- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Оф, вече не знам какво икам! Просто искам да съм щастлива... Да взимам най-накрая единия от тримата и да спират да ме занимават другите двама, че полудявам.![]()
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
В добро настроение. Както вика шефа, вчера вторник, днеска петък
Стискам и палци за изпита днес. Дано я вземе тая тъпа математика. Иначе ще видя днес в работата какво е станало с проекта и какво трябва да правя днес като задачи. Във всеки случай ще е по петъшки. Много добре ще ми дойдат тия 4 дена почивка. Има доста неща да правим с нея, най - малкото поне ще сме си заедно ^^
Лек ден /all
Мхм!
Трябва да си намеря батерии след работа днес, че иначе ще се застрелям сигурно, толкова чаках и сега да се прецакам така брутално, не, не,не. Аз май ще съм на работа до събота, преживява се като мисъл, само дано поне утре съм до обяд.
Сутрините започват по-леко с ей това http://www.youtube.com/watch?v=VNgBF...ure=plpp_video ^^.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Стискам палци за Сисито.
Студено ми е. Бати държавата, а сме септември. Не искам да бъда тук при -35. Днес поне свършвам доста раничко, ще остана два-три след даскало да завършва един проект по биология и да си пиша по математика, и след това направо вкъщи в леглото.
Всички стискаме палци за Сисито. И да не забрави да дойде да се похвали.
Аз днес съм по-добре от вчера![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
^Ура-а-а-а-а-а-а! Рецептата за добро здраве е Стрепсилс+Любов+Шкембе, нали?
Чудя се да се смея ли, да плача ли? По законите на Мърфи ако нещо може да се обърка, то ЩЕ се обърка.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
![]()
![]()
![]()
![]()
Появиха ми се бръчки вече от тия гифчета!
Сиси, стискаме палци! Шашни ги от знания!
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
ЯДОСАНА
ЩЕ ИМ ОТКЪСНА ГЛАВИТЕ НА ТИЯ ОТ ВИК
нямаме вода, оправданието този път е слабо налягане и засушаване
дафак, утре съм на рожден ден, как ще отида мръсна
ще измисля нещо
спах 2 часа с няколко кафета и се чувствам отлично! отивам да ми одобрят молбичката и да купувам подарък
прекрасен ден (с вода и ток) на всички![]()
Супер се чувствам. Недоспала съм, обаче отивам по-късно да се боядисвам. Страшно кеф ми е и утре сутрин - София.
П.П. И аз стискам палци за Сисито.
Обичам го </3 ..
Отдавна не съм имала такава съсипваща мускулна треска. Нито аспирин, нито магнезий ми помагат. Гадост. А трябва да се мобилизирам някак отново.
Към момента съм в прекрасно настроение. Сутринта пак ми тръгна наопаки, но вече всичко е наред.
Вече няма да се връзвам на хората, като нещо не им изнася - знаят къде е вратата!![]()
Не можах да се наспа. Какво е това безобразие да ме събудят в 8 часа.. Писна ми! Искам да ме оставят на мира, да си имам лично пространство и да ме пуснат на дискотека в петък.. та дано поне да мога да се позабавлявам малко с него <33
Разглеждам си учебниците.. what the fuck??? от сега не ми се учи вече о.О . . ужас
Искам да започна да си записвам всичко в дневниче, обаче ме заболява ръката когато започна да си пиша.. Апък на компютъра ще ми се загуби и след време няма да го намеря.. Така е!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Не мога да си представя по-добро събуждане.
След като котката ми от 7 до 8 и половина сутринта не е спирала да мяука, не вярвах, че ще стана с усмивка от леглото. Всъщност не станах точно с усмивка, защото попринцип мразя да ме буди звънеца на вратата. Но като го видях НЕГО пред вратата демонстративно показващ ми спрей за нос и прахчета за гърло... Нямаше как да не ми се оправи настроението. Много миличко ми стана. Снощи му казах, че няма да излизаме, защото съм болна и тази сутрин той вече е на линия с половината аптека.
Чувствам се физичестки ето така
, за това днес ще си живуркаме в нас цял ден. От колко време ми е обещал да гледаме Хари Потър заедно и сега е удобен момент да използвам това обещание срещу него.
Само да се върне от магазина с пуканките.
И спря да се върти за миг земята..
Добре. Събудиха ме рано, но съм изненадващо бодра. Чакам си кафето, отивам да си паля цигара и съм готова. В супер добро настроение съм.
Everything changes, but beauty remains ...
Когато нямам ангажименти, се събуждам по първи петли, а когато ставам рано по задължение, умирам за сън. Те това го открих преди малко.
Хм, джобните се увеличиха с една не много голяма сума, но не бива да я пипам тази сума при никакви обстоятелства... Въхххх! А балсамчетата ми чакат в офис на Еконт, който се намира на майна си Райна! И нощна лампа трябва да взема.... Уф, отъня ми портмонето само при мисълта.
Това е голямо зло.
Тази сутрин лошото настроение пак ме е превзело. И как може три дни подред да ме домързява да си завлека задника до кожната... По-голямо предизвикателство от това да стана в 10 през лятото няма. Денят ми започна смотано, дано до довечера се оправи. Ако не - утре. Усещам как от три стола ще падна на земята...![]()
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
>>DjBelev<<
Отчаяна. Ама напълно.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Супер развълнуван. За пръв и чух гласа. Добре мина.
(винаги съм знаел че датите 5ти, 8ми и всички,които съдържат тези числа в по-голямата част от случаите са били и са най-готините ми,все ще се случи нещо хубаво)
Последно редактирано от Niakoitam : 09-05-2012 на 10:51
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Дремуца ми се. Цяло лято всеки ден ми е събота следобед.И ми е едно такова... никакво.
Мисля, че за първи път от много време насам успях наистина да изпадна в депресия.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()