View Full Version : На горещия стол е... Electra
За да е всичко чук, трябва и да му пише името в заглавието на темата.
Когато се съгласи, ще му сложим името.
nIkEnCeTy_bE
09-08-2014, 19:54
kartacha, май на него не му се седи особено, защо не избиреш някого другиго да го поразпитаме пък него. ;)
кАрти си стоя, просто прекалено много му напълних главата с въпроси. 8-) човека учи за изпит.
TheDevilInMe
09-08-2014, 19:56
На мен нещо много ми се сяда... пак :D
нидиеи
ко шси кажи мъжъ ти
TheDevilInMe
09-08-2014, 20:05
кото му е на душата
AngelBelchev
09-09-2014, 06:33
Тук съм :) Айде сядам на стола, стреляйте :)
Как се казваш? :D
Кой набор си?
От къде си?
Учиш или работиш?
Фотографията хоби или професия е?
sometimes_
09-09-2014, 08:46
Защо се регистрира във форума?
AngelBelchev
09-09-2014, 11:19
Как се казваш? :D
Кой набор си?
От къде си?
Учиш или работиш?
Фотографията хоби или професия е?
Казвам се Ангел. Набор 87. От Пловдив.Учил съм първо английски и български в Пловдивския, но се преместих в английска филология. В момента работя във фирма Фитнесгруп, занимаваме се с търговия на хранителни добавки и също така организираме състезания по културизъм, Strongman, а последно (неделята, която мина) организирахме на стадион Пловдив турнир по свободни боеве. Имаше 6 мача, бих казал беше доста сериозно срелище :) Давам линк към клиповете, които направих. На който му е интересно нека ги види. https://www.youtube.com/user/angelbelchev87/videos
Фотографията ми е хоби. Започнах преди няколко години когато вкарвах дрехи в БГ и ми трябваха снимки. Използвах фотоапарата на приятел, но така се зарибих, че си взех и аз. Оттам се почна :)
AngelBelchev
09-09-2014, 11:21
Защо се регистрира във форума?
Регистрирах се, защото дълги години част от работата ми е консултант по теми с хранене, тренировки, хранителни добавки, стероиди. От време на време в раздел Спорт и Здраве поствам и ще продължавам да поствам разни полезни статиики. Заради този раздел всъщност се регистрирах, но виждам, че има и други доста интересни неща, които се разискват тук.
Dagichka
09-09-2014, 12:03
ама ти си се регистрирал преди месец само? :о
имал ли си стар профил, познавате ли се с картача, че те сложи на стола?
ти самият взимаш ли добавки, стероиди и тн? какво мислиш за момчетата, дето масово се тъпчат с хапчета и после се хвалят с мускулите, които дефакто не са тяхна заслуга?
какъв фотоапарат имаш?
какво обичаш да снимаш като обект - хора, предмети или природа и защо?
обвързан/необвързан?
в какви взаимоотношения си с родителите си?
какви са трите ти най-добри качества?
AngelBelchev
09-09-2014, 12:28
ама ти си се регистрирал преди месец само? :о
имал ли си стар профил, познавате ли се с картача, че те сложи на стола?
ти самият взимаш ли добавки, стероиди и тн? какво мислиш за момчетата, дето масово се тъпчат с хапчета и после се хвалят с мускулите, които дефакто не са тяхна заслуга?
какъв фотоапарат имаш?
какво обичаш да снимаш като обект - хора, предмети или природа и защо?
обвързан/необвързан?
в какви взаимоотношения си с родителите си?
какви са трите ти най-добри качества?
Нямам стар профил, с Вальо се заговорихме за рисунки и преди няколко дни ми каза за стола. Реших, че ще е интересно и се съгласих :)
Добавки взимам когато тренирам усърдно - основно рибено масло и храносмилателни ензими.
Стероиди съм употребявал макар и малко, но съм чел достатъчно за тях и не препоръчвам ако човек не се занимава професионално със спорт. Освен това стероидите ако ще се взимат е добре човек да си направи едни пълни изследвания да види дали не му има нещо. Абе като ходеща енциклопедия съм по темата, който има питания - да ми пише лично. Пари за съвети не взимам :)
За пичовете, които търсят shortcut to victory чрез химия ще го кажа така - прецакват си собственото развитие ако ги употребяват твърде рано. Ефектът от тях е предимно водна задръжка (особено при най-широкоупотребяваните метан, енантат естера на тестостерона, анаполон и прочее) - мускулите изглеждат големи и плътни, силата се повишава... абе приказка като цяло. Но след край на цикъла много хора губят почти всичко от каченото и се дразнят, а всъщност е можело да задържат огромна част от натрупаната маса ако разбира се са се хранили, тренирали и излезли от цикъла както трябва. Друга грешка при начинаещите химици е предпочитанието към хапчетата, а не инжекциите. Масово в стероидните молекули при хапчетата има атом в 17-алфа алкидна позиция, което ги прави токсични за черния дроб, а те ги приемат като бонбони без да са се поинтересували. Достатъчно е било, видиш ли, че някакъв мутант в залата ги е зарибил.
Фотоапарата ми е Canon 600D с обективи Canon 50mm f/1.8 i Tamron 18-270 f/3.5-6.3. Обичам да снимам всичко красиво и/или идейно. Ако един ден се занимавам професионално с това, бих предпочел travel photography. Искам да обикалям света, да снимам уникални кадри, събития, бит и култура. Да не говорим, че подобни снимки се плащат абсурдно добре от national geographic, animal planet, discovery, etc.
С нашите се разбирам като цяло. Живея самостоятелно, но ходя да ги виждам от време на време. Единствено с брат ми не се разбирам, но и нямам желание.
Трите ми най-добри качества? Лоялен съм към хората, но и отмъстителен ако ме преебат. Гледам философски на нещата от живота, рядко се поддавам на първични емоции - ако нещо ми създаде гняв не реагирам на момента, а на другия ден, когато съм се наспал и премислил. Третото може би е, че като започвам връзка с момиче я започвам с идеята да бъде последна. В смисъл такъв, че като съм с една - съм с една. Не кръшкам, а ако тя направи белята - голяма работа, пътя и следващата.
AngelBelchev
09-09-2014, 12:29
Опиши се с 3 думи
Алчен гологлав кариерист.
chupachups
09-09-2014, 12:58
Имаш ли друго хоби освен фотографията?
Каква музика слушаш? Имаш ли любима песен, изпълнител, група?
Имаш ли татуировки и ако да, какви и защо си си ги направил? :)
AngelBelchev
09-09-2014, 13:08
Имаш ли друго хоби освен фотографията?
Каква музика слушаш? Имаш ли любима песен, изпълнител, група?
Имаш ли татуировки и ако да, какви и защо си си ги направил? :)
Хобита много :) Обичам да обикалям по планината, по възможност с кучетата ми като са на вилата. Нещо като хоби ми е да се занимавам с търговия в ибей и амазон, изкарват се прилични пари. Когато имам повече свободно време обичам да играя игри като League of Legends, Hearthstone, но напоследък ми се случва по-рядко.
Слушам всичко, нямам ограничения - важното е песента да ми хареса. Под всичко, разбирай всичко - рок, поп, опера, метъл, чалга, полка ако щеш.
Имам 2 татуса. Единия (който ми е и първи) исках да е нещо голямо, което не съм виждал преди и се спрях на това https://m1.behance.net/rendition/modules/1129316/disp/813171246117235.jpg .
Втората ми е тази:
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t31.0-8/665115_114568975370298_832733832_o.jpg
За да изпружа среден пръст на всеки, който ми каже, че татуировките са лошо нещо.
bilqnavod
09-09-2014, 13:13
Смяташ ли някога да напуснеш България, ако да - защо?
Как се виждаш след 10 години?
Имаш ли кола, ако да каква марка е?
Как определяш политическото положение на старана в момента? Въобще вълнува ли те това?
Чувстваш ли се успял в България? Ако да, защо?
Има ли нещо, което не си постигнал, ако да - какво е то?
chupachups
09-09-2014, 13:13
Много яки татуси. Особенно големия :D
Каква порода са ти кучетата? И имал ли си преди това други домашни любимци? :)
Dagichka
09-09-2014, 13:16
големият татус е з-в-е-р-с-к-и! :)
какво мислиш за татуираните жени? секси ли са?
а за предразсъдъците за татуировки и боди арт като цяло? отказвали ли са ти работа примерно заради татуировката?
AngelBelchev
09-09-2014, 13:18
Смяташ ли някога да напуснеш България, ако да - защо?
Как се виждаш след 10 години?
Имаш ли кола, ако да каква марка е?
Как определяш политическото положение на старана в момента? Въобще вълнува ли те това?
Чувстваш ли се успял в България? Ако да, защо?
Има ли нещо, което не си постигнал, ако да - какво е то?
Ако напусна българия, то ще е заради държавата, а не заради страната. Спира ме приятелите и природата.
След 10 години се виждам женен с 2 дъщери и 1 син. Ако не съм се оженил до 35, ставам гей и умирам от спин.
Нямам кола.
Политическото положение е пълна трагедия в момента. Управляват ни крадци и мошеници, хората ровят из кофите за боклук докато гореспоменатите са станали по 300 кила и се чудят какъв джип да си купят този път. НЕ гласувам, то няма и за кой при условие, че всички до един са мошеници. С изключение на пича от Хиподил, не ми се рови в гугъл да му проверя името... Та гласувах за него не защото искам да ме управлява, а за да има още 1 глас против онази ехидна лисица Ахмед Доган с неговите циркове.
Чувствам се успял, не защото имам кой знае колко много пари, а защото имам много приятели, които и в огъня влизат за мен. Пожелавам това щастие на всеки.
Това, което не съм постигнал все още, а искам да постигна е да си намеря половинка, която хем да ми е най-добър приятел, хем да е единствената в леглото ми. Замислете се - с такъв човек КОЙ няма да е щастлив? :)
AngelBelchev
09-09-2014, 13:21
големият татус е з-в-е-р-с-к-и! :)
какво мислиш за татуираните жени? секси ли са?
а за предразсъдъците за татуировки и боди арт като цяло? отказвали ли са ти работа примерно заради татуировката?
Нямам абсолютно нищо татуираните жени, даже одобрявам ако не е прекалено много :) На такива предразсъдъци робува миналото поколение, когато е било масово прието, че ако имаш татуировки си бил в пандиза.
Дали са ми отказвали работа заради татуировките? Не, всъщност директорката в една от фирмите, в които работех беше по-нашарена и от мен и татусите ми + дар словото ми ми спечелиха позицията :)
Как ли се е чувствал татуиста,докато е правил малкия татус :D
Влюбвал ли си се?
Страдал ли си за момиче,а момиче за теб?
Имаш ли си приятелка? Сгоден,женен?
Не е ли време за деца?
Липсва ли ти нещо/някой?
За какво все не ти стига времето и/или парите?
AngelBelchev
09-09-2014, 13:27
Много яки татуси. Особенно големия :D
Каква порода са ти кучетата? И имал ли си преди това други домашни любимци? :)
Две от тях са порода барак, а едното е гонче. Членувах в ловна дружинка преди време, но се отказах, защото реших, че да трепя животни ей така за спорта е безсмислено. Ако искам месо - отивам в магазина. Преди това съм имал пак кучета и котки. Последно исках да си купя оцелот или каракал, но струват маса пари, а и като пуснах запитване до агенцията за защита на животните ми казаха, че МОГА да притежавам такава котка, стига да имам 5 декара площ, където да живее.
AngelBelchev
09-09-2014, 13:34
Как ли се е чувствал татуиста,докато е правил малкия татус :D
Влюбвал ли си се?
Страдал ли си за момиче,а момиче за теб?
Имаш ли си приятелка? Сгоден,женен?
Не е ли време за деца?
Липсва ли ти нещо/някой?
За какво все не ти стига времето и/или парите?
Когато татуистката ми шареше пръста ме попита "от всичкото това тялото ти къде те болеше най-много", при което светкавично посочих кокалчето ми на пръста и казах - ей тук :) Харабия много боли на пръста...
Влюбвал съм се веднъж, момичето се казваше Катя и всъщност само за нея съм страдал. Разделихме се заради глупости, аз си бях виновен. След нея съм казвал вълшебните думички колкото да се разпиша, когато някое гадже ми ги каже първа.
Други момичета не искам да се хваля (то не е за хвалба), но са страдали за мен.
В момента сериозна приятелка си нямам. Бях сгоден за кратко, но момата не се оказа читава и избягах навреме.
Не мисля, че преди 30 ми е време за деца. Към 30-32 е kinda ok. Ако намеря свястна мадама сега му е времето да обикаляме, да правим неща заедно, абе да си създаваме спомени като цяло. Те дечурлигата ще се пръкнат като му дойде времето :)
Липсва ми малко повече воля.
Парите все не стигат за още ъпгрейди по фотографските ми техники.
Времето не ми стига да се качвам на вилата ми :)
Dagichka
09-09-2014, 13:36
След 10 години се виждам женен с 2 дъщери и 1 син. Ако не съм се оженил до 35, ставам гей и умирам от спин.
ехее, каква пък беше тази категоричност? предполагам убедил си се сам, че не винаги нещата стават както сме ги мислили по план.. ами ако не срещнеш подходящата до 35, ще хванеш някоя случайна колкото да ти роди деца ли?
AngelBelchev
09-09-2014, 13:38
ехее, каква пък беше тази категоричност? предполагам убедил си се сам, че не винаги нещата стават както сме ги мислили по план.. ами ако не срещнеш подходящата до 35, ще хванеш някоя случайна колкото да ти роди деца ли?
Не разбира се. Ако ще правя деца, ще е по любов. Това го казах в кръга на шегата :)
golemiq_korab_minava
09-09-2014, 13:42
Дагичке, от хумор не разбираш.
chupachups
09-09-2014, 13:49
Кое би искал да имаш повече, момиченце или момченце, ии не е от значение. Защото съм слушала от доста момчета, че искат да имат синове.
golemiq_korab_minava
09-09-2014, 13:50
Как се справяш без кола? Смяташ ли да ставаш шофьор?
Не мислиш ли, че татусите се превръщат в някаква мода? Не вредят ли на кожата в определна степен и защо искаш да се рисуваш, как ти хрумна?
Сам ли си гледаш животните? Ако да, по колко време им отделяш?
Как пожела да ставаш ловец, при положение, че явно нямаш стаст?
Какво смяташ за повечето българи и мислиш ли, че можем да се организираме в свалянето на правителството ни?
Какво ти е мнението за повечето посещаващи фитнес залата?
От глупост ли записа българси в Пловдив и защо не работиш по специалността си?
Каква е нормалната заплата за теб, колкото мислиш, че ти трябват сега и за отглеждане на две деца?
AngelBelchev
09-09-2014, 13:53
Кое би искал да имаш повече, момиченце или момченце, ии не е от значение. Защото съм слушала от доста момчета, че искат да имат синове.
Повече искам да имам дъщери. Ако имам момчета сигурно ще станат като мен. Те да са живи и здрави пък каквото излезе :) Иначе го знам лафа - имаш син - мислиш за 1 човек; имаш дъщеря - мислиш за половината град. Не робувам на тия предразсъдъци.
AngelBelchev
09-09-2014, 14:01
Как се справяш без кола? Смяташ ли да ставаш шофьор?
Не мислиш ли, че татусите се превръщат в някаква мода? Не вредят ли на кожата в определна степен и защо искаш да се рисуваш, как ти хрумна?
Сам ли си гледаш животните? Ако да, по колко време им отделяш?
Как пожела да ставаш ловец, при положение, че явно нямаш стаст?
Какво смяташ за повечето българи и мислиш ли, че можем да се организираме в свалянето на правителството ни?
Какво ти е мнението за повечето посещаващи фитнес залата?
От глупост ли записа българси в Пловдив и защо не работиш по специалността си?
Каква е нормалната заплата за теб, колкото мислиш, че ти трябват сега и за отглеждане на две деца?
Имам крака и нямам проблем да плащам таксита когато ми се наложи. Но да, смятам да стана шофьор и то съвсем скоро.
Засега според мен татусите не са някаква мода, по-скоро прищявка. Вредят на кожата ако се използват некачествени мастила. Не помня как ми хрумна всъщност... просто гореших.
Кучетата ми са при нашите, защото живея в апартамент, а те са в кооперация и има двор с достатъчно място. Тези породи не са домашни :)
Станах ловец заради бащата, да прекарвам повече време с него, но бързо разбрах, че това не е за мен. Нито другите ловци са на моя акъл, нито аз на техния. А и както казах - тези животни не са ми направили нищо, че да ги убивам. В интерес на истината през цялото време им преебавах лова и умишлено плашех животните.
Можем, но трябва да се обединим. Припомнете си хан Омуртаг, синовете му и снопа пръчки.
В залата ходят най-нормални хора, не са нито повече от другите, нито по-малко. Това е тяхното хоби и им харесва. На други им харесва да висят по баровете, да се наливат и сипят снимки във фейсбук, където са бом бок и не знаят къде се намират. И ВСЕ ПАК - кой съм аз, че да съм им съдник :)
Реших да уча това по собствено желание, исках да науча езика, но категорично не и да работя по специалността си.
Една нормална работна заплата според мен при този стандарт е 1000лв, взимам повече, но за отглеждане на 2 деца поне едни 2 палки на месец мисля, че си трябват. Може би и 3 ако човек иска нищо да не липсва на семейството му.
golemiq_korab_minava
09-09-2014, 14:31
На планина с влак ли ходиш, сам, или с приятели? :д
Срещал ли си качествени хора -ловци, или и в твоята дружинка е ,,батак''? Мислиш ли, че животните постепенно изчезват?
Е добре бе, това трябва да се обединяваме вече стана банално и не казва нищо същественно. Мислил ли си по начините и въпросите, по които трябва да се обедим ? Комуникираш ли с колеги по тези въпроси и според теб повечето хора... обикновенни такива.. в обкражаващата ни среда - интересуват ли се реално?
И аз си мислих за 3 :Д но това далеч за мен не означава живот без лишения и спестявания, не мислиш ли?
AngelBelchev
09-09-2014, 14:42
На планина с влак ли ходиш, сам, или с приятели? :д
Срещал ли си качествени хора -ловци, или и в твоята дружинка е ,,батак''? Мислиш ли, че животните постепенно изчезват?
Е добре бе, това трябва да се обединяваме вече стана банално и не казва нищо същественно. Мислил ли си по начините и въпросите, по които трябва да се обедим ? Комуникираш ли с колеги по тези въпроси и според теб повечето хора... обикновенни такива.. в обкражаващата ни среда - интересуват ли се реално?
И аз си мислих за 3 :Д но това далеч за мен не означава живот без лишения и спестявания, не мислиш ли?
Най-често с приятели ходя на балкана - с автобус.
Качествени хора сред ловците бол наистина, просто не е моята среда. Длиа животните изчезват... определени видове да, други се множат като зайци.
На въпроса ти за обединението - да, говоря от време на време с познати, но в крайна сметка не мисля да влагам време и енергия в подобни начинания. Всичко е обект на раздумка и толкоз. Ако имах власт нещата щяха да стоят по съвсем друг начин. Като се замисля не говоря много често с хората за неща като политика, а и не ме интересуват. Интересува ме на мен да ми е добре и на близките ми. Пет пари не давам за който и да е от управниците ни, не мисля изобщо за тях... а и съм убеден, че и те за мен не ги е еня, така че сме квит.
Като стана дума за парите и гореспоменатите 3 бона/месец, имах предвид живот, в който имам всичко необходимо за съществуването ми, но без лишения и ВСЕ ПАК да остава и по някой лев за удоволствия като почивка, екскурзия. На повечето хора 3 хиляди лева на месец биха им били предостатъчни. Но виж, ако искаш да се занимаваш с нещо като (просто даваам пример) фотография и да обикаляш по света - тук говорим за съвсем други цифри. Фотоапарати, обективи, осветление, пари за път и много други разходи.
Dagichka
09-09-2014, 14:45
Дагичке, от хумор не разбираш.
ама ама аз откъде да знам, че се шегува, стори ми се категоричен като го каза и за туй, извинявам се :д
любим спомен от детството?
AngelBelchev
09-09-2014, 14:53
Пети клас, слънчево време, следобед. Усетих парфюма на една приятелка, с която си играехме на двора. Осъзнах, че ме кефи и получих ерекция.
bilqnavod
09-09-2014, 14:54
Изглеждаш ми придирчив спрямо жените, вярно ли е или само така изглежда?
AngelBelchev
09-09-2014, 14:59
Вярно е :) Външния вид е важен, но искам и някакво обзавеждане между ушите. Бил съм с глупаво момиче, което беше готина, имаше направо черен колан по оргазми, но беше супер скучна връзка. Нищо друго съвместно не правехме почти... не е хава...
DisappointedDreamer
09-09-2014, 15:02
какви спомени искаш да изградиш с половинката си?
какво желаеш да почувстваш с нея?
какво (откъм характер/интелект) те впечатлява в една жена?
какво търсиш в една жена?
а какво смяташ, че можеш да предложиш в замяна?
какво е в състояние да те разплаче?
най-силната емоция, която си изпитвал е...?
имаш ли тайни, които не си споделял на никого?
ако отговорът е положителен, не е ли мъчително?
сподели ми песен.
и любим цитат.
и снимка.
bilqnavod
09-09-2014, 15:02
хем умна, хем хубава? :) Къде ще намериш такава? Под път и над път не се срещат, а тези които съществуват принципно са заети... :)
golemiq_korab_minava
09-09-2014, 15:04
На въпроса ти за обединението - да, говоря от време на време с познати, но в крайна сметка не мисля да влагам време и енергия в подобни начинания. Всичко е обект на раздумка и толкоз. Ако имах власт нещата щяха да стоят по съвсем друг начин. Като се замисля не говоря много често с хората за неща като политика, а и не ме интересуват. Интересува ме на мен да ми е добре и на близките ми. Пет пари не давам за който и да е от управниците ни, не мисля изобщо за тях... а и съм убеден, че и те за мен не ги е еня, така че сме квит.
Според мен така разсъждават 99% от хората и точно заради това, никога няма да се оправим. Няма как да се обединим щом самите ние не се интересуваме, няма как да имаме нормални политици по този начин. Та, така, тези които имат власт - не ги интересува нищо, но и тези без власт не правят нищо. Кой ще е човека, който да обедини тогава всички? Не съществува такъв образ. Така ли е?
anonymous768631
09-09-2014, 15:04
Най-много ме вълнуват няколко неща засега:
Ще се класираме ли за Франция 2016 според теб?
Какво те кара да не можеш да заспиш нощем?
Какво те кара да не искаш да се събудиш сутрин?
Иии, да, как си се представяш след 10 години?
хем умна, хем хубава? :) Къде ще намериш такава? Под път и над път не се срещат, а тези които съществуват принципно са заети... :)
Тия заетите все някой ги заема.
golemiq_korab_minava
09-09-2014, 15:07
ама ама аз откъде да знам, че се шегува, стори ми се категоричен като го каза и за туй, извинявам се :д
любим спомен от детството?
ама той не се шегуваше напълно :Д на 40 ако нямаш дете, за кога? Просто според мен трябва да си промени идеалите към друго посока, ако така стане.... ;)
AngelBelchev
09-09-2014, 15:31
какви спомени искаш да изградиш с половинката си?
какво желаеш да почувстваш с нея?
какво (откъм характер/интелект) те впечатлява в една жена?
какво търсиш в една жена?
а какво смяташ, че можеш да предложиш в замяна?
какво е в състояние да те разплаче?
най-силната емоция, която си изпитвал е...?
имаш ли тайни, които не си споделял на никого?
ако отговорът е положителен, не е ли мъчително?
сподели ми песен.
и любим цитат.
и снимка.
какви спомени искаш да изградиш с половинката си? - не мога да ти кажа, никога не съм мислил за това, а на такъв въпрос не може да се отговори адекватно с 10 минути премисляне, съгласи се :)
какво желаеш да почувстваш с нея? - Искам да я виждам по-често как се смее, защото ще й отива. Искам Искам да знае, че може да разчита на мен, че може да ми сподели всичко. Искам да правя много секс с нея и да я опитомя както аз си знам. Искам да почувствам, че мога да я обичам дори ако един ден не е с мен, а с някой друг - дори тогава.
какво (откъм характер/интелект) те впечатлява в една жена? - впечатлява ме, когато е индивидуалист, когато държи на своето и не позволява всеки път тя да прави компромиси, искам да е силна, да й се усеща характера, да не се притеснява ако избухне в смях на някакво официално събитие, да е инат донякъде и поне от време на време да се опитва да си налага мнението. Иначе къде е искрата :)
какво търсиш в една жена? - то общо взето каквото ме впечатлява, това и търся... демек използвай отговора по-горе :)
а какво смяташ, че можеш да предложиш в замяна? - същото
какво е в състояние да те разплаче? - пфф, много работи
най-силната емоция, която си изпитвал е...? - бягал съм за живота си от голяма мечка в гората
имаш ли тайни, които не си споделял на никого? - да, доста
ако отговорът е положителен, не е ли мъчително? - Изобщо. Мъчително ще е ако им ги споделя.
https://www.youtube.com/watch?v=v0NSeysrDYw&index=25&list=PLGB8rHyKX6nOYFn1egQ-UKX370Mehr_pC
Работи по-малко за друг и повече за себе си. Колкото по-малко работиш за себе си, толкова по-лошо ще живееш. Думата работа произлиза от „раб” (роб). -- Джон Д. Рокфелер
снимка на кого?
DisappointedDreamer
09-09-2014, 15:34
просто любима снимка.
AngelBelchev
09-09-2014, 15:37
Според мен така разсъждават 99% от хората и точно заради това, никога няма да се оправим. Няма как да се обединим щом самите ние не се интересуваме, няма как да имаме нормални политици по този начин. Та, така, тези които имат власт - не ги интересува нищо, но и тези без власт не правят нищо. Кой ще е човека, който да обедини тогава всички? Не съществува такъв образ. Така ли е?
О не, 100% има такива борци за свобода и справедливост. Просто казвам, че има много други неща, които лично мен ще ме направят много по-щастлив ако ги свърша. Като гледам първо себе си, не бива да го смяташ за егоизъм или нещо такова. Това не е егоистично, а ДОРИ и някой някога да успее да ме разубеди - първия ни инстинкт е самосъхранение. А и ако на мен ми е добре и стана по-силен и богат, няма ли в последствие ако реша да помогна и вече ИМАМ реална възможност (парична имам предвид, защото да нямам пари и да се тупам в гърдите, че ще освободя България от тиранията... несериозно е...) да съм далеч по-ползотворен от сега?
AngelBelchev
09-09-2014, 15:44
Най-много ме вълнуват няколко неща засега:
Ще се класираме ли за Франция 2016 според теб?
Какво те кара да не можеш да заспиш нощем?
Какво те кара да не искаш да се събудиш сутрин?
Иии, да, как си се представяш след 10 години?
Значи ако говориш за футбол - нямам никаква представа :) Последния мач, който съм гледал беше преди 12 години някъде... България - Германия. Аз незнайно защо бях за Германия, те си и биха де :) Оттогава даже не знам в кой град какви отбори и играчи има и за какво се борят.
Нощем проблема никога не е в заспиването - спя си като пън. Проблема е да се самонавия да спра компютъра и да си легна :)
Алармата - шумът, който ме събужда. Това като го чуя и целия свят ми става крив и не искам да се вдигам от леглото. Това или някакъв много готин сън.
След 10 години аз си казах и по-горе - жена и три деца :)
AngelBelchev
09-09-2014, 15:49
просто любима снимка.
Някаква супер любима... май нямам. Но нали съм почти винаги с фотоапарата, това огромно плюшено мече беше изхвърлено до контейнер за боклук и стоеше някак си хем неестествено, хем естествено там. Ето го и него: http://photo-forum.net/bg/index.php?APP_ACTION=GALLERY_IMAGE&IMAGE_ID=1857202
wow много силна снимка.. поне на мен ми стана някакво тъжно като я видях
DisappointedDreamer
09-09-2014, 16:06
и на мен ми хареса.
golemiq_korab_minava
09-09-2014, 16:18
О не, 100% има такива борци за свобода и справедливост. Просто казвам, че има много други неща, които лично мен ще ме направят много по-щастлив ако ги свърша. Като гледам първо себе си, не бива да го смяташ за егоизъм или нещо такова. Това не е егоистично, а ДОРИ и някой някога да успее да ме разубеди - първия ни инстинкт е самосъхранение. А и ако на мен ми е добре и стана по-силен и богат, няма ли в последствие ако реша да помогна и вече ИМАМ реална възможност (парична имам предвид, защото да нямам пари и да се тупам в гърдите, че ще освободя България от тиранията... несериозно е...) да съм далеч по-ползотворен от сега?
Аз не мисля, че има такива борци днес. Или може би.... но са толкова малко и не виждат подкрепа. Много по-хубаво е да гледаш първо себе си, а след това ,,родния дълг'' и точно тук е най-големия проблем, защото се искат жертви. Защото не може и двете. Не можеш да си гледаш интересите, да се развиваш в своята посока, което и без това става мега трудно и отделно да си активен ревлюционер. За второто се искат сериозни лишения, а за първото - трябва трупане и пак трупане със всички възможни средства и начини. Двете си противоречат... а личния инстикнт надделява...
Въпреки това, лично според мен, ако човек е наистина решен да направи нещо за тази държава примерно, той и да натрупа тези пари и средсва, защото тука става въпрос за наистина големи суми, които със сигурност не се правят от хора с добра съвест. Тоест, търговията , пазарния бизнес е свързан... или не е свързан, ами е една война. Война с конкурентите и със всякое едно нещо, което може да ти попречи. А именно. Той те обвързва с една монополна система, ти ставаш човек, който... я потдържа, а между временно отнемаш, лишаваш хората под теб.
Така аз го виждам и бизнеса не е само за хората, които не знаят КАК, ами за хората, които не обичат да мачкат останалите един вид.
Всеки днес иска да има свой собствен малък или среден бизнес в България.... не за друго, ами защото на български заплати не се живее.? Но тази възможност е почти унищожена. Вие знаете от кои хора..
Та, не мисля, че трябва да имаме власт всички, за да можем.
Мисля, че трябва да имаме образованост, начетеност ..
Но какво да се прави, обикновенния човек не му остава нищо? А кой тогава?
Системата нарочно е измислена такава, за пълно робство и пълен кръговрат и не знам ....
Не, мен ме вхрълитат все по-черни мисли за бъдещето.
anonymous768631
09-10-2014, 10:40
Изпълниха ли ти се очакванията за зададените въпроси на стола? И какво всъщност очакваше да те питат хората?
Отговори си сам на въпроса, който най-много искаше някой да те пита, но никой не го направи дотук.
AngelBelchev
09-10-2014, 13:22
Очаквах нещо по-извратено да ме питат, все пак съм попадал на какви ли не дивотии във форума :)
kalpazanka
09-10-2014, 13:25
Спомена, че си се регистрирал, за да даваш съвети в Спорт и здраве.
Таа... в този ред на мисли...
Има ли според теб "ненаказано добро"?
А като стана въпрос за жена и три деца...
Знаеш ли, че всъщност полът им зависи изцяло от теб?
За или против брака си?
За или против сватбата?
За или против подписването на (пред)брачен договор?
Каква кола би си взел? Нова или втора ръка? Марка? Двигател? Дизел/бензин/хибрид/газ? Защо?
Очаквах нещо по-извратено да ме питат, все пак съм попадал на какви ли не дивотии във форума :)
Недей така, че въпросите дали си си подал навреме данъчната декларация и с колко милиона си напред тази година в сравнение с миналата са ми направо патент :D :D :D
nIkEnCeTy_bE
09-10-2014, 13:35
Тука вече хората задават по... философски въпроси. Един вид да видят дали си читав умствено. Само един път съм засичала на стола извратени, неприлични, вулгарни въпроси и човека определено си свърши работата. Най - интересният стол беше. :)
AngelBelchev
09-10-2014, 13:35
Има ли според теб "ненаказано добро"? - има и наказано и ненаказано, но по-добре НЕ прави НЕискано добро, че може да се окаже мечешка услуга.
Знаеш ли, че всъщност полът им зависи изцяло от теб? - знам, но не вярвам напълно на това.
За или против брака си? - за.
За или против сватбата? - за.
За или против подписването на (пред)брачен договор? - против.
Каква кола би си взел? Нова или втора ръка? Марка? Двигател? Дизел/бензин/хибрид/газ? Защо? - Фен съм на мерцедеса по принцип. Искам да имам 2 коли - лека и джип. И двете по възможност мерцедес. Леката да дай боже да е някакво по-лъскаво AMG или BMW седмица с модификация на Алпина. А джипа - G-класа задължително. Дизел или бензин да са и двете, без значение.
Недей така, че въпросите дали си си подал навреме данъчната декларация и с колко милиона си напред тази година в сравнение с миналата са ми направо патент - ааа, никой не е казал, че задължително ще отговарям на всичко :Д
AngelBelchev
09-10-2014, 13:37
Тука вече хората задават по... философски въпроси. Един вид да видят дали си читав умствено. Само един път съм засичала на стола извратени, неприлични, вулгарни въпроси и човека определено си свърши работата. Най - интересният стол беше. :)
Сигурно щях да отговоря на всякакви болни въпроси стига да не си използвах истинските име и фамилия като се регистрирах X_x :)
kalpazanka
09-10-2014, 13:39
Знаеш ли, че всъщност полът им зависи изцяло от теб? - знам, но не вярвам напълно на това.
Жената така или иначе има две Х-хромозоми, така че изцяло от твоите плувци зависи дали ще занесат още една Х- или У. ;)
Очаквах да прочета по-длъжки отговори, особено пък обосновката за колата. :)
Що точно три деца?
Ако са 4, ще я накараш да направи аборт ли?
Какво ще направиш, ако се окаже, че имаш репродуктивен проблем и се налага да се използва донорски материал?
А ако жената до теб има проблем, как ще постъпиш?
Би ли я оставил заради това, че не може да има деца?
AngelBelchev
09-10-2014, 13:44
Жената така или иначе има две Х-хромозоми, така че изцяло от твоите плувци зависи дали ще занесат още една Х- или У. ;)
Очаквах да прочета по-длъжки отговори, особено пък обосновката за колата. :)
Що точно три деца?
Ако са 4, ще я накараш да направи аборт ли?
Какво ще направиш, ако се окаже, че имаш репродуктивен проблем и се налага да се използва донорски материал?
А ако жената до теб има проблем, как ще постъпиш?
Би ли я оставил заради това, че не може да има деца?
От коли много не разбирам, иначе бих отговорил по-подробно :)
Защо точно три деца... не знам и аз, просто искам да са три. И четири може да са стига да мога да ги гледам.
Ако се окаже, че имам репродуктивен проблем аз или жена ми, сигурно ще си осиновим. То да е живо и здраво.
Би ли я оставил заради това, че не може да има деца? - естествено, че не :)
Използваш ли шампоан против пърхот ?
Какъв цвят е гребена ти ?
AngelBelchev
09-10-2014, 13:46
Не използвам нито шампоан против пърхот, нито гребен. С гола глава съм.
Ако родителите ти не одобряват спътницата ти,как ще постъпиш? Доколко си самостоятелен в това отношение? Позволяваш ли да се бъркат по отношение и на работата ти? Способен ли си да зарежеш всичко тук и да заминеш в чужбина? Да предположим,че имаш 3 момичета,а родителите(двете страни) натискат за момче,ще продължиш ли да "работиш" за момче?
AngelBelchev
09-10-2014, 13:55
Ако родителите ти не одобряват спътницата ти,как ще постъпиш? Доколко си самостоятелен в това отношение? Позволяваш ли да се бъркат по отношение и на работата ти? Способен ли си да зарежеш всичко тук и да заминеш в чужбина? Да предположим,че имаш 3 момичета,а родителите(двете страни) натискат за момче,ще продължиш ли да "работиш" за момче?
Родителите ми по никакъв начин няма да позволя да ми се бъркат в избора ми на жена. Все пак аз ще съм с нея, а не те. В този ред на мисли искам да вметна, че са много либерални в това отношение, цитирам майка ми "ако искаш и негърка доведи вкъщи, стига вие да се разбирате, всичко друго е без значение." На работата ми позволявам да ми се бъркат, стига да е градивна критика, а не някой по-некомпетентен от мен да си проветрява устата и да ми дава глупави съвети.
Трудно бих зарязал всичко тук и да замина в чужбина... трябва ножа да е опрял в гърлото.
Да предположим,че имаш 3 момичета,а родителите(двете страни) натискат за момче,ще продължиш ли да "работиш" за момче? - хахаха, най-вероятно не :) По-скоро ще дресирам едната щерка да е мъжкарана :)
Andjyy, ти имаш ли проблем с родителите си ? (сори, ако си сираче, нали, такова)
към госин Белчев.. какво дете беше в махалата ?
Проблем? Как да го разбирам тoва :D
По-скоро с татко нещата не биват. Ама то си има причини де. Не знам защо си останал с такова впечатление,но в Дневника имах предвид,че аз се занимавам със сираци,аутисти...
Белчев,би ли участвал в поп-фолк клип?
А в клип на някой бълг.рапър?
От къде тръгна тази работа с хран.добавки?
Любим български филм от 70-80-90? Или филм,който ти е направил впечатление?
chupachups
09-10-2014, 14:32
Какво би направил и как би реагирал, ако откриеш "жената на живота си", но се окаже, че тя не може да има деца?
AngelBelchev
09-10-2014, 14:41
Andjyy, ти имаш ли проблем с родителите си ? (сори, ако си сираче, нали, такова)
към госин Белчев.. какво дете беше в махалата ?
Бях послушен, бели правех само от време на време колкото комшиите да не свалят гарда.
AngelBelchev
09-10-2014, 15:04
Белчев,би ли участвал в поп-фолк клип?
А в клип на някой бълг.рапър?
От къде тръгна тази работа с хран.добавки?
Любим български филм от 70-80-90? Или филм,който ти е направил впечатление?
В поп-фолк клип по-скоро не, а в клип на БГ рапър може би на Устата.
Това с хранителните добавки откъде тръгна е интересен въпрос :) В 10-ти клас докато чаках автобуса видях, че на лафката продават списания мускули и фитнес и реших да взема едно. Точно тогава имаше статия за Мр. Олимпия 2002 и като видях какви чудовища съществуват, естествено като повечето момчета на тази възраст това ми хареса и поисках да стана по-мускулест и аз. След което започнах да ходя след даскало на фитнес, но не бях някакъв маниак, тренирах по 3, маааксимум 4 пъти седмично. Да, но за 2 години не видях кой знае какви резултати, вярно много ми се промени физиката, защото цял живот бях хилаво лапе, но ги нямаше онези огромни ръце, гърди, крака. Тогава започнах да се интересувам как го постигат това, защо от добавките има ефект, но далеч не е каквото търся, как действат стероидите. Дотогава едвам вързвах тройките по химия и биология, но с времето станах като ходеща енциклопедия на тема фитнес, хранене, хранителни добавки, стероиди, etc. И нали знаете какво казват хората - ако работиш хобито си е най-приятно. И след няколко коренно различни работни места (в това число охрана, строител, преводач) се хванах на работа във фирма Филкаб, може и да сте чували за тях, имат мисля 8 клона в България и са най-големите производители на кабели и всякакви ел. джиджавки... anyways, в административната сграда имаха фитнес и им трябваше инструктор и някой за бара и се хванах там. В последствие се полакомих от по-високата предложена ми заплата от друга фирма, която се занимава с търговия на хранителни добавки и смених работното място. Там някак изкарах година и 8 месеца, но стреса беше над каквото и допустимо ниво, което ми идва наум. Няма да казвам имена на фирми и работодатели, но въпросният ми шеф тогава имам чувството, че не може да изкара и един ден без да овика някой; с колегата ми дори се били свидетели как пред нас овиква приятелката си и я прави за 2 стотинки заради някаква абсолютна простотия. В смисъл... ок, като си решил да крещиш на момата, бива ли да го правиш пред служителите си? Както и да е, смених работодателя и в момента имам цялото време на работа да научавам по нещо ново абсолютно всеки ден, организираме състезания, последното беше тази неделя на стадион Пловдив - Grand MMA Arena. И е готино да работиш на място, където всеки ден идват по няколко елитни български спортисти да пазаруват, говорим за тренировки, травми, хранене, добавки, химия, всичко. Та това е отговора на въпроса ти :)
Тримата от запаса
AngelBelchev
09-10-2014, 15:08
Какво би направил и как би реагирал, ако откриеш "жената на живота си", но се окаже, че тя не може да има деца?
Отивам за пръстен, другото ще го мислим по-късно.
Illusion772
09-10-2014, 15:56
Надявам се да няма проблем , но ще насоча въпросите в малко по различна посока.
1.В тренировките какво предпочиташ тренировки със собствено тегло или фитнес тренировки.
2.Какво смяташ за този проблем свързан с несериозните тренировки, хора отишли на фитнес буквално само за да се тагнат от там и стероидите взимани от 15 годишни.
3. Занимавал ли си се с някакъв боен спорт.
4. И къде точно работиш - не успях да намеря само разбрах нещо за хранителни добавки , извинявам се ако е вече задаван.
AngelBelchev
09-10-2014, 16:14
1. Предпочитам тренировките с тежести, но има и много полза от тези със собствено тегло стига движенията да са с правилната амплитуда.
2. Not even a single fuck was given to them today. За несериозните тренировки - то си е тяхна работа. Щом това ги кефи аз съм напълно ок. А за химията взимана от буквално деца... това е най-глупавото нещо, което могат да направят. На такава възраст са в пубертета, хормоните бушуват и те са буквално като назобани. Ако точно тогава употребяват анаболни стероиди, те намалят собственото си производство на тестостерон, а и не само. Ако решат да зобят, нека не се лъжем - в един момент има 2 вида трениращи - такива които използват химия и такива, които не си признават, та ако решат да зобят, това трябва да е поне 22, желателно на 25, а и да има смисъл, визирам заради състезание, защото това им е професията, нещо такова. Иначе няма много смисъл да се назобиш за тоя, дето духа.
3. Не официално.
4. Бачкам във фирма Фитнесгруп ООД, имаме магазин до областната управа в Пловдив, на бул. 6-ти септември 65, можеш да видиш и какво предлагаме в www.muskuli.com .
П.С. Без да исках си направих реклама.
П.С. Без да исках си направих реклама.
Ще ти го простя... някак.
AngelBelchev
09-10-2014, 17:30
Ще те черпя една бира... някога. :)
girlwithblueeyes
09-10-2014, 17:45
1 Гледaш ли хокей?
2 Кaк би възприел aко детето ти имa недъг?
3 Осиновените децa по рaзлични ли сa?
AngelBelchev
09-10-2014, 18:58
1 Гледaш ли хокей?
2 Кaк би възприел aко детето ти имa недъг?
3 Осиновените децa по рaзлични ли сa?
1. Не, по-интересно ми е да гледам скокове с парашути, бънджи, wingsuit base jumping, ски и такива работи.
2. 100% ще ми е тежко, но ще го науча да живее с него.
3. Мисля, че не. И те душа носят.
nIkEnCeTy_bE
09-10-2014, 19:06
1. Знаеш ли кой е най - известният ни ски-скачач в момента?
2. Кои държави смяташ, че са най - силни в дисциплината голяма шанца? Въобще следиш ли толкова задълбочено?
3. Имаш ли любим ски състезател?
4. Следи ли представянето на Сани Жекова в Сочи?
AngelBelchev
09-10-2014, 19:15
О, просто се кефя като попадна на яки клипове с екстремни спортове :) Детайли като тези от въпросите ти не знам :)
AngelBelchev
09-15-2014, 08:27
Май е време друг да го стопли :)
SHPAIdURmeN
09-15-2014, 11:15
Стола изстина:д
Нямам спомен да си сядал. Пък и един намек се усеща, че искаш да сядаш ли ? :D
Aз съм ЗА ! :-P
Dagichka
09-15-2014, 12:16
хохо хайдее, и аз съм за skatew :cool:
sometimes_
09-15-2014, 12:51
хохо хайдее, и аз съм за skatew :cool:
Мхм... И аз.
golemiq_korab_minava
09-15-2014, 12:54
О, просто се кефя като попадна на яки клипове с екстремни спортове :) Детайли като тези от въпросите ти не знам :)
glei
https://www.youtube.com/watch?v=9AHyQ7zzb24
ShtrudeL
09-15-2014, 16:09
и хаС искам 8-)
galaxy29
09-15-2014, 16:10
много безвкусица на стола в последно време и като гледам предстои още толкова ;/
Dagichka
09-15-2014, 16:19
:о аз бях скоро на стола, намекваш ли ми нещО ;(
galaxy29
09-15-2014, 16:25
гичи, как можеш да си го помислиш дори...
тези, които харесвам би трябвало да им е ясно и обратното ;/
Dagichka
09-15-2014, 16:38
вече не съм сигурна в нищо, знаеш ли къв ми е огромен шевът, никой няма да ме хареса такава ;/
какво се вайкате толкова хващате някой и той/тя иска не иска ще е на стола
galaxy29
09-15-2014, 17:10
стига глупости, гичи
на тез гърди и хлебарка да лази, пак няма да са отблъскващи и пак ще са милион пъти по-яки от безгръдите
да не би разни смотанячки да ти казват "ох дано скоро ти мине това УЖАСТНННННОООО нещо"
'щото на мен майка/сестра/леля/абе все жени като ми видят раната и възкликват точно тъй ;/
но пък приятел ме нарече рамбо и ме разведри
гледай с насмешка
а пък ако наистина никой не те хареса, тъкмо ще си си САМО моя хахахах :д
golemiq_korab_minava
09-15-2014, 17:19
koi shte iznasilvame sega?
koi shte iznasilvame sega?
тебе, ако не спреш да пишеш на шльокавица
golemiq_korab_minava
09-15-2014, 17:27
mene ne mojiшш
mene ne mojiшш
обаче ако те банна, ще оревеш орталъка, нали
Little Monster
09-15-2014, 18:21
искам, искам ;д
искам, искам ;д
ще ми е интересна така че +1
golemiq_korab_minava
09-15-2014, 18:33
обаче ако те банна, ще оревеш орталъка, нали
само на тебе ще реваа ;d
само на тебе ще реваа ;d
аз отдавна съм глуха за такъв вид вой :)
golemiq_korab_minava
09-15-2014, 18:40
ама другите ще ги заболи ушите и ще вземат от латинска америка да дойдат да са карат, а аз пак щи трябва да те спасявам с бързи вибрации ...
Nonetheless
09-15-2014, 19:18
Аз съм за skatеw.
какъв шампоан ще ми предложи AngelBelchev
galaxy29
09-15-2014, 23:33
тебе, ако не спреш да пишеш на шльокавица
леле <3
AngelBelchev
09-17-2014, 05:43
какъв шампоан ще ми предложи AngelBelchev
Вземи си обръсни главата, ще спестиш пари от шампоан.
Стола вече изстина. Да сложим BlackWings?
съгласен съм че изтина ,но искам да седне little monster
Fisherman
09-17-2014, 22:14
яж диария майна
Aeternal
09-18-2014, 21:14
Аз искам климатроника да седне на кола. По две причини:
1. момчето ще се зарадва на вниманието
2. ще се получи прекрасно пияно четиво за моментите в които не мога да чета хартия легнал, щото стаята почва да се върти.
golemiq_korab_minava
09-19-2014, 07:14
аз вече бях, предлагам АЕТЕРНАЛ да сетдне, за да разберем кАКви магии прави дедето.
Белчев? Ще сложиш/предложиш ли някой?
AngelBelchev
09-23-2014, 05:55
Нямам представа защо точно, но предлагам да е Dagichka.
Dagichka беше скоро, струва ми се.
AngelBelchev
09-23-2014, 06:24
Тогава някой чешит като Fisherman?
Fisherman не иска да сяда на стола. Въпросите са под нивото му.
Little Monster
09-23-2014, 07:55
съгласен съм че изтина ,но искам да седне little monster
Много ли искаш аз да седна :D
Fisherman не иска да сяда на стола. Въпросите са под нивото му.
то и няма смисъл
нему се отговаря защото няма какво да каже
бедняшка душица скрита зад фалшиво самочувствие
Fisherman
09-23-2014, 09:05
не бих отговорил на въпросите ви защото знам,че такива мижитурки като рагиол и редица други само тва чакат,да завират нос в чуждия живот
доста бърза реакция за човек с толкова напрегнат личен живот :D
не се притеснявай шаро животът ти ми е напълно безинтересен
не съм ти искал снимки на т.н. ти гаджета, ти сам ги постваш
правиш някакви избухвания присъщи на някой емоционално нестабилен
а после ревеш че хората искат да ти се ровят в живота
AngelBelchev
09-23-2014, 09:22
+1
SHPAIdURmeN
09-23-2014, 13:04
+1
Пич казвай някое потребителско име и да сяда друг.
galaxy29
09-23-2014, 13:07
Naive, Ewok и Andjy ми идват на ума
Fisherman
09-23-2014, 17:56
доста бърза реакция за човек с толкова напрегнат личен живот :D
не се притеснявай шаро животът ти ми е напълно безинтересен
не съм ти искал снимки на т.н. ти гаджета, ти сам ги постваш
правиш някакви избухвания присъщи на някой емоционално нестабилен
а после ревеш че хората искат да ти се ровят в живота
е ти си мойта кучка,друго е да ти правят теми по поръчка,нали така
снимките на гаджета ги поствам за да видиш, какво никога няма да имаш защото си жалък сплескан оръфляк и дори от агенцията за трансплантация на органи не те искат
SHPAIdURmeN
09-23-2014, 17:59
Naive, Ewok и Andjy ми идват на ума
+
galaxy29
09-23-2014, 18:01
паяче, какъв е този хубав аватар, да не ти се скарат
SHPAIdURmeN
09-23-2014, 18:21
паяче, какъв е този хубав аватар, да не ти се скарат
Mir ist egal :D :-P
Mir ist egal :D :-P
смени го, ако обичаш
shpaidarmen тува мумице напишкало ли се е
Aeternal
09-23-2014, 20:07
по-скоро са му напълнили кошарката.
SHPAIdURmeN
09-23-2014, 21:05
смени го, ако обичаш
Йето !
Доволно ли сте ?
galaxy29
09-23-2014, 21:08
майка ми, ако пишеше тук хич нямаше да е доволна от това змиорище
shtoto ti e kazvala da ne si puskash snimki v neta li
galaxy29
09-23-2014, 21:25
кисела съм, не са ми приятни шегите ти
Йето !
Доволно ли сте ?
да, благодаря
вие сега за една змия ли ще му правите проблем на човека?
е ти си мойта кучка,друго е да ти правят теми по поръчка,нали така
снимките на гаджета ги поствам за да видиш, какво никога няма да имаш защото си жалък сплескан оръфляк и дори от агенцията за трансплантация на органи не те искат
само това ли може малкия ти мозък?
само ти си търсиш гаджетата с гугъл сърч
TheDevilInMe
09-24-2014, 08:14
+
Моя милост също е за тях.
Fisherman
09-24-2014, 09:23
вие сега за една змия ли ще му правите проблем на човека?
само това ли може малкия ти мозък?
само ти си търсиш гаджетата с гугъл сърч
гаджетата са реални,ако искаш ела да те запозная с тях за да ти се изсмеят в лицето
AngelBelchev
09-24-2014, 09:39
RagioL, иди бързо да те запознае с тях и да ти се изсмеят в лицето ХАХАХАХАХ! И направи снимки, аз после ще си флясна една чекия фишърмена да е жив и здрав и да продължава все така да радва читателите и да ги запознава с гаджетата си...
galaxy29
09-24-2014, 10:34
ти няма ли да сложиш някой на стола най-сетне?
тухла ли трябва да ти падне на главата, че да се сетиш
AngelBelchev
09-24-2014, 11:01
Предложих вече, но не искаха... На теб не ти ли се сяда? Наистина не знам кой да предложа, все пак съм тук отскоро.
не слагай никого
УЗУРПИРАЙ СТОЛА
galaxy29
09-24-2014, 11:10
и преди са ме питали и съм казвала, но не мисля, че имам какво да покажа толкова в момента
някой друг път :д
аз симпатични предложения дадох, сложи някоя от тях
AngelBelchev
09-24-2014, 11:17
Ок... предлагам Andjyy. Ако и тя не иска не ме занимавайте да предлагам който и да е друг.
Naive, Ewok ми идват на ума
+
и BlackWings
galaxy29
09-24-2014, 12:29
вече си ти :д
AngelBelchev
09-24-2014, 12:37
Адашке, ще се прежалиш ли?
galaxy29
09-24-2014, 12:54
защо не?
на тоя етап няма какво да кажа
като изкарам второто висше тогава :D
galaxy29
09-24-2014, 13:02
копирвачка
Ewok е тук, ако иска да се настанява
копирвачка
Ewok е тук, ако иска да се настанява
теб ли копирах
извинявам се
galaxy29
09-24-2014, 13:11
теб ли копирах
извинявам се
ще ти простя, ако ми пратиш снимка
sl1nceetoo
09-24-2014, 13:24
Сега Еwok ли е или кво? :д
имам муза за задаване на въпроси, щото
galaxy29
09-24-2014, 13:54
да, задавай
SHPAIdURmeN
09-24-2014, 14:01
....
A Вие имате ли желанието да седнете на столО ?
galaxy29
09-24-2014, 14:12
вземи си направление за очен лекар
SHPAIdURmeN
09-24-2014, 17:16
Шъ почна от бейсикс :
Как се казваш ?
Oт къде си ?
Какво възнамеряваш да следваш, ако вече следваш, какво е то ?
Любим цвят ?
Коя зодия си ?
Вярваш ли в зодиите ?
Каква личност мислиш че си ?
Най-щастливото нещо което ти се е случвало ?
Колко езика владееш ?
Кои страни би посетила ?
А кои си посетила ?
Любими потребители у форно ?
Кои потребители са ти антипатични ?
Защо си избра този аватар ?
SHPAIdURmeN
09-24-2014, 17:25
Въпросите са към Ewok :)
A тя съгласили се ? Мда видях :D, че е.
BlauMeise
09-25-2014, 03:19
Гaлaкси ти си комплексaркa
AngelBelchev
09-25-2014, 06:41
Ewok,
1. Защо се регистрира във форума?
2. Море или планина?
3. Имаш ли животни и ако отговорът е "да" - колко и какви?
4. Как се казва човекът, на който можеш да разчиташ за всичко - буквално като му се обадиш и кажеш, че си убила някой, да те пита къде ще копаете?
Специално заради теб пиша във форума :Д
Ще ходим ли на Остава?
Любим детски спомен?
Би ли си взела/имаш ли електронен четец? Смяташ ли, че може да замести истинската книга?
Пироман ли си?
Имаш ли ирационални страхове? Какви?
Пиеш ли кафе? Как го обичаш?
Имаш ли принцип, който никога, ама никога не престъпваш?
Stalk-ването здравословно ли е? А неизбежно ли е?
Как си днес? :)
Как се казваш? Боряна
Oт къде си? София
Какво възнамеряваш да следваш, ако вече следваш, какво е то ? Приета съм първа година културология в СУ
Любим цвят? напоследък е този (http://www.craftmasterpaints.co.uk/colours/steam-traction-archive/BU04.jpg) :Д, но по принцип е може би тъмно синьо
Коя зодия си? Риба
Вярваш ли в зодиите? Не особено.
Каква личност мислиш че си? готина, хаха, не, като цяло се смятам за добър човек, леко надута, активна (не във физическия смисъл :д), интелигентна, можеща и помагаща
Най-щастливото нещо което ти се е случвало? хммм, може би като ме приеха в СУ се радвах най-много на конкретно събитие
Колко езика владееш? За съжаление чужд знам само английски. Имам намерение в университета да понауча френски, но знам, че е труден, ако не се занимаваш само с него, и не се боря за някакво ниво, само колкото да мога да се оправя :д
Кои страни би посетила? Всички :д (почти) Според мен всяка една си заслужава да бъде посетена и има какво да научиш.
А кои си посетила? Гърция (но бях мн малка и не помня много), Турция (но на курорт и не се брои според мен), Полша, Испания и Финландия (в този ред)
Любими потребители у форно? Suiadan/4u6kazelena <3, един непишещ отдавна с много никове, дриймърката, Павлетка, Jaune и Naive от сега пишещите о, и Blab
Кои потребители са ти антипатични? ми те са един куп безлични, не им знам никовете, но пишат едни и същи тъпи неща и развалят всяка тема
Защо си избра този аватар? Защото това една прекрасна стиймпънк ретро госпожица, а и смятам, че ми отива (:
1. Защо се регистрира във форума? за да играя на игри във фъна :д
2. Море или планина? И двете.
3. Имаш ли животни и ако отговорът е "да" - колко и какви? Аз лично не, но приятелят ми си има котарана, която приемам като своя и много се обичаме. Обмислям да си взема едно малко котенце скоро, но ще видим дали ще се погодят с госпожицата.
4. Как се казва човекът, на който можеш да разчиташ за всичко - буквално като му се обадиш и кажеш, че си убила някой, да те пита къде ще копаете? Андрей
Специално заради теб пиша във форума :Д ав, со свет
Ще ходим ли на Остава? Да, разбира се, и Нели ще дойде.
Любим детски спомен? нямам конкретен. Дългите лета в квартала и детското ми бфф, с него бяхме големи калпазани.
Би ли си взела/имаш ли електронен четец? Смяташ ли, че може да замести истинската книга? Нямам, но бих си взела определено. Напоследък чета на телефона и не е мн удобно. И да, смятам, че може да замени книгата. На път е много по-удобно, отколкото да си мъкнеш тухлите. Спомням си преди като ходех на лагери носех по три дебели книги да не би някоя да ми омръзне. Неудобно е.
Пироман ли си? хаха, преди бях, винаги носех кибрит или запалка и си палех някви неща. Дори веднъж да направя пожар в нас, но се ограничи само до кофата за боклук :д
Имаш ли ирационални страхове? Какви? имам лека форма на оцд и понякога е доста дразнещо. Най-силното е, че не мога да съм спокойна с отворена врата в стаята, както и не мога да съм с гръб към вратата.
Пиеш ли кафе? Как го обичаш? Рядко. Обичам го на ристрето (много късо и силно, бомба :Д) или капучино. Но като цяло предпочитам чай.
Имаш ли принцип, който никога, ама никога не престъпваш? Мммм, не се сещам. Не се смятам за супер принципен човек, всичко си е според ситуацията.
Stalk-ването здравословно ли е? А неизбежно ли е? Това е начин на живот :д По-скоро не е здравословно, понякога изпадаш в кофти ситуации ирл, ако не се усетиш. Но, ако веднъж си започнал, е неизбежно, просто става навик.
Как си днес? С лек махмурлук, малко започна да ми писва вече :д И си хапвам домашен галет и така като гледам ще си го хапна целия като едно добро прасе.
А по колко време се седи?
Колкото ти е кеф/има въпроси.
sl1nceetoo
09-25-2014, 13:07
Най-красивото място, което си посетила?
Вярваш ли в прераждания?
Любим жанр филми?
Суетна ли си?
Как си представя един спокоен, лежерен ден?
Губиш ли си чорапите в пералнята?
Любим ден от седмицата?
Най-красивото място, което си посетила? Гданск, Полша so far
Вярваш ли в прераждания? не
Любим жанр филми? все още не съм го открила, може би исторически драми
Суетна ли си? По-скоро да. Обичам всичко да си match-ва цветово и понякога мисля от предния ден какво ще облека :д
Как си представя един спокоен, лежерен ден? Скучен. Зависи от предните дни, де. Цял ден гледане на филми с мъжа, да напазаруваме и да си сготвим нещо... Принципно е приятно, но напоследъкк твърде много такива дни ми се насъбраха и не мога да ги оценя.
Губиш ли си чорапите в пералнята? Преди да, вече не. Сигурно защото пералните са по-нови/
Любим ден от седмицата? хм, може би петък, но като цяло все още ми е все тая кой ден е, понеже графикът и заетостта ми не зависят от това
galaxy29
09-26-2014, 01:08
подхожда ти аватарът, дам
Любими потребители у форно? Павлетка
ОХ, сърцето ми заби така лудо :oops:
ами този с многото рег, да не е айлавпусиджуйс?
Stalk-ването здравословно ли е? А неизбежно ли е? понякога изпадаш в кофти ситуации ирл, ако не се усетиш.
мда, както се случи, когато бяхме заедно и те питах 'баща ти е музикант, нали' и ти отвърна 'ддддддаа, леле... откъде знаеш' и аз се почувствах като страховита психопатка ;/
какво правиш?
как лекуваш настинка?
може ли да съм танцьорка на сватбата ви, а габи певицата?
имаш ли някакви генетични музикални заложби?
чете ми се нещо романтично, разкажи някой ваш момент
хоби?
спорт?
любим герой?
похвали се, оплачи се
и сега МАЛКО да те подразня
с какво бельо си?
любима поза?
навън е мокро, а ти как си?
прости ми ;/
ами този с многото рег, да не е айлавпусиджуйс? не е той; се тая
какво правиш? убивам един час преди да стане време за работа
как лекуваш настинка? със самовнушение и лукчета, а ако е много зле - смуча хапчета
може ли да съм танцьорка на сватбата ви, а габи певицата? не съм чувала Габи да пее, пък на сватбата ни няма да има танцьори, но си добре дошла като гостенка да се раздаваш
имаш ли някакви генетични музикални заложби? Нз, май не. Единственото е, че мога да пея вярно (не хубаво, вярно :д)
чете ми се нещо романтично, разкажи някой ваш момент хммм, то беше още в началото. Беше ми направил вечеря (за първи път) и после нали се натискахме и бяхме под завивката и когато *блъш* влезе в мен, ми каза, че ме обича и беше много сладко и го карах да го повтори още три пъти. (не съм добра разказвачка)
хоби? да правя сладки неща
спорт? не :Д Харесвам плуване да го правя, но е мн занимавка, и зимните олимпияди да ги гледам.
любим герой? ддз, Шерлок
похвали се, оплачи се животът ми продължава да се нарежда; излезе ми програмата и вторник е доста кофти от 9 до 7 плътно :с
и сега МАЛКО да те подразня
с какво бельо си? черни прашко-боксерки и черен сутиен (комплектът ми от бала)
любима поза? не ги знам как се казват :Д аз да съм по корем, ама легнала, а не като на кучешка и той отзад
навън е мокро, а ти как си? не съм мокра, супер мн ме боли стомаха и започва да ме дразни, ще взема най-накрая да пия някакво лекарство
прости ми ;/
да, разбира се ;*
таннан любимия ми въпрос - Опиши се с 3 думи
с какво точно се занимава баща ти?
каква искаше да станеш, като пораснеш, когато беше малка? (всички периоди, ако е имало такива:Д)
а сега каква искаш да станеш?
защо Културология? (тук се моля за конкретен отговор, далеч от отнесения - тип "дава добри насоки за това, с което искам да се занимавам", етц.) с какво искаш да се занимаваш? културен мениджмънт? усвояване на средства по проекти? (:Д) изобщо - какво професионално бъдеще рисуваш за себе си? доколко сферата на културата и изкуствата ти е позната към този момент? какви наблюдения имаш (може би покрай баща си, кой знае)?
посочи няколко души/организации/инициативи (без значение от структурата, каквито - такива) в сферата на културата у нас, които ти се струват смислени/любопитни/значими/етц.
кое изкуство те интересува най-силно/кое ти е най-близко?
останала съм с впечатлението, че се интересуваш от история, в този смисъл очакваш ли Културологията да осмисли световната/европейската история в контекста на изкуствата и културата?
като запален (предполагам само) историк, би ли се заела с описването/архивирането/запазването на настоящето (конкретно в сферата на изкуствата и културата)? в действителност, това е един от най-осезаемите проблеми в сферата, т.к. на нашата нация като цяло й липсва мисленето в перспектива, чужди са й понятия като устойчивост, ценност(отвъд материалната) и т.н.
или би се занимавала с научна дейност, под формата на исторически изследвания?
без какво не можеш?
а без какво не искаш?
//сигурно има и още, но - по-късно;
Fisherman
09-26-2014, 16:22
нека еднотипните въпроси започнат сега
Dagichka
09-26-2014, 16:39
^почваме :д
защо се смяташ за надута?
послушно дете ли си била?
имаш ли белег от нещо и от какво е?
склонна ли си на резки промени? тип да си боядисаш косата в ярко розово и тн :д
какво си мислиш сутрин като се събудиш?
би ли могла да живееш без огледала примерно за седмица?
какво мислиш за нас хората като цяло :д по-важни ли сме от животните например?
има ли някоя песен, която да ти носи много силни емоции независимо положителни или отрицателни?
galaxy29
09-26-2014, 23:19
сетих се за кого говориш :д
интроверт или екстроверт си?
кое качество най-цениш в чов характер?
любимо място?
любим алкохол?
любими филм и книга?
на какво обичаш да ти мирише?
суеверна ли си?
кое те прави силна?
а кое ти действа кофти?
ще гласуваш ли? за кого? обоснови се
мина ли ти коремчо? (има някакъв вирус бтв)
Опиши се с 3 думи добра, умна, активна
с какво точно се занимава баща ти? Баща ми доскоро беше безработен (допреди месец примерно), иначе цял живот е шофьор. Преди това е работил малко в Народния като осветител или нещо такова. Китарата е само хоби (:
каква искаше да станеш, като пораснеш, когато беше малка? (всички периоди, ако е имало такива:Д) нямах абсолютно никаква идея :д В 6ти клас за малко исках да стана хирург, но тогава цялото ми семейство се щурна да ме разубеждава (не го очаквах, честно). След това в 10-ти клас до началото на 12-ти бях убедена, че следвам славянска филология. И така съм сега с културлогията.
а сега каква искаш да станеш? Сега искам да стана отговорен млад гражданин на Европа и да се занимавам с европейски проекти и развитието на младите.
защо Културология? (тук се моля за конкретен отговор, далеч от отнесения - тип "дава добри насоки за това, с което искам да се занимавам", етц.) с какво искаш да се занимаваш? културен мениджмънт? усвояване на средства по проекти? (:Д) изобщо - какво професионално бъдеще рисуваш за себе си? доколко сферата на културата и изкуствата ти е позната към този момент? какви наблюдения имаш (може би покрай баща си, кой знае)? Ами, колкото и да не ти се иска, това в скобите е вярно :д. Защото е многомного интересна специалност, харесва ми всичко, което ще се учи, а и всички, които са го учили/имат наблюдения казват, че си струва. Смятам, че ще ми даде по-добър поглед върху света и че ще ми помогне доста в намираето на точната ниша, към която да се насоча. Междувременно разбира се ще се занимавам и с други неща, не мога да си представя да стоя пасивна и само да си уча. Представям си се... не знам още. Като записвах си се представях като лидер/организатор на разни обмени. Сега все още искам да мина и оттам, но вече се целя малко по-нависоко. Все още не съм сигурна колко нависоко и какво точно. Но ще видим)
В момента честно казано нямам почти никакви наблюдения върху сферата на изкуствата, още повече културата. Малко по малко покрай работа започвам да се ограмотявам, но пък там са малко по-специфични нещата. Надявам се да поправя този пропуск в близката година.
посочи няколко души/организации/инициативи (без значение от структурата, каквито - такива) в сферата на културата у нас, които ти се струват смислени/любопитни/значими/етц. Cultural Centre 20:19, тъй като имам по-обстойни наблюдения, ги смятам за една развиваща се организация с доста голям потенциал. С други български не съм запозната толкова. Разбира се Youth in Action, но може би тях няма нужда да ги споменавам. За инициативи в момента не мога да се сетя, тъй като съм малко спряла тези дни.
кое изкуство те интересува най-силно/кое ти е най-близко? Хм, това определено е интересен въпрос. Никога не съм се смятала за човек на изкуството. Харесва ми една малка част от цялостното и като че ли не задълбавам много. Може би музиката. Харесва ми самата музика, харесва това, което предизвиква у хората и това, което е способна да прави. Харесвам фестивали, концерти (като предпочитам по-задушевните). Да, музика ще да е.
останала съм с впечатлението, че се интересуваш от история, в този смисъл очакваш ли Културологията да осмисли световната/европейската история в контекста на изкуствата и културата? С (почти) грешно впечатление си останала :Д. Интересуват ме културното, личностното и социалното развитие на хората/обществото (но не харесвам числа и грам не мога да помня години/векове, знам само ориентировъчно кога се случили нещата (преди кое, след кое, така ги запомням :д)). Интересува ме защо и как се е стигнало до един или друг манталитет и големите междукултурни различия. В тази връзка да, очаквам културологията да осмисли всичко това.
като запален (предполагам само) историк, би ли се заела с описването/архивирането/запазването на настоящето (конкретно в сферата на изкуствата и културата)? в действителност, това е един от най-осезаемите проблеми в сферата, т.к. на нашата нация като цяло й липсва мисленето в перспектива, чужди са й понятия като устойчивост, ценност(отвъд материалната) и т.н. Пак казвам, не съм запален историк, но ми е интересно. На този етап не мисля че бих се заела с нещо подобно. Най-малкото, че в момента има адски много неща, които да се опишат/архивират. Но пък технологиите помагат много. Не знам, определено има нужда, но за момента не мога да си се представя в тази роля.
или би се занимавала с научна дейност, под формата на исторически изследвания? Блазни ме идеята за изследвания, но като се познавам това няма да се получи. Ще искам да съм максимално подготвена и да знам всичко, а това няма как да стане.
без какво не можеш? без развитие (всякакво - личностно, на средата, на дейността, етц.)
а без какво не искаш? близки хора (не родители и роднини)
защо се смяташ за надута? Ами защото съм :/ Не в хубавия смисъл, но не е и много, опитвам се да го поправя. Това е преходен ефект към оправданоото достатъчно високо самочувствие. Все още раста и се развивам, простено ми е.
послушно дете ли си била? Не мога да преценя. Бяха ми позволени много неща, но пък и аз прескачах някои правила. По-скоро бях буйно дете.
имаш ли белег от нещо и от какво е? имам два - единият е на лявото ми бедро, дълъг и тънък - одрах се на една кола, докато се опитвах да се кача върху нея. Другият е на дясното ми коляно, него го получих като в бързината да сляза от една ябълка се изплъзнах от клона и нацелих стъкла. Доста кръв имаше :Д
склонна ли си на резки промени? тип да си боядисаш косата в ярко розово и тн :д Нда, дори съм правила такива с косата :д
какво си мислиш сутрин като се събудиш? "Колко е часът?"
би ли могла да живееш без огледала примерно за седмица? Да, правила съм го, но не бих го направила доброволно.
какво мислиш за нас хората като цяло :д по-важни ли сме от животните например? По-отговорни сме. Не сме по-важни, но трябва да поемаме отговорност за действията си, което животните не трябва да правят.
има ли някоя песен, която да ти носи много силни емоции независимо положителни или отрицателни? Не. Има такива песни от време на време, но не е нещо завинаги.
интроверт или екстроверт си? По малко и от двете. Не знам дали може да си нито едното :Д Обичам да съм заобиколена от хора, но да не ми се налага да общувам. Обичам и да съм сама със себе си, но размишлявам по-добре, когато има други хора около мен, непознати (напр. кафе или в парка)
кое качество най-цениш в чов характер? Добротата. Какъвто и да си, ако си добър човек ще го оценя.
любимо място? +това засега
любим алкохол? уиски
любими филм и книга? не ги обичам тези въпроси, така че нямам. Повече от едно са.
на какво обичаш да ти мирише? На изстискани портокали или на хляб.
суеверна ли си? не
кое те прави силна? малките успехи и знанието, че мога и повече
а кое ти действа кофти? лошите хора (:д)
ще гласуваш ли? за кого? обоснови се Ще гласувам, но колкото да видя какво е. Не съм наясно кой за какво се бори, но за мен всички са еднакви. Ще си харесам някоя неизвестна партия или пък ще подам невалидна бюлетина, нз.
мина ли ти коремчо? (има някакъв вирус бтв) Вече не е толкова зле, но все още си понаболява. Доста съм податлива на стомашни вируси, а и по принцип имам някакъв проблем, но все ме мързи да отида на лекар.
Я дай дефиниция за "добър човек". :Д
galaxy29
09-28-2014, 22:15
и аз искам да знам какво за теб е добър човек
човечност ли имаше предвид?
http://www.16personalities.com/free-personality-test
би ли го направила и съответно - споделила резултата ^_^ 2-3 минутки отнема. Не че 'вярвам' във въпросната система, но става за база. Мерси
би ли го направила и съответно - споделила резултата ^_^ 2-3 минутки отнема. Не че 'вярвам' във въпросната система, но става за база. Мерси
тоя тест беше интересен :cool:
Я дай дефиниция за "добър човек". Добър човек е за мен този, който не причинява зло/не вреди на другите чрез действията си, умишлено или не. И каквото и да прави не пречи на някого, за да има той лична (и не само изгода). Също така да помага, когато може. Ох, не знам, не мога да го обясня :д
и аз искам да знам какво за теб е добър човек
човечност ли имаше предвид? Да, може би това е точната дума, хаха
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t35.0-12/10718192_10202975551735784_1427208677_o.jpg?oh=220 075413833d76b4b3e8626e014be62&oe=542BE51E&__gda__=1412144115_0b101d6c6c287ffce4db5a16b8fb019 b
PERSONALITY: INTP
VARIANT: ASSERTIVE
ROLE: ANALYST
You are one of the Analysts - a rational and impartial individual who enjoys intellectual pursuits and prizes independence. You are known for your impressive knowledge, ability to juggle multiple concepts and insatiable curiosity. Above you will find a brief overview of your personality traits - proceed to the type overview to learn much more about your personality type. Prepare to be impressed.
спорт? не :Д Харесвам плуване да го правя, но е мн занимавка, и зимните олимпияди да ги гледам.
oh, nigga, you've fallen into your biggest nightmare...
http://www.troll.me/images/yodaaaaa/son-i-am-disappoint-thumb.jpg
galaxy29
09-29-2014, 20:59
и аз съм потресена, боряна...
знаех си, че е на променливото я :/
Олимпия се казва :д
нвм, грешна съм, отивам в ъгъла
Little Monster
09-30-2014, 08:32
Най-откаченото нещо което си и което би направила? :)
Най-откаченото нещо което си и което би направила? :)
Веднъж се качих в колата на напълно непознат, дори не беше на стоп. Бяхме с една приятелка и беше супер странно, понеже това ужким ни беше лимита на лудост, но, да. А и той си караше доста бързичко и страшно :д
А какво бих направила... не знам, като цяло съм доста спонтанна, така че не знам какви са ми лимитите.
galaxy29
10-07-2014, 23:19
боряна, ще се схванеш от толкова седяне
DisappointedDreamer
10-09-2014, 10:37
нови на стола ще слагаме ли?
galaxy29
10-09-2014, 12:21
да, нели :}
Oldschool
10-09-2014, 13:35
Няколко бързи въпроса преди да затворите седянката? :)
Какво е отношението ти по въпроса с правата на животните?
А феминизма? Феминистка ли си? Какво според теб е феминизъм?
Какво е чувството да си пълнолетен и отговорен човек? Има ли разлика спрямо преди това? :)
Хайде последно, дори бях забравила за този стол :Д
Какво е отношението ти по въпроса с правата на животните? Абсолютно съм съгласна животните да имат права, както и да се въведат най-накрая някакви закони и тук срещу това своеволие от страна на хората. Като цяло всичко трябва да се случва по един много по-адекватен, обмислен и не-варварски начин. Т.е. бидейки част от едно модерно общество да започнем да се държим като такова.
А феминизма? Феминистка ли си? Какво според теб е феминизъм? За феминизма нямам някакво особено мнение. Съдейки по това, което знам (а то не е много), ми се струва твърде крайно и зле пропагандирано. Добра кауза - лошо изпълнение. Медиите също помагат за лошия облик. Но пък напоследък започвам да забелязвам адекваност и там, така че може би има надежда. Не съм феминистка, не съм се интересувала толкова. Това, което аз разбирам под феминизъм е движение за правата на жените (в близкия Изток), равенство между половете и да се спре експлоатирането на жените като (сексуални) обекти в медията.
Какво е чувството да си пълнолетен и отговорен човек? Има ли разлика спрямо преди това? Чувството е прекрасно. Имам чувството, че света е в краката ми и мога да направя всичко. Разлика има определено, но е това, което сама си направих и което бях планирала, т.е. изнесох се, издържам се почти напълно сама (около 80%) и като цяло вече съм си пълноценен гражданин :)
И аз предлагам Нела за следваща столка.
Fisherman
10-09-2014, 19:13
вълк с патка от т-рекс
galaxy29
10-09-2014, 19:15
ахахахаххаххаахаааа
защо се смееш?
galaxy29
10-09-2014, 19:18
кое и е смешното
изказа
някакво заблудено самочувствие
мислите че вече е големо момиче
galaxy29
10-09-2014, 19:49
това и е чар
много е сладка, като почне да бърбори някакви такива грамадански неща, едно такова сериозно, защото е малечка палечка и просто се получава неустоима комбинация, иде ти да я изпапкаш :д
иде ти да я изпапкаш
имаш проблем
galaxy29
10-09-2014, 20:01
не говорех буквално ;/
търси си някоя върлина, като не ти изнасят формите ми
http://www.youtube.com/watch?v=hBqp9Ob6NdE pz
galaxy29
10-09-2014, 20:22
престани да ме дразниш, шегите ти ме нараняват в този кървав момент
StringTheoryPracticist
10-10-2014, 00:03
ще гласуваш ли? за кого? обоснови се Ще гласувам, но колкото да видя какво е. Не съм наясно кой за какво се бори, но за мен всички са еднакви. Ще си харесам някоя неизвестна партия или пък ще подам невалидна бюлетина, нз.
Любопитно ми е, какво от тези те накара да напишеш това?
а) Няма проблем да гласуваш за случайна партия защото и без това един глас няма да промени нищо при толкова много гласуващи;
б) Няма проблем да гласуваш за случайна партия защото ако не знаеш кои са добри и кои лоши, вероятностите да гласуваш за добра / лоша се отказват взаимно и
в) Същото като б), ако в решението си включиш и това колко хора гласуват за партията (с конкретна проста математическа формула която няма да опиша (яъпреки което може и да е грешна :Д))
г) Не си сигурна, но ти се струва, че няма да има голямо значение, ама не си сигурна защо точно.
(м/у другото и аз съм в същото положение, но още ме мързи да се разказвам че да гласувам гласувам някъде 8-) )
О, Вели, аз приключих.
Павлетке, не му обръщай внимание, преследва ме във всяка тема да ми се присмива и да ми обяснява колко съм зле :Д
И такам, пак да обърна внимание на Naive да се готви ;]
galaxy29
10-10-2014, 11:36
ахахах как му отряза гнусния въпрос
StringTheoryPracticist
10-10-2014, 11:38
Е, отговори ми де :( любопитно ми е
galaxy29
10-10-2014, 23:39
представи се с няколко думи
как откри форума?
как се заплетохте с господинчото?
освен любов, какво друго положително ти е дал форумът?
а отрицателно?
любимци?
някой, който те отчайва? (интрига да завържем ;/)
може ли и на вашата сватба да ме поканите?
фиде с java и c++ уместен сватбен подарък ли би бил, за семейство програмисти като вашето?
въртяла си се из глобуса, сподели впечатленията си от различните култури (нещо хрумнало в този миг)
Ewok, ти си много задръстена.
galaxy29
10-11-2014, 00:32
престани, ако обичаш
galaxy29
10-12-2014, 17:27
нелинко, сляпа ли си
galaxy29
10-12-2014, 18:43
бтв днес в колата почна таз песен за сватбения ти танц и се сетих за теб хахах
Fisherman
10-13-2014, 06:46
в колата на някой клиент ли
Fisherman
10-13-2014, 06:47
http://24healthy.com/wp-content/uploads/2012/04/Remedy-Burn.jpg
представи се с няколко думи
Здравейте, аз съм Нели и съм зависима :Д
как откри форума?
Беше през 2007. Година преди това бях видяла, че сестра ми се рови тук, след това попаднах случайно, не си спомням точно как. И така до днес.
как се заплетохте с господинчото?
По стечение на обстоятелствата се бяхме сближили и бяхме започнали да си пишем мега много. Коледната ваканция на 2012 щеше да се прибира в Бг и поиска да се видим. Аз не се усетих защо. :Д Нямах такива намерения към него, но първата ни среща беше мега яка. Следващите също бяха ок. Накрая ме налази, но така и не се получи нищо, защото аз имах много филми на главата. През цялото време изключвах вариант връзка, просто не исках. Прибра се в Германия, пишехме си постоянно, чувахме се всяка вечер и говорихме по 1-2-3 часа. Нещата се случиха естествено, не сме ги насилвали, бяхме се слели в едно и друго развитие на отношенията ни просто не виждахме. :Д И така на 28ми януари, си ги говорихме тези неща и ме попита дали искам да сме заедно. Казах да, разбира се. Вечерта пък ми каза, че си е купил билет за ваканцията ми в края на март и така. Сега дистанцията е зад гърба ни и сме много щастливи. :)
освен любов, какво друго положително ти е дал форумът?
Форумът ми даде възможност да опозная форумно (и не само) много различни и интелигентни хора и ме сблъска с най-различни гледни точки. Даде ми поле, в което можех да развивам комуникационните си умения и тези да си изразявам и защитавам умело позицията. Защото тук все пак можеш да излагаш тезите си, да ги защитаваш, да спориш с различни хора, а после да прилгаш този опит и навън. :Д Като цяло форумът повлия много положително на развитието ми.
а отрицателно?
Ами, понякога ми е губил много време, да речем. Както и ме сблъска с един съфорумник, който се оказа крийп. Но такава ситуация пак не я причислявам напълно към отрицателните, защото се научих как да се справям с подобни идиоти.
любимци?
Сигурно ще пропусна някого, неизбежно е. От пишещите сега:
Харесвам Пантерата, защото като цяло е целеустремена и мислеща млада жена. Понякога ми се струва твърде крайна (не намирам по-добра дума в момента, иначе не ми се иска да използвам точно тази), де, но това не влияе на положителната ми оценка и нагласа към нея по никакъв начин.
Харесвам Маги (дриймърката), защото е интересна, в повечето случаи съм забелязала, че имаме г/д еднаква позиция и като цяло във форума съм наблюдавала положителната й промяна (т.е. развитието й) и ми допада. И е миличка, към мен поне, хаха. :Д
Харесвам те и теб, Галакси (а имаше период, в който по скоро не те:Д), защото си пораснала, а във форума в повечето случаи си ми смешна и забавна. И защото си алкохоличка.
Харесвам Боряна (Ewok), защото е директна, умна и будна.
ЛейдиДи, защото постовете й излъчват уравновесеност и спокойствие. :Д
БащаТи винаги съм го намирала за готин. :д
TheDevilInMe - казвала съм го неведнъж, харесвам смелостта й да роди дете на тази възраст и да се грижи за нея. :)
Ох, 100% изпускам някого, но не знам кого.
От съфорумниците, които вече не пишат любимци са ми ПейнМонополи (разбира се:Д), Чачо и господинът с много никове (има и настоящ, де, и се отбива отвреме на време:Д) - Raybeez.
някой, който те отчайва? (интрига да завържем ;/)
AnarchyBoy - доста противен типаж. :) Иначе имам ужасен опит с Lestat357 (или там както бяха цифричките), но едва ли някой го помни.
може ли и на вашата сватба да ме поканите?
Очаквай покана след около 5-6 години. :Д
фиде с java и c++ уместен сватбен подарък ли би бил, за семейство програмисти като вашето?
Да речем, че да, особено с java-та. Иначе аз съм далеч от програмист (все още:Д). :Д
въртяла си се из глобуса, сподели впечатленията си от различните култури (нещо хрумнало в този миг)
Италианците са досадни и са чревоугодници, но пък имат култура на хранене. Твърде любвеобвилни и целувателни са за моя вкус. :Д
Французите имат леко налудничаво чувство за хумор и са страшно дисциплинирани и организирани.
Върху тези две нации имам най-много наблюдения, при желание мога да разширя отговора си.
Както и ме сблъска с един съфорумник, който се оказа крийп. /DarkTemplar/
Харесвам те и теб, Галакси, защото си алкохоличка.
AnarchyBoy - доста противен типаж.
започвам да те харесвам
на колко си
къде живееш /смисъл град/
кви места обичаш да посещаваш
от какво се интересуваш
от какво се интересуваш, но те е срам да си го признаеш
всъщност ти май беше една която е учила в 35-то /София/ ...?
започвам да те харесвам
на колко си
на 18 :)
къде живееш /смисъл град/
Любимата ми София.
кви места обичаш да посещаваш
Тук не съм сигурна какво точно ме питаш, но ще отговоря така - често можеш да ме срещнеш на Народен, в Рокендрола, в някое паркче, малка пекарна/сладкарница. Иначе като пътувам, примерно, много мразя да посещавам музеи и разни галерии. Супер много ме отегчават. Като бях по-малка винаги като сме пътували, сме обикаляли разни такива места. Когато започнах да пътувам сама, осъзнах, че аз всъщност обичам да се разхождам из града, да усещам градската атмосфера и т.н. Та, и тук е така - обичам да прекарвам времето си из улиците на града. Може би се отклоних малко. :Д
от какво се интересуваш
От хората около мен, от случващото се по света и у нас, от музика, от история в някаква степен. Готвенето (и по-точно сладкарството) също е част от интересите ми. Обичам да чета книги, въпреки че откакто си прецаках киндъла, не го правя почти. Нямам някакви впечатляващи и необикновени интереси, мисля. :)
от какво се интересуваш, но те е срам да си го признаеш
Ми то не е точно интерес, ама понякога столквам някакви ТВ водещи във фб, тип Венета Райкова и Гала, защото ми е забавна активността им там. :д От друго не се сещам да ме е срам.
всъщност ти май беше една която е учила в 35-то /София/ ...?
Аз все още уча там.
ей супер
още ли са там станков сапунджиева георгиева оцетова ? люси танкистка още ли е на висок пост ? а хамстера ?
/абе много ги съсипали тия игрища в 35-то бе
galaxy29
10-13-2014, 14:35
Харесвам те и теб, Галакси (а имаше период, в който по скоро не те:Д), защото си пораснала, а във форума в повечето случаи си ми смешна и забавна. И защото си алкохоличка.
да, преди не бях яка като сега :oops:
и в реда на това
порастването винаги ли е положително или може да бъде и минусово?
Сапунджиева, ако е преподавала по биология - да, още е там. Георгиева, ако е преподавала по георгафия - и тя е там. Станков не го знам кой е (ако говориш по предмети, може и да се сетя). Оцетова (по физическо, нали?) също си е в даскало. Люси Танкистка изобщо не съм я чувала. Хамстера също. :Д
galaxy29
10-13-2014, 14:36
.
ей, маймунчо
Сапунджиева, ако е преподавала по биология - да, още е там. Георгиева, ако е преподавала по георгафия - и тя е там. Станков не го знам кой е (ако говориш по предмети, може и да се сетя). Оцетова (по физическо, нали?) също си е в даскало. Люси Танкистка изобщо не съм я чувала. Хамстера също. :Д
сапунджиева е най-големата !
георгиева една едричка по английски /носеше се винаги в черно/
станков беше по математика и физика /класната ни стая беше там на страничното крило кабинета по физика /втори етаж//
оцетова по физическо дааа
люси беше зам. директорка
хамстера........... ХАМСТЕРА.. верно че ти сигурно след седми клас си отишла там /по трудово/ - изпуснала си !.
разкажи ми за някакви новости в 35-то ако не е нахално :):)
ей, маймунчо
името ми е мюмюн не маймун
порастването винаги ли е положително или може да бъде и минусово?
Ами моята дефиниция за порастване налага то винаги да е положително. Използвам го в смисъл на развитие, усъвършенстване, узряване и някакъв преход от нещо, което невинаги задължително е отрицателно и лошо, към нещо по-добро (елементарен пример, но става за илюстрация - от малоумен и безхаберен пубер да се трансформираш в млад, отговорен и буден човек:Д).
sl1nceetoo
10-13-2014, 14:49
Какво най-много харесваш в себе си?
А какво не?
Плакала ли си от щастие?
Смяташ ли се за човек с късмет?
Понасяш ли критика?
после още.
сапунджиева е най-големата !
георгиева една едричка по английски /носеше се винаги в черно/
станков беше по математика и физика /класната ни стая беше там на страничното крило кабинета по физика /втори етаж//
оцетова по физическо дааа
люси беше зам. директорка
хамстера........... ХАМСТЕРА.. верно че ти сигурно след седми клас си отишла там /по трудово/ - изпуснала си !.
разкажи ми за някакви новости в 35-то ако не е нахално :):)
Бучински е по-голяма от Сапунджиева. И двете са ми преподавали. Няма как да не я знаеш - украинка, от мега отдавна е в това училище. Сега се разболя от рак, за съжаление. :(
Не е там, има друга Георгиева по английски, но тя е нова. Като цяло с учителите по английски нещата са много зле. :Д
Иначе да, след седми.
Ами, 35то вероятно не е онова училище, което ти си спомняш. Повечето по-големи, учили там, с които съм комуникирала, имат супер високо мнение за училището, но в момента лежи на стари лаври - пълен хаос е там в момента, защото директорката е мега зле. Иначе има доста учители, за които винаги ще бъда благодарна, че са ми преподавали. :Д Училищния двор, както и сградата (както си забелязал) се рушат и са опасни. Питай ме някакви конкретни неща. :Д Дрънкова (по математика) била ли е в даскалото, когато ти си учил там?
Какво най-много харесваш в себе си?
Пф, аз съм самовлюбена. :Д Харесвам ума и хумора си (и още 100 неща:Д).
А какво не?
Склонността си към вманиачаване, както и на моменти прекалената ми емоционалност.
Плакала ли си от щастие?
Да. И често като се разнежа и се вгледам в приятеля ми, се просълзявам от щастие и умиление. :Д
Смяташ ли се за човек с късмет?
Еми аз много, много избягвам да я използвам тази дума, не ми допада. Но да речем, че "късметлийството" ми е умерено, някъде посредата между голямо и малко. :Д
Понасяш ли критика?
Ами понасям я, когато я намирам за градивна. Като цяло не обичам да ме критикуват, де.
О, с Лестат доста хора са имали няк'ви преживявания :Д май и с мен се беше пробвал, ама удари на камък.
Мдам, запозната съм. Болен е този човек, а в началото изглеждаше толкова нормален. :( Или аз просто бях малка. Аз до 2013 получавах имейли от него. В последния обясняваше, че се съмнява все още да съм с "чичкото", чийто набор се върти около неговия. :Д
anonymous708973
10-13-2014, 16:24
французите са организирани??? о.О
НАЙН!!
после ще питам :)))
опиши се с 3 думи
е айде разнообрази се малко де
DisappointedDreamer
10-13-2014, 17:43
Срамежлива ли си?
Имаш ли проблеми със сприятеляването с нови хора?
Или със сближаването им?
Какво търсиш в един приятел/ка?
Кои качества те грабнаха в приятелят ти?
А кои те дразнеха/все още те дразнят?
Как успокояваш мислите/ума си?
Как се мотивираш? А какво те мотивира?
Какво искаш от този живот? А мислиш ли, че някога ще го постигнеш?
Лесно ранима ли си?
Можеш ли да простиш?
Всъщност, какво е 'прошката' за теб?
А 'грешката'?
//с какво съм ти пък интересна
galaxy29
10-13-2014, 18:30
с какво бельо си?
е айде разнообрази се малко де
не съм достатъчно креативен за други въпроси
пък и отговора на този ми дава бая добра преценка за човека
SHPAIdURmeN
10-13-2014, 18:53
Би ли написала книга ?
Защо не харесваш някои хора ?
Мислиш ли, че се поставяш в рамка ?
Как разбираш, че не се поставяш в рамка ?
Кое е най-важното нещо, което желаеш да се случи ?
Ако зададените въпроси са абсолютно нелепи, отговаряш ли им ?
Нагаждаш ли се добре в различни ситуации ?
До коя възраст човек спира да се самоопознава ?
Кога човек не може да се самоопознава ?
Срамежлива ли си?
Случва се, но в общия случай не съм.
Имаш ли проблеми със сприятеляването с нови хора?
Имам, да. Рядко някой ме впечатлява достатъчно, че да искам да се сприятеляваме. А и като цяло много трудно допускам някого до себе си и пътят е дълъг.
Или със сближаването им?
Ами, както казах - трудно допускам хората до себе си, оттук и трудно приемам някого за близък.
Какво търсиш в един приятел/ка?
Държа приятелите ми да са умни и будни хора. Държа да имам полза от приятелството ни, да се стимулираме взаимно. И е ок да имаме някакви общи интереси и предпочитания.
Кои качества те грабнаха в приятелят ти?
Приятелят ми е изключително интелигентен мъж, много уравновесен, спокоен и мега забавен. Това бяха първите неща, които отбелязах, когато започнахме да си общуваме активно и които ме привлякоха.
А кои те дразнеха/все още те дразнят?
В началото нищо не ме дразнеше, сега нещата не са много по-различни. Да речем, че има периоди, в които се влъбява твърде много в работата си и оставя всичко друго на заден план, но до крайна степен. В такива моменти съм се дразнела и ми е ставало неприятно, но пък от друга страна това му поведение е било оправдано и го разбирам.
Как успокояваш мислите/ума си?
Най-ефективно е плуването. Иначе - с музика или гушкане.
Как се мотивираш? А какво те мотивира?
Мотивацията ми идва свише.:д Не, мотивират ме успелите и реализиралите се млади хора около мен (не само в професионален план, като цяло - в личен и т.н.), които ми показват, че все пак има как и има смисъл.
Какво искаш от този живот? А мислиш ли, че някога ще го постигнеш?
Честно казано, нещото, към което най-много (ще) се стремя, е хармонично семейство, защото на мен винаги ми е липсвало такова, бих искала да създам собствено. Искам и да успея в професионален план, да имам много пари (обичам парите и изпитвам нужда да съм финансово независима доколкото е възможно), една малка сладкарничка и възможност да пътувам често извън Европа.
Да, смятам, че нещата, които искам, са напълно осъществими и по силите ми. :)
Лесно ранима ли си?
Зависи за какво става дума. Като цяло не мисля, че съм лесно ранима, но определено съм ранима.
Можеш ли да простиш?
Категорично да.
Всъщност, какво е 'прошката' за теб?
Прошката за мен е момента, в който спирам да изпитвам негативни чувства към човека, който по някакъв начин ме е засегнал и наранил.
А 'грешката'?
Нещото, чиито последствия носят напрежение и разочарования. Опитът ми дотук, обаче, показва, че това е само в началото, след този период, обикновено винаги са водили до самоусъвършенстване. Но това много зависи от естеството на грешката, от това колко хора засяга и т.н.
//с какво съм ти пък интересна
аз казах с какво горе
с какво бельо си?
Не знам как се казват - ето такъв тип (http://magenta.bg/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/i/m/img_0051.jpg), но червени. Вкъщи никога не нося сутиен.
опиши се с 3 думи
мега.яко.пиче.
умна, целеустремена, дисциплинирана
Ина, французите, с които живях, както и тези, с които се сблъсквах, бяха изключително организирани. :)
сега ти отворих картата и първото, което ми направи впечатление, е отсъствието на каквато и да е вода (включително водните домове), което първо страшно много ме изненада, но с отговорите ти сега, всичко си застава на мястото.
ако мога да си позволя да дам съвет, на базата на астрологията, бих ти предложила да се преориентираш от програмирането към нещо по-твое - поле, в което ще можеш свободно/активно да изразяваш/налагаш мнението и позицията си. може би ПР/ВО, Право, дори нещо в посока така харесваните от Евок идеи за лидерски позиции. Със сигурност не самостоятелно, а в компания/с група съмишленици/колектив. За медицина(та) също имаш предпоставки - от хирургия до диетология или пък фитнес треньор. можеш и да управляваш бизнес (отново не сама; ), такъв за хранене - със сигурност;
аз имам само 1 въпрос, или нека да са 2:
1) доколко се влияеш от обкръжението си? (приемаш чужди възгледи/мнения/вкусове/позиции за свои, променяш се под заобикалящите те влияния, изграждаш личността си, вземайки пример от наличните около себе си, етц.)
2) опиши етапите си на порастване, от момента, в който се регистрира в този форум, до към днешна дата.
как се промени/изгради?
и, хайде, нека още един:
3) спомена няколко пъти будни и успели, ако не се лъжа, млади хора.
би ли дала пример за такива, които те вдъхновяват, ако може и с историите им. благодаря)
anonymous708973
10-14-2014, 18:29
да имам много пари (обичам парите и изпитвам нужда да съм финансово независима доколкото е възможно)
Евала.
Не звучи толкова ужасно, когато някой друг го казва 8-)
Много се интересувам и аз от отговора ти по въпроса с историите на младите и успелите хора.
Иначе и малкото ми въпросче: Къде си живяла с французи?
Би ли написала книга ?
Не, не мисля. Ако се случи да напиша, сигурно ще е някаква научна книга, някакъв учебник. :Д
Защо не харесваш някои хора ?
Най-често защото ги намирам за тъпи, несериозни, неорганизирани, скучни, конформисти. Това са нещата, които обикновено ме отблъскват.
Мислиш ли, че се поставяш в рамка ?
Не, не мисля, че е така и не се чувствам така. От друга страна смятам, че понякога на много хора би им изглеждало така, тъй като не обичам да се нагаждам и не съм конформист. И имам някакви твърди убеждения, които хората намират за крайни. :)
[/b]Тук нещо не мога да си формулирам добре отговора, така че ще го оставя за по-късно.:Д[/b]
Кое е най-важното нещо, което желаеш да се случи ?
Казах по-горе - хармонично семейство.
Дефинирай нелеп въпрос. :)
Нагаждаш ли се добре в различни ситуации ?
Не, защото в повечето случаи не виждам смисъл от нагаждане.
До коя възраст човек спира да се самоопознава ?
Не знам, спира ли изобщо? Като цяло човек се променя, развива, сблъсква с различни ситуации, в които никога не е изпадал, т.е. себеопознаването би трябвало да е постоянен процес.
Трудно ми е да отговоря. Може би, когато не иска или просто не нарича себеопознаването с тези думи. :Д
сега ти отворих картата и първото, което ми направи впечатление, е отсъствието на каквато и да е вода (включително водните домове), което първо страшно много ме изненада, но с отговорите ти сега, всичко си застава на мястото.
Това нищо не ми говори, нали знаеш. :Д
ако мога да си позволя да дам съвет, на базата на астрологията, бих ти предложила да се преориентираш от програмирането към нещо по-твое - поле, в което ще можеш свободно/активно да изразяваш/налагаш мнението и позицията си. може би ПР/ВО, Право, дори нещо в посока така харесваните от Евок идеи за лидерски позиции. Със сигурност не самостоятелно, а в компания/с група съмишленици/колектив. За медицина(та) също имаш предпоставки - от хирургия до диетология или пък фитнес треньор. можеш и да управляваш бизнес (отново не сама; ), такъв за хранене - със сигурност;
Какво имаш предвид под не сама? :) Иначе една от целите ми е да си имам собствен бизнес, свързан със сладкарство, но пътят дотам ще включва програмиране.
аз имам само 1 въпрос, или нека да са 2:
1) доколко се влияеш от обкръжението си? (приемаш чужди възгледи/мнения/вкусове/позиции за свои, променяш се под заобикалящите те влияния, изграждаш личността си, вземайки пример от наличните около себе си, етц.)
Преди обкръжението ми определено ми е влияело. В момента трудно бих могла да приема чуждо мнение/възгледи/позиции/приоритети и т.н. за свои, тъй като съм достатъчено убедена в своите. В този ред на мисли - в момента склонността ми да се влияя от другите е минимална.
2) опиши етапите си на порастване, от момента, в който се регистрира в този форум, до към днешна дата.
как се промени/изгради?
Промяната ми основно се състои в прехода от един супер вятърничав, недисциплиниран, неорганизиран човек в точно обратното. Също така с времето приоритетите ми се промениха, увереността ми е на друго ниво и така.
и, хайде, нека още един:
3) спомена няколко пъти будни и успели, ако не се лъжа, млади хора.
би ли дала пример за такива, които те вдъхновяват, ако може и с историите им. благодаря
Имам познати, които са млади предприемачи и вървят стремглаво нагоре. Примерно, една позната, когато беше на 22-23 си намери финансиране (трудно беше, не знам подробности) и започна бизнес със суперхрани и разни био неща. Пожъна успех, в момента продължава да го развива, занимава се с още някакви други проекти, има си пари, създаде си семейство. Финансово независима е. Просто защото е имала идея и не се е страхувала да започне да работи по нея, а и разбира се, защото й се е удала такава възможност. Такива хора ме вдъхновяват, които просто имат цел, упорити се и в крайна сметка се справят.
Няколко човека на моята възраст, които познавам (+ още някои по-големи), победиха на startup weekend-а в София. Подготвили са се, имали са идея и са намерили поле за изява.
Като цяло ме мотивират такъв тип млади хора - с идеи, с представа как да я реализират, с огромна доза упоритост в себе си, със склонност да рискуват. :Д
Сега се сетих за други примери, но тях по скоро бих ги споделила на лично някой път.
Евала.
Не звучи толкова ужасно, когато някой друг го казва 8-)
Много се интересувам и аз от отговора ти по въпроса с историите на младите и успелите хора.
Иначе и малкото ми въпросче: Къде си живяла с французи?
О, на мен изобщо не ми звучи. Като бях по-малка, бях на принципа "парите нямат значение", после осъзнах, че ги обичам и че искам да имам много от тях по възможност. :Д Не виждам нищо лошо в това. :)
Живяла е силно казано, но ми се събира около месец съжителство покрай един обмен във Франция. :)
galaxy29
10-15-2014, 12:42
мислила ли си си за мен, докато се сапунисваш ;/
SHPAIdURmeN
10-15-2014, 13:00
[/b]Тук нещо не мога да си формулирам добре отговора, така че ще го оставя за по-късно.:Д[/b]
Mhm , ще чакам.
По темата :
Дефинирай ми конформист ?
Според твоите виждания, какво представлява една дипломатична личност ?
-Дефинирай нелеп въпрос. :)
Добремм...
Дефинирай нелеп въпрос
и според това ми отговори на въпроса.
И извън темата : :D
-или просто не нарича себепознанието* с тези думи. :Д
Хехе, шегаджийка :D ;)
galaxy29
10-15-2014, 13:06
аз пък съм
Дефинирай ми конформист ?
E, какво има да му дефинирам. Човек - нагаждач (спрямо натиска на другите/чуждите интереси/мнения/етц).
Според твоите виждания, какво представлява една дипломатична личност ?
Галантна, премерена личност, която знае как да се държи в различни ситуации така, че това да работи положително за нея. Примерно. :Д
Дефинирай нелеп въпрос
и според това ми отговори на въпроса.
За мен нелеп ще е твърде глупав въпрос или такъв, чийто отговор е очеваден. Значи отговорът ми е не.
Хехе, шегаджийка :D
Себеопознаването, мисля, че е ясно. ;)
SHPAIdURmeN
10-15-2014, 13:25
Как различаваш конформист от дипломатичната личност ?
Успяваш ли често да ги различиш ?
anonymous895156
10-15-2014, 13:47
а не мислиш ли, че антиконформизмът също ограничава? от много креативност и оригиналничене не се ли влиза в т.нар. out-of-the-box box?
Да, и аз имах подобен въпрос :д
Не смяташ ли, че човек трябва да е гъвкав?