Влез

View Full Version : На горещия стол е... Electra

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

102
01-12-2015, 21:12
@NomNomNom мислите ли че сумирайки всичко оказвате някаква помощ на детето ? или може би съпричастие ?
съдейки останалите може би трябва да се замислите че правите същотокато тях просто по по-различен начин

102
01-12-2015, 21:13
kaRamella mi haresva
шъ чета

102
01-12-2015, 21:15
//офф
Аз пък не можах да разбера какво толкова страшно е направил анархито? Все едно никой с никой не е правил секс и/или не се е снимал.

аз пък не мога да разбера защо не различаваш боклука като го видиш

uHka22
Здравей! Честито и поздравления за смелостта! Ако въпросите се повтарят - извинявам се. Нямам много време да чета.
Мислили ли сте за имена ?
Как искаш да протече животът ти от тук нататък ?
Какво смяташ за жените,които абортират ?
Най-тъжният филм,който си гледала ?

LadyDi
//офф
Аз пък не можах да разбера какво толкова страшно е направил анархито? Все едно никой с никой не е правил секс и/или не се е снимал.

На Анархито тъпотията му е, че просто не може да остави Лиланда намира. Нещо го разиграва обидена госпожичка и не пропуска да я захапе.

Aeternal
01-12-2015, 21:18
На Анархито тъпотията му е, че просто не може да остави Лиланда намира. Нещо го разиграва обидена госпожичка и не пропуска да я захапе.

А да, това е жалко.
Но все пак не е прецедент хората да правят секс. Така че, не разбирам нейната реакция. От какво трябва да я е срам, че се е чукала с приятеля си или...?

kaRamella
01-12-2015, 21:18
kaRamella
гаджето ти, което те беше било, ли е баща на детето ти?
/позволявам си да питам, защото самата ти беше пуснала тема/

Това бе друг човек. Не искам хич да си и спомням :D Бе за кратко.

Може ли и аз да питам нещо?
Тъй като не съм се интересувала..Какви са правилата в тази тема. Колко време се задават въпроси , ден , два три ?

102
01-12-2015, 21:19

наистина ли това виждаш

LadyDi
01-12-2015, 21:20
А да, това е жалко.
Но все пак не е прецедент хората да правят секс. Така че, не разбирам нейната реакция. От какво трябва да я е срам, че се е чукала с приятеля си или...?

Реално никой не го е интересува с кого е спала, какво е правила и дали е позволила да я снимат. Срамното е, че той не спира да натяква затова. И мен щеше да ме е срам, ако се бях доверила на такъв... Никът ми не позволява да използвам такива думи, пък и вече ми направиха забележка :cool:

NaLilandaBivshiq
01-12-2015, 21:21
:razz:

LadyDi
01-12-2015, 21:21
наистина ли това виждаш

Не гледам достатъчно задълбочено. Тези турски сериали изморяват в един момент.

102
01-12-2015, 21:23
Не гледам достатъчно задълбочено. Тези турски сериали изморяват в един момент.

то е очевидно от всяко едно изречение което земеш

LadyDi
01-12-2015, 21:24
то е очевидно от всяко едно изречение което земеш

честно казано, единственото, което виждам е, че когато Лиланда се разпише някъде, Анархи бърза да отговори
в един момент, дори не ги чета
но ако желаеш, може да ми направиш бързо резюме на филма, нямам против

102
01-12-2015, 21:25
няма смисъл

AnarchyBoy
01-12-2015, 21:25
Искам да видя резюмето на 102 :oops:

LadyDi
01-12-2015, 21:26
няма смисъл

и ти си прав
не е филм, който бих гледала
достатъчно разводнихме темата на Карамела и без друго

Auriss
01-12-2015, 21:27
и аз

мн ме кефи тоя форум

имената ви знам, кварталите, личния живот, драми а-у какво учите, с кого се чукате

мн е яко , дайте още

Blab
01-12-2015, 21:28
вярваш ли в астрологията?
ако можеше да планираш, каква зодия щеше да предпочетеш да бъде детето ти?
а коя зодия всъщност се очаква да е малкия/ката? (ако не е тайна, разбира се)

каза графичен дизайнер, рисуваш ли?
за какво всъщност мечтаеш?
традиционалист ли си?
какви ценности държиш да възпиташ в детето си?
каква майка мислиш, че ще бъдеш?
каква е твоята майка? какви отношения има(х)те?
в какво вярваш?
какво искаш да си вземеш от този свят?
а какво би се радвала да дадеш?

Blab
01-12-2015, 21:30
и аз

мн ме кефи тоя форум

имената ви знам, кварталите, личния живот, драми а-у какво учите, с кого се чукате

мн е яко , дайте още

аз за новите поколения почти нищо не знам.
но на старите, и без да съм се интересувала, са ми се струпали тонове информация, само ми пълнят ума, пх...

kaRamella
01-12-2015, 22:01
Blab:
вярваш ли в астрологията? Да,но рядко си чета хороскопа
ако можеше да планираш, каква зодия щеше да предпочетеш да бъде детето ти? Риби
а коя зодия всъщност се очаква да е малкия/ката? (ако не е тайна, разбира се) Близнаци

каза графичен дизайнер, рисуваш ли? Да. Имам картини по рамки , а тези с молив са по тетрадки .
за какво всъщност мечтаеш? Май винаги съм си мечтала хората да се вслушват в мен.
традиционалист ли си? Да.
какви ценности държиш да възпиташ в детето си? Тук сме различни с таткото. Той мрази турци , помаци ... Аз мисля, че не трябва да определяме хората според религията и етноса им , а да поглеждаме вътре в душите им и по този начин да ги преценяме. Искам да знае, че трябва да се уважават възрастните,макар че и то като нас ще мисли " Ко разбира таз дъртофелница" и т.н. Има и други неща , които бих искала да "наложа" , но винаги първо ще ги обсъждам с близки и роднини, за да съм сигурна че съм права.
каква майка мислиш, че ще бъдеш? Запазила съм детското в себе си. Мисля, че детето ми ще открие приятел,не просто родител у мен.
каква е твоята майка? какви отношения има(х)те? В прекрасни отношения сме. Помагаме си,даваме си заедно съвети, пазаруваме заедно и така. Колкото до това каква е , бих уточнила ако ми зададеш по-конкретен въпрос.
в какво вярваш? Съдбата.
какво искаш да си вземеш от този свят? Искам света да ми покаже , че съществуват и свръхестествени неща. Нещо ново.Нещо различно.
а какво би се радвала да дадеш? Бих написала книга. Харесвам фантастиката.

girlwithblueeyes
01-12-2015, 22:43
Оо искрено ти завиждам че нямаш проблеми като гадене и повръщане:D

1 Спортуваш ли ?
2 Обичаш ли да готвиш ?
3 Интересуваш ли се от политика?

kaRamella
01-12-2015, 23:28
girlwithblueeyes "Оо искрено ти завиждам че нямаш проблеми като гадене и повръщане:D :
Миличката :(

1 Спортуваш ли ? Преди се занимавах с танци, художествена гимнастика,била съм мажоретка, но след 7 клас спрях.
Имам бърз метаболизъм, нищо не ми лепи и рядко да съм била недоволна от фигурата си. Може би затова съм смятала, че нямам нужда да спортувам,освен за здраве. Обичам да бягам, но късно вечер.
2 Обичаш ли да готвиш ? Да :) . Сега се запалих много по сладкишите и съм взела бои и една стара книга на мама и през ден правя я някой кекс, я бисквитки.
3 Интересуваш ли се от политика? Не.

AnarchyBoy
01-13-2015, 08:52
Определяш ли се като страстен човек?
Имаш ли няк'ва страст?
А в чувствата, страстна ли си?
Живееш ли за нещо определено, или просто щото нали.. "трябва"?
Стараеш ли се да бъдеш по-добър човек?
Наранявана ли си?
Ще се жените ли с таткото? (не съм чел нагоре)
Имаше ли моменти в които отказваше да приемеш бебенцето?
Мислила ли си име?
Ако е момченце го кръсти Симеон!
Ако е момиченце Цветомира!
Невероятни имена! :oops:
Каква музика слушаш?
Светъл и топъл пролетен ден, лежиш на леглото, навсякъде около теб се носи мирис на старо дърво, а през оранжевите завеси се просмукват слънчеви лъчи, които отразяват летящите прашинки в стаята.. Слушате, chillstep и се лигавите с приятеля си? Или, петък вечер на някое парти с него?
Любовта вечна ли е?
Всъщност любов ли е това, което събира толкова много хора? Зрели хора.. или просто общи интереси?
Какво точно е любовта?
Изпитвала ли си я?
Изпитваш ли я?
Разочарована ли си от хората?
Какво учиш и къде?
Какво работиш,работила си, ще работиш?
Любима книга?
Любима песен?
Любим филм?
Любим сериал?
Любим автор
Разбираш ли се с вашите?

Честито за бебока все пак.. ;)

anonymous708973
01-13-2015, 10:54
Тук става дума за реално същество според мен.

Именно.
И ся ми идва да изровя цялата тема как успяха цели ШЕСТ МЕСЕЦА, представяш ли си, да са заедно, на, видиш ли, напук на хорското мнение.
Просто е жалко. Жалко е да се плюе по бивш, жалко е да се вадят кирливи ризи... ама чакай, то кви кирливи ризи са няколко снимки или видео с партньора ти? Че Лил се е доверила на кофти човек, факт. Обаче Анархи като голям и пораснал, с някакви велики планове, с работа и с квото там още парадира, да прави такива детски истории. Кофти е. Предаваш доверието на тоя човек. А дори тя да го е предала първо, което подозирам, че ще кажеш, това е реваншизъм в най-ниска форма. Единственото, което един свестен мъж би следвало да направи след раздяла, е да изтрие въпросните клипове.

Карамелка после ще я питам.

Ааа, дечко ще е близнаци^^

AnarchyBoy
01-13-2015, 11:10
^^ :oops:

Wednesday666
01-13-2015, 11:59
То не може да не е простотия до шия..

Карамелче, спомена нещо за Италия, че може би би работила там, ако тук не се реализираш добре.
Защо там?
Ходила ли си?
Какво ти харесва там?
Ако не там, къде другаде би отишла да отглеждаш дете?
Преди да разбереш, че си бременна, искаше ли да имаш деца?
Искаш ли да бъдеш булка?
Имате ли подобни планове? :))

kaRamella
01-13-2015, 12:02
AnarchyBoy :
Определяш ли се като страстен човек? Да
Имаш ли няк'ва страст? Към изкуството
А в чувствата, страстна ли си? Зависи от човека до мен, но повече клоня към да.
Живееш ли за нещо определено, или просто щото нали.. "трябва"? Разбира се.
Стараеш ли се да бъдеш по-добър човек? Да,макар че понякога играе лоша роля.
Наранявана ли си? Да
Ще се жените ли с таткото? (не съм чел нагоре) Да
Имаше ли моменти в които отказваше да приемеш бебенцето? Да,първият ден. Беше голям майтап. Взех от всички възможни аптеки тестове и направих около 5, докато наистина го повярвам това. Беше ми объркано .
Мислила ли си име? Чакам да ми кажат пола :)
Ако е момченце го кръсти Симеон! Ще го имам в предвид. Ти защо го харесваш?
Ако е момиченце Цветомира! Харесва ми :)
Невероятни имена! :oops:
Каква музика слушаш? Почти всякаква.
Светъл и топъл пролетен ден, лежиш на леглото, навсякъде около теб се носи мирис на старо дърво, а през оранжевите завеси се просмукват слънчеви лъчи, които отразяват летящите прашинки в стаята.. Слушате, chillstep и се лигавите с приятеля си? Или, петък вечер на някое парти с него? О,първото!
Любовта вечна ли е? Май да.
Всъщност любов ли е това, което събира толкова много хора? Зрели хора.. или просто общи интереси? Хубав въпрос. Мога да пиша за това много време. Зависи от характера, зависи от това какво търсиш. Дали си уморен от чувства на 40 и осъзнаваш, че ако не намериш някого може да умреш от бедност или самота. Може да си на 21 и любовта да те порази и опари така , че никога повече да не се влюбиш в друг човек, да не поглеждат другиго освен твоя. Да ти е достатъчен във всяко едно отношение.
Вероятно кратък отговор на това е : Зависи какво търсиш.
Какво точно е любовта? Жестока,Огнена...Може да те накара да направиш неща на които не си мислил, че си способен. Може да те докара и до дъното. За да обичаш трябва да имаш свободен дух. Трябва да си силен. Да умееш да прощаваш, да се вслушваш, да мечтаеш с човека до теб...
Изпитвала ли си я?Да
Изпитваш ли я? Да
Разочарована ли си от хората? Рядко ми се случва някой да ме разочарова до дъно, но е имало 2-3 такива екземпляра до момента.
Какво учиш и къде? Поразгледай нагоре
Какво работиш,работила си, ще работиш? Работя в момента в една козметична компания, но ще започвам и на второ място. Всичко по реда си,
Любима книга? Безсмъртните - А.Ноел.
Любима песен? Нямам една.
Любим филм? Рядко гледам филми. Падам си по сериали. Първи фаворит ми е Страстите на Дженифър и Може би последно много ме впечатли "Господарка на Злото. "
Любим сериал? Истинска Кръв, Отчаяни Съпруги.
Любим автор . Нямам за момента.
Разбираш ли се с вашите? Да

Честито за бебока все пак.. ;)
Много благодаря.

kaRamella
01-13-2015, 12:07
Wednesday666 :

Карамелче, спомена нещо за Италия, че може би би работила там, ако тук не се реализираш добре.
Защо там? Какво ти харесва там? Имам роднини, харесва ми страната. Климата, природата , хората дори са някак по-усмихнати и слънчеви.
Ходила ли си? Да

Ако не там, къде другаде би отишла да отглеждаш дете? Бих си останала в България. Или в някое малко, спокойно градче в Гърция, но след като детето порасне поне до 3-4 год.възраст.
Преди да разбереш, че си бременна, искаше ли да имаш деца? Не мога да отговоря на този въпрос.
Искаш ли да бъдеш булка? Да, но в по-далечен етап.
Имате ли подобни планове? :)) Да

AnarchyBoy
01-13-2015, 12:18
Ми деазнам винаги съм искал да си кръстя сина Симеон, просто ми харесва, царско име си е..
По принцип ми харесва Александра за женско име, но не мога да си кръстя дъщерята така, ако е първо дете (щото Александра ще е кръстено на починал член на семейството ми, а никога първо дете не се кръщава на починал :/ колкото и да искам да я почета, не мога) Та затова Цветомира.. :D

uHka22
01-13-2015, 12:36
Любим спомен от детството ?
Понеже родителите ми са в Италия и съм често там..
В кои градове си била ?
Не смяташ ли,че на север хората са по-студени ?
Кое те впечатли най-много от Италия,било то като забележителност или нещо от бита.. ?

kaRamella
01-13-2015, 12:49
uHka22 :
Любим спомен от детството ? О не е един. Имала съм много забавни случки с най-добрата ми приятелка,която после се оказа най-големият ми предател. Също имам много хубави с леля,братовчедите ми от Италия и семейството ми. Детството ми беше приятно и бях от децата , които не ги беше срам да отидат с мама и тати на море. А сега 12 годишните абсурд да ги накараш да отидат с родителите си някъде. Даже ги е срам да обикалят навън с тях.Какво толкова му има. Аз много обичам да се разхождам с нашите.
Понеже родителите ми са в Италия и съм често там..
В кои градове си била ? Ancona,Ceretto d'Esi , тези около морската ивица
Не смяташ ли,че на север хората са по-студени ? Не съм останала с такова впечатление
Кое те впечатли най-много от Италия,било то като забележителност или нещо от бита.. ? Зиморничава съм, а там е топло. Влияя се от климата. В Хага беше ужасен студ и дъжд през ден. Не успях да го изтърпя. Това ми е огромен плюс. Обичам морето. Харесвам много езика им. Толкова е звучен и някак си не твърд като нашия. Стандарта им за живот е по-добър от нашия. Природата им е изключителна като на България, не като в Германия - сгради,сгради и пак високи , черни сгради.

marilyn
01-13-2015, 13:51
Хайде и аз да се включа с няколко въпроса. :)

Как реши, че искаш да запазиш детето, явно отначало си била изненадана от резултатите от тестовете?
Мислиш ли, че на 19 можеш да бъдеш пълноценен родител?
Как се запозна с приятеля си?
Опиши мечтаната си сватба.
Харесва ли ти това, което учиш?

Искам и аз на столааа! :D

uHka22
01-13-2015, 14:04
Живяла съм в Анкона известно време,хубаво е. За езика също си много права,но ако отидеш на юг към Лече и Наполи,Сицилия ще се увериш за това с хората.
Любима актриса ?
А актьор ?
Кои държави би искала да посетиш ?
Имаш ли хоби ?

kaRamella
01-13-2015, 14:22
marilyn : Хайде и аз да се включа с няколко въпроса. :)

Как реши, че искаш да запазиш детето, явно отначало си била изненадана от резултатите от тестовете? Като се консултирах бащата, детето е и наполовина негово.
Мислиш ли, че на 19 можеш да бъдеш пълноценен родител? Ами първо дете ще ми е, и на 25 да съм,пак ще ми е първо. Ще съм еднакво подготвена без значение възрастта. Затова не смятам , че е фрапиращо да родя на 20.
Как се запозна с приятеля си? На Волейболен мач.
Опиши мечтаната си сватба. Мечтана? О , ами на морето. Бели красиви лилиуми,маси с бебешкорозови панделки,високи кристални чаши, близки приятели, класически балади. Добър ДЖ ( Къде ще го намеря ) Забранявам си рап и чалгии в който присъстват нецензурни думи. Винаги съм мразила да ги слушам в компанията на роднини/родители. Чак ме хваща срам на какво се забавляваме в дискотеките ние младите днешно време.
http://img3.slusham.com/1206/valeri_bozhinov_nikoleta_lozanova_svatba.jpg
http://woman.hotnews.bg/static/uploads/content/40/313607_177117792368451_100002106933672_375885_9397 14155_n.jpg
http://www.floridasunweddings.com/beach-packages/6_Sea_Stars_a_lrg.jpg
За тези панделки ставаше дума, само че в розово
http://magnificentonline.com/files/1%20wedding%20kosha.jpg
Харесва ли ти това, което учиш? Може да се каже,макар че ме приеха психология и май по-добрият вариант беше там да запиша но..

DisappointedDreamer
01-13-2015, 14:25
защо смяташ, че на 20 и на 25 ще си еднакво подготвена?
не мислиш ли, че през тези 5 години би могла да научиш неща, които биха те направили по-подготвена?
всъщност, какво изобщо означава да си 'подготвен'?
какви качества трябва да притежава стойностния родител?
как се "набавят" тези качества?
може ли някой да бъде 'пълноценен родител'?

marilyn
01-13-2015, 14:33
Благодаря за отговорите и за илюстрираната сватба. Много ме кефи идеята ти. <3

Иначе, за въпроса за родителството... имах предвид, че принципно човек узрява с годините. След 5 години вероятно ще си по-успяла, пораснала, ще си видяла много повече неща от живота (имам предвид трудности, проблеми, ще си научила много уроци). Това не е ли от значение за теб?

Кое ти е любимото ядене?
А цвят?
Любим парфюм?

Кое е най-милото нещо, което гаджето ти е правило за теб?
Коя е най-голямата трудност (проблем), която сте преживели заедно, разчитайки един на друг?

kaRamella
01-13-2015, 15:08
DisappointedDreamerзащо смяташ, че на 20 и на 25 ще си еднакво подготвена?
не мислиш ли, че през тези 5 години би могла да научиш неща, които биха те направили по-подготвена? Мога да ги науча от книги,които мога да ги прочета и сега. Няма кой да ми покаже сега,няма да има кой да ми покаже и след 5 години.
всъщност, какво изобщо означава да си 'подготвен'? Не съм подготвена и за тези въпроси дори, а да не говоря колко се повтаряте. Подготвен означава да имаш опит, който аз нямам.
какви качества трябва да притежава стойностния родител? писала съм по това по-горе
как се "набавят" тези качества? отговорих
може ли някой да бъде 'пълноценен родител'? разбира се.

kaRamella
01-13-2015, 15:12
marilyn;
Благодаря за отговорите и за илюстрираната сватба. Много ме кефи идеята ти. <3
Много благодаря. Не зная дали ще мога да я реализирам, но нали каза "мечтана" и ...

Иначе, за въпроса за родителството... имах предвид, че принципно човек узрява с годините. След 5 години вероятно ще си по-успяла, пораснала, ще си видяла много повече неща от живота (имам предвид трудности, проблеми, ще си научила много уроци). Това не е ли от значение за теб?

Кое ти е любимото ядене? Салата. Никога не отказвам Салата :D Няма значение в кой ден от седмицата, в колко часа и къде.
А цвят? Бежов,Бял,Мляко/Мента
Любим парфюм? Gucci Guilty , Giordani White Gold, LUXE by Avon.

Кое е най-милото нещо, което гаджето ти е правило за теб? О,лично е.
Коя е най-голямата трудност (проблем), която сте преживели заедно, разчитайки един на друг? Ревността . И двамата сме много ревниви. Трудно ми бе ( а и на него ) , когато живееше в друг град

DisappointedDreamer
01-13-2015, 15:12
защо си мислиш, че нещата, които биха те направили "по-подготвен" родител се научават САМО от книгите?
на какви житейски уроци са те научили книгите? /кои книги?
кои житейски уроци не можеш да придобиеш от книгите? защо?
каква литература четеш?
колко често, всъщност, четеш?

дефинирай 'пълноценнен родител'.
кои качества притежаваш на стойностния родител?
а кои ти липсват?

//не говоря някой да ти "покаже" нещо. говоря за неща, които се преживяват.

DisappointedDreamer
01-13-2015, 15:16
какви качества трябва да притежава стойностния родител? писала съм по това по-горе
как се "набавят" тези качества? отговорих

Не намерих отговори на тези въпроси "по-горе". Би ли ги цитирала или поне отговорила отново?

И моля те, отговаряй на всички въпроси и с повече от еднозначни отговори. :/ Ние можем да се повтаряме, както ти се изрази, ама ти пък хептен не ни отразяваш.

kaRamella
01-13-2015, 15:44
Не намерих отговори на тези въпроси "по-горе". Би ли ги цитирала или поне отговорила отново?

И моля те, отговаряй на всички въпроси и с повече от еднозначни отговори. :/ Ние можем да се повтаряме, както ти се изрази, ама ти пък хептен не ни отразяваш.

Ами за първи път снощи влезнах в тази тема и очаквах въпроси за любов.

kaRamella
01-13-2015, 15:55
Общ отговор на всички :

Не си падам по книги с уроци.Харесвам свръхестествени неща , които не съществуват и нямат нищо общо с действителността. Чета фантастика. В момента чета Страна на сенките. Книгите, и по точно фантастиката ме изкарва извън реалността. Разхождат ме из други измерения.
За втори път казвам , че родителството и тези въпроси нямат нищо общо с раздела , но все пак ще отговоря, че в момента се уча какво мога да дам на детето,как да го възпитам.Не съм родена научена на това. Първо детенце ми е.Аз ли не мога да го обясня...
Относно това какво може да ме научи една книга/интернет има много примери, които мога да ти дам - как да научим детето на хигиенни навици, да му обясним какво трябва и какво не трябва да се яде ( мен това не са ме учили родителите ми , винаги съм избирала сама ) ,
защо лъжата е лошо нещо , да спортува, не защото амбициите на татко му примерно са да стане футболист, а за здраве. Има неща които не мога да правя. Няма да мога да го науча да плува например, защото не мога . И още други.

M****
01-13-2015, 17:05
kaRamella, аз нямам въпроси към теб, но пък имам молба - следващата след теб да бъде marilyn. (:

Dagichka
01-13-2015, 18:02
на стола се разпитва за всичко

някъде веднъж ти бях чела мнение, не помня подробности, но темата беше за сродните души или нещо такова и ти беше написала, че си загубила своята и повече не си срещала такава или нещо такова.. извини ме, ако греша, но така съм запомнила. та сегашния ти приятел би ли могла да го наречеш своя сродна душа?

kaRamella
01-13-2015, 18:06
M**** Имам въпрос...Аз ли решавам кой да е следващия, че си имам един, двама фаворити ;р
Dagichka - наистина нямам спомен да съм писала подобно нещо. В момента не смятам, че ще открия точно такъв човек като мен, а и не бих търсила - противоположностите се привличат.
Наистина не помня да е съществувала такава тема. Ако някой ден без да искаш я откриеш, би ли ми пратила съобщение да видя какво съм писала все пак и кога ли е било. Имам рег от 5 години.

anonymous895156
01-13-2015, 18:32
Любим сериал? Истинска Кръв, Отчаяни Съпруги.

ООО
всички сезони ли си гледала
през колко епизода избухваш в неконтролируем плач
Майк :((
кой персонаж от сериала те е вдъхновил най-много

щастие за сметка на удоволствието или обратното
кой е двигателят на твоя живот
как не искаш да се видиш след 10 години
крала ли си
какво може да те накара да оставиш приятеля си още сега
смяташ ли, че животът ти има смисъл
ако се окажеш в позицията на CEO на популярна социална мрежа, би ли започнала да продаваш неправомерно данните на потребителите си на маркетингови агенции (стабилната печалба и дискретността са гарантирани)
колко % най-много от парите си би дала за бедстващи деца, ако натрупаш огромно състояние
щеше ли да бъдеш по-различна, ако имаше две майки или двама бащи (нека приемем, че като личности ще съответстват на настоящите ти родители)
ако синът ти каже, че иска да е момиче, очевидно е транссексуален и т.н., ще го подкрепиш ли на 100%?
а би ли приела да бъдеш омъжена за човек, който не застава зад него в такъв момент?
в тази връзка - http://www.advocate.com/politics/transgender/2015/01/03/mother-transgender-teen-who-killed-self-speaks-out
как би коментирала майката?
как ще реагираш, ако детето ти реши да стане религиозно
какво мислиш за хетеросексизма и хетеронормативността
държала ли се хомофобски с някого (това включва и да казваш забавни шеги за гейове)
какво би казала на човек, който твърди, че нестандартните полова идентичност и сексуална ориентация са болести
какво мислиш за това http://realamericanews.com/2014/10/hollywood-agenda-star-lisa-kudrow-claims-gay-men-are-superior-beings/

kaRamella
01-13-2015, 20:03
dimitar., Ааа,не. Изгледах последния и се вдъхнових да сваля сега всички. Та са по 30-40Гб и ги чакам още :D Но преди като ги даваха по Фокс Лайф никога не го подминавах.
Е как, ако не Габи :D
На останалите въпроси ще отговарям вече утре, че трябва да лягам по-рано заради изпит.
Лека нощ.

LoadRunner
01-13-2015, 20:35
на стола се разпитва за всичко

някъде веднъж ти бях чела мнение, не помня подробности, но темата беше за сродните души или нещо такова и ти беше написала, че си загубила своята и повече не си срещала такава или нещо такова.. извини ме, ако греша, но така съм запомнила. та сегашния ти приятел би ли могла да го наречеш своя сродна душа?

Ето я въпросната тема-------------------
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/572013-%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B8-%D0%BC%D0%B5-%D0%94

и как тактично ОЩЕ не си ми отговорила там, и продължаваш да поддържаш версията за щастливата млада майка която е българка и е сгодена. Хмм ..... странно че все пак още не си срещнала "нов и сходен". Ами горкият ти приятел тогава, дано го разбере по- рано, по- лесно ще го преживее, само да не се окаже че ще гледа чуждо дете накрая.
П.С. Нищо лично просто така се получи коментара:]

LoadRunner
01-13-2015, 20:39
Сори :} но по собствено желание се съгласи да седнеш на "стола"

LoadRunner
01-13-2015, 20:48
На останалите въпроси ще отговарям вече утре, че трябва да лягам по-рано заради изпит.
Лека нощ.

Жалко че си лягаш :/
дано поне го вземеш

kaRamella
01-14-2015, 09:21
Не срещнах нов и сходен , защото съм със стария :D Това съм имала в предвид. Имахме раздяла , но се събрахме .
В темата момичето казва , "че си има доста затворена връзка преди това и почти не си излизал по обществени места "
И аз бях така. И това малко или много ми е пречило да намирам други хора, затова си стоях вкъщи. Просто нямах компания.

marilyn
01-14-2015, 16:25
Нали искаш въпроси за любовта...

Колко пъти си се влюбвала?
Вярваш ли, че любовта може да просъществува цял живот?
Била ли си с човек, когото не обичаш?
Опиши ми какво е любовта за теб с няколко думи.

kaRamella
01-14-2015, 17:04
marilyn:
Нали искаш въпроси за любовта...

Колко пъти си се влюбвала? ( долу )
Вярваш ли, че любовта може да просъществува цял живот? Да и всички ние сме виждали примери за това
http://thehoopla.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2013/07/old-couple1.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/9a/05/82/9a0582b1f951a91f515df7cb2320b68b.jpg
Била ли си с човек, когото не обичаш? Да,първите ми една две връзки са били такива.Но какво се очаква от дете на 15 :D
Опиши ми какво е любовта за теб с няколко думи .
Мисля, че не на всеки с който имаш взаимоотношения трябва да казваш ''Обичам те" . Винаги съм смятала, че ако обикнеш някого си остава за цял живот. Не може днеска да те обичам, утре да не те обичам повече. За това мога да кажа , че съм се влюбвала само 2 пъти, но истински и силно съм обичала само един човек. Любовта и думата "Обичам те" не са просто ей така за няколко месеца и после хоп обичам някой друг.

kaRamella
01-14-2015, 22:06
Та.. кой е следващия?
Попитах дали аз избирам или всички номинираме?

anonymous895156
01-15-2015, 04:29
и аз бях задал въпроси ;/

skatew
01-15-2015, 05:35
ahahah bahti avatara ^ :D

LadyDi
01-15-2015, 06:13
Та.. кой е следващия?
Попитах дали аз избирам или всички номинираме?

По принцип ти избираш.

M****
01-15-2015, 06:26
LadyDi, имаш един от най-яките профилни аватари от потребителите в този форум!!! :D

tuzaro
01-15-2015, 06:56
Честито за бебето майна, не съм си представял така форона... Таткото да не е и той от тук?

LadyDi
01-15-2015, 07:37
LadyDi, имаш един от най-яките профилни аватари от потребителите в този форум!!! :D

Мерси.

kaRamella
01-15-2015, 14:19
Честито за бебето майна, не съм си представял така форона... Таткото да не е и той от тук?

Много благодаря! Не : )
dimitar., сега ще погледна назад

kaRamella
01-15-2015, 15:49
щастие за сметка на удоволствието или обратното - Ако може да изпитвам удоволствие от нечие щастие би било най-добре.
кой е двигателят на твоя живот - Двигателят е съставен от неща, към които съм силно привързана. Обичам тишината. Мога да стоя в една сива стая само с кана и чаша вода и ще се чувствам много по-отпочинала , отколкото след някой спа/релакс масаж . Колкото до кой, то е ясно , че е той.
как не искаш да се видиш след 10 години - Не искам да мразя работата си. Искам да се занимавам с изкуство.
крала ли си - Да. Череши :D
какво може да те накара да оставиш приятеля си още сега - Ами със сигурност няма да е друг мъж. Вероятно диагноза от сорта "загуба на паметта " може да ме дистанцира от него, освен ако не се влюбя пак от пръв поглед :D
смяташ ли, че животът ти има смисъл - Да и придобива все по-голям смисъл
ако се окажеш в позицията на CEO на популярна социална мрежа, би ли започнала да продаваш неправомерно данните на потребителите си на маркетингови агенции (стабилната печалба и дискретността са гарантирани) - А не... абсурд. Страх ме е от незаконни неща.Не обичам несигурността .
колко % най-много от парите си би дала за бедстващи деца, ако натрупаш огромно състояние - о, много труден и спорен въпрос, но ако бюджета ми е толкова голям, че мога да живея добре само с 5 процента от него, защо да не дам останалите 95?
щеше ли да бъдеш по-различна, ако имаше две майки или двама бащи (нека приемем, че като личности ще съответстват на настоящите ти родители) Винаги съм се чудела какво е чувството. Имах приятелка , чийто живот е такъв. Характера и си го бива горе-долу,добра е, но и много самовлюбена.

ако синът ти каже, че иска да е момиче, очевидно е транссексуален и т.н., ще го подкрепиш ли на 100%? - Никога не съм била против подобни неща,стига да не му тежат на самочувствието, не му пречи на работата ... етц ( като цяло на живота )
а би ли приела да бъдеш омъжена за човек, който не застава зад него в такъв момент? Ами малко са мъжете , които биха искали да чуят , че синовете им си падат по салами.... Наистина ако трябва да бъда честна не знам как бих реагирала в такъв момент.
в тази връзка - http://www.advocate.com/politics/tra...elf-speaks-out
как би коментирала майката?
как ще реагираш, ако детето ти реши да стане религиозно
Общ отговор : Вероятно живота на тази жена може ( само ако съзнателно тя си го направи) да се съсипе.Може да си мисли , че постоянно се подиграват на сина и и затова не приема тази промяна,тези желания от негова страна. Ако се родиш гей,ще си гей както и да го прикриваш. Ако се родиш с нормални наклонности - няма да заобичаш ей така изведнъж хората от твоя пол. Да си гей не е болест, която може да се излекува.
какво мислиш за хетеросексизма и хетеронормативността . По света има много хора , които си нямат работа , освен да вгорчават живота на различните. Това се забелязва още от ранна детска възраст. В детската градина я ще ти се подиграят, че носиш очила,я че носиш шини. Същото е и с хетеросексизма - все ще има някой на който не му се харесва това , че си по-различен от другите. ( Дано не съм разбрала погрешно и аз, защото изглежда леко объркващо на моменти )
държала ли се хомофобски с някого (това включва и да казваш забавни шеги за гейове) Не и може би защото не винаги съм в настроение да се подигравам с различието у хората
какво би казала на човек, който твърди, че нестандартните полова идентичност и сексуална ориентация са болести - А, ето... преди да съм прочела въпросите ти изцяло съм писала за това, че някои смятат това за болест, а то не е и няма как да бъде.

kaRamella
01-15-2015, 15:51
Ако някой иска доброволно да се самоизбере да каже предварително :D

granger
01-15-2015, 15:58
Бих,ама иде сесия, така че...мерилин не съм я преслушвала отдавна :lol:
Искам и ЛейдиДи.

tuzaro
01-15-2015, 15:58
Срам ги е.

tuzaro
01-15-2015, 17:36
Каква ви е разликата с таткото на бебето?

LadyDi
01-15-2015, 17:39
Искам и ЛейдиДи.
аз мога да седна, ама ще е скучен стол

tuzaro
01-15-2015, 17:46
аз мога да седна, ама ще е скучен стол

Щом те искат хората няма да е скучен.

marilyn
01-15-2015, 19:27
Ако някой иска доброволно да се самоизбере да каже предварително :D

ми аз искам :D

kaRamella
01-15-2015, 19:31
Хайдеее marilyn :)

kalpazanka
01-15-2015, 19:33
Да сменям ли ник-а в заглавието на темата?

Fisherman
01-15-2015, 19:35
аз искам да попитам мерилин,колко инфекции на пикочо-половата система е имала до сега?от чисто професионална гледна точка

kalpazanka
01-15-2015, 19:40
А не се ли интересуваш каква марка тоалетна хартия и тампони/дамски превръзки ползва?!?! Тъй и тъй си почнал в тоя дух, поне да не се хабиш да пишеш през пост-през два...

anonymous908491
01-15-2015, 21:44
А не се ли интересуваш каква марка тоалетна хартия и тампони/дамски превръзки ползва?!?!

На нея и харесва да и свършват в задника, марката на превръзката сигурно и пощальона и я знае.

marilyn
01-16-2015, 10:25
Калпазанке, сменяй. Иначе за протокола, николко не съм имала. Един цистит само. Не знаех, че има хора, които толкова се интересуват.

DisappointedDreamer
01-16-2015, 11:49
Наде, ти ли си на стола? :)

marilyn
01-16-2015, 11:51
Наде, ти ли си на стола? :)

Дам. :)

Ewok
01-16-2015, 11:51
стандартните

Име?
Възраст?
Гадже?
Учиш/работиш?
Къде?
Доволна ли си от избора си? (важи и за работа и за уни)
Щастлива ли си?
Амбициозна ли си?
Любима песен в момента?
Какъв алкохол обичаш?
А безалкохолно?

DisappointedDreamer
01-16-2015, 11:54
Аааа.

Как се запознахте с Иво? :)
С какво те впечатли?
Коя зодия е?
Имате ли планове да се изнесете самостоятелно на квартира?
Колко ви е възрастовата разлика?

Кога ще пием пак кафе с теб?
Отказа ли цигарите?
Би ли се омъжила в близките 1-2 години, ако той ти предложи?
Искаш ли да имаш деца?
От какви хора се състои компанията ти?
Ти приличаш ли на тях?

edit: забравих да спомена, че много ви се радвам с Иво. Много си отивате!

marilyn
01-16-2015, 11:59
Име? Надежда
Възраст? 22
Гадже? Да.
Учиш/работиш? И двете.
Къде? Уча в Софийския, работя в един сайт.
Доволна ли си от избора си? (важи и за работа и за уни) Да, мога да кажа, че съм доволна и от двете.
Щастлива ли си? Да.
Амбициозна ли си? Мога да кажа, че съм амбициозна, но не правя нещата на всяка цена. Интересното е, че по празниците ми пожелаваха да съм "все така амбициозна" и доста хора ми го пожелаха това... Явно в очите на приятелите ми съм такава... :D
Любима песен в момента? https://www.youtube.com/watch?v=_HJCNjPIlFs
Какъв алкохол обичаш? Бира, ром, коняк, ракия, но не всяка, уиски, мента, понякога и джин пия.
А безалкохолно? Не обичам безалкохолни.

marilyn
01-16-2015, 12:08
Маги :-)

Как се запознахте с Иво? :) В тийнпроблем. :D
С какво те впечатли? Като се има предвид, че се запознахме в сайт, с това, че е грамотен. :D Иначе, когато вече се опознахме... не знам, с всичко, нямаше нещо, което да не ми харесва в него. И с тия страхотни очи... :D
Коя зодия е? Овен
Имате ли планове да се изнесете самостоятелно на квартира? Ами, то ние почти си живеем заедно, рядко си се прибирам в нас.
Колко ви е възрастовата разлика? Осем години.

Кога ще пием пак кафе с теб? Когато си дойдеш, с кеф ще пия кафе с теб. :)
Отказа ли цигарите? Да, вече май станаха даже 6 месеца, откакто не съм палила цигара.
Би ли се омъжила в близките 1-2 години, ако той ти предложи? Сложен въпрос. Сега съм още много малка за тия работи. :D Връзката ни има още много на къде да се развива и някой ден сигурно ще се оженим. А кога ще е, не знам. В последно време толкова бързо ми се променя живота, че не знам и след 1 месец какво ще е.
Искаш ли да имаш деца? Не, изобщо не искам. Даже никога не съм искала.
От какви хора се състои компанията ти? Ох, страшно разнообразни. Приятелките ми от даскало, които поддържам отношения са много различни от колегите ми, например. От друга страна съм близка и с приятелите на Иво. Абе.. наистина са много различни всички. Разнообразни интереси, професии, всичко им е различно.
Ти приличаш ли на тях? Да, в някаква част. Сякаш откривам частица от себе си във всеки един човек, когото наричам свой приятел.
edit: забравих да спомена, че много ви се радвам с Иво. Много си отивате! Благодаря, Магии! :-)

TheDeath
01-16-2015, 12:11
И аз ще питам:
Религиозна ли си? Какво мислиш за религиите, като цяло - вредят или помагат?
Обсебващ типаж ли си? Смисъл, когато си във връзка държиш ли да сте заедно всяка свободна минута?
Ревнива ли си? Коя е най-голямата простотия, която си правила от ревност?
Орален, анален, вагинален секс? Предпочитания?
Коя е най-голямата лъжа, която си казвала някога?

marilyn
01-16-2015, 12:17
Религиозна ли си? Какво мислиш за религиите, като цяло - вредят или помагат? Хич не съм религиозна. В днешно време вярвам, че повече вредят. Имах една приятелка в класа, която беше много религиозна, винаги спорехме с нея. Като човек е страшен пич, ама тая религия ѝ беше промила яко мозъка. Никога не можах да разбера как наистина вярва в тия работи. Иначе си беше християнка.
Обсебващ типаж ли си? Смисъл, когато си във връзка държиш ли да сте заедно всяка свободна минута? Не бих казала, че съм обсебваща. Просто гаджето ми не ми омръзва, не може да ми омръзне. Прекрасно си ми е да сме заедно и гледаме свободното време да си го прекарваме заедно. Когато не съм при него ден или два много ми домъчнява.
Ревнива ли си? Коя е най-голямата простотия, която си правила от ревност? Не съм ревнива, а и той не ми дава поводи за ревност. Най-голямата простотия, която съм правила от ревност... много е смешна. Ревнувах от едно бебе. Негов приятел има детенце и той един път го гушкаше. Боже, не съм ревнувала никога така. Даже ме беше срам да си призная, ама му казах после, де.
Орален, анален, вагинален секс? Предпочитания? Не мога да предпочета.. :D Обичам и трите вида.
Коя е най-голямата лъжа, която си казвала някога? Не обичам да лъжа, старая се да съм честна с хората. Не мога да се сетя за някаква голяма лъжа...

Ewok
01-16-2015, 12:21
А безалкохолно? Не обичам безалкохолни.
Никакви? Вода не пиеш ли?
От колко време сте заедно с приятеля ти?
Казвали ли сте си, че се обичате?
На колко години прави секс за първи път?
А съжаляваш ли? (човек, години)
Обичаш ли да готвиш?
А да ядеш сладко?
На рождените ти дни има ли торта?
А празнуваш ли ги? Как? (голяма компания, по-тесен кръг)
Къде си завършила средно?
Брат/сестра?

DisappointedDreamer
01-16-2015, 12:29
Тъй като учиш журналистика, какво мислиш за случая с Charlie Hebdo?
Същестувава ли изобщо такова нещо като 'свободна реч'?
Защо/защо не?
Любими вестници? :Д
Каква е мечтаната работа за теб?
Хобита?
А мечтаната почивка?

marilyn
01-16-2015, 12:30
Никакви? Вода не пиеш ли? Хаха, пия вода и то много. Иначе под "безалкохолни" разбрах газирани напитки. Общо взето пия вода, тук там някой фреш. И като пия ром, си поръчвам и кола. Ама само кола мразя. :D
От колко време сте заедно с приятеля ти? 2 години без 2 месеца.
Казвали ли сте си, че се обичате? О, да, постоянно си казваме.
На колко години прави секс за първи път? На 16.
А съжаляваш ли? (човек, години) Не съжалявам. Беше такова, каквото си го исках. Той беше на 18, сексът ни се получаваше, тогава си ми харесваше.
Обичаш ли да готвиш? Да.
А да ядеш сладко? Не, не обичам сладко.
На рождените ти дни има ли торта? Да, винаги има торта и аз не ям (освен в някви редки случаи).
А празнуваш ли ги? Как? (голяма компания, по-тесен кръг) Празнувала съм в тесен кръг винаги, заради финансови сътресения. Тази година си го направих с повече хора и беше жестоко. Много бях щастлива.
Къде си завършила средно? 22 СОУ, София.
Брат/сестра? Брат.

marilyn
01-16-2015, 12:34
Тъй като учиш журналистика, какво мислиш за случая с Charlie Hebdo? Смятам, че никой няма право да убива хора, само защото не е на същото мнение.
Същестувава ли изобщо такова нещо като 'свободна реч'? Не. Защото винаги някой ти стои над главата и ако не му харесва, ти го връща за редакция. И дори журналистите в себе си имаме автоцензура.

Любими вестници? :Д Нямам. Трудно ми е да имам любима медия, критична съм.
Каква е мечтаната работа за теб? Уф, труден въпрос. На първо място интересна, ако нещо не ми е интересно, мнооого ми коства, за да го свърша.
Хобита? Чужди езици.
А мечтаната почивка? Мммм, почивка в Куба. Мечта ми е от много години. <3

kaRamella
01-16-2015, 12:52
Здравей :)
Казваш, че сте спорили много с това религиозно момиче.. Може ли да дадеш примери ? ( Дадени случки,за какво сте спорили и с какво точно се различава?)
Имаш ли си домашен любимец?
Къде живееш попр. , ако не си у приятеля си?
Море или Планина? Защо?
Готвиш ли? Какво най-много обичаш да готвиш? Кое ти е най-трудно и не ти се е получавало? Кое ти е най-лесно в кухнята? Какво хапваш най-често?
В какво се състои работата ти? Какво е заплащането? Колко време на ден ти отнема стоенето във въпросният сайт? А той как се казва и какво е предназначението му?
Каква козметика главно използваш и без каква не можеш да си представиш да живееш ( 1 пример за декоративна и 1 пример за бяла козметика? )
Без какъв ел. уред ( Ако не вкл. мобилен телефон) не можеш?
Имаш ли си любима дреха?

marilyn
01-16-2015, 13:03
Здравей :) Здрасти
Казваш, че сте спорили много с това религиозно момиче.. Може ли да дадеш примери ? ( Дадени случки,за какво сте спорили и с какво точно се различава?) Аз не съм човек, който ще си налага мнението и може би .. спорили не е точната дума, по-скоро дискутирали. Много ми беше странно как тя твърдеше, че ще се пази до сватбата. Аз хич не го разбирам това. А тя имаше гаджета, не е като да не излизаше с момчета. Но отричаше секса преди сватбата, твърдеше, че девствеността ѝ е най-ценното, което може да даде на съпруга си. Относно постите, също много сме коментирали. Аз съм чревоугодник, а и намирам постенето за вредно. Но тя дори не се замисляше, че не е яко да не ядеш 40-50 дена никаква животинска храна и после изведнъж да се натъпчеш с месо, мляко и шоколад.
Имаш ли си домашен любимец? Да, кученце.
Къде живееш попр. , ако не си у приятеля си? При мама и тати. :D
Море или Планина? Защо? Море! Много обичам да ходя на море, да си се пека на плажа. Само миризмата на море ме подлудява. Мога да си прекарам цял ден на плажа, седмици наред и да не ми омръзне. Планините не ми се отразяват добре, дори на разходка на Витоша не мога да ида, изморявам се лесно, омръзва ми...
Готвиш ли? Какво най-много обичаш да готвиш? Кое ти е най-трудно и не ти се е получавало? Кое ти е най-лесно в кухнята? Какво хапваш най-често? Готвя, да. Обичам да готвя месо, май това правя най-често, също така и сладкиши. Сладкишите само ги правя, не ги ям. :D Най-трудно... палачинки. Никога не мога да ги направя като хората, много зле ми се получават. Най-лесно - пържоли на фурна.
В какво се състои работата ти? Какво е заплащането? Колко време на ден ти отнема стоенето във въпросният сайт? А той как се казва и какво е предназначението му? Пиша разни статии, работя по няколко часа на ден. Не искам да споделям много за работата си.
Каква козметика главно използваш и без каква не можеш да си представиш да живееш ( 1 пример за декоративна и 1 пример за бяла козметика? ) Главно, козметика за коса. Без нея хич не мога, не мога да избера и 1 продукт... шампоана и маслата за коса са ми най-важни. От декоративната червило/балсам, много ми се пукат устните. Иначе ползвам и декоративна козметика, но не много: молив, спирала, рядко пудра за лице.
Без какъв ел. уред ( Ако не вкл. мобилен телефон) не можеш? Радио.
Имаш ли си любима дреха? Да, в момента едни дънки с висока талия, на които много се кефя. :D

Fisherman
01-16-2015, 13:14
Един цистит само. Не знаех, че има хора, които толкова се интересуват.

ммм

Blab
01-16-2015, 13:37
* какви качества според теб трябва да притежава (добрият) журналист?
* с каква насоченост е сайтът, за който работиш? казваш, че не искаш да говориш за работата си. защо? срамуваш ли се, или?
* давам си сметка, че знам някакви факти от живота ти, което ме навежда на мисълта, че съм ти задавала вече въпроси, но все пак - каква журналистика те интересува? //боже, спомням си или греша, че съм ти посочвала имена на някакви рандъм "журналисти", които да оцениш:Д:Д:Д
* казваш, че няма свобода на словото, дори на индивидуално ниво (посочваш наличието на "автоцензура" у себе си). тогава, като дете ще си формулирам въпроса - какъв е смисълът от журналистиката? всъщност, дай ми кратка дефиниция на "журналистика" (в какъвто контекст сама избереш)
* маркетингът и рекламата изместиха ли "журналистиката", или, подобно сюнгер, тя всмука и припозна съдържанието им в себе си
* би ли си дала рождените данни?
* звучиш ми много "над нещата", а приятелите ти те определят като амбициозна, какво всъщност искаш от себе си и живота?
* малко е тъпо това, но - направи кратка анотация на личността си - реалната и оптималната
* какви теми за дипломна работа обмисляш към момента?
* занимаваш се с електронни медии, в тях ли виждаш бъдещето на българската "журналистика"? какво предстои да се случи и какво мислиш, че няма да се случи, в сектора в близките 5-10 години?
* всъщност, самата ти как си представяш "добрата" журналистика у нас? можеш да дадеш примери - реални или пожелателни.
* казваш, че си критична, изброй напосоки неща, които харесваш в живота/света))

GuardianAngel
01-16-2015, 13:57
Здравей !
-какво мислиш за себе си ?
-как се определяш спрямо другите хора ?
-какъв според теб е смисъла на живота и ти открила ли си твоя ?
-имаш ли си мечта и каква е тя ?
-какво ти липсва в живота ?
-щастлива ли си ?
-какво е за теб щастието ?
-би ли направила компромис със щастието си заради друг ? (помни този отговор след години може да си го спомниш)
-каква зодия си ?
-чуствителна ли си ?
-най-сантименталното нещо за теб ?
Благодаря ти за отговорите. Успехи !

granger
01-16-2015, 13:57
Надеее, здривей !
:-)
На кое отделяш повече време - на работа или университета?
На колко хора и колко често казваш "обичам те".
Нещото,което те изкарва извън нерви?
Нещото , без което не можеш?
Сладко или солено? По колко?
Смяташ ли се за красива?
Колко челяд искаш,ако изобщо искаш?

marilyn
01-16-2015, 13:58
* какви качества според теб трябва да притежава (добрият) журналист? Най-вече честност и съвест.
* с каква насоченост е сайтът, за който работиш? казваш, че не искаш да говориш за работата си. защо? срамуваш ли се, или? Не се срамувам, май повечето ми колеги знаят къде работя и какво правя. Просто не искам из форума да споделям толкова много за работата си.
* давам си сметка, че знам някакви факти от живота ти, което ме навежда на мисълта, че съм ти задавала вече въпроси, но все пак - каква журналистика те интересува? //боже, спомням си или греша, че съм ти посочвала имена на някакви рандъм "журналисти", които да оцениш:Д:Д:Д Хаха, аз не си спомням, ама сега се сетих, че съм била на горещия стол в "Секс". Вероятно там си ме питала някакви неща. :D Каква журналистика ме интересува... сложен въпрос, честно казано още търся себе си. Преди много исках да се занимавам с международна, а пък записах профил "Вътрешна политика и икономика", защото и това ми е интересно. Според мен много зависи човек къде ще попадне, понякога ресорът те избира, а не ти него, защото започваш там, където има свободно място в редакцията.
* казваш, че няма свобода на словото, дори на индивидуално ниво (посочваш наличието на "автоцензура" у себе си). тогава, като дете ще си формулирам въпроса - какъв е смисълът от журналистиката? всъщност, дай ми кратка дефиниция на "журналистика" (в какъвто контекст сама избереш) Смисълът на журналистиката, за мен, основно е да информира. Все пак информацията е най-ценният ресурс. Но вярвам, че повечето хора дори не искат да са информирани.
* маркетингът и рекламата изместиха ли "журналистиката", или, подобно сюнгер, тя всмука и припозна съдържанието им в себе си Да, все си мисля, че я изместиха. Все пак, парите въртят всичко, за съжаление. :(
* би ли си дала рождените данни? 07.01
* звучиш ми много "над нещата", а приятелите ти те определят като амбициозна, какво всъщност искаш от себе си и живота? Ще отговоря като детенце: да съм щастлива. Искам да водя "нормален" начин на живот (не искам да съм богата, искам нормален стандарт на живот), да пътувам, да работя интересна работа, да имам време за приятеля си и да запазя приятелите си до себе си.
* малко е тъпо това, но - направи кратка анотация на личността си - реалната и оптималната Аз съм сериозен човек, понякога дори прекалено. Обичам да си правя планове и да ги спазвам, доста съм концентрирана, рядко забравям. Моята любов се печели трудно, но спечелиш ли я един път, много трябва да се постараеш, за да я загубиш. Почти винаги съм позитивна, рядко вече имам депресивни моменти, усмихвам се много.
* какви теми за дипломна работа обмисляш към момента? Честно казано абсолютно никакви. Все още ми се струва, че е рано, макар да не е. :D
* занимаваш се с електронни медии, в тях ли виждаш бъдещето на българската "журналистика"? какво предстои да се случи и какво мислиш, че няма да се случи, в сектора в близките 5-10 години? Да, смятам, че там е бъдещето. Иначе... трудно е да прогнозирам, но не мисля, че нещо ще се подобри.
* всъщност, самата ти как си представяш "добрата" журналистика у нас? можеш да дадеш примери - реални или пожелателни. Представям си журналистите малко по-мотивирани за работа. Едва, когато правиш нещо, не само заради парите, тогава можеш да го правиш качествено.
* казваш, че си критична, изброй напосоки неща, които харесваш в живота/света Слънцето, морето, любовта, секса, срещите с приятели, животните, разнообразието, храната, красотата на природата, прегръдките, близостта с хората.

marilyn
01-16-2015, 14:05
[QUOTE=GuardianAngel;11221104]Здравей ! Здравей!
-какво мислиш за себе си ? Хмм, че съм добър човек.
-как се определяш спрямо другите хора ? Кои са другите хора?
-какъв според теб е смисъла на живота и ти открила ли си твоя ? Смисълът на живота е да си щастлив. Аз съм щастлива, всъщност винаги се старая да правя неща, които ми харесват и ми носят удоволствие.
-имаш ли си мечта и каква е тя ? Да пътувам повече.
-какво ти липсва в живота ? Нищо.
-щастлива ли си ? Да.
-какво е за теб щастието ? Вътрешното усещане да не можеш да спреш да се усмихваш, да не искаш денят да свършва, защото е прекрасен, да се будиш до човека, когото обичаш и да си здрав (близките също).
-би ли направила компромис със щастието си заради друг ? (помни този отговор след години може да си го спомниш) Не схващам какво точно ме питаш. Какъв компромис да направя, заради друг човек? Дай ми пример.
-каква зодия си ? Козирог.
-чуствителна ли си ? Може да се каже.
-най-сантименталното нещо за теб ? Жестовете, които Той прави за мен.
Благодаря ти за отговорите. Успехи ! Моля! Успехи и на теб. :)

marilyn
01-16-2015, 14:08
Надеее, здривей !
:-) Плами, :-)
На кое отделяш повече време - на работа или университета? Май на университета. :D
На колко хора и колко често казваш "обичам те". Всеки ден по много пъти. И не само на гаджето. На приятелите си много често им казвам, че ги обичам, дори на домашния любимец.
Нещото,което те изкарва извън нерви? Глупавите хора, бавните също. Умирам от нерви, когато някой задава глупави въпроси или е муден. Полудявам.
Нещото , без което не можеш? Телефон и музика.
Сладко или солено? По колко? Солено! Много, хапвам солено доста!
Смяташ ли се за красива? Да.
Колко челяд искаш,ако изобщо искаш? Никаква челяд не искам, изобщо даже. :D

granger
01-16-2015, 15:13
какво мисли той за това,че не искаш деца.
Пришпорва ли те или се разбирате идеално.
Как протича един твой ден,когато не си при него и когато си.
Има ли ги още пеперудите?
Каква е най-голямата ти страст?
А хоби?

kalpazanka
01-16-2015, 15:55
***марката на превръзката сигурно и пощальона и я знае.

Това да ти е за последно. Няма да предупреждавам повече.

Fisherman също ходи по тънък лед.

marilyn, какви книги четеш?
С какво друго би се занимавала, ако една сутрин се събудиш и решиш, че ти е дошло до гуша от журналистика?

marilyn
01-16-2015, 17:31
какво мисли той за това,че не искаш деца. Смята, че някой ден може и да искам. Важното е, че и той не иска сега.
Пришпорва ли те или се разбирате идеално. За нищо не ме е пришпорвал никога. Разбираме се много добре, даже отлично.
Как протича един твой ден,когато не си при него и когато си. Спя до късно, отивам в унито, ако ходя, работя, излизам да се видя с някой приятел, вечерта (ако съм си в нас при нашите) си чета нещо, ровя из нета, гледам филм, нещо такова. Ако съм си при него излизаме заедно или го чакам да се прибере от работа, понякога готвя, вечер си стоим в леглото и си почиваме. Сега като се замислих никакъв режим нямам, ей. :D
Има ли ги още пеперудите? Хах, да. <3<3<3
Каква е най-голямата ти страст? Да общувам с хората.
А хоби? Май езиците са ми хобито.

marilyn
01-16-2015, 17:32
marilyn, какви книги четеш? Обичам си класиката. Иначе поезия също. Обожавам!
С какво друго би се занимавала, ако една сутрин се събудиш и решиш, че ти е дошло до гуша от журналистика? Бих станала преводач. Даже и сега правя някакви преводи, когато ми се отдаде възможност. С удоволствие го правя, бих се занимавала и с това.

Ewok
01-16-2015, 17:41
Ще ми станеш ли приятелка във фейсбук? :д

marilyn
01-16-2015, 17:42
Ще ми станеш ли приятелка във фейсбук? :д

Ааа, ти ли си това? Да! :)

Blab
01-16-2015, 18:06
marilyn, какви книги четеш? Обичам си класиката. Иначе поезия също. Обожавам!
сподели любими имена, текстове, опити?))

//ама си знаех, че си козирог:Д:Д:Д тази анонимност те издава:Д дай пълни данни - с година, час и място, предизвикам те:Д

marilyn
01-16-2015, 18:17
сподели любими имена, текстове, опити?)) Любимата ми книга си остава "Тримата мускетари". Поезия.. ох... Лопе де Вега, Хосе Марти, Пабло Неруда.

//ама си знаех, че си козирог:Д:Д:Д тази анонимност те издава:Д дай пълни данни - с година, час и място, предизвикам те:Д От теб очаквах тези въпроси за зодията, защото знам, че се интересуваш от астрология. Ще ти пратя на лично! :-)

fanton1
01-16-2015, 18:25
И аз да задам няколко въпроса :)
Имаш ли татус ? А искаш ли ?
Кое е любимо ти животно?С какво го свързваш ?
Кои е любимия ти цвят ?
Кое е любимото ти ястие ?
Кое харесваш повече мотор или кола ? Защо ?
Каква си била като малка ?Оправда ли нечи очаквания ?
Според теб кое е първо яицето или кокошката ?
После може да задавам още .

galaxy29
01-16-2015, 18:27
искам да видя как изглеждаш

NomNomNom
01-16-2015, 18:28
Оле, аз ти имах във фейсбук и се чудех от къде се познаваме, видях общи форонни приятели, обаче не се сетих ника и сега като ти казаха "наде" те столкнах :D

Първо супер, че си работиш по образованието, второ, ако владееш испански, ти завиждам много, трето - не искаш деца - подкрепям избора ти.

Имаш ли брат или сестра?
Чувстваш ли се обичана вкъщи, ревнувала ли си родителите си от нещо?
Разбира се, че си голям и отговорен човек, но глезиш ли се на вашите ( тип да сте близки, да се гушкате, да ти правят храна, да ти решат косата, да си ходите заедно на пазар )
Ако живееш сама или с приятел, би ли се грижила за домашен любимец?
Дразнят ли те глупавите хора?
А малките мудни и глуповати деца?
Кои деца те дразнят най-много, и какъв тип детско поведение?
Притеснява ли те, че ако станеш домакиня и майка, няма да си вълнуваща и интригуваща?
Мислиш ли че е негово задължение да е с теб , ако се грижиш за него и децата идеално, но не си секси и вълнуваща както преди, или според теб жената трябва да заслужи мъжът да й е верен?
Чувстваш ли детето като нещо, което би те вързало вкъщи?
На колко години възприе атеизма?
Родителите атеисти ли са, + ти повлияла ли си им в тази насока?
Какви са отношенията ти с майка ти?
А с баща ти?
Щастливо семейство ли сте, щастливи ли са родителите ти?
Какви са ти отношенията с бабите и дядовците?
Неудобно ли ти е да правиш секс у вас?
Шумна ли си по време.на секс?
Как се нави на анален?
Би ли доставяла подобни удоволствия и на партньора ти?
Какъв тип ученичка беше?
Какъв тип приятел си?
Каква любовница си?
Каква домакиня?
Какъв професионалист?
Какво дете?
Има ли нещо, което искаш да промениш в тялото си?

Ох ще спра, да има за после

LadyDi
01-16-2015, 18:51
-как се определяш спрямо другите хора ? Кои са другите хора?
:cool:

Не искаш да имаш деца (като категорично взето решение) или просто не ти се е налагало да обмисляш този въпрос?
Ако случайно забременееш, ще го махнеш ли?

Ако можеш да се срещнеш с една личност, била тя известна или не, и да зададеш един въпрос...?
Куче или котка? :cool:

marilyn
01-16-2015, 18:59
И аз да задам няколко въпроса :)
Имаш ли татус ? А искаш ли ? Нямам и не искам да имам.
Кое е любимо ти животно?С какво го свързваш ? Куче. Свързвам го с домашния ми любимец. И мечета обичам.
Кои е любимия ти цвят ? Червен
Кое е любимото ти ястие ? Ммм, пържоли на фурна, мусака.
Кое харесваш повече мотор или кола ? Защо ? Кола, страх ме е от мотори.
Каква си била като малка ?Оправда ли нечи очаквания ? Бях много послушна като малка. Ами не знам дали съм оправдала, особено тези на родителите си.
Според теб кое е първо яицето или кокошката ? Яйцето, но защо, не знам. :D

marilyn
01-16-2015, 19:13
Оле, аз ти имах във фейсбук и се чудех от къде се познаваме, видях общи форонни приятели, обаче не се сетих ника и сега като ти казаха "наде" те столкнах :D И в скайп те имах!

Първо супер, че си работиш по образованието, второ, ако владееш испански, ти завиждам много, трето - не искаш деца - подкрепям избора ти. Благодаря! И да, владея испански, той май ми е първата любов и доживотна! :D

Имаш ли брат или сестра? Брат.
Чувстваш ли се обичана вкъщи, ревнувала ли си родителите си от нещо? Ами, чакай, че имам две вкъщита. Но да, чувствам се обичана. А нашите не съм ги ревнувала, обръщали са ми много внимание, дори прекалено.
Разбира се, че си голям и отговорен човек, но глезиш ли се на вашите ( тип да сте близки, да се гушкате, да ти правят храна, да ти решат косата, да си ходите заедно на пазар ) Не, абсурд. С тях съм много дръпната, само кучето лигавя. Иначе понякога ми правят храна, щото им вадя душата, ако се прибера и няма нииищо за ядене.
Ако живееш сама или с приятел, би ли се грижила за домашен любимец? Да, даже много искам да си имаме кученце с моя приятел, но в момента нямаме условията за това.
Дразнят ли те глупавите хора? Много. Ужасно много! Не понасям, идва ми да хвана някоя картечница, когато трябва да общувам с такива хора.
А малките мудни и глуповати деца? 99.9% от децата ме дразнят. Не само глуповатите и мудните, особено крещящите и енергичните. Полудявам, ако чуя бебешки плач, не мога....
Кои деца те дразнят най-много, и какъв тип детско поведение? Лигавите. Тези, които тропат с крак в магазина и реват, защото искат още 5 шоколада или играчка, а майка им блее отстрани.
Притеснява ли те, че ако станеш домакиня и майка, няма да си вълнуваща и интригуваща? Ама аз изобщо не си се представям като домакиня. Аз самата ще съм си скучна. :D
Мислиш ли че е негово задължение да е с теб , ако се грижиш за него и децата идеално, но не си секси и вълнуваща както преди, или според теб жената трябва да заслужи мъжът да й е верен? Взаимно е. Според мен, в една връзка не бива да има изневери. Но ако качиш 10 кила и се отпуснеш,например, или просто спреш да се поддържаш, би било доста неуважително дори спрямо себе си. Изобщо не мога да кажа, че е негово задължение да е с мен, ако вече не му харесвам. Важното е аз да се старая да съм най-красивата и готината за него.
Чувстваш ли детето като нещо, което би те вързало вкъщи? Да.
На колко години възприе атеизма? Уф, не помня... тийнейджър бях, сигурно около 15.
Родителите атеисти ли са, + ти повлияла ли си им в тази насока? Не, те са християни. Винаги сме празнували вкъщи празници като Коледа, Великден, Никулден (макар да нямаме Ники).
Какви са отношенията ти с майка ти? Трудни. Не се разбираме много.
А с баща ти? И с двамата ми е трудно да се разбирам, вече не сме много близки, даже с времето се отдалечаваме. Но поне не се караме много.
Щастливо семейство ли сте, щастливи ли са родителите ти? Не знам, май не много.
Какви са ти отношенията с бабите и дядовците? Имам си само една баба и тя е най-яката баба на света. Много я обичам и е прекрасна!
Неудобно ли ти е да правиш секс у вас? Никога не съм правила секс в нас.
Шумна ли си по време.на секс? Не много.
Как се нави на анален? Бях любопитна и малка. :D
Би ли доставяла подобни удоволствия и на партньора ти? Ми.. не. Вярвам, че той трябва да ми доставя на мен. Иначе ми е някак.. гейско.
Какъв тип ученичка беше? Отличничка. Без много старание изкарвах хубави оценки,з ащото слушах в час и не отсъствах. Не знам как имах такъв успех, без да отварям някои учебници.
Какъв тип приятел си? Предан. Склонна съм да се грижа много за приятелите си и това ми доставя удоволствие.
Каква любовница си? Вярна и любяща.
Каква домакиня? Никаква. Само готвя, другото много куца. :D
Какъв професионалист? Отдаден, много, много отдаден.
Какво дете? Послушно :D
Има ли нещо, което искаш да промениш в тялото си? Да си махна целулита.

Ох ще спра, да има за после чакам ;)

marilyn
01-16-2015, 19:16
галакси, не може! :D

Не искаш да имаш деца (като категорично взето решение) или просто не ти се е налагало да обмисляш този въпрос? Мислила съм, не искам. Не гарантирам, че на 30 няма да ме перне нещо в главата, че искам, де. Но не си представям изобщо да имам деца. И никога не съм.
Ако случайно забременееш, ще го махнеш ли? Да.

Ако можеш да се срещнеш с една личност, била тя известна или не, и да зададеш един въпрос...? О, идея си нямам.
Куче или котка? :cool: Май куче, щото имам. Иначе искам и котка, ама след като една ме ухапа, ме е страх от тях.

kalpazanka
01-16-2015, 19:16
Откога не се разбираш с вашите?
Как започна отчуждаването?
Толкова ли е страшно жена да се откаже от вечните диети и да качи 10 кг?
Трябва ли да изглеждаме винаги като излезли от корица на списание?

marilyn
01-16-2015, 19:19
Откога не се разбираш с вашите? Откакто се помня. Сигурно от 12 имам някакви ясни спомени.
Как започна отчуждаването? Като бях тийн вече бях много потайна. Лъжех, не казвах, криех се. Пред очите им правех някакви работи, за които не разбираха, а те ми се караха, че имам двойки по математика. Ем... тогава май.

galaxy29
01-16-2015, 19:23
;////

102
01-16-2015, 21:09
* какви качества според теб трябва да притежава (добрият) журналист? Най-вече честност и съвест.

AHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHXHXAHXAHAXHAXXAHXAHAXHAXX AHXA

tuzaro
01-17-2015, 06:29
Къв ти е семейния статус?

marilyn
01-17-2015, 07:08
Къв ти е семейния статус?

Обвързана.

uHka22
01-17-2015, 09:29
Любим филм ?
Оправдава ли целта средствата ?
Каква музика слушаш ?
Гледаш ли спорт ?
Какво смяташ за Карбовски ?

M****
01-17-2015, 09:31
НЕ отговарям на въпроси, зададени на личен. Идеята на темата е да се забавлявам и другите да ми задават въпроси. Ако ще ме питаш нещо, питай там. И не се бави, няма да стоя цяла седмица на стола.
Хей, Наде, здравей! :) Слушам и изпълнявам :)

Понеже не пожела да ми отговориш на личен, то задавам една малка част от това, което искам да те питам, тук:
1. Все още ли работиш за онзи сайт, за който работеше преди година?
2. Ако "да" - ти имаш ли участие в създаването на тези три линка, които ти пратих на личен вчера?
3. По-горе ни сподели, че все още живееш при вашите. Въпросът ми е защо не живеете заедно с гаджето - все пак имате връзка от 2 години?
4. Той сам ли живее или е на квартира и затова не е удобно да живеете заедно?
5. Как върви следването?
6. Тази тема е в раздел "Любов" и е за общи въпроси към седящия на столчето. Но може ли да се задават и пикантни въпроси към седящия - от лично-интимен план или по-скоро не?
7. С колко от потребителите на този сайт се познаваш лично - с колко момичета/жени и с колко момчета/мъже?
8. Още ли спиш с плюшена играчка? :)
9. Какво мислиш за мен - позитивно или отрицателно, или и двете? :)
10. Какво мислиш за Люлинчаните? :) Аз от известно време съм новоизлюпен такъв. :D Изгубих възможност да се видим, докато все още бяхме съкварталци... :(

btw: ако отговорът ти по т. 6 е положителен - ще задам и още въпроси. :)

Благодаря за отговорите :)

tuzaro
01-17-2015, 10:02
Обвързана.

Обвързана ама не вързана нали?
На колко години си?

paradosou
01-17-2015, 10:08
Обвързана ама не вързана нали?
апф, много кофти впечатление прави тоя въпрос

marilyn
01-17-2015, 10:53
Любим филм ? Завържи ме!
Оправдава ли целта средствата ? Не, нищо не бива да се прави на всяка цена.
Каква музика слушаш ? Ох... труден въпрос. Много разнообразна, но без тия електронните работи, тях не ги разбирам хич.
Гледаш ли спорт ? Не
Какво смяташ за Карбовски ? Не ме кефи хич. Като бях малка не пропусках да му гледам предаването и му се кефех. Сега ми се струва голям смешник.

kalpazanka
01-17-2015, 10:54
А за Ники Кънчев какво ти е мнението?
Какво мислиш за Николета Лозанова?
А за Биг Брадър? Сървайвър?
Би ли се включила в риалити формат?

marilyn
01-17-2015, 10:58
Понеже не пожела да ми отговориш на личен, то задавам една малка част от това, което искам да те питам, тук:
1. Все още ли работиш за онзи сайт, за който работеше преди година? Да.
2. Ако "да" - ти имаш ли участие в създаването на тези три линка, които ти пратих на личен вчера? Да.
3. По-горе ни сподели, че все още живееш при вашите. Въпросът ми е защо не живеете заедно с гаджето - все пак имате връзка от 2 години? По-скоро живея при него. Повечето време съм там, по-рядко се прибирам при нашите.
4. Той сам ли живее или е на квартира и затова не е удобно да живеете заедно? Сами сме си, удобно ни е.
5. Как върви следването? Супер.
6. Тази тема е в раздел "Любов" и е за общи въпроси към седящия на столчето. Но може ли да се задават и пикантни въпроси към седящия - от лично-интимен план или по-скоро не? Нямам идея, сигурно може.
7. С колко от потребителите на този сайт се познаваш лично - с колко момичета/жени и с колко момчета/мъже? С жени... Маги и Ина само. С момчета доста...
8. Още ли спиш с плюшена играчка? :) Да, като не съм при мъжО. Подарил ми е един голям мечок и си спинкам с него.
9. Какво мислиш за мен - позитивно или отрицателно, или и двете? :) Аз не те познавам, трудно е да си създам мнение на базата от един чат. Много си затворен и си типичен рак. И понякога поведението ти е странно, искаш да си близък с хора, които дори не си виждал.
10. Какво мислиш за Люлинчаните? :) Аз от известно време съм новоизлюпен такъв. :D Изгубих възможност да се видим, докато все още бяхме съкварталци... :( Хахах, имам лошо мнение за този квартал, ако трябва да съм честна.

marilyn
01-17-2015, 10:59
Обвързана ама не вързана нали? Ами вързана не се чувствам, значи не съм.
На колко години си? 22

marilyn
01-17-2015, 11:02
А за Ники Кънчев какво ти е мнението? Той може да бъде добър професионалист, но се прави на шут за пари.
Какво мислиш за Николета Лозанова? Ми няква селска девойка и нищо повече.
А за Биг Брадър? Сървайвър? Машини за пари.
Би ли се включила в риалити формат? Не.

bloodfrozen
01-17-2015, 11:20
A телевизия гледаш ли? Какъв тип предавания предпочиташ? Имаш ли любими?
Коя е последната книга, която прочете?
Кои страни си посетила? С какви впечатления остана?
Кое е любимото ти кътче от България?
Може ли да разкажеш повече за домашния си любимец - как се казва, каква порода е, от колко време се грижиш за него? Много обичам кученца. 8-)
Имаш ли някакви странни навици?

Може да има повторения, за което се извинявам, само отгоре-отгоре прегледах въпросите. 8-)

marilyn
01-17-2015, 11:27
A телевизия гледаш ли? Какъв тип предавания предпочиташ? Имаш ли любими? Не гледам телевизия изобщо.
Коя е последната книга, която прочете? "Творческият процес в телевизията", Лилия Райчева
Кои страни си посетила? С какви впечатления остана? Не съм пътувала извън страната.
Кое е любимото ти кътче от България? Едно малко морско градче.
Може ли да разкажеш повече за домашния си любимец - как се казва, каква порода е, от колко време се грижиш за него? Казва се Арес и е питбул. Вече е на 5 годинки.
Имаш ли някакви странни навици? Май не.

teenems
01-17-2015, 11:44
Защо ''marilyn" ?
Каква е причината да не искаш деца?

marilyn
01-17-2015, 11:46
Защо ''marilyn" ? От Marilyn Monroe
Каква е причината да не искаш деца? Не харесвам деца, нямам търпение да се занимавам с тях. Много съм непохватна с децата, изобщо не ми предизвикват никакво по-специално умиление. По-скоро ме е страх да не ме изцапат, да не разлеят нещо върху мен. Изобщо самата идея за раждане ме ужасява.

kalpazanka
01-17-2015, 11:49
Какво мислиш за триъгълника Алисия-Валери Божинов-Лозанова? Кой крив, кой прав и кой-потърпевш?

marilyn
01-17-2015, 12:24
Какво мислиш за триъгълника Алисия-Валери Божинов-Лозанова? Кой крив, кой прав и кой-потърпевш?

Евтин PR и нищо повече. Изобщо не им следя сагата. Две селски пачи и един глупак, не мога да си губя времето с такива простотии.

Сол
01-17-2015, 14:45
Мерилин Менсън ли е твоят модел за подражание?

skatew
01-17-2015, 14:48
^ забавен си ти

я се опиши с 3 думи:д

Сол
01-17-2015, 15:21
Знам. Между Менсън и Монро не правя разлика, честно казано. Всъщност, правя. Първият ми харесва повече.
Към Мерилин: Какво мислиш за Барак Обама?

uHka22
01-17-2015, 15:57
Как се роди идеята за журналистика ?
Не смяташ ли,че България е пренаситена от журналисти ? Как смяташ да изпъкнеш ?
Как мечтаеш/би искала да ти се предложи брак ?

sl1nceetoo
01-17-2015, 16:22
Неща, които харесваш в себе си, чисто визуално?
Има ли човек, на когото искрено се възхищаваш?
Цитат, който ти въздейства?
Вярваш ли в съдбата?
Ако можеш да имаш свръхестествена способност- каква ще е?
Любим анимационен герой?
За един ден си персонаж то филм/книга. Кой ще е персонажът?

marilyn
01-17-2015, 17:13
Мерилин Менсън ли е твоят модел за подражание?

Неее.

marilyn
01-17-2015, 17:16
^ забавен си ти

я се опиши с 3 думи:д

Социална, позитивна и любеобвилна.

marilyn
01-17-2015, 18:16
Знам. Между Менсън и Монро не правя разлика, честно казано. Всъщност, правя. Първият ми харесва повече.
Към Мерилин: Какво мислиш за Барак Обама?

Мм, мургавичък ми е.

marilyn
01-17-2015, 18:22
Как се роди идеята за журналистика ? Не си спомням, от винаги е. От малка си мечтая за това.
Не смяташ ли,че България е пренаситена от журналисти ? Как смяташ да изпъкнеш ? Не знам колко време още ще живея в България и не съм си правила планове за много напред.
Как мечтаеш/би искала да ти се предложи брак ? Романтично ще е. Той знае как и е достатъчно изобретателен. Сигурна съм, че ще е незажравимо. Но не съм си мечтала за конкретно предложение.

anonymous708973
01-17-2015, 19:14
Мм, мургавичък ми е.

Сериозно това е мнението на човек, учещ журналистика, силно любознателен и не знам си какъв си, за водеща фигура в световната политика?

Масово съм разочарована... защо искате да сядате на стола, като отговорите са изключително лаконични, без размисъл и просто ей така..

DisappointedDreamer
01-17-2015, 19:20
рече и отсече!

anonymous708973
01-17-2015, 20:04
Това към мен ли? Не съм отсякла, Маги, ще ме извиняваш, ама постът ти е крайно неуместен след реакцията ти по повод сядането на Лиланда.
Съвсем окей си изразих мнението, даже пунктуацията ми не говори за категоричност.

AnarchyBoy
01-17-2015, 20:14
:D

DisappointedDreamer
01-17-2015, 20:24
Чак и до пунктуация стигнахме.. :Д

Успокой страстите.

Jaune
01-17-2015, 20:29
Откъде си сигурна, че ще се омъжиш за човека, с когото си сега?

102
01-17-2015, 20:31
неподправена романтичка е
няма как да знаеш

Jaune
01-17-2015, 20:34
А, моля, моля, аз съм романтичка, но такива планове не правя:Д

102
01-17-2015, 20:35
ти романтичка
чета го и се смея

LoadRunner
01-17-2015, 20:37
1. Защо някой ще се натиска да го разпитват разни лични и не толкова въпроси, в смисъл каква е логиката да искаш да си кажеш и майчиното мляко без бой, къде живееш и колко ти е чашката на сутиена?
2. Не трябва ли някой да предложи някой друг който му е интересен, ти защо се натискаше като не са те искали?

LadyDi
01-17-2015, 20:51
защо искате да сядате на стола, като отговорите са изключително лаконични, без размисъл и просто ей така..
някои хора така разбират стола :)

само моля да не се заяждате (тва не лично към Пантерата, а като цяло)
ако някой не ви е интересен, не го четете, не го питайте и чакайте следващия
или си дайте собствените предложения

102
01-17-2015, 21:01
не лично към пантерата
а като цяло

Aeternal
01-17-2015, 21:06
някои хора така разбират стола :)

само моля да не се заяждате (тва не лично към Пантерата, а като цяло)
ако някой не ви е интересен, не го четете, не го питайте и чакайте следващия
или си дайте собствените предложения

Уби половината тръпка.
Мерилин, какво мислиш за Януарий Макгахан(Джанюариъс Макгахан)?

LadyDi
01-17-2015, 21:09
Уби половината тръпка.
Влиза ми в длъжностната характеристика.

LoadRunner
01-17-2015, 21:10
пантеро само се заяждаш :D
гле'й само кви гадни хора имало, само знаят да се заяждат :/

LadyDi
01-17-2015, 21:12
пантеро само се заяждаш :D
гле'й само кви гадни хора имало, само знаят да се заяждат :/

Всъщност, по-скоро визирах теб...

102
01-17-2015, 21:14

брал
добар вупрос

LoadRunner
01-17-2015, 21:18
Всъщност, по-скоро визирах теб...

и без да се уточняваш беше ясно

LadyDi
01-17-2015, 21:47
и без да се уточняваш беше ясно

В такъв случай, коментарът ти спрямо Пантерата беше излишен.

LadyDi
01-17-2015, 21:51
Не знам защо го изписват по този начин, като името му не се чете Макгахан... мен лично много ме дразни тва...

Aeternal
01-17-2015, 22:12
Не знам защо го изписват по този начин, като името му не се чете Макгахан... мен лично много ме дразни тва...

Щото побългаряваме всичко, така е останало просто.

LoadRunner
01-17-2015, 22:12
В такъв случай, коментарът ти спрямо Пантерата беше излишен.

Не четеш между редовете
Да не би да си инженер по професия, много праволинейно мислиш

LadyDi
01-18-2015, 07:27
Не четеш между редовете
Да не би да си инженер по професия, много праволинейно мислиш

Много добре се оправям с четенето между редовете. Просто не обичам такива ехидни коментари. А праволинейното мислене много често спестява излишни главоболия :)

Ivaaaaa
01-18-2015, 09:48
все едни и същи хора четем. skatew, спайдърменчо, етърнал, папугай, анджи мисля, че не са сядали. предлагам те да са следващи ( :

anonymous908491
01-18-2015, 11:09
папугай прави разлика между личен и виртуален живот, също така на въпрос, на който може да се отговри само с Да или Не, ще отговори само с Да или Не. Лукумите в сладкарниците ги правят, а аз не съм сладкар.
Искам лейдито да седне, за да можем да обсъдим любовния живот на жена на средна възраст.

LadyDi
01-18-2015, 11:12
Любовният или сексуалният те интересува?

anonymous908491
01-18-2015, 12:12
Зависи, ти обичаш един, а лягаш с друг ли ?
Защото иначе са заедно, мога да ти го докажа и с цитати от Кама Сутра

marilyn
01-18-2015, 13:11
Неща, които харесваш в себе си, чисто визуално? Очите и косата.
Има ли човек, на когото искрено се възхищаваш? Да, има такъв човек. Той е мой приятел, невероятен мъж, прекрасен професионалист и на първо място човек. Наистина изпитвам безкрайно уважение и възхищение към него.
Цитат, който ти въздейства? "Получавате от живота това, за което ви стига куражът да си поискате." Опра Уинфри
Вярваш ли в съдбата? Вярвам, че съдбата си я ковем сами.
Ако можеш да имаш свръхестествена способност- каква ще е? Да пътувам във времето.
Любим анимационен герой? Мечо Пух.
За един ден си персонаж то филм/книга. Кой ще е персонажът? Джулия Касъл от "Първороден грях".

Пантерата пак не е разбрала и се захваща за думата. Ако си кажа мнението сериозно по зададения въпрос, вероятно ще изям БАНана.

marilyn
01-18-2015, 13:12
Откъде си сигурна, че ще се омъжиш за човека, с когото си сега?

Не си представям, че ще обичам друг. Той е моят мъж и това е.

marilyn
01-18-2015, 13:15

Един от техникумите в София, в който се вихрят най-отявлените ценители на порно изкуството.

Naive
01-18-2015, 13:54
Един от техникумите в София, в който се вихрят най-отявлените ценители на порно изкуството.
Това вече наистина е несериозно..

tuzaro
01-18-2015, 13:56
Цигари пушиш ли?

anonymous908491
01-18-2015, 13:58

Благодаря, щях да си загубя времето търсейки мястото.

Auriss
01-18-2015, 14:37
Пантерата пак не е разбрала и се захваща за думата. Ако си кажа мнението сериозно по зададения въпрос, вероятно ще изям БАНана.
те ако банваха за расизъм тук ехее

кажи все пак какво не му харесваш на бараката ?

anonymous708973
01-18-2015, 14:45

Мани бе, и ти не си разбрала и се хващаш за думата.
(Коя дума, не ми стана ясно само, аз се хванах за цялостното несериозно отношение към сфера, която се предполага да е обект на страст на един журналист.)

girlwithblueeyes
01-18-2015, 14:50
Нa мен би ,ми било интересно дa чуя сериозното мнение зa Бaрaк Обaмa.A и дa дори дa не искaше дa го изрaзявaш можеше дa го кaжеш по друг нaчин:Д

1 Опиши идеaлнaтa свaтбa?
2 Родителят трябвa ли дa зaслужи любовтa нa детето или то е длъжно?
3 Би ли стaнaлa донор нa непознaт човек?

DarkTemplar
01-18-2015, 14:55
Само не схванах, събрали сте се тук да я разпитвате и да се информирате за нея и възгледите й, или да й правите морално и интелектуално оценяване? Щото така като гледам, ситуацията май по-скоро клони към второто.

DisappointedDreamer
01-18-2015, 15:00
http://2.bp.blogspot.com/-iqs2iNuZf6g/T8w9f1fhcXI/AAAAAAAAAPA/2uzDo2ABeCc/s1600/Slide12.PNG

girlwithblueeyes
01-18-2015, 15:03
Извинявaй aмa дa кaжеш зa човек от световнaтa политикa че бил мургaвичк..вместо дa си признaеш ,че нямa кaкво дa кaжеш е несериозно.
Звучи детинско ,хубaво не искaш дa изрaзявaш мнение aмa твa ли е нaчинa?

DarkTemplar
01-18-2015, 15:09
Извинявaй aмa дa кaжеш зa човек от световнaтa политикa че бил мургaвичк..вместо дa си признaеш ,че нямa кaкво дa кaжеш е несериозно.
Звучи детинско ,хубaво не искaш дa изрaзявaш мнение aмa твa ли е нaчинa?
Без да я оправдавам, смятам, че въпросът е твъде общо (и некоректно) зададен. Ако питането беше "какво мислиш за политиката/управлението на Обама", отговорът вероятно би бил различен. А може и да не се интересува от политика и да няма мнение по въпроса. Или чисто визуално да не харесва Обама и затова да дава подобен отговор.

anonymous908491
01-18-2015, 15:13
Ако питането беше "какво мислиш за политиката/управлението на Обама"

хахахах, тая маймуна не управлява нищо, мургава кукла на конци е

DarkTemplar
01-18-2015, 15:14
май и на теб ти е мургавичък :D :D

anonymous908491
01-18-2015, 15:14
май и на теб ти е мургавичък :D :D

Не, идва ми твърде бял

girlwithblueeyes
01-18-2015, 15:16
A дa a тя не можеше дa се сети..:Д

DarkTemplar
01-18-2015, 15:19
A дa a тя не можеше дa се сети..:Д
Хайде да не говорим за досещане и контексти, защото и на теб не са ти силната страна. :wink:

girlwithblueeyes
01-18-2015, 15:36
Aхaхaхх ок

Aeternal
01-18-2015, 15:54

:)
А за Сашо Диков?

LadyDi
01-18-2015, 16:15
Изрично ви помолих да не се заяждате. По какви причини е отговорила така, тя си знае. На вас щом ви се струва несериозно, просто подминавате и толкова.

anonymous708973
01-18-2015, 16:29
Само не схванах, събрали сте се тук да я разпитвате и да се информирате за нея и възгледите й, или да й правите морално и интелектуално оценяване? Щото така като гледам, ситуацията май по-скоро клони към второто.

Ми, попитахме я, нали? Лично на мен щеше да ми е кеф да прочета едно обстойно мнение на човек от сферата, който вероятно чете три пъти повече новини от мен.
Некоректно зададен въпрос, дръжки, моля те.

DarkTemplar
01-18-2015, 16:31
Ми, попитахме я, нали?
Да, след което я обстреляхте с предразсъдъци.

Журналистическата сфера е твърде обща - има пишещи за спорт, политика, култура, икономика, светски клюки. Всеки си има ресор и никъде не е казано, че всеки трябва да разбира от всичко.

Нещо много си се нахъсила да раздаваш етикети напоследък. И хич не се усещаш.

Auriss
01-18-2015, 16:31
'мургавичък е' !

anonymous708973
01-18-2015, 16:35
Да, след което я обстреляхте с предразсъдъци.

Да, глупавата аз страдам от предразсъдъци, че журналист в трети (?) курс би следвало да е правил политически анализ или поне да се интересува от собствената си сфера. Не те ли сърбят пръстите бе, не ти ли трепери под лъжичката да четеш за нещо такова, да си кажеш мнението? Пфу. Мани, тва не е задължително, ама като няма какво да каже/като не желае, нека да го каже като бял човек.

Все едно да ме питаш какво мисля за Енрон и аз да ти кажа "Ми логото им е тъпо".
Ма тва сигурно ще е, щото няма да са ми задали въпроса коректно.

anonymous908491
01-18-2015, 16:46
Все едно да ме питаш какво мисля за Енрон

Какво мислиш за Енрон ?

П.П.
Преди години щеше да ми е интересен отговорът ти, сега след дъжд качулка май няма да кажеш нещо, което не е въртяно хиляди пъти.

DarkTemplar
01-18-2015, 17:10
Да, глупавата аз страдам от предразсъдъци, че журналист в трети (?) курс би следвало да е правил политически анализ или поне да се интересува от собствената си сфера. Не те ли сърбят пръстите бе, не ти ли трепери под лъжичката да четеш за нещо такова, да си кажеш мнението? Пфу. Мани, тва не е задължително, ама като няма какво да каже/като не желае, нека да го каже като бял човек.

Все едно да ме питаш какво мисля за Енрон и аз да ти кажа "Ми логото им е тъпо".
А ти откъде знаеш каква й е сферата? И защо постоянно (може би дори несъзнателно) се опитваш да налагаш собствените си критерии за нещата върху другите? Нима е задължително всеки да е свръхлюбопитен, сериозно информиран в н-брой житейски сфери и да има компетентно мнение по всеки въпрос?

Интелигентният и добре възпитан човек си прави подобни изводи наум. Ти ги правиш на глас, което е най-малкото нетактично.

нека да го каже като бял човек
Подобни изрази са израз на дискриминация към представителите на останалите раси и не е желателно да се използват в публичното пространство. Ако НПО-та като БХК го забележат, мигом биха алармирали съответните органи.

*политически коректна толерастка забележка*

:D :D :D

anonymous908491
01-18-2015, 17:16
Ако НПО-та като БХК го забележат, мигом биха алармирали съответните органи.

Тия там са тъпи като маймуни.
П.П.
маймуни може да се замени с негри

DarkTemplar
01-18-2015, 17:22
Обиждаш маймуните (и негрите) с подобно сравнение.

anonymous908491
01-18-2015, 17:24
негрите не се обижат, ако ги наречеш маймуни, но пробвай да ги наречеш негри

DarkTemplar
01-18-2015, 17:27
Когато някой здраво ме ядоса, му казвам - по-черен си ми от Балотели.

Айде стига толкова спам, че контролните органи ще ни накажат. ;]

Ivaaaaa
01-18-2015, 17:30
пипи страйкс агейн
а ти от позицията на каква /ако можеше постът ти да се озвучи, съм сигурна, че би държала тон/ си позволяваш да изискваш разни неща? защо се изказваш толкова отблъскващо натрапчиво и влизаш в конфликт за най-дребните неща?
наскоро лейдиДи банира анархи за нещо /предполагам заслужено/, та сега е твой ред.

Aeternal
01-18-2015, 17:34
пипи страйкс агейн
а ти от позицията на каква /ако можеше постът ти да се озвучи, съм сигурна, че би държала тон/ си позволяваш да изискваш разни неща? защо се изказваш толкова отблъскващо натрапчиво и влизаш в конфликт за най-дребните неща?
наскоро лейдиДи банира анархи за нещо /предполагам заслужено/, та сега е твой ред.

Осъзнаваш, че и ти звучиш като нея в момента, нали?

Чувство за хумор би ви спестило и на двете много такива ситуации.

tuzaro
01-18-2015, 17:37
всички други пишат освен marilyn

LadyDi
01-18-2015, 17:37
http://www.gifbin.com/bin/092011/1316713879_castle_reaction.gif

безнадеждни сте...

LoadRunner
01-18-2015, 17:39
:lol:

Ivaaaaa
01-18-2015, 17:40
Осъзнаваш, че и ти звучиш като нея в момента, нали?

Чувство за хумор би ви спестило и на двете много такива ситуации.

да, напълно. оправданието ми е малко по детски, но тя беше първа и ме провокира. не се сдържах ;д
докато нейното е неоправдано

LoadRunner
01-18-2015, 17:41
не съм чел нито едно мнение на марилин в тая тема
но техните не ги пропускам

MadMadLife
01-18-2015, 17:53

Ти кво може да очакваш от средната студентка в България?Питай и как се лапа по-добре и ше получиш по-добър отговор.Ти изглеждаш умна,защо не седнеш да отговаряш ти:)

kalpazanka
01-18-2015, 17:57
Поне елементарно уважение демонстрирайте, по дяволите!

LadyDi
01-18-2015, 18:02
Поне елементарно уважение демонстрирайте, по дяволите!

http://media.tumblr.com/tumblr_lz0kw6ql151qbsovj.gif

yakuza_
01-18-2015, 18:07
http://media.tumblr.com/tumblr_lz0kw6ql151qbsovj.gif
здравей, основно за това влязох в темата

а по темата - ако имаш право на едно желание какво би било то? (няма значение реално или не)

LadyDi
01-18-2015, 18:09
здравей

anonymous908491
01-18-2015, 18:10
Добър вечер на всички

tuzaro
01-18-2015, 18:10

а по темата - ако имаш право на едно желание какво би било то? (няма значение реално или не)

не чакай отговор, темата се преобърна с главата надолу

yakuza_
01-18-2015, 18:12
здравей

Мислиш ли си още за мен, когато шофираш и си гневна?

skatew
01-18-2015, 18:13
ма много яко как модераторките говорят как сте безнадеждни щото спорите за най-нелепите неща, а на предната страница 3-4 поста на LadyDi напълно несвързани с темата, сега отново някакви "здравей"-чета:Д не знам аз ли съм се объркал или поне вие, модераторките, би следвало да сте по-'надеждни'

kalpazanka
01-18-2015, 18:16
Ние, ако сме *надеждни*, ще затрием и малкото останали пишещи тук.

LadyDi
01-18-2015, 18:19
ма много яко как модераторките говорят как сте безнадеждни щото спорите за най-нелепите неща, а на предната страница 3-4 поста на LadyDi напълно несвързани с темата, сега отново някакви "здравей"-чета:Д не знам аз ли съм се объркал или поне вие, модераторките, би следвало да сте по-'надеждни'

а хайде, моля ти се, тоя двойният стандарт адски ме дразни
нямам нищо против спама в темата, имам против да се заяждат и обиждат

yakuza_
01-18-2015, 18:22
На всички ни е ясно, че тоя форум е на свободен полет и единствената му цел е посещаемостта, която далеч не е както преди, за да си вървят рекламите в сайта. Модерират от добра воля, не защото им се плаща.

tuzaro
01-18-2015, 18:27
Сегашните деца са съвсем други, не са като нас

skatew
01-18-2015, 18:27
https://www.facebook.com/video.php?v=1067051983311294

LoadRunner
01-18-2015, 18:35
очаквам след малко да видя коментар от kalpazanka:

АЗ.

marilyn
01-18-2015, 18:43
1 Опиши идеaлнaтa свaтбa? С много музика, цветя, приятели. Задължително музика на живо, сигурно и Той ще се включи в свиренето и пеенето <3 Представям си всичките ни приятели заедно, красив ресторант. Представям си я вечерна, не харесвам дневните сватби.
2 Родителят трябвa ли дa зaслужи любовтa нa детето или то е длъжно? Когато е малко, детето трябва да заслужи любовта на родителите си. После обратното.
3 Би ли стaнaлa донор нa непознaт човек? Да. Винаги съм искала, ако нещо ми се случи (катастрофа, инцидент) да дарят всичките ми възможни органи.

@tuzaro, пушех дълго време, но ги отказах вече.

Няма какво да се обяснявам на Ина. Търси човек, с когото да се заяде, ама не ми се занимава с форумен културизъм, сори. Илия хубаво ме е разбрал, явно защото добре ме познава. :-)

@yakuza_, бих искала хората и животните да не се разболяват. :)

Идеята ми да седна на стола дойде спонтанно, а целта беше забавление. Ако ви се струва, че отговарям несериозно на някои въпроси, да, нарочно е. Защото както съм сериозна, където трябва (работа, уни и тн.) мога да съм крайно несериозна на други места.

Ако някой иска да сяда на стола, да казва. Другите давайте предложения. :)

tuzaro
01-18-2015, 18:46
Като си в форона от 2007 година, аз що не помня да съм те засичал?

yakuza_
01-18-2015, 18:48
пускала ли си снимка в темата, за да знам дали да пиша в гугъл

marilyn
01-18-2015, 18:51
Като си в форона от 2007 година, аз що не помня да съм те засичал?

Не знам, майна! :D

yakuza_, не съм пускала снимка в темата.

yakuza_
01-18-2015, 18:55
Добре, по темата - пусни снимка :lol:

tuzaro
01-18-2015, 18:56
Добре, по темата - пусни снимка :lol:

Направо 2 снимки

marilyn
01-18-2015, 18:58
Направо 2 снимки

Ни можи.

yakuza_
01-18-2015, 19:00
това не нарушава ли неписания закон да се отговаря на всичко, на стола?

marilyn
01-18-2015, 19:05
това не нарушава ли неписания закон да се отговаря на всичко, на стола?

Нз, може и да ги нарушава. Аз слизам от столчето, чакам предложения кой да сяда.

tuzaro
01-18-2015, 19:07
да сяда някой да се разговорим

tuzaro
01-18-2015, 19:26
Не е чак толкова страшно на стола, да сяда някой

Ivaaaaa
01-18-2015, 19:30
skatew, спайдърменчо, етърнал, папугай, анджи

.

tuzaro
01-18-2015, 19:31
Да сядат!

Aeternal
01-18-2015, 19:35
Да сядат!

Наведнъж ли, щото ако се наложи папагалчето може да го взема да седне в мен, ама с другите ще стане сложно.

tuzaro
01-18-2015, 19:37
Ще се оправите някак

marilyn
01-18-2015, 19:38
Да сядат!

Майна, ти не щеш ли?

anonymous908491
01-18-2015, 19:39
Наведнъж ли, щото ако се наложи папагалчето може да го взема да седне в мен, ама с другите ще стане сложно.

Каниш ме във вас да ме черпиш с баклава ли ?

Aeternal
01-18-2015, 19:40
Каниш ме във вас да ме черпиш с баклава ли ?

Да се целуваме зад блока.

Ivaaaaa
01-18-2015, 19:40
АХАХАХХАХАХ! много сте сладки ;д

anonymous908491
01-18-2015, 19:41

Да се разхождаме покрай Босфора

Aeternal
01-18-2015, 19:42
Да се разхождаме покрай Босфора
Що, да не живееш в град с още 20 милиона други башибозука?

LadyDi
01-18-2015, 19:43
де да знае човек, че си бил романтик...

kalpazanka
01-18-2015, 19:44

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

тука се смях с глас!

anonymous908491
01-18-2015, 19:45
Що, да не живееш в град с още 20 милиона други башибозука?

Ако ме поканиш при теб, ще живея.

Aeternal
01-18-2015, 19:48
Гръцкото егейско море повече ме кефи, ако искаш можем да се настаним в Кавала.

anonymous908491
01-18-2015, 19:56
Очаквах на остров Лесбос да ни е гнездото

galaxy29
01-18-2015, 20:06
:Д :Д

SonataArctica
01-18-2015, 20:09
Тузаро не иска ли да седне?

102
01-18-2015, 21:14
която се предполага да е обект на страст на един журналист.)

ти си неадекватна