PDA

View Full Version : На горещия стол е... Electra

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

dreamwalker
04-29-2015, 08:05
Mr. Charrington не е ли зловещ?

Както и този, който писа след него?

Dagichka
04-29-2015, 08:05
На колко си,откъде,кажи няколко думи за себе си :) отговорила съм по-горе някъде ^^
Как си днес?Времето влияе ли ти на настроението? сравнително добре съм, навън е едно такова дъждовно и тъмно, но аз не съм в депресивно състояние :д
Прашки или бикини носиш по-често? нямам прашки :д бикини
^^

AnarchyBoy
04-29-2015, 08:06
Въпроса ми е, кога съм ти се натискал и съм те свалял? Че такива неща чух да си разправяла ;с

Dagichka
04-29-2015, 08:07
Любим герой от Игра на тронове?

не съм го гледала, не мога да кажа

мисля, че това са твои профили, нищо страшно няма :д

MadMadLife
04-29-2015, 08:08
Конфликтна личност ли си?Устояваш ли си интересите или по-често си замълчаваш за да няма скандали?
Имаш ли гадже или приятел с привилегии?
Обичаш ли да те прегръщат и целуват?Колко гаджета си имала досега :D
С кои от форума си излизала?А с кой би излязла с удоволствие - може да кажеш 2,3 момичета и 2,3 момчета

Dagichka
04-29-2015, 08:09
Въпроса ми е, кога съм ти се натискал и съм те свалял? Че такива неща чух да си разправяла ;с

хахаха :дд пращала съм хронология на миро и галаксина, те ме предупредиха за теб, но аз реших да не се влияя от чуждото мнение, е честито, сега сам го затвърди.

dreamwalker
04-29-2015, 08:10
мисля, че това са твои профили, нищо страшно няма :д

Ахаха.

dreamwalker
04-29-2015, 08:11
102 говори ли нормално в реалния живот?

Dagichka
04-29-2015, 08:14
Конфликтна личност ли си?Устояваш ли си интересите или по-често си замълчаваш за да няма скандали? по принцп си падам тиха и спокойна, дори някой да ме ядоса и да искам да се скараме не мога да си формулирам думите и започвам да рева :д
Имаш ли гадже или приятел с привилегии? нем
Обичаш ли да те прегръщат и целуват?Колко гаджета си имала досега :D много гушкливо човече съм да, целувала съм точно двама (е и още 2-3ма са ме целували по устата, ама приятелски без език и тн :д) две връзки съм имала
С кои от форума си излизала?А с кой би излязла с удоволствие - може да кажеш 2,3 момичета и 2,3 момчета не съм излизала с никой още, но с удоволствие ще се видя с 102, галаксина, блаб, скейтовете и още няколко, като цяло всички са ми приятни тук :д
^^

Dagichka
04-29-2015, 08:15
102 говори ли нормално в реалния живот?

ще ти кажа скоро :cool:

dreamwalker
04-29-2015, 08:19
Коя е най-трудната наука за теб?

AnarchyBoy
04-29-2015, 08:21
хахаха :дд пращала съм хронология на миро и галаксина, те ме предупредиха за теб, но аз реших да не се влияя от чуждото мнение, е честито, сега сам го затвърди.

Чакай кое потвърдих... виж дневника галаксина разправя, че съм те свалял (че ти си разправяла такива неща) ;с
А т'ва не е било и двамата го знаем, ся или ти си разправяла нек'ви илюзии или тя халюцинира, че съм те свалял.. Не знам, ама се оправете, с теб бях мил от възпитание.. Но т'ва далеч не е било свалка..

galaxy29
04-29-2015, 08:39
пхахахах, че си и се мазнил бе, льольовандерец такъв, стига си преиначавал/измислял/завоалирал/фантазирал/делюзиирал/фантасмагирал

galaxy29
04-29-2015, 08:42
и стига си прехвърлял топката, на теб ти казват, че си с халюцинации, после ти казваш на другите, че те са и тва е просто един от примерите

Dagichka
04-29-2015, 08:43
Коя е най-трудната наука за теб?

химията може би

Пав, зарежи, няма смисъл :*

pac0line
04-29-2015, 08:50
С мен ще пияш ли бирички, нищо че не съм в горния позитивен списък :д

Довечера ще питам още, че сега съм зает и няма как да прочета какво е писано преди, да не се дублирам с някого

Dagichka
04-29-2015, 08:52

Довечера ще питам още, че сега съм зает и няма как да прочета какво е писано преди, да не се дублирам с някого

оой, забравих те горе, извинявай :с разбира се, че бих пила бира с теб :д
окей ^^

Lilanda
04-29-2015, 10:35
И аз питам същото. 8-)

Разкажи ми някоя случка, която би казала, че е "съдба".
В какво вярваш?
Каква е твоята представа за "интересна личност"?
А за безинтересна?
Какво най-много обичаш в себе си?

hheh
04-29-2015, 10:48
Любим ден от седмицата?

Мразиш ли някого?

Работиш ли ?

Dagichka
04-29-2015, 10:59
И аз питам същото. 8-) и с теб, и с теб! :д

Разкажи ми някоя случка, която би казала, че е "съдба". хм.. съдба е, че навсякъде около пътя ми забелязвах едни графити, впоследствие добавих случайно едно човече във фб и се заговорихме, оказа се, че са негово дело тия неща и в последствие имахме връзка :д
В какво вярваш? вярвам в доброто, в това, че всичко се връща рано или късно (като късното може и да е в друг живот и тн), вярвам, че в нас има много повече от това, което всеки показва и всеки човек си е отделна вселена
Каква е твоята представа за "интересна личност"? нямам точно определение.. да има някаква дълбочина на душата, различни качества, да говори увлекателно, да умее нещо
А за безинтересна? някой, който е повърхностен, говори само баналните ежедневни неща и не се опитва да вникне по-дълбоко
Какво най-много обичаш в себе си? трууден въпрос ;д имам доста недостатъци и все още се опитвам вътрешно да се справя с тях и да съм в мир със себе си, но рядко ми се получава.. но пък понякога си казвам майната му и се обичам точно цялата, с цялата си мешаница от мисли и чувства :д
^^

Dagichka
04-29-2015, 11:01
Любим ден от седмицата? питаха ме по-горе, може би вторник

Мразиш ли някого? разочарована съм от доста хора, оставили са горчилка след себе си в мен, вместо хубави спомени, ама чак да мразя.. не мисля

Работиш ли ? за жалост не, не ми остава време от лекции, иначе бих
^^

skate
04-29-2015, 11:17
Какви са най-големите ти страхове?
Кои са малките неща,които те правят щастлива?
Ако видиш някой на улицата,който си бие кучето ,какво би направила(вчера ми се случи)...
Ако се върнеш назад във времето(10 год примерно) и се срещнеш със себе си,какво би се посъветлала(не знам дали го обясних правилно;д)
Какъв ти е стилът на обличане?
Любима марка бира?
Спирам вече с въпросите,че май ставам досаден ;д

Dagichka
04-29-2015, 11:31
Какви са най-големите ти страхове? да умра неудовлетворена от живота си, да не направя нещата, които искам от страх/отрицание и тн., не е точно страх, но и не искам да умра по някакъв начин, по който примерно след това да се обсъжда в новините и тем подобните.. искам да си умра тихичко и спокойно, да не занимавам никой, освен близките си с това
Кои са малките неща,които те правят щастлива? слънцето в небето, дърветата, малките буболечки, с които обичам да си играя, усмивката на непознат, някоя любима песен, чута в някой случаен магазин и куп други ^^
Ако видиш някой на улицата,който си бие кучето ,какво би направила(вчера ми се случи)... ох :с ще му извикам да спре, ще се огледам и за други хора, които да му попречат да продължи..
Ако се върнеш назад във времето(10 год примерно) и се срещнеш със себе си,какво би се посъветлала(не знам дали го обясних правилно;д) да се науча да се обичам, защото в крайна сметка винаги ще имам само себе си.. но надали 9 годишна бих осъзнала този съвет, така че просто бих се гушнала :д
Какъв ти е стилът на обличане? дънки, някоя блуза/риза, гуменки :д нищо специално общо взето, обичам винаги да имам герданче/гривна и пръстен на настроението винаги на палеца :дд
Любима марка бира? обичам ги всичките хаха пиринското ми харесваше много като го пуснаха, сега май го развалиха малко :с
Спирам вече с въпросите,че май ставам досаден ;д не си досаден, питай каквото се сетиш ^^ хареса ли ти поздрава?някак си винаги се успокоявам, като ги слушам тия момци (единият е kin dread, сега прави прекрасно реге ^^ )
^^

skate
04-29-2015, 11:40
Да,много ми хареса,даже си го свалих и си го сложих в winampa...не ги знаех тези момчета
Окей тогава,по-късно ще питам още

Vanchhh
04-29-2015, 16:33
Любим актьор? Ами актриса?
Колко си висока?
Какъв цвят са очите ти?
Ами косата?
Кое е най-хубавото място, на което си ходила?
Обичаш ли да говориш с часове по телефона?
Подражаваш ли на някого?
Любим цвят?
Ако форумът си устрои форумна среща, би ли отишла?

айде стига ти засега ;п

Dagichka
04-29-2015, 17:45
Любим актьор? Ами актриса? нямам конкретни, но в съзнанието ми изниква името на Ръсел Бранд, голяма е шматка :д
Колко си висока? мм 1.64 някъде
Какъв цвят са очите ти? кафяви
Ами косата? тъмно кафява към черна с 3 бели косъма :cool:
Кое е най-хубавото място, на което си ходила? ах, има много красиви места, но на копитото ми е любимо
Обичаш ли да говориш с часове по телефона? не особено, изтръпва ми ухото :д
Подражаваш ли на някого? съзнателно не
Любим цвят? всичките ;д
Ако форумът си устрои форумна среща, би ли отишла? дам

айде стига ти засега ;п
^^

anonymous908491
04-29-2015, 17:49
Ако бялото в косата ти беше повече, щеше ли да си направиш нещо такова ?
http://1.bp.blogspot.com/-03wdw_iIGXc/UNefcbiNEvI/AAAAAAAAH7g/VTpkOdFiHOY/s1600/hog+5.jpg

Dagichka
04-29-2015, 18:29
Ако бялото в косата ти беше повече, щеше ли да си направиш нещо такова ?
http://1.bp.blogspot.com/-03wdw_iIGXc/UNefcbiNEvI/AAAAAAAAH7g/VTpkOdFiHOY/s1600/hog+5.jpg

дам, бих пробвала, ако съм в настроение за промяна ;д

Lilanda
04-29-2015, 18:53
дам, бих пробвала, ако съм в настроение за промяна ;д

В тази връзка била ли си руса някога?

Dagichka
04-29-2015, 18:56
не, не мисля, че би ми отивало нормално русо, по-склонна съм да се боядисам в два/три и тн цвята, но не и класическо русо ;д

SpiritInBlack
04-29-2015, 19:25
Любим цвят на дъгата?
Разкажи скорошна случка, която те накара да се замислиш.
Мнението ти за ситуацията в Украйна)?

Юлиян
04-30-2015, 12:09
.

NomNomNom
04-30-2015, 12:13
дъгичке, четох те вчера, много радваш :Д
може ли и на мен снимка да пратиш?

Dagichka
04-30-2015, 12:14
Любим цвят на дъгата? зеленото
Разкажи скорошна случка, която те накара да се замислиш. бях я споделила точно наскоро във фейсбука си, затова директно копирам: Пътувам си търпеливо в 204 и наблюдавам през прозореца задръстването по канала.. минава един дядо просейки стотинки от всяка кола и докато всички го отблъскват и игнорират тактично, шофьора на един джип вади портфейла си и с усмивка му подава 50 лева!! Думите са излишни, милият дядо не можеше да повярва на очите си, както и аз впрочем.. има надежда.. :))
Мнението ти за ситуацията в Украйна)? не съм запозната в детайли с нещата, принципно ме отвращават такива неща и гледам да ги игнорирам (макар да не е правилно, защото засяга човешки същества, ясно ми е), но доколкото съдия по двама колеги украинци - пътуваха си свободно натам за коледните празници, сега пак, казват, че поне в тяхната част всичко е окей.

Юлияне, запетайка не щеш ли? :д

Dagichka
04-30-2015, 12:15
дъгичке, четох те вчера, много радваш :Д
може ли и на мен снимка да пратиш?

оо благодаря ти, Номи, ей сега ще ти пратя :д

sl1nceetoo
04-30-2015, 13:28
Нещо, което харесваш в себе си? (вътрешно и външно :д)
А което- не?
От какво те е страх?
Последното нещо, което те разсмя?
Последният филм, който гледа?
Имаш ли любимо число?
Желирани мечки или желирани червеи? :д
Има ли човек, на когото се възхищаваш?

Dagichka
04-30-2015, 14:56
Нещо, което харесваш в себе си? (вътрешно и външно :д) хмм.. това, че съм милосърдна, иначе очите си харесвам
А което- не? от външния вид - всичко останало ;д и че съм инат понякога, правя грешки и то съвсем съзнателно, макар да знам какъв ще е крайният резултат.. ;д
От какво те е страх? писах някъде по-горе ^^
Последното нещо, което те разсмя? един колега украинец презентираше, ама с такова чувство за хумор и театралност, че със сълзи съм се смяла :дд
Последният филм, който гледа? "От начало", по хбо го хванах, хареса ми, макар да беше тежък
Имаш ли любимо число? любимо чак не, но намирам нещо интересно в 4
Желирани мечки или желирани червеи? :д оо, спомням си как като малка една вечер тъкмо майка ми ме сложи да спя и аз като ревнаах, идват нашите при мен и ме питат кво става и аз изцепвам "сетих се за желираните червеи в училище и ми се доядоха, а няма" :cool: иначе откакто съм вегетарианка не ям желирани бонбони, освен едни с пектин
Има ли човек, на когото се възхищаваш? възхищавам е силна дума, но във всеки (хайде почти всеки) познат/приятел намирам нещо, за което ги адмирирам, че са изживели това и това и са се справили по такъв начин, че сега да са такива прекрасници

ако няма повече въпроси, казвайте кого искате на стола ^^

skate
04-30-2015, 15:46
малко бързи въпросчета ;д
вода или огън?
метал или дърво?
паркет или теракот?
студено или топло?
Индонезия или Бахамите?
черно или бяло?
молив или химикал?
китара или барабани?
Група,която искаш да видиш на живо?
Ако се срещнат двама човека,които могат да четат мисли и започнат да се четат взаймно,какво ще стане?:д

Dagichka
04-30-2015, 16:52
малко бързи въпросчета ;д
вода или огън? вода
метал или дърво? дърво
паркет или теракот? паркет
студено или топло? топло
Индонезия или Бахамите? Индонезия
черно или бяло? черно
молив или химикал? молив
китара или барабани? китара
Група,която искаш да видиш на живо? wu tang, изпуснах ги на спирита :д
Ако се срещнат двама човека,които могат да четат мисли и започнат да се четат взаймно,какво ще стане?:д ще осъзнаят набързо, че взаимно се четат и сигурно ще си станат гадженца или врагове накрая ;д
^^

galaxy29
04-30-2015, 17:44
като цяло и на двете не съм им фен, просто на бтв.. мм картината и стайлинга някак си ми стоят по-изпипани и ми харесват :д
да не те подвеждат с HD канала си ;/ просто ти намеквам да ги лишиш от внимание .. ;/
как си? похвали се, ако имаш нужда или се оплачи, ако нещо ти тежи...
знаеш ли, че си с някаква много чистичка душа и успокояваш и усмихваш

Dagichka
04-30-2015, 18:28
добре добре, ще ги игнорна :* благодаря ти за милите думи душа, ама ме прехвалваш леко
добре съм, днес за пръв път от седмица (което за мен си е много ;д) отидох на лекции, защото пооздравях и крака не ме боли като ходя, ама още е подуто и синьо де ;д и по пътя все гледах зеленината наоколо, някак си не бях осъзнала, че вече идва май месец, пролет е и тн.. като си спомня миналата година по това време в каква фаза се намирах.. все едно са минали сто години :д иначе вчера преди година точно онз ме беше целунал за първи път, малко символично си го изживях, ама не ревах, просто си направих ретроспекция и такам, сега се фокусирам на настоящето, че винаги то ми бяга между мислите ми за миналото и тези за бъдещето :д

хайде казвайте кой да слагам на стола ^^

galaxy29
04-30-2015, 18:43
да не се възгордееш

Dagichka
04-30-2015, 19:00
няма, ама ако нещо знам, че ти ще бъдеш строга, но справедлива към мен и ще ме освестиш :oops:
ти не искаш ли на стола вече

galaxy29
04-30-2015, 19:02
мдам
мнем
;/

Rafa7a
04-30-2015, 19:03
Айде давайте предложения. Колкото и да не иска самата тя, аз искам dreamwalker

LoadRunner
04-30-2015, 19:08
Рафата или Юлиян искам

Dagichka
04-30-2015, 19:14
ах не, без Юлиян :д и аз бих искала дриймката, ама няма да отговаря реално според мен ;д Рафа, ти искаш ли?

Rafa7a
04-30-2015, 19:15
Да, искам. От много време чакам този момент. :D :)

LoadRunner
04-30-2015, 19:16
ах не, без Юлиян :д

Ама как така?

tireheb
04-30-2015, 19:16
Вече си известен

Lilanda
04-30-2015, 19:19
На Рафата напоследък виждам много (на брой) посредствени мненийца, та ми е интересно и на мен заради това.

Иначе искам тирето, той е най-як от пишещите, а другите (яки) са ми достатъчно близки, че и без стол да ги питам разни нещица. ;с

Какъв егоист съм. 8-)

hheh
04-30-2015, 19:19
????? без Юлиян грамотния???
шо?

Dagichka
04-30-2015, 19:21
не се подигравайте на детето, малък е още, надявам се да се пооправи и като си чете след време мненията да се хване за главата ;дд

окей, Рафа, слагам те на стола ^^ въпроси ще те питам утре

Rafa7a
04-30-2015, 19:22
Добре, благодаря! :)

hheh
04-30-2015, 19:22
Не се подигравам, базикам се :Д

иначе до колкото знам с рафата са си набори пък виж разликата :Д:Д

Dagichka
04-30-2015, 19:23
ако tirehеb иска може и него, не знам, разберете се ;д

Rafa7a
04-30-2015, 19:24
иначе до колкото знам с рафата са си набори:Д:Д
Правилно знаеш. ;д

Lilanda
04-30-2015, 19:27
не се подигравай на детето, малък е още
Ама аз не се подигравам, не исках да изглежда така. ;с

Рафа, въпросчета към теб:

Каква музика слушаш?
Какво искаш да учиш след 7-ми клас и защо?
Какво за теб е хвалбата?
Като казах "хвалбата", се сетих, че преди няколко години учихме една песничка за хвалбата, която е сестра на лъжата. Учили ли сте я? Какво мислиш за нея? /ако не сте, ще ти я намеря без проблем/
Кои песни помниш от училище? /тази учебна година не се брои 8-)/
Кои са ти силните и кои слабите предмети?
А силните и слабите черти според теб?

После още, че ме мързи. :Д

едит: Ако тирехлеб иска, си оттеглям въпросите! 8-)

fanton1
04-30-2015, 19:30
Ама аз не се подигравам
Но винаги ще се намери кои да го прави.

LoadRunner
04-30-2015, 19:33
иначе до колкото знам с рафата са си набори пък виж разликата :Д:Д

нещо като "открийте разликите" ли имаш предвид и все остава една две дето не можеш да откриеш :д

LoadRunner
04-30-2015, 19:34
Въпрос:
Рафа, какво за теб е Да Седнеш на Стола?
(ако ще пуснеш шегичка за прекия смисъл, да кажа че е в преносния смисъл въпроста)

Rafa7a
04-30-2015, 19:40
Каква музика слушаш?
Български хип-хоп, като например F.O., Qvkata DLG, 42 etc.
Какво искаш да учиш след 7-ми клас и защо?
Информатика /Информационни Технологии. Обичам да работя с компютър, като под работа нямам предвид Фейскбук и другите Социални мрежи
Какво за теб е хвалбата?
Да си похвалиш за нещо, било то че са ти купили най-новия модел телефон или просто някой те е накарал да се усмихнеш и ти да го споделиш, но разбира се не трябва да се прекалява с нея. :)
Като казах "хвалбата", се сетих, че преди няколко години учихме една песничка за хвалбата, която е сестра на лъжата. Учили ли сте я? Какво мислиш за нея? /ако не сте, ще ти я намеря без проблем/
Хмм.. Не я знам. ;д
Кои песни помниш от училище? /тази учебна година не се брои 8-)/
Честно да ти кажа почти нищо не помня, смисъл заглавията не ги помня, иначе самите песни ги знам. ;д
Кои са ти силните и кои слабите предмети?
Силни - Математика, Информационни Технологии и АЕ, а слаби са Биологията, Химията и Физиката.
А силните и слабите черти според теб?
Силни - характера, слаби - характера. :)

Rafa7a
04-30-2015, 19:41
Въпрос:
Рафа, какво за теб е Да Седнеш на Стола?
(ако ще пуснеш шегичка за прекия смисъл, да кажа че е в преносния смисъл въпроста)

Това е голяма чест за мен, още от Ноември месец мечтая някой ден да събера достатъчно level че да седна. ;д

Lilanda
04-30-2015, 19:42
Какво имаш предвид под работа тогава? :Д
Много буквално ми отговаряш за хвалбата /а и не само/, защо не опиташ да отговориш как ти го чувстваш?
Ето я песничката: https://www.youtube.com/watch?v=JORPdRUJ-OE
Какво ще рече отговора на последния ми въпрос? ;с

hheh
04-30-2015, 19:44
^да ама той наистина имаше в предвид преносния смисъл на думата рафа :D

Имаш ли много приятели?

Прекарваш ли много време навън, или си като повечето от своето поколение, прекарващи по голямата част от деня пред компютъра? / не че и аз съм ги нямал тия моменти де, в WOW, хахаха/

Rafa7a
04-30-2015, 19:47
Какво имаш предвид под работа тогава? :Д
Много буквално ми отговаряш за хвалбата /а и не само/, защо не опиташ да отговориш как ти го чувстваш?
Ето я песничката: https://www.youtube.com/watch?v=JORPdRUJ-OE
Какво ще рече отговора на последния ми въпрос? ;с

1. В момента не ми работи компютъра, но обикновено чета много за програмните езици и уча теория, че в бъдеще да ми е по-лесно. Помагам за развиването на един форум и така..

2. Ами честно да ти кажа според мен в много от случаите хвалбата е излишна, според мен нещата в повечето случаи трябва да се запазят за себе си, защото например като се похвалиш с нещо, което човека пред теб не може да си го позволи, на него му става някак гадно. Но разбира се и аз се хваля както всеки един друг човек. Не знам дали отговора ми беше ббуквален или не. ;д
3. Нали въпроса беше за слабите ми черти или не съм те разбрал правилно? ;д

Rafa7a
04-30-2015, 19:49
^да ама той наистина имаше в предвид преносния смисъл на думата рафа :D

Имаш ли много приятели?

Прекарваш ли много време навън, или си като повечето от своето поколение, прекарващи по голямата част от деня пред компютъра? / не че и аз съм ги нямал тия моменти де, в WOW, хахаха/

1. Много приятели - не, много познати - да.

2. Напоследък нямам много време за излизане, защото уча за изпити. Иначе обичам да излизам, отивам, сядам на брега на Дунава и гледам небето. :)

Lilanda
04-30-2015, 19:51
Нали въпроса беше за слабите ми черти или не съм те разбрал правилно? ;д
Мда, но ще ти кажа по-ясно защо те попитах какво ще рече отговорът ти:

Питам те за силните и слабите черти *в характера ти* и ти ми "отговаряш характера" ми и за двете. Затова ти и казах да не отговаряш буквално на въпросите, иначе няма да се задържиш дълго на стола. ;с

LoadRunner
04-30-2015, 19:52
Иначе обичам да излизам, отивам, сядам на брега на Дунава и гледам небето. :)

през деня или вечерта?

LoadRunner
04-30-2015, 19:53
иначе няма да се задържиш дълго на стола. ;с

тя била експерт по задържане на стол

Lilanda
04-30-2015, 19:54
тя била експерт по задържане на стол

Аз от личен опит му го казвам просто. :Д

Rafa7a
04-30-2015, 19:54
Мда, но ще ти кажа по-ясно защо те попитах какво ще рече отговорът ти:

Питам те за силните и слабите черти *в характера ти* и ти ми "отговаряш характера" ми и за двете. Затова ти и казах да не отговаряш буквално на въпросите, иначе няма да се задържиш дълго на стола. ;с

Самият ми характер си е слаба и силна част. Иначе една от слабите страни на характера ми е това, че понякога съм голям инат. А силната страна е, че винаги помагам на всеки с каквото мога, което понякога не е много добра идея. :)

fanton1
04-30-2015, 19:56
не че и аз съм ги нямал тия моменти де, в WOW, хахаха/
В кои сървар си играл/играеш ?

Рафчо харесва ли ти да ти викам така ?
На колко години си ?
Според теб годините важни ли са ?
Твоя голяма мечта ?
Имаш ли куче/котка ?

Rafa7a
през деня или вечерта?

През деня.

hheh
пушиш ли ?

напивал ли си се ?

защо толкова мн си се притеснил за тези изпити? В какво училище искаш да влезеш?

LoadRunner
04-30-2015, 20:00
Иначе една от слабите страни на характера ми е това, че понякога съм голям инат. А силната страна е, че винаги помагам на всеки с каквото мога, което понякога не е много добра идея. :)

Май си разменил силната си със слабата си страна.
Иначе е по- лошо че го мислиш в твоя вариант.

Rafa7a
04-30-2015, 20:01

Рафчо харесва ли ти да ти викам така ?
На колко години си ?
Според теб годините важни ли са ?
Твоя голяма мечта ?
Имаш ли куче/котка ?

1. Да :)
2. 14
3. Не. Възрастта не трябва да е определяща нито във връзките, нито в приятелството. Хората, с които споделям най-много са с от 5 до 20 години по-големи от мен. :)
4. Не обичам да мечтая. Винаги съм гледал реално на нещата, поставям си цел и или я постигам, или не. Иначе много искам да бъда на мач на Челси. :)
5. За жалост - не, родителите ми не искат.

Lilanda
04-30-2015, 20:01
Май си разменил силната си със слабата си страна.
Иначе е по- лошо че го мислиш в твоя вариант.

:lol:

DisappointedDreamer
04-30-2015, 20:03
Кои са тези от 5 до 20 години по-големи от теб?
Защо с тях, а не с някой връстник?

Много си мъничък :с

Rafa7a
04-30-2015, 20:03
пушиш ли ?

напивал ли си се ?

защо толкова мн си се притеснил за тези изпити? В какво училище искаш да влезеш?

1. Пробвал съм, по-отвратително нещо няма.
2. За разлика от повечето ми набори, мразя алкохола. :)
3. Не знам, знам, че не са те най-важните изпити през живота ми, но съм мнпмного притеснен. Иначе искам да вляза в Английската Гимназия в Русе. :)

LoadRunner
04-30-2015, 20:04

Брат му, майка му и баща му ;d

lunacy
04-30-2015, 20:05
Иначе обичам да излизам, отивам, сядам на брега на Дунава и гледам небето. :)

ehe, там е хубаво

въпросите: та в това Русе колко мола направиха последно?
в един от моловете... нямам спомени колко въобще са, имаше/има някакъв азиатски ресторант, където правеха/правят паниран сладолед. много е хубав, опитвал ли си го?
КЪДЕ ЖИВЕЕШ В РУСЕ-ТО?

Rafa7a
04-30-2015, 20:06
Защо с тях, а не с някой връстник?

Много си мъничък :с

Различни хора, с които съм се запознал в интернет пространството. С ръка на сърцето казвам, че тези хора са невероятни, винаги са ми помагали. Няма значение дали ще е заради някое момиче или нещо друго, те винаги са били "до мен. С тях споделям повече отколкото с всеки друг. А с нашите почти не споделям. :)

Lilanda
04-30-2015, 20:06
Не знам, знам, че не са те най-важните изпити през живота ми, но съм мнпмного притеснен. Иначе искам да вляза в Английската Гимназия в Русе. :)

Само ще ти кажа, че и аз бях изключително притеснена, цяла година ходих на уроци и по БЕЛ, и по математика и накрая осъзнах, че гимназията няма абсолютно никакво значение. Университета ти е много по-важен, пък ти ако си учиш по принцип, ще си учиш в каквато и гимназия да си.

Казвам ти го защото познавам много готини и интелигентни хора, които са учили/учат в кофти гимназии, и кофти хора, които учат в елитни гимназии. ;д

hheh
04-30-2015, 20:07

играл съм в адски много сървари, но най вече молтен(Sargeras / Neltharion) и близз(Sylvanas)

4. Не обичам да мечтая. Винаги съм гледал реално на нещата, поставям си цел и или я постигам, или не. Иначе много искам да бъда на мач на Челси. :)

към мн грешен отбор си се ориенирал :Д

Corb1225
04-30-2015, 20:07
Рафиня :cool:, честита ви титла.

От кога си фен на Челси?
Кой ти е любимия футболист?
Какво мислиш за Моуриньо? Би ли го заменил за някой с по-атрактивен стил?

Към коя групировка :D в училище се причисляваш(зубъри, готини, хулигани, т.н.)?
Какво обичаш най-много да ти сготви мама ;Д?
Какво работят мама и тати?
Песен или стихче? :lol:

Lilanda
04-30-2015, 20:11
Моля ти се, изтрий си по най-бързия начин адреса и го обясни по друг начин, че ще те набия. Такава информация не се дава във форум....

Rafa7a
04-30-2015, 20:12
Рафиня :cool:, честита ви титла.

От кога си фен на Челси?
Кой ти е любимия футболист?
Какво мислиш за Моуриньо? Би ли го заменил за някой с по-атрактивен стил?

Към коя групировка :D в училище се причисляваш(зубъри, готини, хулигани, т.н.)?
Какво обичаш най-много да ти сготви мама ;Д?
Какво работят мама и тати?
Песен или стихче? :lol:

Благодаря! :D
1. От 16 март 2010, след загубата с Интер.
2. Всичките са ми любими, но най-много ми харесва Джон Тери. :)
3. Арогантен типаж, сериозен, но понякога на пресконференции пресконференциите пуска добри шегички. Не бих го заменил за никой друг треньор.
4. Към никоя. На моменти мога да бъда зубъра, на моменти готиния, забавния, но най-много според мен клоня към последното.
5. Палачинки.
6. Имаме два магазина, единия от ония Левчета, там работят мама и баба, и един магазин за Автомобилни части и ГСМ аксесоари, там работят татко и дядо. :)
7. Песен.

Rafa7a
04-30-2015, 20:14
ehe, там е хубаво

въпросите: та в това Русе колко мола направиха последно?
в един от моловете... нямам спомени колко въобще са, имаше/има някакъв азиатски ресторант, където правеха/правят паниран сладолед. много е хубав, опитвал ли си го?
КЪДЕ ЖИВЕЕШ В РУСЕ-ТО?

Май имаме 3, но работи 1.
Живея близо до Борисова.

LoadRunner
Имаш ли картова сметка, и дебитна карта?

hheh

Искаш да ми кажеш, че масово на твоите години се напиват ?

П.С. брат ми е на твоите години, затова ми е интересно как мислиш, пък той не иска да ми споделя вече мн мн :Д

Rafa7a
04-30-2015, 20:15
Моля ти се, изтрий си по най-бързия начин адреса и го обясни по друг начин, че ще те набия. Такава информация не се дава във форум....

Готово. :D

Lilanda
04-30-2015, 20:16
Готово. :D

А така! И недей да правиш повече такива глупости. ;3

DisappointedDreamer
Внимавай какво споделяш и с кого, наистина.

Срещал ли се с тези хора ИРЛ?
Мислиш ли, че има значение?
Защо не споделяш с родителите си?
Причина - пубертет?

Rafa7a
Искаш да ми кажеш, че масово на твоите години се напиват ?

П.С. брат ми е на твоите години, затова ми е интересно как мислиш, пък той не иска да ми споделя вече мн мн :Д

Масово не, но например гледам няколко набора се тагват постоянно по дискотеки и се чудя какво мислят родителите им. ;д

Rafa7a
Имаш ли картова сметка, и дебитна карта?

Не. ;д

LoadRunner
04-30-2015, 20:17
Жалко че си изтри адреса, щях да те карам да ми кажеш на ваще пълните имена както и ЕГНтата и пиновете на картите им защото щях да те накарам да им ги откраднеш и да ми ги пратиш по еконта :/

lunacy
04-30-2015, 20:18
Имаме няколко мола, от които май само 1 работи. Този сладолед не съм го опитвал.
Иначе живея нс улица "", но е временно. :)

и аз имам спомени че само един работеше, да

нямаше нужда да бъдеш толкова подробен; исках нещо ориентировъчно С:

Rafa7a
04-30-2015, 20:19
Внимавай какво споделяш и с кого, наистина.

Срещал ли се с тези хора ИРЛ?
Мислиш ли, че има значение?
Защо не споделяш с родителите си?
Причина - пубертет?

Внимавам, но тези хора са много различни.
Иначе
1. За сега не, но лятото може би.
2. Не. :)
3. Просто родителите ми са друг тип хора, има много неща, като например нещо за някое момиче, за някакъв проблем с приятели и така, които никога не бих споделил с тях. :)
4. Май да, не съм сигурен. :)

hheh
04-30-2015, 20:19
Масово не, но например гледам няколко набора се тагват постоянно по дискотеки и се чудя какво мислят родителите им. ;д

Вие сте на 14, какви дискотеки?

Какво мислиш за чалгата? С какво тя е по лоша от Димчо, Килата, Криско който пеят за наркотици?

Въпроса е само към Рафа защото ми е интересно какво ще каже, не го възприемайте като въпрос към всички, плс :Д

Rafa7a
04-30-2015, 20:22
Вие сте на 14, какви дискотеки?

Какво мислиш за чалгата? С какво тя е по лоша от Димчо, Килата, Криско който пеят за наркотици?

Въпроса е само към Рафа защото ми е интересно какво ще каже, не го възприемайте като въпрос към всички, плс :Д

1. Не я слушам, не ми харесва, но нямам нищо против хората, слушащи този стил музика.
2. Не слушам Килата и Криско, те са ми по-противни от чалгата. ;д

tuzaro
04-30-2015, 20:24
Според теб има ли?

LoadRunner
04-30-2015, 20:25
Според теб има ли?

ИМА БЕЕ :Д АМА НЕ И ТУКА

Юлиян
04-30-2015, 20:26
2. За разлика от повечето ми набори, мразя алкохола. :)
3. Не знам, знам, че не са те най-важните изпити през живота ми, но съм мнпмного притеснен. Иначе искам да вляза в Английската Гимназия в Русе. :)

Рафа брат ти сиг си пробвал тежки цигари ;) то несе прави така. Почва се с леки и после пуши тежките :)

LoadRunner
04-30-2015, 20:29
Рафа брат ти сиг си пробвал тежки цигари ;) то несе прави така. Почва се с леки и после пуши тежките :)

Къде си беее кобра
Няма ли да сядаш вече???

Rafa7a
04-30-2015, 20:30

Пробвах най-леките, не ми харесва и толкова. Щом на теб ти харесват, пуши си. :)

tuzaro
04-30-2015, 20:30
И аз искам да седна и да ме питат само интелектуални въпроси, не просташки

Lilanda
04-30-2015, 20:47
И аз искам да седна и да ме питат само интелектуални въпроси, не просташки
На простак просташки въпроси.

/Извинявай ако те бъркам с някого другиго, ама май не те./

hheh
04-30-2015, 20:53
Юлиян пушача слушай, той ги разбира тия работи

след тебе не питай кой ще сяда, ами направо слагай набора си

tuzaro
04-30-2015, 20:56
На простак просташки въпроси.

/Извинявай ако те бъркам с някого другиго, ама май не те./

На просташките с лекота мога да отговоря, за тва искам нещо друго за да се потрудя

Lilanda
04-30-2015, 20:57
след тебе не питай кой ще сяда, ами направо слагай набора си

Ооооооо плс, недей...

Чакаме отговор от тиренцето.

Lilanda
04-30-2015, 20:57
На просташките с лекота мога да отговоря, за тва искам нещо друго за да се потрудя

В такъв случай те разбирам и оценявам искането ти. ;д

Rafa7a
04-30-2015, 21:01
Вълната от въпроси свърши ли? ;д

Lilanda
04-30-2015, 21:01

Told ya. ;//

tuzaro
04-30-2015, 21:02
14-годишните трябва да спят по това време

Rafa7a
04-30-2015, 21:04
14-годишните трябва да спят по това време

След малко ще си легна, че нещо не ми се спи. ;д

102
04-30-2015, 21:04
не знам ти къв 14 годишен си бил ама ;д

tuzaro
04-30-2015, 21:06
Лягай, че сега почват забранените програми

Lilanda
04-30-2015, 21:06
не знам ти къв 14 годишен си бил ама ;д

Със сигурност не като Рафчо. :Д

Corb1225
04-30-2015, 21:07
Уж Рафата е на стола, а някои други хора отговарят на повече въпроси в темата. Да видим дали тези някои ще се познаят *намиг* ;Д.

102
04-30-2015, 21:07
така е
раф4о ми се вижда интелижанс

Lilanda
04-30-2015, 21:08
Уж Рафата е на стола, а някои други хора отговарят на повече въпроси в темата. Да видим дали тези някои ще се познаят *намиг* ;Д.

*намиг*

Rafa7a
04-30-2015, 21:09
На Раф4о му харесва да му викат така. ;д

tuzaro
04-30-2015, 21:10
Рафчо звяра

lunacy
04-30-2015, 21:15
на Текето ходиш ли? :Д

любимо място в Русе?

LoadRunner
04-30-2015, 21:15
Ооооооо плс, недей...

Чакаме отговор от тиренцето.

Told ya. ;//

Чакай Ма оу, ти ли ще кажеш?
Другите по една седмица стоят, и той ще стои 1 седмица като сте го избрали.
Той сега няма време да отговаря, разбра ли?

Corb1225
04-30-2015, 21:17
Рафчо, имаш ли пижама на меченца? ;Д
Обичаш ли понита?

Чудя се какво да те питам ;Д.

tuzaro
04-30-2015, 21:18
Гледал ли си българският филм Баш майстора фермер?

LoadRunner
термосче имаш ли?

LoadRunner
а две?

Rafa7a
04-30-2015, 21:19
на Текето ходиш ли? :Д

любимо място в Русе?
1. Не. ;д
2. Всички спокойни места, където минават малко хора, но може би в краищата на парка и брега на Дунава.

Rafa7a
04-30-2015, 21:20
Рафчо, имаш ли пижама на меченца? ;Д
Обичаш ли понита?

Чудя се какво да те питам ;Д.

1. Не, имам на понита.
2. Обожавам ги. ;д

Rafa7a
04-30-2015, 21:20
Гледал ли си българският филм Баш майстора фермер?

Ноуп.

Rafa7a
04-30-2015, 21:21
а две?

Даже три. ;д

tuzaro
04-30-2015, 21:21
Ноуп.

Утре да го гледаш, и без тва няма да ходиш на даскало там има един Рафаело

Юлиян
04-30-2015, 21:22
Пробвах най-леките, не ми харесва и толкова. Щом на теб ти харесват, пуши си. :)

С ваше позволение сър :D

Rafa7a
04-30-2015, 21:24
Утре да го гледаш, и без тва няма да ходиш на даскало там има един Рафаело

Задължително! ;д

tuzaro
04-30-2015, 21:24
И в Билата до нас има бонбони Рафаело, значи утре мога да отида и да ги взема безплатно, така ли? ;д

Пробвай ама едва ли

Corb1225
04-30-2015, 21:25
Аз пък искам принцеса Сладкодъвка(lunacy) ;Д на стола, като изтече мандата на Рафчо след няколко дни.

RosaCalvaria
04-30-2015, 21:26
Да се разпиша в темичката и аз с няколко въпроса :D

Тааа... Рафи, тренираш ли нещо и придържаш ли се към здравословният начин на живот?
Кое е любимото ти място, което си посещавал?
А къде искаш да живееш след време? В България или някъде в чужбина?
Защо точно информационни технологии? С какво те влече толкова? Как се запали по компютрите?
Имаш ли tumblr? :D
С какво се занимаваш в свободното си време?
Кое беше последното смело и/или вълнуващо нещо, което направи? :)

Lilanda
04-30-2015, 21:27
Задължително! ;д

Ама наистина задължително! Филмът е страхотен.

tuzaro
04-30-2015, 21:27
рафчо може да не слушаш чалга ама в някои песни има изключително голям смисъл. Поздрав.
https://www.youtube.com/watch?v=VaoZK1nLoDs

hheh
04-30-2015, 21:31
хааххаахха тузаро, още от едно време ме пръскаш :Д:Д

има смисъл в някой песни, така е :Д

lunacy
04-30-2015, 21:31
Аз пък искам принцеса Сладкодъвка(lunacy) ;Д на стола, като изтече мандата на Рафчо след няколко дни.

аве ей!

LoadRunner
04-30-2015, 21:32
"какъв изтънчен вкус, каква класа!" хаха

Lilanda
04-30-2015, 21:34

Тъкмо да те заям и ти изтри другото. ;с

Rafa7a
04-30-2015, 21:35
Да се разпиша в темичката и аз с няколко въпроса :D

Тааа... Рафи, тренираш ли нещо и придържаш ли се към здравословният начин на живот?
Кое е любимото ти място, което си посещавал?
А къде искаш да живееш след време? В България или някъде в чужбина?
Защо точно информационни технологии? С какво те влече толкова? Как се запали по компютрите?
Имаш ли tumblr? :D
С какво се занимаваш в свободното си време?
Кое беше последното смело и/или вълнуващо нещо, което направи? :)

1. В момента не тренирам, но от лятото се стягам.
2. Хмм не мога да кажа точно името, но в Армения бях за няколко дена в едно село точно до една планина, беше много хубаво! :)
3. Още не съм решил точно, може би в Англия. :)
4. Не мога да кажа, просто с много следене на няколко форума научих много неща за компютрите и Мобилните Операционни Системи.
5. Имам, но не влизам. :D
6. Чета книги и слушам музика.
7. В последните месеци май нищо смело или вълнуващо не съм правил. ;д

tuzaro
04-30-2015, 21:35

В повечето има смисъл, само трябва внимателно да се заслушаш. А уж никой не я слуша...

Rafa7a
04-30-2015, 21:36
рафчо може да не слушаш чалга ама в някои песни има изключително голям смисъл. Поздрав.
https://www.youtube.com/watch?v=VaoZK1nLoDs

Утре ще я чуя ;д

pac0line
Еее какъв беше този кратък стол 2 дена беее, пак изтървах, не си зададох въпросите към дъгичка :д

м/у другото next week ще съм си във Варна, т.е. ще ми е скучно и мога да поседна на този стол

Corb1225
аве ей!
Не се приемат протести ;Д.

hheh
04-30-2015, 21:37
В повечето има смисъл, само трябва внимателно да се заслушаш. А уж никой не я слуша...

Всички слушат чалга, повярвай ми в това съм се убедил :Д
е да ретро чалгата е далеч по смислена но все пак :д

tuzaro
04-30-2015, 21:40
Естествено че всички слушат, все пак сме на балканите, ама някой хора не могат да го осъзнаят

LoadRunner
04-30-2015, 21:43
Естествено че всички слушат, все пак сме на балканите, ама някой хора не могат да го осъзнаят

има разлика между слушане и слушане
аз слушам само по дискотеки
сам никога не се е случвало за повече от 5 минути няма и да се случи, което значи че не слушам чалга, като пример да ти го дам

tuzaro
04-30-2015, 21:46
има разлика между слушане и слушане
аз слушам само по дискотеки
сам никога не се е случвало за повече от 5 минути няма и да се случи, което значи че не слушам чалга, като пример да ти го дам

Ама в дискотеките слушаш нали, значи слушаш! Аз не мога да ги разбера някои хора като кажат аз чалга не слушам, все едно в чалгата има нещо лошо... Аз пък слушам, и гръцко и сръбско тва прави ли ме няква по низша класа??

tireheb
04-30-2015, 21:47
да :О

hheh
04-30-2015, 21:50
подкрепям и двама ви, обаче това, че не слушаш чалга увас не значи, че не я слушаш

аз също не я слушам сам унас, имам доста любими груби който са далеч от чалгата, обаче никой българин не може да ми каже, че не слуша чалга

Corb1225
04-30-2015, 21:52
И аз съм слушал чалга преди, и кючеци съм играл, ама вече съм на пълна безчалгова диета ;Д.

Rafa7a
04-30-2015, 21:54
И от горещ стол това стана тема, в която се обсъжда кой слуша и кой не слуша чалга. ;д

tuzaro
04-30-2015, 21:55
Кво ти пука, форона отдавна не е това което беше

tuzaro
04-30-2015, 22:10
Заспахте ли майна

lunacy
04-30-2015, 22:11
Rafa7a;

автори, които ти допадат?

последната /книга/диск/авторско произведение, което си купи?

Auriss
05-01-2015, 04:50
обаче никой българин не може да ми каже, че не слуша чалга
не ходя по заведения и не гледам телевизия => няма къде да ме насилят да слушам тази циганска музика.

Rafa7a
05-01-2015, 05:13
Rafa7a;

автори, които ти допадат?

последната /книга/диск/авторско произведение, което си купи?

1. Стивън Кинг
2. Последна книга - "Пътят" на Кормак МакКарти, диск - не съм си купувал диск от както бях в детската, но доколкото помня май си бях купил диск на Yu-Gi-Oh, авторско произведение не помня. ;д

Dagichka
05-01-2015, 07:29
Еее какъв беше този кратък стол 2 дена беее, пак изтървах, не си зададох въпросите към дъгичка :д
може да ме питаш на лични, ако нещо, ама реших, че ставам досадна вече 2 дни :cool:

Рафчо, имаш ли си термосче наистина?
любима напитка?
а храна?
имаш ли брат/сестра?
помниш ли си сънищата? разкажи един
любим сезон?
имаш ли си гадженце?
май ти се занимаваше с фотография, покажи ни някоя твоя любима снимка ^^
какво мислиш за форума?
защо се регистрира в него?

Rafa7a
05-01-2015, 08:18
може да ме питаш на лични, ако нещо, ама реших, че ставам досадна вече 2 дни :cool:

Рафчо, имаш ли си термосче наистина?
любима напитка?
а храна?
имаш ли брат/сестра?
помниш ли си сънищата? разкажи един
любим сезон?
имаш ли си гадженце?
май ти се занимаваше с фотография, покажи ни някоя твоя любима снимка ^^
какво мислиш за форума?
защо се регистрира в него?

1. Не. ;д
2. Бананов шейк
3. Палачинки.
4. Да, малка сестра.
5. Случвало ми се е да сънувам един и същи сън три пъти. Иначе вечерта сънувах целия ни Випуск и как се разделяме, как сме на лагер в Албена и е последната вечер и на следващия ден се връщаме в Русе и повече нямаше да сме заедно. Събрали ли сме се всички и уж отиваме на дискотека. Там едно момиче ми казва, че ме харесва и тъкмо, когато щяхме да се целунем алармата ме събуди. Макар, че в реалния живот не харесвам това момиче, в този момент ми стана много гадно, че не е реално това. :)
6. Лятото. Обичам летните вечери. :)
7. Не. :)
8. Обичам да снимам, макар, че не ми се получава много. Ето всички мои снимки. :)
http://1drv.ms/1anaAdo9.
Само да кажа, че снимам с телефон.
9.Форумчето е много хубаво. Гледам да имам добри отношения с всички, макар, че с някои хора не се получава.
10. Регистрирах се просто ей така, но започнах да го посещавам често и да търся съвети в началото на месец февруари за едно момиче и съфорумниците тука ми помогнаха много. :)

anonymous908491
05-01-2015, 10:35
Какво ползваш вместо термос ?

Rafa7a
05-01-2015, 11:28
Какво ползваш вместо термос ?

Хм труден въпрос, искам помощ от публиката!

Dagichka
05-01-2015, 12:50
изпитвайте нужното уважение към термосите, ей! :д
нещо линка със снимките не се отваря ^^

днес какво ще правиш?
слънчево ли е при теб? (буквално и метафорично питам :д)
как се разбираш със сестра ти, на колко е, много ли те закача?
а с баба и дядо близък ли си?
кога за последно беше тъжен и защо?
харесва ми, че не слушаш криско и другите известни "рап" звезди у нас, но запознат ли си с наистина качествения бг рап, слушал ли си атила, фарс, жлъч, so called crew, leshper art crew, фог, нокаут, спенс и тн?
кога спря да вярваш в дядо коледа?

Corb1225
05-01-2015, 13:31
Като започнете с това "наистина качествения рап" и ми се повдига. Не може всички хора да харесват само рап със смислени текстове, има такива, които залагат и на здравия бийт. Аз, като фен на трап музиката(и рапа естествено), мога да потвърдя. Не че съм хукнал да слушам Криско и килата, ама Криско има доволни бийтове и не са му лоши песните. Сега килата органически не го понасям, ама тва е друг въпрос ;Д.

П.С. Не искам да започвам спор, просто си казах мнението, така че не е нужно да ми отговаряте.

Rafa7a
05-01-2015, 13:33
изпитвайте нужното уважение към термосите, ей! :д
нещо линка със снимките не се отваря ^^

днес какво ще правиш?
слънчево ли е при теб? (буквално и метафорично питам :д)
как се разбираш със сестра ти, на колко е, много ли те закача?
а с баба и дядо близък ли си?
кога за последно беше тъжен и защо?
харесва ми, че не слушаш криско и другите известни "рап" звезди у нас, но запознат ли си с наистина качествения бг рап, слушал ли си атила, фарс, жлъч, so called crew, leshper art crew, фог, нокаут, спенс и тн?
кога спря да вярваш в дядо коледа?

1. Ами след малко ще излизам на среща с едно момиче, но "приятелска" среща. ;д
2. Навън е слънчево, ама отвътре - на приливи и отливи.. ;д
3. Със сестра ми не се разбирам много, много се закачаме. На 9 години е. ;д
4. Да, макар, че последните месеци много ме дразнят, какво всичко/и друго/и
5. По принцип аз съм човек, който много рядко се усмихва, имам по-тежък характер и почти винаги създавам впечатление, че съм тъжен и мрачен. Но то донякъде си е така, проблемите, които имам напоследък не ми дават възможност да се усмихна и да гледам към живота от хубавата му страна. Причините са много - момичета, "приятели" и т.н. :)
6. Повечето съм ги слушал, но предимно слушам F.O., Qvkata DLG, 42, Ъпсурт, Над Закона и т.н.
7. Не вярвам в него от 8-9 годишен. :)

П.П.: Не знам линка защо не се отваря. Я пробвай пак. :)
http://1drv.ms/1anaAdo

lunacy
05-01-2015, 13:35
^^ вече работи

galaxy29
05-01-2015, 13:42
ахахаахах ... всезнайковци, не си пробутвайте плосковатите музикални разбирания на детето, плийс ... рафи, аз ще те науча ко да слушаш.. ако искаш ;/

Rafa7a
05-01-2015, 13:43
ахахаахах ... всезнайковци, не си пробутвайте плосковатите музикални разбирания на детето, плийс ... рафи, аз ще те науча ко да слушаш.. ако искаш ;/

Ама аз съм доволен от избора си. Но добре, на ЛС ми кажи какво да слушам, ще се опитам 3 дена да издържа само с този стил. ;д

skate
05-01-2015, 13:50
Криско има доволни бийтове Надали са негови бийтовете,ама както и да е....и на мен не ми се спори
Рафа разкажи нещо любопитно за Армения и арменците като цяло

Andjyy
05-01-2015, 14:57
мога да поседна на този стол

съгласна съм :)

Dagichka
05-01-2015, 14:57
галаксино, не му казвам какво да слуша, а просто да се запознае с нещата, за да ги разграничава.. факти просто.
рапът е част от хип хопа, който е доста значим и смислен в своята същност, а не в изкривените представи с представители като криско обаче.. точно тази тема ми е много болна, но няма да я захващам, ще си ям шоколада и ще си слушам gravediggaz, който знае - знае.

дам, и аз съм за Пацо после ^^ Анджи, ти не искаш ли след него

tireheb
05-01-2015, 15:35
Ама аз съм доволен от избора си. Но добре, на ЛС ми кажи какво да слушам, ще се опитам 3 дена да издържа само с този стил. ;д

не я слушай лол, не си ли виждал кви неща поства в темата за музика

lunacy
05-01-2015, 15:40
^ da

1. Стивън Кинг

защо?

: :

LoadRunner
05-01-2015, 18:07
рафи, аз ще те науча
а тъй
вземи си кака
да те отрака

tuzaro
05-01-2015, 18:11
Филма гледа ли го?

Rafa7a
05-01-2015, 19:27
Рафа разкажи нещо любопитно за Армения и арменците като цяло
Хмм.. Арменците първи са приели християнството. Арменските кайсии за арменците е като киселото мляко за българите, т.е. както българското кисело мляко е най-вкусно, така и арменските кайсии са най-вкусни. И така.. ;д

Rafa7a
05-01-2015, 19:29
^ da

защо?

: :

До сега съм прочел само две негови книги, но много ми харесва начина му на писане. Когато започва да характеризира нещо в книгата си, после като видя този предмет в реалния живот, веднага си представям неговата характеристика. :)

Rafa7a
05-01-2015, 19:29
Филма гледа ли го?

Не ми работи компютъра, след няколко дена ще го гледам. ;д

tuzaro
05-01-2015, 19:46
Гадже имаш ли?

Rafa7a
05-01-2015, 19:49
Гадже имаш ли?

Не, за сега. ;д

anonymous908491
05-01-2015, 19:55
Нали Д. и Т. те харесват, защо не тръгнеш с някой от тях ?

tuzaro
05-01-2015, 19:58
По добре и с двете

anonymous908491
05-01-2015, 19:59
По добре и с двете

Двамата*

Rafa7a

Нужно ли беше да ми напомняш са тях докато ям? Започна да ми се гади.. ;д

Lilanda

anonymous908491
05-01-2015, 20:00
След като са единствените желаещи, ще трябва да го преглътнеш.

Rafa7a
05-01-2015, 20:03
След като са единствените желаещи, ще трябва да го преглътнеш.

Ем за жалост да, не съм магнит за мацки като теб..

tuzaro
05-01-2015, 20:03
с двама не може, по добре с две

anonymous908491
05-01-2015, 20:04
Ем за жалост да, не съм магнит за мацки като теб..

Лиланда май се ориентира към агнешко, а и тя си те харесва.

с двама не може, по добре с две

От двама е по-добре и една, но при липса на желаещи, ще трябва да се задоволи с тях.

Rafa7a
05-01-2015, 20:06
но при липса на желаещи, ще трябва да се задоволи с тях.
От къде си толкова сигурен, че няма желаещи?

tuzaro
05-01-2015, 20:08
Сестра имаш ли

anonymous908491
05-01-2015, 20:09
От къде си толкова сигурен, че няма желаещи?

Ако имаше, щеше ли да се дразниш, че момчета те свалят ?

Rafa7a
05-01-2015, 20:10
Сестра имаш ли

Да. ;д

anonymous908491
05-01-2015, 20:12
Да. ;д

На колко години е ?

Lilanda
На колко години е ?

Тъкмо като за теб.

Rafa7a
Ако имаше, щеше ли да се дразниш, че момчета те свалят ?

Не знам какво трябва да отговоря тука, знам, че се шегуваш, но да кажа, че НЕ МЕ СВАЛЯТ, че са не си помислят нещо друго. ;д

tuzaro
Ама Русе много далече майна....

Rafa7a
05-01-2015, 20:13
На колко години е ?

Като от годините ти извадим 40 и прибавим 4, ще получим възрастта.

LoadRunner
05-01-2015, 20:15
те вашите били големи палавници

anonymous908491
05-01-2015, 20:16
Не знам какво трябва да отговоря тука, знам, че се шегуваш, но да кажа, че НЕ МЕ СВАЛЯТ, че са не си помислят нещо друго. ;д

Хубавото на това да имаш по-голяма сестра е, че има кой да те науча как да се целуваш.

Като от годините ти извадим 40 и прибавим 4, ще получим възрастта.

Значи е пълнолетна.

tuzaro
05-01-2015, 20:17
Не се ебавайте с момчето

Rafa7a
05-01-2015, 20:18
те вашите били големи палавници

http://www.reactiongifs.us/wp-content/uploads/2013/11/clapping_joker_batman_dark_knight.gif

Rafa7a
05-01-2015, 20:18
Не се ебавайте с момчето

Просто са си набелязали някой, който е три пъти по-малък от тях и избиват комплекси, нищо ново. :)

anonymous908491
05-01-2015, 20:20
Просто са си набелязали някой, който е три пъти по-малък от тях и избиват комплекси, нищо ново. :)

Може и да те харесваме, кой знае, щом съучениците ти толкова те свалят

Rafa7a
05-01-2015, 20:22
Може и да те харесваме, кой знае, щом съучениците ти толкова те свалят

Това, което правят съучениците ми, нито ти влиза в работата, нито нищо. Ако искат и серенада да ми направят, не те интересува. Откъде измисли тази глупост не знам..

tuzaro
05-01-2015, 20:22
Щом си на 14 значи си роден след 2000 година, как ти започва ЕГН-то?

anonymous908491
05-01-2015, 20:23
Това, което правят съучениците ми, нито ти влиза в работата, нито нищо.Откъде измисли тази глупост не знам..

Не е нужно да си измислям, ти сам споделяш неудобните неща, за нас остава само да се посмеем.

Rafa7a
05-01-2015, 20:24
Щом си на 14 значи си роден след 2000 година, как ти започва ЕГН-то?

2001 съм роден. ;д

Rafa7a
05-01-2015, 20:24
Не е нужно да си измислям, ти сам споделяш неудобните неща, за нас остава само да се посмеем.

Я ми цитирай това "неудобно" нещо!?

tuzaro
05-01-2015, 20:25
2001 съм роден. ;д

С 01 ли започва?

anonymous908491
05-01-2015, 20:25
Я ми цитирай това "неудобно" нещо!?

'Дойде един и ми каза, че Д. и Т. ме питат дали искам да съм им приятелка'

Rafa7a
05-01-2015, 20:26
С 01 ли започва?

Да. ;д

Rafa7a
05-01-2015, 20:27
'Дойде един и ми каза, че Д. и Т. ме питат дали искам да съм им приятелка'

Има ли смисъл да коментирам или не?

tuzaro
05-01-2015, 20:28
Да. ;д

Колко съм стар не е истина....

anonymous908491
05-01-2015, 20:28
Има ли смисъл да коментирам или не?

Ako си мълчиш, ще пиша вместо теб, след това по-трудно ще се измъкнеш.

Rafa7a
05-01-2015, 20:29
Ako си мълчиш, ще пиша вместо теб, след това по-трудно ще се измъкнеш.

Всички 40-45 годишни ергени ли сте с психични отклонения?

anonymous908491
05-01-2015, 20:30
Всички 40-45 годишни ергени ли сте с психични отклонения?

Мога да говоря само от мое име, тия младите на по 40 отговарят сами за себе си.

Auriss
05-01-2015, 20:31
стига му отговаря на тоя че се дразня да го чета, моля те

Rafa7a
05-01-2015, 20:33
стига му отговаря на тоя че се дразня да го чета, моля те

Лудия не се нуждае от внимание за да си говори сам, същия случай е с него. Ако ще и апокалипсис да дойде, всички ще се скрият в бункери, само той ще си седи у тях и ще говори със самия себе си във тийн форум.

anonymous908491
05-01-2015, 20:34
хахахах, ауриса прочете, че рафчо го свалят момчета и дойде да се пробва и той.

tuzaro
05-01-2015, 20:36
Верно ли има 45 годишни у форона

Rafa7a
05-01-2015, 20:37
Верно ли има 45 годишни у форона

Този над теб. Може и да сме го подмладили.

anonymous908491
05-01-2015, 20:39
Този над теб. Може и да сме го подмладили.

За ауриса, какво мислиш, има ли шанс да се съберете с него ?

Rafa7a
05-01-2015, 20:40
За ауриса, какво мислиш, има ли шанс да се съберете с него ?

Шанса ти да НЕ си на 45+ е по-голям.

tuzaro
05-01-2015, 20:40
За Теди Александрова кво ти е мнението?

anonymous908491
05-01-2015, 20:41
Шанса ти да НЕ си на 45+ е по-голям.

Значи ако съм, ще опиташ с него ?

LoadRunner
05-01-2015, 20:41

В тоя ред на мисли.
Рафа, представяш ли си да си пишеш с баща си тук а дори и да не подозираш за това? :D

anonymous908491
05-01-2015, 20:43
Рафа, представяш ли си да си пишеш с баща си тук а дори и да не подозираш за това? :D

А баща му как ще се почувства като прочете, че синът му е мечта за съучениците си ?

Rafa7a
05-01-2015, 20:43
Значи ако съм, ще опиташ с него ?

"Ако съм" ще рече, че си на 45+. Пробвай отново.

Rafa7a
05-01-2015, 20:44
В тоя ред на мисли.

Баща ми не е толкова възрастен. ;д

LoadRunner
05-01-2015, 20:44
Колко съм стар не е истина....

еми то е тъй
дърт козел млада върба лющи

anonymous908491
05-01-2015, 20:45
"Ако съм" ще рече, че си на 45+. Пробвай отново.

Зададох ти въпрос, отговори ми на него, тъкмо ауриса ще се усмихне.

Rafa7a
05-01-2015, 20:46
Зададох ти въпрос, отговори ми на него, тъкмо ауриса ще се усмихне.

Няма да опитам с него.

LoadRunner
05-01-2015, 20:47
Баща ми не е толкова възрастен. ;д

Corb1225
05-01-2015, 20:47
Рафчо, не се връзвай, щото ще ти дърпам ушите!

tuzaro
05-01-2015, 20:48
За Теди Александрова не видях нищо

anonymous908491
05-01-2015, 20:48
Няма да опитам с него.

Голямо шубе си, за това в училище те третират като момиче, освен останалите причини.
Дръж се като мъж или свиквай да те свалят мъже.

Rafa7a
05-01-2015, 20:50
За Теди Александрова не видях нищо

Не я знам ;д

tuzaro
05-01-2015, 20:51
Не я знам ;д

Като я видиш ще искаш да ти стане жена

Rafa7a
05-01-2015, 20:51
Голямо шубе си, за това в училище те третират като момиче, освен останалите причини.
Дръж се като мъж или свиквай да те свалят мъже.

Добре, като малък толкова много ли са те изолирали от обществото, че 30 години по-късно избиваш комплекси в тийн форум? Ще се обзалагам аз с някакъв 45 годишен дъртак за нещо, което не ми е от полза, ама хич.

anonymous908491
05-01-2015, 20:53
Ще се обзалагам аз с някакъв 45 годишен дъртак за нещо, което не ми е от полза, ама хич.

Не мисли за себе си, помисли за ауриса, той дойде да те защитава, защото си му симпатичен и имате еднакви влечения към своя пол.

LoadRunner
05-01-2015, 20:54
тийн форум?

Сигурен ли си че това което говориш е истина или се подлъга от името?
Ако в порносайтовете предлагаха лукчета, щеше ли да влизаш редовно?
(тва са истински въпроси за стола :D)

Rafa7a
05-01-2015, 20:55
Значи все пак ме мислиш за 45+, значи не харесваш ауриса като мъжка приятелка, иначе с радост щеше да се обзаложиш.

Мъжките приятелки са за такива като теб, мен повече не ме занимавай с глупостите си.

Rafa7a
05-01-2015, 20:55
Сигурен ли си че това което говориш е истина или се подлъга от името?
Ако в порносайтовете предлагаха лукчета, щеше ли да влизаш редовно?
(тва са истински въпроси за стола :D)

Хах. :D