.
Отговор в тема
Страница 13 от 103 ПървиПърви ... 3910111213141516172363 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 2553
    Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Между другото и аз бях ужасен зеленчукомразец, ако мога така да се изразя. Единствените зеленчуци, които ядях, бяха под формата на салата от домати и краставици. Моркови - рядко. Картофи - тях, когато се готви нещо. Не че сега специално тях ги ям, де.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Малко мотивация от мен:
    Вляво - снимка от лято 2011; вдясно - снимка от лято 2012 : ))
    https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...83093991_n.jpg
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    ^ Ее, браво!!! Страхотни резултати!
    Everything changes, but beauty remains ...

smiirnoff какво тренираше през цялото това време?

Фитнес, но го посещавам усърдно от малко повече от 3 месеца, преди да тръгна на фитнес просто спрях да ям боклуци, играех волейбол, баскетбол, тичах, но всичко това се ограничаваше в рамките на учебните часове по физическо.
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    http://taste-for-adventure.tablespoo...-pizza-crusts/
    нагъвайте пици на воля..
    Боже, това нещо е адски вкусно. Преядох. Отново.
    Отгоре имаше домати+сирене+спанак+босил к+кашкавал. Ако има кой да ми прави, по цял ден това ще нагъвам. А ако се сложи и месце направо ще е супер, предполагам...
    Последно редактирано от FuckingFreak : 08-07-2012 на 10:40
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Лелеее,известно време висях в раздел любов и вие сте изписали цял ферман
    Както и да е - идвам с въпрос и нужда от съвет.
    Скоро започвам лекции (задочно съм,т.е. само 2 седмици) и ще съм в унито по 10-12 часа на ден (ако реша да стоя до края всеки ден де).Няма да имам възможност да се прибирам да ям,а предвид големите ми капризи и заведенията почти отпадат.Движението ми ще е сведено до минимум,време за упражнения едва ли ще имам (или ако имам ще са доста по-рядко).
    Видях мнението на Вируса по-назад за периодичното гладуване и се поразрових в нета и прочетох малко инфо за видовете.Гледам,че има ежедневно гладуване,при което се яде в прозорец от 4-5 часа и то привечер.Да,обаче намерих само това (не,че търсих много ама и нямам време в момента) ...
    Тааа иска ми се някой да изкаже мнение за този вид гладуване - плюсове,минуси,подходящи и забранени храни ... Абе к'вот се сетите.
    Варианта с носенето на храна от нас отпада,защото почивките не са редовни - понякога стоим по 3-4 часа без почивка (зависи как сме се разбрали и к'во ще каже професора) и не ми се мисли в тия жеги на к'во ще стане това ядене
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен
    Няма храни които трябва да изягбваш,квото си ядеш нормално по диетата,просто го ядеш в този 5-6 часов прозорец.

Да, и аз съм вече към групата на фастващите от седмица. Без закуска ми е абсолютно същото, а след тренировка спокойно си се напуквам с 4 яйца, вместо само с 2 както преди, за да наваксам от сутринта (вече ги направих 3, всъщност) и мога дори да не вечерям. И да, преяждам малко, както става ясно.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Боже, това нещо е адски вкусно. Преядох. Отново.
    Отгоре имаше домати+сирене+спанак+босил к+кашкавал. Ако има кой да ми прави, по цял ден това ще нагъвам. А ако се сложи и месце направо ще е супер, предполагам...
    Ууу, заинтригува ме. Ама дека е месото?! Я не искам брано, искам драно.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Град
    Вирусе,а в тоя диапазон от няколко часа часа имам ли ограничение в броя на храненията и интервала между тях?
    А и няма ограничения в продължителността нали?В смисъл не е проблем да си го правя 2 седмици?
    Последно редактирано от 3oPuTy : 08-07-2012 на 10:33

Ами добре е да не са повече от 3 стабилни хранения. То и за 5-6 часа не знам как ще направиш повече, де.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Град
    Е щом няма ограничения - супер
    Аз се чудех дали няма някое правило от рода на "Яде се през 3-4 часа" или нещо такова,защото е абсурд с 2 хранения да успея да си наваксам с необходимите калории
    Мерси много за отговорите

Мега фен
    Гледай първото хранене да ти е най-здраво. Продължителност ако имаш предвид времето за което да спазваш диета е неограничено-възможно е и до живот да го правиш.

Много полезна тема , браво ! Аз също имам нужда от отслабване, така,че ще ми е от полза!

Мега фен Аватара на koshtramba
    Къде ми изчезнаха буквите от цитирания пост, бе! Това е дело на извънземни вегани.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Хора,кажете нещо здравословно и засищащо за ядене!Мога и да си сготвя,просто дайте вариант..
    Така ми се яде,че съм готов да опукам една огромна кашкавалена пица ейса,ама още се въздържам! Моля вииии спасете едно тяло Дайте вариантче

P.S-Гледам намират ми се пълнозърнести СПАГЕТИ,те как се правят?
    Последно редактирано от UNITED2 : 08-07-2012 на 11:46

Мега фен
    Върви се купе един дюнер

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Ааа не,измислих го!
    Варени спагети с краве масло и настърган кренвирш (OMG) върху тях.. звучи ми добре,да видим дали ще е и толкова яко
    Само дано не ми е прекалено тежко после за тренировката

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    ^В този кренвирш има 10% месо, ако не знаеш..

След седмица и аз мисля да пробвам циклично, просто защото няма да имам време за ядене. Ако може да попитам как се започва - предната вечер трябва ли да ям по-късно или?! (:
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Аз гледам менютата и се ориентирам горе-долу по тях, но да споделя какво правя. Обикновено вечерям към 6 и с това приключвам и просто в деня, в който почнах, не закусих, а направо обядвах. И добавих яденето, което трябваше да е на закуска следобяда и се получиха нещата. Ако вечеряш по-късно, съответно трябва да почнеш да се храниш по-късно - около 3-4 следобед, за да ги нагодиш тия 17-18 часа фаст.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Здравейте Чета ви от много време и бих искала да ми дадете съвет (дано е правилната тема) значи накратко ето и моята история... Още от малка съм била с наднормено тегло помня за последно ,че в 7 клас бях 85 обаче от непрекъснатите обиди подигравки на съучениците ми реших да не ям нищо за да отслабна и така и направих...първо се отказах от хляба до ден днешен не ям хляб и постепенно започвах да отслабвам сега съм в 11 клас и съм 50 кг на 1,70. Обаче тялото ми е пълна трагедия можете да си представите след като не съм правила никакви упражнения докато съм отслабвала...та въпроса ми е как да вляза във форма? Да започна ли да правя диета + някакви упражнения или само упражнения

Диета? Да. Само че има значение каква диета. В момента не се нуждаеш от допълнително сваляне на кг и стрес за организма. Според мен един добре изпипан и балансиран режим би дал резултат - просто сведи до минимум приема на така наречените "три бели отрови", избягвай рафинираните и хидрогенирани мазнини. Протеини си набавяй от месо, яйца, пълномаслени млечни продукти с доказан произход. Мазнините нека идват от сурови ядки и семена, екстра върджин зехтин, от животински храни. Въглехидратите е добре да са комлексни - овес, кафяв ориз, пълнозърнест хляб, варива и плодове. Зеленчуците си ги яж колко ти душа иска - сега е сезона на доматите, краставиците, тиквичките, патладжаните и много други. "Упражненията" по възможност да са силови - взимаш една туба с вода от 10 литра от магазина и се кефиш. Ако ти е тежка, почни с 5 или нещо такова. И така.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Pantofka90210 Виж мнението
    Аз също пих ''Геритамин'' също и други витамини за спортисти и не ми помогнаха.. пих и леки хормонални и те не помогнаха и сега ще отида при трети гинеколог, да видим.
    А към PinkPan7her :
    1.Не гледай само килограмите а и това, че съм ниска (1.55-6) и ако бях 55 кг. едва ли щеше да е хубава гледка.
    2.Не бързай да ме нападаш, при положение, че не знаеш колко изтощително и натоварващо е да си балерина! Ако мислиш, че аз искам да нямам цикъл на 17г. се лъжеш. Всичко което искам e здравословен живот без крайности.А иначе най-добре ми стоят 43кг. според мен, просто не знам какво се случва в момента. но дори вече нямам 40.. и не, не искам да е така!
    P.S. Знам че само си казваше мнението и аз не те упреквам, просто и аз си казвам моето
    Само казвам, че животът на балерините доста трудно би могъл да се нарече здравословен.
    За височината ти 43-5 кг биха били окей, но 37 е просто мъчителна гледка. Съгласна съм, че 55 ще са ти много.

Да, ама след години, като стана на 30 и не мога да имам деца, не знам кой трезвомислещ мъж, който си е стъпил здраво на краката, ще иска да ме погледне...
    Какво имаш предвид с това?

Ахам ясно. А като за начало мога ли да започна примерно с две шишета от минерална вода 1,5 и постепенно да кача на 3,5,защото не вярвам да 5л аз едвам повдигам стола вкъщи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си