- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Искам само да си го гушкам и целувам и да не го пускам. Оххххх.. колко е хубаво да си влюбен ^^
Всичко е безразлично и леко покрай него.. слънчицето ми и ии и и <3
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Ок. Утре е изпитът. Почти нямам търпение. Чувствам се готова, дано няма неприятни изненади. Когато наистина харесваш някой предмет, винаги има една особена тръпка преди изпит. Хем ти е интересно какви ще са въпросите, хем те е страх да не стане нещо и да се изложиш, защото очакваш много от себе си. Така бях и преди Цитологията. Любимо нещо, сума материал, голямо притеснение. Дано и сега краят да е щастлив.Отделно ще се ходи и на работа след това, ама няма лошо. Време е да си вляза в ритъм.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Щастливо ми е, взех си лаптопа от ремонт най-после.
Много е странно... някой да е толкова далеч, а ти да го усещаш все едно е на сантиметри от теб. Искам гуш...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аааа, СУПЕР кеф днес на работа! Само търчах да говоря с клиенти и толкова бързо ми мина времето! Новите колеги дойдоха, много се шегуваме, с шефа също... отделно, че научих доста за колите - коя на газ, коя се предлага с автоматик, обем на багажника, бла-бла. Даже шефът на Пловдивския клон беше впечатлен.
Хехе. Доволна съм. Правя си планове за рождения му ден, мухахах.
държа се супер неадекватно:Д пхаха
надявам се утре, най-късно в събота, да ме оправи добрата фея кръстница:Д
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Искам го бе. Как може толкова да ми е влязъл под кожата.. Не е нормално просто...
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Просто никой да не се доближава до мен.
Ужасно апатична съм.
А трябваше да ми е кеф.
Добре бе, мама му стара, защо като не целува друго момче не ми е Дори приятно?
Чак се нервирам вече и на чувства, и на всичко.
Не ми се пиеше дори. Някакъв ужас.
А съм толкова уморена.
И пак няма да се наспя.
Деам.
Тъпотия,тъпотия,тъпотия...pis na ми..въпроса е че и аз трябва да променя нещо,а не го правя...все чакам причина,а такава няма да дойде...
Иначе,в 1 през нощ ми се яде баничка с боза....от де пък се сетих за това.....слушам още малко депресарска музика и ще бегам да се къпя и да си лягам..
>>DjBelev<<
Трябва да ставаме след 6 часа. А още не сме заспали
Утре ще пропусна история, класната ще ме бие, брат ми също, ама карай :Д
хубавко ми е. уютно, топличко и спокойно.
Спящо, не искам да си мърдам от леглото, нечовешка ми идва тая първа смяна.. никога не ми е харесвала.
И денят и той нечовешки се очертава. . .
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Откачам... Мразя се... Изгубих я... Може би завинаги... Допреди седмица тя беше най - хубавото нещо, а сега мисълта, че може някой друг да я гушка и целува ме изгаря... Съсипа ме... Цяла нощ не съм спал... Не съм на себеси... Довечера ще се напия...
Опитвам се да не се смея. Но няма да е лесно. Ех, моме, що не си по-ранобудна и те няма в скайп...
Отивам след малко.Има куп неща за вършене освен самия изпит. Той ме събуди сутринта. <3 Стана ми много миличко (и заспало).
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
malo mi je lose...
не мога да заспя, а трябва да се наспя, че като ме хванат следобяда нема да ми се верва до другата сутрин :Д
Ааааах, какъв ден се очертава...![]()
Абе мани. Днес се очаква да ми зз тел и да си ебе майката..
Поне поспах малко с нея, ама още спи.. а знам, че е загубена кауза ако се опитам да я събудя.
Деба тъпата кашлица. Проницателна през целия блок се чува. Всеки божи ден от не знам колко години е така.. ставаш и си скъсаш гъза от кашляне. Тц.
Ммм, трябваше преди половин час да съм тръгнала... да ти таковам и българската точност.
да, да, да, и ракияаааааааааааааааааааа аааааааааааааааааа
![]()
Ти не беше ли оня моралист, дето се изсилваше да порицава колко отвратителни били връстниците му и как единствените им интереси се ограничавали до това да се напият и напушат?
он: Ям вафлички и пия кафенце. От 6 часа съм станала да чета с мъъъничка почивка за едночасова дрямка и въпреки всичко, пак не се чувствам подготвена. Даже грам. Четох, четох, ама колко разбрах... Имам чувството, че очите ми минава през листите, вместо да ги попиват. Ще видим колко/дали ще се омажа. Дано адреналинът да си каже думата и да успея да си събера мислите, включително и да извикам някакви стари знания(всъщност, разчитам точно на идеята да лежа на стари лаври), че в противен случай не се виждам.
Чух се и с него за "добро утро" и ми е хубаво едно такова. Снощи ми беше много гушливо и той беше потърпевш, ама не е като да се е дърпал или оплаквал после, доволен си остана.Тъпото е, че ни се провалиха плановете за уикенда.
щастливо
снощи беше прекрасно, той се отпусна най-сетне и вече мисля , че нещата потръгнаха и ще сме си заедно <3
пия кафенце, пак не ми се яде и не знам вече какво да правя..оф
и сега на училищеее..
поне нямам блок математика днеска, само 1 час ми е, а довечера може би ще си го видя и ще съм още по-щастлива, ако стане така <33333333
п.п.може ли някой влюбен да ми обясни как разбра , че е влюбен и имаше ли някакви промени във физическото му състояние? :Д
Промяна във физическото му състояние?
Може би любовта (или илюзията за нея) премахва всички следи от стрес, тъга и други негативни емоции. Може би любовта на въпросния човек ти е напълно достатъчна, така че да не се нуждаеш от вода и храна, а само от неговата прегръдка, неговото дишане, неговия поглед и отдаденост.
Чувстваш се като дрогиран. Намираш красота в неща, които преди са ти се стрували малки и незначителни, ненужни.
Любовта е различна. Но при всеки е най-хубавото чувство на света.
Блях, разприказвах се.
Тъжна съм.
Винаги, когато ми се натрупат много неща за вършене, от които зависят още много други неща, аз решавам да се отдръпна от цялата картинка и да релаксирам.
Имам толкова много работа за вършене. Толкова много хора разчитат на мен, а всичко, което планувам да направя е да си взема книжката и да се разтопя на леглото. Утре мога да си позволя да дремна до по-късно, значи ще си свърша работата през нощта.
И спря да се върти за миг земята..