.
Затворена тема
Страница 17 от 120 ПървиПърви ... 71314151617181920212767117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 2992
    Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Луда съм, ще откача просто.. не знам как успях да хлътна така точно по него, та той въобще не е мой тип. От години не съм го изпитвала това чувство. Мисля че съм влюбена, но не смея да го призная дори пред себе си, защото в същото време много ме е страх.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на paradosou
    Супер, очертава се да излизам след малко, ама първо трябва да привърша със спагетите :Д

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Днес ми беше хейтърско, та цял ден чистих и подреждах. Резултат: чистота до блясък и огромен чувал, пълен до горе, чакащ да достигне предназначението си. Надявах се да ми помине, но не би. Новият ми таргет са 500+ страници и след малко мисля да се залавям, поне да свърша някаква работа.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    намерихме песента, най-накрая ^_____^^ иначе се чувствам добре сега, много добре.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Голям фен Аватара на Slobbery
    Болна.....

~

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цял ден учих и сега даже не съм малко изморена,а и нямам търпение да става сутрин иии да си оправя косата,ако и този път не стане не незнам...Това черно ми разказа играта..
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Някакво щастливо ми е.

Супер фен Аватара на sladkalady
    Щастлива
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

anonymous708973
    Guest
    Начи... от нея се искаше да ми прати един-два документа, за да мога да си свърша работата. Чакам ги още точно 5 минути, след това никъде няма да ходя. Не че ми се ходи в тоя бахър някъде.

прозяваща се, изпълнена с желание за още сън..
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на Irti
    ^ Лягай да доспиваш ;]

Днес е много важен ден. Дам.

Разболявам се, да му се невиди. сА като ме боли гърлото даже един фас не мога да запаля.
    Поне успях да се наспя като хората, закусвах, мисля да си довърша конспекта, да се лакирам и после изчезвам с мойте на кафе.

anonymous708973
    Guest
    и-с-к-а-м п-а-к!!

Искам да го видя, да му се хвърля на врата и да му покажа колко го желая.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Защо вземат толкова глупави решения,днес беше учебен ден,а от вторник до четвъртък пак дървена...
    Иначе съм добре,въпреки че попремръзнах малко Оффф не ми харесва как реагирам всеки път щом го видя,нещо в мен трепва,а не искам...всъщност искам ама искам да е споделено

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Бахти студа.

Искаше ми се днес да поостана малко повече, но се наложи. Нямам търпение днес вечерта да си я чуя по сакйп, въпреки че цял ден бяхме заедно

Мега фен Аватара на mynichka
    Уморено ми е, и още се чувствам замръзнало, и той ме дразни...
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

това беше пълната пародия. игра на даскал и ученици. пълно разочерование просто, дразня се като се сетя.

Супер фен Аватара на Irti
    Скъсаха ме на изпита, ама и да паднем и да бием - пак ще се напием. За добро или за лошо българи сме ние!

След малко изчезвам и до другата дата за изпит ще се полива падението.

Умрях от нерви и много ме беше яд, ама после ми мина сравнително бързо.

Живота такъв, какъвто е...

Спрете земята - искам да сляза!

Мда , и мен ме скъсаха - много алкохол и малко курви обаче ми оправиха настроението.

Иначе се чудя дали да ходя към Пловдив и да ритам задници

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    В някакво себеразрушително настроение изпаднах...

Как може от седмици да знам и да не си седна на дупето да уча? Снощи беше последната възможност, ама нали съм пич, предпочетох да се наспя, че поне да съм яка сутринта, ако не друго.

Мноооооооооого бях набрала в петък, 'щото несправедливост след несправедливост се редяха, 'ма нали е it's a bright new day, та днес всичко взе да се нарежда, че даже ми се извиниха за допуснатата грешка, ти да видиш. Утре 10 часа, копеле, ще си кибича, от 9 сутринта до 19:30 вечерта, направо уошо ми става, като си помисля какъв бахър ще е сутринта. Всъщност, въобще не си представям как ще се надигна и ще изглеждам свежа като краставица. Най-вероятно цял ден ще преживявам на термос с кафе, цигари и за жалост, няма да мога да си позволя лукса, както тия дни, да изляза без грим, а ще трябва по ранна доба да ставам и ни жива, ни умряла да се рисувам и цапотя, и да удрям горещи молби от студа да не се напукам като китайска порцеланова ваза. Следва и нова отвратителна вълна(след вълна, след вълна) от -20 градуса Целзий, което ми разтреперва мартинките и ме навява към романтични мисли за миграция на юг, към един по-добър и най-важното - ТОПЪЛ свят.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Ахх много крив ден ми беше, но завърши готино.
    ^^^
    Бургас <3

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Още ми е много много мъчно за съседката. Цяла нощ сънувам кошмари.

Утре е Големия изпит. От него общо взето зависи дали ще избяга стипендията или не. Стискам си палци. Уж много знам, ама като знам колко се панирам на устни изпити...
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Съжалявам, че ще го кажа, ама никога не ми е било понятно това късане по изпити. Трябва съвсем нищо да не знаеш, че да имаш 2. А човек, който е ходил на лекции и има желание да разбере нещата, винаги ще намери начин да си научи и да изкара повече. Лично мое мнение, не обвързвам никого с него. Вярно е, че не съм студентка, но мисля, че съм права и няма да ми се промени мнението тогава.

Топличко ми е засега, ама тръпки ме побиват, като знам, че трябва да излизам и да чакам автобус. Супер благодарна съм, че живея на центъра и минават 3 автобуса и маршрутка, които ми вършат работа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си