- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Събота е! ^^ Кафенце и бисквитки са идеалната комбинация за започване на деня. Като се доразсъня, ще си взема един душ и изчезвам навън.
Мекициии и айряяяяян!! <3
Събота е, слънчево е, мен ме боли корем. Ще се надрусам стабилно с хапчета, щот' майка искала да ходим някъде си. От сума ти седмици се кани, точно днес реши да си изпълнява заканата. Ще видим. Ходи ми се, ама ако ме боли корема няма да се занимавам изобщо.
хахаха, споко, осъзнах се.
мен ми е проблем че не искам да съм отговорна, което ме прави малко много невнимателна към другите.
от мен по-голям въздържател няма да срещнеш. от бира и нещо си се замайвам !
хубав ден ви желая на всинце :Д
усмихват ме коментарите ви.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Наритах я, ама цигарите ми свършиха и ме мързи да ида до магазина. Вече е наложително да излезна, поне за малко, защото ме е страх какво още за ядене мога и ще си намеря из нас. След такава гладна седмица, такъв прасешки уикенд не е на добре.
Днес цял ден яко мързелуване. Две дни подред бях почти цял ден навън и се прибрах бая късничко и днес просто реших, че ми се почива. :Д Изгледах си новия епизод на Supernatural, ядох пуканки...абе починах си!!! Взех си душ, хапнах, сега играя на iAssociate 2 и ми е готинко. Само нещо яко ме боли кръста от известно време и е много гадно, както и да легна, както и да застана, все боли![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Стана запой с дни. От вчера вечерта, нощес, рано сутрин, късно сутрин, обяд, спане 2 часа и сега продължава да дивеем и ще видим дали ще издържим още малко.
Бири, ракии, енергийни напитки, мезета, цигари, танци, дробове по килима..
Както казах - 4 човека правим сурия за 10.
Реанимация!
Носа няма да си подам повече навън. За 2 часа супер гадно се разкихах, закашлях, алергията ми се активизира с пълна сила, пък уж още не са започнали да летят разни нещица из въздуха.
Инак ми е предменструално, едно такова... никакво без време. Чувствам се грозна, мрънкотя, карам се, решавам едно, след 5 минути съм на съвсем друга вълна, неамбицирано ми е, непостоянно, тъжно ми е, че не мога да се сетя и за повече синоними.
Поне си имам як маникУр и обувки, пък! ;p
Колко се уморииих ;х Иначе окей, ама нищо не свърших днес, нищо не харесах, пък и ми беше лошооо... Ама май изстинах, много ми е едно такова... странно сега. И ми се спи, dafuq, а още няма полунощ Оо.
Сега разпускам, един познат се прави на маймун пред скайп, та поне не ми е скучно.![]()
Като изключим, че иам температура, не съм яла нищо цял ден, болят ме краката и не ми се мърда от леглото, съм добре. + това ме чака концерт, чудесно...
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Пълен чилец..
Разбих се от обикаляне цял ден.. и то с него.. баси, тъкмо бях почнала да го забравям и днес изведнъж решихме да се събираме цялата компания... ужас направо.. вече сериозно започвам да се замислям дали да не му кажа какво чувствам, въпреки че ще ме отреже и приятелството ни ще иде по дяволите... просто искам да споделя с някого.. но чудничко с кого ли..
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Чувствам се като за спинкане и ми се прави още нещо, но не знам какво. Вече изпуснах "Разбиване".![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Дразня се, защото не знам в колко ми е автобуса. Косата ми мирише супер яко, обаче скалпа още ме боли. Спи ми се, не ми се прибира в Стара Загора... мръъън!
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Тоя един час отгоре е пълна гавра. Са съвсем ще закъснявам за разни уговорки.
*отдъхва си*
Пцто автоматично ми е сменило часа.
Ами добре.
Трябва да поуча, няма да е зле. : D
Последно редактирано от jghgh : 03-25-2012 на 11:18
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Много съм нервна. Закъснява ми, спи ми се (въпреки кафето, което изпих) и уж ми се чете, но едва чета. оО
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Не съм добре. Тая история с университетите изглеждаше далеч по-лесна, отколкото е в действителност.
Сърцето ме тегли в една посока, хората ми казват, че не е добре; чудя се правилно ли ще е решението ми или не. Не искам просто така да отида някъде си. Ако нещото не струва, какъв е смисълът.
Пак ме боли коремът, което допълнително ме разстройва и някакво състояние, подобно на депресия, ме е обхванало днес. Маминка офейка нанякъде, а исках да ми помогне със СВ-то, докато все още имам мерак да бачкам лятото. Ако продължи да ми протаква нещата обаче нищо чудно ентусиазмът ми внезапно да се изпари.![]()
Доста добре като за неделя![]()
Седмицата ще е натоварена, което значи, че ще мине бързо. Дано!
Още и още не мога да си върна балансът...
Светът е толкова хубав,хората са така интересни, а аз се кумя и се взирам в една-единствена точка от действителността и от два дни с болнавата си температура си върша делата,с фейс като на Робокоп.
През последните 48 часа два цвята съм способна да възприема от цялата палитра на дъгата-черно и сиво(дори не бяло).
Трябва да реанимирам...Трябва и...ох,плаче ми се.
Да му се невиди и цикъл. ;/
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Тъпо... айде с мен да се държи както иска.... ама с най-добрата ми приятелка, която уж толкова много обичаше... няма да стане..
Защо някои хора не могат да осъзнаят, че приятелството струва повече от няколко нощи с ревнива кикотеща се лигла...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Nero и писане по английски. Мързеливо :д
Днес цял ден яко мързелувам. Държа си изключен телефона от снощи и за пръв път от няколко седмици не ме събудиха :Д Дори не ми се включва, почива ми се, искам ваканция! Как чакам да минат тези две седмици, страшни планове си имам!
Everything changes, but beauty remains ...