- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Не се разпада този дето е ситно нарязан, ама минава между филтера и листчето.
Я, я,я си кажи какво си пафкала?Това разбива..
![]()
Нямаш пари за цигари, имаш луди приятели, които решават да измъкнат чай с мента с извинението че ги боли гърлото през лятото. Та, събираме се, вадим чая, увиваме го, запалваме и пушим. Е, няма такова нещо. Накрая половината билки ти остават в устата и плюеш та знае ли се.
Ще ни бият че спамим.
По темата: щастливо съм.
Мисла,че ще препаткам след малко
жега ми е, сексаво ми е...ах пфу.
maDamn
О, цигари пафиш, а?
Няма да ни бият. Maчока е мой човек. Държи форумната, спамерска мафия.
granger, тръкни да кротнеш.![]()
Не съм редовен пушач, но да.
Хаха, сигурна съм, ама има доста други модератори, които се съмнявам да са твои човеци
Иначе подкрепям състоянието на грейнджъра![]()
Irti,самичко ми не е интересно ;[
Мен постоянно ми е сексаво...нах
maDamn
Един е модератора. Другите просто съществуват.
Самичко, самичко, ама има и такива дни. Ръката ти е верен другар навсякъде.
Хайде още малко, да идва, да допиваме бирата и да лягаме да спиме, че утре стани в 4:30.. и то пък с тази жега, където не се спи. Преебах си режима и свикнах да поспивам повече и сега е кофти.
ПС: Пафиш, пафиш, а? Давай по-често. Полезно е.![]()
Последно редактирано от Irti : 07-24-2012 на 18:21
Успех, лягам в 6 , ставам в 11...яко ,та яко. Режи па еж.
Идва ми да си удвоя дозата и да изгърмя![]()
maDamn
Като ми искаха разни изследвания за разни работи трябваше дробовете да са ми 22-23 процента, а бях ги завишил на 43 и отгоре. Черен, бял.. Тази се хвана за главата. Или нещо такова беше с числата на последното изследване. На другите вече не си спомням. Някъде май бях писал. Разговора.
- Пиеш ли?
- Рядко?
- Колко рядко?
- Всеки ден.
- Пушиш ли?
- По-малко.
- А, добре
- 2-3 кутии..
- О.О
- Други работи нещо?
- Да задълбочавам ли?
- Няма нужда.
Няма да го забравя никога.
![]()
задъхваш ли се когато бягаш/изкачваш баири?
Иии тая и всичко научено/видяно досега от нея си пратил по дяволите.
Да ти кажа, ако се напъна ще издържа един спринт. От инат, но ако е спокойно тичане не мога въобще. Преди катастрофата бях писал на Чачо за една програма за тренира и бях му споменал килата си (приблизително 130) ама след нея и трен. и хапченца и всичко замина и сега пак не съм лек, но не съм и толкова. Тромавичък съм. На моменти е. Понякога дърпам 8-9 етажа по стълбите и нищо ми няма, ама днес например майката ми се еба. 5 мин въздух не мога да дръпна горе.И секса ме ебава много.
![]()
Хаха, грухтиш като прасенце ли?
Горкичкия. Е, тези 130 кг са нормални, пък ти си и телоохранител/охрана. И висок си сигурно.
За кое да грухтя? За секса ли? След половин час нито ми е до грухтене, нито до нищо. Направо да ми се маха от главата таз'.![]()
Висок, висок.. ти ще видиш като ти пратя снимка. Само да ми върнат фотото.. където го чакам от два месеца и не знам в кой е.![]()
Сега съм по-слабичък.![]()
Ти си добре. Дребничка. Портативно гадже. Спортно. Качи само малко годините и ще се кьорнеме на по бира.Бъзгам се.
За секса, ми! Хахатц.
Еее, споки. Колко санта си? Висок, де
Ех, няма лошо. Обзалагам се обаче че не си фиданка/клечка
Ааа, аз че съм дребно, дребно съм. Нисичко, пълничко. Хаха. За бирата съм съгласна, ама мойто гадже не ме дава![]()
Имаш ЛС.
Абе не те дава. Ще уредим това нещо. Ще се сберем трима за бира тамън. И за белот тройка даже.![]()
На умри и пантерата съм обещал отдавна да се видим, ама не мога да стигна. Пантерата къде е, бе? Къде пече гъзицата тази шматка?
Аа, не дели той, не дели.
Пантерката някъде изчезна. Сигурно някъде с нейния.
На теб отчита ли ти личните? Смисъл сигнализирали ти? На мен не и трябва да гледам.. тц, тц. Пратих ти още едно, а пък колко си го получила не знам.
Май е на море. Нещо такова беше проговорила. И на мен ми се ходи, ама няма.
За протокола в дневника: Чакам все още. Не е спам.
Да, отчита ми ги. Влез в настройките и може да си го направиш така че да ти показва, когато някой ти прати ново ЛС.
Мда, сигурно. И аз ще ходя на море четвъртък. 10 дена с приятелки, авв кеф.
На море - дискотеки, кръчми, ядене, пиене, жени и приятели.
Самото море.. мен ме е страх да влизам в него.![]()
нали, гадничко е, аз само задника си пека, рядко влизам
ама ще е готино, момчета, алкохол, спане
писах ти ЛС бтв, как да направиш така че да ти сигнализира за нови съобщения
Видях. Мерси.
Да, да, гадно е. Много ме е страх мани. На басейн - екстра, ама знаеш, че е само цимент. А това? Дъно му се не вижда. Ако ти е много жега потопи си само гъза и това е. И стой близо до някой човек да се гепиш за него. Не си е работа.
Момчета, момчета, бе каза, че гадже имаш.. въй, въй.Майтапя се.. така трябва. Пък да се вържеш за един не си е работа.
Беше яко днес на работа. Усвоих супер много нови неща. Как да пускам ензим-субстратна реакция, как да си се оправям сама със сребърната импрегнация, заложихме си багрилото... Абе много хубаво беше. Първите резултати ми харесват.Дано излязат хубави неща за публикации.
После вечерта беше страхотно време за разходка. <3 Толкова ми беше приятно да си седим на пейката и да си говорим.
![]()
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Споки.
Ъхъ, абе то и в басейн е ужасно, особено за по-дребничките ( и на годинки и на ръст/телосложение). Ако едно такова почне да се дави, половината няма да го забележат, другата половина ще си помисли че се бъзика.
А пък и имаше случай как някакво момче се удавило, 'щото помпата на басейна го засмукала. И т'ва не си е живот, ей.
Хаха, той ми е душичка. Ии ми е достатъчен.