.
Затворена тема
Страница 52 от 100 ПървиПърви ... 24248495051525354555662 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 276 до 1 300 от общо 2493
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Wwwooow Виж мнението
    аха,а със слизане и качване(20-30мин) на стъпала +упражнения правим ли нещо или пак удряме на камък;д ?
    Зависи от много неща.Първо обемът на тренировката интензивността ,почивките ,% RM и още много ,които се сещам някои ,а може би има има такива ,които даже не се сещам или не знам.

Квото и да е първо упражненията.Най-добре на фитнес на уредите

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Абе то верно не остана нищо полезно за ядене вече!
    В това има еди к'во си,в унова еди що си.. е заради т'ва ми писна днес и ядох вафли и хляб,са ме е яд ама то какво?От всичко дето съм изчел трябва да ядем само краставици и яйца.
    Кисело мляко (и прясно) имам в изобилие,и то домашно направо от кравата,ама и той съдържало не знам си к'во блаааааааааааа...
    Че после нямало да гладуваме

Мега фен
    Яж си млякото и не се излагай.

Град
    Памплона
    Ами т'ва правя,ама като прочетеш,че имало нек'ви съставки дето не били полезни,а и вечер немогло да се яде и ти писва на...
    А и ако преди пред телевизора съм ял чипс,сега ям мляко.. по-полезно е!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Дам, вечер не трябва да се яде, заради съдържанието си на лактоза по принцип.
    Днеска ще меря с точност колко гр въглехидрати поемам и ще ги напиша после. Е сега се прибирам от даскало, премерих се - 46,3. Доволна от себе си. Но поне още два месеца ще преследвам целта си и няма да спирам.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на Dagichka
    ох ох, днеска тотално си пре**** диетата.. закуската по план - банан, ама после не се стърпях и ядох пакетче солети, после ябълка и сега сандвич с кашкавал на всичкото отгоре.. утре ще си направя за наказание воден ден ;д // но получих първите комплименти, че съм отслабнала йеей ^^

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Ходенето пеша не го броя за упражнение. Тае бо-то гори много, ако се изпълнява както трябва. "Упражненията за стягане на бедра" отдавна съм ги отписала - първо си правя кардиото, след това силово. Бъркам ли някъде?
    Не се оплаквам всъщност. В момента съм с дънки размер 25 (най-малкия), който по мнението на майка ми е започнал да ми става широк, дори и за седмица. Но има върху какво да се работи още мнооого.
    Как трябва да се прави правилно тае бо- то? Аз си го правя всеки ден (тае бо, кардио) точно както е показано на записа (Б. Бланкс) + допълнителни упражнения. Изобщо има ли някакъв смисъл или трябва да правя друго кардио? Ако да- какво .... о.о
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Какво му има на Тае бо-то, че да го заменяш с друго кардио?

Град
    Памплона
    Тичайте бе народе,тичайте!Не знам дали има по освежаващо и приятно нещо от това...

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Относно това как трябва да се прави.
    Тае-бото съдържа много елементи от таекуон-дото, което е боен спорт. И в такъв случай, за да правиш добро кардио, не е нужно просто да правиш механично онова, което ти се показва. Трябва да влагаш чувства. (Как прозвуча само..) Не само да си размахваш крайниците в пространството, ами наистина да вкараш сила в юмруците и ритниците. Като ритнеш, да го усетиш в цялото тяло, не просто да си вдигнеш крака във въздуха. Да си изцедиш силите докрай, буквално. Мисля, че си забелязала как всички от там се потят и след 30тата минута са сякаш някой им е изсипал кофа с вода - точно заради по-горе написаното е така..

едит: Обещах да постна колко грама въглехидрати приех днес. Смятах доста. Около 25г, като съм добавила 1, 1 и нещо, за да се закръгли. 15 г от 100 г киви, останалите идват от хапка морков, 4 листа маруля и краставица
    Последно редактирано от FuckingFreak : 05-09-2012 на 19:38
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Да ви питам нещо, за 2 месеца съм отслабнала почти 5кг, като през това време през деня не ядях нищо, само вечер.(спряла съм газираното и тестяното, сладко ям рядко) Както се досещате не мога да карам така постоянно, почнах да ям и през деня, вече спрях и пърженото. Имам да сваля още 2кг. Днес за закуска ядох кисело мляко, на обяд ще е зелена салата с едно сварено яйце, каква да бъде вечерята, някакви идеи?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Вече имам 4кг свалени,остава ми още една четворка и във вторник съм на първи воден ден.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от BrunettesDoItBetter Виж мнението
    Да ви питам нещо, за 2 месеца съм отслабнала почти 5кг, като през това време през деня не ядях нищо, само вечер.(спряла съм газираното и тестяното, сладко ям рядко) Както се досещате не мога да карам така постоянно, почнах да ям и през деня, вече спрях и пърженото. Имам да сваля още 2кг. Днес за закуска ядох кисело мляко, на обяд ще е зелена салата с едно сварено яйце, каква да бъде вечерята, някакви идеи?
    Може някаква пилешка пържолка или пак нещо протеиново със една хубава салата.

Повече от фен Аватара на alleyy
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa Виж мнението
    Вече имам 4кг свалени,остава ми още една четворка и във вторник съм на първи воден ден.
    И аз във вторник съм на воден ден, значи с теб сме започнали диетата по едно и също време.

Град
    Everywhere
    Цитирай Първоначално написано от cvetityyy98 Виж мнението
    Какво му има на Тае бо-то, че да го заменяш с друго кардио?
    Нищо му няма. Аз много му се кефя Просто някой преди писа, че било безполезно А за това как го правя- точно както го обясниха - с чувство след него със сестра ми се разтягаме малко. Силови тренировки не правя. Чудя се това достатъчно ли е като тренировки всеки ден Ям си нормално... само дето рядко ям месо ;/
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FreshJuice Виж мнението
    Нищо му няма. Аз много му се кефя Просто някой преди писа, че било безполезно А за това как го правя- точно както го обясниха - с чувство след него със сестра ми се разтягаме малко. Силови тренировки не правя. Чудя се това достатъчно ли е като тренировки всеки ден Ям си нормално... само дето рядко ям месо ;/
    А трябва да тренираш силово.

Град
    Everywhere
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    А трябва да тренираш силово.
    Може ли да ми кажеш какви силови упражнения да правя
    Believe in Yourself !!!

Мега фен
    Някои базови и машини. Ето ти една програмка http://www.bb-team.org/workout/1566_...-tonus-za-dami

Повече от фен Аватара на akibaki
    Да ви питам,понеже няма с кого да ходя навън да тичам и така хем ми е скучно,хем и волята ми се изпарява.. интересувам се дали примерно 40 минути тичане на място вкъщи ще имат ефект като 40 минути навън? Защото някой ми беше казал,че това тичането на място било безсмислено :/

Град
    Памплона
    Чак безсмислено едва ли е!Просто е отегчително до болка,безинтересно и тъпо.. излез 3 дни навън и на 4-тия ще си пристрастена.А и е супер свежо и интересно... Аз тичам из гората,я видиш някоя лисица,я змия,я се стъмни и те хване малко страх.
    Има динамика,ако схващаш.. а в къщи ще умреш от скука,ще ти писне,и ще си мислиш,че тичането не е хубав спорт

Аз също съм чувала, че е безсмислено, но не съм сигурна.

Мега фен
    Зависи за кога и при какви условия Мен 1 път като ме мързеше да ида (към 1,5 km до стадиона) и правих вкъщи на място,ако някой познат някакси научи ще ме спукат от гаври Това тичане хич не ми хареса,не мога да си повдигна краката (не от болка или нещо подобно,а защото е неудобно да тичаш на място) Ако тичате както трябва ще ме разберете . Не мога да го опиша кой знае колко добре.

Изгорени калории:3122
    Приети:1800
    Според вас трябва ли да увелича приема на калории ?
    П.С.Опитвам се да отслабна и да се стегна. Но като че ли губя повече сантиметри отколкото кг. , но все пак см. са по-важни.

Мега фен
    Как пък изчисли тези изгорени калории?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от alleyy Виж мнението
    И аз във вторник съм на воден ден, значи с теб сме започнали диетата по едно и също време.
    Да,аз знам,че вървим заедно с диетата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си