- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Страх ме е. Не, направо съм ужасена.
Имам чувството, че няма никакво време.
Вземам си писалката и пергамента и се захващам със завещанието си...Ооо,и идея си нямах досега,че е възможно стомах да боли толкова-Уххх [X___x]
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
My poor baby, притеснено и тъжно ми е едновременно , а и утре е гадният понеделник!
maDamn
Страхотен ден *мляс мляс шоколад милка*
Повече такива слънчеви дни *мляс мляс*
Добре съм вече, бях адски бясна, но вече се оправихВидях си слънчицето и утре пак си го виждам в университета
Ще взема да си пусна и играта и хептен да си оправя кефа. И да трябва да си намеря някоя хубава книга, че като съм в нас ме хваща скуката, а в лекциите съвсем.
Неловко ми е. Такава дреболия, а ми влияе толкова зле.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Супер.Надявам се днес да успея да свършва всичко,което съм си набелязала.(:
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Изключително добре съм, утре е деня) Трябва да отида да разгледам за подарък за баба ми, 70години- юбилей. Радвам се, ще се съберем цялото семейство.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
разочарована и то адски много. толкова глупави грешки, направo малоумни грешки... поне времето на вън е някакво приятно и следобед има изглед за разходчица ^^.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Страхотноооо!!! За такова хубаво време не съм и мечтала ;]]
Излизам до банката, на разходка, после ще си декорирам стаята... отново.
А само как ми започна денят - събуждам се с махмурлук, отивам да правя кафе и цялата кухня е наводнена. Разсъних се набързо. Но с това слънце навън, не мога да си позволя да съм в лошо настроение. ^.^
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
КУР за Васев. Очилат педал! Разби ми нервите. Половин град ти е насъбрал, тъпако.
В 6 часа сут. се прибирах от нощна. Пих едно кафе и излязох по задачи. Цял ден из целия град. Похарчих сума пари. Видях се с 30 различни нахакани пендели. Висях по чакалните смърдящи на пор вдовец.
Свършени цигари, свършено гориво, скъсани нерви.
Не се знае, но и довечера се предполага, че ще съм на работа. Не съм спал още, а и няма да спя, защото след 20-30 мин пак ще изчезвам. Трябва да слизам чак до Петрич тези дни.
Всичко е във вода от този сняг и е мазало. Всичко се пързаля.
Ужас и срамни въшки!
Най-най-НАЙ шеметните дни бяха т'ва, думи нямам просто. Някакви супер невероятни неща ми се случваха, запознах се с ебати криминалните типове...
Изкарах си невероятна вечер, която надали ще се повтори, защото никога повече няма да се видим. Без имена, без телефони и прочее, безумно тегаво ми е в момента, но така е по-добре за всички.
По някое време ще подхвана учебника, понеже ме чака поредната безсънна нощ, а трябва с нещо да се разсейвам.
Смачкана съм, от 8 сутринта съм вън по курсове и училище, чак сега се прибирам. Умиииирам за почивка и сън, ама трябва да уча некви неща по немски :Д Не ми беше лош деня, като изключим умората...
Everything changes, but beauty remains ...
Супер! Научих нещо ново,а и ми казаха,че имам видим прогрес (не че не го знаех,де...) Сега се надъхвам за нещо нечувано ^________________^
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Ммм, пак съм притеснена...(гуш)
Иначе малко ми е гадно , ПМС ...ям като прасе цял ден , боли ме корем ...
maDamn
добре и мотивирана
с малко нотка на въпросителна.
но ще овладеем това.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Бодра и въодушевена.
Малко имам контролна по химия, ама карай.
Само се надявам да се окаже, че в петък няма лекции, за да се прибере още в четвъртък. Даноданоданоданодано!
Преди малко се прибрах от работа. Като дроб съм, защото от 48 часа не съм спал.
Ще поспя два часа и щя ходя да взема камиона на един приятел и отивам към Петрич.
Доволно. След хубава нощ последва хубава сутрин и се надявам за хубав ден. Времето е (почти) на моя страна. Сега остава и леличките по гишетата да са в добро настроение.
Ще опитам да превърна скучното обикаляне по институции в приятна разходка. Да видим дали ще ми се получи...
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote