PDA

View Full Version : На горещия стол е... Electra

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

galaxy29
04-01-2015, 22:43
^^

имаш ли книжка, ако не, искаш ли?
правил ли си просто секс? ами с любов?
изпитвал ли си любов всъщност и каква, не е нужно само към половинка.. изпитваш ли в момента някаква?

skatew
04-02-2015, 05:54
https://www.facebook.com/video.php?v=761690843925677&pnref=story

TheDeath
04-02-2015, 06:03
И аз ще се включа, не съм чела назад, че нямах много време, извинявай ако вече си отговарял на тези въпроси:
1. Каква музика слушаш, и каква не би могъл да понесеш?
2. Най-незабравимият концерт или парти? Кога, къде, защо, как?
3. Опиши перфектния ден и перфектната нощ?
4. Обичаш кучета, каква порода куче би гледал? Смяташ ли за правилна идеята да се забрани отглеждането на дадени породи кучета, понеже са агресивни?
5. И аз искам снимка на ЛС, моля :)

skate
04-02-2015, 08:41
^^

имаш ли книжка, ако не, искаш ли? Тъп сам малко и не мога да разбера какво точно ме питаш :Д разбирам го по три начина: 1 .шофьорска книжка - нямам все още...нямам пари и време,ама скоро ще трябва да я вадя
2. книги купени - имам няколко.Когато ми хареса супер мого някоя книга гледам да си я купя от някъде за да мога да си я чета когато ми се преиска
3.книга написана от мен - казал съм си,че като стана пенсионер тогава ще се отдам на писане,рисуване,ще поправям разни работи,ще си варя ракия и ще се запълвам времето със сякви такива глупости ;д
правил ли си просто секс? ами с любов? Просто секс никога не съм правил.Винаги държа да е със специален човек,а не с първата,която видя на улицата колкото да се разпиша за броиката...то и за това съм го правил с толкова малко момичета
изпитвал ли си любов всъщност и каква, не е нужно само към половинка.. изпитваш ли в момента някаква? ОоОоО това ми е една от най-трудните теми за говорене.Много по-лесно ми е да я изразявам любовта,отколкото да я описвам.Но според мен тя няма точно определено значение....всеки човек сам си я дефинира..иии да изпитвал съм я.Почти винаги,когато започвам връзка я изпитвам(такъв сам си..лесно се влюбвам),но пък никога не бих започнал връзка,ако не изпитвам някакво такова чувство
адс

skate
04-02-2015, 08:54
И аз ще се включа, не съм чела назад, че нямах много време, извинявай ако вече си отговарял на тези въпроси:
1. Каква музика слушаш, и каква не би могъл да понесеш?Ами поприцнип когато съм си в нас си слушам някакви чилващи работи,а когато съм навън и правя нещо си пускам рок,метъл или нещо по-бързо,че повече ме надъхва.Чак да не понасям някаква музика не мисля,че има(чалгата не я споменавам,понеже не смятам,че тя въобще е музика).
2. Най-незабравимият концерт или парти? Кога, къде, защо, как?Deftones на спирита..Още от малък съм им супер голям фен и като разбрах,че ще идват щях да полудея чесно ;д;д
3. Опиши перфектния ден и перфектната нощ?Много скучно ми звучи това перфектен ден ;д важното е да има напрежение,интрига,непредв идими ситуации и тн ;д иначе в главата ми идва:топло време,любим човек и тихо място...друго няма значение
4. Обичаш кучета, каква порода куче би гледал? Смяташ ли за правилна идеята да се забрани отглеждането на дадени породи кучета, понеже са агресивни? Обичам ги много,всякакви породи обичам,но попринцип не си падап по по-дребните кученца...13 години имах амстафф,даже имам и името му на татос.Няма такова нещо като родено агресивно куче...какъвто е стопанинът,такова е и кучето
5. И аз искам снимка на ЛС, моля :) аааа много станахте ;д който получил,получил ;д
адсадад

Ivaaaaa
04-02-2015, 08:58
минавам само да отбележа, че сте много готини с другия скейтър ^^

dreamwalker
04-02-2015, 09:00
минавам само да отбележа, че сте много готини с другия скейтър ^^

Те са (като) братя.

skate
04-02-2015, 09:02
тенк ю Ива : )

Dagichka
04-02-2015, 12:08
дам, наистина сте много пичове двамата ^^
и много ми хареса поздрава да, не знаех тоя трак на бонобо и си го адднах в плейлиста :д :3

skatew
04-03-2015, 22:33
любим спот? без Р :Д
най-як скейт трип?
карал ли си в София? къде те изкефи най-мн ако да
а на парка в Добрич?
от колко години г/д караш всъщност
как се зариби

на тоя стол валят комплименти :Д

skate
04-03-2015, 22:57
любим спот? без Р :Д ами аз го казах ..една дълга улица с надолнище по която рядко минават коли и ми е супер там да си правя разни сериики със скорост.
най-як скейт трип? Бях с майка ми за няколко дена в Прага и се разбрахме един от дните всеки да си прави каквото си иска.За радост точно този ден беше единственият от всички,който не валеше и си излязах още от сутринта със скейта и цял ден си обикалях града сам и си карах на разни места ;д мега големия чил си ми беше
карал ли си в София? къде те изкефи най-мн ако да - Никога не съм карал там за жалост ; (
а на парка в Добрич? единствения парк на който съм карал е един закрит в Сливен,ама попринцип не си падап много по паркове...аааа и във Варна сме ходили на парка,ама тогава не карах,защото точно деня преди да заминем си прецаках глезена и ме използваха за камера ман :Д
от колко години г/д караш всъщност - 9 год г/д
как се зариби...имах едно приятелче,което тогава караше от няколко месеца и ми даде на мен да се пробвам.Спомням си,че мега много ми хареса и си купих една рибка от пикадили за 15 лева и карах зад блока няколко месеца,понеже ме беше срам да отида при големите скейтъри :Д накрая се престраших и отидох,запознахме се,почнахме да караме заедно,учеха ме на разни трикове и така ; )

на тоя стол валят комплименти :Д
ето едно поздравче и за теб ;д https://www.youtube.com/watch?v=EzfI7MQHKdQ

Blab
04-04-2015, 08:44
откъде/от кого черпиш/си наследил прекрасния си вкус за литература и кино?
какви са приятелите ти?
каква е ролята им в живота ти?
а твоята в техните? //или по друг начин - представи си някоя от онези тъпи реклами/филми с типизирани персонажи (от рода на Смотания, Готиния, Кифлата, etc.) и си измисли категория;
какво мислиш за бродягите/битниците? имаш ли любими? подобен начин на живот ли искаш да водиш и ти и възможен ли е той днес? как?
да гледаш "Солта на Земята"!
спомена, че искаш да създадеш семейство и то скоро. къде? у нас или навън? как си го представяш това начинание?
скоро с брат ти(:Д) си говорихме за лексикони нещо. помня как накрая на въпросите винаги имаше нещо от рода на: напиши ми нещо за спомен и ми пъхни нещо в кутията:Д:Д:Д та, ако това тук беше лексикон, какво би ми/ни написал за спомен и какво би сложил в кутията?))
кои са важните неща в живота ти (днес, преди днес и за в бъдеще)? или по друг начин - от какво се нуждаеш (следващите въпроси са вариации на този, погледни ги, преди да отговориш; )
без какво не можеш?
а без какво не искаш?
как се държиш, когато си влюбен? как демонстрираш любовта си?
има ли нещо, за което мечтаеш, и чието осъществяване, би осмислило живота ти до момента на случването и би обезсмислило продължаването му?
баси въпросът за край:Д
кажи ни последното любопитно нещо, което научи?

skate
04-04-2015, 10:24
откъде/от кого черпиш/си наследил прекрасния си вкус за литература и кино? еххх,чак пък прекрасния :Д Не мисля,че съм го наследил от някой...по-скоро се вдъхновявам от хората,киното,рисуването и най-вече от музиката.Примерно един от любимците ми William S.Burroughs го открих след като чух в тубата как чете Тhe "Priest" they called him на фона на китарата на К.Кобейн
какви са приятелите ти? Открити към предизвикателства,с безстрашие,винаги готови да ми пазят гърба....на принципа сме "падне ли един в дупката,всички падаме вътре" .Те са ми трима общо взето,иначе познати всякви имам ;д
каква е ролята им в живота ти? Огромна.
а твоята в техните? //или по друг начин - представи си някоя от онези тъпи реклами/филми с типизирани персонажи (от рода на Смотания, Готиния, Кифлата, etc.) и си измисли категория; Ми бих се определил като човека с идеите и този на който най-често се налада да му се пази гърба :Д
какво мислиш за бродягите/битниците? имаш ли любими? подобен начин на живот ли искаш да водиш и ти и възможен ли е той днес? как? Jack Kerouac!!!Преди ме питаха кой ми е пример за подражение и отговорих Jared Leto,но ето че сега добавям и Джак(ясно съм го забравил тогава).Допадат ми като цяло експериментите им с нетрадиционни форми на секс,влечението към будизма,отричане на материалното,но не одобрявам приема им на опиати.Като цяло те са вече отминало поколение,а аз се старая да живея в настоящето.
да гледаш "Солта на Земята"! ахах добре ;д само да имам възможност
спомена, че искаш да създадеш семейство и то скоро. къде? у нас или навън? как си го представяш това начинание? Никак не си го представям:Д чесно нямам идея какво е да се грижеш за малко дете,но пък се уча бързо,амбициран съм и никога бих вдигнал ръце от някой,който обичам.Тука ест...обичам си родината.Не смятам,че сме чак толкова пропаднала държава а и тука са ми всички приятели,родители и така : )
скоро с брат ти(:Д) си говорихме за лексикони нещо. помня как накрая на въпросите винаги имаше нещо от рода на: напиши ми нещо за спомен и ми пъхни нещо в кутията:Д:Д:Д та, ако това тук беше лексикон, какво би ми/ни написал за спомен и какво би сложил в кутията?)) Peace out , make love not war ...пъхам няква рисунка примерно ;д
кои са важните неща в живота ти (днес, преди днес и за в бъдеще)? или по друг начин - от какво се нуждаеш (следващите въпроси са вариации на този, погледни ги, преди да отговориш; ) Нуждая се от постоянни предизвикателства,чрез които да си подхранвам музата,да правя грешки ,после да се уча от тях иииии да като цяло не ме свърта на едно място.
без какво не можеш? Без почивки от време на време ;д
а без какво не искаш? Музика
как се държиш, когато си влюбен? как демонстрираш любовта си? ОоО нямам някакво определено държание.Всеки път е различно,зависи от човека до мене.Нагаждам се според ситуацията и всичко си идва спонтанно общо взето.
има ли нещо, за което мечтаеш, и чието осъществяване, би осмислило живота ти до момента на случването и би обезсмислило продължаването му? Ами аз по-назад бях писал за какво мечтая(мечта,която е малко нереална де ;д) иии да,ако се осъществи нищо друго няма да има значение.Като цяло съм човек,който живее за момента.
баси въпросът за край:Д
кажи ни последното любопитно нещо, което научи? Ами то за теб няма да е интересно ;д.Научих,че ако си махна горния тампон на предната машинка на скейта нос мениалите се правят много по-лесно https://www.youtube.com/watch?v=pt--3DX-md0 от това видео го научих.Поствам го за skatew може да му хареса;д
ътътъ

skatew
04-04-2015, 10:30
;D az ne mu wqrwam na toq ! to na nego sys/bez tamponi mu e se taq ;D deba izruda

dreamwalker
04-05-2015, 17:21
Виждал ли си някой от потребителите на форума на живо? Кои? Къде?

А кои би искал да видиш? Къде?

skate
04-05-2015, 19:56
С едно момиче и едно момче съм се виждал,ама те са от олд скуул теенпроблема ;д не влизат вече...в Бургас сме се виждали.
Искам да вида сe ksatew,dagi4ka,heartshaped,sl1nceo,iva,corb други май не се сещам.В София сиг....предполагам,че повечето са от там...
Някой друг иска ли да сяда?

dreamwalker
04-05-2015, 20:03
Искам Blab на стола.

skate
04-05-2015, 20:10
Аз пък искам Ива

102
04-05-2015, 20:12
аз искам филия с пастет

skate
04-05-2015, 20:36
Тос пак русенското варено е по-добре,един път щях да умра от тос пастет ;Д

Ivaaaaa
04-05-2015, 20:55
писах на CoNviCt. надявам се да се съгласи да седне.
аз не желая да споделям информация за лицето Ива. за личността.., ем, споделям си и без туй. ^^

Rafa7a
04-06-2015, 06:55
Аз искам Rafa7a :D

dreamwalker
04-06-2015, 09:07
Добре, Рафа.

Юлиян
04-06-2015, 09:49
и аз искам пък Юлиян!!!!

skatew
04-06-2015, 09:55
на Блаб ако и се сяда и аз бих я чел с удоволствие :Д

skate
04-06-2015, 10:01
Дам питай я дали иска и аз съм съгласен

Blab
04-06-2015, 11:19
ох, аз реално нямам проблем да седна, но ми е толкова нещастливо тези дни, че форумната агресия ще ми дойде в повече, а не искам да се натоварвам) //може би по-натам, ще дам знак:Д

затова предлагам 102, папугай и шпайдърмен от мъжката част - ако им стиска, разбира се!:Д
и Иваааа (стига се прави!:Д), galaxy (да види, че форумът може да е и добронамерено място, а не само поле на агресия) и dreamwalker (хмм:Д) - от женското присъствие;

skatew
04-06-2015, 11:20
да и аз искам dreamwalker

heartshapedbox
04-06-2015, 11:30
И аз бих чела дриймуокърката с удоволствие.

Ivaaaaa
04-06-2015, 11:37
galaxy (да види, че форумът може да е и добронамерено място, а не само поле на агресия);

в сто процента от случаите тя е инициаторката на хейта и агресията.

чичката няма да седне, спайдърменчо съм го предлагала, но май и той не желае. дриймката май е дрийм т.е. фейк. започна да говори за себе си в мъжки род.

ако наистина ме искате, ще седна, но няма да отговарям на прекалено лични въпроси ^^
искам да чета ауриса и convict или там както му е ника. признавам си, че е единственият от форума, който сталквам :Д

galaxy29
04-06-2015, 12:16
блаб и ива.. злета сте ;/

Юлиян
04-06-2015, 12:35
искам да съм на стола ве хорааааа

Dagichka
04-06-2015, 15:17
но теб никой не те иска, разбери го :д
скейт, ако някой път имаш път към софия може да пием по една бира ^^

бих чела с удоволствие галаксина, ама знам, че тя не иска ;д така че който седне, все тая

dreamwalker
04-06-2015, 16:00
ако наистина ме искате, ще седна, но няма да отговарям на прекалено лични въпроси ^^
искам да чета ауриса и convict или там както му е ника. признавам си, че е единственият от форума, който сталквам :Д

Осъдения или Blab.

Нека гласуваме.

Аз съм за Blab. После може да сложим Осъдения.

SHPAIdURmeN
04-06-2015, 16:25
^

Aми ти ?

dreamwalker
04-06-2015, 16:26
^

Aми ти ?

Аз гласувам за Blab.

SHPAIdURmeN
04-06-2015, 16:29
Aз гласувам за dreamwalker и galaxy29.

A когато Blab ни даде зелена светлина тогава.

jghgh
04-06-2015, 18:14
Шпайди, Ивааа... дрийм-ката, ако не е фейк. : )

Юлиян
04-06-2015, 18:17
сложете Рафата

Юлиян
04-06-2015, 18:18
но теб никой не те иска, разбери го :д

и аз какво трябва да направя

skatew
04-06-2015, 18:58
да спреш да спамиш:Д

Юлиян
04-06-2015, 19:00
k

skate
04-06-2015, 19:03
Ходи си цоцай биберона е дечко ;д
иначе да,ако имам път към София сто про ще се обадя Дагичке : )

hheh
04-06-2015, 19:15
Аре да сяда някой да се включа и аз с някой др въпрос :Д

SHPAIdURmeN
04-06-2015, 19:30
Аре да сяда някой да се включа и аз с някой др въпрос :Д

a ти сядал ли си ? Ако не си и имаш време, другите ако искат да те избират.

galaxy29
04-06-2015, 19:33
аз даже го предложих преди време..

Ivaaaaa
04-06-2015, 19:34
convict е съгласен ^^
нагло го обявявам за избран :Д
та, въпросите:

хелов, как си, какво беше първото нещо, което направи когато се събуди, а през деня?
любими група/вокал/песен/книга/филм/режисьор/актьор/актриса/цитат/стихотворение/спорт/спортист/цвят? :Д
как се казваш? на колко годинки си? учиш ли? какво?
какъв искаш да станеш като пораснеш голям?
удовлетворен ли си от живота си? ако не, работиш ли в тази посока? има ли смисъл да го правиш?
какво те усмихва? а натъжава?
страх ли те е от смъртта? какво ще стане след като умреш?
дефиниция за любовта. бил ли си влюбен?
моногамен ли си?
чувал ли си за митът на Аристофан? наивно ли ти звучи мотивът за единството и...предопределението?
странни навици?
хобита?
братя/сестри? разбираш ли се с тях? а с родителите?
има ли нещо, което знаеш със сигурност?
кое животно те олицетворява?
еко ли си?
какво мислиш за кърменето на обществени места? ;д
цска или леФски?
караш ли ски?
чувал ли си за оле ейнар бьорндален?
обрисувай с думи мечтания живот ^^

dreamwalker
04-06-2015, 19:39
Осъден, кое е най-зловещото нещо, което ти се е случвало?

Познаваш ли педофили?

Какво мислиш за Божидар Димитров?

Какво мислиш за Барак Обама?

Какво мислиш за Росен Плевнелиев?

Кой от тримата горепосочени ти харесва най-много? Защо? А кой най-малко? Защо?

С какъв успех завърши гимназията?

Alma mater?

Кой е любимият ти български град? Защо?

Кои са любимите ти потребители от форума? Защо?

С кои потребители от форума би искал да се срещнеш на живо? Защо?

А с кои не би искал? Защо?

Защо пишеш в този форум?

Имаш ли братя или сестри? А би ли искал да имаш или нямаш? Защо?

Какво е вероизповеданието ти?

Очаквам подробни отговори. Приятно писане. Осъден си да пишеш.

CoNviCt
04-06-2015, 20:56
convict е съгласен ^^
нагло го обявявам за избран :Д
та, въпросите:

хелов, как си, какво беше първото нещо, което направи когато се събуди, а през деня?
любими група/вокал/песен/книга/филм/режисьор/актьор/актриса/цитат/стихотворение/спорт/спортист/цвят? :Д
как се казваш? на колко годинки си? учиш ли? какво?
какъв искаш да станеш като пораснеш голям?
удовлетворен ли си от живота си? ако не, работиш ли в тази посока? има ли смисъл да го правиш?
какво те усмихва? а натъжава?
страх ли те е от смъртта? какво ще стане след като умреш?
дефиниция за любовта. бил ли си влюбен?
моногамен ли си?
чувал ли си за митът на Аристофан? наивно ли ти звучи мотивът за единството и...предопределението?
странни навици?
хобита?
братя/сестри? разбираш ли се с тях? а с родителите?
има ли нещо, което знаеш със сигурност?
кое животно те олицетворява?
еко ли си?
какво мислиш за кърменето на обществени места? ;д
цска или леФски?
караш ли ски?
чувал ли си за оле ейнар бьорндален?
обрисувай с думи мечтания живот ^^

Ъм, Хай.
Събудих се, направих си филийки с конфитюр, чаша мляко и се захванах с проект по програмиране(разбирайте доброволно). Даже не си бях измил очите още.
Та, тук ще трябва и аз да изреждам:
Arctic monkeys/Alex Turner, Cobain/I wanna be yours/Harry Potter;The oldman and the sea; The language of the flowers(последните две много ме докоснаха)/Seven pounds/Johnny Depp, Downey Jr.,/хъм, за актриса май не мога да се сетя/
Понеже се чувствам свързан по някакъв мой си начин с писането - "There is nothing to writing. All you do is sit down at a typewriter and bleed."
Стихотворението е много труден въпрос. Ще отговоря(може би) по-късно.
Любимите ми спортове са бокс, футбол, играя и тенис на маса(при това доста добре). Обичам шах, но напоследък няма с кой да играя. А и играя твърде защитно(най-добрата защита е защитата).
М.Тайсън, Боби Фишер, Марадона. Толкова истории биха имали да разкажат; просто бих слушал и попивал.
Казвам се, хъм. Май няма да споделя; дори във фейсбук използвам псевдоним.
На 22 съм. Уча и се занимавам с програмиране. Харесва ми, но то е защото обичам да пиша, хаха.
Искам да стана библиотекар или в краен случай продавач в книжарница.
Не съм удовлетворен напълно. Удовлетворен значи следващ мечтите си. Често пътят ми е в противоположната лента; тъжно.
Старая се, разбира се. life is about struggling and overcoming
Усмихва ме книгата, която чета. Която и да е. Усмихва ме чашата мляко. Усмихват ме филийките с шоколад; и други дребни някакви работи. Усмихват ме спомените.
Натъжава ме светогледът ми; натъжавам се, когато се събудя и видя, че светът съвсем не е такъв какъвто си го представям. И други работи, де.
Сега не ме е страх. Страх ме е да мисля за нея.
Ъхъ, бил съм влюбен. Имаше едно съвсем специално момиче, с което така и не успях да имам връзка. Знам, че тя ме обичаше. И аз я обичах. Но бяхме твърде глупави и инати(още сме твърде глупави; аз съвсем). Любовта е свързана със страдането, по някакъв си специален начин. Разбрах, че когато страдаш, всъщност обичаш. Хубавите моменти са някакъв резултат от това. Основата трябва да е страдането.
Ъхъ, определено съм моногамен.
Не съм го чувал, но ще отделя време да отговоря какво мисля.
Странни навици? Ъм. Как сам да разбера щом ги правя? Държа си фенерче(съвсем мъничко) до леглото, изгасям и си чета под завивката. Така си оставам сам с нея - книгата, де.
Писането е съществото ми. Та, не бих го посочил като хоби. Твърде омаловажаващо е.
Нямам роднини. Баща ми ме мрази. Не знам защо. С другите си роднини съм в прекрасни отношения.
Това е някакъв too deep question. Знам, че винаги ще обичам хубавите истории. О, и най-вероятно ще умрем, ъхъ.
Вълкът ме олицетворява донякъде. Макар че напоследък повече се старая да съм дружелюбно псе, хаха.
Категорично подкрепям кърменето на обществени места. Лично, много бих се ядосал, ако охрана направи забележка на бъдещата ми жена. Като цяло смятам, че човек трябва да има пълна свобода да прави каквото си иска, стига то да не влиза в разрез с естествените човешки права. Очевидно, кърменето не влиза в разрез с тях.
Български футбол не си позволявам да гледам вече. Но искрено подкрепях Лудогорец по време на приключенията им в Европа.
Знам, че харесваш зимните спортове и ските. Но ще те разочаровам. Не съм карал. Дори никога не съм ходил на зимен курорт. Тъжно.
Чувал съм, разбира се. Но изцяло по новините.

Влюбен до уши в най-милото момиче на света, хапваме прословутите филийки с конфитюр. Ставаме още преди да е изгряло слънцето и четем гушнати на мъничкото светлина. После е загадка.

heartshapedbox
04-06-2015, 21:15
Здравей :)
Преди да си задам въпросите, искам да вметна, че си ми от форумните любимци, чета те с любопитство.

Какво заглавие би поставил на собствения си живот?
Какви пороци имаш?
Защо си:
-във форума?
-в България?
-на този свят?
Какво търсиш? А от какво бягаш?
Вярваш ли в единствената любов? Какви са ти възгледите за любовта изобщо?
Какво чете последно?
Обичаш ли да се гушкаш?
Има ли някое събитие в (близкото) бъдеще, което очакваш с нетърпение?
Сънуваш ли?
Самодостатъчен ли си си?
Имаш ли домашен любимец?
Доколко сексът е важен за теб? Правил ли си/би ли правил секс без любов?
Сам ли живееш?
Най-любимо и най-неприятно занимание?
Постни някоя специална за теб песен.

Може би по-късно ще се включа с още въпроси :)

Blab
04-06-2015, 21:29
ъъъ, ще се ожениш ли за мен?
БИН?
иии - коя зодия си? //само не казвай риби, само не казвай риби:Д

http://crosspoint.mediabg.eu/?p=7165 ;

dreamwalker
04-06-2015, 21:33
БИН?

Blab, ако си тази, за която те мисля, и ако бях мъж, щях да се оженя за теб.

CoNviCt
04-07-2015, 15:13
Осъден, кое е най-зловещото нещо, което ти се е случвало?
Ъм. Нищо скоро. Има от детството ми неща, но не искам да ги изравям.
Познаваш ли педофили?
Често се шегувам с един приятел, който си пада по доста по-малки момиченца. Спрямо определението е педофил, де. Ужас.
Какво мислиш за Божидар Димитров?
Чувал съм името му забъркано в доста скандали. Не мисля, че е стока, но и не съм много запознат с публичните му появи и изказвания.
Какво мислиш за Барак Обама?

Какво мислиш за Росен Плевнелиев?
Безхарактерна марионетка? Със слаба воля и слаба ръка.
Кой от тримата горепосочени ти харесва най-много? Защо? А кой най-малко? Защо?

С какъв успех завърши гимназията?
С 5.72. Заради химията и математиката. Мразех ги и още ги мразя. Учителите бяха същински Снейп и Волдемор.
Alma mater?
Все още не съм завършил, но успехът ми се движи около 5.00. Занимавам се с програмиране, та си обръщам внимание само на същинските предмети.
Кой е любимият ти български град? Защо?
Не съм посещавал много. А искам, дори си обещавам. Помня, че Велико Търново ме беше впечатлило много.
Кои са любимите ти потребители от форума? Защо?
Ъм. Мрачните. Никой не ги забелязва. А има толкова красота в тях. <3 Имена няма да спомена.
С кои потребители от форума би искал да се срещнеш на живо? Защо?

А с кои не би искал? Защо?
С тези, които пропагандират секс на твърде малка възраст. Дори се чудя защо по-възрастни потребители биха имали полза от това. Троловете също често не са забавни.
Защо пишеш в този форум?
Напоследък съм поспрял. Дори напълно бях спрял да го правя заради гореспоменатите, които напълно целенасочено пускаха теми свързани единствено със секс на някакви дванадесетгодишни. И вярвам, че авторите съвсем не бяха дванадесетгодишни, което е отвращаващо. Тъй че повече чета. Обожавах личното творчество, но напоследък разделът съвсем е замрял. Ъхъ, пишете повече, драги.

Имаш ли братя или сестри? А би ли искал да имаш или нямаш? Защо?
Нямам. Сам съм си. Бих искал да имам, особено когато се чувствам самотен. Но трудно щяхме да се разбираме; с годините съм свикнал да бъда единак и да не си споделям нещата. Цялата тази война за маркиране на територия ще ми дойде в повече.

Какво е вероизповеданието ти?
Християнин съм. Не ходя на църква, вярвам си дистанционно. Вярвам, че вътре в нас някъде има и много добро, и много лошо.

Очаквам подробни отговори. Приятно писане. Осъден си да пишеш.
Ъм.

CoNviCt
04-07-2015, 16:46
Здравей :)
Преди да си задам въпросите, искам да вметна, че си ми от форумните любимци, чета те с любопитство.

Какво заглавие би поставил на собствения си живот?
Какви пороци имаш?
Защо си:
-във форума?
-в България?
-на този свят?
Какво търсиш? А от какво бягаш?
Вярваш ли в единствената любов? Какви са ти възгледите за любовта изобщо?
Какво чете последно?
Обичаш ли да се гушкаш?
Има ли някое събитие в (близкото) бъдеще, което очакваш с нетърпение?
Сънуваш ли?
Самодостатъчен ли си си?
Имаш ли домашен любимец?
Доколко сексът е важен за теб? Правил ли си/би ли правил секс без любов?
Сам ли живееш?
Най-любимо и най-неприятно занимание?
Постни някоя специална за теб песен.

Може би по-късно ще се включа с още въпроси :)

Пороци. Ъм, може би не стандартните. Не пуша, пия съвсем рядко(когато съм тъжен и искам да умра). Бих казал, че прекарвам твърде много време пред компютъра, което бих заменил с нови запознанства. Например. Трудно общувам понякога. Такива някакви работи.
Във форума главно си следя личното творчество. Понякога влизам, когато съм тъжен; понякога просто са ми интересни темите ви.
В България съм в момента единствено, защото просто не съм поел крачката да замина. Искам да завърша образованието си, та след това ще попътувам. Обожавам Канада. Дори в Аляска бих отишъл; обичам студени места.
На този свят? Ъм, за да пиша; да обичам; да се развивам; да посадя дръвче; да уча; да пътувам и разглеждам.
Търся някакво спокойствие душевно; търся най-милото момиче на света(както вече споменах); търся истории, случки.
Случвало се е да бягам - някакви си мои страхове; понякога бягам от страдането. Чета, за да забравя. И забравям. Гледам да е рядко.
Вярвам най-вече в единствената любов. Основният ми задвижващ механизъм ще да е това. Обичаме и страдаме заедно, хванати за ръка. И не си я пускаме, като спим. Милвам и косата, за да заспи. Сутрин и правя филийки. Това са ми възгледите.
Последно четох "Спасителят в ръжта". Толкова груб стил, ъхъ.
Обичам, много при това. Дори често ми става супер мило, когато ме прегърне някоя позната просто ей така. Но си се случва относително рядко, хаха.
Има, свързано е с професионалното ми развитие.(О, и чакам новия Avengers ^^)
Сънувам, но през деня. Мечтая си тайно.
Самодостатъчен съм си дотолкова, че да оцелея. Но самодостатъчен не е достатъчно. Ъхъ.
Нямам домашен любимец, грижа се ужасно за тях. Реших, че съм ужасен човек, който не бива да мъчи повече животни.
Сексът е ..хъм, твърде маловажен. Липсата му не би оказала влияние на чувствата ми по никакъв начин. Бих си обичал някакво асексуално момиче по същия начин. Но не съм толкова наивен да си мисля, че и другите вярват в това. В повечето връзки сексът е някакъв решаващ фактор. Което контрастира с моето същество и профанизира любовта. Принизява я.
Все още не живея сам; работя по въпроса.
Най-неприятното ми занимание е да мия чинии и някакви други неща. Ъхъ, мразя го.

https://www.youtube.com/watch?v=lrF814OnFQ4

CoNviCt
04-07-2015, 16:49
БИН?

Ъъм. ^^
Стрелец(не риби).

dreamwalker
04-07-2015, 17:49
CoNviCt, дете, ти си някакъв културен феномен в историята на този форум.

Симпатяга.

Въпреки че не отговори подробно на въпросите ми.

Dagichka
04-07-2015, 18:16
имаш ли си термосче? :д
може ли снимка или не искаш да се показваш?
ах, "Спасителят в ръжта" ми е любима книга, макар че и аз бърчех чело заради грубия език ;д хареса ли ти поне малко?
доста рядко срещам мнението, че сексът е маловажен (особено казано от мъжко ;д), според теб какво е сексът? чисто физическо удоволствие или неещо повече, което не трябва да се омаловажава или за всеки е различно и просто не трябва да се съди човек по неговата сексуалност?
носиш ли очила?
чертата в себе си, която харесваш най-много? (от външния вид и от характера)
обичаш ли сладко?
любима храна?

CoNviCt
04-07-2015, 20:26
може ли снимка или не искаш да се показваш?
ах, "Спасителят в ръжта" ми е любима книга, макар че и аз бърчех чело заради грубия език ;д хареса ли ти поне малко?
доста рядко срещам мнението, че сексът е маловажен (особено казано от мъжко ;д), според теб какво е сексът? чисто физическо удоволствие или неещо повече, което не трябва да се омаловажава или за всеки е различно и просто не трябва да се съди човек по неговата сексуалност?
носиш ли очила?
чертата в себе си, която харесваш най-много? (от външния вид и от характера)
обичаш ли сладко?
любима храна?

Ъм, имам си, но май не го използвам съвсем често.
Не ми се иска много да се показвам.
Да, хареса ми всъщност. Стилът е много специфичен, мъжки. Допада ми.
Не нося очила. Ще ми се винаги зрението ми да е добро. Но ми харесват като аксесоар.
Обожавам сладко. О-б-о-ж-а-в-а-м. Току що изядох кутийка бисквити, а имам и кофичка с течен шоколад. Съвсем искрено си признавам, че прекалявам с него.
Любимата ми храна, ъм, обичам ориз. Ориз по някаква китайска рецепта ще да е.

Та, човек не трябва да се съди по неговата сексуалност, ъхъ. Има хората, за които явно е твърде важен. И биха зарязали любимото си същество, защото не им доставя достатъчно си удоволствие. Което ме натъжава(и пак контрастира с моите виждания). Самото присъствие на човека до теб е най-важното. Да знаеш, че те обича и че си е при теб. И ако не е, да знаеш, че няма търпение да си дойде. Ъхъм, самотна душа съм, хаха.

dreamwalker
04-07-2015, 20:38
Защо си толкова симпатичен?

pandabear
04-07-2015, 20:39
защо никът ти ми е толкова познат?
/писали ли сме си, или имаше такъв филм, а пък дали не беше песен..? :Д
много съм започнала да забравям. притеснявам се чак.

ще се включа определено с повече въпроси по-късно, защото имам чувството, че си готин.

CoNviCt
04-07-2015, 20:50
Защо си толкова симпатичен?

Ъъм. ^^

до pandabear:
Мисля, че ти бях споменал за любовта си към пандите, хаха.

Blab
04-07-2015, 20:53
дай ни/ми да видим/видя как(во) пишеш?))
с този аватар си ми))))))))) да.
//форумна любов се лее в тази тема:Д

endless07
04-08-2015, 10:04
защо си толкова саднат? вземи живни малко

Ivaaaaa
04-10-2015, 13:55
не мога да повярвам, че мислиш, че сексът е маловажен и принизява любовта. имала съм момент на асексуалност, но е било в период на безлюбовие /нова дума, хах/. когато си със специалното същество, нямаш ли желание да изследваш физическото ти въздействие върху нея. да опознаеш всеки сантиметър от това тяло. на твоето момиче. твоето. понякога дори изпитвам собственическо чувство. да й доставиш удоволствие. плътско. хедонистично. с твоите ръце, твоят език, твоят.. ахах. според мен любовта има две измерения. стремеж към физическо и духовно единство. в митът на аристофан става въпрос за това как сме били нещо като двуполови същества и боговете започнали да се страхуват от хората затова ги разделили. така прекарваме живота си в търсене на другата част от нас. едни я намират, други не. нещо такова. та, харесва ми идеята за другата половина - съвършената; твоята, която допълва не само менталната, но и физическата ни цялостност.

та, още въпроси
имаш ли случки с непознати? разкажи ни някоя
може ли да постнеш нещо от личното ти творчество
имал ли си суицидни мисли?
с колко момичета си имал сексуални отношения?
бройката показател ли е за нещо?
какво би искал да знаеш от бъдещето?
искаш ли деца?
какво мислиш за аборта?
случвало ли ти се е...хм, чудо?
ще празнуваш ли Възкресението? спазваш ли ритуалите?
програмист, който не обича математика? хаха, лайк. не ме удовлетворява отговорът ти. май има някакви специалности за библиотекарство, защо не влезе?
как се държиш в компания?
имаш ли приятели? какво е 'приятел' и докъде се простира думата?
ще останеш ли в бегето? да, не, защо?
импулсивен ли си? а иска ли ти се да бъдеш? страхливи ли са неипулсивните?

Юлиян
04-10-2015, 14:00
колко често караш скейт

dreamwalker
04-10-2015, 14:14
Осъден, защо избра такъв никнейм?

NomNomNom
04-10-2015, 14:19
Кой е най-големият риск, който си поемал?
Братя, сестри?
С родителите си ли живееш, в какви отношения сте?
На какви езици пишеш?
С разработка на какво би се занимавал професионално?
Имал ли си любовни разочарования?
А красиви любовни преживявания?
Имаш ли чувство за хумор?
А чувство за самоирония?
Разсмиваш ли жените?
Умееш ли да се забавляваш?
Как разпускаш, освен четене?
Би ли бил с жена с друга религиозна принадлежност и би ли празнувал с нея религиозните и националните й традиции?
Чувстваш ли се уверен в леглото?

jghgh
04-10-2015, 20:30
според теб какво значи "да си себе си" :)

Lilanda
04-10-2015, 20:33
в митът на аристофан става въпрос за това как сме били нещо като двуполови същества и боговете започнали да се страхуват от хората затова ги разделили. така прекарваме живота си в търсене на другата част от нас. едни я намират, други не. нещо такова. та, харесва ми идеята за другата половина - съвършената; твоята, която допълва не само менталната, но и физическата ни цялостност.
Пииииииииир <3 Платон, Иве, не Аристофан. ;с

Blab
04-10-2015, 20:41
Пииииииииир <3 Платон, Иве, не Аристофан. ;с
по-скоро Аристофан през Платон;
//това е все едно да напишеш - Платон, не Сократ, само защото всичко, което знаем за Сократ, е написано от Платон...

Lilanda
04-10-2015, 21:08
по-скоро Аристофан през Платон;
//това е все едно да напишеш - Платон, не Сократ, само защото всичко, което знаем за Сократ, е написано от Платон...
Тихо дееее..;с Заяждам Ива. ;с

Ivaaaaa
04-10-2015, 21:17
имаш доста извратена и мазохистична представа за заяждане )-:

Lilanda
04-10-2015, 21:19
имаш доста извратена и мазохистична представа за заяждане )-:

Стига де, знаеш, че си ми слабост. ;с

Ivaaaaa
04-10-2015, 21:22
нзнм. иска ми се по-често хората да се заяждаха като теб. покрай такива не умна, а възвишена бих се чувствала <3

и спирам с глупавия спам, тъй като харесвам седящият ^_^

Lilanda
04-10-2015, 21:25
нзнм. иска ми се по-често хората да се заяждаха като теб. покрай такива не умна, а възвишена бих се чувствала <3

и спирам с глупавия спам, тъй като харесвам седящият ^_^
Виж, дори ти показах колко те обичам, карайки те да се чувстваш възвишена. Приемам, че сърчицето е за мен. <3

Вичо няма да ми се сърди за спама, не знам кво да го питам просто. ;с

tireheb
04-11-2015, 09:07
ъъм
ъхъм

skatew
04-11-2015, 09:22
az ot baq vreme ne sym na stola ;D

CoNviCt
04-11-2015, 23:22
не мога да повярвам, че мислиш, че сексът е маловажен и принизява любовта. имала съм момент на асексуалност, но е било в период на безлюбовие /нова дума, хах/. когато си със специалното същество, нямаш ли желание да изследваш физическото ти въздействие върху нея. да опознаеш всеки сантиметър от това тяло. на твоето момиче. твоето. понякога дори изпитвам собственическо чувство. да й доставиш удоволствие. плътско. хедонистично. с твоите ръце, твоят език, твоят.. ахах. според мен любовта има две измерения. стремеж към физическо и духовно единство. в митът на аристофан става въпрос за това как сме били нещо като двуполови същества и боговете започнали да се страхуват от хората затова ги разделили. така прекарваме живота си в търсене на другата част от нас. едни я намират, други не. нещо такова. та, харесва ми идеята за другата половина - съвършената; твоята, която допълва не само менталната, но и физическата ни цялостност.

та, още въпроси
имаш ли случки с непознати? разкажи ни някоя
може ли да постнеш нещо от личното ти творчество
имал ли си суицидни мисли?
с колко момичета си имал сексуални отношения?
бройката показател ли е за нещо?
какво би искал да знаеш от бъдещето?
искаш ли деца?
какво мислиш за аборта?
случвало ли ти се е...хм, чудо?
ще празнуваш ли Възкресението? спазваш ли ритуалите?
програмист, който не обича математика? хаха, лайк. не ме удовлетворява отговорът ти. май има някакви специалности за библиотекарство, защо не влезе?
как се държиш в компания?
имаш ли приятели? какво е 'приятел' и докъде се простира думата?
ще останеш ли в бегето? да, не, защо?
импулсивен ли си? а иска ли ти се да бъдеш? страхливи ли са неипулсивните?

Сексът принизява любовта, когато е главно действащо лице; когато е причина за раздяла. Във всички други случаи е интимност, доверие, страст. Ъхъ, страст. ^^ (влезе в страхотни подробности, хаха)
Под случки с непознати какво разбираш? Ъм, случвало се е да заговоря момиче, но адски трудно. Първи, де. После се отпускам, хиля се много. О, веднъж беше прехвръкнала страхотна искра между мен и момиче, което заговорих в автобуса. Но после така и не продължихме да се виждаме. За което си съжалявам понякога.

Скоро ще си направя блог, в който ще публикувам, и с радост ще ви го покажа.
Имал съм, разбира се. Страдането винаги ще те накара да си помислиш за самоубийство. Кратки моменти са; мислиш си колко би било хубаво просто да заспиш и да си починеш. Без болка и други някакви работи. Но продължаваш, винаги продължаваш. От мене да знаете, човекът е като куче. Много товар може да носи и пак ще намери сили да не издъхне.
Ъм, с две момичета съм имал сексуални взаимоотношения. Бройката е показател за опит. Не я възприемам като негативна черта, стига да не е фрапантно голяма. Не може да допускаш толкова много хора до сърцето си. Не е устроено така.
Любим въпрос. Искам да знам какво се случва с децата на Хари. Ъм, това първо, да. ^^ Ще открием ли пътуване във времето; безсмъртие; какво ще е името на следващия Windows.
Искам деца, разбира се. Понякога си мисля колко бих им обръщал внимание. Колко бих се интересувал от тях, от интересите им, от първите им неща(първи любови, целувки, първи книжки, приятелчета..). Колко търпелив и спокоен бих бил, като ги уча на нещата, които съм научил сам. Друг път си казвам, че бих бил ужасен баща. Страхувам се, че няма да бъда по-добър от моя. И се чудя дали и той не се е страхувал от същото.
Абортът е необходимост понякога. Не бих го одобрил напълно, но понякога е просто по-добър вариант(от алтернативата).
Чудо. Това понятие е толкова трудно за определяне. Малки чудесенца са ми се случвали, да. Мисля, че чудото е някаква особена концентрация на късмет в точно определен момент. Нещо такова.
Ще празнувам, разбира се. Не съм много навътре с ритуалите. Просто събираме семейството и си прекарваме чудно. Чукаме се с яйца, хапваме козунаци, такива неща.
Наистина не я обичах математиката. Справям се с нея, разбира се. Може би я подценявам, защото не мога точно да измеря колко е допринесла за развитието ми.
Как се държа в компания? Това е ужасен въпрос. Ако има непознати хора, в началото се срамувам и съм доста тих. После се отпускам, де. Хиля си се, разказвам неща.
О, имам приятели. Двама. Единият съвсем ме е забравил, стреми се да върви по свой си път. Не го разбирам точно. Но знам, че е там, другото е плява. И той го знае. Приятелството се простира до съвсем най-дълбоката и черна част на бездната, в която си попаднал(накратко).
Не, едва ли. Тук е страшно и опасно да градиш семейство. А и предвиждам все по-лоши неща да започнат да се случват.
Импулсивен? По-скоро скучен, определено. Понякога съм импулсивен, понякога обмислям твърде много. Често и изпадам в крайности. В определени случаи е страхливост, но със страхливостта отдавна се гледаме изпод вежди.

Ivaaaaa
04-12-2015, 08:47
притеснително е колко прилики откривам в отговорите ти, сравнявайки ги с мои хипотетични ^_^

с риск да бъда досадна, ще продължа :Д
материалист ли си? каква роля играят парите в живота ти?
кои са най-важните уроци, които си успял да научиш досега?
море или планина?
кой е любимият ти сезон?
коя е любимата ти фигура в шаха?
интересуваш ли се от изкуство? какво е изкуството?
какво дете си бил?
опиши как изглежда идеалното момиче /вътрешно и външно/
смяташ ли, че си роден за нещо повече?
ще ти стигне ли най-доброто?
суетен ли си? влияеш ли се от мнението на околните?
изпитвал ли си трудности с приспособяването към моралните и юридически норми?
какво мислиш за хомосексуализма?
осъждаш ли хората, които са в разрез с твоите убеждения, вършейки неща, които те ... ами, отвращават? какво те отвращава?
амбициозен ли си? имаш ли желание да респектираш? какви качества притежават 'силните'? естествени ли са и наистина ли са такива щом си го налагат?
на кой чин седеше в училище? ;д с кого? разкажи ни забавна случка.
ъх, поувлякох се. спирам (-:

dreamwalker
04-12-2015, 08:56
1. Би ли станал политик?

2. Защо?

3. Защо не?

Ivaaaaa
04-17-2015, 15:22
ко стана ;/

tuzaro
04-17-2015, 18:49
Има ли?

NomNomNom
04-17-2015, 18:53
само на ивето отговори и ни заеиба :д

tuzaro
04-17-2015, 18:57
Най вероятно няма....

Ivaaaaa
04-22-2015, 15:15
>:

golemiq_korab_minava
04-22-2015, 18:41
ива и скатев се взеха

anonymous908491
04-22-2015, 21:18
на кой чин седеше в училище? ;д с кого?

На последния, с Директора.
В трети клас ни раздават дипломите за завършване, а аз съм на плаж и въобще не ме ебе.

dreamwalker
04-25-2015, 19:44
Мисля, че е време на горещия стол да седне Blab. Или Corb1225.

Rafa7a
04-25-2015, 19:45
И аз искам Corb.

dreamwalker
04-25-2015, 19:47
Дотук два гласа за Corb - мисля, че е достатъчно.

dreamwalker
04-25-2015, 19:58
Алтернативите са Blab, golemiq_korab_minava и DarkTemplar.

И метежника, който трие снимките, които е качвал.

fanton1
04-25-2015, 20:01
Ма ти се интересуваш от това кои ще е на стола ли ,dream ? :lol:

dreamwalker
04-25-2015, 20:03
Ма ти се интересуваш от това кои ще е на стола ли ,dream ? :lol:

Разбира се.

fanton1
04-25-2015, 20:06
Разбира се.

От кога ? Мислих ,че друго освем да хейтваш няма да правиш.

dreamwalker
04-25-2015, 20:08
От кога ?

Как да отговоря подобаващо на такъв екзистенциален въпрос...

Corb1225
04-25-2015, 20:15
Тц, ни стаа. И пускам глас за DarkTemplar.

fanton1
04-25-2015, 20:16
Как да отговоря подобаващо на такъв екзистенциален въпрос...
Хм както решиш.

dreamwalker
04-25-2015, 20:23
Тц, ни стаа.

Защо не.

Ако се притесняваш от въпроси като: как се казваш и къде живееш, недей. Това ми е известно.

Corb1225
04-25-2015, 20:32
Изобщо си нямаш на идея от какво се притеснявам, но както и да е. Няма смисъл да коментираме.

dreamwalker
04-25-2015, 20:34
Изобщо си нямаш на идея от какво се притеснявам, но както и да е. Няма смисъл да коментираме.

Разбирам те.

С метежника си приличате в това отношение, въпреки че той го прикрива по-добре.

Corb1225
04-25-2015, 20:51
Нищо не знаеш, спри да се опитваш. Нека поне тази тема остане неразвалена.

dreamwalker
04-25-2015, 20:53
Не знаеш какво знам и какво не знам.

NomNomNom
04-25-2015, 21:12
Да сяда някой, стига сте се офлянквали, домъчня ми за темата :д

Rafa7a
04-25-2015, 21:16
Наистина някой да седне ;д

dreamwalker
04-26-2015, 08:55
DarkTemplar.

Ivaaaaa
04-26-2015, 08:58
узурпаториии

Blab
04-26-2015, 09:31
ако не намерите друг, аз бих седнала. тези дни и без това се ровя в себе си

dreamwalker
04-26-2015, 09:33
ако не намерите друг, аз бих седнала. тези дни и без това се ровя в себе си

Добре.

dreamwalker
04-26-2015, 09:36
1. Как се казваш?

2. Харесваш ли името си?

3. Би ли го сменила?

4. Зодия?

5. Защо започна да пишеш в този форум?

6. С кои потребители си се срещала "извън" форума?

7. Къде живееш? А къде би искала да живееш?

8. Какви книги четеш? Коя чете последно?

9. Имаш ли братя или сестри? А би ли искала да имаш? Защо?

10. Интересуваш ли се/интересувала ли си се от окултизъм?

dreamwalker
04-26-2015, 09:39
11. Кои чужди страни си посещавала?

12. Кой е любимият ти град в България? Защо?

13. Спортуваш ли? Отборни или индивидуални спортове ти допадат повече?

14. Защо реши да учиш в НАТФИЗ? Доволна ли си от избора си?

15. Колко е дълго дясното ти ухо?

dreamwalker
04-26-2015, 09:42
16. А лявото?

dreamwalker
04-26-2015, 09:45
17. Защо избра този никнейм?

18. Би ли го сменила, ако имаше възможност? Защо?

19. Какво обичаш да пиеш? Освен вода.

Blab
04-26-2015, 11:56
Добре.
ахахаха, ти к'во, еднолично ли ме сложи да седна:Д

1. Как се казваш?
Теодора

2. Харесваш ли името си?
като значение - да, като звучене, по неясни причини - не. все зли хора ми казват "Теодора":Д

3. Би ли го сменила?
не!

4. Зодия?
козирог

5. Защо започна да пишеш в този форум?
не помня конкретния повод, но имах тежък пубертет, а и никога не съм успявала да се вписвам в дадена среда/социални групи/ситуации, чувствах/м се отдалечена от масовката, откакто се помня, но пък съм ужасно любопитна към хората и света, а форумът тогава (ми) предлагаше точно това - цяло ветрило от характери и социални образи/роли, вероятно несъвместими по никакъв начин в живия живот, но тук събрани на едно място и в зададен код за общуване. прекрасен опит б(е) това, вярвам, не само за мен; та да, ако трябва да синтезирам с няколко думи - започнах и продължих да пиша във форума, за да опозная другия/другото

6. С кои потребители си се срещала "извън" форума?
хмм... с някои просто сме се засичали, иначе сред приятелите ми са jghgh и Jaune от активните, ScionOfStorm и Dumb от по-старите поколения:Д. изобщо, срещнала съм едни от най-прекрасните (си) хора в този форум, за което съм ужасно благодарна.

7. Къде живееш? А къде би искала да живееш?
цял живот повтарям, че искам да живея до парка Заимов, и ще!)

8. Какви книги четеш? Коя чете последно?
за по-лесно ще кажа какво не чета - фентъзи и фантастика, просто моите бягства са други;
Мирослав Пенков мъча, но, докато го дъвча, минах през избраното на Чехов, който си откраднах от една библиотека, и на Светозар Георгиев сборникЪ. тези дни четох куклени пиеси, реално последната ми книга е "Цветни вълшебства" от Румен Николов, хах:Д //подвързала съм си Дъблинчани и си изрових Степният вълк, ако реша да се депресирам, но май няма:Д

9. Имаш ли братя или сестри? А би ли искала да имаш? Защо?
да, имам брат. смятам, че е полезно да растеш заедно с някого. това е връзка, която трудно можеш да изградиш/повториш извън рамките на семейството. единствените деца ме притесняват, винаги имат някакви нездрави отклонения в поведението.

10. Интересуваш ли се/интересувала ли си се от окултизъм?
страхувам се от всичко, което не мога да си обясня рационално. мисля, че това отговаря на въпроса ти.
интересувала съм се (от всичко се интересувам), привлича ме, но аз се пазя

11. Кои чужди страни си посещавала?
не съм имала възможност да пътувам много навън.
преди няколко години си събрах раницата и попътувах няколко дни с влакове към Скандинавието, но съм видяла малко повече само от Дания (достатъчно, за да разбера Андерсен и Киркегор и да поискам да се върна и да пиша там).

12. Кой е любимият ти град в България? Защо?
Нямам любим. За мен пространството, на което се намирам, е без особено значение, просто защото съществувам повече в ума/себе си.

13. Спортуваш ли? Отборни или индивидуални спортове ти допадат повече?
не и активно. карам колело, обичам да плувам. всъщност - обожавам да плувам. 'баси русалката, 'дет' съм:Д
индивидуални!!!

14. Защо реши да учиш в НАТФИЗ? Доволна ли си от избора си?
аз функционирам така - в момента, в който усъвършенствам уменията си в дадена сфера, нещото престава да ми бъде интересно, просто защото вече го владея, ясно ми е, лесно ми е, а аз не обичам да ми е лесно. тогава (даже по-рано, защото обичам да планирам) започвам да се оглеждам за нещо ново, по възможност - абсолютно непознато, в което да задълбая. и всичко се повтаря отново и отново, докато свят светува:Д та и с НАТФИЗ така. математиката отдавна я бях изоставила и всеки ден киснех по театрите, но нищо не разбирах от театър - бях чела само разни основни неща, като Станиславски и Брехт, а исках да науча ВСИЧКО!(въобще, имам постоянен глад за знания и нуждата да се развивам ежедневно, които не вярвам, че ще стихнат някога, но не се оплаквам, просто задоволството ми се вижда невъзможно). 2 поредни години кандидатствах Журналистика. исках да се занимавам с културна журналистика, която (почти) отсъства у нас, но животът си знае работата и не ми позволи да се заробя във ФЖМК. та, лятото след изпитите изпаднах в една депресия и приятелите ми решиха, че трябва все пак да кандидатствам в НАТФИЗ (аз се смятах за недостойна, защото не бях достигнала необходимото ниво на знания и умения; пълни глупости, но тогава нямаше кой да ми каже, че хората масово са доста семпли и ограничени). аз знаех, че трябва да уча Театрознание, намерих си някак пиесите (беше лято, библиотеките бяха в почивка, обикаляхме сергийките в София и Пловдив:Д), които дочитах в деня на първия кръг от изпитите. Общо взето - никаква подготовка нямах, но ме приеха, 'щото съм прекрасна. След 2 години задминах всички останали, след още 1-2 вече се оглеждах за още нещо:Д Не съжалявам, че съм учила в НАТФИЗ, даже напротив. Попаднах на добри учители и си постлах доста прилежно и плътно хуманитарното килимче. Библиотеката на НАТФИЗ е супер, защото зареждат нова литература, което не съм сигурна, че други(те) правят; Но не крия, че бях силно разочарована още седмица след влизането си. Аз си търсех духовна среда, а в НАТФИЗ няма нищо духовно. Помня, че тогава ме болеше от това.

15. Колко е дълго дясното ти ухо?
почти колкото флашката ми:Д

16. А лявото?
дясното е малко по-малко;

17. Защо избра този никнейм?
сменяха платформата и искаха да махнат долните черти. тогава от be_true станах Blab;
много говоря. понякога твърде много. да.:Д

18. Би ли го сменила, ако имаше възможност? Защо?
не. като по-малка всеки ден си променях имената в скайп, за да ми отговарят на настроението.
сега нямам тази потребност. не ми трябва нова форма, след като мога да променям съдържанието;
демонстрациите не са ми по вкуса, не съм актриса и нямам голямо его.

19. Какво обичаш да пиеш? Освен вода.
чай! много чай!<3.
и мляко обичам
и сокчета, особено от ябълки и моркови; също и лимонада с листа мента и мед, ох))
иначе алкохол избягвам, защото не ми понася и стои в организма ми с дни, което не ми допада, тъй като замъглява съзнанието ми. иначе пия вино, сайдерчета (т.е. пак вино:Д), текила, водка (на руска закуска особено), сухо мартини напоследък. обичам афтършок))

DisappointedDreamer
04-26-2015, 12:01
Би ли си сменила името? Кое би избрала?
Как би кръстила децата си?
Всъщност, искаш ли да имаш такива?
Обвързана ли си?
Какво търсиш в една половинка?
Смяташ ли, че можеш напълно да се усъвършенстваш в дадена сфера?
Не се ли променят постоянно?
Какви други интереси/хобита имаш освен астрологията :Д
Любима пиеса?
Кога ще пием кафе? :д

Юлиян
04-26-2015, 12:05
Наистина някой да седне ;д

Are az sqdam :D

dreamwalker
04-26-2015, 12:06
Are az sqdam :D

Blab е на стола.

dreamwalker
04-26-2015, 12:13
20. Ако те поканя на конгрес на алхимиците, би ли дошла, без да ме познаваш и без да знаеш къде точно е конгресът?

21. Каква беше оценката от дипломата ти за средно образование?

22. В коя гимназия си учила? А в коя си искала да учиш?

23. Какво помниш от предпубертетските си години?

Lilanda
04-26-2015, 12:13
Ооо, Блаб. <3

Разкажи ни повече за Театрознанието. ;3
С какво се занимаваш в момента? /тук влизат както работа, така и хобита и т.н.т./
Има ли си животинче?
Обичаш ли животните всъщност?
Най-голямата ти мечта?
А най-красивата реалност?

deStroyeR_
04-26-2015, 12:14
на горещия стол dreamwalker щот ме игнорира

Corb1225
04-26-2015, 12:27
Два бързи от мен.

Винаги ли оценяваш хората само по наталната им карта?
Навик ли ти е да обиждаш хората?

Юлиян
04-26-2015, 12:27
Blab е на стола.

Gonish li me neshto

Lilanda
04-26-2015, 12:28
Gonish li me neshto

Ако не тя, аз те гоня.

dreamwalker
04-26-2015, 12:28
24. Религиозна ли си? Защо?

deStroyeR_
04-26-2015, 12:30
игнор сад

dreamwalker
04-26-2015, 12:32
Питаш ме за конспиративни теории, какво искаш да ти кажа.

Ходи в масонската ложа, щом ти е толкова интересно.

deStroyeR_
04-26-2015, 12:37
не знам за какво говориш.

deStroyeR_
04-26-2015, 12:42
:D

skate
04-26-2015, 15:51
Здравей : )
На колко си?
Работиш ли?
Снимчица ще ми пратиш ли ?;д
Каква музика слушаш?
Кое идва първо? Мелодията или текста?
С коя известна личност би искала да се видиш? няма значение жива/мъртва
Кефи ли те на Кат Палър русата коса?
Държиш ли да ти е подредено или си живееш в нещо като organized chaos? ;д
Любима книга/филм/актьор/актриса?
Море или планина?
Какви хобита имаш?
Влияеш ли се от мнението на околните?
Защо толкова мразиш зодия риби ;д тцтцтц
за сега това са ми въпросите

paradosou
04-26-2015, 16:57
ако не ме мързеше бих писала на калпазанка да смени заглавието ;d

Lilanda
04-26-2015, 17:05
ако не ме мързеше бих писала на калпазанка да смени заглавието ;d

Аз ѝ писах тъкмо. ;д

sl1nceetoo
04-26-2015, 18:18
Възможна ли е абсолютната свобода?
Вярваш ли, че чрез мистични ритуали може да се влияе на вътрешната ти енергия?
Колко време може да издържиш без чуждо присъствие, само със себе си?
На колко си?
Любим цвят?
Сексът сред най- важните неща ли е в една връзка?
Ако можеш да се върнеш назад и да живееш в друга епоха- коя би избрала?
Импулсивна ли си или винаги обмисляш?

Dagichka
04-26-2015, 18:43
много те харесвам и винаги те чета с удоволствие ^^

Юлиян
04-26-2015, 19:30
Ако не тя, аз те гоня.

Хахахаха няма да се оттървете от мене. Ште ви преследвам до края на живота ви Хахахаха!

LoadRunner
04-26-2015, 19:45
Хахахаха няма да се оттървете от мене. Ште ви преследвам до края на живота ви Хахахаха!

Ти кажи за въшките? Не са праЙ!

galaxy29
04-26-2015, 20:15
блаб, защо не дойде на мини-форумната ... бях толкова пияна, че бях готова да си говорим за любимите ти зодии и супер арта работи, които както знаеш не харесвам ... обидих се малко ;/

102
04-26-2015, 20:18
блаб ли е на стола
пф

dreamwalker
04-26-2015, 20:19
блаб ли е на стола
пф

Да.

102
04-26-2015, 20:24
tapo

skate
04-26-2015, 20:27
Капнал съм.Днеска съм бил в нас точно половин час,колкото да хапна...имам чуството,че ся като си легна мога да спа поне 12-13 часа,ама няма как утре цял ден съм на лекцииииииииииииииии.Баси кво бързо мина тая неделя ;д ииии да като емоции ми е доста объркано,ама няма да са обеснявам,че доста столкъри се навъдиха,дето седят цял ден в форума...

102
04-26-2015, 20:29
тва не ти е дневника бе оли

skate
04-26-2015, 20:33
опа :д my bad

dreamwalker
04-26-2015, 20:36
няма да са обеснявам,че доста столкъри се навъдиха

1. Ти вече се "обесни".

2. Не "доста", само един.

Lilanda
04-26-2015, 20:39
1. Ти вече се "обесни".
Само дето той имаше предвид съвсем различно нещо и ако беше вникнала в изречението малко, щеше да схванеш.

dreamwalker
04-26-2015, 20:40
Само дето той имаше предвид съвсем различно нещо и ако беше вникнала в изречението малко, щеше да схванеш.

Ако ти беше вникнала в моето малко, нямаше да ми се обясняваш.

Rafa7a
04-26-2015, 20:41
[
Капнал съм.Днеска съм бил в нас точно половин час,колкото да хапна...имам чуството,че ся като си легна мога да спа поне 12-13 часа,ама няма как утре цял ден съм на лекцииииииииииииииии.Баси кво бързо мина тая неделя ;д ииии да като емоции ми е доста объркано,ама няма да са обеснявам,че доста столкъри се навъдиха,дето седят цял ден в форума...

Боже, доживях да те видя да пишеш на кирилица.. Alleluia!

Иначе по темата.

1. Най-добрия ти приятел?
2. Имаш ли си приятел, т.е. гадже?
3. Имаш ли домашен любимец?
4. Откъде си?
5. Живееш за да..
6. Родени сме за да..

tireheb
04-26-2015, 20:41
ma ne mi se obesnqwaite

Lilanda
04-26-2015, 20:44
ma ne mi se obesnqwaite

Само недей се обеснявай.

skate
04-26-2015, 20:51
ай тихо вече,че ще ви ритна по един шамар на всички...оспамихте стола на блаб тцтцт ;д

Lilanda
04-26-2015, 20:54
ай тихо вече,че ще ви ритна по един шамар на всички...оспамихте стола на блаб тцтцт ;д

Тва е щото нея я няма. ;с

dreamwalker
04-26-2015, 20:55

Тихо!

Столкърите нападат.

skate
04-26-2015, 20:56
ми кат я няма кво? трябва ли като се върне да прилиства 13123 страници за да си намери въпросите ;д
и за да не е спам..въпрос: кво става? ;д

102
04-26-2015, 20:56
пише се прелиства
май не си от софиа

Blab
04-27-2015, 08:19
Би ли си сменила името? Кое би избрала?
не, вярвам, че нищо не е случайно в този свят/живот. иначе харесвам кратки, изразителни, меко звучащи, мелодични имена. бих кръстила дъщеря си Алиса, например.
Как би кръстила децата си?
хах, да:Д
Алиса със сигурност бих го използвала. //освен ако не се връзва звуково с фамилията на бащата, тогава ще прибегна до другите си варианти, които ще запазя в тайна;Д
Всъщност, искаш ли да имаш такива?
да, искам деца! стига да мога да си го позволя в даден момент от живота си.
иначе ги обожавам (получавам дежа вю в момента...) и те ме обожават. знам, че ще бъда прекрасна майка. дано ми се случи.
Обвързана ли си?
не
Какво търсиш в една половинка?
уважение, разбиране, сигурност, спокойствие. да е адекватен, наясно със себе си и да може да комуникира отвъд телесното. също - да ми е интересен, малко хора са ми интересни, за съжаление.
Смяташ ли, че можеш напълно да се усъвършенстваш в дадена сфера?
така както си формулирала въпроса, естествено, че не. всичко се развива/променя, включително и ние самите.
аз друго имах предвид, а именно - че когато достигна едно ниво на свободно... ще напиша - изразяване, а ти разбирай съществуване, в дадена среда/сфера/област, когато успея да подредя достатъчно от пъзела, за да разбера/схвана какво има на него/картинката (няма да се преформулирам, ще ме преживееш:Д:Д:Д), започвам да губя интерес. обичам да откривам, да нищя, да се ровя, досадно ми е, например, да използвам едни и същи умения всеки ден. да, спирам, защото днес не мога да се артикулирам особено сполучливо.
Не се ли променят постоянно?
да, разбира се.
Какви други интереси/хобита имаш освен астрологията :Д
*писане - пиша от... вече доста време. поезия, проза, (театрална, радио, кино) драматургия, критика, рекламни текстове, etc. в момента си работя по дългата си проза, която се надявам да приключа до края на лятото. езикът силно ме интересува, лингвистиката ми е страст.

*музика - свиря от дете. последните години се опитвам и да композирам и ми е страшно забавно.

*дизайн - графичен и не само, много обичам да реставрирам разни неща, мебели, от време на време ми щуква да правя бижута и други аксесоари. ако имах цялото време на света, щях да запиша и Плакат и/ли Дизайн на книга, но нямам. все пак, някой ден ще си имам работилничка и ще си правя сама мебели, да!<3.

//четенето не го броим за хоби, надявам се;

Любима пиеса?
хмм... нямам любима, но има такива, които ме провокират.
Психоза 4:48 на Сара Кейн //цялата й драматургия, всъщност - образът на любовта, който тя изгражда, съвпада с моя собствен опит и усещания. прочети я!;
харесвам Чехов и той ми е близък, с (пре)мълча(ва)нията си, с усещането за изгубеност и безсмислие (Сартр, Камю, йей:Д), с поезията и смисъла около думите.
Маргарит Минков е прекрасен<3.
изобщо, има доста текстове, които харесвам, въпрос на контекст е.
//има някакви заглавия, по които смятам да работя, та няма да ги споделям тук;

Кога ще пием кафе? :д
о, когато кажеш))

20. Ако те поканя на конгрес на алхимиците, би ли дошла, без да ме познаваш и без да знаеш къде точно е конгресът?
ох, не, предпазлива съм. напоследък - особено.

21. Каква беше оценката от дипломата ти за средно образование?
5,25, мисля, нещо такова.
имах 3-ка по георграфия:Д и 4-ка по химия:Д дълга история.
последните 2 години от гимназията не ходех много на училище:Д

22. В коя гимназия си учила? А в коя си искала да учиш?
СМГ.
СМГ.
всъщност, това беше единственото ми желание в листата. майка ми дописа надолу.
не исках да си сменям училището, тъкмо си бях създала устойчиви приятелства, а и не обичах/м много-много промените.

23. Какво помниш от предпубертетските си години?
всичко.
това е период, който силно ме занимава. преработвам си го в творчеството;

Ооо, Блаб. <3

Разкажи ни повече за Театрознанието. ;3
богата специалност. невъзможна реализация, ако нямаш гръб или не обичаш да кимаш и да се навеждаш.
С какво се занимаваш в момента? /тук влизат както работа, така и хобита и т.н.т./
тъкмо се прибрах от един фестивал, където поработих, може би за последно преди да се преориентирам за постоянно в друга сфера. работя си върху романа, дописвам 2 пиеси. редактирам един сценарий за късометражка, която ще снимаме с приятели, и се опитвам да пична един вече готов. помагам на едни тийнейджъри да напишат заедно една пиеска. активно пиша европейски проекти. търся си работа. опитвам да се влюбя. грижа се за любимите си хора. и за не толкова любимите. спасявам света и т.н.
Имаш ли си животинче?
в момента не, но skatew ще ми подари таралежче. нямам търпение!) когато имам възможност, искам да имам куче! и отново рибки! много обичам рибки, изучавам ги, искам огроооомен (може и да не е толкова огромен, де, просто да не е мъничък) аквариум, но в момента не мога да си го позволя.

Обичаш ли животните всъщност?
да! и те ме обичат:Д

Най-голямата ти мечта?
да ми се получи с писането. в литературата и в театъра. да пробия с някоя пиеса и да започнат да ме превеждат и поставят навън, после и тея тук да се сетят, че не трябва да си на мама и тате и да започнат да ми се молят и обясняват в любов, а аз да ги питам - "вие кои бяхте":Д:Д:Д но иначе, да, сериозно, искам да се занимавам с творческо писане и да мога да се издържам от това. сега ще пробвам с филмчета и ще си преведа няколко текста за театър. знам, че ще се получат нещата в един момент, така че съм спокойна, ще дочакам другите да ме настигнат)

много искам и любов, но вече гледам да не си мечтая много за нея, защото представите ми никога не отговарят на действителността. все пак ще се радвам, ако я срещна такава, каквато я искам.

А най-красивата реалност?
да съм сред приятелите си. изобщо, такова спокойствие на духа чувствам, когато съм сред хора, които ме познават и които аз познавам, не се доверявам на всеки, та тези моменти са ми прекрасни. снощи например ритахме топка и карахме тротинетки в парка. така добре не се бях чувствала от доста време насам.

Два бързи от мен.

Винаги ли оценяваш хората само по наталната им карта?
ъ, не! съдя хората по думите и поведението им.
наталната карта просто ми/ни спестява време, което (ми) е кът;

Навик ли ти е да обиждаш хората?
не, ужасно мил и толерантен човек съм)

24. Религиозна ли си? Защо?
не. това е дълга тема, която имам чувството, че съм обсъждала 9854390853940583490583098 пъти и в момента не ми се занимава да пиша преговорени неща. мога да едитна по-късно, но едва ли.

deStroyeR_
04-27-2015, 09:04
Тихо!

Столкърите нападат.

аз ?

Blab
04-27-2015, 13:21
Здравей : )
здрасти, здрасти))
На колко си?
на много. на четвърт век:Д
Работиш ли?
в момента нямам постоянна работа, така че - поработвам
Снимчица ще ми пратиш ли ?;д
не, държа на анонимността си:Д
Каква музика слушаш?
хубава. (с истински гласове и инструменти - б.р.)
последно си харесах тези и още не мога да спра да ги въртя.
https://www.youtube.com/watch?v=A9rF0WLpJME
Кое идва първо? Мелодията или текста?
при мен мелодията, което е странно, защото във всичко останало, което правя - текста, но и той винаги носи ритмика. много е забавно, защото дори критическите ми текстове имат поетичен ритъм:Д
С коя известна личност би искала да се видиш? няма значение жива/мъртва
не знам дали въобще искам. предпочитам да си измислям хората, особено тези, които харесвам.
Кефи ли те на Кат Палър русата коса?
(гугълва) не особено, никак даже, напомня на 80-те - вж. Роксет, Юритмикс... предпочитам естественото винаги.
Държиш ли да ти е подредено или си живееш в нещо като organized chaos? ;д
винаги ми е подредено, но другите не го разбират, така че предполагам е второто; но винаги знам кое къде е и защо:Д.
Любима книга/филм/актьор/актриса?
Книгите за Алиса са ми любими, Питър Пан също, за сериозна литература не ми се говори сега, харесвам екзистенциалистите, модернистите, всички депресари. от живите сега много харесвам Юдженидис, например. това е дълъг въпрос, ще трябва да се поровя в библиотеката си, но няма да е сега.
Синекдоха, Ню Йорк е един от любимите ми филми. последно Boyhood се присъедини към категорията.
//ще си допълня!
нямам любими актьори. много харесвам Пол Джиамати по някакви причини. също и Райън Гослинг, когото обаче спрях да следя след няколко поредни тъпи избора от негова страна.
Море или планина?
предпочитам море
Какви хобита имаш?
обичам да готвя. особено сладкиши. много любопитен творчески аутлет е това<3.
Влияеш ли се от мнението на околните?
не, но го имам предвид. аз умея да влияя, но гледам да не се възползвам от това.
Защо толкова мразиш зодия риби ;д тцтцтц
о, никоя зодия не мразя.

Възможна ли е абсолютната свобода?
не, разбира се.)
Вярваш ли, че чрез мистични ритуали може да се влияе на вътрешната ти енергия?
вярвам, че (почти) всичко е в ума ни. в този смисъл - да, всичко, в което вярваш, на което придаваш сила и значение, може да ти повлиява;
Колко време може да издържиш без чуждо присъствие, само със себе си?
много. аз съм интроверт. имам силни близнаци в картата си, та съм на цикли - мога с дни да не общувам с хора и после с дни да не оставам сама.
Любим цвят?
харесвам зелено
Сексът сред най- важните неща ли е в една връзка?
срещата на очакванията от двете страни е сред най-важните неща в една връзка. ако във връзката (предполагам имаш предвид любовна такава) участва мъж - разбира се. а и окситоцинът е важен;
Ако можеш да се върнеш назад и да живееш в друга епоха- коя би избрала?
никоя, не ща да се връщам назад. ако все пак се налага - кр. 19, нач. на 20 век. модерните движения ме интересуват, преди изхабяването и появата на поп арта.
Импулсивна ли си или винаги обмисляш?
способна съм и на двете, но обичам да рационализирам и планирам...

много те харесвам и винаги те чета с удоволствие ^^
))) много мило е това))
:Д имам си, да. малко протече, та ще трябва да си взема новичко.

блаб, защо не дойде на мини-форумната ... бях толкова пияна, че бях готова да си говорим за любимите ти зодии и супер арта работи, които както знаеш не харесвам ... обидих се малко ;/
късно ме поканихте;

1. Най-добрият ти приятел?
познаваме се от 15+ години и винаги е била до мен. знам, че винаги ще бъде. луда е, иска да/и спасява света. прекрасна е и я обичам<3.
2. Имаш ли си приятел, т.е. гадже?
нямам си приятел, т.е. гадже:Д
4. Откъде си?
от София
5. Живееш, за да.. помагам на хората/да променя света.
6. Родени сме, за да.. живеем

Lilanda
04-27-2015, 13:33
Линкчето, което пусна /Kings of convenience/, ми напомня на Джак Джонсън. Ако не го знаеш, го чуй задължително!

Малко по-късно ще намина с още въпросчета сигурно. ;3

dreamwalker
04-27-2015, 14:28
Обичаш ли кафе?

Кои са любимите ти художници?

Имало ли е момент от живота ти, в който си искала да оставиш всичко, да рушиш, да се самоубиеш...?

СМГ... защо СМГ си избрала?

Някой столквал ли те е някога?

Срещала ли си сатанисти?

А серийни убийци?

Алхимици?

Химици?

102
04-27-2015, 17:58
момчета казвали ли са ти че си комплексарка

Blab
04-27-2015, 18:45
Обичаш ли кафе?
не, не ми понася.

Кои са любимите ти художници?
имам срамно ниски познания в историята на изобразителното изкуство, може би защото не съм визуално създание, по-голямо удоволствие получавам чрез слух, допир, мирис...

Имало ли е момент от живота ти, в който си искала да оставиш всичко, да рушиш, да се самоубиеш...?
да, няколко пъти.
първият бях малка още, събрах си багажа и отидох да работя на морето за няколко месеца.
вторият си събрах багажа и отидох да обикалям из улиците на Европа с идеята да не се връщам обратно.
последният беше наскоро, може би още продължава. лутам се, чудя се накъде да поема. не ми се бяга този път, защото знам, че това е временно решение и всичко е в главата ми, а от там не мога да избягам.

СМГ... защо СМГ си избрала?
не знам, така се стече детството ми. математиката е втората ми любов, след музиката. от 3-ти клас започнах да се занимавам с нея, хем бях тръгнала по-рано на училище, хем се справях най-добре, трябваше ми стимулираща среда. жалко, че и там стимулът беше едностранчив, но какво да се прави...

Някой столквал ли те е някога?
да. като малка няколко различни педофили.
после в интернет всякакви крийпъри, не знам как ме надушват. понаучих се да се пазя, но просто е ужас.
последно жените на един фрийловър, който не знам какво им беше говорил, та да ме столкват така активно тези и да ми влизат в личното пространство... заради такива спрях да използвам и фейсбук преди година:Д

Срещала ли си сатанисти?
сигурно, кой знае, не съм общувала с такива, казах вече, че ме отблъскват такива неща.

А серийни убийци?
също е твърде възможно. дори подозирам 1, който живее във входа ми...

Алхимици?
колкото поискаш:Д

Химици?
един от хората, които ме тормозеха в училище, беше преподавателят по химия. сега видях, че е станал заместник-директор, миличкият... много здраве му желая; психическо, най-вече.

1

Blab
04-27-2015, 18:46
момчета казвали ли са ти че си комплексарка
не

skate
04-27-2015, 18:49
Минавам само да кажа,че много ме радваш : )
въпросче: Когато си ядосана/депресирана как изпускаш парата?
btw гледай Pollock с Ed Harris.Мисля,че ще ти хареса...Нищо,че имаш ниски познания в изобразителното изкуство

hheh
04-27-2015, 18:51
Опиши се с 1-2думи

Асоциална ли си?

Ако да защо?

Най добрия град за живеене в България е... ?

Нещо което мразиш?

Нещо което обичаш?

Снимка може ли, на ЛС ако трябва?

Любим спорт?

Животно?

п.с. чел съм те доста малко но от това което съм прочел ми идваш малко странна :Д

golemiq_korab_minava
04-27-2015, 18:54
Съобщавам, че следващия на стола ще бъде дриймлоукър.

Blab
04-27-2015, 19:13
Минавам само да кажа,че много ме радваш : )
въпросче: Когато си ядосана/депресирана как изпускаш парата?
много си мил) знаеш, че е споделено!))

на въпроса: обикновено слушам музика и свиря/пея. претоварвам се физически. меся. режа зеленчуци на ситно. :Д спя (имам богат въображаем свят). алиенирам се от хората/ситуацията, които са ме ядосали. и така. минава ми след време, даже не ми трябва дълго, но всичко влиза в тефтера и помня и си водя сметките наум.

Опиши се с 1-2думи
опитвам се

Асоциална ли си?
не

Ако да защо?
ако не - какво?:Д

Най добрият град за живеене в България е... ?
София. имам нужда от културен живот, за съжаление секторът е централизиран в столицата;

Нещо, което мразиш?
нагли, самовлюбени, наиграни, егоистични и егоцентрични хора; агресори.

Нещо, което обичаш?
сладолед

Снимка може ли, на ЛС ако трябва?
не, не може. реално не е много трудно да си намери, който реши;

Любим спорт?
ски и плуване. харесвам и йога, броиш ли го за спорт?

Животно?
жираф<3

п.с. чел съм те доста малко но от това което съм прочел ми идваш малко странна :Д
'ми, не си първият, от когото го чувам, но нямам проблеми със странна:Д

Blab
04-27-2015, 19:13
Съобщавам, че следващия на стола ще бъде дриймлоукър.
хайде!

dreamwalker
04-27-2015, 19:19
Не става.

Предлагам DarkTemplar или golemiq_korab_minava.

П.П. И.У. ли е химика, ахахаха.

102
04-27-2015, 19:22
дарктемплар да разберем новите промоции в макдоналдс <3

golemiq_korab_minava
04-27-2015, 19:23
Няма не става. От съдбата не се бяга.
how old are you?

но първо блаб да се изчерпи.

102
04-27-2015, 19:25
да изпразним блаб

dreamwalker
04-27-2015, 19:28
Blab, харесвам те.

Какво е мнението ти за холандците като нация?

dreamwalker
04-27-2015, 19:34
Разбираш ли се с родителите си?

По какво си приличате и по какво се различавате?

Имала ли си много съученици гении?

dreamwalker
04-27-2015, 19:38
Сънувала ли си сънища, които те карат да плачеш и да ги помниш дълго време след това?

dreamwalker
04-27-2015, 19:43
Как те кара да се чувстваш това: https://www.youtube.com/watch?v=mCjxZHGHL4Y

jghgh
04-27-2015, 19:58
Какъв въпрос би искала да ти зададат?
Какъв въпрос би си задала?

Встрани от това, че не си нарцис, но ако имаше трибуна световна, и трябваше да дадеш един съвет/послание на цялото човечество, какъв би бил той?

dreamwalker
04-27-2015, 20:08
Хестия или Атина?

dreamwalker
04-27-2015, 20:39
Артемида или Персефона?

skatew
04-28-2015, 08:41
Разкажи ми първата интересна случка, за която се сетиш

Blab
04-28-2015, 09:10
Blab, харесвам те.

Какво е мнението ти за холандците като нация?
това ме ласкае:Д
нямам мнение за холандците като нация, но харесвам Вагнер:Д

Разбираш ли се с родителите си?
на личностно ниво - да, но аз май с всеки мога да се разбера, стига да поискам.
като родител-дете - не съвсем. аз съм поела ролята на зрелия индивид още в ранните си години.
те са яки иначе, свежари, кукувци:Д

По какво си приличате и по какво се различавате?
артистични сме и споделяме устойчива морална система, неприложима в съвременната действителност;
аз съм доста по-сериозна от тях и не съм живяла по време на социализма.

Имала ли си много съученици гении?
не. учила съм с доста ограничени хора... пък били те и умни

Сънувала ли си сънища, които те карат да плачеш и да ги помниш дълго време след това?
помня усещания, не помня думи/картини. чак да плача - не се сещам, но да ме стяга гърлото и да ме боли цялото тяло - да, физически ми се отразяват емоционалните състояния, не излизат толкова често експресивно навън.

Как те кара да се чувстваш това: https://www.youtube.com/watch?v=mCjxZHGHL4Y
чух го от телефона като се събудих сутринта.
представих си бойно поле, сама съм и едва се движа под тежките доспехи. кръвта лепне по краката ми и стяга кожата и ме боли, като пристъпвам, тихо е наоколо, няма никого вече, сутрин е, подушвам кортизола на повърхността на цялото ми тяло, продължавам да вървя. //гледам се в анфас, не виждам накъде вървя.

Какъв въпрос би искала да ти зададат?
в случая нямам никакви очаквания. споделих ти, че предусещам промяната, която се задвижва тези дни/седмици/месеци/години, и реших, че и оттук могат да изскочат някакви зайчета, знаеш, никога не се знае.)
Какъв въпрос би си задала?
зависи? себе си ли съм или не? кого съм? каква съм? какъв е интересът ми? какво целя със задаването на въпроса:Д:Д:Д

Встрани от това, че не си нарцис, но ако имаше трибуна световна, и трябваше да дадеш един съвет/послание на цялото човечество, какъв би бил той?
да не се страхуват да бъдат истински - пред себе си и пред другите, и да обичат повече!

Blab
04-28-2015, 09:38
Хестия или Атина?
Хестия

Артемида или Персефона?
нито една от двете.
но харесвам мита за годишните времена;

Разкажи ми първата интересна случка, за която се сетиш
разказах ти вчера. още ми е на дневен ред))

да си допълня някакви неща по въпросите, на които не отговорих много:
харесвам Ким Ки-Дук преди тотално да откачи - Bin-jip, Време, Пролет, лято, есен, зима и пак пролет, например.
харесвам серията с Жули Делпи и Итън Хоук - Before Sunrise, Before Sunset, Before Midnight
харесвам Русалка на Анна Меликян
харесвам Моите боровинкови нощи
Планината Броукбек
Sommersault
Амели,
Jeux d'enfants
всичко на Чарли Кауфман - освен Синекдохата, Eternal Sunshine of the Spotless mind, Адаптация...
работата на София Копола (може би без Изгубени в превода и то единствено заради Скарлет Йохансън, която не мога да понасям). ритмиката й е сходна с начина, по който дишам.
малката сестра Олсън харесах наскоро и я следя, луда е, много е добра, жалко, че се е набутала да играе в някакви тъпотии и тя сега. Аби Корниш харесвам също. Джейк Джиленхол. Клайв Оуен. Джъд Лоу е няк'ва машинка и той. Closer. Натали Портман, разбира се. като малка исках да се омъжа за Майкъл Дъглас:Д един от малкото мъже, които ме привличат животински физически, е Хоакин Финикс. HER е прекрасен филм!<3. Lee Price е художник, към когото се връщам. концепцията й (тя не е нейна, но творчеството й е изградено върху това), че човек е себе си, единствено когато е сам и не е наблюдаван, е теза, която споделям и която ме вълнува и мен самата.
обичам да сгъвам оригами и да правя много много ситни миниатюри от глина.
пиша предимно с молив. събирам моливи, които моля приятелите ми да ми носят, когато пътуват навън.
мога да ям с клечки и по едно време исках да емигрирам в Корея.:Д
свиря на гребенче. и май е това:Д:Д:Д

благодаря ви за вниманието, деца. ако сте се изчерпали откъм въпроси, настанявайте следващия))

Dagichka
04-28-2015, 09:56
най-най любим десерт?

https://www.facebook.com/berlinartparasites?fref=ts една много любима страничка, не знам защо, но мисля, че ще ти допадне ^^

Blab
04-28-2015, 10:16
най-най любим десерт?

https://www.facebook.com/berlinartparasites?fref=ts една много любима страничка, не знам защо, но мисля, че ще ти допадне ^^

крем карамел!
харесва ми, да, благодаря!))

skate
04-28-2015, 10:18
Ще сложиш ли Дагичка на стола? Стига тя да иска де;д

Dagichka
04-28-2015, 13:43
за нищо, Блаб :))
скейтчо, аз бях сравнително скоро, иначе нямам против :д

dreamwalker
04-28-2015, 13:46
Империо.

1. Как се казваш?

2. Харесваш ли името си?

3. Какво означава името ти?

4. Би ли променила името си?

5. На колко години си?

6. На колко години се чувстваш?

7. Имаш ли си термосче?

8. Какво учиш/работиш? Защо?

9. Как се виждаш след 10 години? А след 20?

10. Защо се регистрира във форума?

Юлиян
04-28-2015, 14:42
Абе хора верно ли е имало форумна. среща
Ако се провеждат такива неща ще е егати якото

dreamwalker
04-28-2015, 14:43
Абе хора верно ли е имало форумна. среща
Ако се провеждат такива неща ще е егати якото

Така ли мислиш?

Dagichka
04-28-2015, 15:46
ама аз ли съм на стола? :д ще ти отговоря на въпросите, пък после ако някой друг иска да сяда да казва ^^

Империо.

1. Как се казваш? Камелия

2. Харесваш ли името си? харесвам го, да, но не ми харесва да ми казват Ками

3. Какво означава името ти? има цвете Камелия, което е много хубавко ^^ иначе не мисля, че значи нещо специално ;д

4. Би ли променила името си? не, но с времето съм научила повечето хора да ми казват Мел, което ме радва ;д

5. На колко години си? 19

6. На колко години се чувстваш? не знам честно казано ;д понякога съм като дете, друг път имам чувството, че съм в критическата и мисля/реагирам като майка ми например ;д но като житейски опит и преживявания съм си баш в диапазона 18-19

7. Имаш ли си термосче? даам, имам си двечки - едното е бяло без дръжка, от старбъкс се изръсих като си го взех :д другото ми го подариха от едно събитие, в което бях доброволка и е като метално с оранжева капачка и дръжка

8. Какво учиш/работиш? Защо? уча, първи курс съм. ;д честно казано все още не съм намерила това, в което искам да се развивам или което умея/ми е страст, завършила съм геодезия и усещах натиск от нашите/преподаватели и тн. да запиша и такова висше, но си писах на първо място една друга специалност, която ми хвана окото повече.. пак е обвързана с геодезията, но не само и съм доволна от избора си, бях наясно какви предмети ще изучавам и засега ми е интересно ^^

9. Как се виждаш след 10 години? А след 20? след 10 ми се ще да съм щастлива, самостоятелна (мое си местенце и работа, с която да си плащам нещата), пообиколила някои държави и места, евентуално с човече до себе си, което да ме разбира и търпи ;д след 20 години не знам честно казано, животът е непредвидим и ми е ясно, че не винаги става както го планираме, затова и нямам определен план в главата си ;д бих се радвала, ако имам семейство разбира се, но не ми е някаква фикс идея това, не ме е страх (поне засега) и сама да остарея

10. Защо се регистрира във форума? наистина не си спомням ;д мисля, че просто имах нуждата от форум, който да си чета (преди участвах активно в един на егмонт българия, който западна с времето)

sl1nceetoo
04-28-2015, 16:26
Ако трябва да ядеш едно нещо до края на живота си, какво ще е?
Ако трябва да избереш дали да изтриеш всички досегашни спомени или да ги запазиш, но да не можеш да създаваш нови, кое ще избереш?
Има ли нещо, което си сигурна, че правиш напълно различно от останалите?
Забавен спомен от детството ти?
Ако можеш да дадеш на едно малко дете само един съвет, какъв би бил той?

Dagichka
04-28-2015, 16:44
Ако трябва да ядеш едно нещо до края на живота си, какво ще е? труден въпрос ;д бих яла шоколад, но така животът ми няма да продължи много хаха иначе бих заложила на картофи, обожавам ги
Ако трябва да избереш дали да изтриеш всички досегашни спомени или да ги запазиш, но да не можеш да създаваш нови, кое ще избереш? да създавам нови
Има ли нещо, което си сигурна, че правиш напълно различно от останалите? да съм сигурна чак не знам, свят голям хора всякакви, но си имам специфично отброяване като чакам например микровълновата да изписука :д
Забавен спомен от детството ти? като малка обожавах когато сме на път с наще да се обръщам назад в колата, да гледам през задното стъкло и да махам на чичковците в тировете (не знам защо, но много им се радвах :д) и те също ми отвръщаха и ми се усмихваха ^^ и по пътя винаги очаквах с нетърпение да минем покрай едно заведение, на което на табелата имаше нарисуван келнер, който аз не знам защо бях решила, че е Веселин Маринов и много му се радвах ахах
Ако можеш да дадеш на едно малко дете само един съвет, какъв би бил той? не спирай да се усмихваш
:))

hheh
04-28-2015, 16:52
Аз също съм завършил геодезия но до там, оставих я :д
ммм

Лесно ли се влюбваш?

Имаш ли много приятели?

Обичаш ли да патуваш?

Любим град в България?

Море/планина?

Разходка/кафе?

Куче/котка?

Може ли снимка?

Любима песен?

Къде извън България искаш да отидеш?

skate
04-28-2015, 16:56
Ти си на стола и тва е ;д Преди да започна с тъпите ми въпроси искам само да кажа,че мноог ме радваш честно ;д
таа:
От къде идва това Мел?
Какво обичаш да правиш през свободното си време?
Ходила ли си в друга държава?А къде би искала да живееш?
Какво искаш да работиш след време?
Екстроверт или интроверт си?
С коя жива известна личност би искала да се видиш?А мъртва?
Любима песен/филм/жанр/актьор/актриса?
Какво най-много обичаш да си похапваш?
Опиши се с 5 думи? (не обичам числото 3;д)
Какво мислиш за този цитат:
Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality. Wake Up and Live!
Трябва ли да не обръщаме внимание на омразата,злото и завистта или трябва да се опитаме да помогнем на хората,които притежават тези качества? Колкото и да не си заслужава в повечето случаи...
Обичаш ли животните?Кое ти е любимото?
Можеш ли да плуваш? ;д
Цветни ли черно-бели татоси?
Любим сезон?
Цвят?
Ще пием ли бира някой път?;д
Поздрави ме и мен с някоя песен?;д
По-късно ще питам още въпроси :)

sl1nceetoo
04-28-2015, 17:12
Кръг или квадрат?
Биология или география?
Коала или панда?
Жираф или леопард?
Индия или Китай?
Мляко или сметана?
Бтв или нова?
Дж. Тимбърлейк или Ед Шийран?
Кроасан или кифла?
Лилаво или Кафяво?
Еднорог или кентавър?
стигат толкова тъпизми :д

galaxy29
04-28-2015, 17:13
усещам привличане между гичито ми и скейт

Dagichka
04-28-2015, 17:14
Аз също съм завършил геодезия но до там, оставих я :д оо, колега :д
ммм

Лесно ли се влюбваш? май така излиза :д бързо се омайвам, но рядко

Имаш ли много приятели? общувам с много човечета, с които имам някаква духовна връзка и общи интереси/теми за разговор. имам си една приятелка, 'половинки' сме си, приятелки от училище и все още (макар сега тя да е в англия) и ми е най-близка

Обичаш ли да патуваш? имам нужда и желание да пътувам много, да гледам пейзажа през прозореца, докато съм в колата/влака/самолета и тн, но самото пътуване.. имам страх от коли и катастрофи като цяло

Любим град в България? не съм обикаляла много за жалост, затова ще кажа София тъй като събира от всичко по малко

Море/планина? планина определено

Разходка/кафе? бира в парка :cool:

Куче/котка? харесват ми и двете, но кучетата ги чувствам по-близки и не ме е страх да ги галя, докато от котките изпитвам някакъв респект, леко са ми странни като ме погледнат с тия очи ;д

Може ли снимка? на лично ще ти пратя ^^

Любима песен? не мога да кажа само една.. твърде много са, в зависимост от стила/настроението и спомените, които свързвам с тях

Къде извън България искаш да отидеш? скандинавските страни, италия, америка, египет, австралия, някъде в африка.. общо взето навсякъде бих отишла :д

^^

Rafa7a
04-28-2015, 17:14
Ако можеше да промениш едно нещо в живота си, какво би било то?

Имаш ли татуировка? Ако да - каква?

Каква ти е оценката от дипломата за завършен 12 клас?

dreamwalker
04-28-2015, 17:16
От къде идва това Мел?

КаМЕЛия.

https://www.youtube.com/watch?v=n6j18INXOV0

galaxy29
04-28-2015, 17:16
мел, какъв е тоя твой специфичен начин на отброяване..? :д

Dagichka
04-28-2015, 17:34
Ти си на стола и тва е ;д Преди да започна с тъпите ми въпроси искам само да кажа,че мноог ме радваш честно ;д оо, благодаря ти :3
таа:
От къде идва това Мел? аз си го измислих хаха в камелия има частицата мел, така че си го приех за свое! :д
Какво обичаш да правиш през свободното си време? да чета, да се опитвам да съм арт (рисуване, бродиране, правене на бижута и тн :д), както и просто да си чилвам и мисля някакви неща
Ходила ли си в друга държава?А къде би искала да живееш? не съм за жалост, но мисля да наваксам скоро. хмм за постоянно живеене не знам, където се почувствам комфортно
Какво искаш да работиш след време? нещо, което да не ми е досадно и от което все пак да се изхранвам ;д засега ме привлича идеята за брокерство или нещо такова, но не скучното и напомпано, където само да гледам как да взема повече пари от клиента и да съм все на токчета и префърцунена, ами по-скоро бих търсила и предлага по-нестандартни къщи в различни точки от света :д
Екстроверт или интроверт си? интроверт съм по принцип, не че не ми е приятно в компания особено с готини хора, но особено ако са непознати в началото ме е срам ;д
С коя жива известна личност би искала да се видиш?А мъртва? Ръсел Бранд, Боб Марли
Любима песен/филм/жанр/актьор/актриса? за песен казах по-горе ;д общо взето това важи и за филмите, като жанр комедии или драми, нямам предпочитания за актьорския състав, стига да играят с чувство :д
Какво най-много обичаш да си похапваш? сладко :с шоколад и шоколадови работи, от соленото - картофи
Опиши се с 5 думи? (не обичам числото 3;д) странна, помагаща, чувствителна, всеотдайна, изпълнителна.. не знам, трудно ми е да се самоопределя ;д
Какво мислиш за този цитат:
Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality. Wake Up and Live! хубав цитат, трябва да се вслушваме в такива неща от време на време и да се оттърсваме от всичко
Трябва ли да не обръщаме внимание на омразата,злото и завистта или трябва да се опитаме да помогнем на хората,които притежават тези качества? Колкото и да не си заслужава в повечето случаи... често се питам и аз същото ;д човек трябва да се научи вътрешно да е в мир, без значение от външните обстоятелства и евентуални дразнители, аз съм още далеч от това, но се опитвам, даже помагам на такива хора, все пак и те са хора дълбоко в себе си и имат нужда от подкрепа и помощ
Обичаш ли животните?Кое ти е любимото? обичам ги да, нямам някаква чак толкова силна връзка с тях, никога съм нямала домашен любимец, но се чувствам длъжна пред тях и затова съм вегетарианка ;д на външен вид почти всички са прекрасни, маймунките и ленивците напоследък са ми слабост ;д
Можеш ли да плуваш? ;д тц :д като малка в детската ходих на плуване, но учителката беше ужасна и веднъж така ме навика, че после не смеех пак да отида и прекъснах
Цветни ли черно-бели татоси? и двете! :д аз съм с по-тъмна кожа и все си мисля, че цветните няма да ми отиват чак толкова много, иначе са си прекрасни
Любим сезон? пролет
Цвят? аз съм дъгичка все пак, нямам любим ;д
Ще пием ли бира някой път?;д да, разбира се ^^
Поздрави ме и мен с някоя песен?;д https://www.youtube.com/watch?v=r__3ktaahSk
По-късно ще питам още въпроси :) окей ^^
^^

другите въпроси малко по-късно ^^

Dagichka
04-28-2015, 18:12
Кръг или квадрат? кръг
Биология или география? биология
Коала или панда? панда
Жираф или леопард? жираф
Индия или Китай? индия
Мляко или сметана? мляко
Бтв или нова? бтв
Дж. Тимбърлейк или Ед Шийран? ед
Кроасан или кифла? кифла
Лилаво или Кафяво? лилаво
Еднорог или кентавър? еднорог
стигат толкова тъпизми :д :cool:
^^

Dagichka
04-28-2015, 18:19
Ако можеше да промениш едно нещо в живота си, какво би било то? като случка ли? може бих щях да прекарам бала си по различен начин

Имаш ли татуировка? Ако да - каква? дам имам, едно цвете излизащо от знака на wu

Каква ти е оценката от дипломата за завършен 12 клас?5.78
^^

dreamwalker
04-28-2015, 18:21
Ако те поканя на конгрес на алхимиците, би ли дошла без да ме познаваш и без да знаеш къде е конгресът?

Dagichka
04-28-2015, 18:23
КаМЕЛия.

https://www.youtube.com/watch?v=n6j18INXOV0

хаха дам, и други хора са ми пращали тази песен :д

Пав, много е идиотски начина, предпочитам да не казвам ;дд

Dagichka
04-28-2015, 18:24
Ако те поканя на конгрес на алхимиците, би ли дошла без да ме познаваш и без да знаеш къде е конгресът?

бих дошла, ако знам къде е и как точно да стигна до него, защото съм много зле с ориентацията ;д

dreamwalker
04-28-2015, 18:24
бих дошла, ако знам къде е и как точно да стигна до него, защото съм много зле с ориентацията ;д

Дори ако ти кажа, че е в чужбина?

hheh
04-28-2015, 18:27
Пушиш ли цигари, коз?

Пиеш ли?

Любим спорт?

Какво обичаш да правиш в свободното си време?

Какви хора мразиш?

п.с. чакам си снимката :Д

dreamwalker
04-28-2015, 18:28

И аз.

Въпреки че ще те разбера, ако се въздържиш.

anonymous908491
04-28-2015, 18:29
Пипи първата ли ти е ?

dreamwalker
04-28-2015, 18:30
Какви чужди езици знаеш?

За колко време ги научи?

Обичаш ли химията?

Занимавала ли си се с окултни практики, имаш ли интерес?

Най-интересна личност от българската и световната история?

dreamwalker
04-28-2015, 18:34
Кое е най-обидното нещо, което си чувала по свой адрес?

Защо именно въпросното нещо те обиди най-много?

Имаш ли братя или сестри?

Как се разбираш с родителите си?

Любими книги и писатели?

dreamwalker
04-28-2015, 18:43
Каква е историята с този твой учител по английски, който те е преследвал?

galaxy29
04-28-2015, 18:45
защо бтв пред нова? ;/

Dagichka
04-28-2015, 19:09
пратих ви снимки, ще отговарям утре, че съм болна и отивам да спя докато все още мога да дишам сравнително нормално ;д ^^

galaxy29
04-28-2015, 19:11
;/ лека (хъг) и без целувка, че да не ме заразиш..

golemiq_korab_minava
04-28-2015, 20:03
по нахално същество от дрийма нема

много се бърка в чуждите истории но за себе си няма да каже нищо, явно е педофил

dreamwalker
04-28-2015, 20:07
по нахално същество от дрийма нема

много се бърка в чуждите истории но за себе си няма да каже нищо, явно е педофил

Не обичам да говоря/пиша за dreamwalker, нарича се скромност.

Да не те хакне някой...

Lilanda
04-28-2015, 20:09
пратих ви снимки, ще отговарям утре, че съм болна и отивам да спя докато все още мога да дишам сравнително нормално ;д ^^

И аз искам снимка. ;с

golemiq_korab_minava
04-28-2015, 20:10
Не обичам да говоря/пиша за dreamwalker, нарича се скромност.

Да не те хакне някой...

не си интересна

dreamwalker
04-28-2015, 20:16
не си интересна

Именно.

golemiq_korab_minava
04-28-2015, 20:17
Именно.

като се правиш на интересна

dreamwalker
04-28-2015, 20:18
като се правиш на интересна

Т.е. почти винаги.

Dagichka
04-29-2015, 06:02
Дори ако ти кажа, че е в чужбина?

да, даже това би ме навило още повече :д

Dagichka
04-29-2015, 06:05
Пушиш ли цигари, коз? цигари рядко, повдига ми се от гадния им мирис, но когато съм нервна наистина ме успокояват.. коз сравнително рядко, когато някой ми предложи :д

Пиеш ли? не обичам алкохола, пия бира главно и разните сайдъри

Любим спорт? хмм, може би тенис

Какво обичаш да правиш в свободното си време? отговорих някъде по-горе на същия въпрос ^^

Какви хора мразиш? лишените от грам мозък и тактичност

^^

Dagichka
04-29-2015, 06:06
Пипи първата ли ти е ?

не, тя ще ми е последната :oops:

Dagichka
04-29-2015, 06:12
Какви чужди езици знаеш? английски, малко немски и италиански

За колко време ги научи? английският цял живот си го уча и усъвършенствам, немски учих 2 години в училище, но за жалост твърде малко ми остана в главата, пък и тия думи по 4839 реда трудно ги запомням как се пишат точно :д италианския на самоучител го бях подхванала преди време в един много готин сайт, но го зарязах.. като цяло не ми е много лесно да уча езици, сестра ми пък за сметка на това знае 6 :д

Обичаш ли химията? в училище все изкарвах 4ки по химия, най-слабият ми предмет хаха не съм много по точните науки, но знам, че те съставят всичко около нас и като цяло са ми интересни

Занимавала ли си се с окултни практики, имаш ли интерес? имам интерес да, не съм се занимавала досега, само съм чела разни неща.. всъщност имам карти таро, с които се опитвам да си гледам, но нищо повече

Най-интересна личност от българската и световната история? хмм.. наистина не мога да се спра само на едно име
^^

Auriss
04-29-2015, 06:20
но когато съм нервна наистина ме успокояват

http://www.medscape.com/viewarticle/496223_4

There is also extensive evidence that cigarette smoking acutely increases circulating cortisol levels

Dagichka
04-29-2015, 06:26
Кое е най-обидното нещо, което си чувала по свой адрес? хмм.. гаден спомен ми е останал от детските години, подиграваха ми се заради кривите зъби :д иначе през годините доста храна съм отнасяла, но гледам да ги забравям тези неща, особено когато са казани от хора, които не са важни за мен

Защо именно въпросното нещо те обиди най-много? като цяло обидите за външния вид на някого са ми най-противни, защото един вид обвиняваш човека отсреща за нещо, което не той е искал/направил, а просто се е родил такъв.. което е супер жалко, защото в последствие така се набиват комплекси, а те избиват по некрасив начин след време и озлобяват човека срещу околоните и срещу себе си..

Имаш ли братя или сестри? дам, по-голяма сестра

Как се разбираш с родителите си? с баща ми почти никога не съм се карала, добряга е, обича да философства, а аз просто го изслушвам и всичко е супер ;д с майка ми обаче сме доста различни и почти непрестанно се караме, още от малка се отказах да й споделям каквото и да е било, а нея я тресе критическата и ме навиква за щяло и нещяло, без да знае какво всъщност се случва с мен и защо съм направила това или онова..

Любими книги и писатели? ахх, много любими книги имам :д "Спасителят в ръжта", "Малкият принц", "451 по Фаренхайт", "Яж, моли се и обичай", цялата поредица за Джийвс и Устър, "Спутник, моя любов", "Стари градски" и куп други ;д писателите също са много, от българската литература Георги Господинов засега ми е фаворит
^^

galaxy29
04-29-2015, 06:38
мел, прекрасна си <3

skate
Добро утро : )
Какво според теб означават сънищата?Опитваме ли се да си кажем нещо чрез тях или са просто някви рандом неща,които нямат значение ;д
Разкажи за някой сън,който си спомняш.
Смяташ ли,че причината да не се легализира тревата в много държави е натискът от страна на пройзводителите на лекарства?
Вярваш ли в прераждането?
а в съдбата?
Кое качество най-много цениш и търсиш в хората?
Играеш ли билярд?
Предполагам,че като малка си гледала cartoon network ;д кое ти беше любимото шоу?

Dagichka
Каква е историята с този твой учител по английски, който те е преследвал?

ами въпросният ми преподаваше английски в 9ти клас - над 100 килограмов, оплешивяващ чичка, и тогава беше особен, мълчеше и по цял час ни караше да пишем думи с буквата А примерно :д след това, когато бях 12ти клас се разнесоха слухове, че е говорил мръсотии на момичета в час, канел ги у тях и тн, при което го уволниха и се разбра, че имал проблеми преди, лекувал се е, но явно е спрял да си взима хапчетата.. при което сега, преди броени месеци, аз най-спокойно си обикалях центъра да си търся една книга, не знам къде е бил и как ме е видял, но явно е тръгнал след мен, аз си отидох на спирката да си чакам тролей, качих се, четох си книга и тръгвам да слизам на моята спирка, при което го виждам на другата врата втренчен в мен.. беше ми ясно какво ще последва, тъй като преди месец пък беше следил така от унито до тях други две колежки, на които също беше преподавал в 9ти клас.. слязох и той слезе хах почудих се какво да правя, дали да не вляза в някой магазин, но ми беше ясно, че той ще стои отпред и ще чака.. така че стиснах зъби и тръгнах по заобиколен път поне да не види къде точно влизам, той вървеше на 5 метра зад мен и просто ме гледаше, видях един съсед и се спрях с него, посочих му го и му обясних какво става, той ме изпрати до нас, оня стоеше на 10 метра и просто гледаше, след това съседа ми каза, че се е мотал още 10 минути около блока и си е хванал тролея обратно към центъра.. в последствие разбрах и от други момичета, че и тях е следил, явно си няма работа човека, живее в центъра и по цял ден обикаля около училището (макар да има ограничителна заповед уж) и като мерне познато лице тръгва след него.. общо взето гнусна история, поне един месец след това се озъртах дали не е наоколо и стисках в джоба си лютив спрей, но.. в крайна сметка, ако наистина е психично болен не мога да го обвинявам, по-скоро не знам с кой акъл директорката е наела такъв човек и защо държавата не се грижи такива като него да си се лекуват, а не да скитат свободно по улиците.

Dagichka
04-29-2015, 06:40
защо бтв пред нова? ;/

като цяло и на двете не съм им фен, просто на бтв.. мм картината и стайлинга някак си ми стоят по-изпипани и ми харесват :д

оо <3 и ти си прекрасна :*

skate
04-29-2015, 06:48
Забелязал съм,че много искаш да си имаш собствено местенце...опиши как искаш да изглежда

Dagichka
04-29-2015, 06:58
Добро утро : ) morning ^^
Какво според теб означават сънищата?Опитваме ли се да си кажем нещо чрез тях или са просто някви рандом неща,които нямат значение ;д сънищата са ми суупер интересни принципно, често си ги проверявам в съновника (не че съм сигурна, че там значенията са верни на сто процента, но все пак :д) и да, според мен подсъзнанието ни казва по този начин някакви неща
Разкажи за някой сън,който си спомняш. аз си спомням сънища от преди години :cool: напоследък ми се беше насъбрала много негативна енергия, разболях се и тн. и последно сънувах как на земята имаше нещо като светещо движещо се петно, което аз настъпвах и всеки път се превръщаше във все по-гнусен и гаден скорпион с някакви огромни пипала и тн. :д
Смяташ ли,че причината да не се легализира тревата в много държави е натискът от страна на пройзводителите на лекарства? определено, не я легализират, защото 'висшите' инстанции и тн. няма да имат полза от това и ще загубят пари, плюс че полицията с какво ще се хвали вече, освен с това, че задържала двама тийнове с по 2 грама трева в "специална спец акция"..
Вярваш ли в прераждането? да
а в съдбата? също да
Кое качество най-много цениш и търсиш в хората? хмм, да са истински и достойни хора
Играеш ли билярд? като малка много исках и за коледа ми подариха мини билярд :cool: но иначе не, не съм много координирана в ръцете, но пък обичам да цъкам джаги с колегите в унито :д
Предполагам,че като малка си гледала cartoon network ;д кое ти беше любимото шоу? оо сцепвах се да гледам да, сега като съм болна и се будя рано от кашлица си търсех някво детско да гледам, ама останах потресена колко са развалили вече дори детските канали :/ иначе любимо винаги ми е било том и джери :д
^^

Dagichka
04-29-2015, 07:03
Забелязал съм,че много искаш да си имаш собствено местенце...опиши как искаш да изглежда

охх, мечта си ми е направо ;д представям си го като някое ателие или таванско помощение, с много светлина, изчистено, с няколко от тия меките като топки за сядане, много свещи и ароматни пръчици, красиви джунджурии тип чаши, възглавници и тн :д както и гоолям матрак директно на земята и кътче за сядане при прозореца, където да си чета книга примерно
https://pbs.twimg.com/media/By0G92fIMAA42pY.jpg
http://33.media.tumblr.com/1b8abbde1e2cbc413bbe276e6f38d511/tumblr_njkmkxweSS1ro7kx2o1_500.gif

dreamwalker
04-29-2015, 07:04
Кое е най-зловещото нещо, което някой някога ти е казвал?

dreamwalker
04-29-2015, 07:06
Някога предлагали ли са ти брак?

Vanchhh
04-29-2015, 07:10
Здрасти! :))
/Предварително се извинявам, ако някой въпрос е вече бил зададен/

Какво учиш и в кой университет?
Обичаш ли разходките в парка?
Какво е мнението ти за днешната младеж?
Имаш ли кола и ако да, каква?
Най-много обичам...
Най-много мразя...
Мнението ти за форума?
Би ли живяла в Ню Йорк?

айде, после пак!
бтв. интересна си и с голям интерес чета, браво!

skatew
04-29-2015, 07:15
Защо Dagichka?
Ще ходиш ли на Dope DOD и The Four Owls на 8ми?

Dagichka
04-29-2015, 07:21
Кое е най-зловещото нещо, което някой някога ти е казвал?

зловещо.. хмм, не се сещам наистина :д може би преди години като си говорех нещо с един приятел, а той си пада малкоо откачен и ми разправяше как иска да има стая с черни стени и без лампи и прозорци, в която да разпъне на легло любимата си и да я окове, след което да я върти и някви такива :д а аз тогава леко си падах по него май хаха и се стресирах :д

Dagichka
04-29-2015, 07:22
Някога предлагали ли са ти брак?

реално не :д иначе на шега един съученик ми падна на колене и ми предложи, друг пък ми беше дал бирен пръстен и беше казал, че след време ще ми даде и диамантен :cool:

dreamwalker
04-29-2015, 07:29
Страх ли те е от странни хора?

Dagichka
04-29-2015, 07:30
Здрасти! :)) здравеей ^^
/Предварително се извинявам, ако някой въпрос е вече бил зададен/

Какво учиш и в кой университет? уузи в уасг ;д
Обичаш ли разходките в парка? обожавам ги, често се разхождам сама в борисовата
Какво е мнението ти за днешната младеж? то и аз се водя май от младежта все още :д но тези 00 и нагоре, поне индивидите, които са виждала хич не ми правят добро впечатление, твърде бързо искат да пораснат и вече са опитали от всичко, тъжно ми е за тях ://
Имаш ли кола и ако да, каква? нямам и не мисля скоро да имам, дори книжка не съм изкарала, пък и не искам :д
Най-много обичам... да се чувствам добре в кожата си и да чилвам докато слушам музика и ям шоколад ^^
Най-много мразя... когато сама се тормозя с излишности и се държа лошо и с другите
Мнението ти за форума? хубаво място е, макар напоследък наистина да става мазало, особено за неприятната картинка допринасят 2-3ма потребители..
Би ли живяла в Ню Йорк? беше ми мечта доскоро, със сигурност искам да го посетя и поживея малко, но дали ще ми хареса и дали ще ми съвпадне с това както аз си го представям.. не знам

айде, после пак!
бтв. интересна си и с голям интерес чета, браво! благодаря ти :))
^^

Dagichka
04-29-2015, 07:32
Защо Dagichka? преди години в друг форум трябваше да си сменя името и ми дойде на ум дъгичка, винаги съм харесвала дъгите и посланието, което носят (виж ми подписа :д) и да, затова го избрах и тук, не ми хареса, че не мога на кирилица да го напиша, но карай да върви
Ще ходиш ли на Dope DOD и The Four Owls на 8ми? за жалост не, трябва да си пазя глезена поне един месец, а и тогава имам изпит по практика по почвознание и ще пътуваме с курса някъде, още не съм наясно и аз къде ;д
^^

Dagichka
04-29-2015, 07:36
Страх ли те е от странни хора?

интересни са ми. разбира се, зависи доколко странноста им граничи с "крийпа" както аз го наричам :д не знам защо, но сега си спомних как веднъж на орлов ме заговори някакъв странен момък, носеше лъжица в себе си и искаше да ми покаже как я огъва с поглед, на мен ми беше интересно и щях да си говоря с него даже, но твърде близо се бутна срещу мен и просто го игнорирах и се преместих ;д

dreamwalker
04-29-2015, 07:36
Какво мислиш за dreamwalker?

Dagichka
04-29-2015, 07:52
Какво мислиш за dreamwalker?

интересна си ми и бих те опознала, но знам, че надали ще кажеш нещо реално за себе си тук :д

dreamwalker
04-29-2015, 07:54
Зодия?

Рожден ден?

Любим ден от седмицата?

Mr. Charrington
04-29-2015, 07:56
Много сте красива, госпожице Дъгичка.

MadMadLife
04-29-2015, 08:01
На колко си,откъде,кажи няколко думи за себе си :)
Как си днес?Времето влияе ли ти на настроението?
Прашки или бикини носиш по-често?

dreamwalker
04-29-2015, 08:02
Любим герой от Игра на тронове?

Dagichka
04-29-2015, 08:03
Зодия? дева

Рожден ден? 14 септември

Любим ден от седмицата? хмм нямам определен, може би вторник

ъъ, благодаря ви, Mr. Charrington :д