- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
Абе то верно не остана нищо полезно за ядене вече!
В това има еди к'во си,в унова еди що си.. е заради т'ва ми писна днес и ядох вафли и хляб,са ме е яд ама то какво?От всичко дето съм изчел трябва да ядем само краставици и яйца.
Кисело мляко (и прясно) имам в изобилие,и то домашно направо от кравата,ама и той съдържало не знам си к'во блаааааааааааа...
Че после нямало да гладуваме![]()
Яж си млякото и не се излагай.
Ами т'ва правя,ама като прочетеш,че имало нек'ви съставки дето не били полезни,а и вечер немогло да се яде и ти писва на...
А и ако преди пред телевизора съм ял чипс,сега ям мляко.. по-полезно е!![]()
Дам, вечер не трябва да се яде, заради съдържанието си на лактоза по принцип.
Днеска ще меря с точност колко гр въглехидрати поемам и ще ги напиша после. Е сега се прибирам от даскало, премерих се - 46,3. Доволна от себе си. Но поне още два месеца ще преследвам целта си и няма да спирам.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
ох ох, днеска тотално си пре**** диетата.. закуската по план - банан, ама после не се стърпях и ядох пакетче солети, после ябълка и сега сандвич с кашкавал на всичкото отгоре.. утре ще си направя за наказание воден ден ;д // но получих първите комплименти, че съм отслабнала йеей ^^
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Тичайте бе народе,тичайте!Не знам дали има по освежаващо и приятно нещо от това...![]()
Относно това как трябва да се прави.
Тае-бото съдържа много елементи от таекуон-дото, което е боен спорт. И в такъв случай, за да правиш добро кардио, не е нужно просто да правиш механично онова, което ти се показва. Трябва да влагаш чувства. (Как прозвуча само..) Не само да си размахваш крайниците в пространството, ами наистина да вкараш сила в юмруците и ритниците. Като ритнеш, да го усетиш в цялото тяло, не просто да си вдигнеш крака във въздуха. Да си изцедиш силите докрай, буквално. Мисля, че си забелязала как всички от там се потят и след 30тата минута са сякаш някой им е изсипал кофа с вода - точно заради по-горе написаното е така..
едит: Обещах да постна колко грама въглехидрати приех днес. Смятах доста. Около 25г, като съм добавила 1, 1 и нещо, за да се закръгли. 15 г от 100 г киви, останалите идват от хапка морков, 4 листа маруля и краставица![]()
Последно редактирано от FuckingFreak : 05-09-2012 на 19:38
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Да ви питам нещо, за 2 месеца съм отслабнала почти 5кг, като през това време през деня не ядях нищо, само вечер.(спряла съм газираното и тестяното, сладко ям рядко) Както се досещате не мога да карам така постоянно, почнах да ям и през деня, вече спрях и пърженото. Имам да сваля още 2кг. Днес за закуска ядох кисело мляко, на обяд ще е зелена салата с едно сварено яйце, каква да бъде вечерята, някакви идеи?
Вече имам 4кг свалени,остава ми още една четворка и във вторник съм на първи воден ден.![]()
Нищо му няма. Аз много му се кефяПросто някой преди писа, че било безполезно
А за това как го правя- точно както го обясниха - с чувство
след него със сестра ми се разтягаме малко. Силови тренировки не правя. Чудя се това достатъчно ли е като тренировки всеки ден
Ям си нормално... само дето рядко ям месо ;/
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Believe in Yourself !!!
Някои базови и машини. Ето ти една програмка http://www.bb-team.org/workout/1566_...-tonus-za-dami
Да ви питам,понеже няма с кого да ходя навън да тичам и така хем ми е скучно,хем и волята ми се изпарява.. интересувам се дали примерно 40 минути тичане на място вкъщи ще имат ефект като 40 минути навън? Защото някой ми беше казал,че това тичането на място било безсмислено :/
Чак безсмислено едва ли е!Просто е отегчително до болка,безинтересно и тъпо.. излез 3 дни навън и на 4-тия ще си пристрастена.А и е супер свежо и интересно... Аз тичам из гората,я видиш някоя лисица,я змия,я се стъмни и те хване малко страх.
Има динамика,ако схващаш.. а в къщи ще умреш от скука,ще ти писне,и ще си мислиш,че тичането не е хубав спорт![]()
Зависи за кога и при какви условияМен 1 път като ме мързеше да ида (към 1,5 km до стадиона) и правих вкъщи на място,ако някой познат някакси научи ще ме спукат от гаври
Това тичане хич не ми хареса,не мога да си повдигна краката (не от болка или нещо подобно,а защото е неудобно да тичаш на място) Ако тичате както трябва ще ме разберете . Не мога да го опиша кой знае колко добре.
Изгорени калории:3122
Приети:1800
Според вас трябва ли да увелича приема на калории ?
П.С.Опитвам се да отслабна и да се стегна.Но като че ли губя повече сантиметри отколкото кг. , но все пак см. са по-важни.
![]()
Как пък изчисли тези изгорени калории?