти мир и спокойствие

Dagichka
08-12-2014, 14:04
сутрин рано в претъпкано малко 204 молиш ли се на Бог това опряното отзад в теб нещо да е телефон? :д
каква си била като дете?
повече момчета или момичета имаш за приятелчета?
мислиш ли, че мъжкото приятелство е по-истинско и дълготрайно от женското?
ако имаше среден пол, как би изглеждал той?

102
08-12-2014, 14:08
сутрин рано в претъпкано малко 204 молиш ли се на Бог това опряното отзад в теб нещо да е телефон? :д

ахахахахахаха ходих често до едно гадже там и СЪМ СИ ГО МИСЛИЛ ТОВА ама за момче е някси по-кофти
/соррииии =)

Dagichka
08-12-2014, 14:12
ахахах да същност, надали е приятно и за вас :с
хайде ела пак до дружба, ще ти готвя прегорели мъфини :д

пандичке, още въпроси:
щом обичаш толкова животните, вегетарианка ли си?
смяташ ли, че хората са по-висши и имат право да се разпореждат с животите на животните (в това число да ги ядем, затваряме по зоопаркове и тн.)?

LadyDi
08-12-2014, 14:13
подразбира се че просто вярва
ама нали трябва да се заядем :)
пожелавам ти мир и спокойствие

що да се заяждам?
тя казва, че е религиозна, от къде на къде трябва да "подразбирам" какво има предвид и да поставям под съмнение разбиранията ѝ
затова я питам, щом е религиозна, какви са вижданията ѝ
не разбирам защо ти се заяждаш с мен
нещо си ми много чувствителен

pandabear
08-12-2014, 14:18
LadyDi

не мога да отговоря на въпросите ти, защото нямах предвид, че съм религиозна, а че съм вярваща. неправилно съм се изразила, съжалявам :) успокойте страстите :)

LadyDi
08-12-2014, 14:20
LadyDi

не мога да отговоря на въпросите ти, защото нямах предвид, че съм религиозна, а че съм вярваща. неправилно съм се изразила, съжалявам :) успокойте страстите :)

Не, виж, не съм целяла да се заяждам с въпросите си. Просто ми беше любопитно, ако си наистина религиозна, какви са вижданията ти. Защото аз също вярвам, но не изповядвам религия. Тва е.

pandabear
08-12-2014, 14:20
girlwithblueeyes

1 За или против малките деца да имат скъпи телефони? против
2 Озлоблението част от характера ти ли е ? никак даже
3 Винаги ли си искала да се занимаваш с ветеринарна медицина? не. като бях по-малка исках да се занимавам с криминалистика.

skatew
08-12-2014, 14:24
интересен сън хаха

Я като се заговорихте нещо за зодии, кажи ми датата и часа на раждането ти :cool:

galaxy29
08-12-2014, 14:26
имаш ли любим криминален случай?

tireheb
08-12-2014, 14:28
в таа криминалистика не треа ли да се разглеждат некви трупове
и в тоа ред на мисли, гирле, немаше ли да ти е кофти да гледаш смачкани глави и отрезани крайници? или не ти пречат такива гледки?>

skatew
08-12-2014, 14:31
в таа криминалистика не треа ли да се разглеждат некви трупове
и в тоа ред на мисли, гирле, немаше ли да ти е кофти да гледаш смачкани глави и отрезани крайници? или не ти пречат такива гледки?>
То в това, което си е избрала ще се нагледа на такива неща:д

pandabear
08-12-2014, 16:07
Dagichka

сутрин се качвам от втора спирка и почти винаги успявам да седна, ама като тръгна да се прибирам страх ме набира, особено през лятото...мда, доста неприятно :/

каква си била като дете?

любопитна, послушна и малко по-сладка от сега, хах.

повече момчета или момичета имаш за приятелчета? момчета.

мислиш ли, че мъжкото приятелство е по-истинско и дълготрайно от женското?

приятелството си е приятелство. ако е истинско то ще дълготрайно независимо дали ще е женско, или мъжко.

ако имаше среден пол, как би изглеждал той?

хахааххаха, нещо ей такова: http://prikachi.com/images/962/7533962f.jpg

щом обичаш толкова животните, вегетарианка ли си?

не съм вегетарианка, но не мисля, че обичта ми към животните зависи оттова, с какво се храня.

смяташ ли, че хората са по-висши и имат право да се разпореждат с животите на животните (в това число да ги ядем, затваряме по зоопаркове и тн.)?

за храната...човекът от време оно е преживявал благодарение на животинското месо (и не само де, но главно), приемам го за нещо съвсем нормално и естествено, селскостопанските животни да служат за храна. зоопарковете хич не ми допадат. не мисля, че е редно едно диво животно да се затваря в клетка, че даже и да си плащаш, за да ходиш да му се радваш...

pandabear
08-12-2014, 16:09
skatew

02.05.1995
16:19

pandabear
08-12-2014, 16:19
galaxy29

ами чела съм доста 'досиета' преди време. имаше един сайт, в който са качени много интересни случаи. този, който съм запомнила и ми е направил впечатление е с Чарлз Старкуедър и Карил Фюгейт, и е доста стар. намерих го, ако ти се чете, ето: http://kriminalnidosieta.com/seriyni-ubiytsi/smartonosnata-dvoyka-tcharlz-starkued/

pandabear
08-12-2014, 16:33
tireheb

ами имах желание да се занимавам с нещо подобно. да разкривам и разследвам престъпления. някаква детска мечта ми беше. много Шерлок Холмс и Ханс Грос четох преди време, хах (((: a за подобна гледка тогава не съм мислила. предполагам, че би ми станало кофти на момента, като я видя, но няма да ме впечатли чак пък толкова. к'ви ли не гадории съм гледала на клипчета, на снимки, във филми и тн.

102
08-12-2014, 19:40
хайде ела пак до дружба, ще ти готвя прегорели мъфини :д

азе ли уе
я малко се стегни
нешо питчици питцички картофтченца

Fisherman
08-13-2014, 06:40
То в това, което си е избрала ще се нагледа на такива неща:д

на кучешки черва може да се нагледа,не сравнявай човешки труп с животински

pandabear
08-13-2014, 15:28
JustaLittleKidя

Има ли нещо в живота ти, за което съжаляваш? има, да.

^Би ли го променила, ако имаше възможност?

не, защото благодарение на тeзи грешки успях да израсна по един или друг начин.

Мислиш ли, че миналото диктува настоящето? Защо?

чак пък да диктува, не мисля. миналото е фактор, който не трябва да пренебрегваме. миналото просто е един добър урок :) а пък настоящето и бъдещето си зависят от нас самите.

Обичаш ли да правиш планове?

преди доста обичах. обаче, често оставах разочарована, че не се случват, хах. сега вече гледам да не правя. или поне не дългосрочни.

paradosou
08-13-2014, 15:33
Има симпатичност в теб :), но в момента отговаряш сухо.

Dagichka
08-13-2014, 15:37
имаш ли си талисманче?
носиш ли пръстени?
а обици?
как пазаруваш, сама или с компания, моткаш ли се по моловете или не обичаш?
слушалките ти заплитат ли се, къде ги държиш като излизаш някъде примерно, слушаш ли музика в 204?
плетеш ли си плитки на косата? как си я държиш през повечето време?
ленивец или коала?
имаш ли си сувенири от света, кой ти ги донесе?
гнус ли те е да стоиш до циганка чистачка примерно в градския?

d-r.Zob
08-13-2014, 15:43
Ако трябва да се върнеш безвъзратно назад във времето, кой момент би избарала и защо?
Представи си, че се телепортираш в Африка без пари и телефони насред голямо шосе в саваната. Какво би направила?
Представи си, че нямаш дом и близки хора. Какво би направила и къде би отишла?

pandabear
08-13-2014, 16:50
Dagichka
имаш ли си талисманче?

имам, да. черно камъче турмалин. държа си го в чантата.

носиш ли пръстени? да.

а обици? да.

как пазаруваш, сама или с компания, моткаш ли се по моловете или не обичаш?

предпочитам сама. хич не обичам да се моткам по моловете. даже повечето пъти ходя там на кино, отколкото да пазарувам.

слушалките ти заплитат ли се, къде ги държиш като излизаш някъде примерно?

бях научила един специален начин за увиване на слушалките и не ми се заплтиха. сега спрях да го правя, защото ме мързи и почти винаги са оплитат… :д

слушаш ли музика в 204? да.

плетеш ли си плитки на косата? как си я държиш през повечето време?

плета си, да. иначе през повечето време съм на опашка или спусната =)

ленивец или коала? коала.

имаш ли си сувенири от света, кой ти ги донесе?

от Англия, Холандия и Германия сама съм си взимала. от Русия ми е носел баща ми.

гнус ли те е да стоиш до циганка чистачка примерно в градския?

неприятно ми е да стоя до хора, които не са хигиенизирани.

pandabear
08-13-2014, 16:52
paradosou

мерси :) може би си права. винаги ми е било по-трудно да отговарям пишейки.

pandabear
08-13-2014, 17:33
d-r.Zob
Ако трябва да се върнеш безвъзратно назад във времето, кой момент би избарала?

о, не бих искала да е безвъзвратно...но щом трябва да избирам- лятото на 2002 година, което цялото изкарах при прадядо ми.

защо?
защото той много ми липсва. и защото най-ярките и прекрасни спомени от детството ми са именно оттогава.

Представи си, че се телепортираш в Африка без пари и телефони насред голямо шосе в саваната. Какво би направила?

хахаха, ами зависи в кой годишен период съм попаднала. ако е в дъждовния ще тръгна пеш, докато не намеря хора, които надявам се да ми помогнат. ако е в сухия ще търся някой стар изсъхнал и кух баобаб, в който да се крия за известно време.

Представи си, че нямаш дом и близки хора. Какво би направила и къде би отишла?

има един дом за сираци в Нов хан, който посещавам всяка година и се опитвам да помогна с каквото мога на дечицата. предполагам, че ако ми се случи нещо подобно, това ще е първото място, за което ще се сетя, и за което ще съм сигурна, че няма да ме отпратят, въпреки че не съм им никаква.

Маргаритка
08-13-2014, 19:04
любим герой от GOT? Защо точно той?

pandabear
08-13-2014, 19:41
Маргаритка

сюжетната линия на Аря Старк ми е любима. огромна градация намирам в развитието ѝ. притежава хъс, изострено чувство за справедливост, упоритост, лоялност, борбеност, гордост. все качества, които ценя.

anonymous768631
08-14-2014, 01:08
Ако ти се удаде шансът на живота ти(в професионално естество), но той изисква да избираш между него и приятел/мъж?

Auriss
08-14-2014, 02:15
досра ли ти се докато се опитваше да го асимилираш горния въпрос ?

pandabear
08-14-2014, 05:28
kartacha – не съм много сигурна, че успях да те разбера, но...

ще избера себе си и шанса, който ми се се отдал, колкото и егоистично да звучи :) пък, ако човекът до мен е правилният, то той ще прояви разбиране, и ще ме подкрепи.

pandabear
08-14-2014, 05:30
досра ли ти се докато се опитваше да го асимилираш горния въпрос ?

озорих се малко, честно казано...

pandabear
08-14-2014, 12:47
избирам Deadlock да седне.

galaxy29
08-14-2014, 13:36
ако и тя е навита, супер

как е името ти?
на колко си години?
този път ще кажеш ли къде се намираш?
жега ли е при теб?
хоби?
как изглеждаш?

Dagichka
08-14-2014, 15:18
и на мен ще ми е интересна :)

три качества в човека, които цениш?
имаш ли истински приятели?
в какви взаимоотношения си с родителите си?
имаш ли си свои странни навици, какви са?
коя зодия си?
ако настроението ти в момента можеше да се опише с цвят, кой би бил той?
на колко възглавници спиш?
в какво вярваш?

102
08-14-2014, 15:21
Deadlock - сексапилно загадъчната програмистка с пъпките

Auriss
08-14-2014, 17:01
ако и тя е навита, супер

кой я пита :cool:

Auriss
08-14-2014, 17:02
всъщност имам въпрос - нали не си на Ева някой от фейковете ;/ ?

galaxy29
08-14-2014, 17:07
как ще е фейк :О
и коя е ева????

Auriss
08-14-2014, 17:12
ддз като прочетох на 102 поста се панирах о_о

galaxy29
08-14-2014, 17:13
ама коя е ева ;/

pandabear
08-14-2014, 17:14
ева е пиче

Auriss
08-14-2014, 17:17
^

galaxy29
08-14-2014, 17:19
много ми помогнахте, няма що ;/

ок, Deadlock, коя е ева?
правила ли си секс с негри? ако не, би ли?

galaxy29
08-14-2014, 17:26
коя зодия си?
не ме питай това на първата ни среща, защото ще изсъхна...

Jaune
08-14-2014, 17:29
Май Ева е Дедлок :Д

galaxy29
08-14-2014, 17:30
габи, коя е ева? ;/////

Jaune
08-14-2014, 17:30
:lol:

Jaune
08-14-2014, 17:31
кое е първо*

galaxy29
08-14-2014, 17:33
с какво е известна тази жена?

Jaune
08-14-2014, 17:34
original sin :O

galaxy29
08-14-2014, 17:36
искам да видя нейна тема
ще ми покажете ли

Jaune
08-14-2014, 17:42
ама с тия ебавки никога няма да седне на стола, а ми е супер интересна

galaxy29
08-14-2014, 17:58
уж приятел в нужда се познавал
какви приятели сте вие...

anonymous768631
08-14-2014, 18:42
На първа среща си с някого. Какво би те накарало да си хванеш чукалата и да си идеш без да се замислиш?

Какво мислиш за секса без обвързване?

Какво мислиш за обичането без обвързване(разбирай страха от обвързване)?

Секс с животни?

galaxy29
08-14-2014, 20:39
хайде де

galaxy29
08-14-2014, 23:04
заради шегите ли не сядаш ;/

Deadlock
08-14-2014, 23:28
Не искам на горещия стол, така че ставам. :Р И пренасочваме въпросите към следващия, да не отидат на вятъра.

102
08-14-2014, 23:31
гме4 !

pandabear
08-14-2014, 23:33
JustaLittleKid на стола.

niki1799
08-14-2014, 23:54
nqkoi tyk li e ?

galaxy29
08-15-2014, 01:27
Не искам на горещия стол, така че ставам. :Р И пренасочваме въпросите към следващия, да не отидат на вятъра.
много ти здраве
добре де, разбирам те

хайде сядай, мъник, че много затъпяхме

102
08-20-2014, 07:45
кокблокърка

LadyDi
08-20-2014, 07:56
много би желал... но за кой ли път ти казвам - не се напъвай ;)

draid
08-20-2014, 11:36
Стига си се правил на celebrity, ми казвай да сменям ли заглавието :)

Мне, не мисля.

LadyDi
08-20-2014, 11:39
Ами тогава JustaLittleKid да си избере нова жертва.

nIkEnCeTy_bE
08-20-2014, 12:37
Жалко. Тогава силно се надявам да седне Илия или SpiritInBlack.

RagioL
08-20-2014, 12:41
не си ли избрахте нова жертва бе?

draid
08-20-2014, 12:43
Аз съм много срамежлив, че да ме разпъват на кръст тука толкова много жени. Пък и който е изявил желание е ме е питал каквото го интересува.

Ами тогава JustaLittleKid да си избере нова жертва.

Аз що теб не съм те видял да "седиш" ?

nIkEnCeTy_bE
08-20-2014, 12:46
Повярвахме ти. Хаха Много интересен човек си и колкото и горещ да е стола, ще се научи и нещо смислено и стойностно. ;)

П.П Иначе от жените и аз исках Лейди или Ина. А дано, ама надали де. Хах

draid
08-20-2014, 12:48
Повярвахме ти. Хаха Много интересен човек си и колкото и горещ да е стола, ще се научи и нещо смислено и стойностно. ;)

П.П Иначе от жените и аз исках Лейди или Ина. А дано, ама надали де. Хах

Така, така значи който предлага той залага. Ако седне лейдито, след нея ще седна аз (:

Take it or leave it

nIkEnCeTy_bE
08-20-2014, 12:50
Ще се отметнеш после.

draid
08-20-2014, 12:52
Може би да, може би не. Ако ме познаваше щеше да знаеш какво бих направил и дали държа на думата си (:

nIkEnCeTy_bE
08-20-2014, 12:54
Тука един образ се създава по принцип. Аз съм си изградила мнение и просто с удоволствие ще се радвам да седнеш, когато и да е)

draid
08-20-2014, 12:55
Брей, ама то може ли човек да се радва без удоволствие ? Аз поне не мога като че.

nIkEnCeTy_bE
08-20-2014, 12:57
Е, форум, какво искаш. Всеки различни очаквания има.

LadyDi
08-20-2014, 13:07
Така, така значи който предлага той залага. Ако седне лейдито, след нея ще седна аз (:

Take it or leave it

Недей се пъчи. Сядала съм много пъти, то не останаха въпроси да ме питат, пък и интересът не е голям.
Иначе мен не ме бърка.

nIkEnCeTy_bE
08-20-2014, 13:40
С Лейди и аз съм чела горещият стол, по принцип, но винаги ще ми е интересно отново. Хаха Лейди, интересно ми е разказвала ли си някога историята за запознанството ви с мъжа ти? Имам книжката за Teenproblem и там беше я разказала много сладурско. So romantic :)

LadyDi
08-20-2014, 13:45
С Лейди и аз съм чела горещият стол, по принцип, но винаги ще ми е интересно отново. Хаха Лейди, интересно ми е разказвала ли си някога историята за запознанството ви с мъжа ти? Имам книжката за Teenproblem и там беше я разказала много сладурско. So romantic :)

Еми, който ме е питал - казвала съм... Ама не ми е като визитна картичка и хот топик за всеки разговор :)

draid
08-20-2014, 14:43
Ти да видиш. Да не би да си щастливо омъжена ?

anonymous895156
08-20-2014, 14:52
сложете старчето

LadyDi
08-20-2014, 15:54
Ти да видиш. Да не би да си щастливо омъжена ?

Доколкото един брак може да бъде наречен щастлив :)

И с това, мисля, че се изчерпва основния интерес към мен. Готов ли си да сядаш?

galaxy29
08-20-2014, 19:47
айде някой да сяда де

draid
08-20-2014, 20:18
Доколкото един брак може да бъде наречен щастлив :)

И с това, мисля, че се изчерпва основния интерес към мен. Готов ли си да сядаш?

Нали се сещаш, че няма как да споделям с непознати неща относно моята самоличност хах. Е не всички са непознати де, ама да речем повечето.

Виж какво ще направим, ще седна за едно ограничено време до петък. Не си правете илюзии, че ще отговарям на въпроси свързани с това от къде съм, на колко съм, как се казвам и ред подобни. Ако задавате безмислени въпроси надали ще си правя труда да пишам ако пишете повече от един въпрос ги номерирайте за да мога да отг. по-лесно. Ако ви устройва това може и да си почеша пръстите, ако ли не отива да изпия една минерална вода от мъка.

nIkEnCeTy_bE
08-20-2014, 20:26
Задоволително.

LadyDi
08-20-2014, 20:26
Никой не те кара да си даваш името, ЕГН-то и номера на личната карта.

anonymous895156
08-20-2014, 20:36
одобряваш ли на сто процента идеите на кийосаки или на места не си съгласен с него

draid
08-20-2014, 21:14
Никой не те кара да си даваш името, ЕГН-то и номера на личната карта.

Добре, добре. Нави ме хахахах.

одобряваш ли на сто процента идеите на кийосаки или на места не си съгласен с него

Тъй като все още не съм прочел всичко което е написал, а последно четох нещо негово доста отдавна (разбирай години) ще се спра главно на книгата Богат татко, беден татко която ми остави силни положителни впечатления и като цяло бях съгласен с повечето от написаното в нея. Решил съм скоро да препрочета отново някой от книгите му за да мога да ги анализирам от по друга гледна точка и като малко по улегнал човек. Тогава може би, ще мога да отговоря напълно на въпроса. В книгите има много правилни изводи и като човек, който е имал досег с различен вид бизнес бяха доста интересни за мен.

nIkEnCeTy_bE
08-21-2014, 05:32
1. Поне ще кажеш ли къде живееш, какво учиш или с какво се занимаваш?
2. Каква беше главната причина да се регистрираш и каква е сегашната, която те кара да продължаваш да влизаш тук?
3. Смяташ ли, че детето/децата е/са най - показателното, което можеш да оставиш след себе си един ден?

SHPAIdURmeN
08-21-2014, 06:18
Отказваш ли се лесно ?

Кое би могло да те изкара извън релси ?

Какво е специалното на аватара ти ?

Изкажи своето мнение върху езотериката ?

Auriss
08-21-2014, 06:46
1. Какво мислиш за Пантерката ? Би ли си я взел за жена - да / не / защо ?

2. Защо си толкова негативно настроен към разните феминистки движения ? Не мислиш ли, че въпреки отделните случаи на жени, възползващи се от (един вид) социалния протекционизъм, в крайна сметка плюсовете за (буквално) над 50% от населението на тази планета са доста по-значителни от дребното кокошарство, което демонстрират отделни ндивиди ?

3. https://www.youtube.com/watch?v=Mq0hV4yic4U#t=110 - как ще коментираш това, ако, да речем, се беше случило в Б-я ? (предполагам знаеш руски, ако не - ще преведа, ама то и да не знаеш се разбира повечето)

102
08-21-2014, 07:34
https://www.youtube.com/watch?v=Mq0hV4yic4U#t=110 - как ще коментираш това, ако, да речем, се беше случило в Б-я ? (предполагам знаеш руски, ако не - ще преведа, ама то и да не знаеш се разбира повечето)

всъщност има бутон за субтитри
/трябваше отделна тема да направиш, за да коментират и други

иначе към draid
как се казваш
наркотици ? кога, какви, колко
практикувал ли си сериозно някъв спорт
колко си висок/колко си нисък
забелязал съм че четеш.. мачкаш ли книгите

SHPAIdURmeN
08-21-2014, 09:43
Одобряваш ли това, че Hyundai подготвя собствен Prius ?

Риана и Дрей само приятели ли са ?

Коя храна е за по хубава и по здрава кожа ?

anonymous895156
08-21-2014, 10:33
хомофоб ли си? защо?

golemiq_korab_minava
08-21-2014, 10:45
Защо не искаш да занаем на колко години си, от къде си... ей туй ноемврийските сорпиони сте много потайни.. поне кажи какви са целите ти, желанията и безнаеса, който искаш да правиш.

Dagichka
08-21-2014, 10:54
мисля си, че си към 30 годишен, а това е "тийн проблем", затова ли отказваш да даваш лична информация за себе си?
китайска храна обичаш ли? а индийска/мексиканска и тн. пробвал ли си?
шоколадът и захарта трябва ли да съществуват, въпреки че тялото ни въобще не се нуждае от тази захар?
защо си с този аватар?

xoxi
08-21-2014, 11:52
Други форуми посещаваш ли?
Коя книга прочете последно?
Ако не се лъжа, обичаш да четеш научна фантастика. Коя книга би препоръчал за някой "начинаещ" в този жанр?
Каква музика слушаш?
Запознавал ли си се лично с някой от форума?
Фобии?

draid
08-21-2014, 20:00
1. Поне ще кажеш ли къде живееш, какво учиш или с какво се занимаваш?
2. Каква беше главната причина да се регистрираш и каква е сегашната, която те кара да продължаваш да влизаш тук?
3. Смяташ ли, че детето/децата е/са най - показателното, което можеш да оставиш след себе си един ден?

1.Завършил съм машиностроене в ТУ-София магистър и след това Компютърни системи и технологии пак там.
2. Посещавах форума много преди да се регистрирам, когато пораснах малко повече на акъл и ми се промениха разбиранията се регистрирах с единствената цел да помагам на потребителите, тогава още имаше хора които не задаваха въпроси които и орангутан би измислил по-добре.
3. Не мисля, че децата са най показателното и определено историята го е доказала многократно. Децата могат да са едно от нещата осмислящи живота на човек, но надали са единственото.

Отказваш ли се лесно ?

Кое би могло да те изкара извън релси ?

Какво е специалното на аватара ти ?

Изкажи своето мнение върху езотериката ?

1. Не
2. Глупостта на хората, наглостта и най-вече самочувствие без покритие, също и някои теми свързани с България.
3. Смъртта е интересно нещо, не признава бедни и богати.
4. Струва ми се изцяло лишено от смисъл. Но винаги я е имало и ще продължи да я има. Цялата работа с тайните глупости са малко пресилени.

1. Какво мислиш за Пантерката ? Би ли си я взел за жена - да / не / защо ?

2. Защо си толкова негативно настроен към разните феминистки движения ? Не мислиш ли, че въпреки отделните случаи на жени, възползващи се от (един вид) социалния протекционизъм, в крайна сметка плюсовете за (буквално) над 50% от населението на тази планета са доста по-значителни от дребното кокошарство, което демонстрират отделни ндивиди ?

3. https://www.youtube.com/watch?v=Mq0hV4yic4U#t=110 - как ще коментираш това, ако, да речем, се беше случило в Б-я ? (предполагам знаеш руски, ако не - ще преведа, ама то и да не знаеш се разбира повечето)

1. Какво да мисля, летеше в облаците имаше прекалено високо самочувствие но това вероятно беше от възрастта, може би в последно време малко се е приземила, но продължавам да и засичам някой изхвърляния. За жена не бих взел никоя която не съм опознал лично в продължение на един определен период от време съответно няма как да я взема на база форумни мнения.

2. Против всякакви лишени от смисъл движения съм. Както съм против гей парадите, така съм против и феминистките и ако имаше движение на истинските мъже отново щях да бъда против. Не мисля, че феминистките правят някаква услуга на когото и да е, особено на жените, така че не виждам плюсове за тия 50% от населението.

3.Прехвърлих го много набързо, защото съм страшно уморен. Като цяло не виждам какво прави името на Путин в клипа. Независимо какъв е човек, аз не приемам тоя вид "мъчение". Независимо дали е в Русия или България реакцията би ми била еднаква, няколко смешници които са се събрали да тормозят по слаб от тях. Не стига, че е по-слаб ами и за 3 на 1. Общо взето тия нито са мъже, нито са много смели, особено сях буди тоя с тениската на главата дето се е взел за някой от спец частите. Ако не съм хванал правилно съдържанието на клипа се извинявам, просто нямам сили да го гледам в момента.

иначе към draid
как се казваш
наркотици ? кога, какви, колко
практикувал ли си сериозно някъв спорт
колко си висок/колко си нисък
забелязал съм че четеш.. мачкаш ли книгите

1. Това е въпрос който надали бих обсъждал във форум
2. Не съм вземал наркотици и не бих.
3. Занимавал съм се със ски, тенис на корт. Имах голямо желание да се занимавам и с мотокрос но се ограничих до ендуро, като в последствие започнах да карам само за кеф. Скоро не съм карал обаче за съжаление и ми липсва.
4. 180-181 там някъде.
5. Никога не мачкам книги или учебници които чета/ползвам. Дразня се и на прегънати ъгли. Предпочитам книги с твърди корици.

Одобряваш ли това, че Hyundai подготвя собствен Prius ?

Риана и Дрей само приятели ли са ?

Коя храна е за по хубава и по здрава кожа ?

1. Одобрявам всякакви видове алтернативна енергия и енергия от възобновяеми източници. Всяка наченка на който и да е производител да направи нещо ново, икономично или екологично е чудесно.
2. ......
3. От къде да знам, ям каквото ми е вкусно и каквото ми се яде. Питай някоя жена какво да ядеш за кожа.

хомофоб ли си? защо?
Чак хомофоб надали, просто ненавиждам опитите им да навират в света своята същност която определено не е нормална. Вкъщи да си бъдат каквито искат, ако ще и зоофили или некрофили, но да не ми го навират в очите. Особено се дразня на опитите да се изкарват постоянно жертви и да злоупотребяват с думичката дискриминация.

мисля си, че си към 30 годишен, а това е "тийн проблем", затова ли отказваш да даваш лична информация за себе си?
китайска храна обичаш ли? а индийска/мексиканска и тн. пробвал ли си?
шоколадът и захарта трябва ли да съществуват, въпреки че тялото ни въобще не се нуждае от тази захар?
защо си с този аватар?

1. Отказвам да давам лична информация на когото и да било, особено в интернет. Независимо дали форума е тийн или е мама/тате/баба.com
2. Обичам всякаква храна, аз съм почти на 100% всеяден
3. Всичко може да съществува, докато те задължава да го употребяваш не виждам проблем в съществуването му.
4. Защото смъртта е над всичко, напомня ми някой неща.

1.Други форуми посещаваш ли?
2.Коя книга прочете последно?
3.Ако не се лъжа, обичаш да четеш научна фантастика. Коя книга би препоръчал за някой "начинаещ" в този жанр?
4.Каква музика слушаш?
5.Запознавал ли си се лично с някой от форума?
6.Фобии?

1. В момента освен някой специализирани които да ми свършат конкретна работа в дадена област, други не. Бил съм администратор, модератор на някой сайтове/форуми чиито имена не са от значение.
2. В момента още лигавя "Бледа синя точица", но малко съм в период на застой тия 1-2 месеца. Преди нея мисля, че прочетох "Лявата ръка на бога" и "Петата погибел" - две части от една трилогия. Може и между тях да съм чел някакви други неща, но в момента нямам конкретен спомен за хронология.
3.Одисея в космоса е една брилянта книга която е със стабилна инженерна обосновка и е приятна и интересна за четене или поне на мен беше. Също така е и класика в жанра и е от поредицата "Великите майстори на фантастика и фентъзи" Има една друга стара книга наречена "Пикник край пътя" по нея е направен и един стар филм Stalker, но не се доближава достатъчно до книгата.
4. Слушам всякаква музика, не съм фен на чалгата, въпреки че не съм фанатик който не би стъпил в заведение където се пуска. Иначе от класика през Емил Димитров до рап. Обичам българска музика също така. Нямам конкретен жанр, може песен от даден да ми харесва страшно много и въпреки това повечето от съшият жанр да ми се виждат безвкусни. Рядко сядам да слушам нещо вкъщи да речем или да ползвам MP3 музика от телефон и т.н.
5. Запознавал съм се да.
6. Нямам фобии или поне до сега не съм открил да имам.

Защо не искаш да занаем на колко години си, от къде си... ей туй ноемврийските сорпиони сте много потайни.. поне кажи какви са целите ти, желанията и безнаеса, който искаш да правиш.

Защото като цяло не ви интересува подобна информация. Желанията ми са, целите ми да се случват, а те от своя страна варират в зависимост от възрастта периода и приоритетите ми в даденият момент.

Може да не съм дочел и да съм написал някъде някоя глупост ама ще ме прощавате, че съм страшно скапан в момента.

kalpazanka
08-21-2014, 20:04
Защо не признаваш правилата за употреба на Й и И?
Какво в сегашния семеен кодекс би променил, ако имаше необходимата власт?
Подаде ли навреме тазгодишната данъчна декларация?

nIkEnCeTy_bE
08-21-2014, 20:07
Като какъв човек се самоопределяш?
Какви качества трябва да притежава една жена днес, за да преуспее в живота, и по специално в България?
Лъжата вид премълчване ли е?
Какво смяташ за креационизма? Смяташ ли, че е някакъв вид псевдотеория?

draid
08-21-2014, 20:29
Защо не признаваш правилата за употреба на Й и И?
Какво в сегашния семеен кодекс би променил, ако имаше необходимата власт?
Подаде ли навреме тазгодишната данъчна декларация?

1. Напротив признавам ги, често обаче си лепя както ми дойде, рядко проверявам постове за правописни и ред други грешки.
2. Не съм го чел подробно и пълно за да кажа кое бих променил, пък в момента нямам сили да го чета, ако утре намеря време може и да го огледам. Иначе в момента ми се ще поне 50% от бащите да получават децата след развод.
3. Много хитър въпрос, харесва ми, но няма да отговоря (:

Като какъв човек се самоопределяш?
Какви качества трябва да притежава една жена днес, за да преуспее в живота, и по специално в България?
Лъжата вид премълчване ли е?
Какво смяташ за креационизма? Смяташ ли, че е някакъв вид псевдотеория?

1. Надежден
2. Интелект, находчивост, чар. Ако говорим за преуспяла в стил чалга звезда/миска/ плеймейтка/etc вероятно и слабост към чичковци с наднормено тегло и големи портфейли.
3. Не вярвам ,че човек е еволюирал от едноклетъчно, не вярвам и в образите на конвенционалните богове, но Бог може да бъде наречен всеки Създател/Създатели. За мен е силно вероятно в нашето развитие да има външно вмешателство, особено правдоподобно ми изглежда съдейки по нашето развитие в науката и склонността ни с напредване на развитието ни да си позволяваме подобни вмешателства.

виждам, че не желаеш да разкриваш лична информация за себе си, но все пак ще опитам със следното: опиши ни човека, който седи пред клавиатурата /иначе казано, сподели това, което смяташ за не твърде лично/.

В момента е скапан едва гледащ и мислещ, на всичко от горе и стабилно изгорял от слънцето днес, след което мокрен и от дъжд. Иначе може да се каже, че съм спокоен и уравновесен човек който трудно излиза от релси.

nIkEnCeTy_bE
08-21-2014, 20:31
1. Деспотичен ли си?
2. Ако трябва да си пишеш един ден сватбеният обет, какъв би бил той?
3. Лъжата вид премълчаване ли е?

draid
08-21-2014, 20:35
Напиши го пак в тоя коментар. Сега изчезвам. Други отговори утре по някое време.

shmatarok
08-21-2014, 20:53
1. Смяташ ли се за късметлия? Изобщо вярваш ли в късмет/съдба/карма и т.н.?
2. Какво обичаш да правиш през свободното си време?
3. Удовлетворен ли си от това, с което се занимаваш? Към какво още се стремиш?
4. Как би описал ежедневието си - като по-скоро забързано или предпочиташ да го караш по-спокойно?
5. Кое качество цениш най-много в хората?
6. Домашен любимец някакъв? Обичаш ли животни? И малки деца? 8-)

kalpazanka
08-21-2014, 21:15
1. Кой е по-добрият вариант за семейството- жената да е по-богата или мъжът?
2. Какви клаузи би включил в брачния договор?

Blab
08-21-2014, 21:16
през декември или през януари си роден?

102
08-21-2014, 21:29

скорпион е, брат

Blab
08-21-2014, 21:32
с яко влияние на Сатурн, брат:Д
//ама да не развалям темата

SHPAIdURmeN
08-21-2014, 23:40
Кои са книгите, които са ти направили най-голямото впечатление ?

Религиозен ли си ?

Вярваш ли в нещо, опиши го ?

Каква музика предимно слушаш ?

Любим цвят ?

Как би обяснил феноменът късмет ?

Какъв си (песимист, оптимист, реалист и т.н.) ?

Притежаваш ли анализаторски качества ?

anonymous895156
08-22-2014, 00:14
прогресивен или плосък данък

girlwithblueeyes
08-22-2014, 08:21
Каква е логиката да се съгласяваш на седнеш на горещият стол и да не даваш основна информация за себе си ,като години и т.н. В момента в който си седнал си се съгласил на отговаряш на всякакви въпроси а тези за годините и т.н дори не са кой знае какво .Като искате анонимност просто не сядайте на тоя стол и работата е чиста .

1 Колко често правиш секс ?
2 Гледаш ли порно ?
3 Ако имаше диалема да избереш ти или твой близък да се разболее от рак кой би избрал ?
4 Ако приятелката ти не може да има деца би ли я оставил?

LadyDi
08-22-2014, 08:37
Каква е логиката да се съгласяваш на седнеш на горещият стол и да не даваш основна информация за себе си ,като години и т.н. В момента в който си седнал си се съгласил на отговаряш на всякакви въпроси а тези за годините и т.н дори не са кой знае какво .Като искате анонимност просто не сядайте на тоя стол и работата е чиста .
За него допуснахме изключение, прочети назад :)
+ това, не виждам защо е толкова съществено да знаем точно на колко години е и каква кръвна група е.
Питайте го неща, които да ви дадат представа що за човек е, щото има разкошни хора както на 15, така и на 30.

SHPAIdURmeN
08-22-2014, 08:42
За него допуснахме изключение, прочети назад :)
+ това, не виждам защо е толкова съществено да знаем точно на колко години е и каква кръвна група е.
Питайте го неща, които да ви дадат представа що за човек е, щото има разкошни хора както на 15, така и на 30.

+

И няма да съществува етиката, който лепваме на всеки човек, а това е : възрастта.

girlwithblueeyes
08-22-2014, 08:45
Никъде не съм казвала да дава ЕГН или кръвна група обаче нали се сещаш че ако всеки тръгне да прави така какво ще стане.
Като си седнал ще отгововаряш на всеки въпрос независимо дали ти харесва или не .
Ама какво ли разбирам аз:D

едит-SHPAIdURmeN аз поне не деля хората и не им лепя етикети за годините им ;)

LadyDi
08-22-2014, 08:46
+

И няма да съществува етиката, който лепваме на всеки човек, а това е : възрастта.

кажи го на леля :cool:

LadyDi
08-22-2014, 08:46
Никъде не съм казвала да дава ЕГН или кръвна група обаче нали се сещаш че ако всеки тръгне да прави така какво ще стане.
Като си седнал ще отгововаряш на всеки въпрос независимо дали ти харесва или не .

e какво толкова ще стане?

SHPAIdURmeN
08-22-2014, 09:13

+
Добре казано.

draid
08-22-2014, 09:21
1. Деспотичен ли си?
2. Ако трябва да си пишеш един ден сватбеният обет, какъв би бил той?
3. Лъжата вид премълчаване ли е?

1. Може би се случва в отделни случаи
2. Надявам се да не трябва да пиша подобно нещо когато се женя, не ме радва някак.
3. Лъжата си е лъжа, по скоро можеше да питаш дали премълчаването е вид лъжа, тъй като няма как да лъжеш и същевременно премълчаваш.

1. Смяташ ли се за късметлия? Изобщо вярваш ли в късмет/съдба/карма и т.н.?
2. Какво обичаш да правиш през свободното си време?
3. Удовлетворен ли си от това, с което се занимаваш? Към какво още се стремиш?
4. Как би описал ежедневието си - като по-скоро забързано или предпочиташ да го караш по-спокойно?
5. Кое качество цениш най-много в хората?
6. Домашен любимец някакъв? Обичаш ли животни? И малки деца? 8-)

1. Да мисля, че съм късметлия доколкото може да се вярва в късмета. Имам прекрасно семейство което ме е подкрепяло винаги и никога не са ми налагали ограничения и не са се опитвали да ми поставят целите в живота. Имам някой прекрасни приятели и т.н. Вярвам, че каквото трябва да се случи, ще се случи.
2. Обичам да ходя по планини, морета, къмпинги, извън България. Обичам да ходя на кино, да чета ако имам някоя грабнала ме книжка. Обичам и да карам мотор, нещо което ме разтоварва сериозно.
3. Може да се каже, че съм удовлетворен поне за момента. Винаги се стремя към това да се чувствам добре.
4. Понякога е много забързано, а понякога направо скучно и монотонно.
5. Коректността.
6. Обичам животни нашите гледат котки и куче, аз не гледам нищо тъй като не се задържам 24/7 на мястото на което предимно живея. И малки деца обичам също.

1. Кой е по-добрият вариант за семейството- жената да е по-богата или мъжът?
2. Какви клаузи би включил в брачния договор?

1. Зависи дали жената сама е постигнала богатството си или го е наследила и не е изградила никакви качества през живота си. Мисля, че е добре и двамата да са добре реализирани за да няма напрежение. Жената в никакъв случай не трябва да е луда кариеристка обаче и трябва да има усет към семейство, деца, къща и т.н. (Не казвам да си седи в нас и да готви/чисти/пере) От друга страна малко мъже биха се чувствали комфортно жена им да ги издържа, а и не смятам че в едно здраво семейство "богатството" трябва да се дели. Семейството е едно и парите би следвало да са равно достъпни стига и двамата да са достатъчно отговорни.

2. Със сигурност това зависи от моментното ми материално и финансово състояние. Ако то е значително добро, тогава най-вече бих се погрижил за % които би могла да вземе от него, ако се окаже ялова.

1. Нито едното, нито другото.

Кои са книгите, които са ти направили най-голямото впечатление ?

Религиозен ли си ?

Вярваш ли в нещо, опиши го ?

Каква музика предимно слушаш ?

Любим цвят ?

Как би обяснил феноменът късмет ?

Какъв си (песимист, оптимист, реалист и т.н.) ?

Притежаваш ли анализаторски качества ?

1. Улица Хавър, Нещата от живота, първо те ми изникват в съзнанието, но има и други.
2. Това го казах вече
3. Зависи за какво е, предпочитам черното
4. Нещо което просто се случва, съвпадение може би.
5. Реалист
6. Вероятно

прогресивен или плосък данък

1. За момента предпочитам плосък данък.

1 Колко често правиш секс ?
2 Гледаш ли порно ?
3 Ако имаше диалема да избереш ти или твой близък да се разболее от рак кой би избрал ?
4 Ако приятелката ти не може да има деца би ли я оставил?

1. Зависи дали имам човек до себе си или не. Принципно не обичам много случайният секс, така че това е вариращо. Да речем в повечето случаи достатъчно.
2. Разбира се, нямам сваляни филми на компютъра и никога не съм имал, но това не значи че понякога не се зазяпвам.
3. Зависи колко е близък, но общо взето е лесно - аз.
4. Не. Това не значи, че няма да се разделим за нещо друго в бъдеще, но ако наистина всичко е сериозно и сме семейство вече, няма начин да я оставя заради подобно нещо.

kalpazanka
08-22-2014, 09:27
ялова.

Изключително грозна дума, но това няма значение в момента.
А ако ти се окажеш с репродуктивни проблеми, би ли се решил да имаш дете от жената до теб, но с донорска сперма?

Значи имотното ти състояние към момента на сключване на брак ще бъде определящо за това какви клаузи да включиш в брачния договор?
Имаш ли се за интересчия?
А за използвач/нагаждач?
Каза, че няма да ми отговориш на въпроса за данъчната декларация. Това означава ли, че си безработен?

LadyDi
08-22-2014, 09:31
А ако ти се окажеш с репродуктивни проблеми, би ли се решил да имаш дете от жената до теб, но с донорска сперма?
Не мисля, че имаше предвид "с репродуктивни проблеми".
Ялова понякога се използва и за "развалена стока" (да, също е грозно), но смисълът е по-скоро, че нещата може и да не потръгнат, както трябва.
Или поне аз така го разбирам. Може и другото да е имал предвид.

RagioL
08-22-2014, 09:33

аз давам име, фамилия, точен адрес, ЕГН, банкова сметка, кръвна група, отрицателен резултат от спин тест, рентгенова снимка, име на бивша

нещо пропускам ли?

kalpazanka
08-22-2014, 09:34
Изследване на хепатитни маркери, резултат от квантиферонов тест и имунен статус срещу морбили. Също и дата на подаване на данъчната декларация, както и с колко милиона си напред спрямо миналата, година.
Иначе не вАжиш.
:D

RagioL
08-22-2014, 09:36
укривам данъци, но това да си остане между нас!
става ли?

golemiq_korab_minava
08-22-2014, 09:39

Значи имотното ти състояние към момента на сключване на брак ще бъде определящо за това какви клаузи да включиш в брачния договор?
А за използвач/нагаждач?
Каза, че няма да ми отговориш на въпроса за данъчната декларация. Това означава ли, че си безработен?

Какви са тези въпроси, имам чувството, че го мразиш :D

Draid.... А какви са целите ти? Какво по-точно искаш да постигнеш? Не искам сухи локуми.. Или казваш, или въобще не си за горещия стол.. Ей, ей... това ноемврийските скорпиони :D :D

LadyDi
08-22-2014, 09:40
Ма чакайте бе, данъчна декларация не се подава от всеки работещ човек.
Аз не подавам данъчна декларация, това значи ли, че съм безработна?

draid
08-22-2014, 09:40

А за използвач/нагаждач?

1. Не използвам думата, не като жена която не може да има деца, а като едно общо названия за жена която не е свястна.
2. Това е труден въпрос, вероятно ще ми отнеме доста време да мисля върху него ако се наложи, зависи разбира се и от мнението на жената до мен. Към момента не мога да отговоря.
3. Всеки си гони интереса по някакъв начин. Въпроса е да не го правиш за сметка на другите и да не използваш хората.
4. Много мразя използвачи/нагаждачи. Аз много често казвам точно каквото мисля независимо от последиците.
5. Няма да отговоря, защото не ми допада да отговарям, плюс това не всеки е задължен да подава, а отговоря ли ти давам информация която не желая да научаваш. Може да не се усетиш, а може и да се. Има известни различия за физически и юридически лица.

Draid.... А какви са целите ти? Какво по-точно искаш да постигнеш? Не искам сухи локуми.. Или казваш, или въобще не си за горещия стол.. Ей, ей... това ноемврийските скорпиони :D :D

Какво може да искам да постигна ? Да имам стабилни финансови доходи, които не ме принуждават да мисля какво ще стане като остарея, да имам семейство и да си прекарам отреденото ми време щастливо, Не желая да се впускам в монотонност.

Dagichka
08-22-2014, 09:41
каза, че си против феминистките движения. как би коментирал тази снимка/послание
http://38.media.tumblr.com/ce42f5698a6f459c1b5e87df0096ea24/tumblr_n32pfrvv2A1suxeeyo1_500.png ?

kalpazanka
08-22-2014, 09:42

Не, не го мразя, обаче по останалите теми пише километрични постове, а тука чета телеграми само. Та се старая да го изкарам от тая летаргия. Пък и съм събрала впечатления от не една и две теми в последно време.

Ма чакайте бе, данъчна декларация не се подава от всеки работещ човек.
Аз не подавам данъчна декларация, това значи ли, че съм безработна?

Колежке, то и аз не се занимавах с това лично, а го вършеше счетоводителката, но няма да ми паднат пръстите от ръцете, ако го натракам това в едно изречение, нали?

LadyDi
08-22-2014, 09:44
Колежке, то и аз не се занимавах с това лично, а го вършеше счетоводителката, но няма да ми паднат пръстите от ръцете, ако го натракам това в едно изречение, нали?

Не става въпрос КОЙ ти подава данъчната декларация, а дали си задължена да я подадеш. При мен не възниква обстоятелство да подавам данъчна декларация, защото нямам други доходи освен трудовия си договор.

kalpazanka
08-22-2014, 09:46
Не става въпрос КОЙ ти подава данъчната декларация, а дали си задължена да я подадеш. При мен не възниква обстоятелство да подавам данъчна декларация, защото нямам други доходи освен трудовия си договор.
И пак това би бил по-добър отговор от *не желая да отговарям*.

LadyDi
08-22-2014, 09:47
И пак това би бил по-добър отговор от *не желая да отговарям*.

Ами ако подава данъчна декларация, ама не иска да се знае, че има други доходи? Това е такава информация, която и на мен не би ми било комфортно да споделя.
Защо го въртите на шиш, направо съжалявам, че поисках да седне на стола. Заяждате се за дребни неща.

draid
08-22-2014, 09:52
каза, че си против феминистките движения. как би коментирал тази снимка/послание
http://38.media.tumblr.com/ce42f5698a6f459c1b5e87df0096ea24/tumblr_n32pfrvv2A1suxeeyo1_500.png ?

Може и още да спя, ама не мога да схвана посланието. Изглежда ми без смисъл, обясни ако обичаш.

Ами ако подава данъчна декларация, ама не иска да се знае, че има други доходи? Това е такава информация, която и на мен не би ми било комфортно да споделя.
Защо го въртите на шиш, направо съжалявам, че поисках да седне на стола. Заяждате се за дребни неща.

Ооо не се притеснявай, на мен тя ми е забавна.

kalpazanka
08-22-2014, 09:56
Окей, обещавам публично на следващия, който седне на "горещия" стол, да му сервирам водка с портокалов сок. И да не му задавам въпроси, които изискват по-дълъг отговор от да/не.

:D :D :D

draid, от бедно семейство ли произхождаш?

nIkEnCeTy_bE
08-22-2014, 09:57
1. Как мислиш, на кой от двата пола му е по-лесно в нашата култура?
2. За какво все още не ти достига смелост?
3. Кое смяташ, че има по голяма роля в развитието на човек - какъв се е родил или това, което му се случва?

Dagichka
08-22-2014, 09:58
има се предвид това как жената от малка е учена (поне мен лично майка ми помня да ми е казвала), когато се прибира особено вечер вкъщи бързо да си влиза в хода, да се оглежда като отваря входната врата, респективно да си държи здраво ключовете в ръката и бързичко да влезе "на сигурно"

LadyDi
08-22-2014, 09:58
Окей, обещавам публично на следващия, който седне на "горещия" стол, да му сервирам водка с портокалов сок. И да не му задавам въпроси, които изискват по-дълъг отговор от да/не.
http://d3dsacqprgcsqh.cloudfront.net/photo/awrEYv1_460sa_v1.gif

draid
08-22-2014, 09:59

:D :D :D

draid, от бедно семейство ли произхождаш?

Не. Някой може да го нарекат богато, други средна класа. Зависи кой е човека който задава въпроса. В годините когато хората нямаха почти нищо, караха лади и се редяха за хляб, ние обикаляхме по чуждите курорти.

Доволна ли си ?

LadyDi
08-22-2014, 10:05
http://img-9gag-lol.9cache.com/photo/aRggOQG_700b_v2.jpg

Кое копче?

golemiq_korab_minava
08-22-2014, 10:09
]
3. Кое смяташ, че има по голяма роля в развитието на човек - какъв се е родил или това, което му се случва?

интересно... едноячни близнаци разделени от раждането и живеели в различни семейства, но намерили се след много години се оказва, че те през целия си живот са правили много общи неща - от характер до действия...

LadyDi
08-22-2014, 10:16
интересно... едноячни близнаци разделени от раждането и живеели в различни семейства, но намерили се след много години се оказва, че те през целия си живот са правили много общи неща - от характер до действия...

от зодията е :cool: